Log in

View Full Version : Samsunspor: 1 Beşiktaş: 3

koray_capello
12.Mart.2006, 19:26
Beşiktaş samsunu deplasmanda 3-1 yenerek iyi formunu sürdürdü.goller okan buruk ve gökhan güleç(2 ).samsunu golü ise mustafa doğandan (kk) geldi.beşiktaş 3 oynucu değişikliğinide mecburiyetten kullandı.sırası ile mustafa doğan,ibrahim üzülmez ve mehmet sedef sakatlandılar.inşallah önemli birşeyleri yoktur.

ayrıca gökhan güleçe de biraz değinmek istiyorum.2 tane çok güzel gol attı.ilki güzelden çok zor bir goldü.ikinci golü ise güzeldi.yalnız 2 golde bomboş duran okan buruk a pas vermek yerine uzaktan vurmayı denedi.tmm gol oldu ama okan bomboş bekliyordu.pas verse daha kıymetli olurdu.ayrıca bu çocuk için genç yetenek demek te biraz eksik kalır sanırım.gökhan şuanda da çok iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştır.inşallah nazar değmezde dahada gelişerek beşiktaşa ve türk futboluna uzun yıllar hizmet eder.

Laz_Asker_61
12.Mart.2006, 19:56
yıldızı parlamaya başladı çabuk sönmez inşallah

francesco10
12.Mart.2006, 20:33
ben maçı izlemedm ama akşam geniş özete bakıcaz artk, gökhan çok ii başladı ,hep böyle gitsn ki bizmde içimz rahat olsn

Jesus_FB
12.Mart.2006, 20:35
Gökhanı gün geçtikçe daha da çok beğeniyorum millet istanbula gelince sapıtıo gökhan da tam tersi sadece futbolla ilgileniyor helal olsun

nart_susruko
12.Mart.2006, 20:47
Gökhanı gün geçtikçe daha da çok beğeniyorum millet istanbula gelince sapıtıo gökhan da tam tersi sadece futbolla ilgileniyor helal olsun
şu an bunu söylemek için erken...ama gerçekten iyi bir oyuncu...inşaallah böyle devam eder...

emirduman
12.Mart.2006, 23:06
İnşallah bu formunu sürdürür, İstanbul'a gelince bozulmuş olan bir sürü genç gibi olmaz kendisi...

Beşiktaş'ın da galibiyetler almaya devam etmesi, iyi baya...

Selman Ozturk
12.Mart.2006, 23:35
Beşiktaş'a tebrikler güzel ve hakedilmiş bir galibiyet aldı...Ama ben Beşiktaş'ın galibiyetinden çok Gökhan Güleç'in futbolunu beğendim...Her maç bir öncekinden daha iyi oynuyor...Kendine güveni fazlasıyla yerine geldi...Tigana gibi gençlere önem veren bir hoca ile çalışması onun için büyük bir avantaj...Umarım bu avantajı iyi değerlendirir ve bu güzel futbolunu hiç yitirmez....

comandante
12.Mart.2006, 23:37
tebrikler beşiktaşa...gökhan gerçekten en beğendim futbolcu beşiktaşta...umarım bozmaz...

10_Osmanozc
12.Mart.2006, 23:41
Gökhan'ın böyle olacağı belliydi zaten.2 mükemmel bitiriş vardı.Avrupa standartlarında 2 gol vuruşuydu tebrikler.

Cengo
13.Mart.2006, 00:35
Bjk masörü maçtan önce Mustafa Doğan'a bu maçta gol atacaksın demiş galiba.Lig Tv yayınlamış şeklinde duydum, izleyen var mı :)

imperius
13.Mart.2006, 00:39
gokhan ıhsallah bu oyununa devam eder,,ibrahim akın gıbı futboluna bısey katmamazlık yapmaz umarım..

koray_capello
13.Mart.2006, 00:40
yok ben izlemedim de inanırım valla.o bizim masör meşhur arasıra söylüyo bazen birilerine gol atacaksın diye.kime dese o adam gol atıyo.gerçi bu kez kendi kalesine oldu ama:D

belki de her meç birilerine söylüyodur tuttuğu zamanda ben sölemiştim diyodur:D

francesco10
13.Mart.2006, 01:23
ewt masör söylemiş galiba:)

bide gökhan iki topa da güsel vurmuş kendine güvenle ama özellikle 2. topta okan bomboştu :)

bide samsunun işi çok zor, bu gidişle kümeye gidiolar umarm toparlanırlar

nart_susruko
13.Mart.2006, 01:33
bjk ye tebrikler...samsunspora gelince,inşaallah küme düşmezler...

e_mali
13.Mart.2006, 11:50
Gökhan boyle devam eder insallah, Türk futbolunun en buyuk eksikligi kaliteli golcü. BJK bu degeri insallah daha degerlendirir.

semih5
13.Mart.2006, 12:01
Bjk masörü maçtan önce Mustafa Doğan'a bu maçta gol atacaksın demiş galiba.Lig Tv yayınlamış şeklinde duydum, izleyen var mı :)
bende duydum ya ama m.dogan kendi kalesine atti ya

TüMeR_yAğıZ
13.Mart.2006, 13:18
Beşiktaş Tümer,Sergen ve İbrahim Akın'ın yokluğunda üç puanı almayı bildi.Gene genç oyunculardan kurulu olan kadro çok iyi mücadele sergiledi.Gökhan Güleç iki golünde de son vuruşlarındaki yeteneği gösterdi.İkinci golde Okan daha müsait durumdaydı ama o golcü olmanın verdiği bencilliği kullanarak harika bir vuruşla golü buldu.Gökhan bu şekilde oynamaya devam ederse kendinide aşar,Türkiye'yi de aşar.Bizim kaç yıldır bağıra bağıra istediğimiz öz kaynak düzenine dönelim,takımı gençleştirelim çığlıklarını Tigana duydu ve kanaatime göre çok iyi kadro kurdu,yetenekli gençlere şans verdi.Örnek olarak dün maçın en kritik anlarında Emre'yi oyuna alarak gençlere ne kadar güvendiğini gösterdi.Umarım hep böyle devam eder,bizde başarıyı bu gençlerle yakalarız.

smnfrh
13.Mart.2006, 13:19
gökhan iyi iş yapıyor ama bu şekilde gündeme getirmeye çalışırlarsa başarılı olamaz

ridvanu
13.Mart.2006, 16:44
beşiktaş iyi yolda

FeYYaz1989
13.Mart.2006, 18:02
Bence Gökhan Güleç o pozisyonda Okan'a vermeliydi topu.Tamam gol oldu ama böyle giderse sonu İbrahim Akın'a benzer Allah korusun.

comandante
13.Mart.2006, 18:30
bence de vermeliyi.o gol olmasaydı kötü olurdu gökhan için.ayrıca da kaleci elinin altından kaçırmış nerdeyse.dikkatli bakınca gözüküyor.okanın golü gökhanınkinden daha güzeldi.

Cengo
13.Mart.2006, 19:17
bende duydum ya ama m.dogan kendi kalesine atti ya

Zaten o yüzden soruyorum :D