View Full Version : Trabzonspor - Antalyaspor [ TSL 5. Hafta ]
goosfraba
23.Eylül.2007, 20:28
http://www.hizliresim.com/2008/9/23/1828.jpg (http://www.hizliresim.com/)
shamur1
23.Eylül.2007, 23:04
Antalya'yı evimizde zorlanmadan yeneriz. Aslında etkili forvetlere sahip bir takım ama defansıf açıdan çok yetersizler.
BlackEagle19o3
23.Eylül.2007, 23:15
Trabzon, yine gol yemez ve zor gol atar.Banko alt; 1-0 ya da 2-0...
Bordo61Mavi
24.Eylül.2007, 01:58
Hedef sampiyonluksa boyle maclarda hata yapamayiz, yine kalemize 0 sutla bu maci almamiz lazim :)
bugra 1905
24.Eylül.2007, 02:42
Sürpriz Demek İstiyorum Ama Trabzonun Yeneceğini Düşünüyorum Antalyaspordandan Bize Karşı Oynadığı Futbolun Aynısını Trabzona Karşı Oynamasını Diliyorum
I3esiktas
24.Eylül.2007, 02:52
Antalya Bir Sürpriz Patlatacak Düşüncesindeyim..
GeNç KaRTaL
24.Eylül.2007, 05:40
Trabzon'un çok sağlam bir savunması var.Bu yüzden Antalya hücumda pek etkili olamayacaktır diye düşünüyorum.Zaten kaledede Ömer'in olmaması büyük bir kayıp.Eğer Yattara oynarsa Trabzon daha rahat bir galibiyet alacaktır..
shamur1
25.Eylül.2007, 05:01
Gol atana kadar canımız çıkacak..!
Fietra 10
25.Eylül.2007, 06:18
0-0 biterse hiç mi hiç şaşırmam .. Pozisyon verme atarsak atarız mantığı var takımda daha dogrusu buna mecbur kalıyoruz yaratıcı oyuncu eksikliğinde.. Umarım golü erken buluruz yoksa işimiz çok zor ..
nekop
25.Eylül.2007, 06:41
Yine şanslara bırakmaya başladık işimizi...
Bordo61Mavi
25.Eylül.2007, 06:43
Ne bu karamsarlik. Takimda gol atcak oyuncumu kalmadi.
shamur1
25.Eylül.2007, 07:06
Forveti kim besleyecek ? Sağdan soldan ortalarla Gökhan'ı kim buluşturacak ? Fazla geçmişe gitmeyelim Fener maçında ki gibi topu 40-50 metre sürüp gol atacak oyuncumuz var mı ?
Forvetler » Umut , Gökhan Ünal , Isaac , Ergin
Tamam bunlar iş yapar ama kanatlar ?
Bir Yattara vardı takımda orta yapabilen artık o da yok .
Yani 5-6 forvet çıksan maça da pek bişey değişmez sonuçta o adamları pozisyona sokabilecek , sağdan soldan besleyebilecek oyunculara sahip olmadıktan sonra.
Bordo61Mavi
25.Eylül.2007, 08:47
I$ Bari$ a dusuyo. Kendisi bu sezon 61 li formayi istedi hakkinida vermesi lazim.
Yattara cok buyuk bi kayip ancak o sahadaki herkes Trabzonsporun sampiyon olacagina inaniyosa yuzde 10 daha iyi oynasalar yeter. Ozaman Yattaranin gittigini bile anlamayiz.
Colman dan cok seyler bekliyorum, Trabzonsporun Delgado su olmasi lazim.
Baris'i ilk izledigimde Yattara-Gokdeniz karisimi bi futbolcu dedim ama kendisini cok daha gelistirmesi lazim. Onada guvenilmesi lazim.
Trabzonspor
25.Eylül.2007, 18:06
barış dğyosun ama karabuk macında kımse begenmedı bu adamı canlı ızlemedım ama yası ve fızıgı ıtıbarıyle daha cok am cok erken kurtarıcılık beklemek ondan
maçıda rahat alırız dıye düşünğyorum
BaFraLı
25.Eylül.2007, 18:13
Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde kazanır diye düşünüyorum..
Trabzonspor
26.Eylül.2007, 19:14
Antalyaspor'la 26.randevu
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/121106mac.jpgTakımımız ile Antalyaspor yarın ligde 26. kez karşı karşıya gelecekler.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/trans.gif
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 25 maçta takımımız 16 galibiyet alırken, 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Taraflar, 5 karşılaşmada ise birbirlerine üstünlük kuramadı. Bordo-Mavili ekibimiz bu maçlarda 42 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.
İki takım arasında Trabzon'da oynanan 12 maçta takımımız 7 galibiyet elde ederken, Antalyaspor'un ise sadece 1 galibiyeti bulunuyor. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlardaki toplam 22 golümüze Antalyaspor 10 golle cevap verdi.
daha öncekı maclarda mutlak üstünlüğümüz var bu macıda rahat alırız
nekop
26.Eylül.2007, 21:08
Bu maçı kazanmamız şart Yattara olayından sonra birde Antalyaspor'a puan verirsek takımın havası bozulabilir.
Bordo61Mavi
27.Eylül.2007, 12:02
Tony Sylva da var artik :)
Hic bisey kaybetmis degiliz, bi futbolcu ile takim olunmuyo. Yattara son 3.5 mactir bu takimda degil, simdide hic olmicak :)
Defansimiz saglam olcak yine, erken bulmamiz gereken bi gol var sadece. Ondan sonra Colman ve Selcugun atcagi paslarla kontra ya cikmaliyiz
GeNç KaRTaL
27.Eylül.2007, 12:27
Ondan sonra Colman ve Selcugun atcagi paslarla kontra ya cikmaliyiz
Evinde kontra oynamak yakışmaz bence Trabzonspor'a.Hele de 4 haftada 1 puan alabilmiş Antalya karşısında..
Bordo61Mavi
27.Eylül.2007, 13:47
Evinde kontra oynamak yakışmaz bence Trabzonspor'a.Hele de 4 haftada 1 puan alabilmiş Antalya karşısında..
ben buna akkilica oyun derim ;)
Trabzonspor
27.Eylül.2007, 21:51
ersun hoca kontra oynamaz bence bu takıma karsı
shamur1
27.Eylül.2007, 22:53
İlk 4 maçında 10 puan toplayan namağlup Trabzonspor, önemli bir sınava çıkıyor.
Günlerdir Trabzonspor’da gündemin bir numaralı maddesi İbrahima Yattara’ydı. Nihayet Gineli’nin durumu netlik kazandı, gözler artık futbola kaydı. İlk 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan toplayan Karadeniz temsilcisi, bugün önemli bir sınava daha çıkıyor. Süper Lig’in yeni takımı olan, ancak sıkıntılı günler geçiren Antalyaspor’u ağırlayacak olan Bordo-Mavililer, sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevindirmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Kupası’nda Kardemir Karabükspor’u eleyerek gruplara kalma başarısını da gösteren Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın Isaac’i ilk 11’e monte etmeye çalıştığı öğrenildi.
TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun
Song
Egemen
Cale
Isaac (Serkan)
Selçuk
Hüseyin
Colman
Gökhan
Umut
ANTALYASPOR
Ömer
Uğur
Vahap
Dziewicki
Şenol
Abdullah
Sedat
Ahmet Kuru
Ali Zitouni
Serge
Ngwenya
STAT:
Avni Aker
YAYIN:
Lig TV
SAAT:
21.45
HAKEMLER:
Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Kemal Yılmaz
tombul taho
28.Eylül.2007, 05:03
TRABZON SEYİRCİSİNİ KINIYORUM...!!
maç başlamadan önce Kazım Kanat için saygı duruşunda bulunulacağı hatırlatıldığında statta müthiş bi ıslık ve yuh sesleri yükseldi ve bu saygı duruşu boyunca da devam etti.
burada taraftarlığın önemi olmadığını düşünüyorum. sonuçta vefat eden bi insan için saygı duruşunda bulunuluyor. bu yapılanın bir terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. aynı şey Trabzonspor camiasının başına gelse ve böyle bi tepkiyle karşılaşırsa nası olurdu bunu da merak ediyorum açıkçası...
tombul taho
28.Eylül.2007, 05:24
trabzon deli gibi oynuyor. pozisyon yaratıyor atamıyor. antalya ilk pozisyonda golü buluyor. İŞTE FUTBOLU BU YÜZDEN SEVİYORUM. çünkü hiç bi zaman hiç bişey belli olmuyor. :)
GReeN BeReT
28.Eylül.2007, 05:24
Trabzonspor oyuna hakim durumda iken Antalyaspor ender ataklarından birisinde Zitouni'nin orta-şut karışımında Joseph'in vuruşu ile öne geçti.Dakika şu an 23
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2007, 05:27
Antalyaspor'da Ömer oynamayacak diye biliyordum ama oynuyor şu an.Antalyaspor 1-0 da önde.Bu maçtan puan çıkartabilirler..
KaF KeF
28.Eylül.2007, 05:41
Colman Attı..1-1
tombul taho
28.Eylül.2007, 05:41
dk.39 colman'la trabzon eşitliği sağladı. ömer'in yapabileceğibişi yok çünkü zaten tam köşeye gitti top. colman çok iyi yere attı gerçekten.
ayrıca nası maç nası bi mcadele oluyor anamıyorum. mücadeleye girenin kaşı açılıyor dudağı patlıyor. bişiler oluyor yani. :)
bySilver
28.Eylül.2007, 05:52
O kadar yagmur yagarsa top seker hersey oLur bi yagmur yagıyor kayan mı dersin uçan mı dersin istedigin sekile giren insan var.
GReeN BeReT
28.Eylül.2007, 06:32
Saha zemininden dolayı oyun kurmak zorlaştı.Ertuğrul 70.Dk da göstere göstere golü attı ve Antalyaspor 2-1 önde.
KaF KeF
28.Eylül.2007, 06:33
Ertuğrul Attı..1-2
IcedEarth
28.Eylül.2007, 06:35
4 Büyükler'den 2'si puan kaybetti. Birinin de kaybetmesi için son 15 dk. var. Acaba bu hafta Galatasaray'ın haftası mı ?
GReeN BeReT
28.Eylül.2007, 06:36
Maç boyunca gezinen Umut durumu 2-2 yapan golü atıyor. dk 76.
KaF KeF
28.Eylül.2007, 06:36
Umut eşitliği getirdi..2-2
tombul taho
28.Eylül.2007, 06:37
golden önce oluşan pozisyonda yapılan hareket fauldü. fırat aydınus gibi bi hakem nası bunu atladı bilmiyorum. faul ertuğrul'a yapıldıydı. trabzon kalecisi tolga da kalk kalk diye söyleniyordu ertuğrul'a.
sonraki pozisyonda ertuğrul hırslandı gol attı çocuk. :D trabzonluların ofsayt itirazları da vardı tabi bu arada...
bu arada bu mesajı yazarken durum 2-2 oldu. umut attı antalyaspor defansının hatasından ötürü.
antalyaspor'u aslında tebrik etmek lazım. mükemmel mücadele ediyorlar. bu sene çok kök söktürecekler ve hiç bir maçı kolay olmayacak antalyaspor'un rakiplerinin diye düşünüyorum.
GReeN BeReT
28.Eylül.2007, 06:38
Umut inanılmaz bir gol kaçırdı onu attı bunu nasıl atamadı yahu :zuhaha
DisCo
28.Eylül.2007, 06:43
Kaçırdığına niye inanamıyorsun ki attığını bilerek mi attı. :)
KaF KeF
28.Eylül.2007, 06:46
G.Ünal attı..3-2 DK87
bySilver
GOooLLL Gökhan ÜnaL 3-2
tombul taho
3-2 oldu.. Ömer'in hatası saolsun :) bu adam Galatasaray'a devleşiyo anca... =)
GReeN BeReT
@Disco:Öyle böyle yine de atmıştı abi.Onu bir şekilde atan adam bunu da atabilirdi :)
Bu arada 87.dk Gökhan Ünal 3-2 yaptı durumu.
IcedEarth
28.Eylül.2007, 06:47
4 Büyükler'den 2'si puan kaybetti. Birinin de kaybetmesi için son 15 dk. var. Acaba bu hafta Galatasaray'ın haftası mı ?
Erken konuşmuşum anlaşılan :zuhaha
Bu arada Antalyaspor'a tepkilerimi iletiyorum buradan. 75'ten sonra bir takımın hiç mi direnci kalmaz yahu :mad:
bySilver
28.Eylül.2007, 06:54
Bitti 3 Puan Trabzonsporun
shamur1
28.Eylül.2007, 07:06
LİGİN ZİRVESİ BORDO-MAVİ!..
Trabzonspor 3-2 Antalyaspor
Trabzonspor : Tolga, Tayfun(dk.46 Serkan), Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Isaac(dk.82 Barış), Umut, Gökhan(dk.90 Ceyhun)
Antalyaspor : Ömer , Uğur, Pawel, Yalçın, Orhan(dk.66 Şenol), Sedat(dk.82 Vahap), Recep, Ertuğrul, Volkan(dk.68 Straka), Zitovni, Djiehoua
Goller: dk.39 Colman, dk.77 Umut , dk.87 Gökhan Ünal(Trabzonspor), dk.22 Dijehoue, dk.73 Ertuğrul (Antalyaspor)
Sarı kartlar: dk.30 Colman, dk.35 Cale, dk.52 Hüseyin (Trabzonspor), dk 28 Volkan, dk.41 Orhan, dk.51 Recep, dk.89 Yalçın (Antalyaspor)
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-6H3T5C6F.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-2C3I9M6U.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-1H5Q4X1W.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-1D1R4T8Y.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-6I0R9Y9I.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-5N2Z4I5L.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-1J8M1O5T.jpg
LaigLeNoiR
28.Eylül.2007, 07:51
Hakemlerin Trabzon'a da çelme takmasından çok korkuyordum ancak korktuğum olmamış neyseki Trabzon zorda olsa kazanmasını bilmiş.
Tebrikler Trabzon'a.
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2007, 12:35
Trabzonspor'u tebrik ediyorum.2 kez geriye düşmüşler ama maçı çevirmeyi başarmışlar.Yattara'nın ayrılmasından sonra 3 gol bulmalarıda hücum olarak zayıfladı denilen Trabzon için iyi bir durum.Bakalım ilerleyen haftalarda ne yapacak Trabzonspor hep beraber göreceğiz.
Bordo61Mavi
28.Eylül.2007, 12:57
Hucum olarak superdik, daha Antalya atmadan 3-4 NET!!! gol pozisyonu kacti. Gecen haftalarin tam aksine ise defansimiz cok kotu iki hata yapti ve golleri yedik.
Her takim Antalya gibi olmas, girdigimiz gol pozisyonlarini degerlendirmemiz lazim artik. Zoru atioz kolayi atamiyoruz nasil i$tir:D
Ayrica bugun gorduki Isaac Yattarayi aratmicak ve dahada iyi olcak cunku surekliligi olan bi futbolcu ;)
BeeTLeJuiCe
28.Eylül.2007, 17:17
Antalyaspor'un gerçekten bir fikstür dezavantjaı vardı. GS, BJK, TS ile oynamamış başka bir Anadolu takımıyla oynasaydı belki ligde sıralamada daha yukarda olabilirlerdi. Güzel futbol oynuyorlar. Özellikle Dijehoua'yı çok beğendim. Sağlam bir oyuncu. Tehoue gibi ligimizde başarılı olabilir.
Maçı izlerken şahsen zevk aldım. Trabzon kanatları daha etkin kullansa maçta çok daha etkili olabilirdi. Isaac elinden geleni yaptı ve gol pozisyonlarının hepsinin içinde vardo. Yattarayı aratmayacak gibi.
Tebrikler Trabzonspor...
El Comandante
28.Eylül.2007, 17:39
Cok güzel mac oldu,ben izlerken cok keyif aldim mactan.2 takim da cok iyi mücadele etti,pozisyonlara girdiler.Güzel goller oldu macta,Trabzonspor da cikisini sürdürdü bu macla ...
bugra 1905
28.Eylül.2007, 18:17
Tebrikler Trabzonspor Çok İyi Oynadılar Antalyaya Sürpriz Dememse Boşa Gitti Aslında Trabzonun Yeneceği Kesindi Ama Ömerin Galatasaray Maçındaki Gibi Oynayacağını Düşünmüştüm Her Neyse Trabzon Lider Oldu Bu Sene 3 Büyükler Biraz Zor Oturacak Liderliğe Trabzon Bursa Sivasdan Yer Bulabilirlerse
deniz.91
28.Eylül.2007, 18:52
Her iki takımda çok iyi mücadele ettiler o şartlara rağmen iki takımda maçı çok istedi ancak trabzon bitirici adamlarıyla sonuca gitti tebrikler
Trabzonspor
28.Eylül.2007, 19:08
oh be uzun bı aradan sora su takımı lıder gordum inş sezon sonuda boyle olur.antalya az gelmıs ama atmıs defans hata yapmış 4 haftada yedmizden fazla yedık 1 maçta duzelır zemın cok kotuydu yagmur baya fazlaydı ıyı oynadık macın hakkı bızımdı oylede oldu yatarasız oynuyoruz ısde 3 de gol attık dahada fazla olabılırdı.
Ilhan
28.Eylül.2007, 19:15
Isaac'in ikinci goldeki asisti harika. Ne kadar yerinde bir transfer olduğunu gösteriyor.
jarosik_61
28.Eylül.2007, 20:28
maça giittiğimize değdi yağmur vardı ama sağolsun ts yönetimi yağmurluk dağıttı.ben fazla maça değinmeyeceğim başk bi konu hakkında konuşacam.dün maraton tribünündeydim ilk yarıda tayfun coranın kaptırdığı topta golü yedik ondan sonra tribünlerde tayfuna küfürler söylendi tayfunda bunları duydu ve tribünlere alkış yaptı.tabi onun yaptığı sinirden olduğu gerek.ama taraftarımıza yakıştıramıyorum evet hata yapabilir ama ona kızmanın küfür etmenin ne anlamı var trabzon çocuğu bu ya yapanlara o kadar kızdım ki.
son olarak hüseyin çimşir efsanesi geri döndü müthiş oynuyor milli takıma alınmasınıda bekliyorum bu performansını sürdürürse
Trabzonspor
28.Eylül.2007, 20:37
ewet taraftar cok sabırsız oyuncular bu sekılde moral kaybedıyor oyundan daha cok uzaklaıyor.aslında yapılması gereken hataya ragmen onu tekrar oyuna kazandırmak
shamur1
28.Eylül.2007, 21:00
Bu Trabzon'u özlemişiz.Takımın en önemli oyuncusu Yattara'nın gitmesine rağmen dün gece baya iyi oynadık. En önemlisi gollerden sonra ki oyuncuların muhteşem sevinçleri kimse yüz falan asmıyor takım olabilmek için gerçekten de bu çok önemli.Devre arasına kadar en kötü ilk 3 arasında yer alabilirsek , Yattara'dan gelen 11 M Euro ile 1 tane bile takıma direk katkı yapabilecek bir oyuncu alabilirsek şampiyonluğu kovalayabilir hatta yakalayabiliriz.Ama bu gerçekleşmese de henüz yeni ve genç bir takımız iskeletimiz de sağlam olacağı için ilerleyen senelerde başarının gelmesi çok da zor değil.
Isaac'den çok şey bekliyorum umarım takıma olan katkısı bu şekilde devam eder.Colman için de bu gol çok önemliydi , golde ki sevincide görülmeye değerdi.Selçuk İnan'ın Gökhan'a mükemmel asisti , Gökhan'ın son vuruşu ne kadar isabetli transfer olduklarını gösteriyor.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-6W0F9M9W.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-5P9X8E6E.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-8U5G7P8S.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/192-2K9V8U2H.jpg
Trabzonspor
28.Eylül.2007, 21:05
colman yavas yavas ısınıyordu bu gol onu dahaa kamcılıyacak takım oyunu oynuyoruz ve takımda herkes bırbırılye uyumu yakalama asamasında bu cok ıyı takım ıcınde bırlık de super ersun hoca biziz mutlu edecek inşallah
tombul taho
28.Eylül.2007, 22:45
kaç sezon aradan sonra trabzon böyle iyi gidiyor? bileniniz var mı?
shamur1
28.Eylül.2007, 22:57
2003-2004 2.sırada bitirmiştik
2004-2005 2.sırada bitirmiştik bu sezonlarda şampiyonluğa çok yaklaşmıştık.
2005-2006 4.
2006-2007 4.
geçen sene ise 6.sırada bitirmiştik.
Ayrıca 130 kusur hafta sonra Lideriz.
BeeTLeJuiCe
28.Eylül.2007, 23:02
Büyük bir süpriz olmaz ise Trabzonu bu sene ilk 3'te hatta ve hatta en kötü 2. olmasını bekliyorum. Bunları söylemek için henüz erken ama bu hafta ile birlikte kimin ne olduğu ortaya çıkmaya başladı.
Bordo61Mavi
28.Eylül.2007, 23:49
Shamur kardes demeki bu takim gol atmakta zorlanmicakmis :)
Maci tekrar tekrar izliyorumda , gercekten cok kaliteli futbolcular transfer edildi. Bu takim bu sene $ampiyonluga kovalicak.
Isaac - Bosuna olimpiyatlarda ulkesenin kaptani degildi. Super yetenek , Yattara yi aratmicak hatta dahada iyi olcak. Umutun golunde yaptigi asist akil doluydu.
Colman - Bu adama ayri sempatim var, teknigi cok iyi. Biraz daha kendisini gelistirdimi Trabzonsporun DELGADOSU olabilir. Uzaktan cektigi bi sut vardi bu macta, keske gol olsaydi
Selcuk - Yeri baska. Takimin tum duran toplarini kulaniyo, macta yaptigi asist mukemel.
Cale - tam bir sol bek, ileri cikislari super. Bu mac neredeyse Gokhan Unal kadar gol kacirdi :D
Trabzonspor
28.Eylül.2007, 23:54
Shamur kardes demeki bu takim gol atmakta zorlanmicakmis :)
Maci tekrar tekrar izliyorumda , gercekten cok kaliteli futbolcular transfer edildi. Bu takim bu sene $ampiyonluga kovalicak.
Isaac - Bosuna olimpiyatlarda ulkesenin kaptani degildi. Super yetenek , Yattara yi aratmicak hatta dahada iyi olcak. Umutun golunde yaptigi asist akil doluydu.
Colman - Bu adama ayri sempatim var, teknigi cok iyi. Biraz daha kendisini gelistirdimi Trabzonsporun DELGADOSU olabilir. Uzaktan cektigi bi sut vardi bu macta, keske gol olsaydi
Selcuk - Yeri baska. Takimin tum duran toplarini kulaniyo, macta yaptigi asist mukemel.
Cale - tam bir sol bek, ileri cikislari super. Bu mac neredeyse Gokhan Unal kadar gol kacirdi :D
maçı tekrar tekrar nerde izlyon:D
cale fazla cıkmazdı ılerı bu mac cıkmıs
.................................................. .......................................
Ocak'ta beni izleyin"
Turkcell Süper Lig'de dün Antalyaspor'u 3-2 yenerek bin 457 gün sonra liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener uzun bir aradan sonra liderliğe hak ederek yükseldiklerini söyledi.
Antalyaspor karşısında aşırı yağışa rağmen tribünleri doldurarak takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlara teşekkür eden Şener, bordo-mavili futbolcuların da böylesine zor koşullara rağmen iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirtti. Zevkli bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Başkan Şener, "Antalyaspor da iyi oynadı. 5 sezon sonra liderliğe yükseldik. İyi bir takımımız var. Liderlik, bizim hakkımız. İnşallah Trabzonspor'u geri getireceğiz. Ama şampiyonluk şarkıları söylemiyoruz. Lig uzun bir maraton. Dikkatli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. Şener, Yattara konusunun da artık gündemden kalkmasını isteyerek, "O konu artık bitti. Artık Trabzonspor'a bakıyoruz. Ocak ayındaki transfer döneminde de bana bakın" diye konuştu. Şener, Antalyaspor maçının galibiyet primini iki katına çıkardıklarını da sözlerine ekledi.
tombul taho
29.Eylül.2007, 00:03
Isaac gerçekten çok yararlı bi transfer olacak Trabzonspor için. bi pozisyonda kamera arkadan çekti. adamda nasıl baldırlar var öyle yahuuu... sağlam yere bastığı o baldırlardan belli oluyor zaten. hulk hoogan gibi herif. :n:
Bordo61Mavi
29.Eylül.2007, 11:58
maçı tekrar tekrar nerde izlyon:D
Dvd ye cektim. Bi gazeteci macin sonunda dioki bu sene Trabzon istemeden yenilmez:D nasil oluyosa yenilmek icin yenilmeyi istememiz lazim galiba
Fietra 10
29.Eylül.2007, 18:19
İlk golde Ali Zitouni kaleye şut çekti ama Sergey D. acayip şekilde soktu kafayı başka futbolcu olsa kafa bi milyon olmuştu :)
İkinci yediğimiz golde hakem sagolsun ..Ertugrul faul yapıldıgı gerekçisiyle kenarda tedavi görüyor fakat kenara gelmesiyle çıkması bir oluyor güya sakat! neyse sonra bizim sag taraftan Antalyaspor atak yapıyor ama Ertugrul oyuna ceza sahasına paralel taç çizgisinin oldugu yerden dahil oluyor .. Dogal olarak Cale'de kademe için göbege kayıyor .. Ama bi ters topla Ertugrul kaleciyle kaşı karşıya kalıyor golü atıyor .. Sonrada gelde çıldırma ..
Neyse kazandıgımız iyi oldu .. Çok iyi başladık maça ilk 15 dk iki net pozisyonu degerlendirebilseydik çok rahat geçebilirdi maç ..Söylenenlerin aksine Antalyaspor'u pek begenmedim .. Tek iyi yapabildikleri şey kontra atak .. Onuda bu ligde 4-5 takıma uygulayabilirsin .. Defans olarak çok kötüler .. 5dk kapatan her takım golü bulabilir onlara karşı .. Galatasaray 'ın kazanamaması sadece şans ..
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2007, 19:40
İkinci yediğimiz golde hakem sagolsun ..Ertugrul faul yapıldıgı gerekçisiyle kenarda tedavi görüyor fakat kenara gelmesiyle çıkması bir oluyor güya sakat! neyse sonra bizim sag taraftan Antalyaspor atak yapıyor ama Ertugrul oyuna ceza sahasına paralel taç çizgisinin oldugu yerden dahil oluyor .. Dogal olarak Cale'de kademe için göbege kayıyor .. Ama bi ters topla Ertugrul kaleciyle kaşı karşıya kalıyor golü atıyor .. Sonrada gelde çıldırma ..
Dün akşam Trt'de Stadyum programında bu pozisyonu gösterdiler.Hakemin hatası yok.Taç kullanılırken girmesini işaret ediyor oyuncunun.Çıkması ile girmesi bir olmadı.Zira çıktıktan sonra bir taç pozisyonu daha oldu.Onda girmedi.2.taç pozisyonunda girdi oyuna.Burada kurnazlığı ile Straka'yı tebrik etmek gerekiyor.En başından beri Ertuğrul'un girip girmediğini kontrol etti. Kafasında pozisyonu kurgulamıştı yani..
Fietra 10
29.Eylül.2007, 19:42
Dün akşam Trt'de Stadyum programında bu pozisyonu gösterdiler.Hakemin hatası yok.Taç kullanılırken girmesini işaret ediyor oyuncunun.Çıkması ile girmesi bir olmadı.Zira çıktıktan sonra bir taç pozisyonu daha oldu.Onda girmedi.2.taç pozisyonunda girdi oyuna.Burada kurnazlığı ile Straka'yı tebrik etmek gerekiyor.En başından beri Ertuğrul'un girip girmediğini kontrol etti. Kafasında pozisyonu kurgulamıştı yani..
oyuncunun oradan oyuna alınması dogru mu ..?
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2007, 19:45
oyuncunun oradan oyuna alınması dogru mu ..?
Nereden alınması doğru peki? Bu konuda bir bilgim yok..
Fietra 10
29.Eylül.2007, 20:20
Nereden alınması doğru peki? Bu konuda bir bilgim yok..
Benimde bir bilgim yok ama en azından tehlike yaratacak bir yerden olmamalı bu .. Rakip takımın bundan haberi yok çünkü ..
Cyzio
29.Eylül.2007, 20:23
Pozisyonda herhangi bir hakem hatası yok.Taç atışında hakem el işaretiyle oyuna girmesini işaret etmiş o da girmiş.Defansın dalgınlığına gelmiş pozisyon..
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2007, 20:25
Aslında bu pozisyonun tehlikeli olması Trabzonlu oyuncuların Ertuğrul'un oyuna gireceğini unutmaları.Eğer unutmasalardı orada bir oyuncu beklerdi.Maç içerisinde olabilecek şeyler.Ama Ertuğrul'un gireceğini unutmayan bir kişi vardı.Oda Straka ve golüde yaptırdı.Bu pozisyonda kuralları tam bilmememle beraber dün seyrettiğim Stadyum programında hakemin hatası yok dendi.Yani hatalı olan Trabzonlu oyuncular ama mazur görülebilirler bu konuda..
Fietra 10
29.Eylül.2007, 20:27
Yani hakem izin verdiği sürece oyuncu her yerden girebilir oyuna..? ne güzel işte..:)