Log in

View Full Version : Konyaspor - Trabzonspor [ TSL 6. Hafta ]

goosfraba
03.Ekim.2007, 06:30
http://www.hizliresim.com/2008/10/2/6824.jpg (http://www.hizliresim.com/)

BeeTLeJuiCe
03.Ekim.2007, 06:44
Bu maçtanda beraberlik bekliyorum. Trabzon bu sefer kazanamaz. Beraberlik ama gollü olur diyorum birde. :)

shamur1
03.Ekim.2007, 06:47
Bu maçı da kazanıp Liderliğe devam ederiz diye düşünüyorum. Gs maçı için çok büyük moral olur liderlik.

Bordo61Mavi
03.Ekim.2007, 10:55
Bu maci kesin almamiz lazim. Galatasray karsinida puanlar kaybedebilcemizi dusunuyorum, zirveden kopmamak icin bu mac sartt !!

bugra 1905
03.Ekim.2007, 17:43
Konya Maçı Çok Zor Olacak Ve Trabzon Bu Hafta Puan Kaybetmeden Ali Samiyene Gelecek Her Ne Olursa Olsun Trabzon Kazanır Diye Düşünüyorum

Trabzonspor
03.Ekim.2007, 18:19
7. haftadakı gs macına cıkarken lıder olarak cıkmamız lazım kı puan kaybı yasarsak sorun olmasın o nedenle bu macı almak zorundayız dıyorum ıns. alacazda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Süper Lig'de takımımız Konyaspor’la, 21. kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne dek iki takım arasında yapılan 20 maçta, Bordo-Mavili ekibimizin 9-5 üstünlüğü bulunuyor. 6 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Takımımız, söz konusu maçlarda 31 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 23 gol gördü.

fmgk08
03.Ekim.2007, 18:23
Konyaspor evinde iyi bir takım.Geçen sene evinde aldığı puanlarla ligde kalmıştı.Trabzonspor'un da herkesin takdir ettiği bir çıkışı var.Çok zor bir maç olacak.Önce beraberlik sonra Trabzonspor diyorum.Trabzonspor kazanırsa 1 farklı kazanır.

Universal
03.Ekim.2007, 18:50
Konyaspor çok iyi bir ekip kurdu. Maça kontrollü başlar ve ilk yarıyı gol yemeden bitirir ise bu maçtan mutlaka puan alır.

shamur1
03.Ekim.2007, 21:51
10 Banko..!

Ersun Yanal, ideal kadro ve sistemini Konya´da da bozmamakta kararlı.

Tayfun ve Isaac başlıyor

Süper Lig’de beşinci haftayı lider olarak tamamlayan ve önemli bir kadro istikrarı yakalayan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın Konyaspor deplasmanında da ideal ekibini korumasına kesin gözüyle bakılıyor. Antalyaspor maçında taraftarın tepkisiyle morali bozulduğu için oyundan alınan Tayfun’u yine ilk 11’de kullanması beklenen deneyimli hocanın onun önünde de Isaac’i kullanıp, Barış Memiş ve Serkan Balcı tercihlerini ilerleyen bölümlere saklayacağı öğrenildi.

Son ana kadar saklayacak

Konyaspor mücadelesi öncesinde Bordo-Mavililer’in hocasını en çok düşündüren mevki ise kale... Yanal, kelimenin tam anlamıyla Tolga Zengin ve Tony Sylva arasında kalmış durumda. Henüz hatalı bir maç çıkarmayan Tolga’dan vazgeçmek istemeyen Ersun Yanal, aynı zamanda lisans sorunu çözülen ve morale ihtiyacı olan Sylva’yı da görmek niyetinde. Kaleci antrenörlerinden sürekli bilgi alan Trabzonspor’un teknik patronunun, kaleyi koruyacak ismi son ana kadar saklayacağı dile getirildi.

shamur1
04.Ekim.2007, 20:12
Fırtına Konya semalarında

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/10/7_230622_04FAN4TS-B_414_232.jpg

Geçen hafta zirveyi ele geçiren Trabzonspor, bugün Konya´ya konuk oluyor.Hedef; tahtı korumak, motivasyonu katlamak.

KONYASPOR
Jefferson
Cihan
Milos
Şener
Ömer
Kaue Da Silva
Erhan
Zafer
Mehmet Çoğum
Fahri
Veysel

TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun (Serkan)
Song
Egemen
Cale
Selçuk
Hüseyin
Colman
Isaac
Umut
Gökhan

STAT: Atatürk
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00

HAKEMLER: Selçuk Dereli
Muharrem Yılmaz
Ayhan Akgöz

135 hafta sonraydı

SüperLig’de beşinci haftayı lider kapatarak tam 135 hafta sonra böyle bir başarıya imza atan Trabzonspor, Konyaspor karşısına tahtını korumak için çıkıyor... Şu ana kadar oynadığı 5 müsabakada 4 galibiyet 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisinde bu zorlu 90 dakika öncesinde eksik oyuncunun bulunmaması teknik direktör Ersun Yanal’ın elini güçlendiriyor. İdeal 11’ini büyük ölçüde koruması beklenen Karadeniz temsilcisinin hocasının kalede ise son ana kadar genç file bekçisi Tolga Zengin’i düşündüğü öğrenildi.

Konya çıkış arıyor

20.00’de başlayacak ve Selçuk Dereli’nin yöneteceği maçta Trabzonspor galibiyet dışında hiçbir alternatifi düşünmüyor. Bordo-Mavililer zirvede kalıp rakiplerinin puan kaybı paralelinde arayı açmayı hedeflerken, 5 Süper Lig sınavında 7 puan toplayabilen Konyaspor ise hem evinde bir çıkış başlatmak hem de geçtiğimiz hafta aldığı farklı Galatasaray yenilgisini unutturmak istiyor. Genç jenerasyonun iki başarılı hocası Ersun Yanal ve Giray Bulak’ın takımları arasındaki maçın temposunun yüksek olması bekleniyor.

Fietra 10
04.Ekim.2007, 20:24
Kale Arkaları: 5 YTL
Eski Yeşil Tribün: 10 YTL
Maraton Tribün: 10 YTL
Yeni Yeşil Tribün: 35 YTL
Kapalı Tribün: 75 YTL
Misafir Takım Tribün: 35 YTL

Konyaspor yönetimini ellerinden öpüyorum :rolleyes: .. Yinede statta yerimizi alacağız ..

nekop
05.Ekim.2007, 00:37
Konyaspor'da Jefferson'un gösterecegi performanstan korkuyorum açıkcası :D Eski takımına karşı yılın maçını çıkartabilir gibi geliyor.

GReeN BeReT
05.Ekim.2007, 00:43
Jefferson geleceğinin çürüdüğü Trabzonspor karşısında her şeyi yapabilir.Hırsına yenik düşüp saçmalayabilir veya çok harika bir performans sergileyebilir.Bu maç Jefferson'un eldivenlerine bakar yani ;)

Trabzonspor
05.Ekim.2007, 00:45
paf takım 4-1 almıs a takıma ıns bole bı skorla macı tamamlar.paftakı gökzu baya ıyı oynuyor ya o cocuk ıyı olacaga benzıyo nekop sen daha ıyı yorum yaparsın ne dıyosun göksu hakkında

bySilver
05.Ekim.2007, 03:38
GooooLLL Umut buLuT !

Onurap
05.Ekim.2007, 03:39
Trabzon 1-0 önde Umut bulut.

anilton
05.Ekim.2007, 03:47
Gol Kazık Veysel...:)

1-1

bySilver
05.Ekim.2007, 03:47
VeyseL aTtı 1 - 1 o atmadı ya Fahri attı :D

Anaa veyseL 2. yi attı
Ah be Song yapıLır mı o hata Bu maç böyLe biter skora yatacakLar

sakary Ali
05.Ekim.2007, 03:49
İlk 20 dakikayı izledim Trabzon iyi oynamıyor.Yani pek böyle şanlı bir futbol yok.Gökhan Ünal'ı ilk 20 dakika zarfında hiç beğenmedim hiç oyunda yok.Isaac ise çok çalışıyor pozisyon arıyor çabalıyor.

Konyaspor ise Veysel ile gol atması zor...

anam 2-1 olmuş ben mesajı yazarken 1-0 dı:D

KaF KeF
05.Ekim.2007, 03:49
2-1 oldu .Veysellll

Universal
05.Ekim.2007, 03:50
Yürü be Konyam be kim tutar seni. 2-1. :)

bySilver
05.Ekim.2007, 03:51
Gs den 4 yiyen adam şimdi nasıL oynuyor ya.

Universal
05.Ekim.2007, 03:57
Konyaspor farkı kaçırıyor. Şimdiden 4-5 olurdu bu maç. Konya çok iyi pozisyonlara giriyor.

bySilver
05.Ekim.2007, 03:59
Trabzon çok kötü oynuyor bu maç böyLe biterse iyidir

fenerbahce_1907
05.Ekim.2007, 04:00
Trabzon'un müthiş defansı 30 dk da 2 gol yedi 3-4 tanede pozisyon verdi.;)

bySilver
05.Ekim.2007, 04:38
Isaaac ! GOoL

anilton
05.Ekim.2007, 04:40
Veysel'in topu direkten döndü,bir dakika sonra Trabzon beraberliği buldu.Golde Umut'un katkısı büyüktü...

sakary Ali
05.Ekim.2007, 04:41
BU gol çok iyi oldu TS için ikinci yarını hemen başında

bySilver
3 oLdu ISaaac !!!! gooLLL o mükemmeL defansın çıkardıgı top goL oLdu heLaL

GReeN BeReT
Isaac yine golü attı 3-2 oldu.Sanırım Serkan Balcı'nın bu maçta 3.asisti oldu.Asıl onu tebrik etmek lazım.Konyaspor kaçırdığı golleri çok arıyor.

Universal
Konyaspor'un kaderi bu bir türlü skoru koruyamıyor. Konyaspor kaçırdığı pozisyonlara yana dursun. Umarım bu maçı çevirecek oyunu oynarız.

anilton
05.Ekim.2007, 04:42
İki kontrada iki gol buldu Trabzon.Konya yüklenirse fark açılabilir...

sakary Ali
05.Ekim.2007, 04:42
3-2 oldu helal TS ye

eXcitinG
05.Ekim.2007, 04:43
İki haftadır aynı senaryo. BakaLım daha ne kadar sürecek.

Crocodile1963
05.Ekim.2007, 04:45
Trabzon çok şanslı maçta, Konyanın 2-3 tane topu direkten döndü dönen toplar gol oldu. Sanırım İsmail sol bek oynuyor Trabzon sağ kanattan attı golleri.

PesimiSTyLa
05.Ekim.2007, 04:46
2 haftadır sansı yaver gidiyor ts nin. Konya nın 2 topu direkten döndü 2 3 de pozisyonları var. Bakalım böyle nereye kadar...

bySilver
05.Ekim.2007, 04:47
FutboLda biraz şans oyunu degiL mi :)

bySilver
05.Ekim.2007, 05:14
Yan hakemin verdigi ofsaytLarın 1 tanesi ofsayst sa ne oLim ha.

Maç biter..

KaF KeF
05.Ekim.2007, 05:16
YATTARA YOK MU? ISAAC VAR: 2-3

Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında lider Trabzonspor Konyaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Konya Atatürk Stadı'ndaki zorlu mücadelede Konyaspor'un gollerini 27. ve 28. dakikada Veysel kaydederken, Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller 17. dakikada Umut, 57. ve 60. dakikalarda Isaac'ten geldi. Trabzonspor bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltti ve liderlik koltuğunu bırakmadı. Konyaspor ise bu mağlubiyetle 7 puanda kaldı.

04.10.2008

Kaynak : Sporx.com

Fietra 10
05.Ekim.2007, 05:21
İsaac süper ..

Şans mans 6 Hafta 5 Galibiyet 1 Beraberlik 16 Puan Lideriz ..

scar face
05.Ekim.2007, 06:17
Trabzon'un kazanacağını biliyordum ve de kazandılar.Isaac çok iyi bir yatırım gerçekten Ts için gelecekte daha cok işler yapacak..

Fietra 10
05.Ekim.2007, 06:18
İsaac'i izlerken aklıma Cavcav geliyor :D

nekop
05.Ekim.2007, 06:37
İsaac'i izlerken aklıma Cavcav geliyor aklıma :D

Aynen aynen acaba Cavcav maçı izliyormudur diye düşünüyorum. :D

shamur1
05.Ekim.2007, 06:47
Son 2 maçta 4 gol yememizin sebebi Ersun Yanal'ın takımı çok ofansif oynatmasıdır. Deplasmanda bile defans çizgisi nerdeyse ortasahadaydı. Yattara'sız 6 gol 6 Puan + üstüne 11 M Euro daha nolsun..! Beleşe alınan Ayzek de cabası.. Ayzek'den de bi 10 M Euro bekliyorum :)

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/232-9Q5B8L8N.jpg

http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3745_20081004225158927_erol2.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/232-8P6T8U5K.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/232-0Y1F7J4R.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/232-3O7X6E6O.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/232-5G2S4B5E.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/232-3B6K5R3R.jpg

http://fanatik.ekolay.net/galeri/Image/Photo/3745_20081004225159052_mac7.jpg

PesimiSTyLa
05.Ekim.2007, 06:51
Karamsarlıktan degil yahu benim takımım da gayet iyi gidiyor :D Bi dahaki mac Galatasaray - Trabzon. güzel gececek.

eXcitinG
05.Ekim.2007, 06:52
Hemen ceLaLLenmeye gerek yok. Kötü anLamda söyLemedik herhaLde. Hemen örnekLer veriyorsunuz biLmem ne bunLara gerek yok. Biz hakkınızLa aLmadınız mı dedik. İki haftadır şansınız iLe kazanıyorsunuz. RakipLeriniz sizden iyi oynuyor ama kazanan Trabzonspor oLuyor. Bu doğaL bir oLay. Bunu kabuLLenmekte doğaL bir oLaydır.

shamur1
05.Ekim.2007, 06:53
Tamam işte ne güzel bir fırsat size yenin bizi alın Liderliği.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hemen ceLaLLenmeye gerek yok. Kötü anLamda söyLemedik herhaLde. Hemen örnekLer veriyorsunuz biLmem ne bunLara gerek yok. Biz hakkınızLa aLmadınız mı dedik. İki haftadır şansınız iLe kazanıyorsunuz. RakipLeriniz sizden iyi oynuyor ama kazanan Trabzonspor oLuyor. Bu doğaL bir oLay. Bunu kabuLLenmekte doğaL bir oLaydır.

Antalya maçını izlemişmiydin abi ? İlk yarm saat 3-0 olurdu maç.

Haklısın bu maç ilk yarı hiç iyi oynamadık.

eXcitinG
05.Ekim.2007, 06:55
Hayda şimdi durup durup iki de bir AntaLya maçını kakmanın manası ne çözemedim ben. Ben hatırLamıyorum o maç çıkıp ezdik vs çart curt tarzı LafLar sarfettiğimizi.

Hiç Laf söyLemicez yorum yapmayacakmıyız yahu Trabzonspor hakkında ?

shamur1
05.Ekim.2007, 07:00
Hayda şimdi durup durup iki de bir AntaLya maçını kakmanın manası ne çözemedim ben. Ben hatırLamıyorum o maç çıkıp ezdik vs çart curt tarzı LafLar sarfettiğimizi.

Ne alakası var abi şans mans nereye kadar bi yerde tökezleyecek anlamında yorumlar yazıldı onlara cvp verdım Antalya maçıda Konya maçı gibi birer örnekti asıl bunda abartılacak birşey yok.

nekop
05.Ekim.2007, 07:00

Antalya maçında baştan aşağı üstün taraftık bugünse maç ortada geçti iki maçtada senin bahsettiğin gibi rakip iyi oynadı Trabzonspor kazandı durumu olmadı.Yorumunun tepki alma sebebide bu zaten...

Cengo
05.Ekim.2007, 07:02
Son 2 maçta 4 gol yememizin sebebi Ersun Yanal'ın takımı çok ofansif oynatmasıdır. Deplasmanda bile defans çizgisi nerdeyse ortasahadaydı. Yattara'sız 6 gol 6 Puan + üstüne 11 M Euro daha nolsun..! Beleşe alınan Ayzek de cabası.. Ayzek'den de bi 10 M Euro bekliyorum :)

Türk olursa Aytek olabilir ismi :)

shamur1
05.Ekim.2007, 07:07
Türk olursa Aytek olabilir ismi :)

İshak da olabilir :)

Fietra 10
05.Ekim.2007, 07:10
Umut süperdi Serkan 3 asist birden yaptı hayatının maçını oynadı ..:)

İkinci yarı şöyle bi 15 dk göründük o bile maçı almamız için yeterli oldu ..

Deplasmanda 3'de 3 yapan tek takımız ..

shamur1
05.Ekim.2007, 07:14
Evet Serkan Trabzonspor'da ki hayatının maçını oynadı. Yinede 4 maçta tek gol yiyen takımın son 2 maçta 4 gol yemesi düşündürücü. Yani şu maçta bu kadar ofansif bir anlayışla oynamaya gerek yoktu. Bütün pozisyonlarda Song-Egemen ile savunduk nerdeyse. Konya'nın direkten dönen topları var ama öyle ahım şahım da oynamadılar. Saldırdığımız anlarda istediğimizi aldık. Ziya Doğan'a kızardım full defansif oynatıyor diye , Ersun Hoca'da full ofansif oynatıyor takımı. Gs maçında da bu anlayışla çıkarsa o maç çok gollü geçebilir çünkü Gs'de aynen hücum futbolunu oynuyor.

nekop
05.Ekim.2007, 07:25
Ersun hocanın Galatasaray maçında böyle bir anlayışla çıkacağını sanmıyorum.Beşiktaş maçındaki gibi daha kontrollü bir şekilde çıkaracaktır takımı...

Memedov
05.Ekim.2007, 07:36
Trabzon bu sezon iyi gidiyor. Kazanmayı bildiler tebrikler.

El Comandante
05.Ekim.2007, 09:13
Trabzonspor Anadolu kulüplerine karsi nasil oynamasi gerektigini iyi biliyor.Ama bugün kötülerdi,onu belirtmemek hata olur.Cok sansi yaver gitti Trabzonsporun.
Konyasporun 2 topu direkten döndü mac 2-1 ken.Onlardan birisi gol olsaydi Trabzon bugün puan dahi alamazdi bence.
Haftaya bizle oynayacak Trabzonspor,bu taktikle cikarsa fark yerler,cünkü savunmada yavas oyunculari var ve biz acilan takimlara karsi baya iyiyiz,hücum gücümüz baya yüksek.Ama saniyorum ki Ersun Yanal düzgün bir taktikle,kontrollü futbol oynamayi tercih edecektir GS macinda.

Isaac harika oynuyor,Trabzona cabuk alisti,Yattaranin yoklugunu aratmayacak gibi.Zaten yetenegi büyüktü,Genclerbirliginde kendisini gelistiremedi,ama yasi halen cok genc.Trabzonspor onu cok iyi paraya Avrupaya satabilir.

Bordo61Mavi
05.Ekim.2007, 12:09
Galatasaray deplasmani zor olcak. Tek forvet cikacamizi dusunuyorum. Huseyin ve Ceyhun iki on libero olcak.

Bu mac icinse, haticeye degilde neticeye bakmak lazim :D

shamur1
05.Ekim.2007, 16:12
İşte benim istediğim Trabzonspor. Bu takım senelerdir Gökdeniz , Fatih e bağlıydı gol yollarında.

Gökhan Ünal 3 gol
Umut Bulut 2 gol
Isaac 2 gol
Selçuk İnan 2 gol
Colman 1 gol
Yattara 1 gol

Konyaspor’un ilk golünde köşe vuruşundan gelen top altı pas alanında ayaktan ayağa gidip gelirken Tolga seyrediyordu. Bir adım atsa müdahale edebileceği topu daha sonra filelerden çıkardı.
2. gol öncesi Hüseyin çok uygun durumda sahip olması daha kolay olan topu rakibine kaptırıp peşinden koşarken Song’un da ayağı kayınca Da Silva’nın asistinde Veysel’e gol için dokunmak yetti.
Konyaspor’un 2-1 öndeyken Erdal’ın direkten dönen vuruşu öncesi Hüseyin yükselmede zamanlama hatası yapıp topun rakibiyle buluşmasını olanaklı kıldı.
Erdal’ın ortasına Veysel’in yaptığı kafa vuruşuyla ikinci kez direkten dönen topu, üstelik Trabzonspor adına gol pozisyonu yaratabileceği bir noktada Colman kaptırmıştı.
Ceza alanına 5 top geldi, ikisi gol oldu, ikisi direkten döndü, birinde Hüsetin müdahale etti. Tolga hepsini seyretti. Hüseyin, Colman ve Selçuk üçlüsü, inanılmaz kötü oynadı ve dün gece bu acemiliklere rağmen, usta davranan iki kişi Isaac ve Serkan, maçı kurtardı.

bugra 1905
05.Ekim.2007, 21:10
Trabzon İyi Gidiyor Bu Hafta Kazanmaları Onların Kazanma İsteğinin Ne Kadar Çok Olduğunu Gösteriyor Haftaya Mükemmel Bir GS-TS Maçı Olacak

Universal
05.Ekim.2007, 21:25
Konyaspor bir türlü büyük takımları yenemiyor. Şu sanşsızlığımız üstümüzden atarsak ligi üst sıralarda bitirebiliriz. Bundan sonra kendi rakiplerimizi yenmemiz gerekecek üst sıralar için.

Trabzonspor
06.Ekim.2007, 22:15
gs macında bole savunma hataları yapmayız inşallah o macdan en az 1 puan alırsak son haftadakı fener macına kadar rahat gıderız dıye dusunuyorum.tolgada artık yapmamalı bole hatalar seyredıo resmen sylva b tam calıssada barı kalede onu gorsek bı kezde bu mıllı ara baya ıyı olacak sylva ve takım için