View Full Version : Ankaraspor - Sivasspor [ TSL 6. Hafta ]
goosfraba
03.Ekim.2007, 06:22
http://www.hizliresim.com/2008/10/2/6764.jpg (http://www.hizliresim.com/)
sakary Ali
05.Ekim.2007, 04:01
Hiç yorum gelmeyen maçta ilk yarıda golde yok
KaF KeF
05.Ekim.2007, 05:12
Ankaraspor:2 Sivasspor:0
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 05:47
Sivas'ın Fenerbahçe galibiyetinden sonra Ankaraspor'a kaybetmesine şaşırdım açıkcası.En azından bir beraberlik bekliyordum.Geçen sezon Sivas Anadolu takımlarına karşı pek puan kaybetmiyordu.Bu sene büyüklere karşı kazanma fobilerini yendiler.Bu seferde Anadolu takımlarına kaybetmeye başladılar..:icon_biggrin:
Ankaraspor'un performansıda çok iyi olmamakla beraber fenada gitmiyorlar.Böyle devam ettikleri takdirde orta sıralarda üstleri zorlayan ekipler arasında yerlerini alacaklardır..
eXcitinG
05.Ekim.2007, 05:54
Sivasspor 260 küsür gün sonra depLasmanda mağLup oLdu. Bu da iLginç bir istatistik.
scar face
05.Ekim.2007, 06:11
En son ligin son haftalarında Gs'ye mağlup olmustu galiba 2-0 la...
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 06:15
En son ligin son haftalarında Gs'ye mağlup olmustu galiba 2-0 la...
Ligin sonu değildi.İlk devrenin sonlarına doğruydu..
scar face
05.Ekim.2007, 06:25
Evet yanlıs yazmısım...İlk yarının son haftalarında olması gerekliydi.
Nedvedmania
05.Ekim.2007, 06:41
Ankaraspor tarihe karışmadan son senesinde çok güzel gitmeye başladı.
Keşke Ankaraspor birleşmeseydi :(
El Comandante
05.Ekim.2007, 09:19
Fenerbahce Hacettepeye 2-1 yenilmisti deplasmanda,öbür hafta Ankara iceride Hacettepeye 4 tane atarak maci kazandi.
Fenerbahce gecen hafta Sivasa deplasmanda 2-1 yenildi,bu hafta Ankaraspor iceride Sivasi 2-0 yendi.
ilginc bir tesadüf,Ankaraspor-Fenerbahce macinda kim bilir ne olur :D
Bordo61Mavi
05.Ekim.2007, 12:02
Gecen senede galiba Ankaraspor yenmisti Sivasi
bugra 1905
05.Ekim.2007, 21:12
Bizim Ankaraspora Şansımız Tutmuyor Ama Bunun Bahane Olmaması Lazım Haftaya Evimizdeki Maçı Kazanıp Telafi Ederiz
Universal
05.Ekim.2007, 21:24
Ben buraya yorum yapmıştım neden silindi? Herhangibi bir kuralada aykırı değil.(Maç öncesinde).
Aykut Kocaman'ın Ankaraspor'u yaptı gene süprizini. Aykut Hoca bu takımı çok iyi yönettiğini düşünüyorum. İlk sezonunda da damgasını vurmuştu zaten. Sivasspor kötü oynamış. Bülent Uygun'da aynısını söyledi ve kazansak üzülürdüm dedi. Bir hafta önce inanılmaz bir oyun ile Fenerbahçe'yi yenen bir takımın bir hafta sonra Ankaraspor'a yenilmesi üzücü.
bugra 1905
06.Ekim.2007, 00:05
Ben buraya yorum yapmıştım neden silindi? Herhangibi bir kuralada aykırı değil.(Maç öncesinde).
Aykut Kocaman'ın Ankaraspor'u yaptı gene süprizini. Aykut Hoca bu takımı çok iyi yönettiğini düşünüyorum. İlk sezonunda da damgasını vurmuştu zaten. Sivasspor kötü oynamış. Bülent Uygun'da aynısını söyledi ve kazansak üzülürdüm dedi. Bir hafta önce inanılmaz bir oyun ile Fenerbahçe'yi yenen bir takımın bir hafta sonra Ankaraspor'a yenilmesi üzücü.
Kardeş İnan Bende Yorum Yapmıştım Ama Silinmiş Ne Olduğunu Anlayamadım
BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2007, 00:08
Benimde yorumum silinmiş. :) Açıldığı saatlerde yapmıştım.
Benim için Süpriz bir maç oldu. Ankaraspor'dan böyle bir maç beklemiyodum. Lige güzel bir veda yapacak galiba Ankaraspor. :)
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 01:38
Arkadaşlar şu alır,bu alır tarzı yorumlar siliniyor.Kimin kazanacağını düşünüyorsanız ankette oy kullanın.Kimin neden kazanacağını açıklamak istiyorsanız o zaman yorum yapın.
Universal
06.Ekim.2007, 03:16
Arkadaşlar şu alır,bu alır tarzı yorumlar siliniyor.Kimin kazanacağını düşünüyorsanız ankette oy kullanın.Kimin neden kazanacağını açıklamak istiyorsanız o zaman yorum yapın.
İyide ben tek kazanır yorumu yapmadım ki yanında başka cümlelerde vardı. Herneyse...
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 04:08
Sivasspor iyi hava yakaladı. Rakip takımı ne kadar Aykut Kocaman yönetsede Bülent Uygun'un talebeleri kazanacaktır.
Böyle bir yorum maç öncesi ne kadar teknik bir analiz içeriyor? Sivasspor'un iyi hava yakaladığından bahsetmişsin ve hocalarını karşılaştırarak maç sonucu hakkında tahminde bulunmuşsun.Birden fazla cümle yazıldı diye maalesef mesajın içeriği dolu bir mesaj olmuyor.2 takımın form durumundan,eksiklerinden,saha avantajından veya ne bileyim kadro güçlerinden kıyaslama yaparak bir tahmimde bulunsan emin ol mesajın silinmezdi.:icon_wink: