PDA

View Full Version : Aziz Yıldırım Başkanlığı Bırakıyor mu?

bay e-ko
26.Eylül.2007, 23:34
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/57465_1_080926155512.jpg

Fotomaç gazetesi yazarı Turgay Demir, Türkiye'de gündem yaratacak iddialarda bulundu.

İşte Turgay Demir'in Fotomaç gazetesindeki köşesinde bugün okurları ile buluşan yazısı :

" Uzun süre "yok saydığı" Kulüpler Birliği'ne başkan olması anlık bir karar değildi. Bu sezon başında kulüpleri Fenerbahçe Stadı'nda toplayıp, "kulüpsel sendikal hareket" anlamında açıklamalar yapması da kesinlikle tesadüfle açıklanamaz.

Kulüpler arası dostluk ilişkilerini geliştirmek için çalışması, fair-play çağrıları, bana göre hep üstlendiği yeni misyonun yol haritasıyla ilgili ipuçlarıdır. Aziz Yıldırım yeni bir misyon üstleniyor...

En büyük hedefi Türk futbolunun rotasını kulüpler lehine değiştirmek. Çok güçlü bir kulüpler birliği oluşturma peşinde. Yayın gelirlerinden tutun da yabancı sayısına kadar hemen hemen her konuda kendi kararını alabilen bir oluşumdan bahsediyorum. Öyle bir oluşum ki, aldığı her kararı federasyon da uygulamak durumunda kalacak.

Hemen belirteyim bunlar resmi bilgi değil. Ben son dönemde yaşananları irdeleyip puzzel'ın parçalarını yerine koyunca böyle bir manzara görüyorum.

Bu manzara içinde Fenerbahçe ne olacak derseniz, kendisinden sonra Mehmet Ali Aydınlar'ın geleceğini açıkladığını hatırlatırım. Bence Fenerbahçe'yi aşan projeleri var başkanın.

Türk futbolunun köklü sorunlarıyla ilgili çok büyük projeler. Yılların tecrübesiyle "Artık yeter" diyerek düğmeye bastı sanırım. Mayısta bırakırsa ben şaşırmam. Artık siz de şaşırmazsınız?

TURGAY DEMİR / FOTOMAÇ"

Tahminleri çok doğru ama fenerbahçeyi bırakır mı bilemiyorum...

Sir FRD
26.Eylül.2007, 23:34
hep bırakıyor zaten

bay e-ko
26.Eylül.2007, 23:35
hep bırakıyor zaten

:D o da doğru

ultraslanerdem
26.Eylül.2007, 23:44
"Hemen belirteyim bunlar resmi bilgi değil. Ben son dönemde yaşananları irdeleyip puzzel'ın parçalarını yerine koyunca böyle bir manzara görüyorum."

Ben ne manzaralar görüyorum ama içimde kalıyor...

Fernando Gago
26.Eylül.2007, 23:45
Yedekte çok sağlam isimler var Aziz Yıldırım'ın bırakma vakti gelmiştir bence

bay e-ko
27.Eylül.2007, 00:17
Yedekte çok sağlam isimler var Aziz Yıldırım'ın bırakma vakti gelmiştir bence

Çok iyi ve sağlam işler yaptı gerçekten. Bence de artık zamanı geldi kaliteli ve sağlam insanlar var onlar bu görevi devralabilir.

King_91
27.Eylül.2007, 00:59
bence bırakmaz o kadar emek var ve takımı nereden nereye getirdi . ama olası başarısızlıkta ayrılabilir bu sefer gerçekten

IcedEarth
27.Eylül.2007, 01:33
Açık söyleyeyim, Aziz Yıldırım gitmek istemediği sürece onu indirmek imkansıza yakın.

Fernando Gago
27.Eylül.2007, 05:59
Aziz Yıldırım ATV'de bir spor programına katılmıştı Ahmet Çakar filan yorumculuk yapıyordu . Orada 2010da kesin bırakacağını söylemişti Ahmet Çakar bir daha sordu hatta kesin mi diye Bu sefer kesin dedi :) Bu sefer gerçekten bıracak bence Baskı yapmaya filanda gerek yok bence :D

DisCo
27.Eylül.2007, 06:12
Ben futbol bilgisinin olduğuna pek inanmıyorum açıkçası. Parasal anlamda Fenerbahçe'de iyi bir sistem oturttu. Yerine futboldan anlayan bir ekiple gelecek bir başkan Fenerbahçe'yi çok daha iyi yerlere getirebilir. Aziz Yıldırım giderse Fenerbahçe biter anlayışını desteklemeyenlerdenim.

Universal
27.Eylül.2007, 06:19
Acıbadem hastenesinni sahibi Mayıs ayında aday olacağı söylentileri gittikçe artıyor. Bu nedenle Aziz Yıldrım'a rakip çıkacak ve şuan en büyük yatırımı olan futbol bölümünde başarısızlık hali var. Buda desteği düşürecektir.

Aziz Başkan giderse Fenerbahçe bitmez. Herkesin yeri dolar. Her insan vakti gelince emekli olur. Şükrü Saraçoğlu bile zamanında bıraktı. ;)

Fernando Gago
27.Eylül.2007, 06:22
Mehmet Ali Aydınlar Aziz Yıldırım'a rakip olamaz çünkü Aziz Yıldırım O'nu destekliyor zaten :)

Universal
27.Eylül.2007, 17:51
Zaten işde burada bitiyor. Yani Aziz Başkan adaylığını koymazsa M.Ali.Aydınlar büyük ihtimalle başkan olur ama; ikisi aynı anda girerse ne olur bilemem. Sonuçta bu gün destekliyor yarın destekleyeceği belli olmaz.

Trabzonspor
27.Eylül.2007, 21:48
Ben futbol bilgisinin olduğuna pek inanmıyorum açıkçası. Parasal anlamda Fenerbahçe'de iyi bir sistem oturttu. Yerine futboldan anlayan bir ekiple gelecek bir başkan Fenerbahçe'yi çok daha iyi yerlere getirebilir. Aziz Yıldırım giderse Fenerbahçe biter anlayışını desteklemeyenlerdenim.

turkıyede futboldan anlayan yonetıcı varmı takımların basında hepsı aynı

ForsakeN
28.Eylül.2007, 05:23
Bıraksın artık miladı doldu. Takıma zarar vermeye başladı

Bekq
28.Eylül.2007, 05:27
Bırakması en mantıklısı.