PDA

View Full Version : Özat ve Hooijdonk seferber oldu !

crazzy
30.Eylül.2007, 10:19
Türkiye'de Fenerbahçe spor kulübünde oynadığı 2 sezonda 7 den 70 herkesin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Pierre Van Hooijdonk, ile kısa bir süre önce yeşil sahada geçirdiği kalp krizi ile ölümden dönen Ümit Özat 3 yaşındaki minik gurbetçi Dilara için anlamlı bir organizasyona imza atıyor.

Türkiye'de yaşadığım yıllarda Türklerin konukseverliği ve arkadaşlığından çok etkilenen ünlü futbolcu, Hollanda'nın Breda şehrinde yaşayan Fenerbahçe taraftarı Murat Çevik'in 3 yaşındaki kızı Dilara'ın tedavisi için gerekli olan para için dostluk maçı düzenliyor. 3 Ekim'de Breda 1930 Stadı'nda oynanacak olan dostluk maçına, birçok ünlü futbolcu katılırken Ümit Özat, minik Dilara için Breda' ya gelip Türk karmasının koçluğunu yapacak.

Gurbetçi ailenin kızı Dilara, yakalandığı RETT- Sendromu ile Dünyada ender görünen ve Hollanda'da 200 civarında bu hastalığa yakalanmış çocuktan biri. Bu hastalık zihinsel ve fiziksel olarak ciddi sakatlıklara sebep oluyor ve tedavisi çok pahalı bir hastalık.

Milliyet

anil luque
30.Eylül.2007, 19:05
cok anlamlı bır davranıs .. ıkısını de tebrık etmek lazım ..

DisCo
01.Ekim.2007, 02:05
Helal olsun demekten başka yapacak birşey yok.

erdemzorer10
01.Ekim.2007, 17:34
Ümit Özat çoğu yardım kampanyasına katılıyor ..Hacettepeyi kazanıp yardım bekleyen çoban kardeşimize de yardım etmişti..