PDA

View Full Version : Engin İpekoğlu Gitti Yılmaz Vural Geldi!

a.arıcı-11
26.Eylül.2007, 03:45
Kocaelispor'da İpekoğlu dönemi bitti

Kocaelispor Yönetim Kurulu, alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Engin İpekoğlu'nun görevine son verdi.

http://www.ntvspor.net/Images/28639.jpg

Kocaelispor'da Engin İpekoğlu dönemi sona erdi.

Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında kendi evinde Galatasaray'a 4-1 mağlup olduktan sonra, Fortis Türkiye Kupası'nda deplasmanda Manisaspor'a yine aynı skorla 4-1 mağlup olan Kocaelispor'da yönetim kurulu aldığı kararla Engin İpekoğlu'nun görevine son verdiğini resmi sitede açıkladı.

Açıklamada, "Kocaelispor Yönetim Kurulu üyelerinin, deplasmanda oynanan ve 4-1 Manisaspor’un galibiyeti ile son bulan Fortis Türkiye Kupası maçından sonra teknik direktör Engin İpekoğlu ile birlikte yaptıkları durum değerlendirmesinden yol ayrılığı çıktı. Değerlendirmede özellikle yaşanan son gelişmeler çerçevesinde teknik heyette olası bir kan değişikliğinin takıma ivme kazandıracağı sonucuna varıldı. Takımın bu akşam yapacağı idman antrenör Bülent Gürbey nezaretinde gerçekleşecek. Kocaelispor Kulübü Basın Sözcüsü Sami Durmuşoğlu, resmi siteye yaptığı kısa açıklamada teknik direktör adayları ile görüşmeler yapıldığını ve en kısa sürede bu sorunun çözülerek camianın beklentilerine cevap vereceklerini belirterek, "Engin Hocamıza ve ekibine, Kocaelispor Kulübüne yaptıkları hizmet için teşekkür ediyoruz" sözlerine yer verildi.

İPEKOĞLU: FİKSTÜR DEZAVANTAJIMIZ VARDI
NTV Spor'da Spor Merkezi progmanında Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlayan İpekoğlu, başkan ve yönetim kurulunun kendisinin yanında olmasından dolayı teşekkür ederek başlarken, Fortis Türkiye Kupası'nda Manisaspor maçından sonra yönetimle, Kocaelispor'un menfaatleri doğrultusunda bir şeyler yapmak gerektiğini konuştuklarını ve karşılıklı olarak sözleşmelerini feshettiklerini söyledi.
Transferleri tek başına değil yönetimle beraber yaptıklarını söyleyen İpekoğlu, bu oyuncuların geçmişte üst düzey futbolcular olduğunu, bazı oyuncuların sakatlıklarının sıkıntıya sebep olduğunu ve fikstür dezavantajları bulunduğunu söyledi.

İlk 4 hafta oynadıkları takımların bir sezon öncesinin en başarılı takımlar olduğunu da söyleyen İpekoğlu, bazı oyuncuları transferin son 10 gün içinde gerçekleştirdiklerini ve bu oyuncuların hazırlık dönemi yaşayamamasının etkisi olduğunu da söyledi.

Takımın Manisaspor mağlubiyetiyle dibe vurduğunu, bunun daha aşağısının olmadığını ve bundan sonra iyisinin olacağını ama kötüsünün olmayacağını da sözlerine ekledi.

NTVSPOR

sakary Ali
26.Eylül.2007, 03:59
mesut bakkal var oda kovulur tam olr

Fernando Gago
26.Eylül.2007, 06:15
Galatasaray maçındaki futbol ciddi anlamda çok kötüydü ve takımın gerek ligde gerek FTK'da gidişatına baktığımızda bu sonuç çok normal

Nocna Mora
26.Eylül.2007, 06:50
Anadolu takımlarında sabır denen olay yok 3 haftada bir teknik direktör değişiriyorlar sonra neden başarılı olamıyoruz diyorlar işte bu yüzden başarılı olamıyorlar bence :)

Burak Duran
26.Eylül.2007, 07:02
bence cok normal bir karar cunku lige buyuk umutlarla girmis bir takim var ortada ve once Galatasaray karsisinda sonra 2. lig ekiplerinden manisa karsisinda dokuluyor ve 4er gol yiyorsa bence bu sonuc normaldir

gorkemyilmazkarasu
26.Eylül.2007, 08:22
bencede bu karar doğruydu kocaelispor ne hazırlık maçlarında ne ligde ne kupada istediği oyunu sahaya yansıtamadı..

krapinovic
26.Eylül.2007, 10:12
hiç şaşırmadım... neden mi?... neden, neden?...

GeNç KaRTaL
26.Eylül.2007, 12:31
Beklemiyordum değil..

GReeN BeReT
28.Eylül.2007, 02:13
Yılmaz Vural geri döndü!

Engin İpekoğlu'nun görevine son verilmesinden sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Kocaelispor, Güvenç Kurtar'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti ve bir diğer aday Yılmaz Vural'la kesin anlaşmaya vardı. Turkcell Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan ve kupada Manisaspor'a 4-1 yenilerek elenen Kocaelispor'da görevine son verilen Engin İpekoğlu'nun yerine Yılmaz Vural'ın getirildiği bildirildi. Takımın eski teknik direktörlerinden Güvenç Kurtar'la görüşen ve prensipte anlaşan Kocaelispor yönetiminin başarılı teknik adamın 1 milyon 300 bin YTL gibi yüksek bir rakamda ısrar etmesi üzerine bu isimden vazgeçildiği öğrenildi. Kocaelispor başkanı Serhan Gürkan'ın yeni teknik patronu Yılmaz Vural'la 2 yıllığına anlaşmaya vardığı ifade edilirken tecrübeli teknik adamın Pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

27.09.2008

Kaynak : İHA

Efsane geri döndü :)

Fietra 10
28.Eylül.2007, 02:44
kaç etti Yılmaz Hocanın :)

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2007, 02:58
Güvenç Kurtar olsaydı daha iyi olurdu ama o kadar parada ısrar etmesi ilginç gerçekten.Ne sanıyorki kendisini? Bulunmaz hint kumaşı mı? Yılmaz Vural takımı biraz toparlar,çehresini değiştirir ama her zamanki gibi kulübünü küme düşürmekten kurtaramaz bence..

Fietra 10
28.Eylül.2007, 03:00
Güvenç Kurtar olsaydı daha iyi olurdu ama o kadar parada ısrar etmesi ilginç gerçekten.Ne sanıyorki kendisini? Bulunmaz hint kumaşı mı? Yılmaz Vural takımı biraz toparlar,çehresini değiştirir ama her zamanki gibi kulübünü küme düşürmekten kurtaramaz bence..

Sevmiyorum bu olayı kısır döngü devam ediyor .. Piyasada 5-6 hoca sürekli geziyor .. Artık yeni yüzler lazım ..

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2007, 03:13
Sevmiyorum bu olayı kısır döngü devam ediyor .. Piyasada 5-6 hoca sürekli geziyor .. Artık yeni yüzler lazım ..

Anadolu takımları böyle vizyonsuz olmaya devam ederlerse bu sahneleri hep görürüz biz ama işin sevindirici tarafı bu yanlışın farkına varan kulüplerimiz var.Zamanla olacak şeyler bunlar artık..

Universal
28.Eylül.2007, 04:37
Yılmaz Hoca'yı sahalarda görmek güzel. 18 takım çalıştırmıştı ve 16'da parası kalmıştı. Kocaeline acaba kaçıncı kez başına geçtİ?

merty_fb
28.Eylül.2007, 05:23
Kayhan Çubuklu gelseydi yeniden keşke.. ama tükürdüğünü yalamak olurdu tabi... geçen seneki şampiyonluğun mimarı o.. zaten neden engin ipekoğlunu getirdiler geçen sezon sonunda takıma hala anlamıyorum..

El Barto
28.Eylül.2007, 05:28
Birkaç isim var o kovuyor o alıyor bir süre sonra tekrar geliyor yine kovuluyor falan filan. :)

ForsakeN
28.Eylül.2007, 05:32
Ne politika ama. Bakalım Yılmaz Vural kaç hafta kalabilecek

GReeN BeReT
28.Eylül.2007, 05:35
Hadi bu insanlar ekmeklerinin derdinde teklif geldiği yerlere gidiyorlar.Ya bunları göreve getiren zihniyetlere ne demeli ?

shamur1
28.Eylül.2007, 07:12
Bu Anadolu takımlarımız bıkmadılar hala Yılmaz Vural'dan medet ummaya. Kocaeli bu sene düşer büyük ihtimal.

Fernando Gago
28.Eylül.2007, 07:21
Küme düşen ilk takım belli oldu :p

Bursaspor
28.Eylül.2007, 09:34
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Kocaelispor'un şuanki en büyük ihtiyacı ligi daha çok bilen bir hocaydı. Yani kurt bir hocaya ihtiyaçları vardı. Yılmaz Hoca'da bunu sağlayabilecek hocalarımızdan biri, takımı erken çözeceğine inanıyorum. İlk yarının sonunda Kocaelispor'u daha yukarılarda göreceğiz.

Gerçekten güzel oynuyorlar ama defansta ve ortasahada çok açık veriyorlar. Yılmaz Hoca takımı toparlayacaktır. Ligde çok takım dolaştı ama iyi bir teknik direktör olduğunu biliyoruz.

Kocaelispor'u daha yukarılarda görmek çok güzel olacaktır.