Log in

View Full Version : Galatasaray SK - AC Bellinzona [Uefa Kupası 1. Tur Rövanş Maçı]

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2007, 13:13
UEFA KUPASI 1. TURU

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:qbNgh6HNR4kucM:http://www.dspor.com.tr/resimler

GALATASARAY

http://www.galatasaray.org/images/fikstur/8448__gs.gif

AC BELLINZONA

http://www.galatasaray.org/images/fikstur/8174__logo_acbellinzona.gif

Tarih: 02.10.2008
Yer: Ali Sami Yen
Yayıncı: D-Smart

a.arıcı-11
29.Eylül.2007, 16:44
Taraftarı önünde önceki maçı kazanmışlığın rahatlığı ile güzel bir galibiyet gelecektir Galatasaray adına...

IcedEarth
29.Eylül.2007, 18:20
Dengimiz değiller. Umarım şov maçı olur. 2 farklı öne geçersek Lincoln ve Kewell riske edilmesin ama. Bu ikilinin sakatlanmasından çok korkuyorum.

wonderkid99
29.Eylül.2007, 18:22
Galatasaray şov yapar..inş Aydın Yılmazda sakatlıgı varmı yokmu bilmiyorum ama arda turanın uefa kupası maçında patlama yaptıgı gibi bu maçtada Aydın patlama yapar =)

KaF KeF
29.Eylül.2007, 19:09
Kewell,Baros vs. Gibi yıldızların Dinlendirilmesi gereken bir maç ..Bu oyuncuların yerine gençler oynamalı..Rahat Bir Galibiyet çıkar diyorum..

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2007, 20:20
Bellinzona gerçekten Galatasaray'ın kalitesinde bir ekip değil.Fakat ilk maçta evlerinde Galatasaray'a karşı baya direnmişlerdi.Bu turu geçmeleri içinde Sami Yen'de Galatasaray'ı 2 farklı yenmeleri gerekiyor ki bu gerçekten çok zor.Galatasaray bu maçı ciddiye aldığı takdirde farklı kazanacaktır..

King_91
29.Eylül.2007, 20:56
Fark olması gereken bir maç ama biz Galatasaray olarak işleri zorlaştırmaya bayıldığımız için ne olur bilemiycem ama turu geçeriz .

Varonil
30.Eylül.2007, 00:55
Şov maçı olur Galatasaray'ın.Kewell,Baros,Nonda,Lincoln.Temsilci miz rahat kazanıp gruplara kalır.

deniz.91
30.Eylül.2007, 04:36
As takım çıkarsa GS 4-0 5-1 gibi fark bekliyorum ama yedek çıkarsa 2-0 falan alır yani rahat geçer

Universal
30.Eylül.2007, 06:50
Galatasray'ın fark atacağını düşünüyorum. Tabii farktan çok iyi bir futbol göstermeleri gerekiyor. İleriki turlarda rakiplerine göz dağı vermesi gerekir. Taraftarı ve cemiyetide memnun etmesi gelecek için güven vermesi.

tombul taho
01.Ekim.2007, 06:40
öncelikle Galatasaray'ın bu maçı rahat kazanabilmesi için konya maçını unutmuş olması gerekiyor. kısaca rehavete kapılmamalı ilk maçta bu takımdan 3 gol yediğini unutmamalıdır. eğer böyle olmazsa Galatasaray için bellinzona maçı çok ağır sonuçlar doğurabilir.

ayrıca konyaspor maçının 2.yarısındaki oyununu sergilerse bellinzona kendine santra yapıldığı andan itibaren gelemez. :)

Bekq
01.Ekim.2007, 07:20
Full yedeklerle çıksınlar hem gençler biraz tecrübe kazanır.:)

scar face
01.Ekim.2007, 07:23
üst üst üst 1.35 fena oran değil
macta Gs sov yapar:)

fmsmyrna
01.Ekim.2007, 07:23
En az 5 olur.

Orce
01.Ekim.2007, 09:08
Sionla Oynadıgımız 2. Mac Gıbı Olur

Genc yada Yedek Ağırlıklı Kadroyla Cıkarız Heralde
Ümit Karan'ı Ozledım Oynasın Artık Bu Macta Bı Kaç Tanede Gol Atsın

MaTRaKaN
01.Ekim.2007, 17:41
Muhtemeln Skibbe ilk yarıda oyunu koparacak ve ikinci yarıda 3 oyuncu değişikliği yapıp gençlere forma şansı verecek

Emurafu
01.Ekim.2007, 22:34
Biletler bitmiş...Çok iyi bir maç olacak..Alparslan abi yine anılacak..Karan bir an önce formunu yükseltmesse işi zor..Topal'da oynayacak sanırım..

kral_67
02.Ekim.2007, 06:40
şov olmaz çok farklı skorda olmaz kendimizi sıkmadan uyutarak turu atlarız...

PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 02:22
Sanctis
Serkan - Meira - Servet - Volkan
Arda - Ayhan - Mehmet - Hakan
Lincoln
Baros

Seklinde sahadayız.

sakary Ali
03.Ekim.2007, 02:26
11 ler!!
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Aleksei Nikolaev, Vitali Drozdov, Ilia Barychnikov (Rusya)
GALATASARAY: De Sanctis, Serkan, Meira, Servet, Volkan, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Hakan Balta, Lincoln, Milan Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
BELLINZONA: Grifti, Mangiarratti, La Rocca, Siqueira, Gürkan Sermeter, Ferrazza, Bernardet, Wahab, Lustrinelli, Rivera, Kalu
TEKNİK DİREKTÖR: Marco Schallibaum

Gncl1905
03.Ekim.2007, 02:31
Maç tv de yayınlanacak mı?

sakary Ali
03.Ekim.2007, 02:32
D-smart veriyor

Raten
03.Ekim.2007, 02:50
Galatasaray Bellinzona'yı rahatlıkla yenecektir
Skor tahmini yapmak gerekirse 3-0 diyorum

deniz.91
03.Ekim.2007, 02:52
GSden sahaya sürdüğü 11le fark bekliyorum

PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 02:53
Stad full...

RaSenGan
03.Ekim.2007, 03:40
Baros'la penaltıdan 1-0 yaptık.:)

EreN
03.Ekim.2007, 03:46
Penaltı biraz ucuz oldu açıkçası. diğer pozisyonlardan birinin gol olmasını tercih ederdim.

PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 03:50
Kasmadan rahat oynuyoruz. Arda sakatlaandı belini tutarak cıktı , Alparslan oyuna girdi. Umarım Arda nın birseyi yoktur...

Taraftar muhtesem...

El Comandante
03.Ekim.2007, 03:53
Penaltı biraz ucuz oldu açıkçası. diğer pozisyonlardan birinin gol olmasını tercih ederdim.

Rakip arkadan kontrolsüzce girince Lincoln de kurnazlik yapti.O pozisyonda her hakem penaltiyi calardi.:icon_smile:

Cok iyi paslasiyoruz,baya pas yapiyor takim.(=

Raten
03.Ekim.2007, 04:08
Gs iyi futbol oynadı rahat bir şekilde de maçı devam ettirdi taraftar da takımına iyi destek veriyor
Bellinzona'nın 3 gol atamayacağını düşünürsek Gs bir üst turda diyebiliriz

Universal
03.Ekim.2007, 04:24
Beşiktaş maçını izlediğimden bu maçı izleyemiyorum. Bu maç üst bitecek görünümde mi?

PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 04:28
Bu sefer penaltıdan yedik. 1-1

batuhanry
03.Ekim.2007, 04:29
1-1 oldu. Gürkan Sermeter penaltıdan..

Universal
03.Ekim.2007, 04:59
Galatasray 2-1 yaptı. Üst oldu. :) Golüde Beşiktaş'la aynı anda attı. =)

PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 05:09
2. golü Yaser attı. Asist Lincoln.

Penaltıyı da Lincoln yaptırdı. Bugun sahanın en iyisiydi. Böyle oynasın hep alkışlayalım onu...

Emurafu
03.Ekim.2007, 05:12
Sahada çok defansif bir kadro vardı..Kötülerin içinde Lincoln'ü çok begendim..Skibbe nonda'yı soksa iyi olurdu neyse önemli olan turdu..İnsallah grub maçlarında daha iyi oynarız..Üstümüzden 2 takım daha elenirse 3.torbadayız

Universal
03.Ekim.2007, 05:15
Galatasray'ın kazanarak tur atlamasına sevindim. Çünkü; birinci tur maçı ve galibiyette ülke puanına ve kulüp puanına etkisi olacak. Bu nedenle bu tarz turları geçersek mutlaka kazanarak geçmeliyiz.

RaSenGan
03.Ekim.2007, 05:19
2-1 kötü bir skor rakibe göre ama olsun.Kazandık mutluyuz.Rakiplerimizi bekliyoruz.

uAsamet91
03.Ekim.2007, 05:34
Fazla bir fark beklemiyordum zaten.İyi oLdu kazanmamız gruplara kalmak sevindirici :)

King_91
03.Ekim.2007, 05:37
kötü bir oyun özellikle 2.yarı ama turu geçtik allaha çok şükür . :) önümüze bakcaz artık

Nocna Mora
03.Ekim.2007, 05:39
Maçı GS TV geceleyin verecekmi ? :)

deniz.91
03.Ekim.2007, 05:51
Ya GSde bu rakibi 2-1 yeniyorya ayıp cidden ya o kadroyla

Nocna Mora
03.Ekim.2007, 05:54
O kadroyla derken çokta iyi bir kadroyla çıkmadıki maça...

deniz.91
03.Ekim.2007, 05:56
O kadroyla derken çokta iyi bir kadroyla çıkmadıki maça...

Ya gs paf takımla çıksa 3leyeceği bir rakipti bu takım

Nocna Mora
03.Ekim.2007, 05:58
Elbette yenmesi gerekirdi ama o kadro çokta iyi değildi bence :)

kral_67
03.Ekim.2007, 05:59
tur'un iyisi kötüsü olmaz...:)
tam beklediğim gibi bir maç oldu yormadan sıkmadan tur atladık...
bu arada kurada'da 3.gruba yükseldik...

King_91
03.Ekim.2007, 06:01
nereden bakıyoz kaçıncı torbada olduğumuza

MaTRaKaN
03.Ekim.2007, 06:01
Rahat bir oyundu kasmadan aldık beraberlikte olurdu kazanmak çok iyi oldu

kral_67
03.Ekim.2007, 06:11
Austria Wien
Levski Sofia
Dinamo Bükreş
Everton
Beşiktaş
Rapid Bükreş

UEFA sıralamasında bizim üstümüzde olup bu gece elenen takımlar...
6 takım lazımdı bizim için
6 takım elendi...hatta daha fazlasıda geliyor...

PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 06:17
Ali Sami Yen Stadı’nda Bellinzona’yı 2-1 mağlup ederek UEFA Kupası’nda gruplara kalmaya hak kazanan Galatasaray’a sakatlarından kötü haber geldi.

Bellinzona karşısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan iki genç yıldız Mehmet Topal ve Arda’nın Pazar günü oynanacak Bursaspor maçında sahada olamayacak. Arda’nın belinden, Mehmet Topal’ın da sağ bacağından darbeye bağlı olarak yaşadığı sakatlıkların ne kadar süreceği yarın yapılacak kontrollerden sonra detaylı olarak belli olacak.

Bir çok oyuncusunu sakatlıklar yüzünden kullanamayan sarı-kırmızılı ekipte böylelikle Bursaspor maçında iki eksik daha olacak.

2 sakat daha. M.Topal a adamların 4 numaraları resmen sakatlamak için daldı.

King_91
03.Ekim.2007, 06:20
saçma sapan bir maçta 2 sakat daha . sakatlar giderek artıyor iyileşen yok . Allah sonumuzu hayır etsin .

Orce
03.Ekim.2007, 06:23
Futbolda Gerıye Oynamak Yasaklansın Lütfen.... Her Maç Yapıyoruz Bunu Bıktım Artık
Hele Bı Ara 2.Yarıda 3-4 Dk Boyunca Kendı Sahamızda Top Cevırdık Deli Oldu Herkes Etmediğimiz Küfür Kalmadı

Su Takıma Havada , Karada Kendımızı Kasarak yada Kasmayarak 4-5 Atmamız Lazımken Çift On Lıbero Tek Forvet Cıkıyoruz Zar Zor Yenıyoruz
Sonrada Kadıkoyde Fınal Dıyoruz

Su Ankı Gorunumle Gruptan Bıle Cıkmak Cok İyi Basarıdır Benım Icın

_SasKIN_
03.Ekim.2007, 06:32
bn daha farklı bi skor bekliyodum açıkçası ne biliyim 4-0 5-0 gb.

ama skibbeyle olacak iş değil bnde bi galatasaraylı olsamda skibbeyle bu iş yürümez !

IcedEarth
03.Ekim.2007, 06:39
Futbolda Gerıye Oynamak Yasaklansın Lütfen.... Her Maç Yapıyoruz Bunu Bıktım Artık
Hele Bı Ara 2.Yarıda 3-4 Dk Boyunca Kendı Sahamızda Top Cevırdık Deli Oldu Herkes Etmediğimiz Küfür Kalmadı

Su Takıma Havada , Karada Kendımızı Kasarak yada Kasmayarak 4-5 Atmamız Lazımken Çift On Lıbero Tek Forvet Cıkıyoruz Zar Zor Yenıyoruz
Sonrada Kadıkoyde Fınal Dıyoruz

Su Ankı Gorunumle Gruptan Bıle Cıkmak Cok İyi Basarıdır Benım Icın

Sert oynayan bir takıma 4-5 gol atmak düşündüğünüz kadar basit bir olay değil. Sert oynayan takım oynatmamak için sahaya çıkmış bir takımdır, hakem de izin verirse sertliğe 4-5 gol değil 1-2 gol atmakta bile zorlanırsın. Bugünkü hakem de sertliğe müsamahakar davrandı, yine de 2-1 kazanmasını bildik.

Bardağın boş kısmı, iyileşmeyen sakatlara yeni kişilerin eklenmesi.

Bardağın dolu kısmı ise, herşeye rağmen, Kewell yokken, Arda formsuzken ve yokken, Topal sakatlanıp çıkmışken, sağ bekte sadece 18 yaşında ve Galatasaray'daki ilk 5 maçını doldurmamış bir genç varken bile pozitif futbol, doğru hareketler, sertliğe maruz kalmama çabası.

JunkChorn
03.Ekim.2007, 06:44
Pivot ; yarın birgün İngiliz takımı geldiğinde bundan daha mı az sert oynacak acaba?

Maçı çok izlemedim ama turu geçtiği çok iyi oldu bence.Bundan sonraki aşama da daha formda oyuncular vs olacağından bu maçlar unutulur.

Tebrikler Galatasaray.

IcedEarth
03.Ekim.2007, 06:59
Pivot ; yarın birgün İngiliz takımı geldiğinde bundan daha mı az sert oynacak acaba?

Maçı çok izlemedim ama turu geçtiği çok iyi oldu bence.Bundan sonraki aşama da daha formda oyuncular vs olacağından bu maçlar unutulur.

Tebrikler Galatasaray.

Yarın birgün bir İngiliz takımı geldiğinde o maç çok daha ciddiye alınacak, takımda daha az sakatlık olacak ve futbolcular uyum sürecini iyice aşmış olacak. Ayrıca evet, bir İngiliz takımı hiçbir zaman böyle küçük takımlar kadar sert oynamaz. Çünkü İngiliz takımı sahaya umutsuz çıkmıyor Bellinzona gibi.

feanorringeril
03.Ekim.2007, 07:20
Neden bu kadar kolay bir rakibi bile hızlı oynayarak, ayağa oynayarak çökertebilecekken bu kadar bocalıyoruz bilinmez.
Ancak turun iyisi kötüsü olmaz dendiği gibi. Takımın kağıt üstüne oyunculara bireysel olarak bakıldığında sahip olduğu gücü çim üstünde de sergilemesini umut etmekten başka çare yok. Yönetim bu sene çok çalıştı; transfer sezonunda çok doğru adımlar attı. Artık iş Skibbe' de. Ve futbolcularda. Bu maratonun uzun olduğunu, her maçı bir finalmiş gibi oynamazlarsa hiçbirşey alamayacaklarını görmeleri gerek. Fatih Terim' i her açıdan eleştirebiliriz ancak AVRUPA ŞAMPİYONASI' nda başardığı şey buydu. Bu noktadan sonra takım, R.Bukres maçına ve ezeli rakiplerimizin aldığı sonuçlara bakarak ders almalı, rehavete; konsantrasyon eksikliğine hiçbir maçta yer olmadığını görmeli.
------------------------------
Ayrıca Türk futbolunun yeni kanseri sakatlıklar sanırım. Geçen sene lig süresince bulguları veren hastalık yazın Milli takım düzeyinde belimizi büktü, şimdi Galatasaray' ı şahdamarından yakalmış gibi. Arda ve Mehmet Topal' ı da bu maçta arkada bıraktık. Bu işin bu hızla gideceğini ve gidenin 1 ay sonra döndüğünü hesap edersek, üç hafta sonra 11 kişi bulamayız. Biryerde bir sorun var.. Şu GS, FB, BJK ve Kayserispor' un oynadığı topu topu 5-6 maça bakıyorum; rakiplere, hepsi 90 dakika boyunca diri kalıyor; fizik olarak hepsi çok güçlü, çok hızlı ve çevik oyuncuların. Bizim takımlar tel tel dökülüyor bu konuda.. Sakatlık sorunu zaten ortada.. Demek ki takımlarımızın ciddi bir bilimsel yaklaşım eksiği var. Bu kadar sık sakatlık, bu kadar düşük tempolara rağmen... Berbat bu sonuçlar: Hep sakatlık.. Sezon başında 90dk.'yı çıkaramayan takımlar...

JunkChorn
03.Ekim.2007, 07:26
Yarın birgün bir İngiliz takımı geldiğinde o maç çok daha ciddiye alınacak, takımda daha az sakatlık olacak ve futbolcular uyum sürecini iyice aşmış olacak. Ayrıca evet, bir İngiliz takımı hiçbir zaman böyle küçük takımlar kadar sert oynamaz. Çünkü İngiliz takımı sahaya umutsuz çıkmıyor Bellinzona gibi.

Ama bu takıma karşı istediklerini yapamazsan İngiliz evire çevire yener:)
Tabiki o zaman form ve mental açıdan daha iyi durumda oluruz o ayrı ama , ben turu geçtiği için sevinsemde (hepimiz sevindik ama) biliyoruz ki bu daha rahat olmalı idi:)

PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 07:31
yahu ne rahatından bahsediyorsunuz ? Artık hangi takım digerine tamam gel beni yen diyor ? Herkes sonuna kadar oynuyor. Önemli olan kazanmak! 2-1 yenmişim 1-0 yenmişim ne fark eder? Uefa nın sonuna kadar 1-0 kazanalım ne olcak kupayı vermeyecekler mi ? Cluj denilen takım. Daha ŞL kuraları cekilene kadar kimsenin adını duymadığı takım. Çıktı Roma yı deplasmanda yendi, yetmedi sahasında Chelsea den de 1 puan aldı. 1 mac daha kazansa gruptan cıkar büyük ihtimal. Anhortosis desen öyle. Kimse artık kolay teslim olmuyor. Kolay takım diye birsey yok. Çıkarız 5 atarız diye birsey yok. Önemli olan kazanmaktır. 2-1 de kazandık. Olay bu. Tebrikler ...

Sir FRD
03.Ekim.2007, 07:49
Gs'nin kendi sahasında farklı bir galibiyet almasını bekliyordum.Ama yine de rahat oynadılar tebrikler

erdemzorer10
03.Ekim.2007, 09:05
arkadaşlar maç başlamadan bitmişti zaten..11 den fazla eksikle genç ve biraz da defansif bir kadroyla (mecburen) çıktık ve maçı da istediğimiz gibi götürdük..vites yükseltmeden rahat rahat oynadık..ki doğru olan da buydu bence..pazar günkü bursa maçına kondisyon olarak daha iyi girmemiz ve bolca sakatımız oldugu bu dönemde oyuncularımızı riske etmemek adına..

Galatasaray ın bugün atması gereken 5 gol olsa atardı ama pazar günkü zorlu maç öncesi bu kadar eksik varken , rakip kafa olarak bitmiş bi şekilde karşındayken neden vites yükseltip de kondisyonu ,oyuncuları zorlayasın??

El Comandante
03.Ekim.2007, 18:47
Skibbe´nin Mehmet Topal tercihi cok yanlisti,adam daha yeni sakatliktan cikmis sen gidiyon onu ilk 11de maca cikariyon.Alpaslani sol kanada alip,Hakani ön liberoda oynatsaydi düzgün olurdu.Topal sakatliktan ilk ciktigi macta sakatlandi,kötü oldu bizim adimiza ...

Gruplara kaldigimiz icin mutluyum,umarim bir an evvel sakatliklar düzelir de gercek formumuzu buluruz.

uAsamet91
03.Ekim.2007, 23:44
Ya GSde bu rakibi 2-1 yeniyorya ayıp cidden ya o kadroyla

haKlısın (::)