PDA

View Full Version : Nonda ile 2 yıl daha



19_SeRDiNÇ_05
27.Eylül.2007, 20:30
G.Saray, Kongolü golcü Shabani Nonda'nın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Shabani Nonda'nın sözleşmesini uzattıklarını açıklarken, Hakan Balta'yla da görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Sezgin, yaptığı açıklamada, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek Shabani Nonda ile yaptıkları görüşmeler sonrasında bu oyuncunun sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığını kaydetti. Yeni yapılan anlaşmayla Nonda, 2010-2011 sezonu sonuna kadar sarı-kırmızılı takımla sözleşme yenilemiş oldu.

Diğer yandan, defansın solundaki performansıyla göz dolduran Hakan Balta'nın sözleşmesi de uzatılmak üzere. Adnan Sezgin, sarı-kırmızılı ekiple 2009-2010 sezonu sonuna kadar mukavelesi bulunan Hakan'la görüşmelerin devam ettiğini kaydederken, ''Yakında kendisiyle yeni sözleşme yapacağız'' ifadesini kullandı.

AA

BlackEagle19o3
27.Eylül.2007, 21:05
Gereksiz yere uzatılmış bir sözleşme bence....

Hakan Balta'nın sözleşmesi mutalak uzatılmalı ama;)

nekop
27.Eylül.2007, 21:06
1 yıl uzatılabilirdi 2 yıl biraz fazla olmuş bence sonra adamı satmaya çalışırken kulüp bulamazsa oturduğu yerden alır parasını..

Emurafu
27.Eylül.2007, 22:35
Yönetim yine akıllı davranıyor..Oyuncuların sözlesmesi bitmeden uzatmak en mantıklısı...


Aslan’da iç huzur
Ali Naci KÜÇÜK 27 Eylül 2008


Başkan Adnan Polat ve futbol komitesi üyeleri, gelecekte faydalı olacaklarını düşündüğü genç futbolcuların sözleşmelerini en az 2011 yılına kadar uzattı.

GALATASARAY Yönetimi, genç futbolcularını elden kaçırmamak için onlarla olan sözleşmelerini en az 2011 yılına kadar uzatarak geleceğini garantiye alırken, iç transferde yaşanabilecek krizin de önüne geçti. Başkan Adnan Polat’ın öncülüğündeki Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Adnan Sezgin’den oluşan futbol komitesi, ligin henüz 5. haftasına girilirken iç transferde yaşanabilecek soruna çözüm buldu.

En azı üç yıl

İlk olarak sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yetenekli genç oyuncularla görüşen sarı kırmızılı yönetim, Uğur Uçar, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Shabani Nonda, Mehmet Topal ve son olarak da Mehmet Güven ile Hakan Balta’nın sözleşmelerini en az 3 yıllığına uzatıp, 2011 yılına kadar rahat bir nefes aldı.

G.Saray kadrosu içinde sözleşmesi uzatılmayan ve sezon sonu mukavelesi bitecek olan iki tecrübeli futbolcu Hasan Şaş ile Ayhan Akman’a ise 2’şer yıllık öneride bulunulacak. Başkan Adnan Polat’ın bu iki futbolcunun da ikna edilerek, imzaların atılması ve önümüzdeki sezon istikrarı sağlamak adına G.Saray’ın aynı kadro ile yola devam edilmesini istediği öğrenildi. Yönetimin, Hasan Şaş ile Ayhan Akman’a 2’şer yıllık sözleşme önerecekleri öğrenildi.

De Sanctis’ten memnunlar

Yöneticiler, kadroda bulunan yeni yabancılardan da memnun kaldıkları, Sevilla’dan kiralanan ve satış opsiyonu ellerinde bulunan İtalyan kaleci Morgan De Sanctis’i de uzun süre elde tutmak istedikleri belirtildi. G.Saray Futbol Komitesi sırasıyla Uğur Uçar, Mehmet Topal’a 2013, Arda-Sabri’ye 2012, Barış Özbek’e 2011, Hakan Balta-Mehmet Güven’e 2011 yılına kadar imza attırdı. Bu arada Başkan Adnan Polat, dün kulüp binasında çalışanlarla bayramlaştı ve Galatasaray Store ürünlerini hediye etti.