View Full Version : Fenerbahçe - Kayserispor [ TSL 6. Hafta ]
goosfraba
03.Ekim.2007, 06:29
http://www.hizliresim.com/2008/10/2/6812.jpg (http://www.hizliresim.com/)
King_91
03.Ekim.2007, 07:12
başka takımla oynasaydı içerde banko fener derdim ama kayseri güçlü bir ekip . beraberlik kokuyor bu maç ama biri kazanırsa o fener olur .
Sekopej
03.Ekim.2007, 18:17
İçeride kazanmaya devam ederiz, içeride kazanamazsak zaten deplasmanda kazanmamız pek mümkün olmadığı için daha da beter oluruz.:p
Alex oynayabilecek mi acaba, Semih de düzelemedi, Alex de olmazsa ya da olur da sakat olursa zorlanırız.
Trabzonspor
03.Ekim.2007, 18:17
maça 0-2 dıyorum fener moralman kotu gercı kayserıde oyle ama bıde kayserı buyuk takımları yenemıyodu sanırım deplasmanda ıstatıstıgı bılmıyorum ama 0 bıtcek demöek gelıyo ıcmden
a.arıcı-11
03.Ekim.2007, 18:31
Valla maçın skoru bizim sakatların durumuna bağlı.Alex,Semih,Lugano sakatmış galiba.Bu adamlar sahada olsa bile ne kadar kapasiteyle oynayabilecekleri önemli.Yani Alex iki haftadır topa vuramıyor saktlığından eğer yine öyle olcaksa oynamasınlar daha iyi.
El Comandante
03.Ekim.2007, 18:37
Fenerbahce cok formsuz,iceride disarida oynamak futbollarina etki etmiyor.Sonucta yine kötü futbol oynuyorlar.Kayserispor kendine güvenirse bu mactan puan ya da puanlarla döner.
Universal
03.Ekim.2007, 18:47
Fenerbahçe'den bu maçta patlama bekliyorum. Artık futbolcular bir şekilde kendini affetirmeli. Lugano, Alex ve Semih olmayacak ama yerini dolduracak o kadar oyuncu var. Maçın birde Kadıköy'de olması kazanma ihtimalimizi artırıyor.
GodfatheR
03.Ekim.2007, 19:05
Deplasnmanda kazanamıyoruz.Bari Kadıköy'de fire vermeyelim.FB formsuz ama Kayseri'de formsuz bu yüzden evimizde zorlansakda kazanırız diyorum.
Fietra 10
03.Ekim.2007, 19:07
Umarım Kayseri bu sene gelenek haline getirdiği '0-0' mantığı ile sahaya çıkmaz .. Galibiyet için oynamaya çalışsınlar yeter ..
Sir FRD
03.Ekim.2007, 19:36
Fener kötü ama Kayseri'de gol atamıyor o yüzden berabere bitebilir
krALEX1907
03.Ekim.2007, 19:39
deplasmanda puanları savurup duruyoruz bari evimizde puan vermeyelim. Şu kötü gidişede bi dur diyelim.
deniz.91
03.Ekim.2007, 20:34
Umarım Kayseri bu sene gelenek haline getirdiği '0-0' mantığı ile sahaya çıkmaz .. Galibiyet için oynamaya çalışsınlar yeter ..
Kayseri hiçbir zaman öyle bir mantıkla çıkmadı sahay 6 eksiğimizle zorunlu taktikte değişiklikler yüzünden zor günler geçiriyoruz 6 as oyuncumuz eskikti şuana kadar ama hafta sonuna sanırım 2-3 oyuncumuz yetişecek.Bu maçtan umutluyum PSG maçınıda izleyince gençlerimize de güveniyorum.Bence puan yada puanlar çıkaracaz
Varonil
03.Ekim.2007, 22:04
Bu maçı ya kazanacağız,ya da kazanacağız.Başka bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum.Sezon sonunda ligde şu ana kadar aldığımız 3 yenilgiyi aramamak adına ligde üst sıralara oynayacak olan ekiplerden Kayseri'yi muhakkak yenmemiz gerekiyor.
scar face
03.Ekim.2007, 23:20
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45320
Lig tvye göre Alex yok.Kendi sitesinden açıklama yapmıs.Semih ve Lugano da yok.
Onların yerine Önder,Emre ve Uğur Boral oynar...
Volkan
Gökhan Önder Edu R.Carlos
Maldo. Selçuk
Kazım Emre Uğur
Güiza
Kayseri çok zor gol yiyen bi ekip iddaa diliyle konusursak bu sene sadece Psg(iç) maçları üst bitti bu maçta da 1-0,2-0,1-1 lik skorlar olabilir.Malum bizde gol atamıyoruz.
Jesus_FB
03.Ekim.2007, 23:38
Tolunay geçen seneden beri bu maçı bekliyor Kayseri bize karşı yine aslan kesilecektir!
PesimiSTyLa
03.Ekim.2007, 23:41
Alex de yokmuş. Fenerbahcenin kazanabilecegini sanmıyorum. Kayseri puan yada puanlarla evine dönecektir diye düşünüyorum. Beraberlik yüksek ihtimal; Kayseri kazanabilir de ...
BeeTLeJuiCe
03.Ekim.2007, 23:44
Alexsiz nası oynayacağız merak ediyorum.
Universal
03.Ekim.2007, 23:50
Alexsiz nası oynayacağız merak ediyorum.
Bütün dertler bittide tek bu mu kaldı Mustafa. :)
Sekopej
03.Ekim.2007, 23:53
Oynarız oynarız. Alex bu takımın herşeyi diyenlere karşı oyuncular onsuz da kazanırız diye oynayabilirler daha istekli.
Şimdi Alex yerine kim oynayacak merak ediyorum. Selçuk Maldonado solda Uğur sağda Kazım ortada Emre mi yoksa Alex yerine Burak ya da İlhan ya da hazırsa Tümer mi oynayacak?
GodfatheR
03.Ekim.2007, 23:55
Tümer %100 hazırım dedi.Ona şans tanınabilir çünkü Emre 10 numara ne kadar oynayabilir şüpheli.
scar face
04.Ekim.2007, 00:02
Tümer'i oynatacağını hiç sanmıyorum.Taktik idmanında yukarda verdiğim kadroyu hazırlamıs Aragones.
fmsmyrna
04.Ekim.2007, 00:06
Taktik idmanda bir Emre'yi bir de Ali Bilgin'i denemiş Aragones Ali Bilgin oynasın bakalım geçen senenin üstüne birşeyler katmış mı?
KaF KeF
04.Ekim.2007, 00:49
İnşAllah Katmıştır..Ben Ondan Hala Ümitliyim..
scar face
04.Ekim.2007, 01:18
Ali Bilgin'i oynatmak macera olur bence...Onun yerine İlhanla baslasın...
Universal
04.Ekim.2007, 01:20
Hazır Alex yok. Klasik 4-4-2 ile sahaya çıkalım. Çift forvet olması Güiza'nın ileride top tutmasını ve pozisyona girmesini sağlar. İlhan Parlak mutlaka oynamalı. Buna o şans verilmeli.
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2007, 01:39
Fenerbahçe sezona çok iyi başlayamadı.Kendi evlerinde 2 maç kazanıp,deplasmanda 3 maçıda kaybettiler.Kendi evlerindeki kazandıkları maçtada rakiplerin maçı 11 kişi tamamlayamamalarınında etkisi olduğunu düşünüyorum.
Kayseri'de lige istediği gibi başlayamadı.Bunda çok fazla sakat oyuncularının olmasının katkısının olduğunu söyleyebiliriz.Oynadıkları maçlarda ne çok gol atıyorlar,nede yiyorlar.Hafta sonuna bir kaç önemli isimleri yetişebilirmiş.Bu onlar için avantaj sağlayacaktır..
Maç için tahminime gelirsek.Bu maç beraberlik maçı gibi gözüküyor ama 3 ihtimalede açık bence.Hangi sonuç olursa şaşırmam yani..
deniz.91
04.Ekim.2007, 01:48
Takımımızda sakat olan oyuncularımızdan Mehmet Topuz, Cangele ve Ragıp bu maçta forma giyebileceklermiş.Koray ve Aydın hala yok, Puroviçinde hafif sakalığı devam ediyormuş ama defansta sorun yaşamayız iyi bir defansımız var hala.Muhtemel 11imiz
Hamidou
Durmuş
Toledo
Ali Turan
Eren Güngör
Mehmet Topuz
Mehmet Eren
Ragıp
Saidou(Abdullah)
Aghahowa
Cangele
Kendimize iyi bir sağbek bulsak iyi olacak.Korayın yokluğunda ordan çok sıkıntı çekiyoruz.Musluyu getirdiler adam paf takıma yollandı:S
GodfatheR
04.Ekim.2007, 01:49
----------------------Volkan------------------------
---G.Gönül--------Önder--------Edu--------R3----
---------------------Maldonado-----------------------
-----Kazım-------------Emre------------------Uğur---
-----------------İlhan------------Güiza-----------------
Kadrosunu ve dizilişini istiyorum ama Aragones'den bu hamleyi beklemiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
M.Topuz %90 yokmuş Deniz.Hurma Futbol gündeminde söyledi.
Varonil
04.Ekim.2007, 01:56
Madem Semih yok,Alex yok,ben Aragones'in bu maça fizik kondisyon olarak teknik heyetle beraber Güiza'nın yanına İlhan'ı hazırlamasını bekliyorum.İlhan bu takımın forveti değilmi.Semih sakat,Alex sakat.O zaman mutlaka oynamalı.Şimdi oynamassa bir daha ne zaman oynayacak.Tümer'in henüz hazır olmadığını,Ali Bilgin'in de oynamaması gerektiğini düşünüyorum.Klasik 4-4-2'yi deneyelim bu maçta.
Neron_FB
04.Ekim.2007, 02:02
----------------------Volkan------------------------
---G.Gönül--------Önder--------Edu--------R3----
---------------------Maldonado-----------------------
-----Kazım-------------Emre------------------Uğur---
-----------------İlhan------------Güiza-----------------
Kadrosunu ve dizilişini istiyorum ama Aragones'den bu hamleyi beklemiyorum.
Ben de bunun aynısının maldonado yerine Selçuk olanını istiyorum ama ben de beklemiyorum öyle bi hamle aragones'ten..
KaF KeF
04.Ekim.2007, 02:03
Evet..İlhan ile de Başlanılabilir ..
TR.CaPTaiN
04.Ekim.2007, 02:18
Alex yoksa Dede Maldonado Selçuk bir de yanına Josico'yu koyar üçlü defansif orta saha ile Kayseri ataklarını karşılarız sahadan istediğimiz 1 puanla ayrılırız. ( ! )
Onurap
04.Ekim.2007, 03:00
Kayseri geçen senede eksiklere rağmen fenerbahçeyi çok zorlamıştı..Penaltıyla alakası olmayan bir penaltı:) ve son saniyde gelen golle kazanmıştı..Ama bu sefer işler kolay değil..Bence 02
Universal
04.Ekim.2007, 03:03
------------Babacan-----------
Gökhan---Önder---Edu----Carlos
Kazım----Selçuk---Emre--Tümer
---------İlhan---Güiza--------
Tümer oynayabileceğini belirtti. Denemeliyiz. Tümer oynayacağı güne kadar sakal uzatacağını beliritti. Bu onun ne kadar hırslı olduğunu gösteriyor. Takımı ateşleyebilecek Deivid ile beraber tek oyuncu görüyorum.
Varonil
04.Ekim.2007, 03:05
Eğer tam anlamıyla hazırsa oynamalı Tümer.Gerçekten şu anda takımın abisi konumdaki tek isim ve takımı sahada ateşleyecektir.
a.arıcı-11
04.Ekim.2007, 03:15
Ben bu maçta hocanın sistemi değiştireceğini pek düşünmüyorum.O yüzden 4-4-2,İlhan Parlak gibi sürprizlerde beklemiyorum.
Volkan,Gökhan,Edu,Önder,Carlos,Maldonado,Selçuk,Uğ ur,Kazım,Emre,Güiza ilk onbirini bekliyorum ve bu takımla nasıl gol atıcaz çok merak ediyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex yoksa Dede Maldonado Selçuk bir de yanına Josico'yu koyar üçlü defansif orta saha ile Kayseri ataklarını karşılarız sahadan istediğimiz 1 puanla ayrılırız. ( ! )
Allahtan Josico sakat yoksa bu dediğin %90 gerçekleşirdi:zuhaha
anilton
04.Ekim.2007, 03:28
Eğer Alex olmayacaksa ve çift forvet oynatacaksa Aragones Guiza'nın yanında mutlaka Burak olmalı.Aragones'te Tigana'nın yaptığı hataya düşerek sonu sürekli sağ kanatta oynatıyor ama orada yapamıyor Burak hala orada zorlamanın bir manası yok.Burak forvette oynarsa başarılı olur,Guiza'ya da yapacağı koşularla alan boşaltır...
Aragones'in hiçbir zaman B planı olmadı, sistemini de oturtamadı, sıkıntılı günler devam edecek bu hafta Fenerbahçemizden galibiyet bekleyemiyorum :(
scar face
04.Ekim.2007, 07:01
Tümer hazırsa oynamalı onu özledik o oynamazsa İlhan ile baslasın baska da gol pozisyonu yaratacak adam yok takımda zaten...
Cesur oynarsa Fenerbahçe, ama yine korkak oynarsa 3 skorlu maç. Tahminim 2-0 Kayserispor alır. Bu maçın sonunda Aragones apar topar İspanya'ya döner.
ForsakeN
04.Ekim.2007, 07:30
Evimizde daha etkili oynuyoruz ama takımda moral sıfır.Yine de kazanabileceğimizi düşünüyorum , beraberlikte olabilir.
Kayserinin galibiyet alacağını sanmıyorum PSG maçının yorgunluğunu hissedeceklerdir.
scar face
04.Ekim.2007, 08:41
Cesur oynarsa Fenerbahçe, ama yine korkak oynarsa 3 skorlu maç. Tahminim 2-0 Kayserispor alır. Bu maçın sonunda Aragones apar topar İspanya'ya döner.
Ağzından bal damlıyor:D Ali Şen de 'Aragones'e uçak bileti alıp yollayın' diyo ne güzel olur Aragones'ten kurtulmak:D
Deivid ve Vederson düzeldi..
Bordo61Mavi
04.Ekim.2007, 13:29
Artik Fenerbahceden patlama bekliyorum.Herkesin yaniltcak bi mac olcak
JunkChorn
04.Ekim.2007, 16:00
Kesinlikle farklı bir maç olacak.İki gündür sürekli takımı takip ediyorum,herkeste bir değişim var.Çok iddialı konuşuyorum net bir oyun ve skor ile alacağız maçı!
a.arıcı-11
04.Ekim.2007, 17:35
Kesinlikle farklı bir maç olacak.İki gündür sürekli takımı takip ediyorum,herkeste bir değişim var.Çok iddialı konuşuyorum net bir oyun ve skor ile alacağız maçı!
Yok hacı Kiev maçında önce bende takip ediyordum antrenmaları fln işte takım çok hırslı,herkes herşeyin bilincinde,çok istekliler falan sonra gördük olayı.Takım bu sene antrenman yıldızıyla doldu resmen antrenmalara kanma fazla.
deniz.91
04.Ekim.2007, 23:04
İnşallah bizde Mehmet Topuz, Toledo ve Cangele oynar zaten bir ton skatımız var birde topuzla toledo katıldı:S
KaF KeF
04.Ekim.2007, 23:07
Topuz Kesin yokmuş..S.Hurma açıkladı ..
deniz.91
04.Ekim.2007, 23:19
Suleyman Hurmaya pek güvenme:D
Tolunay Hoca bilir ama inş oynar
Fernando Gago
04.Ekim.2007, 23:20
Mehmet Topuz olmasada Kayseri bizi epey zorlayacak malum Bizde de Alex yok . Farkla yensekte şaşırmam Farkla yenilsekte , ama şunu iyi biliyorum taraftarın pek sabrı kalmadı :)
deniz.91
04.Ekim.2007, 23:41
Bu arada saidonun olmaması bizim için avantaj ortada ragıp abdulah oynar:D
scar face
05.Ekim.2007, 00:03
Yahu Muslu'yu neden pafa yolladı bu adam anlamak mümkün değil...
Kayseri'de takımın yarısı yok, yine de alt biter, en büyük eksiklikleri santrafor yok Kayseri'de, çok pasif kalacaklar muhtemelen.Beklenenden daha kolay olabilir..
deniz.91
05.Ekim.2007, 00:08
Musluyu neden afa yolladı kimse birşey bilmiyor zaten bu konuda heleki Koray sakatken
Forvet konusunda ise inşallah cangele oynarsa gol sıkınıtmızı biraz olsun aşarız.Milan Puroviç zaten geldi geleli sakat:S
Yok Cangele dönmezse takıma 00 biter maç büyük ihtimal
Eğer Aragones'ten kurtulacaksak yenilelim daha iyi.
Zico'nun başlangıcı daha kötüydü, her hoca takımı tanıyıncaya kadar kötü gidiyor böyle maalesef, önümüzdeki sezon daha iyi oluruz..
SaRPeR1903
05.Ekim.2007, 00:29
Fenerbahçe farklı kazanacak bence.Taraftarına iyi bir jest yapmış olur.
Zico'nun başlangıcı daha kötüydü, her hoca takımı tanıyıncaya kadar kötü gidiyor böyle maalesef, önümüzdeki sezon daha iyi oluruz..
Ama gelecek için umut vermiyor takım.Emre'yi Sol Kanatta oynatırsa.Kazım'ın o kadar şey yapmasına göz yumup ilk 11'de oynatırsa.Yasin ve Can'ı takımda tutarsa ilerisi çok kötü görünüyor.:(
Cangele
05.Ekim.2007, 01:24
Zor maç olacak eksiklerimiz çok Topuz yokmuş Puro Aydın Koray Olembe'de yok.Tolunay kazması yine turgayla başlayacaktır maça.Cangele düzeldi ilk 11 de oynaması gerekiyor..pek ümidim yok açıkcası bu maçtan Aghahowa gol atabilir.Mağlup olursak tolunay bavulunu hazırlasın
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 01:40
Mağlup olursak tolunay bavulunu hazırlasın
Bizdede Ertuğrul hoca gidici.Neden olmasın.:)
JunkChorn
05.Ekim.2007, 01:49
Yok hacı Kiev maçında önce bende takip ediyordum antrenmaları fln işte takım çok hırslı,herkes herşeyin bilincinde,çok istekliler falan sonra gördük olayı.Takım bu sene antrenman yıldızıyla doldu resmen antrenmalara kanma fazla.
O maç öncesini bilmiyorum dediğinde haklı olabilirsin:)Ama ben bekleyip yanılmak istiyorum bir bakalım abi((:
Maçtan sonra yine paslaşırız;)
Bizdede Ertuğrul hoca gidici.Neden olmasın.:)
Kafa kafaya değişseniz fena olmaz:p
deniz.91
05.Ekim.2007, 02:25
Durun ya Tolunayı nereye yolluyosunuz bavulunu verdiniz hemen ben bu maçta güveniyorum takıma
KaPaLı
05.Ekim.2007, 02:37
Bu maçı kesin kazanırız diye düşünüyorum. Mehmet Topuz'un eksik olması tabikide eksi bir avantaj olacaktır ama benim en çok korktuğum oyuncu Mehmet Eren, adam bütün maçlarda gol atıyo nerdeyse
Varonil
05.Ekim.2007, 02:39
http://img525.imageshack.us/img525/6780/newsmansetresimpofenerbwe7.jpg (http://imageshack.us)
Kanarya çıkış arıyor
Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, ligde yarın Kayserispor ile yapacağı mücadeleden galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmek istiyor.
Turkcell Süper Lig'in ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 3 yenilgi, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki mücadelesinde de birer mağlubiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertli ekibin, ligin güçlü takımlarından Kayserispor karşısında tek hedefi galibiyet.
Fenerbahçe bu sezon ligde kendi sahasında yaptığı 2 maçı da kazanırken, Kayserispor rakip sahalarda çıktığı 2 maçta da galibiyete ulaşamadı.
Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0, Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerken, sarı-kırmızılılar deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kalıp, Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu.
FENERBAHÇE'DE ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, sakatlıklar nedeniyle yarınki maçta kadrosunda zorunlu değişiklikler yapacak.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile yapılan maçta sakatlanan Alex ile Lugano'nun yanı sıra, tedavisi süren Semih de Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Tedavisi süren Josico'nun yanı sıra, Vederson ve Deivid'in de yarınki mücadelede kadroda bulunmayacakları öğrenildi.
Teknik direktör Aragones, sakatlığı geçen ve bir süredir çalışmalarına devam eden Tümer ile genelde kadroya almadığı Ali Bilgin ve Deniz'e yarınki maçın 18 kişilik kadrosunda yer verebilir.
Hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak Fenerbahçe'de, maç kadrosu da şekillenecek.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.
ROBERTO CARLOS KART CEZASI SINIRINDA
Fenerbahçe'de, ligin ilk 5 haftalık bölümünde toplam 3 sarı karta ulaşan Roberto Carlos, sarı kart ceza sınırına geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe ve Sivasspor maçlarında sarı kart gören Brezilyalı yıldız, yarınki mücadelede forma giyip bir kart daha görürse, 7. haftadaki Kocaelispor maçında cezalı duruma düşecek.
deniz.91
05.Ekim.2007, 05:30
İki ekiptede çok önemli eksiklikler var bakalım ne olacak maç
scar face
05.Ekim.2007, 06:26
Önder ve Uğur 11'e
Ligin 6. haftasında Pazar günü Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe artık maç saatini bekliyor..
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenman sarı lacivertli futbolcular ısınma ve istasyon çalışmalarının ardından iki takım halinde top çalma çalışma yaptı. İdman yine iki takım halinde yapılan taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi. Sakatlıkları bulunan Alex, Semih, Josico antrenmana katılmadı. Bu futbolcular Kayserispor maçında da takımdaki yerini alamayacak. Lugano'nun yarın hem tedavi için hem de milli takımı için Ukrayna'ya gideceği öğrenildi.
Teknik direktör Aragones'in bu futbolcuların yokluğunda Lugano'nun yerine savunmada Önder'e yer vermesi, sol kanatta Uğur Boral'a forma vererek Emre Belözoğlu'nu da Alex'in yerinde oynatması bekleniyor. Fenerbahçe'nin yarın sahaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
"Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Edu, Önder, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Selçuk, Uğur, Emre, Guiza"
04.10.2008
Kaynak : DHA
eXcitinG
05.Ekim.2007, 06:33
BeLki bu maçta Aragones in son maçı oLabiLir.
Takım sonuncu da olsa hiçbir yere gitmez..
KaF KeF
05.Ekim.2007, 20:33
Tümer Metin’e kadro şoku
Aragones'ten bu hafta formayı kapacağını düşünen Tümer, son dakika kararıyla sarsıldı
F.BAHÇE’DE sakatların çokluğu ve kaptan Alex de Souza’nın da oynayamayacak olması nedeniyle forma bekleyen Tümer Metin, teknik direktör Luis Aragones tarafından Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Hafta içi yapılan antrenmanlarda oynayacağından emin olan ve hırsıyla dikkat çeken Tümer’in İspanyol hocanın bu kararı sonrasında büyük şok yaşadığı öğrenildi. Bu arada Aragones’in göreve geldiği günden bu yana İspanyol hocayla yıldızı barışmayan ve adı Şampiyonlar Ligi listesine de eklenmeyen Deniz Barış da Kayserispor maçının kadrosuna dahil edildi.
Milliyet
Deniz bir dorm tutarsa Selçuk'un yerinde oynar.
Bir zamanlar Deniz'in Aurelio'yu kestiğini unutmayalım.;;)
Universal
05.Ekim.2007, 21:06
Deniz iyi form tutsada Şampiyonlar Liginde olmaması üzücü. Tümer'in hiç olmassa ilk 18'de yer alması gerekiyordu.
scar face
05.Ekim.2007, 21:15
Bu adam gitmek için yapıyor bunları demedi demeyin.
JunkChorn
05.Ekim.2007, 21:19
Tümer'i niye almadı , bir bildiği var diyeceğim ama ne biliyor?
Deniz için umudum yok 18'i doldurmak için orda duruyor diye düşünüyorum.Deniz'i düşünse Josico'suz idare eder onun yerine sol/sağ açığa adam alırdık.
Bekleyip görmek lazım
JunkChorn
05.Ekim.2007, 21:58
Hiç sanmıyorum.
Çok maliyetli:icon_sad:
KaPaLı
05.Ekim.2007, 22:03
4 ay dolmadan giderse 2 yılda alacağı 6 milyon Euro'yu alacak. 2 ay henüz doldu bakalım artık sabır sabır nereye kadar görcz
Tümerin antreman performansıyla maç performansını bir zannediyor galiba?
The.Crow
05.Ekim.2007, 22:10
4 ay dolmadan giderse 2 yılda alacağı 6 milyon Euro'yu alacak. 2 ay henüz doldu bakalım artık sabır sabır nereye kadar görcz
O da azcık delikanlı olsun istifa etsin :D
GodfatheR
05.Ekim.2007, 22:15
Yav Tümer gibi adam nasıl kadroya alınmaz:( Dede sonunu hazırlıyosun valla.
a.arıcı-11
05.Ekim.2007, 22:15
O da azcık delikanlı olsun istifa etsin :D
Yahu adam o kadar parayı elinin tersiyle itermi.Zaten Fenerbahçe onun son işi, altın vuruş yapıp bırakacak :D:D
Neron_FB
05.Ekim.2007, 22:20
Denizi mi almış kadroya... Çok güldüm ha.. Hayır denizi almasına gülmedim, Ş.L de ismini yazdırmadığı tümer gibi oyuncusu varken burda kadroya almasına güldüm.. Allahım ya.. Diğer yandan da Denizin oynamasını istiyorum...hem takımı bitrdi hem psikolojimi...
scar face
05.Ekim.2007, 22:30
Aklı basında olan adam TÜrkiye'yi hiç mi hiç tanımayan 70 lik dedeyi takımın basına getirmezdi.Neymis disiplin gördük disiplini Guiza cekiyor cigaraları:D
KaF KeF
05.Ekim.2007, 22:35
Güiza'nın sigara içmesiyle alakası yok..Konu Saptırmayalım .Ben sana 5-6 tane sayayım Sigara içen ünlü futbolcular ..;)
a.arıcı-11
05.Ekim.2007, 22:49
Aklı basında olan adam TÜrkiye'yi hiç mi hiç tanımayan 70 lik dedeyi takımın basına getirmezdi.Neymis disiplin gördük disiplini Guiza cekiyor cigaraları:D
Yoan Cruyf günde 3 paket sigara içiyordu ve zamanın en iyisiydi.Sigara içen futbolcu çok var.Hem zaten Güiza sahada en çok koşan futbolcu sigara içtiği halde.
scar face
05.Ekim.2007, 22:51
Bende biliyorum Guizanın en çok koşan oyuncumuz olduğunu bende sigara kullanıyorum ama içmese daha iyi olacak:)
şimdi bi pakette siz vereceksiniz adama gol at diye:D:D neyse espri olarka söyledim ciddiye alındım bişey diyorum...
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 00:33
Maç kadrosu:
Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında, bugün saat 21.00'de Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Yasin, Edu, R.Carlos, Maldonado, Selçuk, Deniz, Kazım, Burak, Emre, Ali, Uğur, Gürhan, İlhan, Güiza.
fenerbahce.org
Tümer gerçektende yok.Heralde Aragones onun sakllı halini sevdi:p
Varonil
06.Ekim.2007, 01:44
Bu maç kadrosundan çok büyük bir mucize olmassa Aragones şöyle bir kadro çıkartacaktır.
VoLkan Demirel
Gökhan Gönül-Önder-Edu-R.Carlos
Selçuk-Maldonado
Kazım-Emre-Uğur
Güiza
Güzel bir maç olsun,kazanalım yeter.Bu kötü gidiş sonsuza kadar sürmeyecek bir yerlerden başlayacağız.
Universal
06.Ekim.2007, 03:18
Yaptığın kadro çıkacak büyük ihtimalle. Umarım bu maçı kazanırız. Çünkü; toparlanmamız için büyük fırsat bir haftalık tatile girerken eğer üç puanla girersek Kocaelispor maçına iyileşen oyuncularımızla çıkacağımızdan oradan gelecek üç puan ilede Arsenal maçına moralli bir şekilde çıkarız. :)
TR.CaPTaiN
06.Ekim.2007, 03:41
Zico'yu özlemedim desem yalan olur.
KaF KeF
06.Ekim.2007, 03:44
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Edu
Önder
Roberto Carlos
Kazım
Maldonado
Selçuk
Uğur
Emre
Güiza
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Durmuş
Ali Turan
Eren Güngör
Bilal
Mehmet Topuz
Ragıp
Saidou
Mehmet Eren
Aghahowa
Turgay
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Edu
Önder
Roberto Carlos
Kazım
Maldonado
Selçuk
Uğur
Emre
Güiza
Varonil
06.Ekim.2007, 03:53
6 tane defansif oyuncumuzla 9 eksiği bulunan Kayseri'nin ataklarını karşılayacağız,ne güzel değilmi?Şansımız yaver giderse bir gol atarız belki (!)
King_91
06.Ekim.2007, 04:04
Fenerbahçe ay yıldızlı t-shirt'lerle ısınmaya çıkmış tebrikler valla
KaF KeF
06.Ekim.2007, 04:09
TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN !.. (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45414)
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 04:13
Kayseri'de M.Topuz'un oynayacak olması iyi bir haber.Umarım sakatlığından dolayı düşük performansta oynamaz.2.yarıda Cangele girer belki.Bu maçın az gollü olacağını kesitirmek açıkcası zor değil..
Onurap
06.Ekim.2007, 04:21
Fenerbahçeyi bu davranışı ötüründen kutluyorum..Kayserispora başarılar diliyorum.. :D
El Barto
06.Ekim.2007, 04:22
Evet anlamlı olmuş ama yasalarda şöyle bir madde yok değil hani ;;)
2893 sayılı Türk Bayrağı Kanunu’nun 7’nci maddesine göre üzerinde bayrak bulunan tişort giymek yasak. Maddenin son bölümü şöyle: “Oturulan veya ayakla basılan yerlere bayrak konulamaz. Elbise veya üniforma şeklinde giyilemez.''
:)
Fietra 10
06.Ekim.2007, 04:22
'' Fenerbahçe Edu'nun oynamadıgı 11 maçta 5 yenilgi 1 maglubiyet aldı ''
Alemsin Melih Şendil :D
King_91
06.Ekim.2007, 04:27
Evet anlamlı olmuş ama yasalarda şöyle bir madde yok değil hani ;;)
o yüzden ceza gelirse yer yerinden oynar kanımca :0:
Onurap
06.Ekim.2007, 04:35
GOOOOOOOOLLLLLLLLLLL 1-0 Agahowa :D
Yürübe Kayserii..
KaF KeF
06.Ekim.2007, 04:36
Kayseri Attı..1-0
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 04:36
gol aghahova attı. Bravo ..
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 04:51
Kayserispor 1-0 önde.Umarım bunu maçın sonuna kadar korumayı başarabilirler.Alex'in olmaması büyük avantaj gerçekten Kayseri adına..
bySilver
06.Ekim.2007, 04:53
Aragones gidiyor desenize.
Tümer lazım işte şimdi.........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayseri toplam 5 maçta attığı kadar golü bugün attı
Fietra 10
06.Ekim.2007, 04:57
Fenerbahçe dökülüyor .. 10 kez ofsayta yakalandılar ama bıkmadılar yine kaçırdılar 2 gol birden atmayı başardılar .. Fenerbahçe taraftarı artık kendi takımından ümidi kesti Kayseri'yi alkışkıyor ..
bySilver
Aghahowwaaa !
SaRPeR1903
Aghahowa 2'yi attı.Helal olsun be :).
shamur1
Bütün takımlar bize çalışıyor heralde helal Kayseri , helal Tolunay :)
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 04:58
Kayseri çok rahat, tek kale oynuyor desek yalan olmaz.
Fietra 10
06.Ekim.2007, 04:59
Kayseri çok rahat, tek kale oynuyor desek yalan olmaz.
Tek kale değilde istediği zaman gidiyor geliyor rakip kaleye :D
Fietra 10
06.Ekim.2007, 05:00
3 değişikliğide kullanmış bulunmakta Aragones ..
GReeN BeReT
06.Ekim.2007, 05:00
Daha 45 dakika bitmeden Fenerbahçe 3 oyuncusunu değiştirmek zorunda kaldı.
El Barto
06.Ekim.2007, 05:01
Daha 45 dakika bitmeden Fenerbahçe 3 oyuncusunu değiştirmek zorunda kaldı.
Neden ? :u:
Tümeri alma sen.. Alma..
Ama yoook ne aragones ne ftbolcular..
BU TARAFTARLA MAÇ KAZANILMAZ!
yahu sinirlerim tepeme çıktı..
taraftar nasıl bir stres yaratıyor takım üstünde.. kazım gibi uğur gibi adamlar oynammıyor taraftar sinirleniyor diğer futbolclarıda etkiliyor bu...
SaRPeR1903
06.Ekim.2007, 05:03
Emre ve Gökhan Gönül sakatlandı.
shamur1
Yasin , Deniz oyuna girdi bu maçı istese de çeviremez artık Fenerbahçe.
GReeN BeReT
Sanırım Emre ve Gökhan sakatlandı.Ayrıca Maldonado çıktı ve Deniz girdi.
Fietra 10
06.Ekim.2007, 05:04
Aghahowa iki ters bir düz gidiyor valla .. İkinci yarı oyuna müdahele etme gibi bir şansıda yok hocanın ..
bySilver
Kayseri yi aLkışLıyor Fener taraftarı 1 sezon öncede Trabzonspor Konyayı aLkışLıyordu :)
goosfraba
Ben daha önce böyle ruhsuz oyuncular topluluğu görmemiştim.
Universal
06.Ekim.2007, 05:05
Tebrikler Kayserispor umarım 5-6'yı yeriz...
Aragones istifa, Aziz Yıldırım istifa bize bu şaheseri izlettiğiniz için.
Emurafu
06.Ekim.2007, 05:06
Aragones. ilk yarıda 3 oyuncu değişikliği yaptı..Bakalım 2.yarı neler olacak..
BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2007, 05:07
Kayseri'yi Gökhan ve Emre'yi sakatladığı için ve 2 tane gol attığı için tebrik ediyorum.
Adamlara helal olsun bizi oynatmıyorlar. Umarım şöyle 3-4 tane daha atarlar. Bu takımı bu hale getirenler utandın. 3 kulvarda yeterli kadromuz gerçekten harikalar yaratıyor. Teknik Direktörümüz disiplin ile herkesi hizaya sokuyor. Aynen devam...
TR.CaPTaiN
06.Ekim.2007, 05:08
Dede kendini kovdurarak kolay para kazanma peşinde. Böyle bir değişikliğe başka senaryo bulamıyorum. 3. lig takımını çıkarıp Fenerbahçe forması giydirseler daha iyi bir Fenerbahçe izlerdik herhalde.
Yönetim bu sezon bizi kandıramadı sadece kendilerini kandırabildiler. Başkan'ın yeterli gördüğü kadro işte bu. Mahmut Uslu'nun sakatlığından dolayı İspanya Milli Takımına giremedi dediği Josico'nun yüzünü gören cennetlik. Hoş oynasa da farkeden bir şey olmayacak.
Köklü değişiklikler gerekiyor.
Fietra 10
Taraftarların 'Gençfenerbahçeliler' diye tempo tutması lazım .. Bu statta bu atmosfer gerçekten yakışmıyor ..
eGowiCh
Yetiş Aurelio!
bay e-ko
06.Ekim.2007, 05:10
Ama yoook ne aragones ne ftbolcular..
BU TARAFTARLA MAÇ KAZANILMAZ!
yahu sinirlerim tepeme çıktı..
taraftar nasıl bir stres yaratıyor takım üstünde.. kazım gibi uğur gibi adamlar oynammıyor taraftar sinirleniyor diğer futbolclarıda etkiliyor bu...
Taraftar diyorsun ama onlar ne yapsın. O kadar emek harcayıp oraya ailelerinden veya sevdiklerinden 2-3 saat çalıp geliyorlar. Üstelik bütçelerini zorlayan paralar veriyorlar. Gördükleri ne koca bir HİÇ.
Yahu yenmelerini de bıraktım koşsunlar yahu pres yapsınlar mücadele etsinler. Küme düşmemeye oynayan takımlar gibi kalemizin önende pas yapıyoruz. GÜİZA ileride tek başına koşuyor. Eğer büyük takım isen oyununu karşı takıma kabul ettirmen lazım ama biz onların oynamasını bekliyoruz ve arada hata yaparlarsa gol atarız diye bekliyoruz. valla NTV de RIDVAN' ın yorumlarını bu akşam kaçırmayın derim çok mantıklı şeyler anlatıyor.
Neyse baya sinirlenmişim Takıma.
Taraftarların 'Gençfenerbahçeliler' diye tempo tutması lazım .. Bu statta bu atmosfer gerçekten yakışmıyor ..
O nedenmiş? GFB ne alaka?
Taraftar resmen futbolcuları öğüttü... Bir kaç futbolcu yüzünden
Universal
Üç hafta sonra Arsenal maçı var. O maça çıkmayalım daha iyi. Kadıköy'de hezimet görmek istemiyorum. Zaten bu maçtan sonra Aragones kovulur. He kovulmassa Aziz Yıldırım kendi gider.
BeeTLeJuiCe
Daha ruhlu oynayacaksa PAF takım çıksın sahaya. Gençlere şans tanınsın.
Kalede Volkan Babacan, Defansta genç bir oyuncu vardı o, forvette ilhan, ortasahada Gürhan oynasın. Eminim daha iyi oynarlar.
Önümüzdeki haftalardaki Arsenal ve Galatasaray maçlarına gitmeyi düşünüyordum bu oyundan sonra stadın önünden geçmem.
ms1907
06.Ekim.2007, 05:12
tek kelimeyle rezillik !!!
Taraftar diyorsun ama onlar ne yapsın. O kadar emek harcayıp oraya ailelerinden veya sevdiklerinden 2-3 saat çalıp geliyorlar. Üstelik bütçelerini zorlayan paralar veriyorlar. Gördüklerine koca bir HİÇ.
Yahu yenmelerini de bıraktım koşsunlar yahu pres yapsınlar mücadele etsinler. Küme düşmemeye oynayan takımlar gibi kalemizin önende pas yapıyoruz. GÜİZA ileride tek başına koşuyor. Eğer büyük takım isen oyununu karşı takıma kabul ettirmen lazım ama biz onların oynamasını bekliyoruz ve arada hata yaparlarsa gol atarız diye bekliyoruz. valla NTV de RIDVAN' ın yorumlarını bu akşam kaçırmayın derim çok mantıklı şeyler anlatıyor.
Neyse baya sinirlenmişim Takıma.
2 Bin kişi önünde bile oynarken taraftardan etkilenirdim ben. Futbolcuların üstündeki baskıyı gerçekten anlayabiliyorum. Uğur top süremez halde taraftar yuhalar mı diye korkuyor resmen. Bu kadar sabırsız bir taraftar topluluğu daha görmedim. En ufak harekette yuhaaaa...
Universal
06.Ekim.2007, 05:12
Paf takım bugünde kazandı. 6 maçta 5 galibiyet paf kadro daha iyi oynar. Gitti Deniz'i oyuna aldı daha hangi mevkide oynadığını bilmiyor Gürhan'ı alsa daha iyi zaten Tümer'i oynatmayan bir adama ben teknik adam demem.
bay e-ko
06.Ekim.2007, 05:13
Arsenal PORTO karşısında oynadığı oyunu oynarsa bize 10 atar kesin.
a.arıcı-11
takım berbat durumda.yanılmıyasam rakip kaleye şutumuz yok.taraftarda tepkisini alkışayarak koyuyor ama spiker olayı başka yere çekiyor.İlk alkışlayan tribün Fenerium alt tribünü şeref tribününe döndü ve alkışlamaya başladı sonra Maraton'u gösterdiler zaten onlarda şeref tribününe dönük olduğundan düm düz durup alkışladı ama spiker hemen taraftar kayseriyi alkışlıyolar diyor.Halu ki taraftar yönetimi protesto ediyor.
Fietra 10
O nedenmiş? GFB ne alaka?
Taraftar resmen futbolcuları öğüttü... Bir kaç futbolcu yüzünden
Gfb oldumu en azından statta ses çıkıyordu ..
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 05:14
Aziz yıldırım ın sezon basında "yürüyerek sampiyon olacak" dedigi takım bu takım mıydı ?
LaigLeNoiR
3 oyuncu değişikliğinide yaptı hoca ve takımda hücumcu olarak Güiza,İlhan birazda Kazım var.Bakalım ne olacak umarım Kayseri geriye çekilmez.
Fenerbahçe çok çok kötü oynuyor adam gibi atak yapamıyor adeta.Kayseri'de Aghahowa'nın nimetlerinden yararlanarak defans arkasına sarkarak iki gol attı gel gör ki Volkan akıllanmıyor bir türlü.
ms1907
nese şöyle düşünüorm yavaştan bilet fiyatları düşmeye başlar. Şu takım için seneye 30 bin kişi gidip kombinede almaz onlarda azalır. Seneye öğrenciler olarak biz maçları izleyebiliriz herhalde inşallah tabi...
bay e-ko
Tamam EreN anlıyorum da bu taraftar bu zmaana kadar birşey demedi. Demedi de ne oldu uğur gene pas yapamıyor. Roberto desen soldan sağa top atıp duruyor. herkesin sabrı var ama. Bende çok doğru bulmuyorum yuhalamaları ama herkesin bir sabrı var. ;)
İkinci yarıyıda izleyeyim bari. kayseri oynasa da bari kendi takımımıdan zevk alamıyoruz onlardan zevk alalım.
Gfb oldumu en azından statta ses çıkıyordu ..
Alakası bile yok. Kaç kere stadımızda maç seyrettin ki? Tribün yükünü son 3 senedir gfb çekemiyor.. çekmiyor değil, çekemiyor.
eGowiCh
06.Ekim.2007, 05:15
Batuhancığım, nerede görülmüş teknik direktörün kovulup da başarının geldiği? Bayern iki yıl önce hocasını kovdu, başarısız oldu. Aragones'le devam edilmeli, Yıldırım'ın da bir yere gittiği yok, her başarısızlıkta başkan gitseydi bugünlere gelemezdik.
TR.CaPTaiN
06.Ekim.2007, 05:18
Taraftar futbolculardan daha fazla terledi.
Tamam EreN anlıyorum da bu taraftar bu zmaana kadar birşey demedi. Demedi de ne oldu uğur gene pas yapamıyor. Roberto desen soldan sağa top atıp duruyor. herkesin sabrı var ama. Bende çok doğru bulmuyorum yuhalamaları ama herkesin bir sabrı var. ;)
İkinci yarıyıda izleyeyim bari. kayseri oynasa da bari kendi takımımıdan zevk alamıyoruz onlardan zevk alalım.
Sabır konusunda haklısın tabi, ama geçen kiev maçında sinir krizlerine girdim taraftarın yoğun stresinden.
Bakalım taraftar ikinci yarıya bağırarak başladı. Böyle gidecek mi?
Uğur çizgiye indi eren, gördün mü taraftar sesini azcık yükseltince eli ayağına nasıl karıştı.
Ahh Tümer ahh.. nasılda hırsla bakıyorsun maça..
Fietra 10
06.Ekim.2007, 05:19
Alakası bile yok. Kaç kere stadımızda maç seyrettin ki? Tribün yükünü son 3 senedir gfb çekemiyor.. çekmiyor değil, çekemiyor.
5 kez izledim Saraçoglunda maç ..
Guiza'nın katkılarıyla tribünler ataga kalktı ..
5 kez izledim Saraçoglunda maç ..
Guiza'nın katkılarıyla tribünler ataga kalktı ..
En son ne zaman izledin peki? Çünkü 2 sezon önceki bursaspor maçından sonra fenerbahçe tribünleri bölündü.
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 05:22
Batuhancığım, nerede görülmüş teknik direktörün kovulup da başarının geldiği? Bayern iki yıl önce hocasını kovdu, başarısız oldu. Aragones'le devam edilmeli, Yıldırım'ın da bir yere gittiği yok, her başarısızlıkta başkan gitseydi bugünlere gelemezdik.
Bende hep istikrardan yanaydım ama Aragones ile bu iş olayacak.O iyi bir hoca olabilir ama arada kan uyuşmazlığı var.Bu açıkça belli.Olmadı,olmuyor,olmayacak.Ha şu anda yerine gelicek hoca da yok o ayrı sorun.
Fietra 10
06.Ekim.2007, 05:22
En son ne zaman izledin peki? Çünkü 2 sezon önceki bursaspor maçından sonra fenerbahçe tribünleri bölündü.
Geçen sezon geldim maça .. Hatta çok net hatırlıyorum 'GFB' diye tempo tutuldu tribünlerde bundan eminim.. O yüzden söyledim ..
neredeyse 9 aydır oynamayan deniz ne kadar diri helal olsun.. hata yapmasa bari..:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçen sezon geldim maça .. Hatta çok net hatırlıyorum 'GFB' diye tempo tutuldu tribünlerde bundan eminim.. O yüzden söyledim ..
Sen migros tribüne gitmişsin anlaşılan..
Maç çok garip bir maç... mahalle maçları gibi..:confused:
Fietra 10
06.Ekim.2007, 05:24
Kayseri iyi geldi ama son vuruşlarda çok kötüler ..
Clayman
06.Ekim.2007, 05:27
O pozisyonlarda bitirici oyuncular olsa bu maç 6lıktı...
KaF KeF
06.Ekim.2007, 05:30
Penaltı!:D
Roberto Carlos penaltıdan attı.
Güiza'nın ortalarına hastayım yahu :)
Bu arada bir penaltıyı es geçti diğerini çaldı hakem... Ayak bilekten çekilmeden içeriye girebildiği için uğur net penaltı..
uğur işte böyle olman gerekiyor koçum..
Carlos'ta güzel vurdu. Solakların penaltısından korkarım. Genelde kaçırırlar.
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 05:31
İçerde oldugu tartışılır.
İçerde oldugu tartışılır.
O zaman bir önceki pozisyona say ;)
Önder çok kötü oynuyor yahu..
BlackEagle19o3
06.Ekim.2007, 05:33
İçerde olduğu tartışılmaz, kaç metre dışarda olduğu tartışılır.Ben diyim 2 , sen de 3...
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 05:34
Öyle bir mantık mı var ?
gerrrard
06.Ekim.2007, 05:34
İlk yarıdaki yan hakem neydi öyle ofsayt olmayan tüm pozisyonlarda bayrağını kaldırdı. Kolu tutuldu heralde. :)
İlk yarıdaki yan hakem neydi öyle ofsayt olmayan tüm pozisyonlarda bayrağını kaldırdı. Kolu tutuldu heralde. :)
Bence galatasaraylı arkadaşlarlar pek laf sokmaya hak sahibi değiller geçmiş 2 hafta baz alındığında.
Emre öyle bir mantık tabii ki yok.
Kerem kayserili ile uğurun ayakları birbirinden ayrıldığında ikiside içerideydi.
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 05:38
Daha gol bekliyoruz :)
TR.CaPTaiN
06.Ekim.2007, 05:39
Maç Kayseri'de olsa sokağa çıkamazdık herhalde.
gerrrard
06.Ekim.2007, 05:40
Bence galatasaraylı arkadaşlarlar pek laf sokmaya hak sahibi değiller geçmiş 2 hafta baz alındığında.
Emre öyle bir mantık tabii ki yok.
Kerem kayserili ile uğurun ayakları birbirinden ayrıldığında ikiside içerideydi.
Berbat oynayarak kazanmaktan iyidir. En azından güzel futbol oynuyoruz. ;) Bursa maçı hariç tabi.
Daha gol bekliyoruz :)
Fenerde atar gibime geliyor emre bakalım 4-2 falan :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Berbat oynayarak kazanmaktan iyidir. En azından güzel futbol oynuyoruz. ;) Bursa maçı hariç tabi.
Kime ve neye göre güzel... :schaf:
gerrrard
06.Ekim.2007, 05:42
Fenerde atar gibime geliyor emre bakalım 4-2 falan :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kime ve neye göre güzel... :schaf:
Genel görüş EreN'ciğim. :)
Genel görüş EreN'ciğim. :)
Kimin genel görüşü? Ben şahsen kamuoyunda böyle bir görüş görmedim. Üzgünüm.
Bu arada maç gerçekten mahalle maçları gibi:icon_neutral:
Aga'yı en son cm'de bu kadar gol atarken gördüm helal valla :D
GReeN BeReT
06.Ekim.2007, 05:46
Etti 4-1 Aghahowa hat-trick yaptı.Son zamanlardaki en büyük hezimeti bu oldu galiba Fenerbahçe'nin.Allah Fenerbahçe taraftarlarına sabır versin.
Onurap
06.Ekim.2007, 05:47
Valla rezil oldu kendi sahasında Fenerbahçe..
fenerbahce_1907
06.Ekim.2007, 05:47
Bu kadar kötü,ruhsuz bir takım olamaz.Aragones tazmiantı neyse verilsin defolsun gitsin artık su takımdan !
Bu arada Aziz Yıldırım ile kavgalı olan gfb şu an hoş bir tezahürat yapıyor.
Sevimsiz olsa da hoş.. Aziz baksana Taraftarın Çıkıyoor...
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 05:49
Takla şov...
Takla şov...
Revivo'yu hatırlattı bana:)
Fietra 10
06.Ekim.2007, 05:52
Kayseri 5 haftada attıgının iki katını attı bu maçta ..
gerrrard
06.Ekim.2007, 05:53
Revivo'yu hatırlattı bana:)
Daha çok Martins ile yarış yapıyor gibi geldi bana. :)
a.arıcı-11
resmen rezilik diyecek söz yok.
Bu taraftar Sizinle Gurur Duyoyor!!!
shamur1
Bizim Ziya zamanın da bile böle rezil durumlara düşmemiştik 6 maç 6 puan ve evinde Kayseri'ye 4-1 yenilmeler fln.. sabır dılıyorm butun Fblilere
Clayman
5 olursa Aragones kovulur...
Daha çok Martins ile yarış yapıyor gibi geldi bana. :)
Takla sayısında mı?
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 05:55
5 olursa Aragones kovulur...
valla kovulacaksa 6 olsun razıyım...
Kadıköyde I LOVE YOU ZICO sesleri...
Aragones için çok zor bir durum..
Clayman
06.Ekim.2007, 05:56
Kayseri atmak istese şu durumda atar ama atmazlar daha fazla rezil etmemek için Fenerbahçe'yi..
SaRPeR1903
5 olursa Aragones kovulur...Gole göre mi bu işler ? :D Tazminat ??
a.arıcı-11
Kadıköyde I LOVE YOU ZICO sesleri...
Aragones için çok zor bir durum..
kendisi takımı çok iyi yönetiyoda mı oluyo bunlar birader.Eden bulur...
Bu arada adamın biri örümcek adam sandı heralde kendini şeref tribününe zıplamaya çalışıyodu:D:D
batuhanry
Şu anda tribünler " I Love You Zico" tezahüratı yapıyor.
KaF KeF
06.Ekim.2007, 05:57
Tazminat bu Hezimetten Daha mı Kötü ? :S
Kayseri atmak istese şu durumda atar ama atmazlar daha fazla rezil etmemek için Fenerbahçe'yi..
Saçmalama bence. Tahrik etme zaten gerginiz.
batuhanry
06.Ekim.2007, 06:00
Şu anda da "Mehmet Aurelio" tezahüratı yapılıyor Kadıköy'de..
KaF KeF
06.Ekim.2007, 06:00
Cangele'nin oynuna girmesine bile gerek kalmadı..
Derken oyuna girdi ..
Yürüye yürüye fark yiyoruz..
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 06:04
bide Cangele atsın bari 5 Ekimde 5'lesinler bizi:@
LaigLeNoiR
06.Ekim.2007, 06:05
4-1 oldu yazık oldu F.Bahçe resmen atak yapamadan maçı bitirdi.
Penaltı posizyonuda bence hatalıydı Uğur Boral'a yapılan müdahale dışarıdaydı.
KaF KeF
06.Ekim.2007, 06:05
Bitti Galiba ..
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 06:07
bitti bu zulümde..artık önümüzdeki zulümlere bakacağız...Allah bilir Arsenal kaç tane atıp gidecek????
Clayman
Kulüp başkanının staddan çıkması ne kadar doğru bilinmez. Takımınız fark yese bile staddan çıkılmamalı bence. Herneyse söyleyecek daha fazla söz yok...
TR.CaPTaiN
Şu anda da "Mehmet Aurelio" tezahüratı yapılıyor Kadıköy'de..
Yönetim onun yerini doldurmuştu. :k:
Universal
06.Ekim.2007, 06:08
Ohhhh rahatladım.... :D
krALEX1907
06.Ekim.2007, 06:11
Helal olsun size Fenerbahçe... Birileri artık el atsın şu işe
Ben eski Fenerbahçemi istiyorum (/)
BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2007, 06:11
Aragones takım otobusüne binmeden Direk İspanyaya yollansın artık. Direk bilet yoksa Uganda aktarmalı bilette olur.
Çok güzel bir maçtı Fenerbahçe'nin maçlarında gole hasrettim bu hasretimi giderdim.
Durmak yok aynen devam. 3 Kulvarda harikalar yaratıcaz!!
Kulüp başkanının staddan çıkması ne kadar doğru bilinmez. Takımınız fark yese bile staddan çıkılmamalı bence. Herneyse söyleyecek daha fazla söz yok...
Kim çıktı?
Universal
06.Ekim.2007, 06:13
Locasına gitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aragones takım otobusüne binmeden Direk İspanyaya yollansın artık. Direk bilet yoksa Uganda aktarmalı bilette olur.
Çok güzel bir maçtı Fenerbahçe'nin maçlarında gole hasrettim bu hasretimi giderdim.
Durmak yok aynen devam. 3 Kulvarda harikalar yaratıcaz!!
Adam şanslı İstanbul'da fırtına çıktı uçak seferleri iptal olabilir. :)
BlackEagle19o3
06.Ekim.2007, 06:15
Tebrikler Kayseri.Helal olsun diyorum.
bay e-ko
06.Ekim.2007, 06:15
Tümerin bakışı gerçekten çok iyiydi :D Çok iyi yakalamış Musa ÇÖZEN :D
Yahu ben bunlara koşun dedim :D İkinci yarının ilk 15 dakikasında koştular tamam ama be kardeşim hep ileri koşuyorlar :D geri koşmayınca olmuyor ki :D
Sinirden gülüyorum Valllahi :D :D :D
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 06:16
Adam şanslı İstanbul'da fırtına çıktı uçak seferleri iptal olabilir. :)
ya eski toprak ona bişey olmaz gönderilim gitsin:D:D
Clayman
06.Ekim.2007, 06:18
Kim çıktı?
Bilmiyorum, radyodaki spiker Aziz Yıldırım staddan çıktı dedi. Ben onun yalancısıyım:)
Universal
06.Ekim.2007, 06:20
Bilmiyorum, radyodaki spiker Aziz Yıldırım staddan çıktı dedi. Ben onun yalancısıyım:)
Adam Locasına gidip TV'den izlemiştir maçı stadı terk etmez. Zaten tek o değil bütün yönetim kurulu localarına gitti.
scar face
06.Ekim.2007, 06:24
Şuan Marmara'da lodos var ya seferler durmus falan.Bi gemiye tekneye atalım su Aragones'i yollayalım gitsin.
Fenerbahcelilikten soğutuyorlar adamı.Kayseri'ye helal olsun penaltı penaltı değildi.Bana göre skor 0-4
Bursa:2-1:GS
FB:1-4:Kayseri
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :D
Sağlık olsun bu sene üç kulvarada rengimizi kattık attığımız sarı-lacivert havlularla...
Azizim locasına değil bilet almaya gitmiş Aragones için :D
Bu akşam maçtan sonra Kazım milli takıma gidecekmiş ama Terim'in yerinde olsam sen git eve kafanı topla derdim...
Zico'nun çıkardığı ruhu yok eden Azizim ve heyetine ve de getirdiği dede lakaplı Aragones ve ekibine plaketleri verilip gitmeleri/gönderilmeleri gerek...
Azizim çok şeyler yaptı ama her zaman yeşil sahada noksandı, tam işler harika dedik yine kendi yıktı... Sevgimiz ve saygımız sonsuz ama artık futbolda geçtiğimiz atağı sürdürmeli ve yükseltmeliyiz. Ya Aragones'i derhal yollar devre arasında güzel bir kaç takviye yapar ya da herkes bavulunu alır evine gider, gitmezse taraftar evine gider...
Hani dersin düzelecek eski tempoyu yakalayacagız diye ama bu gidişat hayra alamet değil onun içindirki sitemimiz çok büyük, umudumuz kalmadı...
3 galibiyet 3 mağlubiyet... Yani ya sev ya da terket... ben şimdilik terk ediyorum...
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 06:29
3 galibiyet 3 mağlubiyet... Yani ya sev ya da terket... ben şimdilik terk ediyorum...
2 galibiyet 4 mglubiyet..
scar face
06.Ekim.2007, 06:30
İstifayı bekliyorum ...serefi haysiyeti varsa I love you Zico'dan sonra bi dk durmazdı bu yaslı dede.
Cangele
06.Ekim.2007, 06:31
Aghahowa'yı öpüyorum buradan
anil luque
06.Ekim.2007, 06:35
taraftarın yaptıgı bence bıraz agır oldu hıc degılse mactan sonra bagırsalardı ı love you zıco dıye .. tam o soylendıgı sırada aragonesı gosterdı gercekten bı garıp oldum bence yapılmamalıydı .. maca gelınce kayserı gercekten sezonun belkıde en ıyı topunu oynadı tabı bunda fenerbahcenın kotu olmasının da etkısı vardır ama daha ılk dakıkadakı ofsayt olmayan pozısyondan bellıydı macın hareketlı, kayserının atak olacagı .. tebrıkler kayserı ..
PesimiSTyLa
06.Ekim.2007, 06:36
Aragones konuştu. İstifanın "i" sini bile agzına almadı...
Aghahowa'yı öpüyorum buradan
Oyuna giremeyince kıskandın değil mi:icon_cool:
Fernando Gago
06.Ekim.2007, 06:37
Sezon başından beri Fenerbahçe'den umudum yoktu yinede bu kadar rezil olacağımızı tahmin etmiyordum ...
scar face
06.Ekim.2007, 06:38
Aragones konuştu. İstifanın "i" sini bile agzına almadı...
Utanmadan konustu mu bi de:icon_confused:
Sheriff
06.Ekim.2007, 06:38
Bu durumda benim için konuşulacak tek şey Aragones'in taziminatının ne kadar olduğudur.. Bu takım bu sistemle yürümüyor işte daha ne kasıyorsun.. Bütün maçlarımı kaybetmemiz lazım değiştirmen için.. Nasıl bir teknik direktörsün sen başka sistem bilmiyormusun..
Fernando Gago
06.Ekim.2007, 06:40
Aragones'ten önce Aziz Yıldırım'ın gitmesi lazım ...
Universal
06.Ekim.2007, 06:40
Aragones özür diledi. Allah razı olsun en azından bunu yaptı birde utanmadan kadro yetersiz diyor tamam yetersizde bir Fenerbahçe evinde dört gol yemez.
KaF KeF
06.Ekim.2007, 06:41
"Petrol çıkartacak değilim"
Turkcell Süper Lig'in 6. hafyasında Kayserispor, deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup etti.Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones, karşılaşmanın ardından şu şekilde konuştu:
"Kayserispor bizden her alanda çok iyiydi. Dar alanda kısa paslar yapmamız gerekirken, uzun oynamayı seçtik. Seyirciler adına çok üzgünüm ve özür diliyorum. Bu tarz sonuçlarda taraftarların tepkisi normal, suçlu benim ve bundan dolayı üzgünüm. Üzerimize düşen işimizin üzerine daha fazla gitmek, daha önce zaman istememin de sebebi buydu, yoksa takımdan petrol çıkartarak çözüm bulacak değilim.
05.10.2008
Kaynak : Sporx.com
Neron_FB
06.Ekim.2007, 06:41
Aragones: Buraya istifa etmek ya da işler kötü giderken bırakıp gitmek için gelmedim. Yapabileceğmin en iyisini yapacağım. Daha fazla çalışıcaz..
Bunun üstüne kapattım TV'yi
Fernando Gago
06.Ekim.2007, 06:43
Ocağa kadar mecbur sabredicez ondan sonra Hoca da kovulur takıma da epey takviye yapılır ve gereksiz isimler gönderilir , O zamana kadar ilk 4e girecek şansı yitirmeyelimde :)
BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2007, 06:43
Son başkanlık olayından sonra zaten sevmiyorum Aziz Yıldırım'ı, Aragones durduğu sürece nefret katsayım an be an artıyor.
Rıdvan, Bülent falan beraber getirilse şu takımın başına.
TR.CaPTaiN
06.Ekim.2007, 06:47
Aragones kadro yetersiz diyerek topu yönetime attı bakalım yönetimden Aragones'e pas ne zaman gidecek. Pasın doğruluğu da şüpheli olur ya orası ayrı konu.
Sheriff
06.Ekim.2007, 06:49
Kimin isteğine göre kurulmuş bu kadro.. Bu takımdan kimi koyarsan koy Sivas'ta Kayseri'de banko oynar ne yetersizliğinden bahsediyor.. Fenerbahçe bukadar puan kaybedemez kaybederse herkes ayağı kalkar.. Aynen şu anda olduğu gibi..
batuhanry
06.Ekim.2007, 06:49
Dördüncü mağlubiyet... Fenerbahçe'nin bu kadar kötü gideceğini hiç beklemezdim gerçekten..
Keşke biz kazansaydıkta puan farkını açsaydık şimdiden:p
anil luque
06.Ekim.2007, 06:50
soyledıklerıne bakacak olursak gayet mantıklı gozukuyorlar ama garantısı hayatta olamaz .. en ıyısını yapacagız ?? umarım haklı cıkar yoksa arsenalın onunde mazallah boyle bır oyun .. olacakları dusunmek bıle ıstemıyorum
scar face
06.Ekim.2007, 06:50
Yeter ya yeter delirdim sonunda anamla babamla kız arkadasımla kavga ediyorum su dede yüzünden:@
Universal
06.Ekim.2007, 06:52
Lorant bile daha iyi yönetiyordu...
Sheriff
06.Ekim.2007, 06:52
Ne mantığı yahu mantığımı kalmış bu işin.. Kaç maç kazandık biz bu sene Allah aşkına.. Lig başlamış 2 ay geçmiş adam daha halen aynı sistemde kasıyor, olmuyor işte.. Xavi-Xabi-İniesta-Silva yok bu kadroda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hiç değilse bi tesellimiz vardı o sezon herşeye rağmen.. Bu sene gelen geçen yeniyo bizi.. Nedir bu ya sokağa çıkamaz hale geldik, herkes dalga geçiyor.. Haklı adamlar ben olsam bende dalga geçerim.. Acınacak haldeyiz..
Universal
06.Ekim.2007, 06:54
http://img376.imageshack.us/img376/825/adszpx8.jpg (http://imageshack.us)
http://img376.imageshack.us/img376/adszpx8.jpg/1/w1212.png (http://g.imageshack.us/img376/adszpx8.jpg/1/)
bay e-ko
06.Ekim.2007, 06:55
Bu duruma bile düştük hakketten :D
scar face
06.Ekim.2007, 06:55
Böyle mantık mı olur ohh sizin işinize geliyor haftada 1 kaybediyoruz ne güzel sizden iyisi var mı?
2.golde Edu'nun verdiği pasa bakın bi Brezilya milli takımında oynamıs bi stoper,sonra Nijeryalı Aghahowa sonra Türk Milli takımının ve Fb'nin el bombası Volkan macı anlatan rezilliği anlatan bu kare tekrar baktım adamlar özet yaparken sasırmıs Fbnin hangi atağını koysak acaba diye cok düşünmüşler çokkkk..
Demiştim demekten kendimi alamıyorum. Aragones apar topar dönmeli. Korkak kadro, korkak oyun..
BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2007, 07:06
Baya bi komplo teorisi olsada. Artık bende gitgide bunu düşünüyorum. Baktı Fenerbahçe ile yapamıyor ben nasıl bu durumu daha mahvederimde paramı alırım arkadaş diyor.
Sheriff
06.Ekim.2007, 07:10
Neyse biz yatalım kalkalım maçın 7-8 olmadığına dua edelim bari.. Derhal acilen gitmesi lazım Aragones'in.. Bu takımı tekrar hiç bir türlü toparlayamaz.. Transfer yapsada toparlayamaz sistem değiştirsede.. Dağılmış bir kere takım..
Sheriff
06.Ekim.2007, 07:11
Oyunculardan yeteneklerinin dışında birşey istersen yapabilecekleri budur..
kocari
06.Ekim.2007, 07:16
Yahu bakın arkadaşlar hepmiz FM ustasıyız . Oyunda dikkat ettiğimiz tek şey sezon öncesi idman fitness yükleme. Özellikle defans oyuncularına sezon içinde bile devam dinç ve bilekleri bükülmez olsunlar diye. Eğer yapmazsak ne oluyor defansızmız kevgire dönüyor. Şimdi acaba aragonezin idman hatası varmıdır bu nasıl defansdır .Kim gelse 5 atar bu defansa .Çünki ayakta duramıyorlar
Sheriff
06.Ekim.2007, 07:23
Defansın hatası var ama defans nerde duruyor, ortasahaya yakın rakibin kontra atak oynamasına tamamen açık bir taktik.. Rakibin forvetinin tarzını düşünürsek büyük bir taktik hatası daha çıkar ortaya.. Savunmayı geride derin kurmak gerekir bu tip oyunculara bu tip takımlara karşı ve eldeki savunma oyuncularınında ligin en yavaş savunma oyuncularından olduğunu düşünürsek.. Skandal bir savunma vardı bu maçta..
Savunma desen savunma yok.. Hücum desen hücum yok.. Nasıl bir iştir nasıl bir takımdır bu yahu..
scar face
06.Ekim.2007, 07:24
Yahu tank gibi Edu gecen sene böylemiydi bu adam kendi kalesine gol atıyordu falan ama en azından her araya atılan pası vakum gibi içeri almıyordu.
Takım berbat durumda savunma yok hücum yok kaleci desen aklı mankenlerde...
Kayserispor karşısında alınan 1-4'lük yenilginin ardından açıklamalar yapan Aragones, "Kayserispor, bugün oyunun her alanında bizden iyiydi. Biz çok fazla direk oynamaya, uzun topla oynamaya çalıştık. Aslında kısa paslar yaparak oynamalıydık. Bu yüzden böyle bir sonuç geldi" dedi.
Tribündeki tepkilere de değinen Ardagones, "Seyirciler adına çok üzgünüm. Onlardan çok özür diliyorum. Futbolda böyle sonuçlar olduğunda seyircinin her zaman tepkisi olmuştur. Ama bu durumda en hatalı kişi de benim. Seyircileri üzdüğüm için çok üzgünüm" diye konuştu.
Takım hakkında da konuşan ve zaman isteyen Aragones, "Bu bir çalışma işi. Bizim takımın içinden petrol çıkaracak halimiz yok. O nedenle yapabileceğimiz, bunu düzeltmek için daha fazla çalışmak, daha fazla bu işin üzerine gitmek gerekiyor. Benim zaman isteme nedenim de budur" diye konuştu.
Sabır istiyor. İstifa etsin diyenler bence hiç kendini yormasın niyeti yok.
Memedov
06.Ekim.2007, 07:32
Böyle Kadroya böyle skor.
Tebrikler Kayseri..
Sheriff
06.Ekim.2007, 07:34
Sabır istiyor. İstifa etsin diyenler bence hiç kendini yormasın niyeti yok.
Abi istifa etmiyorsada otursunlar biz sizinle devam etmek istemiyoruz diyip bi ara yol bulsunlar.. Hiç olmadı en kötü ihtimalle versinler tazminatını göndersinler.. Yapacak birşey yok.. Küme düşer bu takım bu şekilde..
BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2007, 07:39
Birde taktikteki sorun kanat oyuncuları tamamda 4-4-2 için ii ama Alex varken olmaz bu taktik. 4-5-1 oynicaksa ugur boral olmamalı sol kanat .Birisi yorum yapmış tı Rıdvandı sanırım tam hatırlamıyorum . 3-5-2 oynasa fener çok ii olur . işde 3 defans kanatlarda roberto carlos ve gökhan gönül . Orta sahada ii olur 2 forvet olunca . Alexte oynar semihte guizzada . hemde bu salak ugur boralla kazımdan kurtulmuş oluruz hakettikleri yere yane yedeğe geçerler
Zico 3-5-2'de denedi ama olmamıştı.
Bide araGones denese nasılsa yeniliyoruz belki sağlam bi sistem oturturuz...
kocari
06.Ekim.2007, 07:39
Doğru söylüyorsun Uğurun ne suçu var yanlış yerde oynatılıyor bide haddinden fazla şey bekleniyor . Gene işin ucu aziz yıldırıma dayanıyor .Transfer hatası
Uğur iyi bir hoca yardımı ile çok iyi bir sol bek olabilir. roberto carlos zaten sol bek Wederson yavaş bir sol bek. Yahu bizim sol kanadımız niye yok niye defansdan devşirme topçular oynuyo kanatta.Madem böyle olacak 2 forvet oynamak lazım .Zico bulmuştu bi çözüm buna . Elinde canavar gibi orta sahası vardı kapatıodu açığı. Gidenlerin yeri dolmadı.Birde geçen senede tökezledik biz unutmayın şampiyonluğu kaybedişimizi .
BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2007, 07:48
An-tu'dan FBSCARFACE'in yorumu;
Her filmin sonunda THE END yazar.Ne yazık ki filim burda bitti.. Geçen sezonlar´da oscar´a aday olan takımımız ne yazık ki Dünyayı kurtaran adam filmi giibi döndü bu sene sahneye seyreden´ler çok gülüyorlardır tabi bunun içinde yönetmen‚senaryo yazarı ne kadar kötü film çektiklerini hala anlamıyorlar ....Filmin asıl seyircileri yani biz taraftarlar salonda yer kavgası ve rant kavgası içindeyiz ne yazık ki .....Kısa metrajlı filim bitmiştir arkadaşlar sonunda güleceğimiz veya gurur duyacağımız bir sonla deil‚rezillik´le bitmştir.
Bu saatten sonra yönetmen deişse ne olucak yazık .....
Çok güzel söylemiş. :)
ARagones'in istifa etmesini istemiyorum.
Sheriff
06.Ekim.2007, 07:53
Doğru söylüyorsun Uğurun ne suçu var yanlış yerde oynatılıyor bide haddinden fazla şey bekleniyor . Gene işin ucu aziz yıldırıma dayanıyor .Transfer hatası
Uğur iyi bir hoca yardımı ile çok iyi bir sol bek olabilir. roberto carlos zaten sol bek Wederson yavaş bir sol bek. Yahu bizim sol kanadımız niye yok niye defansdan devşirme topçular oynuyo kanatta.Madem böyle olacak 2 forvet oynamak lazım .Zico bulmuştu bi çözüm buna . Elinde canavar gibi orta sahası vardı kapatıodu açığı. Gidenlerin yeri dolmadı.Birde geçen senede tökezledik biz unutmayın şampiyonluğu kaybedişimizi .
Uğur zaten sol açık biz onu sol beke çevirmeye çalıştık ve bana göre üstüne düşeni yapıyor.. Takımın en çok asist yapan oyuncusu bugün penaltı yaptırdı ki daha öncede yaptırmıştı..
Berbat bir hakem yönetimi ve Fenerbahçe izledik. Daha fazla fark olacaktı bu nedenle sanırım herkes 4-1 şükrediyordur.
Aragones Henry'e bazı laflar etmeseydi ben tanımıyordum açıkçası. Belkide benim cahilliğim. Teknik anlamda bu adamın iyi olduğuna inanmıyorum. Aragones suçlu tamam ama bu takımın başında Aragones var diye futbolcularda böyle ruhsuz oynamak zorunda mı? Bugün maça baktığımda yahu bu takımı kim ateşleyecek kim maçı çevirecek dedim. Bir tek kişi bulamadım. Teknik adam işi bilmiyorsa futbolcular insiyatif alabilirler ama onlarda salmışlar.
Aragones suçlu ama ondan bin fazla futbolcular suçludur. O yönden Aragones petrol olayında bir yere kadar, taraftar sonuna kadar haklıdır. Futbolcular ise söylemeye gerek yok.
El Comandante
06.Ekim.2007, 08:26
Fenerbahce cok formsuz,iceride disarida oynamak futbollarina etki etmiyor.Sonucta yine kötü futbol oynuyorlar.Kayserispor kendine güvenirse bu mactan puan ya da puanlarla döner.
Hakli ciktim,Fenerbahce yine ezildi,Kayserispor deplasmanda Fenerbahceyi ezdi.
Gecen hafta o kadar bahsettik nedenlerinden,Aragones´in hatalarindan ama Aragones yine ayni hatalari yapmaya devam etti ve sonucunda gelen hezimet.
Fenerbahce bitmis durumda,yani su anda sifira vurdular.Futbolcularda güvensizlik,isteksizlik,korkaklik almis basini gidiyor.Aragones bu durum karsisinda seyirci kaliyor,hicbir önlem almiyor.Yönetim cikipta yumrugunu masaya vuramiyor,taraftarlarla ugrasiyor.Fenerbahce tribünleri iyice karismis,taraftarlar bölünmüs,tezahürat yok,birsey yok.Sirf takima ve yönetime tepki gösteriyorlar.
Yani lafin kisasi Fenerbahcede kriz var,radikal hamleler gerekiyor.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2007, 09:42
Artik Fenerbahceden patlama bekliyorum.Herkesin yaniltcak bi mac olcak
Fener patladi ama patlatan Kayseri oldu. Cok kotu gidiyor takim, Fenerbahceye hic yakismiyor.
Baranin dedigi gibi artik radikal hamleler gerek
herşey bir yana bence birşeylerin değişmesi gerek iyiye gideceğine 2 sezondur takım kadro bakımından kan kaybedıyor milli takımlar arası fenerbahce için çok önemli yapılacak şeyler bütün sezonu etkileyebilir.
perpetua
06.Ekim.2007, 12:43
Gecen sezon sona erdikten sonra bir kaciniza Fenerbahce'nin bu sezon cok onemli bir karar vermesi gerektigini soylemistim.
Aziz Yildirim'in onunde iki secenek vardi. Ya bir onceki sezon kazanilan avrupa basarisini tekrarlamak icin su anda oynamaya hazir oyuncular alacak ve bu oyuncularla ayni basariyi tekrarlamaya calisacakti, ya da mevcut takimin gecen sezon zirveye ulasip en iyi performansini gosterdigini fark edip sil bastan yeni bir takim kuracakti.
Ilk secenek risksiz gorunuyordu, eklenen oyuncular kalitelerini ortaya koyarsa ve bir onceki sezon basarili olan oyuncular ayni seviyede devam ederse basarilar devam edecekti. Ancak bir onceki sezon basarili olan oyuncularin ayni seviyeyi korumalarini beklemek esasinda en buyuk hata idi.
Aurelio'nun ayrilmasi tabii etki eder. Ancak Aurelio olsa da iddaa ediyorum durum cok farkli olmazdi. Tabii bunu kanitlamak, test etmek mumkun degil. Ancak sonucta Aurelio da 31 yasina geldi sayilir. Her ne kadar onemli meziyetleri olan bir oyuncu olsa da bir onceki sezon oynadigi mac sayisini da goz onunde bulundurarak ayni performansi gostermesini beklemek mantik disi idi. Ozellikle Euro 2008'de milli takim ile oynadiktan sonra. Zaten Euro 2008 sonrasi formda olan, surekli sakatlanmayan hangi futbolcumuz var?
Ikinci secenek daha riskliydi. Gecen sezon bu kadar basarili olmus takim bozulurmuydu? Tabii bozulmazdi ama tek bir yildiza odaklanmak yerine, takimin cehresinin degismesi gerektigi taa gecen sezondan belliydi. Belki Zico kalsaydi, 1-2 yildiza odaklanmak yerine, yani kadroya cila yaptirmak yerine, icinin doldurulmasini isteyecekti. Zaten gecen sezon da istedigi buydu. Kim bilir, belki de Zico yonetim tarafindan ille de sadece cila cekilecegini dusunerek bu kadar yuksek bir meblag istedi yonetim'den, kadronun durumunun bu oldugunu ongorup, yonetimin kendisinin gorevine son vermesini engellemek icin.
Simdi Aragones'i elestirmek mumkun. Diyebiliriz ki belli bir dizilise, belli bir taktiksel mantiga cok fazla sadik kaliyor, farkli planlar uretmiyor. Sonucta her yidigin bir yogurt yigisi vardir. Aragones'in bu oldugunu goreve getirmeden once bilmek gerekirdi diye dusunuyorum.
Aragones istifa eder mi? Neden etsin ki? Buyuk paralar teklif edilerek hayatinda ilk defa farkli bir ulkede calismasi icin kontrat yapmis. Belki de son kontrati ve cok yuklu bir para karsiliginde bu kontrati yapmis. Enayi mi ki istifa edecek? Burada belki de sorgulanmasi gereken, Aragones'in verecegi bir seyin olup olmadigi. Kendisinin eline genc bir kadro verilse ve bu kadroyu egitmesi, tecrubelendirmesi istense Aragones'in basarisiz olmasi goz onune alinir. Ancak kadro pek de genc degil.
Aziz Yildirim bir kumar oynadi. Ve simdilik kaybedecekmis gibi gorunuyor. Seneye yeni takim kurulmasi, yeni teknik direktor, oyuncularin birbirlerine alismasi, tecrube kazanmasi vs. vs. derken gecen sezon kazanilan basarilarin kazanilmasi icin 3-4 yillik yeni bir olusum gerekiyor.
Neden mi? Cunku alttan as oyuncularin yerine gececek yetenekteki oyuncularla doldurmadi Fenerbahce kadrosunu. Ilk 11'e yapilan tecrubeli oyuncu transferlerleri ile basariyi surdurmeye ugrasti. Ancak artik bu kadronun suresi doldu.
eXcitinG
06.Ekim.2007, 17:15
Türk FutboLuna aLışmaya başLamış, kendini geLiştirmeye başLamış bir Zico yu gönderip yerine tamamen yabancı ve artık öğrenme yeteneğini yitirmiş, araştırmadan yoksun, kendi biLdikLerini okuyup başarıLı oLacağım diyen bir hoca iLe yoLa çıkarsan böyLe yarı yoLda kaLırsın.
Herşeyin sorumLusu Aragones tir. Bir AureLio bir Deivid in eksikLiği ne mana buLup başarısızLıkLardan yırtamazsın. Geçen yıL Zico ALex siz de maç kazandı. Yine kısıtLı kadro iLe hatta yedek kadro iLe Ligde maçLar kazandı, kazanamadığı maçLarda biLe böyLe eziLmedi.
VaLLa Aziz yıLdırımda para var. Türkiye de ki en sağLam Finans onda. Kıy paraya gönder bu adamı. Zararın neresinden dönersen kardır. Ama yerine geLecek isimi de iyi beLirLemek gerek.
VaLLa işLer çok karışık.
Nocna Mora
06.Ekim.2007, 17:37
Kayserispor'da Bursaspor gibi rakbi iyi çözümlemişti ve neticesinde pozisyonlar ve goller buldu. Benim dikkat ettiğim bir olay var Volkan sanki Libero gibi oynadı 2 gol de kaleyi terk etti. Belki kalesine dursa gol olmayacaktı :)
ForsakeN
06.Ekim.2007, 19:00
Dünkü ilk 11:
Volkan
Gökhan
Önder
Edu
R.Carlos
Maldonado
Selçuk
Kazım
Uğur
Emre
Guiza
İdeal 11:
Volkan
Gökhan
Lugano
Edu
R.Carlos
Maldonado
Emre
Deivid
Alex
Semih
Guiza
4 as oyuncumuzun yokluğunda ne kadar kötü bir ekip olduğumuz ortaya çıktı.Diğer oyuncularla bu 4 oyuncu arasında büyük kalite farkı var.Bunlara geçen seneki dinamomuz Aurelio'yu da eklersek takımımızda adam akıllı oynayan çoğu oyuncudan yoksunuz.Bu sonuç normaldir.
Aragones'in "Takımda işler kötü gidince görevi bırakıp gitmek için buraya gelmedim" sözü çok anlamlıydı.Bu adamın eline geçen senenin kadrosuna 1-2 genç dinamik oyuncu, 1 de sağlam bir ortasaha verilseydi(hiç değilse Aurelio kalsaydı) şuan ligde ve ŞL'deki konumumuz çok farklı olurdu
Dün gerçekten kötü bir gündü.
Osmanlı Hükümdarlığı gibi çöküş dönemine girmiş bulunuyoruz dün itibariyle. Gerekli adımlar atılmazsa...
Aragones bavulunu hazırlayıp ilk uçakla İspanya'ya döner diye düşündüm.Ama adam kararlı.Fenerbahçe'yi düşürebildiği kadar düşürtcek.
Aragonesin istifası sadece kaosu arttırır.
Ama Aragones Fenerbahçe'ye zarar veriyor.Adam tabii vites küçülttü ve araba hararet yapıyor.
İspanya Milli Takımından Fenerbahçe'ye geldi.Adam İspanyada 30 M dolarlık adam çıkarıyor yerine 20 M dolarlık adam alıyor.Fenerbahçe İspanya milli takımı değilki.Şartlar ortada.
Bu durumda yönetim ağırlığını koymalı. Teknik Direktörü kovunca işler değişecek mi? Hiç sanmıyorum. Aziz Başkan'ın kulübüye inmesi lazım artık.
Varonil
06.Ekim.2007, 20:55
Kayseri 2-0 yaptıktan sonra maçı bıraktım seyretmedim,ama buradan Kayseri'yi tebrik ederim aldığı galibiyetten dolayı.Aghahowa iyi topçu,Türkiye liginde iş yapacak kalitesi var.Turgay'da milli takıma çağrılmış sanırsam.
Konuşulacak,söylenecek çok şey var..Bu takımda yanlış giden birşeyler var.Bu yönetimin,bu teknik heyetin Fenerbahçe'ye gönül vermiş taraftarlarını bu kadar üzmeye hakkı yok.30.000 adet kombine,yüzbinlerce forma vb. gibi şeyler alıyorsa bu taraftar enayiliğinden almıyor.Bu taraftarları enayi yerine koyamaz bu yönetim.. Daha çok şey söyleyeceğim ama yeri burası değil.
anilton
06.Ekim.2007, 21:55
İddaa ediyorum F.Bahçe'nin Selçuk,Maldonado,Emre,Kazım'lı orta sahası diğer büyük takımların orta sahasından 10 kat daha alt seviyede.Maldonado ile Selçuk Anadolu takımlarına gitseler kadroya zor girerler.Kazım her zamanki gibi relax takılıyor.Emre ise 35'lik topçular gibi ya sakatlanıyor,ya da oynadığı zaman ağır,üretken değil.Ne adam geçiyor,ne araya falan pas atıyor,düz oynuyor resmen.Oynadığı futbol yeteneklerinin yarısının yarısı bile değil...
F.Bahçe'de ki düşüşün en büyük sebebi bu sene orta alandaki zayıflık bence.Günümüz futbolundaki en önemli mevkii.Orta sahan rakibe göre iyi ise maça 1-0 önde başlarsın...
Deivid gelince biraz toparlanır belki ama göbeğe Aurelio ayarında bir topçu alınmalı.Onu alamıyorsan Selçuk,Maldonado ikilisinden daha vasıflı futbolcular alınmalı....
Addolorato
06.Ekim.2007, 22:13
Fener Burak Yılmaz Yerine Selçuk İnanı Alsaymış ..
matrockmamy
06.Ekim.2007, 22:25
Dede çabuk pes etmicek, kutluyorum. istifası şuanki düşüşümüzü hızlandırırdı.(yeniteknik adam,adapte süreci,kadroyu tanıması,sistem oturtması vesaire)
sakatlar gelince elbette iyi olucaz ve aragones hakkında asıl o zaman konuşabileceğiz.
Önder-yasin
deniz-selçuk
uğur-kazım
gibi güldüren ikililerle kayseriyi bir de bu moralle yenmek imkansız gibiydi zaten.
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 22:26
bence Kocaeli ve Arsenal maçları Aragones'in son şansları artık.Çünkü arada 2 hafta bir boşluk var ve takımın ne kadar kötü çaresiz oynadığı ortada.Ya sistemi değiştirecek takımı toparlayacak yada aynı sistemle kalıp kovulmayı bekleyecek.Ki bana kalırsa bu iki maçta Kocaeli'yi yenip Arsenal ile en kötü barabere kalmazsa kovulur artık.Sonuçta Aragones'i tazminatı için tutacak kadar kötü bir finansımız yok.
Ayrıca şu Rıdvan gelisin gibi laflar komik oluyor.Rıdvan iyi bir futbol yorumcusu iyi bir Teknik Direktör değil kanımca.Zaten olsaydı çalıştırdığı takımlarda başarılı olurdu.
Fernando Gago
06.Ekim.2007, 22:36
Aragones gitse Fenerbahçe'de çok büyük değişiklik olmaz Çünkü kadro belli oyuncular belli Nasılsa Ocağa kadar transfer yapamıcaz en azından o zamana kadar beklemeliyiz hem şu tazminattan kurtulmuş oluruz Hiçbir Türk takımının 7 8 milyon euroyu çöpe atabilecek kadar lüksü yok .o paraya çok önemli 2 3 türk futbolcu alabiliriz ... Ocakta Rıdvan Dilmen veya başka bir Türk hocayı göreve getirmeliyiz Çünkü kaybedebilecek zamanımız yok hem takımı hem ligi tanıyan bir hoca olmalı ve acilen eksik bölgeleri tamamlamalıyız bu şekilde ikinci yarıya çok daha iyi giriş yapmış oluruz
Selçuk Maldonado Deniz ile orta bölgede , Kazım Uğur Vederson vs. ile kanatlarda , Volkan ile kalede büyük sorunlar yaşayacağımız taa geçen seneden belliydi Yönetim bunu göremedi "MARKA"ya aldandılar ve sonucu bu oldu ...
Aragones giderse çok şey değişir. Türk futbolcuları yakından tanımayan birisi. Emre, Maldonado ve Selçuk'u aynı anda oynatıp, tek forvette Güiza'yı bırakan bir hoca. Yerine gelecek hoca taktiğinde daha çok hücum adamı kullanıp en azından Süper Lig'de maç kazanabilecektir.
Fernando Gago
06.Ekim.2007, 22:49
Kazım Uğur Maldonado gibi oyuncular ilk 11de olduğu sürece Guiza tek kalmaya mahkum , İlhan Burak var yedekte onlarında nasıl performans gösterdiğini görüyoruz Uğur en son ne zaman şut atmıştır mesela ? Kazım en son ne zaman soldan açılan bir ortaya kafa vurmuştur . . . Maldonado Deniz 11de ise bu oyuncuların ofansa çıkmasını bekleyemezsin Selçuk olduğu sürece ofans anlamda verim alamazsın ee yapabilecek başka ne var ki ? Semih Kazım Güiza Alex Uğur Emre vs. kadroda iken Antep Partizan maçlarını yaşayıp gördük
Aragones giderse takımda bi kıpırdanma olur ama köklü bir değişiklik olmaz Ortada yüklü bir tazminat var bu parayı çöpe atacağımıza Ocakta çok iyi transferler yapabiliriz Bunu diyorum bende yoksa Aragones'ten memnun olduğumdan değil keşke istifda etse gitse ...
GodfatheR
06.Ekim.2007, 23:25
Dün Anadolu kulübü Bursa Galatasaray maçına çift forvet arkasında Yusuf başladı.Biz ise 9 savunmacı,Kalenin önüne gitmeyen Emre ve Güiza ile oynadık.Helal olsun diyorum sana Aragones.Aragones kadar korkak bir teknik adam bu ülkeye gelmemiştir.
Aragones istifa etmiycek belli bari kovun şu adamı.Getirin F.Bahçe'ye yıllarca emek vermiş Rıdvan'ı,Bülent'i,Aykut'u bundan iyi olacağı kesin.Zaten bundan kötüsü artık küme düşmek gibi gözüküyor.
Ayrıca bu takımda büyük bir revizyonun zamanı gelmiştir bana kalırsa.Bu takım F.Bahçe için misyonunu tamamlamıştır.
The.Crow
06.Ekim.2007, 23:55
Dinamo Kiev maçında yenilmek için dua etmiştim. Aragones sindiremez istifa eder diye. Ancak etmedi. Kayseri maçı umudumdu yenilirsek sindiremez istifa eder diye. Hem Kadıköy'de hem de 1-0 2-1 değil 4-1 yenildik ancak hala gülümsüyen 70 yaşında çok tecrübeli!! bir hoca..Olmadı.. İstifa etmedi..
Fenerbahçe'de kadroda eksik bir taraf yok!! Giderse her şey değişir. Bir-kaç örnek. Uğur Boral,Gökhan Gönül ayakta duramıyorlar!! Geçen sezon değil miydi CL'de kanatları çökerten oyuncular bunlar ? Şimdi neden ayakta bile duramıyorlar?? Sebeb basit!! Aragones kondüsyon ve güç idmanı yaptıramıyor. Oyuncular bırakın kötü oyunu ayakta bile duramıyorlar ve her maç en az 1 sakat bu nasıl antreman sistemi?? Milli takımda bu tür antremanlara gerek yok . Oyuncular zaten hazır geliyordu sadece taktik antremanı... Tamam belki Aragones taktik kısmını iyi biliyor ancak taktik ayakta kalan güçlü oyuncularla uygulanır ve o bunu bilmiyor.. Giderse çok şey değişir hem de çok..
scar face
07.Ekim.2007, 00:43
Abartmıyorum dün 3.30 a kadar uyuyamadım.Takımın halini gece haberlerinde izleyince gözlerim doldu bu takım Mayıs ayında Yarı finali zorladı Şampiyonlar Liginde...Artık Aragones denen adamı takımın basında görmek istemiyorum elbet bitecek bir gün bu kabus....
eGowiCh
07.Ekim.2007, 00:50
Avrupa şampiyonu hocayı bu kadar ağır eleştirmek büyük haksızlık. Luis Aragones Avrupa'nın en iyi hocalarından birisi, fakat sorun hocadan ziyade futbolcularda, yönetimde. Bir yerde bir eksik var, bunu Aziz Yıldırım daha iyi biliyordur. Nerede ne eksik varsa çözmesi gerekiyor bir an önce. Takımın konsantrasyon, motivasyon veya başka bir eksiği mi var, yoksa taktik, teknik ve idman eksiği mi? Yoksa futbolcuların yetenekleri mi sınırlı, bu kadarını mı yapabiliyorlar? Bunları bilecek olan başkan, ben başkana sonsuz güveniyorum, ne kadar yanlış yaparsa yapsın bu sorunları düzeltecektir.
Luis ile sonuna kadar devam etmeliyiz, umarım acemilik yapıp da sözleşmesi feshedilmez. Lorant zamanından farksız olmayız Luis gönderilirse. Luis gider, Önder Özen gelir, sonra o da gider, Rıdvan Dilmen gelir, o da gider başkası gelir, sonuçta 1-2 yıl kaybedilir.
anilton
07.Ekim.2007, 00:58
Bende Aragones'ten çok futbolcuların ve Aziz Yıldırım'ın bu seneki transfer politikasının eleştirilmesinden yanayım...
Ama Aragones Avrupa'nın en iyi hocalarından birisi demek son derece yanlış.Ne Hocalar var.Aragones ilk 20'i ye bile giremez neredeyse...
İspanya'yı Avrupa şampiyonu yapmak mı başarıdır.Türkiye'yi,Rusya'yı yarı final oynatmak mı?
Jesus_FB
07.Ekim.2007, 01:15
Avrupa şampiyonu hocayı bu kadar ağır eleştirmek büyük haksızlık. Luis Aragones Avrupa'nın en iyi hocalarından birisi, fakat sorun hocadan ziyade futbolcularda, yönetimde. Bir yerde bir eksik var, bunu Aziz Yıldırım daha iyi biliyordur. Nerede ne eksik varsa çözmesi gerekiyor bir an önce. Takımın konsantrasyon, motivasyon veya başka bir eksiği mi var, yoksa taktik, teknik ve idman eksiği mi? Yoksa futbolcuların yetenekleri mi sınırlı, bu kadarını mı yapabiliyorlar? Bunları bilecek olan başkan, ben başkana sonsuz güveniyorum, ne kadar yanlış yaparsa yapsın bu sorunları düzeltecektir.
Luis ile sonuna kadar devam etmeliyiz, umarım acemilik yapıp da sözleşmesi feshedilmez. Lorant zamanından farksız olmayız Luis gönderilirse. Luis gider, Önder Özen gelir, sonra o da gider, Rıdvan Dilmen gelir, o da gider başkası gelir, sonuçta 1-2 yıl kaybedilir.
Yerler öyle avrupa şampiyonu hocayı. Bırak allah aşkına daha bu adamın yaptığı bir tane doğru hareket bir tane mantıkı kararını görmedim.
Semihten AMC Alex'ten DM bile yaptı bunlar yetmedi Emre'yi MR yaptı
Universal
07.Ekim.2007, 02:12
O kadroyu sokaktan geçen adama verseler şampiyon yapardı. Tek kusursuz kadroydu. Zaten Raul'u almayışından belliydi bir gariplik olduğu...
Tabii ondan daha iyisini getirseler yani bir teknik drektörü İspanya'yı gol yemeden şampiyon yapardı.
Adam gelemeden İspanya'da demeç vermişti bu yaştan sonra böyle duygusal teklif alamazdım(!) adam ne için geldiği ortada askerlik yapmak için gelmiş iki yıl kalıp gidecek sonra bak emekliliğinin keyfine ölene kadar cebinde ki para yeter...
fmsmyrna
07.Ekim.2007, 02:16
Bu sezon 3 kulvarda da başarısız.Yönetim-Hoca-Futbolcular.Bunlar zincirleme olarak kötü durumdalar.
Dün Aragones muhabirin ne yapacaksınız gibisinden sorusuna 'Petrol çıkarmayacağız elimizdeki bu'.gibisinden bir cevap verdi.Yani kadroyu yetersiz görünüyor.Aragones'in de yanlışları var ama bence de en son yüklenilmesi gereken isim o.Aragones hata yapmıyor mu yapıyor ama Zico'da zaman zaman yapıyordu ama elindeki kadronun kalitesi de ona yardımcı oluyordu.Aragones maçı çevirmek istese yedek kulübesinde öyle bir oyuncu yoktu.Ali Bilgin-Gürhan-Burak-Deniz-Yasin-İlhan vs.
Kalede artık Demirel kesilmeli bence Babacan'da ısrar edilsin ilk 2 golde saçma sapan çıktı kaleyi boş bıraktı.
TR.CaPTaiN
07.Ekim.2007, 02:34
Fenerbahçe’nin Kayserispor karşısında aldığı yenilgi İspanyol basınında da geniş yer buldu.
As gazetesi, İspanyol Aragones’in çalıştırdığı Fenerbahçe’nin yenilgisini, “Kaysersispor, Aragones’i kovulma noktasına getirdi” başlığı ile okuyucularına duyurdu.
Maraton'un derlediği habere göre; Gazete, Aragones’in Türkiye macerasının kötü bir şekilde bitme noktasında olduğunu, Kayseri’nin Fenerbahçe’ye 4 golden çok daha fazlasını atma şansını yakaladığını da belirtti.
Şükrü Saracoğlu’nda yapılan protestoların Aragones’i yaraladığını da ifade eden As gazetesi, “Fenerbahçe bundan daha kötü olamazdı” diyerek Sarı lacivertlilerin futbolunu eleştirdi.
İspanya’nın bir diğer önemli spor gazetesi Marca da “Kayseri, Aragones’i nakavt noktasına getirdi” şeklinde benzer bir başlık kullandı.
Aragones’in Fenerbahçe’deki geleceğini “karanlık, çok karanlık “ olarak niteleyen Marca, İspanyol teknik adamın, Türkiye macerasının artık bitme noktasında olduğu görüşününe katıldığını da belirtti.
İnternethaber
--
Yıllar sonra yönetimin koltuğu bile tartışılıyorsa Aziz Başkan'ın arkaya dönüp '' ben şurda hatalıydım '' demesi gereken bir yer var demektir.
Universal
07.Ekim.2007, 02:44
İspanyollar bile farkında teknik adamımız olmadan çıkalım razıyım. İspanyolların Yılmaz Vural'ı valla bizim başımıza Vural gelse daha iyiydi. Hiç olmassa paramız Türk'e giderdi.
deniz.91
07.Ekim.2007, 03:28
Öncelikle takımda oynayan tüm oyuncuları burdan öpüyorum hepside çok iyi mücadele ettiler tabi aghahowayı ayrı tebrik ederim Eskişehir maçından sonra bu adam açılır dmeiştim öylede oldu umarım gollerine devam eder artık.Takımımız iyice oturmaya başladı uyum sürecini aştık sayılır.Birçok eksiğimize rahmen buraya kadar gelmemiz bence çok iyi takımımız daha iyi olacal.
FB ise dün çok kötü oynadı yazık taraftarına gerçekten kayseri tarihi farkı kaçırdı açıkçası.
Bu arada Turgayı ise son iki maçta çok iyi gördüm.Helal olsun o adamada milli takımada seçildi performansıyla
eGowiCh
07.Ekim.2007, 05:12
İspanya'yı kime versen şampiyon yapardı da madem niye bu takım 20 küsür yıldır şampiyonluk yaşayamadı?
Luis Aragones değil miydi İspanya Milli Takımının futbolcuları tarafından kucaklara alınan, İspanya başbakanının bile kalması için çaba sarfettiği kişi?
Bizim Türkiye'de işler böyle ne yazık ki, Avrupa şampiyonu hoca ikinci sınıf bir hoca olup çıkıyor, stajyer Zico da süper hoca oluyor, Yılmaz Vural iyi hoca oluyor, bütün dünya futboldan anlamıyor, Türkler anlıyor zaten.
erdemzorer10
07.Ekim.2007, 05:15
Aragones son yıllarda Fenerbahçe ye gelen en tecrübeli en kaliteli hocalardan birisidir fakat şu hep konuşulmaktadır :
eldeki kadroya göremi taktik yapılır yoksa taktiğe göre takım mı kurulur (transferler vs) ..
Fenerbahçe yönetimi iki ortamı da hazırlayamadı Aragones e..şimdi kaldırıp suçu Aragones e atmanın bir anlamı yok bence..elbette onun da hataları var ama bence aslan payı biz her şeyi çok iyi biliriz edasıyla olaylara yaklaşan Fenerbahçe yönetimindedir..
Amacım kimseyi kışkırtmak değildir..Saygılar..
deniz.91
07.Ekim.2007, 05:20
Aragones bence iyi bir hoca değil çünkü takıma göre taktik yerine taktiğe göre takım yapmaya çalışıyor.Bu taktiği ispanya milli takımında tuttu ve kupayı alması bildi zaten ispanya son zamanların en formda kadrosuna sahiptı turnuva öncesi
eGowiCh
07.Ekim.2007, 05:22
Sen Senna'yı veya Xabi'yi alsaydın, kadroyu sağlam tutsaydın verseydin Luis'in eline o zaman başarısız olunduğunda faturayı kesebilirdin; fakat sen geçen yıl şampiyonluğu kaçırmışsın inanılmaz puan kayıpları ile, elindeki en istikrarlı ve değerli futbolcuyu (Aurelio) gönderip yerini dolduramıyorsun, üstelik Deivid gibi kilit futbolcun sakatlanmış sezona başlayamıyor ve gerekli takviyeleri yapıp kadroyu güçlendirmiyorsun.
Luis'in isteği ile bir tek Güiza alındı, bir de Josico (gerçi son tercihiymiş listedeki). Luis sanıyorum ki sol kanat da istedi (Riera olabilir). Emre, Burak, bunlar Luis'in isteğiyle mi alındı sanki?
Aragones'in suçu çok fazla yok, dün söylediklerinde haklıydı, yönetimin suçu var ama bu hatadan dolayı da yönetim gitsin diyemem, bu sene kayıp olabilir belki, gerçi kayıp demek için çok erken ama mutlaka telafi edilmeli, önümüzdeki yılın planları yapılmalı.
Universal
07.Ekim.2007, 05:23
İspanya'yı kime versen şampiyon yapardı da madem niye bu takım 20 küsür yıldır şampiyonluk yaşayamadı?
Luis Aragones değil miydi İspanya Milli Takımının futbolcuları tarafından kucaklara alınan, İspanya başbakanının bile kalması için çaba sarfettiği kişi?
Bizim Türkiye'de işler böyle ne yazık ki, Avrupa şampiyonu hoca ikinci sınıf bir hoca olup çıkıyor, stajyer Zico da süper hoca oluyor, Yılmaz Vural iyi hoca oluyor, bütün dünya futboldan anlamıyor, Türkler anlıyor zaten.
En iyi Takım derken EURO 2008'de ki en iyi takım dedim. Fransa, İtalya zaten başlamdan bitmişlerdi. İngiltere yoktu, Almanya desen biraz şansımız olsa biz eliyorduk. İspanya ise en oturmuş kadro idi ve şampiyon oldu.
eGowiCh
07.Ekim.2007, 05:32
Fransa ve İtalya'nın kadroları İspanya'dan da iyi veya denk, Hollanda vardı, Almanya gibi bir ekol vardı ama o takımlar arasından İspanya şampiyon oldu, üstelik o kadar yıl sonra. Aragones'in payı büyük.
Universal
07.Ekim.2007, 05:42
Nedense o payı Fenerbahçe'de göremedik. İyi kadro ile başarı yakalamak kolay iyi bir teknik adamsan bu tarz kadrolar ile başarı yakalamalısın en azından bu tarz maçlarda evinde dört gol yememlisin. Geleceğe umut dolu futbol oynatmalısın. Ama hiç biri yok şu ana kadar hiçbir maçından memnun olmadım bundan sonrada olacağını sanmıyorum bu onun ne kadar başarılı olduğunu gösterir zaten 70 yaşına kadar bir şampiyonluk görmüş teknik adamın ne kadar başarılı olduğu tartışılır zaten başarılı olsaydı zamanında R.Madrid Barcelona alırdı.
TR.CaPTaiN
07.Ekim.2007, 05:52
Aragones'i beğenmesem de başarısının küçümsenmesi yanlış. Kadrosu en iyi olanlar hep zirvede tamamlasaydı futbolun ne zevki kalırdı ?
Ona bakarsanız brezilya yıldızlar topluluğu :)
Onurap
07.Ekim.2007, 06:18
Aragones suçlu olabilirde..Sahada futbolla ilgisi olmayan bir Fenerbahçe vardı..Geçen sene Zico yumaşak böyle oluyor dendi Aragones geldi daha beter oldu..Bence futbolcularla arası iyi değil Aragonesin..Türk futbolcusunun arası sert hocalarla arası iyi değildir zaten..Yinede sakatların iyileşmesi ve Kaliteli bir ön libero ve solaçıkla düzlüğe çıkar Fenerbahçe..
KaPaLı
07.Ekim.2007, 06:49
Yaa defol git artık ne yüzsün adammışsın arkadaş. 6 milyon euro versin kardeşim Aziz başkanda biz forma alırız yine çıkarırız o parayı yeter acı çekiyorum artık maçları izlerken.
GeNç KaRTaL
07.Ekim.2007, 07:07
Fenerbahçe ligde sezon başladığından beri deplasmanda kaybedip,evinde kazanıyordu fakat bu dünki maçla beraber sona erdi.İşler çok kötü gidiyor gerçekten.Bunda bir numaralı sorumlu kesinlikle Fenerbahçe yönetimidir.Geçen seneden sonra bu sezonun planlamasını iyi yapamadılar ve sonuç ortada.Aziz Yıldırım sezon başında çıkıp ben futbolu iyi bilirim demesini biliyordu.Bakalım bilmediğinin farkına varmış mı? Bunu hep beraber zamanla göreceğiz..
Dünkü maçın hangi sonuçla biterse bitsin fazla gol olacağını sanmıyordum.Bunu söylememde Kayseri'nin dünkü maça kadar 2 gol atması ve Fenerbahçe'de Alex ve Semih gibi önemli hücum silahlarının olmamasıydı.Fakat dün Kayseri farklı bir galibiyet elde etti.Kritk ofsayt hataları olmasa dahada farklı olurdu skor.Bu skordaki temel neden savunmanın ileride kurulması.Kayseri'de arkadaki boş alanları akıllıca kullanmasını bildi açıkcası.Aghahowa gibi kontra topçusuna sen böyle açık alan verirsen dünkü gibi çıkar hat-trick yapar böyle.Belki bu adam sezonu 7-8 gol civarında tamamlacak..
Sekopej
07.Ekim.2007, 18:35
Maçların sonuçları ne olursa olsun genelde mesajların hepsini okurdum ama bu sefer okumuyorum. Gecenin benim için en güzel anı sahaya Ay Yıldız ile çıkmalarıydı oyuncularımızın, bizim açımızdan başka da güzellik yoktu.
Kendi sahamızda Milan maçından sonra bu kadar farklı kaybettiğimiz bir maç hatırlamıyorum, dibe vurmuş durumdayız. Artık daha da beteri olmaz herhalde, inşallah...
KaPaLı
07.Ekim.2007, 20:03
http://www.izlesene.com/video/tv-ne-olacak-bu-fenerin-hali/561233 (http://www.izlesene.com/video/tv-ne-olacak-bu-fenerin-hali/561233) 2 sene önceki Avrupa yakasından sanırım görüntü izleyin özetlemiş durumu
nerazzuri
08.Ekim.2007, 00:39
Cidden öyle yahu :D Kaleci alıyoruz forvet yok sağ bek var sol bek yok orta saha var defans yok :) Okeye dördüncü arar gibi :p Daha çok ararız biz. ;;)
davidvilla
08.Ekim.2007, 01:32
Fenerbahce'nin kadrosu iyi olmayabilir haklısınız ama su anki ölüsüyle fenerbahce bu maçları kazanırdı.Asıl sorun oyuncuların aragonesi sevmemesi.Turk futbolcusu ve fazla profesyonel olmayan futbolcular(kazım gibi) hocayı cok sevmezlerse abi kardeş baba ogul ilişkisi kuramazlarsa iyi oynamazlar kendilerini paralamazlar.Fenerbahce dogru taktikle sahaya cıkıyo 4-4-1-1 zico da boyle cıkardı unutmayalım lutfen.Asıl sorun takımın yeterince mucadele etmemesi taşın altına elini hiçbie futbolcunun koymaması muthiş disiplinsiz bir futbol oynanması.Sorun bence taktik değil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aynen yuzde yuz katılıyorum!
ayrıca ispanyayı simdi gorucez bakalım.Kesinlikle aragonesin cok katkısı vardı + olarak rakipleri de kotuydu biz bile o kotu futbolla yarı final oynadık az daha finale cıkıoduk.
davidvilla
08.Ekim.2007, 01:43
Dün Anadolu kulübü Bursa Galatasaray maçına çift forvet arkasında Yusuf başladı.Biz ise 9 savunmacı,Kalenin önüne gitmeyen Emre ve Güiza ile oynadık.Helal olsun diyorum sana Aragones.Aragones kadar korkak bir teknik adam bu ülkeye gelmemiştir.
Aragones istifa etmiycek belli bari kovun şu adamı.Getirin F.Bahçe'ye yıllarca emek vermiş Rıdvan'ı,Bülent'i,Aykut'u bundan iyi olacağı kesin.Zaten bundan kötüsü artık küme düşmek gibi gözüküyor.
Ayrıca bu takımda büyük bir revizyonun zamanı gelmiştir bana kalırsa.Bu takım F.Bahçe için misyonunu tamamlamıştır.
cok sacma bir dusunce cunku;
bursanın elindeki oyuncular alex deil ugur boral değil kazım değil maldonado değil.Ne anlamda değil şöyle:
Adriano ve sercan forvetti dimi
arkalarında yusuf
romaşenko mustafa bekirozan
burada gordüğün iki oyuncu dışındaki diger 4 oyuncu butun maç boyunca öyle pres yaptı ki öylesine koştu ki takım savunmasını hep beraber mukkemmel bir yere taşıdılar.İlla ki diziliş diyorsan gs topu aldıgı zaman bursa şu dizilişe gecti:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,yusuf
adriano,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,sercan
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,maxim bekirozan
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mustafa
yani 4-5-1.. kısaca cift forvet ile cift forvet oynatmak arasında cok fark var neye gore kime gore?Aragonesin elindeki oyuncular cift forvet oynuyacak yapıda değiller.ki zaten aslında alex guiza cift forvet gibi oynuyorlar alex zorunluluktann gerilere kadar geliyor top almaya oyun kurma becerisi olmadıgı için arka tarafın.
takım savunmasını ayarladıgın elindeki oyuncuların yapısına teknigine gore istedigin dizilişle cık.Hangi hocaya sorarsan sor sana formasyon onemli değildir der.Hep roportajlarda böyle derler dikkat edersen