PDA

View Full Version : Oyuncu özellikleri sorunu!

volkan_uzun
24.Eylül.2007, 19:07
Merhaba arkadaşlar.bi sorum olucak.geçen gün 8.0.2 patchli yeni oyun açtım. yıllardır kullandığım antremanı kullanmama ragmen oyuncuların özellikleri hep düşüyor.sizce sorun nerde? yani antreman bölümünde yükseliyor gibi görunmesine ragmen oyuncu profiline girince, atıyorum 40 ozellikten 30-35 koyu kırmızı olarak hep düşüş veriyor. ilk defa başıma geldi,sildim o yüzden save dosyasını.dha önce başına böyle birşey gelen varmı? bilgilendirirseniz bir daha olursa çözümü aklımda olsun en azından

El Barto
24.Eylül.2007, 19:40
Hangi takımla kullandıgında verim aldın hangisiyle kullandıgında verim alamadın? Kulübün antrenma tesislerinin kalitesiyle doğru orantılı antrenmanlar. Küçük bir takımda işler zorlaşabiliyor.

volkan_uzun
24.Eylül.2007, 19:46
galatasarayda kullandım ve ilk802 çıktıgındada kullanmıştım sorun olmamıştı. geçen yeni oyun açtım ve kullandım. tesisler çok ii durumda yani. burdan bi arkadaşın yamasını indirmiştim.o veritabanında kullandım.editten baktım tesislermi kötü diye ama normal duruor. AllydeenleaR isimli bi veri tabanı kullandıgım.

El Barto
24.Eylül.2007, 20:08
Bir fikrim yok neden böyle olduguna dair ama default db'de normalken sonradan eklediğin db'de aynı oyuncular ile farklı sonuçlar alıyorsan db'den kaynaklı olabilir ama nedir ne değildir bilemiyorum açıkçası.

volkan_uzun
24.Eylül.2007, 20:09
evet sorun nedir bulunması güç sanırım.ilk defa başıma geldi. teşekkürler yardımlar için.