View Full Version : Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü
sakary Ali
04.Ekim.2007, 02:25
Beşiktaş artık yeni hocasını arıyor !..
Beşiktaş'ın Metalist Kharkıv'e farklı yenilip UEFA Kupası'dan elenmesinden sonra siyah-beyazlı yöneticiler, faturayı "Hayat devam ediyor" diyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a kestiler.
Peki bundan sonra ne olacak?.. Başkan Yıldırım Demirören, yöneticilerin yoğun baskısına ne cevap verecek?.. Bu soruların yanıtlarını Lig TV'den Ömer Güvenç açıkladı...
videoyu izleyin!!
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45334
anilton
04.Ekim.2007, 02:28
Gerets'in hücum futbolu anlayışını çok beğenirim.Eğer Lucescu olmazsa mutlaka Gerets gelmeli,hücum gücü bu denli iyi olan bir takımla çok iyi işler yapar...
sakary Ali
04.Ekim.2007, 02:29
Bence Lucescu olmalı her ne olursa olsun Lucescuu
BaFraLı
04.Ekim.2007, 02:30
Bir maç kaybedildi diye hemen teknik direktörün yollanması yanlış bence ..Tamam UEFA'dan elendi BJK ama bir tek sorumlu Ertuğrul Sağlam mıdır orasını bilemem.İngilterede filan bi teknik direktör en az 3-4 sene bi takım çalıştırıyor ama Türkiyede daha 3.haftadan bi teknik direktör kovulabiliyor..
PesimiSTyLa
04.Ekim.2007, 02:35
Gerets cok iyi teknik direktör. Marsilya nın bırakacagını sanmam. Luce olabilir, sözlesmesi de bitiyormuş..
El Barto
04.Ekim.2007, 02:40
Ertuğrul Sağlam gönderilse herşeyin düzeleceğine inansam ...
I3esiktas
04.Ekim.2007, 02:41
Bir maç kaybedildi diye hemen teknik direktörün yollanması yanlış bence ..Tamam UEFA'dan elendi BJK ama bir tek sorumlu Ertuğrul Sağlam mıdır orasını bilemem.İngilterede filan bi teknik direktör en az 3-4 sene bi takım çalıştırıyor ama Türkiyede daha 3.haftadan bi teknik direktör kovulabiliyor..
Bunun 1 maçla alakası yok Ertugrul Saglam 1.5 Senedir Takımın Başında Halen Takımı oturtamamıssa Düzeni kuramamışsa gönderilmesi Şart.
anilton
04.Ekim.2007, 02:42
BAŞKAN DEMİRÖREN, KİMİNLE GÖRÜŞTÜ?
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımına 4–1 yenilerek Avrupa’ya veda eden Beşiktaş’ta çok önemli bir gelişme yaşandı.
Ağır yenilgiden sonra tartışılır hale gelen Ertuğrul Sağlam’ın yerine getirilebilecek teknik direktör adayları arasında yer alan Lucescu ile başkan Yıldırım Demirören Ukrayna’da görüştü. Bugün İstanbul’a dönen Beşiktaş kafilesinde yer almayan başkan Yıldırım Demirören’in, Kiev’e geçerek Beşiktaş’ı 100. yılında şampiyon yapan efsane hocasına teklif götürdüğü öğrenildi.
Bu gelişmeden sonra Ertuğrul Sağlam’ın görevine son verilmesi durumunda yerine Rumen teknik adamın getirilmesine kesin gözle bakılıyor.
Beşiktaş’ın teklifine ne yanıt verdiği henüz bilinmeyen Lucescu’nun da Shaktar Donetsk takımında zor günler yaşamasından dolayı bu transfere sıcak bakabileceği belirtiliyor.
Eğer Beşiktaş’ın teklifi Lucescu tarafından kabul ederse Ertuğrul Sağlam’ın 1,5 Milyon Dolar civarında olan tazminatı ödenecek ve genç teknik adamla yollar ayrılacak.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Ertuğrul henüz çok tecrübesiz bir teknik direktör bence. Geçtiğimiz yıl Şamiyonlar Ligi maçları ve bu yılki UEFA hezimeti ona çok şey öğretti. Her ne kadar taktik konusunda sorunlar yaşasa da gönderilmemesi taraftarıyım. Öğrenecek, öğrenecek.
Varonil
04.Ekim.2007, 02:46
Ertuğrul Sağlam çok erken geldi Beşiktaş'a.Şu geçtiğimiz 2 senede Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupasında yaşadığı tecrübelerden ders çıkaracaktır.Beşiktaş sahip çıkmalı Ertuğrul Hoca'ya.
I3esiktas
04.Ekim.2007, 02:49
Lucescu'nun Kabul edecegını dusunmuyorum Ertugrul Hocayı almadan once ilk teklifimiz ona gitmişti ve sözleşmem bitmeden Kulupten ayrılmam demişti Ama İnşallah gelir.
Onurap
04.Ekim.2007, 02:54
Lucescu bencede gelmez çünkü sezon başında bizide kabul etmemişti..Bakalım ne olacak..Ertuğrul Sağlam kovulursada hayat devam ediyor :D
Universal
04.Ekim.2007, 02:54
Beşiktaş daha önce yönettiği kişilere tercih edilmemeli. Onun yerine başarıya aç bir teknik adam getirilmeli. Yani daha önce lig ve kupa şampiyonluğu yaşamaış ama; kendini Avrupa'da gösterecek bir isim bulması gerekiyor.
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2007, 03:06
Öncelikle Ertuğrul hocanın istifa etmemesinin veya takımdan kovulmamasının doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.Çünkü ligde hala yolumuza devam ediyoruz.Ertuğrul hocanın bugün yollansa yerine kimi getirebiliriz ki? Yerli isim olarak kimse aklıma gelmiyor.Mustafa Denizli deniliyor.Kesinlikle karşıyım.Samet Aybaba deniliyor Rıza Çalımbay ve Ertuğrul Sağlam'da yaşadığımız küçük takımdan gelip büyük takımı yönetme sıkıntısını yine yaşarız.Yabancı birisi getirilmeli ve bu isimde ligimizi tanıyor olmalı.Lucescu ve Gerets bu tanıma uyan en iyi tercihler.Öncelik tabii ki Lucescu'da olmalı.Sanırım takımından ayrılma durumu varmış.Ama onu hemen yarın getiremeyiz ki.En erken devre arasında gelir herhalde.Zira Gerets'te öyle.Birde Marsilya Gerets'i bırakmayabilir.Bu yüzden tek ihtimal Lucescu kalıyor.Devre arasın için anlaşılıp veya olabilirse hemen yarın için anlaşılıp o gelene kadar Ertuğrul Sağlam ile yola devam edilmeli.Hedeflerden sapmamız gerekiyor.Çünkü bir kayıp yılı daha kimse kaldıramaz..
a.arıcı-11
04.Ekim.2007, 03:09
Gerets kesinlikle gelmez bi kere.Adam Marsilya'da güzel günler geçiriyor iyide kadrosu var bu sene Lyon'u çok zorlayacaklar adam niye bu düzeni bırakıp gelsin ki?
Lucescu'nun ise getirilmesi bana göre büyük hata olur.Tamam bu adam bu takımı 100.yılında şampiyon yaptı ama ertesi sene 11 puan öndeykende şampiyonluğu kaptırıdı takımı toparlayamadı bence o kadar iyi bir hoca değil.Ayrıca Ligi tanıyor diyoruz ama Lucecu ülkemizden ayrılalı 4 sene oldu ve bu zaman zarfında Türkiye liginde çok büyük değişimlerin olmaması zor bir durum.
Hatırlarsanız Daum'da Fenerbahçe'ye geldiğinde ülkeyi tanıyor diye gelmişti ama yine bir alışma süreci yaşamış ve bu süreçte liderin 11 puan gerisine düşmüştü
Universal
04.Ekim.2007, 03:15
Gerets bir kere kesinlikle gelmez. Marsilya ile Şampiyonlar Liginde mücadele ediyor ve bununla beraber Lyon'u bu yıl şampiyonlukdan edecek bir havası var. Bu başarıyı yakalarsa Beşiktaş ile elde edeceği şampiyonlukdan daha fazla itibar görür.
BlackEagle19o3
04.Ekim.2007, 03:36
I love you Luce...
travis1903
04.Ekim.2007, 03:36
y.d. hoca arayısına girecegine bi kendisi defolsada camia olarak rahatlasak.
dip not: ertugrulu gunahım kadar sevmem.
:0:
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2007, 03:38
Gerets kesinlikle gelmez bi kere.Adam Marsilya'da güzel günler geçiriyor iyide kadrosu var bu sene Lyon'u çok zorlayacaklar adam niye bu düzeni bırakıp gelsin ki?
Lucescu'nun ise getirilmesi bana göre büyük hata olur.Tamam bu adam bu takımı 100.yılında şampiyon yaptı ama ertesi sene 11 puan öndeykende şampiyonluğu kaptırıdı takımı toparlayamadı bence o kadar iyi bir hoca değil.Ayrıca Ligi tanıyor diyoruz ama Lucecu ülkemizden ayrılalı 4 sene oldu ve bu zaman zarfında Türkiye liginde çok büyük değişimlerin olmaması zor bir durum.
Hatırlarsanız Daum'da Fenerbahçe'ye geldiğinde ülkeyi tanıyor diye gelmişti ama yine bir alışma süreci yaşamış ve bu süreçte liderin 11 puan gerisine düşmüştü
Sadece 101.yıla bakıp kötü hoca damgası vurmak yanlış bence.Türkiye kariyerinde sadece bizi şampiyon yapmadı.Galatasaray ilede şampiyonluk yaşadı ve o mütevazı kadrosuyla Şampiyonlar Ligi'nde takımı çeyrek final oynattı.Ayrıca 101.yılda yapılanların intikamını almak içinde geri dönerse başarılı olmak için elinden gelenin en iyisini yapacaktır..
anilton
04.Ekim.2007, 03:41
Beşiktaş’ta II. Lucescu Dönemi Başlamak Üzere!
Kafileyle birlikte yurda dönmeyen ve bazı dostlarıyla birlikte Ukrayna’da kalan başkan Yıldırım Demirören şu saatlerde Lucescu’yu ikna etmeye çalışıyor. Medyaspor farkıyla işte ayrıntılar:
Lucescu'nun tekrardan Beşiktaş'ın başına geçmeye çok sıcak baktığı, ancak Demirören'e "Şampiyonlar Ligi grup maçlarını tamamlamadan takımımdan ayrılmam doğru olmaz" dediği öğrenildi...
Lucescu'un ileri sürdüğü olmazsa olmaz şartlardan biri de, Beşiktaş'a gelirse, Sinan Engin'in menajerlikten derhal gönderilmesi...
Görüşmeler ve Lucescu'yu ikna çalışmaları şu saatlerde devam ediyor...
Başkan Demirören'in İstanbul'daki yöneticilerini arayarak. "Ertuğrul bırakmak isterse engel olmayın!" talimatı verdiği de sızan bilgiler arasında. Ancak henüz ne başkan ne de herhangi bir yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Sağlam'dan istifasını istemedi. Herkes adeta Lucescu'nun ağzından çıkacak "Tamam, geliyorum" cevabına kitlendi...
Yıldırım Demirören, gelişmelere göre yarın İstanbul'a gelecek. Lucescu transferini sağlama almayı başarır, kurt hocadan "geliyorum" sözü alırsa, Ertuğrul Sağlam'ın istifasını isteyeceğine ise kesin gözüyle bakılıyor.
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
carizzmafb
04.Ekim.2007, 03:41
ılk once baskanınız deısse dha gusel olmas mı ??
Fernando Gago
04.Ekim.2007, 03:43
Demirören gitmeden sorunlar düzelmez :)
sakary Ali
04.Ekim.2007, 03:53
Luce hadi be luce tamam de
bySilver
04.Ekim.2007, 03:57
Metalist maçından sonra bu karar çok normaL Luce geLirse takım coşar diyorum :)
barahir
04.Ekim.2007, 04:02
Çarşamba günü Ertuğrul'dan iyisi yoktu hani? Hani sözleşmesi 2012'ye kadar uzatılmalıydı? Hangi sözünüzü tuttunuz ki bunu tutacaksınız.. Ben bile artık yeter diyorum çeksinler ellerini Türk Futbolundan..
Bu adamlar artık amiyane tabirle "Kadın Ağızlı" oldular resmen.. Ertuğrul'un değil bunların gitmesi lazım..
ForsakeN
04.Ekim.2007, 04:05
Yıldıtım Demirören, Ertuğrul Hocayı göndereceğine kendi istifa etmeli.
sakary Ali
04.Ekim.2007, 04:29
Demirören Lucescu için Ukrayna'da
UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına 4-1 yenilerek UEFA Kupası'na veda eden Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'ın geleceği tartışılmaya başlanırken, ilginç bir gerçek ortaya çıktı.
Lig TV'nin haberine göre rövanş maçı için bu ülkeye giden Beşiktaş Kulübü başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ı 100. yılında şampiyon yapan Lucescu ile temasa geçti. İstanbul'a gelen Beşiktaş kafilesinde yer almadığı belirtilen Yıldırım Demirören'in, Kiev'e geçerek Beşiktaş'ı 100. yılında şampiyon yapan efsane hocasına teklif götürdüğü öğrenildi.
//
Fietra 10
04.Ekim.2007, 04:36
Balık Baştan Kokar ..
Bu sene olası bir hoca değişikliği bence pekte olumlu yönde etkilemez Bjk'yi ..
Ayrıca Luce adı geçenler arasında en ideali gibi görünüyor .. Camiayı yakından tanıyan biri ..
netislem
04.Ekim.2007, 04:38
Bence çok bile durdu daha Liverpool yenilgisinden sonra istifa etmesi gerekirdi. Yaş ve kariyer itibarı ile Beşiktaşı kaldıracak bir teknik patron değil Ertuğrul Hoca..
DeNiZ_1903
04.Ekim.2007, 04:41
Önce Demirören ve Sinan Engin gitsin sonra teknik direktör gidebilir ..
feanorringeril
04.Ekim.2007, 05:34
Başta Sinan Engin ve Yıldırım Demirören olmak üzere önce yönetim bu işi bırakmalı. Klübün yakasından düşmeli.
Ben Galatasaray' lıyım..
Çok değil aylar önce Canaydın' a çok yüksek düzeyde tepkisel yaklaşıldığı bir dönem yaşadık Galatasaray olarak. Ancak o günlerde, Canaydın' ın yapamadığı onca şeye rağmen başardığı, yaptığı ve unutmadığı birçok değer yüzünden sahip çıkıldı Canaydın' a. Saygı duyuldu. (kendinibilmez olarak nitelediğim hakaret meraklısı seviyesizler dışında tabii)
Ama bu gün Beşiktaş' ın geldiği noktaya bakıyorum, Yıldırım Demirören' i savunan, bir olumlu bıraktığı izden bahseden yok. Kimse ama şunu yaptı diyemiyor, ne maddi istikrar ne başarı istikrarı açısından hiçbirşey elde edememiş, kimsenin saygı bile duymadığı bir isim haline gelmiş. Herkes düşse yakamızdan diyor..
Demek ki önce Demirören' in gitmesi gerek. Sinan Engin ile beraber. Ne getirdiler bu güne kadar, ne katkıları oldu?
Ancak bunu söylerken işin öteki tarafına bakıyorsun; bir tane başarıya aç, hırslı bir aday da ortada yok çıksın ben buradayım desin..
Demek ki işi zor Beşiktaş' ın.
Lucescu bir çözüm mü? Sezon ortasında değil.
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2007, 05:37
Ertuğrul henüz çok tecrübesiz bir teknik direktör bence. Geçtiğimiz yıl Şamiyonlar Ligi maçları ve bu yılki UEFA hezimeti ona çok şey öğretti. Her ne kadar taktik konusunda sorunlar yaşasa da gönderilmemesi taraftarıyım. Öğrenecek, öğrenecek.
İlhan abi açıkcası dün akşama kadar bende senin gibi düşünüyordum.Liverpool maçından sonra bile bu düşüncelere sahip olmamıştım ama maalesef Ertuğrul hocanın pişmesini bekleyecek durumda değiliz..5 sene bekledik,bi 5 sene daha bekleyecek sabır kalmadı artık..Yapılacak en iyi şey tecrübeli bir hoca getirmek..En iyi adayda Lucescu..İnşallah olur diyorum..
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2007, 05:42
Ayrıca bu yönetimin kesinlikle gitmesi gerekiyor.Bunu herkes söylüyor ama malesef koca camiadan birileri çıkmıyor Demirören'in karşısına..Gerçekten şaşılacak durum..Kulislerde 2010 için hazırlıklar olduğu söyleniyor.Hatta bir ara basınada yansıdı Celal Kolot baklayı ağzında tutamayınca ama hemen yalanlandı haliyle..Umarım gerçekten böyle bir plan vardır..Keşke hemen devreye konulsa...
SaRPeR1903
04.Ekim.2007, 06:07
Demirören gitmedikten bu zihniyet değişmedikten sonra neye yarar.
http://www.ntvspor.net/Images/35882.jpg
Metalist karşısında ağır bir yenilgi alarak Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş'ta fatura Ertuğrul Sağlam'a çıkarıldı. Yönetimin, pazartesi günü Hacettepe maçının ardından, genç çalıştırıcının yerine Mircea Lucescu'nun getirildiğini açıklaması bekleniyor.
Beşiktaş yönetimi Ertuğrul Sağlam'ın görevine son vermeye hazırlanıyor.
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulunun maç sonrasında yaptığı toplantıda yönetim kurulu üylerinin çoğunluğunun Sağlam'ın görevine son verilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine başkan Yıldırım Demirören'in Kiev'e geçtiği ve Shaktar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu ile biraraya geldiği öğrenildi.
Siyah-beyazlı takıma 100. yılında son şampiyonluğunu kazandıran Rumen teknik adamla her konuda anlaşmaya varılırken, kararın pazartesi günü oynanacak Hacettepe maçı sonrası açıklanacağı gelen bilgiler arasında...
Ertuğul Sağlam'ın Hacettepe maçında takımın başında son kez sahaya çıkması beklenirken, daha önce Shakhtar Donets'ten ayrılacağını açıklayan Mircea Lucescu Beşiktaş'ın yeni direktörü olacak.
Siyah-beyazlı takımı 2002-2004 yılları arasında çalıştıran ve siyah-beyazlı camiaya 100. yıl şampiyonluğu ile UEFA Kupası'nda çeyrek final başarısı yaşatan 63 yaşındaki deneyimli teknik adam, Beşiktaş'tan önce de Galatasaray ile 1 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final sevinçleri yaşamıştı.
Kaynak : NTVSPOR
Onurap
04.Ekim.2007, 06:22
Demirören ukranadaymış biz skibbeyi almıştık oda metalistin hocasını alır belki :p
anilton
04.Ekim.2007, 17:03
Lucescu ile birlikte Gueye ve Coelho'yu da alsın gelsin...:)
bySilver
04.Ekim.2007, 17:09
Demirören ukranadaymış biz skibbeyi almıştık oda metalistin hocasını alır belki :p
:n: bayagı güLdüm ha
a.arıcı-11
04.Ekim.2007, 17:31
Ben hala anlayabilmiş değilim olayı.Daha iki gün öncesine kadar hani bu takım Türkiye'de en iyiydi de noldu şimdi birden bire.Bence çok yanlış bir karar aşamasında Beşiktaş.Eğer bu şekilde en ufak bir başarısızlıkta hoca değiştireceksen kimse kusura bakmasın ama büyük takım olmaktan söz edemezsin.
Biz Zico geldiği sıra Dinamo Kiev'e elendik ve o sıralar Şampiyonlar Ligine katılmak bizim için çok önemliydi hem 100. yılda o arenada olmak hemde oradan gelecek parayı istiyorduk olmadı.Kovdukmu admı hemen.
Bence çok yalnış.
JunkChorn
04.Ekim.2007, 17:36
Ben hala anlayabilmiş değilim olayı.Daha iki gün öncesine kadar hani bu takım Türkiye'de en iyiydi de noldu şimdi birden bire.Bence çok yanlış bir karar aşamasında Beşiktaş.Eğer bu şekilde en ufak bir başarısızlıkta hoca değiştireceksen kimse kusura bakmasın ama büyük takım olmaktan söz edemezsin.
Biz Zico geldiği sıra Dinamo Kiev'e elendik ve o sıralar Şampiyonlar Ligine katılmak bizim için çok önemliydi hem 100. yılda o arenada olmak hemde oradan gelecek parayı istiyorduk olmadı.Kovdukmu admı hemen.
Bence çok yalnış.
Katılıyorum
Beşiktaş'ta Ertuğrul Hoca gitsin Scolari gelsin bu yönetim anlayışı hiç bir şey olmaz!Önce Demirören gidecek.Sonra Ertuğrul'u düşünürsün.
Türkiye'de "tek" olduğunu ima eden bir adam şimdi bunları yapıyorsa saniye durmasın.
Bir de haberin yalan olması durumu var tabi
anilton
04.Ekim.2007, 17:39
Bence çok yalnış.
En ufak başarısızlık mı?
Geçen sezon 3 kupadanda eli boş dönmüşsün.Fortis'te Ç.Rize gibi küme düşen takıma elenmişsin.Şampiyonlar ligi tarihine geçen bir fark yemişsin,tüm dünyaya rezil olmuşsun.Ligde kendi elinle son haftalarda yaptığın hatalarla şampiyonluğu vermişsin...
Beşiktaş'ın çocuğu,tecrübesizdi ama dersler aldı bu sene kalmalı ve başarıyı yakalar dedik.Ve sezona Kadıkköy'de Uefa finali hayalleriyle başlamışsın(bu çok zor bir şey değil)Ama sen adını sanını ilk defa duyduğumuz takımdan fark yiyorsun ve oda az daha Uefa tarihine geçerdi,Allah korudu...
Bu tablo F.Bahçe'de olsa değil görevden almak,vururlar o teknik adamı.Zizo Şl'de tarihi başarı gösterdi ama şampiyon olamadı diye gönderildi...
a.arıcı-11
04.Ekim.2007, 17:47
En ufak başarısızlık mı?
Geçen sezon 3 kupadanda eli boş dönmüşsün.Fortis'te Ç.Rize gibi küme düşen takıma elenmişsin.Şampiyonlar ligi tarihine geçen bir fark yemişsin,tüm dünyaya rezil olmuşsun.Ligde kendi elinle son haftalarda yaptığın hatalarla şampiyonluğu vermişsin...
Beşiktaş'ın çocuğu,tecrübesizdi ama dersler aldı bu sene kalmalı ve başarıyı yakalar dedik.Ve sezona Kadıkköy'de Uefa finali hayalleriyle başlamışsın(bu çok zor bir şey değil)Ama sen adını sanını ilk defa duyduğumuz takımdan fark yiyorsun ve oda az daha Uefa tarihine geçerdi,Allah korudu...
Bu tablo F.Bahçe'de olsa değil görevden almak,vururlar o teknik adamı.Zizo Şl'de tarihi başarı gösterdi ama şampiyon olamadı diye gönderildi...
Aslında sizde haklısınız ama bu sene ne kadar tanıdığım Beşiktaş'lı varsa biz bu sene süperiz hocamız süper takım süper kesin şampiyonuz diyordu.Bu iş bir mağlubiyetle tersine döner mi?Tamam UEFA'dan erken elenmiş olabilirisn ama bana göre Beşiktaş'ın ilk hedefi şu an lig olmalı.Bu takım 5 senedir şampiyon olamıyorken Avrupada başarı sağlaması zaten çok ütopik bir düşünce olur.
Hersene 2 takımla beraber favori olarak girdiğin ligde 5 senedir şampiyon olamıyorsan bence ilk hedef lig şampiyonluğu olmalı.Ondan sonra Avrupa hayali kurulur.
İlhan abi açıkcası dün akşama kadar bende senin gibi düşünüyordum.Liverpool maçından sonra bile bu düşüncelere sahip olmamıştım ama maalesef Ertuğrul hocanın pişmesini bekleyecek durumda değiliz..5 sene bekledik,bi 5 sene daha bekleyecek sabır kalmadı artık..Yapılacak en iyi şey tecrübeli bir hoca getirmek..En iyi adayda Lucescu..İnşallah olur diyorum..
Ertuğrul gelenekçi adam Şemsiciğim. Flexibility dediğimiz şey onda yok. 1 şey uygulayarak başarılı olduğu maçtan sonra bütün maçlarda aynı şey tutacak diye düşünüyor. 4-2-3-1, kısa pas ve teknik futbol üzerine kurulu sistem sert takımlara karşı işlemez.
Ama ben olsam Ertuğrul'a şans verirdim, Arsenal ve ManU'daki gibi sabrederdim. Beşiktaş'ı ancak sabır kurtarır. Ayrıca rakibi de küçümsemeyelim. Çoğu oyuncusu bizim oyuncularımızdan kaliteliydi. Deviç topsuz alanda Bobo'da daha hareketli bir forvet. Jaja ve diğer siyahi futbolcularının üstün fizikleri var.
anilton
04.Ekim.2007, 17:55
Aslında sizde haklısınız ama bu sene ne kadar tanıdığım Beşiktaş'lı varsa biz bu sene süperiz hocamız süper takım süper kesin şampiyonuz diyordu.Bu iş bir mağlubiyetle tersine döner mi?Tamam UEFA'dan erken elenmiş olabilirisn ama bana göre Beşiktaş'ın ilk hedefi şu an lig olmalı.Bu takım 5 senedir şampiyon olamıyorken Avrupada başarı sağlaması zaten çok ütopik bir düşünce olur.
Hersene 2 takımla beraber favori olarak girdiğin ligde 5 senedir şampiyon olamıyorsan bence ilk hedef lig şampiyonluğu olmalı.Ondan sonra Avrupa hayali kurulur.
Alakası yok.Liginde neredeyse şampiyonluğu olmayıpta Avrupa kupalarında başarılı olanlarda var orası ayrı mesele...
Bu maçta iyi oynasan,şanssız bir golle yenilsen ve ya herşeyi yapıpta,bizden bu kadar rakip mükemmeldi dedirtecek bir oyun oynasan bu kadar tepki olmazdı.Ama sen pozisyona dahi giremiyorsun,rakip çok komik 4 gol atıyor ve iki katınıda kaçırıyor.Böyle bir Beşiktaş'ı kabul edemem ben...
Knightmare
04.Ekim.2007, 17:57
Bence çok yalnış.
arada fark var...siz D.Kiev'e elendiniz Şampiyonlar Ligi'nden.
biz UEFA'dan elendik, Metalist'e...
anilton
04.Ekim.2007, 19:19
Bu arada Lucescu gelirse yardımcılıklarını Sergen ve Tayfur'un yapma ihtimali yüksekmiş...
anilton
04.Ekim.2007, 21:14
Lucescu İle 3 Yıllık Anlaşma!
Yine ilk Medyaspor haber veriyor: Beşiktaş Lucescu ile 3 yıllığına anlaştı. Son birkaç pürüz giderilmeye çalışılıyor. Lucescu önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek. 2+1 opsiyonlu sözleşmeye imza atacak.
Lucescu'nun yanına yardımcı olarak Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın'ın getirilmesi düşünülüyor.
Romen hoca kendi kulübüyle sözleşmesini feshetmesinin önündeki birkaç pürüzü hallederse önümüzdeki hafta içi İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.
Ertuğrul Sağlam'ın 2010 yılına kadar süren sözleşmesinin ise nasıl feshedileceği ise merak konusu. Sağlam'ın sözleşmesi gereği, işine Beşiktaş kulübü tarafından son verilirse, 2010 yılına kadar onun ve yardımcılarının tüm alacakları ödenmek zorunda.
Aynı şekilde Sinan Engin'in de 2 yıllık anlaşması bulunmakta.
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2007, 21:14
@Abdullah abi
Evet takım süper gidiyor,geçen seneki eksikleri tamamladık diyorduk ama yanılmışız maalesef.Metalist ile yaptığımız 2 maç ve ligdeki son 2 maçımız bunu gösteriyor..Benim üzüldüğüm nokta Metalist'e elenmemiz değil.Futbol bu olur böyle sonuçlar.Benim üzüldüğüm taraf bizim bu maçta sahada ezilmemizdir.Golü bulması gereken taraf bizken Metalist'in gol üstüne gol kaçırmasıdır..
Aslında yine Ertuğrul Sağlam'a sabredilse bir 4-5 sene felan başarılı olacaktır.Sir Alex Ferguson'da Man.Utd'ye geldiği ilk zamanlar uzun bir süre bir başarı elde edememiş.Ama maalesef bizde sabredecek hal kalmadı..Hadi başarılı olmamayıda kabul ediyoruz.Sevinmek için sevmedik diyoruz ama takımın sahada ezilmesinede,geçen sezon bir çok maçta bu maçı acaba kazanacakmıyız diye ecel terleri dökmeye maalesef dayanamıyoruz.Ertuğrul hoca başarılı olamadığı gibi bütün bunlarda onun döneminde oldu..Kusura bakmasın Ertuğrul hoca onun pişmesini bekleyemeyeceğiz..
@İlhan abi
Senin düşüncenin aksine Ertuğrul Sağlam'ın gelenekçi olmadığını düşünüyorum.Zira öyle olsa bu sezon çoğu maçta farklı tercihlerle çıkmazdı.Yeri geldi çift forvetide kullandı,çift önliberoyuda ama bunu medyanın baskısıyla yaptı.Sanmıyorum ki rakibe göre taktikle çıksın.2 kural vardır.Ya hep aynı sistemle oynayıp takıma artık ezberleteceksin bu sistemi.Ki Zico Fenerbahçe'de böyle başarılı oldu.Yada bir sistemde takılmayacaksın ama rakibide iyi analiz edip ona göre oynatacaksın takımı..Ertuğrul hoca 2.sini seçti ve başarılı olamadı maalesef..
shamur1
04.Ekim.2007, 21:27
Lucecu gelse nolacak . gelir şampiyon yapar sene sonu gönderilir =)
sakary Ali
04.Ekim.2007, 21:37
Resmi sitede hala bir açıklama yok!
@Abdullah abi
Evet takım süper gidiyor,geçen seneki eksikleri tamamladık diyorduk ama yanılmışız maalesef.Metalist ile yaptığımız 2 maç ve ligdeki son 2 maçımız bunu gösteriyor..Benim üzüldüğüm nokta Metalist'e elenmemiz değil.Futbol bu olur böyle sonuçlar.Benim üzüldüğüm taraf bizim bu maçta sahada ezilmemizdir.Golü bulması gereken taraf bizken Metalist'in gol üstüne gol kaçırmasıdır..
Aslında yine Ertuğrul Sağlam'a sabredilse bir 4-5 sene felan başarılı olacaktır.Sir Alex Ferguson'da Man.Utd'ye geldiği ilk zamanlar uzun bir süre bir başarı elde edememiş.Ama maalesef bizde sabredecek hal kalmadı..Hadi başarılı olmamayıda kabul ediyoruz.Sevinmek için sevmedik diyoruz ama takımın sahada ezilmesinede,geçen sezon bir çok maçta bu maçı acaba kazanacakmıyız diye ecel terleri dökmeye maalesef dayanamıyoruz.Ertuğrul hoca başarılı olamadığı gibi bütün bunlarda onun döneminde oldu..Kusura bakmasın Ertuğrul hoca onun pişmesini bekleyemeyeceğiz..
@İlhan abi
Senin düşüncenin aksine Ertuğrul Sağlam'ın gelenekçi olmadığını düşünüyorum.Zira öyle olsa bu sezon çoğu maçta farklı tercihlerle çıkmazdı.Yeri geldi çift forvetide kullandı,çift önliberoyuda ama bunu medyanın baskısıyla yaptı.Sanmıyorum ki rakibe göre taktikle çıksın.2 kural vardır.Ya hep aynı sistemle oynayıp takıma artık ezberleteceksin bu sistemi.Ki Zico Fenerbahçe'de böyle başarılı oldu.Yada bir sistemde takılmayacaksın ama rakibide iyi analiz edip ona göre oynatacaksın takımı..Ertuğrul hoca 2.sini seçti ve başarılı olamadı maalesef..
Önemli olan çıktığı dizilişten öte oynattığı futbol Şemsiciğim. 4 forvetle de oynasan, 6 orta saha ile de oynasan o oyun sistemi ile Metalist'i yenemezsin. Elbette rakibe göre her maç taktik değişmez. Ama rakibin ekmeğine yağ sürülecek anlayış ile sahaya çıkılmaz. Sert oynayan ve iyi alan daraltan ekibe karşı böyle oynanmaz. Ertuğrul kısa pas+yavaş tempodan vazeçmedi bu sezon hiç.
Universal
04.Ekim.2007, 22:25
Lucescu'nun gelmesi iyi hoş ama; bu yönetim göndermedi mi Lucescu'yu? 11 puan geriden şampiyonluğu verdiği için. Bu hata geçde olsa farkedildi. Umarım Lucescu ile o 100. yılda ki Beşiktaş'ı görürüz. Çünkü Lucescu bu Beşiktaş'a UEFA'de çeyrek final oynatmıştı.
barahir
04.Ekim.2007, 22:37
Ben Ertuğrul'un yerinde olsam istifa ederdim.. Yönetim adamın arkasından resmen iş çeviriyo.. Ayıptır yahu.. Önce bi ertuğrulla yollarını ayır ondan sonra anlaş kimle anlaşıyosan..
deniz.91
04.Ekim.2007, 23:17
Ah Ertuğrul Sağlam ah gittin Kayseriden düzeninin bozdun artık dolanırsın ligin küme düşmeye aday takımlarında
garydelgadov
05.Ekim.2007, 00:24
Lucescu geLse kume düşsek biLe sesimi çıkarmam,çünkü Luce geLirse Sinan paşa paşa gidecek...
Lucescu İle 3 Yıllık Anlaşma!
Yine ilk Medyaspor haber veriyor: Beşiktaş Lucescu ile 3 yıllığına anlaştı. Son birkaç pürüz giderilmeye çalışılıyor. Lucescu önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek. 2+1 opsiyonlu sözleşmeye imza atacak.
Lucescu'nun yanına yardımcı olarak Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın'ın getirilmesi düşünülüyor.
Romen hoca kendi kulübüyle sözleşmesini feshetmesinin önündeki birkaç pürüzü hallederse önümüzdeki hafta içi İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.
Ertuğrul Sağlam'ın 2010 yılına kadar süren sözleşmesinin ise nasıl feshedileceği ise merak konusu. Sağlam'ın sözleşmesi gereği, işine Beşiktaş kulübü tarafından son verilirse, 2010 yılına kadar onun ve yardımcılarının tüm alacakları ödenmek zorunda.
Aynı şekilde Sinan Engin'in de 2 yıllık anlaşması bulunmakta.
Medyaspor Haluk Ulusoy'un olması lazım.Doğru olabilir.
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 00:47
Ben Ertuğrul'un yerinde olsam istifa ederdim.. Yönetim adamın arkasından resmen iş çeviriyo.. Ayıptır yahu.. Önce bi ertuğrulla yollarını ayır ondan sonra anlaş kimle anlaşıyosan..
Hocayı yolladıktan sonra Luce ile anlaşamazsak ne olacak? Sonra gidip sırf takım boşta kalmasın diye Ertuğrul hocadanda kötü birisi getirilecek..
puskas
05.Ekim.2007, 01:00
lucescu gelirse beşiktaş cok başarili olacaktir.
barahir
05.Ekim.2007, 01:11
Becereyemeceğin işe hiç girmeyeceksin şemsi..
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 01:15
Becereyemeceğin işe hiç girmeyeceksin şemsi..
Lucescu'ya teklif yapmadan önce nereden bileceksin adamın gelip gelmeyeceğini.Önce hocayı yolla sonra hoca ara diye bir mantık olamaz..Atalarımız boşuna dememişler eşşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın diye..
barahir
05.Ekim.2007, 01:20
O zaman açıkça yapmasınlar.. Herkesin bi onuru var bunu bilmeleri lazım.. Ertuğrul'un şuan ki halini tahmin edebiliyomu Sayın(!) Demirören acaba?
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 01:23
İyide bunu açıkca yaptıklarını nereden çıkarıyorsunki? Basında çıkanlar basının iddiaları sadece..(Çoğu Ömer Güvenç'in açıklamalarını kaynak alıyor)
sakary Ali
05.Ekim.2007, 01:24
haklısın şemsi abi çoğu ömer güvencin konuşmaların alma
barahir
05.Ekim.2007, 01:25
Tayfur da açıkladı.. Ayrıca adamın ukraynada olduğunu sağır sultan duydu..
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 01:31
Tayfur da açıkladı.. Ayrıca adamın ukraynada olduğunu sağır sultan duydu..
Tayfur'un açıklamalarından haberim yoktu.Şimdi gördüm.Ertuğrul Sağlam'da salı günü basın toplantısı düzenleyecekmiş.Sanırım bu iş bitti..
Ama yinede beceremeyeceksen bu işe girişmeyeceksin düşüncesiyle hareket edip Ertuğrul Sağlam'ı yollayıp sonra hoca adaylarıyla görüşmek yanlış olurdu..Ama bu kadar belli edilmemeliydi dediğin gibi.Orada haklısın..
GodfatheR
05.Ekim.2007, 01:32
E.Sağlam'da biliyo bu işin bittiğini ama istifa edeceğine kovulup 1 M Euro'yu almak istiyor bana kalırsa.
Sir FRD
05.Ekim.2007, 01:35
O zaman açıkça yapmasınlar.. Herkesin bi onuru var bunu bilmeleri lazım.. Ertuğrul'un şuan ki halini tahmin edebiliyomu Sayın(!) Demirören acaba?
Ertuğrul Sağlam Bjk taraftarlarının durumunu düşünebiliyor mu bu mağlubiyetten sonra?
Bir de üstüne üstün hayat devam ediyor diyor
barahir
Ertuğrul Onurunu Paraya değişmeyecek birisi bence..
Şemsi dediğin gibi basın toplantısı düzenlicekse büyük ihtimal istifa edecek.. Zaten bu saatten sonra kalsa da yararlı olamaz BJK'ye
GeNç KaRTaL
E.Sağlam'da biliyo bu işin bittiğini ama istifa edeceğine kovulup 1 M Euro'yu almak istiyor bana kalırsa.
Pazartesi Hacettepe maçı öncesi istifa etmesi anlamsız olurdu.Aslında ilk başta istifa fikrinin aklında olduğunu sanmıyorum ama gelen tepkilerden sonra böyle bir karar aldı diye düşünüyorum.Bence salı günü istifa edecek..
anilton
05.Ekim.2007, 01:40
Tayfur Havutçu da Mircea Lucescu'yu doğruladı!
Beşiktaş yönetimi, UEFA Kupası birinci turu rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görevine son verip, Mircea Lucescu ile anlaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Siyah Beyazlı yöneticilerin son olarak Sağlam'ın 4-1 kaybedilen mücadele sonrası "Hayat devam ediyor" açıklaması ve kadroda sık sık rotasyona gitmesi sebebiyle genç teknik adamın görevine son verilmesi konusunda fikir birliğine varmışlardı. Ertuğrul Sağlam'ın en geç salı gününe kadar Siyah Beyazlı takım ile yollarını ayrılması beklenirken, Sağlam'ın 6 Ekim Pazatesi günü Süper Lig'in altıncı haftasında oynanacak olan Hacettepe karşılaşmasında da Beşiktaş teknik direktörü olarak son kez görev yapacağı kaydedildi.
Öte yandan Ukranya'da oynanan karşılaşma sonrası Türkiye'ye dönmeyen kulüp başkanı Yıldırm Demirören, Kiev'e gitmiş ve Siyah Beyazlı takımın eski teknik direktörlerinden olan Mircea Lucescu ile biraraya gelmişti. İki gündür süren görüşmelerin ardından Lucescu'nun yeniden Beşiktaş teknik direktörü olması konusunda büyük aşama kaydedildiği öğrenildi. Yapılan görüşmelerde Rumen teknik adamın son dört sezondur çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'te eski heyecanının kalmadığı ve yeniden Türkiye'ye dönmek istediğini belirttiği öğrenildi. Demirören'in bu akşam İstanbul'a döneceği ve pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında Lucescu ile anlaşma şartlarını yönetim kurulu üyeleri ile paylaşması bekleniyor.
TAYFUR HAVUTÇU HEYECANLI
Ayrıca Mircea Lucescu'nun Türkiye'ye dönmesi halinde yardımcı antrenör görevine Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın'ın getirilmesi bekleniyor. Özellikle Beşiktaş'ın 100. yılında yaşadığı şampiyonlukta Lucescu ile büyük pay sahibi olan bu iki futbolcunun Lucescu ile yeniden biraraya gelmeye sıçak baktığı kaydedildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tayfur Havutçu kendisine böyle bir teklifin geldiğini doğrularken, Lucescu'nun yeniden Beşiktaş'ın başına geçmesi halinde Rumen teknik adam ile çalışmaktan mutlu olacağını ifade etti.
Bu arada Beşiktaş'ın Mircea Lucescu ile anlaşamaması halinde ikinci adayın Christoph Daum olduğu iddia edildi. Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Köln'ü çalıştıran tecrübeli teknik adamın da Beşiktaş'ın listesinde olduğu ve Rumen teknik adam ile anlaşılamaması halinde Daum ile görüşülebileceği belirtildi.
04.10.2008
Kaynak : DHA
GodfatheR
05.Ekim.2007, 01:40
İstifa edicek olsaydı,Metalist maçından sonra istifa ederdi.
garydelgadov
05.Ekim.2007, 01:41
Bir sorum oLacak.
Sizce ErtuğruL SağLamın istifa edip para aLmaması enayiLikmidir yoksa adamLığının göstergesimidir ?
JunkChorn
05.Ekim.2007, 01:43
Lucescu'ya teklif yapmadan önce nereden bileceksin adamın gelip gelmeyeceğini.Önce hocayı yolla sonra hoca ara diye bir mantık olamaz..Atalarımız boşuna dememişler eşşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın diye..
Bak Şemsi arkadan iş çevirirsin tabiki dediğin gibi anlaşılmadan gönderilmez ama telefonda bu iş olur onayını alırsın sonra ertuğrul'u yolladıktan sonra olay basına yansır.Bu kadar aleni olarak bu iş yapılmaz.Ortada atılmış bir "söz"leşme var bu mudur saygı , hoşgörü.Beşiktaş'a yakışan..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir sorum oLacak.
Sizce ErtuğruL SağLamın istifa edip para aLmaması enayiLikmidir yoksa adamLığının göstergesimidir ?
Kimse kimsenin babasının oğlu değil , Beşiktaşlılığı Yıldırım Demirören için benimsememiş.Hakkı olan baştan konuşulan parayı alır veya almaz.
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 02:02
Oğulcan Lucescu daha önce reddetmişti Tigana gittikten sonra.Yıldırım Demirören bu işi kesinlikle bitirebilmek,ikna etmek için bizzat kendisi gitmiş olabilir.Neyse Yıldırım Demirören'i daha fazla savunmak istemiyorum.Çünkü sevmiyorum onu ve yönetimindekileri..Keşke Ertuğrul hocadan önce onlar gitse..
İstifa edicek olsaydı,Metalist maçından sonra istifa ederdi.
Dediğim gibi ilk başta aklında istifa yoktu ama gelen tepkilerden sonra istifa kararı almış olabilir..
JunkChorn
05.Ekim.2007, 02:12
Oğulcan Lucescu daha öncede reddetmişti Tigana gittikten sonra.Yıldırım Demirören bu işi kesinlikle bitirebilmek,ikna etmek için bizzat kendisi gitmiş olabilir.Neyse Yıldırım Demirören'i daha fazla savunmak istemiyorum.Çünkü sevmiyorum onu ve yönetimindekileri..KeşkeErtuğrul hocadan önce onlar gitse..
Kesinlikle katılıyorum.Tek sorun hoca da değil!
Universal
05.Ekim.2007, 02:56
Lucescu hayırlı uğurlu olsun. İki yıllık imza attı iki gün sonra bütün basına duyurulacak. Resmi ağızdan öğrendim. :)
KaPaLı
05.Ekim.2007, 03:00
Herkes Ertuğrul Sağlam'a yükleniyo.
Lucescu'yla anlaşıldıysa hayırlı olsun. İnşallah oda Ertuğrul gibi olmaz.
a.arıcı-11
05.Ekim.2007, 03:08
Lucescu hayırlı uğurlu olsun. İki yıllık imza attı iki gün sonra bütün basına duyurulacak. Resmi ağızdan öğrendim. :)
Hayırlı olsun o zman:)
gerrrard
05.Ekim.2007, 03:19
Ertuğrul Sağlam'ın tepkilerden dolayı istifa edeceğini düşünmüyorum. Yönetimin baskısı sonucu zorla istifa ettirilecek. Kim bilir ne dediler adama da ikna ettirdiler. Tazminattanda yırtacak yönetim.
barahir
05.Ekim.2007, 03:35
Beşiktaş bu yılını da bitirdi.. Geçmiş olsun diyorum ben.. Aynı olay FB ve GS içinde olur değişiklik durumunda.. İsterse Capello, gelsin kurulu düzeni bozmuş olacaklar..
eXcitinG
05.Ekim.2007, 04:16
Lucescu geLir dertLer biter. Bu kadar kesin ve net konuşuyorum. O adam gittiği günden beri bunu söyLüyorum. Bu adam burda yapacakLarını tamamLamadı daha. Daha ona doyamadık.
Tek kafama takıLan. Lucescu yu Sinan Engin gönderdi. ErtuğruL sağLamda Sinan engin in bir numaraLı adamıydı. Luce geLirse Sinan ne yapacak. Luce kesin Sinan iLe iLgiLi şartLarını sunacaktır.
ALLahım sabırsızLıkLa bekLiyorum. YıLLardır bekLiyorum bu anı. İnş artık çok az kaLdı.
Universal
05.Ekim.2007, 04:17
Sinan Engin'de gitti bu arada haberiniz olsun.
eXcitinG
05.Ekim.2007, 04:17
Bir bir arınıyoruz pisLikLerden ne güzeL.
sakary Ali
05.Ekim.2007, 04:18
Luce gelsin tamam da benim bi fikrim var ertuğrul hocaya diyelim sen Luce nin yanında kal zaten Luce 2-3 bilemedin 4 sene sonra illaki gider o gidince sen gelirsin hem luce den biraz bişeyler öğrenir
KaPaLı
05.Ekim.2007, 04:19
Sinan Engin'de gitti bu arada haberiniz olsun.
Ertuğrul yerine gidecek adam belliydi ama suç Ertuğrul Sağlam'a çıktı. Hayırlı olsun
sakary Ali
05.Ekim.2007, 04:19
Sinan Enginde mi gitti ohhh be
eXcitinG
05.Ekim.2007, 04:20
Demirörende yine bu durumda yırtmış oLuyor. Sezon başında HoLosko ve Çek transferLer sayesinde koLtuğunu sağLamLaştırdı. Şimdi yine tam eLeştiriLerin hedefi oLacak iken ErtuğruL ve Sinan a yoL verip taraftarın istediği bir ismi takımın başına getirecek yine yırtıcak. Ama Sayın Demirören sende er ya da geç gideceksin.
sakary Ali
05.Ekim.2007, 04:22
Sinan Engin: “Lucescu Korkağın, Yalamanın Tekidir”
04.10.2008 16:06:00
Sinan Engin’in şok açıklamaları: “Onunla ilgili bildiklerimi anlatırsam, insan içine çıkamaz. Kendisi korkağın, yalamanın tekidir. "Höt!" dedin mi, hemen dediğini yapacak kadar da korkaktır.”
LUCESCU: "HAYATTAKİ EN BÜYÜK HATAM SİNAN ENGİN'DİR"
Hayattaki en büyük hatam Sinan Engin'dir. Onun Beşiktaş'ta kalmasına göz yummamalıydım. İyi insan olmanın faturasını ödedim. Tek yaptığı iş bütün gün odasında ayaklarını masanın üzerine atarak ayak ayak üstünde Fashion TV'de mankenleri izlemekti. Zaten Fashion TV dışında bir kanal da izlemezdi. Onun bütün bu davranışlarının sebebi eğitimsizlik. Ya eksik eğitim almış, ya da hiç eğitim almamış.
Futbolcu-kulüp ilişkilerinde de faydası değil, zararı oldu. Örneğin, Ahmet Dursun'un ayrılmasının tek sebebi Sinan Engin'dir. Onu sevmediği için her olayda üstüne gitti. Ufak olayları büyütmek, abartmak için var gücüyle çalıştı. Sırf Ahmet'le Beşiktaş'ın arasındaki ipleri koparmak için bu küçük olayların medyada geniş yer bulmasını sağladı. Bir sportif direktör düşünün, daha hoca gelmeden kaşla göz arasında üst üste 5 transfer yapıyor. Hem de yeni gelecek hocaya danışmadan. Bu kişi gerçek anlamda bir yönetici olsa yeni hocanın gelmesini bekler. Doğru dürüst yönetici değilse Sinan Engin'in yaptıklarını yapar. Hem de yangından mal kaçırırcasına... Sonra o 5 oyuncudan yararlanmaya çalışana kadar canım çıktı."
20.12.2004 MIRCEA LUCESCU (ATV/Ana Haber)
SİNAN ENGİN: "LUCESCU KORKAĞIN, YALAMANIN TEKİDİR. ŞAMPİYONLUĞU SATMIŞTIR!"
"Lucescu benim için eğitimsiz demiş. O önce yemek yemeyi, çatal bıçak kullanmayı öğrensin. Elleriyle yemek yiyor. Kültür yabancı dil bilmekle olmuyor. Bugün Kapalıçarşı'da ne hanutçular 7-8 dil biliyorlar. Ama adam olmak ayrı şey. Lucescu önce adam olsun.
Onunla ilgili bildiklerimi anlatırsam, insan içine çıkamaz. Kendisi korkağın, yalamanın teki. İnsanların yüzüne farklı, arkasından farklı konuşur. Bana inanmayan Ahmet Yıldırım'a, Sergen'e, İlhan'a sorsun. 18 yaşındaki çocuk Okan Koç, Kocaeli'de nasıl üzerine saldırdı, Sinan Kaloğlu nasıl onu dövmeye çalıştı, Ahmet Dursun Roma'daki Lazio maçında nasıl yüzüne hakaret etti; önce bunları bir anlatsın.
ADAM SATAR
Gidip 'Ahmet Dursun'un ayrılma sebebi Sinan Engin'dir' demiş. Yalan. Kendisi asıl nasıl Nouma'yı sattığını, nasıl Cordoba'yı sattığını anlatsın. Adam satmanın kralı onda. Yönetim "Nouma'yı göndereceğiz" diyor, "Olur" diyor. Başkan Serdar Bilgili "Cordoba'nın maç sattığından şüpheleniyorum" diye kendisine soruyor, "Doğrudur" diyor. Cordoba'nın maç sattığını tasdik ediyor. Buna adam satma denir, Lucescu hem Nouma'yı hem de Cordoba'yı satmıştır.
Madem ben Ahmet Dursun'u sattırdım, sen orada necisin, tuzluk musun? Futbolcu transfer etmeye yetkisi bile olmayan Sinan Engin, tek başına bir oyuncuyu gönderecek. Bu palavralara kimse inanmaz.
HÖT DEDİN Mİ...
Herkesin yüzüne güler, sonra arkasından konuşur, çünkü korkağın tekidir. Lazio maçından sonra oyuncular "Korkak oynadık" diye üzerine yürüdü. Onların tepkisinden korktu. Rövanşta 8 kişi ile takımı hücuma kaldırdı. 10 dakikada 2 gol yedik; turu verdik. O kadar korkak ki, birisi "Höt!" dedi mi, hemen dediğini yapıyor.
İLHAN DÖVÜYORDU!
Galatasaray maçında oyundan alındı diye İlhan Mansız onu yumruklayacaktı, ben engelledim. Onu dayaktan kurtardım. Ondan sonra İlhan'ı oyundan almaya "Dayak yerim" diye hep korktu. Bu sefer devamlı Sergen'i çıkarmaya başladı. Çünkü Sergen oyundan alınınca İlhan gibi saldırmıyordu. O da dayak yemekten korkmayacağı futbolcuları oyundan alıyordu.
YILDIZ OYUNCULARIN AĞIRLIĞINI KALDIRAMAZ!
İbrahim Altınsay adeta yalvardı 'Hasselbaink'i alalım' diye. Lucescu kabul etmedi. Niye? Birincisi yıldız oyuncularla çalışamaz. Çünkü onların ağırlığını kaldıramaz. İkincisi Hasselbaink gelse manevi evladı Pancu tribüne çıkacaktı. Üçüncüsü ve en önemlisi büyük ihtimalle devre arasında Adrian İlie'yi almayı kafasına koymuş. Ne tesadüftür İlie'yi Becali'den aldık. Sen hep Becali'den oyuncu al, oh ne ala! Sanki insanlar anlamıyor. Artık nasıl biri olduğunu anlamışsınızdır.
YALAMADIR!
57-58 yaşına kadar bir kariyeri yoktu. Kariyerini Galatasaray ve Beşiktaş'ta yaptı. İnsanlar önce Galatasaray'dan nasıl kovulduğunu, nasıl yalama olduğunu araştırsınlar. Ahmet Çakar ona demediğini bırakmadı. O ise bir deplasman dönüşü uçaktan iner inmez Ahmet Çakar'a yaranmak için hemen onun programına koştu. Kendisine demediğini bırakmayan Ahmet Çakar'a yaranmak için sabahlara kadar stüdyoda kaldı. Lucescu böyle bir adam işte.
ŞAMPİYONLUĞU SATTI!
Beşiktaş'ı ben ve futbolcular şampiyon yaptık, Lucescu değil. Madem o kadar iyi hoca, ikinci yıl niye şampiyon yapamadı? İddialıyım ve şunu söylüyorum: Beşiktaş'ın ikinci yıldaki şampiyonluğunu Lucescu satmıştır. Kendi futbolcuları Cordoba ve Nouma'yı satan bir insan şampiyonluğu niye satmasın ki?
21.12.2004 / SİNAN ENGİN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağlam, basın toplantısı düzenleyecek
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 7 Ekim Salı günü basın toplantısı düzenleyecek. Sağlam, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı karşısında alınan 4-1 yenilgi sonrası gelişen olayların ardından 7 Ekim Salı günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 13.00'te basın mensuplarının önüne çıkarak, sorulara yanıt verecek.
Ertuğrul Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'de Hacettepe ile önemli bir maça çıkacaklarını ve bu önemli karşılaşmadan dolayı toplantıyı 7 Ekim Salı günü yapmanın daha doğru olduğuna karar verdiğini söyledi.
Kaynak: AA
a.arıcı-11
05.Ekim.2007, 04:30
Sinan Engin'in karekterzi olduğunu biliyorduk ama Lucescu'nun böyle olduğunu bilen yoktu heralde.Gerçi yarısı abartıdır ama yinede insan kuşkulanıyor.
Ama bir gerçek var ki Lucescu gelince basına daha çok malzeme çıkacak.
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 04:45
Lucescu ile Sinan Engin zaten aynı çatı altında kesinlikle olamazdı..Sinan Engin'in takımdan gitmiş olması sevindirici..
Ayrıca Ali bende senin gibi düşünmüyor değilim.Keşke böyle bir şey mümkün olsa.Çünkü seviyorum Ertuğrul hocayı.Ama sanmıyorum böyle bir şeyi kabul edeceğini..
travis1903
05.Ekim.2007, 04:45
lucescuyu y.d göndermedi arkadaslar. luce kendisi artık burada işinin bittigini soyledi ve gitti. hatta seçimlerden önceydi, 4 baskan adayıyla görüşmüştü.
demiroreni bile savundum ya, ilahi ben
:0:
anil luque
05.Ekim.2007, 05:34
kardes senın de haklı oldugun noktalar var şemsinin de haklı oldugu noktalar var ancak sunu da belırtmek gerekır kı bunca basarısızlıktan sonra bıraz olsun kendınden bıseler vermeyıp bıraz olsun sorumluluk almayıp bıreysel hatalardan bahseden ve hayat devam edıyor dıyen bır teknık adamla devam etmek ne kadar dogru bır dusun ıstersen .. ? ben ertugrul hocayı hep destekledım babamla evde mac ızlerken defalarca tartıstık bu konuda =) ama saır tası olsa bunca seyden sonra catlardı ne nıtekım bızımde sabrımız tastı bundan sonra yapılacak tek ıs ıstıfadır gerek yonetım gerek teknık adam olarak Beşiktaş'ın yakasını bırakmaktır ..
deniz.91
05.Ekim.2007, 05:35
Sinan Engini açıklamaları falan doğruysa BJK yine karışıyor bu yılda hayır gelmez takımdan
anil luque
05.Ekim.2007, 05:40
nedir bizim bu adamlardan çektiğimiz anlamıorum yahu .. sezon basında hersey guzeldı super takım gelıyor dıyordu yıne noldu ettı takımın ıcıne ! boyle bır durumda bu lafları sarfetmek adiliktir acizliktir şerefsizliktir .. 100. pancu 90+5 te trabzona attıgında lucescu'nun elını opmesını yıldırım demırorenle mactan sonra aglamasını bılıyordu sınan efendı sımdı noldu da bunca lafı gozunu kırpmadan soyledı acaba?? hepınız defolun gıdın ulan ıstenmıyorsunuz ıste !
anilton
05.Ekim.2007, 05:45
nedir bizim bu adamlardan çektiğimiz anlamıorum yahu .. sezon basında hersey guzeldı super takım gelıyor dıyordu yıne noldu ettı takımın ıcıne ! boyle bır durumda bu lafları sarfetmek adiliktir acizliktir şerefsizliktir .. 100. pancu 90+5 te trabzona attıgında lucescu'nun elını opmesını yıldırım demırorenle mactan sonra aglamasını bılıyordu sınan efendı sımdı noldu da bunca lafı gozunu kırpmadan soyledı acaba?? hepınız defolun gıdın ulan ıstenmıyorsunuz ıste !
Bu konuşmalar 4 yıl önce gerçekleşti,şimdi söylenmedi bunlar...
eXcitinG
05.Ekim.2007, 05:45
Sinan Engin bunLarı yıLLar öncede söyLedi zaten. Şimdi Lucescu ismi gündeme geLince tekrar ortaya çıkıyor. Medya ya maLzeme çıktı. Luce iLe Sinan Enginin araLarının açıLmasının nedeni, Lucescu yönetimden Sinan Engin in yetkiLerini aLınmasını istedi, işine çok karıştığını yarardan çok zararı oLduğunu söyLeyince Sinan Engin kendisine cephe aLdı. O zamanLarda da yönetim 11 puan iLeride ki takım bazı oLayLar iLe ŞampiyonLuğu kaybedince kendine fırsat buLdu ve Sinan Engin den yana tavır aLıp Luceyi gönderdiLer. Gerçi Luce kendi gitti ama gitmesi için her türLü şartLarı yaptıLar.
Luce Beşiktaş ı bizde onu seviyoruz. Bu takımda yapacakLarı bitmedi. SöyLeneLer boş şeyLer. Biz neye inanmamız gerekeni biLiyoruz. Gerisi önemLi değiL.
Sinan Engin bunLarı yıLLar öncede söyLedi zaten. Şimdi Lucescu ismi gündeme geLince tekrar ortaya çıkıyor. Medya ya maLzeme çıktı. Luce iLe Sinan Enginin araLarının açıLmasının nedeni, Lucescu yönetimden Sinan Engin in yetkiLerini aLınmasını istedi, işine çok karıştığını yarardan çok zararı oLduğunu söyLeyince Sinan Engin kendisine cephe aLdı. O zamanLarda da yönetim 11 puan iLeride ki takım bazı oLayLar iLe ŞampiyonLuğu kaybedince kendine fırsat buLdu ve Sinan Engin den yana tavır aLıp Luceyi gönderdiLer. Gerçi Luce kendi gitti ama gitmesi için her türLü şartLarı yaptıLar.
Luce Beşiktaş ı bizde onu seviyoruz. Bu takımda yapacakLarı bitmedi. SöyLeneLer boş şeyLer. Biz neye inanmamız gerekeni biLiyoruz. Gerisi önemLi değiL.
2004 demeciydi zaten o, yeni gibi koymuşlar siteye..
bay e-ko
05.Ekim.2007, 08:27
UEFA Kupası 1. turunda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına elenen Beşiktaş'ta, Ertuğrul Sağlam ile yolların kesin olarak ayrılacağı ve teknik direktörlüğe Mircea Lucescu'nun getirileceği öğrenildi!..
Ukrayna'da Lucescu ile görüşen Başkan Yıldırım Demirören'in, Romen teknik adamla her konuda anlaştığı gelen haberler arasında!..
Yıldırım Demirören'in yarın Ertuğrul Sağlam ile görüşmesi ve kendisiyle yola devam etmeyeceklerini bildirmesi bekleniyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BORA EĞRİÇAYIR
04 Ekim 2008 Saat: 21.13
Yeni gördüm bu haberi MARATON da yayınlandığına göre gerçek olma ihtimali yüksektir diye düşünüyorum. Eğer bu olay gerçekleşirse şampiyonluk şansımız epey azalacak. (gerçi azaldı da :D)
a.arıcı-11
05.Ekim.2007, 17:52
Lucescu, Ocak´ta gelemeyeceğini bildirdi. Jet hızıyla 2. operasyonu başlatan Demirören, Mustafa Denizli´ye teklif götürdü. Teknik ekibin diğer bombası; Sergen Yalçın...
‘Shakthar’ı şimdi bırakamam’
Beşiktaş'ta flaş gelişme... 4-1’lik Kharkiv hezimeti sonrasında İstanbul’a dönmeyip Kiev’e geçen ve Lucescu ile biraraya gelen Başkan Yıldırım Demirören, Rumen hocadan istediği yanıtı alamadı. Shakthar ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Luce, hem Ukrayna Ligi hem de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden takımını bırakıp Ocak ayında Türkiye’ye dönemeyeceği vurguladı. Kurt hoca, bu teklifi gelecek sezon başı değerlendirebileceğini ifade ederken, Beşiktaş Başkanı rotayı efsane bir isme çevirdi.
Sağlam salı günü konuşacak...
Demirören; Türkiye’nin yetiştirdiği üst düzey teknik adamlardan biri olan Mustafa Denizli ile temasa geçti. Şu an hiç bir takımda görev yapmayan Denizli’ye çok cazip bir teklifte bulunuldu. Denizli’nin yardımcılığı için de Siyah-Beyazlı tribünlerin ‘efsaneler’ arasında gösterdiği Sergen Yalçın ön plana çıkartıldı. Ancak Denizli-Yalçın ikilisinin göreve gelmesi için, öncelikle Ertuğrul Sağlam ve ekibiyle yolların ayrılması gerekiyor. Sağlam’ın salı günü öğle saatlerinde yapacağı basın toplantısı ise merakla bekleniyor.
Fanatik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Beşiktaş Başkanı Demirören ile Lucescu arasındaki görüşmenin perde arkası:
BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, önceki gün Kiev’de görüştüğü Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu’yu hemen Beşiktaş’ın başına geçmesi konusunda ikna edemedi.. 4-1’lik Metalist yenilgisinin ardından Ertuğrul Sağlam’ı gözden çıkaran ve Lucescu’yla anlaşmak için Kiev’e geçen Demirören, Premier Otel’de başbaşa yenen bir yemekten sonra dün İstanbul’a döndü ve hiçbir şey yokmuş gibi konuşmaya başladı.. İşte Metalist hüsranı sonrası Beşiktaş’ta yaşanan teknik direktör gelişmeleri:
BAŞKAN Demirören, kendi yöneticilerine “Çok iyi takım kurduk ama Ertuğrul bize hafif geliyor.. 8-0’lık Liverpool maçından sonra bile arkasında durdum, olmadı.. Artık sabrım kalmadı” diyerek yakın dostu Lucescu’yla randevulaştı.. S.Donetsk’in Ukrayna’da 9 haftada 9 puan toplayıp, zirvenin 16 puan uzağında kalması üzerine durumu tartışılmaya başlanan Romen teknik adamla başbaşa 2 saatlik bir yemek yiyen Demirören, transfer teklifinde bulundu.. Demirören’in “Süper bir takım kurduk.. Ama UEFA’da erken havlu attık.. Türkiye’yi tanıyan, tecrübeli, senin gibi bir teknik adama ihtiyacımız var.. Biliyorum sen de Donetsk’te mutlu değilsin.. Hemen yarın (cumartesi) benimle İstanbul’a gelir misin?” önerisi karşısında heyecanlanan Lucescu şu karşılığı verdi:
“BAŞKAN, acı-tatlı çok anımız var.. Seni ne kadar sevdiğimi bilirsin.. Shakhtar’dan ayrılmak istediğim doğru.. Ligde 11. sıradayız, geleli 4 yıl oldu, burada işler eskisi kadar heyecanlı değil.. Basın çok üzerime geliyor.. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele veriyoruz.. 9 Aralık’ta grup maçları bitiyor.. O maçlar bitmeden ayrılmam hem zor hem bana yakışmaz.. Başkan Ahmedov’la ilişkilerim seninle olduğu kadar yakın, bana anlayış göster. 9 Aralık’taki son maçın ardından başkanla konuşup bırakacağım.”
DEMİRÖREN bu yanıta rağmen geri adım atmadı, “Sana ihtiyacım var” dedi.. Aldığı yanıt “Ben zaten Barcelona maçından sonra istifa ettim. Ancak başkan Ahmedov kabul etmedi. Pazar günü (bugün) Odessa’da maçım var.. Ligdeki durum iyi değil. Bu maçtan sonra Ahmedov’la görüşmeme izin ver, tekrar birbirimize dönelim” oldu.. Odessa’dan yenilgiyle dönülmesi halinde yapılacak zirvede Lucescu’nun Ahmedov’u ikna etmesi bekleniyor. İyi bir sonuç alınsa da 1 hafta içinde Romen hocanın durumunun kesinleşeceği öğrenildi. Beklemeye geçen Demirören ise Hacettepe maçını düşünerek ’fren’ yaptı ve Lucescu ile yaptığı görüşmeyi bile gizlemeye çalıştı..
YILDIRIM: GÖRÜŞME YOK
DEMİRÖREN, VATAN’ın konuyla ilgili sorusuna dün şu yanıtı verdi: “Şu anda antrenör arayışımız söz konusu değil.. Benim herhangi bir hocayla görüşmem olmadı.. Bunları basından okuyorum.. Çok önemli bir maçımız var.. Sadece Hacettepe’yi düşünüyoruz..”
BAŞKANIN bu tavrına karşın yönetimin büyük bölümü medyaya Lucescu ile anlaşmaya vardıklarını ve gelecek hafta takımın başına geçeceğini öne sürdüler.. Ayrıca Lucescu görüşmesine dair haberlerin yalanlanmaması da olayın ciddiyetini doğrulayan bir faktör olarak yorumlandı.. Beşiktaş’la Ocak 2010’a kadar mukavelesi olan ve yılda 1.8 milyon YTL ücret alan Sağlam’ın bu parayı almadan ayrılması beklenmiyor.. S.Donetsk’ten yıllık 3.5 milyon Euro alan Lucescu’nun ise sözleşmesi Aralık ayında sona eriyor.
VATAN
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 18:07
Vatan yine senaryoyu yazmış.:icon_smile: Açıkcası Lucescu'nun teklifimizi kabul etmiş olması ve önümüzdeki hafta içinde Türkiye'ye geleceği haberleri banada pek inandırıcı gelmiyor ama bekleyip göreceğiz..
I3esiktas
05.Ekim.2007, 20:41
Herşey Birbirine karıstı bizde Her yerde baska haber var ilerliyen zamanlarda neyin ne olacagını gorecez sanırım.Şu Hacettepe macını atlatsakta rahatlasak bari.
sakary Ali
05.Ekim.2007, 20:52
Luce ağır geldi
Lucescu'nun şartları ağır gelince diğer adaylara yöneldik
Metalist Kharkiv hezimetiyle UEFA Kupası’na veda eden Beşiktaşımızda teknik direktör arayışı sürüyor. Başkanımız Yıldırım Demirören’in Metalist maçından sonra geçtiği Kiev’de bir araya geldiği Lucescu’nun menajerinin çok ağır şartlar öne sürmesi, Rumen hocanın devre arasından önce gelemeyeceğini bildirmesi üzerine, siyah beyazlılar alternatif isimler üzerinde yoğunlaştı. Ertuğrul Sağlam’la yolları ayırmaya kararlı olan başkanımız Yıldırım Demirören, dün Kiev’de bir araya geldiği Lucescu’nun menajerine tekliflerini iletti. Luca’nın menajerinin, "Shakhtar Donetsk’le sözleşmesi devam ediyor. Devre arasından önce gelemez. Sinan Engin’in kalması halinde 1 milyon dolar daha istiyor. Ayrıca devre arasında Seric, Sivok, Cisse gibi yabancıların gönderilip yerlerine yeni isimlerin alınmasını istiyor. Ayrıca tam yetki talep ediyor" dedi.
Aybaba faydalı olur
Demirören bu sözlerin ardından telefonla konu hakkında yönetici arkadaşlarıyla görüş alış verişinde bulundu. Yöneticilerin, "Lucescu eski havasında değil. Takımın başına getirirsek büyük kumar oynamış oluruz. Beşiktaş’a aklı başında daha güçlü, bilgi ve birikime sahip teknik adam gelmeli" karşılığını verdiler. Bazı yöneticilerin, Trabzon ve G.Birliği’ne Türkiye Kupası’nı kazandıran Samet Aybaba ismi üzerinde yoğunlaştıkları öğrenildi.
Yalçın, Daum’a gitti
Lucescu’nun ağır şartlar öne sürmesi üzerine Avrupa’da arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların geçen sezon Zenit’e UEFA Kupası’nı kazandıran Hollandalı Dick Advocaat ile Rusya Milli Takımı’nı çalıştıran Hollandalı Guus Hiddink’le temasa geçtikleri belirtildi. İki teknik adamın bir hafta içinde kesin kararlarını verecekleri ifade edildi.
Öte yandan yönetici Şeref Yalçın, Köln’ü çalıştıran eski teknik direktörleri Christoph Daum’la görüşmek için Almanya’nın yolunu tuttu. Bu arada başkan Yıldırım Demirören, yurda dönerken bugün Ertuğrul Sağlam’la yolların ayrılması konusunda bir araya gelecek.
Kaynak: Hürriyet
Gene sallamışlar ama yinede ekliyeim dedim
I3esiktas
05.Ekim.2007, 21:10
Yerli Teknik Direktör alacaklarını dusunmuyorum.
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 21:27
Bencede yerli bir teknik adam alınmamalı.Yerli teknik adam alınacağına Ertuğrul hoca ile devam edelim daha iyi..
a.arıcı-11
05.Ekim.2007, 22:12
yuh yahu basın yine kotu geliyor,coşmuş durumdalar.Kimisi aradaki konuşmayı yazıyor kimisi ise Chelsea'yi reddeden Guus Hiddink'i yazıyor.Şu ülkede yalandan vergi alınsa bu gazeteler sayesinde dış borcumuzu öderiz:p
KaF KeF
05.Ekim.2007, 23:30
Ve Demirören kararını verdi!..
Beşiktaş'ta karar alındı! Ukrayna'dan dönen Yıldırım Demirören'in bu sabah bir toplantı yaptığı ve son günlerde gelecekleri çok tartışılan Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin ile yola devam etme kararı aldığı öğrenildi.
Ukrayna'da Lucescu ile görüştüğü fakat sonuç alamadığı kaydedilen Demirören'in Sağlam'ın sözleşmesi bitene kadar genç teknik adamla çalışacağı ifade edildi.
(Ligtv.com.tr)
Revolution
06.Ekim.2007, 00:48
Lucescu gelmesin Beşiktaş'a bence.Bize gelsin gelecekse.:) Ama biraz da kendilerinde arasınlar suçu yönetimdekiler.;;)
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2007, 01:21
Lucescu'yu Aralıktan önce gelmesi için ikna edemedi herhalde Yıldırım Demirören..Ligde henüz mağlubiyetimiz yok.Lucescu'dan başka bir hocanın takımın başına gelmesini istemezdim açıkcası.Lucescu olmadıysa en iyi tercih Ertuğrul hocayla devam etmektir.Umarım bu şansı değerlendirir Ertuğrul hoca..
sakary Ali
06.Ekim.2007, 01:47
"Demirören en doğrusunu yaptı"
Beşiktaş'ta neler oluyor? Ertuğrul Sağlam istifa etmeli mi? Yönetim nasıl bir strateji sergilemeli? Beşiktaş camiasının önemli isimlerinden, eski yönetici Fikret Orman Ligtv.com.tr'ye önemli açıklamalar yaptı.
Ligtv.com.tr Editörü Ahmet Sivaslı'nın sorularını yanıtlayan Fikret Orman Beşiktaş'taki gelişmeleri değerlendirirken birbirinden çarpıcı yorumlarda bulundu. "Dere geçerken at değiştirilmez" ifadesini kullanan Orman yönetimin 'Sağlam'la devam' kararını doğru bulduğunu söylerken Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ısrarla vurguladı.
"DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ"
- Bu sabah bir toplantı yapıldı ve Demirören Sağlam ile Sinan Engin'in göreve devam edeceklerini kendilerine bildirdi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eğer bu doğruysa Yıldırım Demirören en iyi kararı vermiştir bana göre. Daha önce bu konuda çok hata yaptılar. 3-4 kere yapılan yanlışlardan sonra doğruyu bulmaları çok önemli. Ertuğrul Sağlam ile devam kararı doğrudur. Kim olursa olsun ligin 5.haftasında teknik direktör değişikliğine gidilmesini doğru bulmuyorum. Başarılı olur olmaz ama ne olursa olsun Sağlam ile sezon sonuna kadar devam edilmelidir.
"OLACAKSA DA SEZON SONUNDA OLMALI"
- Lucescu ismi gündeme geldi. Yaşanan o kadar polemikten sonra Lucescu'nun gelmesi doğru bir karar olarak algılanır mı?
Bu yönetimin alacağı bir karar. Eğer o kadar polemikten sonra barışırlarsa sezon sonu gelir, konuşur ve anlaşırlar. Ama sezon içinde bu kararın alınması doğru değildir. Bu yönetimin stratejisidir. Bizim bir sözümüz vardır "Dereyi geçerken at değiştirilmez". Böyle bir durumda Lucescu isimlerinin telaffuz edilmesi doğru değil. Keşke bu ismi ilk çıktığında yalanlasalardı da bu iddialar çıkmasaydı. O zaman daha ferah bir ortam olurdu camiada.
"1 YILDA UEFA'DA FİNAL HAYALİ KURULMAZ"
- Liverpool maçından sonra yaptığınız açıklamada sakin olunması gerektiğini söylemiştiniz. Kharkiv maçından sonra da bunu söyleyebilir misiniz?
Kesinlikle. Şu an sezonun 6.haftasındayız. Şu ana kadar sadece ligde 1 yenilgi almış bir takımı konuşuyoruz. Kharkiv'e elenmekle bir anda ortalığı toz dumana katmamak gerekiyor. Beşiktaş hala şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Ve böyle mağlubiyetlerden sonra sakinlik korunabilirse başarı gelir. Baktığımızda ezeli rakiplerimiz de iyi dönemler geçirmiyorlar. Ligde Beşiktaş'tan daha fazla yenilgileri var ama onlarda hoca değişikliği konuşulmuyor. UEFA'dan elenmek tabii ki üzücü ama UEFA'da final oynamak durumları oturmuş kadrolarla oluyor. Galatasaray örneğinde olduğu gibi... G.Saray uzun yıllar kadrosunu korudu ve kaliteli yabancılarla başarıya ulaştı. Yeni kurulan bir kadroyla hemen UEFA'da final oynamak hayalleri kurarsanız kimse inanmaz...
"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI"
- Peki bu sezon Beşiktaş'tan neler bekliyorsunuz? Şampiyonluk gelir mi size göre?
Tabii ki gelebilir. Neden olmasın. Beşiktaş hala zirvede. Başarılı olmaması için bir neden yok. UEFA'dan elenmese daha iyi olurdu ama Beşiktaş sakinliğini koruyarak şampiyonluğu yakalayacaktır.
"ZAMAN GEREKLİ"
- Beşiktaş'ın yeni transferleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Zapotocny ve Sivok'la istikrar yakalandı denildi ama Zapotocny'nin Kharkiv maçındaki hataları çok konuşuldu...
Transfer yaparken bir stratejiniz olmalı. İzleme ve tarama komitesi çok önemlidir. Hocanızı seçersiniz, stratejinizi belirlersiniz ve ona göre transfer yaparsınız. Eğer böyle olmazsa daha önceki sezonlarda olduğu gibi bir sezonda 50 futbolcu gelir gider. Şu an bu iki isim için de zaman gerekli. Zaman içerisinde daha iyi söz sahibi olabiliriz..
"BAŞKANLIK GÜNDEMİMDE YOK"
- Daha önce başkanlığa aday olmuştunuz. Duruma göre tekrar bu planınızı gözden geçirir misiniz?
Beşiktaş'ın kongresi 2010 yılında. 2010'a kadar daha uzun bir süre var. Yönetime ışık olması açısından söylüyorum. Şu an böyle bir muhalefet düşüncem yok. Başkanlık gündemimde yok.
Demirören Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin ile devam kararı aldı.Bence doğru olan buydu.:) fikrim değişti ama:)
Ziya Doğan gelseydi keşke hem eski Beşiktaşlı :D
Bordo61Mavi
06.Ekim.2007, 09:35
Ziya Doğan gelseydi keşke hem eski Beşiktaşlı :D
Bjk yonetimi o hatayi yapmaz artik :D
anil luque
06.Ekim.2007, 19:05
belkı luce gelse ıyı ısler yapılabılırdı ama bunca seye ragmen yonetımın onla devam etmesı ertugrul hocaya ozguven asılayacaktır .. ayrıca bobo kendısıyle konusup nobreyle bırlıkte oynayalım tavsıyesınde bulunmus .. umarım dıkkate alır boboyu hocamız
eXcitinG
06.Ekim.2007, 19:22
Lige iyi başLa kötü git, Avrupa ya havLu at. Ardından hocayı göndericem de git Luce iLe konuş, anLaştım de ama bir cacık yiyeme. Sonra biz hocamıza güveniyoruz diyerek kendini ve herkesi kandır.
Bu takımdan bu yıL bir cacık oLmaz. Ayran oLur beLki.
I3esiktas
06.Ekim.2007, 22:28
Beyler Bu haberi simdi okudum yalanmı dogrumu bilemicem. Her zaman Degisik haberler cıkıyor Sanırım Büyük ihtimalle Hacettepe macından sonraki 2 gun ıcınde hersey belli olacak.
"Sağlam kesin gidiyor !.."
Beşiktaş'ta neler oluyor? 4-1'lik Metalist hezimetinin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın durumu ne olacak? Beşiktaş'ta Sağlam'ın gitmesi durumunda teknik direktörlük görevine kim getirilecek? Bu soruların cevabının hepsine Maraton programında Lig TV'nin deneyimli muhabiri Ömer Güvenç yanıt verdi.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45441
El Barto
06.Ekim.2007, 22:32
Ertuğrul Sağlam eğer düşündüğüm kadar karakterliyse istifasını basaması gerekirdi şimdiye kadar. Hacettepe maçından sonra sonuc ne olursa olsun Ertuğrul Sağlam istifasını vermeli.
Addolorato
06.Ekim.2007, 22:38
Ertuğrul Sağlam eğer düşündüğüm kadar karakterliyse istifasını basaması gerekirdi şimdiye kadar. Hacettepe maçından sonra sonuc ne olursa olsun Ertuğrul Sağlam istifasını vermeli.
Bence Karakter Değil Gurur Meselesi Emre Abi :)
anilton
06.Ekim.2007, 22:42
Ömer Güvenç çok kesin ve net konuştu.Ertuğrul Sağlam'ın son maçı olacak dedi.Çünkü yöneticilerin yarısından çoğu istifa edecekmiş eğer göreve devam ederse...
Başkan'da yalanlamıştı ama Lucescu ile 1 saat 15 dakika boyunca görüşmüşler.Adam Otel odasını bile söylüyor...:)
Lucescu bugün Shakthar başkanından izin isteyecekmiş ayrılmak için.Shaktar'lı yöneticiler başkan yüzde 90 izin verecek demişler.Hatta dün kazandıkları maçtan sonra basın toplantısı yapmamış Lucescu...
Lucescu'nun gelmesine kesin gözüyle bakıyormuş yönetim.Eğer çok büyük bir aksilik çıkmazsa geliyormuş.Ama eğer aksilik çıkarsa Koeman ve Rijkaard'a teklif götürülecekmiş...
Addolorato
06.Ekim.2007, 22:44
Lucescu'nun gelmesine kesin gözüyle bakıyormuş yönetim.Eğer çok büyük bir aksilik çıkmazsa geliyormuş.Ama eğer aksilik çıkarsa Koeman ve Rijkaard'a teklif götürülecekmiş...
Lucescu Gelmese Daha İyi Desene :p :D
El Barto
06.Ekim.2007, 22:45
Guru meselesi de olsa arkamdan iş çeviren adamlarla çalışmaya devam etmem. Luce'den olumlu cevap alınsaydı ne olacaktı Ertuğrul Sağlam kovulacaktı. Yanıt olumsuz olunca Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz arkasındayız demeye başladılar. ZAten Ertuğrul Sağlam benim düşündüğüm kadar gururlu olsaydı şimdiye kadar çoktan istifa ederdi. Ama bana kimse Beşiktaş'ı düşünüyor takımı yüz üstü bırakmak istemediğinden istifa etmedi masalını anlatmaya başlamasın. Senin arkandan iş çevirecekler sende hiçbirşey olmamış gibi kalacaksın orada.
Beşiktaş bu senesini de yönetimin salakça yaptığı bir iş yüzünden heba etmiş bulunmakta. Ne olmuş UEFA'dan elenmişsin ki elendiğin takımı iddia ediyorum Türkiye Ligleri'ndeki herhangi bir takım eleyemezdi. İlk maçı 1-0 kazanmış olmak herkesi havaya soktu ama nasıl kazandığımız belli ofsayttan atılmış gol rakip üstün oynamış bariz penaltısı verilmemiş. Zaten UEFA'yı kazanbilmek gibi bir şansı yoktu Beşiktaş'ın bu sene kimse rüya görmesin. Türkiye Ligi'nde oynayan her takım için hedef Türkiye Ligi'nin şampiyon bitirmektir bunu futbolcuda bilir teknik adamda yönetimde taraftarda. Ama demirören gereksiz bir çıkış yaparak bu seneninde içine etmiştir. Bu saatten sonra şampiyonluk beklemekte hayal.
Fietra 10
06.Ekim.2007, 22:57
Lucescu Gelmese Daha İyi Desene :p :D
Bazı arkadaşların garibine gidecek ama bence Luce Reijkard'dan daha iyi bir hoca ..:)
El Barto
06.Ekim.2007, 23:01
Bu saatten sonra ne Luce ne Rijkaard ne o ne bu hiç kimse fayda etmez. Olan taraftara oldu yine arada. ;)
I3esiktas
06.Ekim.2007, 23:15
Abi oLumsuz Bakmıyalım BeLki geLişi GüzeL oLacak. Dedigin dogru Bu Taraftara BunLar Yapılmaz BunLar Hakketmiyor Bunları Ama Bu Kötü GÜnLerden Kurtulacaz.
GüzeL GünLer Göreceğiz GüneşLi GünLer.
DeNiZ_1903
06.Ekim.2007, 23:19
Ya Demirören git artık ya , Lucescu ile görüşürken resimleri var Lucescu'da bunu doğruladı ama Ertuğrul Sağlam'ın takımı ciddiye alması onu tercih ettiğini anlaması için şimdi de görüşmedim diyor . Takım yönetmekten ne kadar aciz bunlar ?
Redrum
06.Ekim.2007, 23:34
Çok saçma işler yapıyo yönetim. Ne yani, takımın başında metalistin hocası olsa, metalistin başında Ertuğrul Sağlam olsa, sonuç farklı mı olacaktı? Başkan taraftarı kandırmaktan başka birşey yapmıyor.
GeNç KaRTaL
07.Ekim.2007, 06:37
Bu konu henüz netlik kazanmadı anlaşılan.Yarın Ertuğrul hocanın yapacağı basın toplantısı belki kafadaki sorulara cevap verecektir ama kendisine yapılan eleştirilere (Özellikle bazı yöneticilerden gelen eleştirilere) cevap vereceği söyleniyor.Bakalım neler olacak.Hep beraber ilerleyen günlerde göreceğiz.İnşallah en hayırlısı neyse o olur..
I3esiktas
07.Ekim.2007, 06:41
VaLla goLLerden Sonraki o Kulubedeki Sevinç Hoşuma gitti Birbirlerine güvendiklerini gösterdiLer Bu güven Bizi Sezon sonunda Şampiyon Yapar Düşüncesindeyim ve Öbür Sene Şampiyonlar Ligine Direk Katılırız İnşallah. Kısaca Ayrılmasını İstemiyorum İnşallahda Ayrılmaz Ama Medyada Gördügüm Haberlere göre Ayrılma olasılıgı yüksek gibi duruyor.
GeNç KaRTaL
07.Ekim.2007, 13:05
Sağlam'ınki tepki mi? İstifa mı?
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2 Ekim'de oynanan ve 4-1 kaybedilen Metalist Kharkiv maçının ardından düzenlediği basın toplantısından sonra ilk kez dün akşam konuştu.
Sağlam, son dört günde yaşadıklarının kısa bir özetini yaparken, genç teknik adamın kırgın olduğu ve görevine devam edip etmeyeceğinin kararını henüz vermediği anlaşıldı.
Hacettepe maçı sonrası takım otobüsüne binemeyen ve yardımcıları ile birlikte özel arabası ile stattan ayrılan genç teknik adamın istifa edip etmeyeceğine bu gece karar vermesi bekleniyor. Sağlam, yardımcıları Mutlu Topçu, Birol Berkem, İbrahim Bakır ve Öztürk Tanrıbilir ile bu gece yapacağı toplantı sonrası kesin kararını verecek.
Pazar günü yaptığı açıklamada istifa etmeyeceğini, ancak kendisini istifaya davet eden Asbaşkan Levent Erdoğan ve yönetim kurulu üyesi Şeref Yalçın'a tepkisini dile getirmek için 7 Ekim'de basın toplantısı düzenleyeceğini belirten Sağlam'ın bu akşam vereceği karar ile istifa edebileceği gündeme geldi.
Genç teknik adamın bugün yapacağı basın toplantısı öncesi başkan Yıldırım Demirören ile görüşmesi ve aldığı kararı Demirören'le de paylaşması bekleniyor.
eXcitinG
07.Ekim.2007, 16:47
Bu konu hakkında son kez yazıcam.
Şimdi;
ErtuğruL sağLam bütün BeşiktaşLıLar tarafından saygı duyuLan, seviLen ve adam gibi adam diye anıLan bir isimdir. Ben haLa kendisini severim ama şapkanı önüne koyacaksın, bu takıma 2 sezondur birşey verememiş isen başarısızsındır ve bunu kabuLLenip artık gitmen gerek. Bana birisi ErtuğruL sağLamın şu takıma kattığı, verdiği 3 şey saysın. SayıLmaz. Ben iki tanesini sayayım. Birincisi Serdar özkan, ikincisi Batuhan. Ha bunLarı kazandırmakLa bitmiyor. OnLara güvendi tamam ama geLişimLerine bu sefer hiç bir katkıda buLunmadı. AdamLar başLadıkLarı yerde sayıyorLar. Oyuna müdahaLeLer açısından yetersizLik, büyük ve önemLi maçLarda ön pLana çıkması gerekir iken hep arka pLanda kaLması, Rakip takımLarı anaLizde hiç birşey yapmamak, rakipLeri anaLiz etmemek vs vs diye gider. Seni seviyoruz ErtuğruL hoca ama artık bu takıma zarar veriyorsun ve bırakman gerek. Artık seninLe oLmayacağını anLadık.
Ve Lucescu bu zaman içerisinde bu takımın başında oLsaydı;
Seric,Cisse,DeLgado bu takımda barınamazdı. Serdar özkan,Aydın ve Batuhan şimdiden Lige damgasını vurmuştu, Bobo 1,5 yıL içerisinde inanıLmaz bir şekiLde kendisini geLiştirmiş oLurdu, HoLosko bir maç iyi bir maç kötü oLmazdı. Savunma basit hataLar iLe oynamazdı. RakipLer anaLiz ediLir, oyuncuLar kendiLerini geLiştirmesi için bütün imkanLar sağLanırdı.
Yahu adam Kaan dobra gibi bir kapasitesi sınırLı forvet adamından 352 nin sağ açığı yarattı. Pancu yu getirdi yıLdız yaptı gönderdi. RonaLdo dan bir cacık oLmaz derken o geLdi adamı adam etti şimdi haLa onu arıyoruz. İbrahim ÜzüLmez aLtın çağını yaşadı. Sergen yeniden doğdu, Tümer piyasaya çıktı. İLhan Mansızı İLhan yapan o. Daha say say say. Bi ona bak bir buna.
bay e-ko
07.Ekim.2007, 19:50
Ertuğrul Sağlam bugün saat 13.00' dei basın toplantısı düzenleyecekmiş. Lig tv nin kaynaklarına göre istafısını açılayacakmış ve ne tazminat ne de başka bir şey almayacakmış. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
eXcitinG
07.Ekim.2007, 19:56
Hadi hayırLısı.
Knightmare
07.Ekim.2007, 20:37
istifasını vermiş galiba, ntvspor'u açtım az önce alt yazı geçiyordu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi gitti diyelim...sonra ne olacak? yerine gelecek kişi ne yapacak, bu takım toparlanabilecek mi...
çok zor günler bekliyor biz Beşiktaş'lıları çook... :0:
jarosik_61
07.Ekim.2007, 20:49
ertuğrul sağlamdan gururlu bir davranış .sen adamın arkasından iş çevir lucescu ile el sık sonra ertuğrul sağlamın yüzüne bak helal ertuğrul hoca bjk yönetimi yine bindiği dalı kesti ligde iyi giderken bie metalist karkiv maçı yüzünden ne maçmış arkadaş demek ki yefa kupasını bunlar harbiden kazanmayı düşünüyodu yazık oldu adama ya.
lucescu herhalde yeni teknik direktör olur kanımca onunda başarılı olacağını sanmıyorum giderken neler sölemişti ama şimdi koşa koşa gelir tamamen duygusal olarak ekonomik olrak yani
RaSenGan
07.Ekim.2007, 20:56
Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam istifalarını vermiş yönetime.:)
Fietra 10
07.Ekim.2007, 20:59
Sağlam gitti Denizli geldi
Beşiktaş'ta FLAŞ GELİŞME...
kaynak ensonhaber.com
El Comandante
07.Ekim.2007, 21:02
Yerinde kararlar olmus.Ne Sinan Engin ne de Ertugrul Saglam Besiktasi ileriye tasiyamadilar,özellikle Ertugrul Saglama büyük takim agir geldi.
Yerine Mustafa Denizli gelmisse cok büyük hata olur ...
Nedvedmania
07.Ekim.2007, 21:05
Mustafa denizlimi gelmiş :S
Şuanda bjk tv de duygusal bir veda konuşması yapıyor.
PesimiSTyLa
07.Ekim.2007, 21:06
Yanlış yaptı Besiktas. Zaten önünde sadece TR ligi kalmış ve burada da iyi gidiyorsun. Ertuğrul devam etmeliydi. Çok üzgün ve kırgın görünüyor Ertugrul. Gitmesi gereken O degil; YD idi ...
Sekopej
07.Ekim.2007, 21:10
Yıldırım Demirören'in daha Ertuğrul takımın başındayken başka isimlerle görüşmesi çok kırmış O'nu. Başka olaylar da var anlatıyor ama bir hoca ile yola devam ederken onu göndermeden başka isim aramak hiç de etik değil.
Ertuğrul artık yapılanlardan dolayı başarılı olmazdı, du dönemde yapılacak değişiklik daha faydalı olacaktır. Mustafa Denizli Beşiktaş'ı, Luce Fenerbahçe'yi, Daum'da Galatasaray'ı şampiyon yapmak istiyor bence 3 takımı da şampiyon yapan hoca olarak tarihe geçmek için. Bu nedenle teklif giderse Denizli hemen kabul edecektir.
pogobass
07.Ekim.2007, 21:18
http://www.ntvspor.net/Images/35999.jpg
Ertuğrul Sağlam sonunda istifa etti veya ettirildi.Bundan daha önemlisi Beşiktaş kariyerindeki en mantıklı basın açıklamasını yaptı.Yolun açık olsun Ertuğrul Sağlam..
Kaynak: onside-ontable.blogspot.com
KaPaLı
07.Ekim.2007, 21:33
Ertuğrul Sağlam sonunda istifa etti veya ettirildi.Bundan daha önemlisi Beşiktaş kariyerindeki en mantıklı basın açıklamasını yaptı.Yolun açık olsun Ertuğrul Sağlam..
Ben daha önceki basın açıklamalarının Ertuğrul Sağlam'ın kendi isteğiyle olduğunu düşünmüyodum zaten.
Yazık oldu Ertuğrul Sağlam'a ama kendisi hata yaptı. Daha yaşı çok genç.Kayseri'yi bırakıp Beşiktaş'ın başına geçti. Kayseri ve Beşiktaş arasında dağlar kadar fark var. Kayseri'de medya baskısı yok ama büyük takımlarda her yaptığın eleştiri konusu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ekim.2007, 21:33
ya şimdi Beşiktaş yönetimine bişey dicem ama siteden atılırım herhalde ! Böyle bir adamı bitirdiler, Yolun açık olsun '' ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM ''
Denizli haberi şu anda spekülasyon, olasılığı var ama kesinleşmedi.
denizli veya koeman dan bırı olur baska biri iyiye götüremez bence beşiktaşı
pogobass
07.Ekim.2007, 21:55
Luce'nin geleceğini sanmiyorum acikcasi.Shakthar hem CL mücadele ediyor ve iyi denilebilecek bir başlangıç yaptılar.Ligte belki çok iyi değiller şuan için ama Luce çok zor
I3esiktas
07.Ekim.2007, 22:02
Ya Eyer Ertugrul gönderip Mustafayı aLırlarsa Demirören Hatalı Transferlerınden Bırı daha eklenir. Bence Ertugrul Saglam kalmalıydı Büyük Hata yapıldı. Bu sene Kalsaydı Şampiyon oLurduk Bence. Ve öbür Sene hiç eleme sorunuda olmadan Şampiyonlar Ligine direk katılırdık. Bu saatten sonra Kim getirilecek bilinmez ama GönLüm Lucescudan Yana.
PesimiSTyLa
07.Ekim.2007, 22:07
Lucescu Akhmetov’dan İzin Alamadı, Gelemiyor!
07.10.2008 13:36:00
Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören’in Kiev’de yüz yüze görüşerek iknaya çalıştığı Mircea Lucescu Shaktar Donetsk'in başkanı Rinat Akhmetov’la dünkü görüşmesinde gerekli izni alamadığı için gelemiyor
Lucescu, Rinat Leonidovych Akhmetov'un iznini alamayınca şimdilik Beşiktaş defterini kapatmak zorunda kaldı. Kurt hoca, başkan Yıldırım Demirören' e de "Aralık ayından önce gelmem olanaksız. Gelebilirsem, şampiyonlar ligi maçlarımı tamamladıktan sonra gelebilirim" demişti.
Bu arada Lucescu yakın dostlarına: "Türkiye'den başka kulüplerin de teklifi var" diye anlatarak, bir anlamda Fenerbahçe'nin de kendisini istediğini doğruladı.
I3esiktas
07.Ekim.2007, 22:11
Off off Lucescu da gelmiyor...
Kim getirilecek gerçekten merak ettim İnşallah Türkiye Ligine Tanımış bir Yabancı Teknik adam gelir..
ADAM GİBİ ADAM ERTUGRUL SAGLAM..
Fernando Gago
07.Ekim.2007, 22:12
E.Sağlam bekleneni ve olması gerekeni yaptı . . .
I3esiktas
07.Ekim.2007, 22:14
Ertugrul Saglamı İstifaya Yöneltenlerin Futbol Bilgisinden Şüphe ederim, En önemlisi BEŞİKTAŞ lıgından Şüphe ederim.
bay e-ko
07.Ekim.2007, 22:19
Şansal BÜYÜKA' nın LİG TV ye yaptığı yorum.
Türk futbolunun duayen ismi Şansal Büyüka, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından Lig Tv'de açıklamalarda bulundu.
Büyüka yaptığı açıklamada " Sağlam bir adamın, topluma ders verir şekilde istifa etmesiydi. Türkiye de sadece kulüplere değil, siyasete de örnek olur umarım bu istifa. Son derece düzgün bir açıklama kullandı, makyajlı ama ağır bir açıklama yaptı. Ertuğrul’dan önce istifa etmesi gereken insanlar var orada. Öğütücüler var kulüpte. Del Bosque, Tigana dünyaca ünlü isimler bunlar. Bunlar hep öğütüldü. Fenerbahçe’den ve Galatasaray’dan puan olarak ilerde, ligde 3.sırada. Ama sen bu antrenörü istifa ettiriyorsun.
Çok makyajlı konuştu Ertuğrul.. Hakarete varacak kelimeler söyledi ama o kadar düzgün konuştu ki yerini buldu. Harika bir basın toplantısı oldu. İlk defa alkışlarla biten bir basın toplantısı gördüm ben hayatımda.
Hatta bende bir tebrik mesajı atıyordum şu anda kendisine. Ertuğrul’un gidişinde hiçbir yanlış göremiyorum kimse kusura bakmasın.
Krizi yaratanlar iş başında, krizlerle uğraşanlar bir bir postalanıyor. Türkiye’de kulüpler kötü yönetiliyor. Beşiktaş’ta önce yönetim istifa etmeli. Hiç mi yanlış yapmıyorsunuz, ne mübarek adamlarmış, tanrı gibiler.
Yabancı hayranlığı var maalesef bizde, Rıdvan’a da yapıldı bu zamanında.3 galibiyet 2 beraberlik aldı, şutladılar.
Mesela, Selçuk topu alıyor yuhalanıyor, Roberto Carlos kargaları kovalıyor ama alkış kıyamet.
Ben Sinan’ın yerinde olsam, istifamı kesinlikle geri almam. İstifasını vermiş o da ama kabul edilmediğini öğrendik. Bence kesinlikle o da bırakmalı. Ama ben Sinan’da Ertuğrul kadar sağlam bir duruş olacağını düşünmüyorum. Ertuğrul bir kez daha bu ülkede az da olsa düzgün olan insanların kaldığını gösterdi. Ben çok etkilendim o toplantıdan." dedi.
maraton.com.tr
Ferenerbahçe ile ilgili de şeyler söylemiş çok doğru bence. ayrıca Beşikteşı yakından takip etmiyorum ama Yönetimde sorun olduğu buradan bile görülüyor.
Çok doğru bir karar. Gururu ile bıraktı Ertuğrul. Beşiktaş ona çok şey öğretti. Umarım Fatih Terim bıraktıktan sonra Türk milli takımının başında görürüz onu.
KaF KeF
07.Ekim.2007, 23:03
Engin de istifa etti ama!
Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından Menajer Sinan Engin'in de yönetime istifasını verdiği ancak, Siyah-Beyazlı yönetimin bunu kabul etmediği öğrenildi.
07.10.2008
BlackEagle19o3
07.Ekim.2007, 23:06
Kendine yakışanı yaptı, gitmesini istiyordum ama gittikten sonra içimde bir burukluk oldu sanki.Baki gidince de böyle olmuştum:DÇünkü en azından adam gibi adamlar...
Bu arad Denizli veya Keoman gelcekse hiç gelmesin.Malzemeci Süreyya abi daha iyi yönetir takımı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sinan Engin istifa etti ve kabul edilmedi mi ? Yanlış mı okudum acaba.Yönetim Allah seni bildiği gibi yapsın:mad:
Fietra 10
07.Ekim.2007, 23:09
Bu arad Denizli veya Keoman gelcekse hiç gelmesin.Malzemeci Süreyya abi daha iyi yönetir takımı.
Ömer Güvenç : Yönetim kesinlikle yerli hoca düşünmüyor ..
Reijkard ve Koeman'dan B Planı olarak bahsetti ..
Bende kimi getireceklerini gerçekten çok merak ediyorum ..
Fernando Gago
07.Ekim.2007, 23:11
Sinan Engin konusunda Yönetim çok büyük hata yapmış . . .
DeNiZ_1903
08.Ekim.2007, 00:02
Kerem'in de dediği gibi gitmesini istiyordum ama gidince biraz üzüldüm , en azından tükürdüğünü yalamadı Beşiktaş'a yakışan bir veda oldu aslında bu yönetim ve Sinan'ın gitmesi gerekiyordu ya neyse.. :mad: Bunlar Beşiktaş'ı batırıp iyice gitmek istiyor :mad: Bizi kaldıramadı belki ama adam gibi adam olduğunu da gösterdi..
SaRPeR1903
08.Ekim.2007, 00:03
Sorun Ertuğrul Sağlam'da değil.Yönetimde.
Yolun açık olsun.
Lucas Neill
08.Ekim.2007, 00:21
Sinan Engin hoca yabancı olacak demiş...
nerazzuri
08.Ekim.2007, 00:26
Yabancı hoca çok gereksiz ve saçma olur. Devre arasına kadar takımı çok iyi tanıyan Mutlu Topçu yönetebilir. Eğer yabancı hoca alınacaksa devre arası alınmalı veya bu hafta içinde anlaşılıp devre arasına kadar takımı izlemeli takımı ligi tanımalı ama devre arasına kadar geçiçi olarak takımı tanıyan birinin yönetmesi daha mantıklı geliyor bana.
goosfraba
08.Ekim.2007, 00:59
Dün farkettiyseniz Batuhan golü attıktan sonra ''senin için'' diyerek hocasına koştu. Futbolcular şimdi kimin geleceğini değil, Ertuğrul Sağlam'ın neden istifa ettiğini düşünüyorlardır. Zerre kadar düşünmüyorlardır kimin geleceğini :)
Ayrıca bence Ertuğrul Sağlam bu istifası ile kendisine yakışanı yapıp itibarını daha yüksek mevkıilere taşıdı diye düşünüyorum.
semih5
08.Ekim.2007, 01:04
Demirören gitmeden sorunlar düzelmez :)
aynen ya ilk bas baskan gitmesi lasim.ilk basta yonetim gitmesi lasim sora hocalar....ertugrul hocanin gitmesi üsüldüm ve mustafa denizliyi istememiom...(
El Comandante
08.Ekim.2007, 01:11
Besiktas yönetimi cok kötü.Kriz yönetiminde nasil davranacaklarini hic bilmiyorlar,hemen hocayi yollayip,7-8 tane futbolcu alip isi cözümlediklerini saniyorlar ama daha da büyük sorunlar olusuyor bu yüzden.
Degil Besiktas´ta,Anadolu kulübünde baskanlik yapamaz bu Yildirim Demirören.
garydelgadov
08.Ekim.2007, 01:32
Bu adama söyLeyecekLerim foruma sığmaz...
Sinanın istifasını nasıL kabuL etmezsin ya...
Ziya Doğan cuk diye oturur takıma..
TR.CaPTaiN
08.Ekim.2007, 01:36
Yönetimin Luce konusunda yaptığını kaldıramadı Ertuğrul Sağlam. Kaldırılması da pek kolay olmayan bir durumdu. Şansal Büyüka'nın da dediği gibi Ertuğrul Sağlam karakterinde insanlar çok az kaldı. Umarım Anadolu kulüplerinde ordan oraya dolaşan hoca değil de bir takımda büyük başarılar yakalayan hoca olur.
sakary Ali
08.Ekim.2007, 01:44
Ya yeter be yeter Yıldırım Demirören yeter.Bu takımı bitirdin defol git artık.Ertuğrul Sağlam boşu boşuna gönderdiniz.Adam ne yaptıda gönderdiniz..
Bu takımın başında Yıldırım Demirören olduktan sonra hiçbirşey olmaz bişi demiyorum artık.
Nocna Mora
08.Ekim.2007, 01:49
Ya yeter be yeter Yıldırım Demirören yeter.Bu takımı bitirdin defol git artık.Ertuğrul Sağlam boşu boşuna gönderdiniz.Adam ne yaptıda gönderdiniz..
Bu takımın başında Yıldırım Demirören olduktan sonra hiçbirşey olmaz bişi demiyorum artık.
Bu sözlerine %100 katılıorum ve arkandaım...:director::director:
El Barto
08.Ekim.2007, 03:20
http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11742
ben görevime adam gibi başladım, adam gibi devam ettirip, adam gibi bitiriyorum.
Siz yöneticiler ve Sinan Engin hala oturun görevinizde kalın. ;) Adam gibi adam olan "Gerçek" Beşiktaşlılar gerekeni yapıyor...
bay e-ko
08.Ekim.2007, 03:29
Haberlere göre daum u almak için uğraşıyorlarmış. Eğer daum gelmezse İtalyan teknik adam Alberto Zaccheroni ile anlaşacaklarmış Hata bu hocayla prensipte anlaşmışlar.
eGowiCh
08.Ekim.2007, 04:26
Türkiye'yi tanımayan bir yabancı hoca başarılı olamaz bence. Takımı tanıması, belli şeyleri oturtması zaman alır. Lucescu, Daum gibi bir hoca gelirse ama başarılı olabilir, zira Türkiye'yi tanıyor. Lucescu gelirse kesin başarı sağlanır bence ama 2 farklı medya organından duyduğum habere göre Lucescu sadece Fenerbahçe'ye gelmek istiyormuş.
Mustafa Denizli bana göre en ideal aday olur, yabancı hoca olarak ise Lucesu en ideal isim.
Addolorato
08.Ekim.2007, 04:33
Tottenham 7 Maçta 2 Puanda Teknik Direktörüde Görevde Sanırım ... Türkiyede Bu Zihniyetin Değişmesi Lazım Ligde Maç Kaybetmemiş Sadece Öncelikli Hedef Olmayan UEFA Kupasından Takımının Elendiği İçin Zorla İstifa Ettirilen Teknik Direktörler Olmamalı Artık Geçen Gün Gördük Barça Atletico Madrid'e 6 tane attı Teknik Direktörü Hala Görevde Valla Beşiktaş Ertuğrul Sağlam'ı Çok arar
GeNç KaRTaL
08.Ekim.2007, 04:54
Yine bir kaos ortamı,yine bir kayıp yıl..Helal olsun Adam gibi Adam..:k:
GodfatheR
08.Ekim.2007, 05:02
Tek bir şey söyliycem.
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam.Valla izlerken gözlerim doldu.E.Sağlam bu tutumu ile gerçek bir Beşiktaşlı olduğunu gösterdi.
Universal
08.Ekim.2007, 05:06
Ertuğrul Sağlam giderken çok iyi konuştu. Helal olsun. Zaten bu lafı ona söyletenler utansın.
Knightmare
08.Ekim.2007, 05:18
Tottenham 7 Maçta 2 Puanda Teknik Direktörüde Görevde Sanırım ... Türkiyede Bu Zihniyetin Değişmesi Lazım Ligde Maç Kaybetmemiş Sadece Öncelikli Hedef Olmayan UEFA Kupasından Takımının Elendiği İçin Zorla İstifa Ettirilen Teknik Direktörler Olmamalı Artık Geçen Gün Gördük Barça Atletico Madrid'e 6 tane attı Teknik Direktörü Hala Görevde Valla Beşiktaş Ertuğrul Sağlam'ı Çok arar
o durum farklı bu durum farklı...yaptığın benzetmeye bak. Madrid 6 yemiş olabilir ama çatır çatırda top oynuyor adamlar. UEFA Kupası'ndan elendiğimiz iki maça bir daha bak Beşiktaş takım olarak ne yaptı. Hoş Ertuğrul Sağlam'ın istifası bu noktadan sonra birşey değiştirmeyecek, zaten olan olmuş biten bitmiş, aynı teknik adamla devam edip lige konsantre olmak gerekirdi.
Bu yönetimler afedersiniz ama bi b*k olmaz! yok mu bi çaresi bunları oradan indirmenin! Darbe falan yapsak, tüm Beşiktaş taraftarları yürüsek üstlerine...
ilk verdiğin örnekte merak etme yakında Tottenham'da yeni hoca arayışlarına girer (::) Tottenham'ın durumu Beşiktaş'ın durumundan kat kat daha vahim...
BeaSH KomISSeaR
08.Ekim.2007, 06:21
Eger Mustafa D. Veya Keoman Gelecekse Bız Bu Lıgden Bu Sene Cekılme Kararı Alalım. :D
Saglam Hocayıda Bosuna Gonderıdınız. Sınan Engın' nınıde Al Ve Gıt Artık Yıldırım Demıroren Kısacası Bı Zahmet Defol. ;)
KaPaLı
08.Ekim.2007, 08:30
http://2.bp.blogspot.com/_-XjWeSHJkeg/SOuf22iBLVI/AAAAAAAABtc/znqaG-EqyZ4/s1600/ertugul-saglam.jpg
Ertuğrul'a zorla o cümleleri söyletenler acaba çokmu mutlular şimdi. Görüntü Holosko'nun ilk geldiği zamanlardan. Hava 0(sıfır) dereceye yakın Holosko o soğukta koşmuş efor sarfetmiş ve krampon bağları çözülmüş. Şimdi soruyorum hangi teknik adam bu asil davranışı yaparda oyuncusunun önünde diz çöküp oyuncu eldivenini çıkarıp üşümesin diye krampon bağlarını bağlar. Asıl suçlu Sağlam değil. Onun tek suçu Yıldırım Demirören gibi bir başkan ve Sinan Engin bir manager olan Beşiktaş'a gitmek. Beşiktaş tribünlerinin bağırdığı gibi Adam Gibi Adam Ertuğrul Sağlam.
El Barto
08.Ekim.2007, 18:23
Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'dan önce Beşiktaş'ı çalıştıran Jean Tigana, dün istifasını açıklayan genç çalıştırıcıya sahip çıktı, Siyah-Beyazlı kulübün yöneticilerini eleştirdi. Ertuğrul Sağlam'ın yeni kuşağın en iyi temsilcilerinden biri olduğunu ifade eden Fransız teknik adam, "Ertuğrul Sağlam'ın gidişine çok üzüldüm. Ertuğrul gerçekten de yeni kuşağın en iyi antrenörlerinden biridir. Ayrıca karakter olarak da son derece düzgün, beyefendi bir insandı. Beşiktaş'ta da son derece başarılıydı. Takımın ligde mağlubiyeti olmadığı gibi şampiyonluğun da en büyük adaylarından biriyken istifaya zorlanması çok saçma. Böyle bir şey olamaz. Bunun altında başka şeyler aramak lazım." diye konuştu.
Uzun süre görev yaptığı için Beşiktaş kulübünü çok iyi tanıdığını söyleyen Jean Tigana, son derece ilginç tespitler yaptı. Siyah-Beyazlı kulübün içinde iki tane büyük sorun olduğuna dikkat çeken Fransız teknik adam, "Birincisi; Sinan Engin o kulüpte olduğu sürece Beşiktaş'ta hiçbir teknik adamın başarılı olma şansı yok. Engin, Beşiktaş için bir kanserdir. Kesilip atılmadığı sürece kulüpte sıkıntılar devam eder. İkinci konu da; Beşiktaş camiasını yakından takip eden iki tane de satılık muhabir var. Onlar yönetimin istediği şeyleri yazarlar. Bazen futbolcuların bazen teknik direktörün aleyhlerine yazı yazmak için direktif alırlar. Bu art niyetli insanlar gitmeden Beşiktaş'ın başarılı olma ihtimali hiçbir zaman yok." açıklamasında bulundu.
Ertuğrul Sağlam'dan önce bir buçuk yıl Beşiktaş'ı çalıştıran ve bu süreçte iki Türkiye Kupası bir de Süper Kupa kazanma başarısı gösteren Jean Tigana kendisinin de benzer sorunlar yaşadığını sözlerine ekledi. Şampiyonluğa gittikleri bir dönemde medyada aleyhlerine garip haberler çıktığını vurgulayan Tigana, "Tam şampiyonluğa giderken bizi engellediler. Beşiktaş'ın rakipleri dışarıda değil içeridedir. Beşiktaş camiasının artık bunu anlaması ve gerekeni yapması gerekmektedir. Bugün Ertuğrul Sağlam'ın başına gelenler daha önce de Rıza Çalımbay'ın ve benim başıma gelmişti. Bu mantalite ile bu takıma gönül veren milyonlarca insanın mutlu olma şansı ellerinden alınıyor. Tek suçlu antrenör değildir. Hele hele Ertuğrul Sağlam hiç değildir. Bu yönetimle Del Bosque başarısızdı, Rıza Çalımbay başarısızdı, Jean Tigana başarısızdı, Ertuğrul Sağlam başarısızdı. Peki bu yönetim ve mantalite başarılı mı? Yazık oldu. Önceki antrenörlere olduğu gibi Ertuğrul Sağlam'a ve Beşiktaş camiasına yazık oldu." diyerek sözlerini tamamladı.
El Comandante
08.Ekim.2007, 18:29
Tigana cok saglam konusmus,gercekleri söylemis.
Yildirim Demirören ve Sinan Engin Besiktas icin büyük beladir.Bunlar gitmeden Besiktas karanlik günlerden cikamayacak...
LaigLeNoiR
08.Ekim.2007, 18:36
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam.
Bu hocayıda zorla yollattılarya hiçbirşey demiyorum.Kimi getirecekler Ertuğrul Sağlam'dan sonra bir Türk hoca geleceğini sanmıyorum.Yabancı alacaklardır G.Saray ve F.Bahçe gibi.
Trabzonspor
08.Ekim.2007, 18:47
demirören suçu hep baska yerde arıyor ama hç kendine ve yönetimne bakmıyor.faturayı hep baskasına kesıyor kımı zaman hocaya kımı zaman fazla transfer yaptık takım oturmadı vs vs.bu adam burdayken bjk rahata eremez artık bırakma vaktı gelmedımı demiroren
LaigLeNoiR
08.Ekim.2007, 18:51
Konuşmasını dinledimde Hocanın helal olsun gerçekten çok güzel konuşmuş.
goosfraba
08.Ekim.2007, 18:57
Slaven Bilic'in de adı geçiyor Ligtv'de. Slaven futbolcularla daha haşır neşir oluyor.
El Comandante
08.Ekim.2007, 19:07
Bilic kaliteli bir teknik direktör.Hirvatistandaki basarilari ortada.Ben onu bizim takimin basinda görmek isterdim,Skibbe´nin yerine.
Ama Besiktas´ta basarili olur mu bilemem,zira bu yönetimle,bu zihniyetle Mourinho da gelse isi zor...
eXcitinG
08.Ekim.2007, 19:21
Şimdi şöyLe birşey var. ErtuğruL sağLam sütten çıkmış ak kaşık mı ? Biz yönetim iyi demedik, ama ErtuğruL sağLamda oLduğu süre içerisinde bu takıma birşey vermedi bunu da kabuL etmeLi. Yönetim mi Karkiv macını kaybettirdi ? Ya geçen yıL giden ŞampiyonLukta tamam hakem hataLarı oLdu ama kaçtane maç kaybettik ? Kaçtane derbi kazandı geçen yıL ?
Konuşmasında iyi güzeL duygu sömürüsü yapmışsın ErtuğruL hoca, seni haLa seviyoruzda sende boynunu bük ben başarısızdın evet diğer faktörLer yanında bu takıma birşey katmadım o yüzden de istifa ettim de ! Yaptığı başarıLarı sıraLıyor basın topLantısında, neymiş takıma yıLLar sonra LiderLik göstermişmiş, hakem hataLarından ŞampiyonLuk gitmiş feLan, Bu mu senin başarıLarın, Türkiye kupasında da eLendi takım geçen yıL, ŞL de reziL oLduk Dünya ya Ligde desen LiderLiğe oturduk senin yaLnış seçimLerinden doLayı gidiverdi hemen. Yönetimden 6 futboLcu istedin 4 ünü verdiLer sana. Sen değiLmiydin Diatta yı aLan ? Tamam sinan Seric ve Gordon u getirdi, ama sende Diatta yı Zapo yu, Sivok u istedin aLdıLar, DeLgado ya tahamüL ettin takımda kaLsın dedin tuttuLar ve verdikLeri ortada. E biraz sende demek kabuL etmen gerek herşeyi. Hemen Beşiktaş yönetimi başarısız diye bundan istifade edip kendini pakLamaya çaLışma.
Üçünüzde kötüydünüz ve bu takıma birşey vermediniz. Sen gittin, sıra artık onLarın gitmesinde merak etme onLarda gidecek. Beşiktaş KuLübü kimseye kaLmaz.
Şahsen Sağlam'ın kalmasından yanaydım. Zeka seviyesi pek çok teknik direktörden iyi. Ayrıca genç. Kendini geliştirmiş fakat halen geliştirmeye ihtiyacı olan bir teknik adam. Beşiktaş'ın geleceği olabilecek oyuncuları kadroya yavaş yavaş monte edecekti. Necip, Batuhan, Serdar Özkan, Aydın Karabulut gibi yıldız futbolcular ileride Beşiktaş'ın süperstarları olacaklar. Bu gençleri A takıma yükselten bir hocaydı Sağlam.
Şimdi Türkiye'yi hiç tanımayan bir yabancı getirmeye kalkarlarsa halimiz harap diyebilirim. Bu gençlerin önü mutlaka kesilecek. Altyapıdan yeni yıldızlar çıkamayacak. Uzun vadeded başarılı olmak için Türk teknik direktörlere ihtiyacımız var.
Mustafa Denizli'nin futbol bilgisine güvenmediğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Kullandığı sistemleri demode buluyorum.
Yabancı bir hoca alınacaksa bu ya Daum ya da Lucescu olmalı. Luce kesinlikle birinci tercih olmalı çünkü teknik bilgisi üst düzey, en azından istenen ufak başarıları kısa vadede yakalayabilecek bir teknik adam. Türk teknik adamlardan Tayfur'a şans verilebilir. Tolunay da aklıma gelen başka bir isim. Ayrıca Abdullah Avcı da hücum futbolu mantalitesi ile Beşiktaş'ı kaldırabilecek bir isim.
eXcitinG
08.Ekim.2007, 19:32
ALtyapıdan yıLdız adayı çıkarmak iLe oLmuyor asıL iş onLarı yıLdız yapabiLmekte. Çıkardı da ne yaptı ? Bütün oyuncuLar yerinde sayıyor haLa. Bir gram iLerLeme yok futboLunda. YabancıLarda da öyLe. Takım içerisinde uyumLar biLe haLa iLk geLdikLeri gibi. Biraz müdahaLe etsin yahu.
Ben biraz ağır konuşuyorum beLki ErtuğruL için yönetimi destekLiyor gibi gözükebiLirim. Hayır ! Ben üçünüde istemiyorum artık. Yönetimi geçen sezon sonundan sonra bende bitmiştir, nefret ederim, ErtuğruLdan da Kharkiv maçından sonra istemiyordum artık. Sevdim mi tam severim, siLdim mi bir siLerim benim bu renkLere sevgim. Yeter artık. Bu taraftara yazık. Bizim artık duygusaLLığa, adam gibi adamLığa ihtiyacımız yok. Adam gibi futboL biLen, futboL oynatacak başarı kazandıracak adama ihtiyacımız var. DuygusaLLıkLa, adam gibi adamLıkLa başarı kazanıLmıyor.
Trabzonspor
08.Ekim.2007, 19:33
bülent uygunu almasıınlar takıımıın başşıına
eXcitinG
08.Ekim.2007, 19:37
Luce oLmadı. Yabancı oLacaksa tek isim BiLic tir. Tuttuğunu koparan, nerde nasıL ne yapmasını biLen bir isim. Hem hırsLı.
YerLi oLacaksa tek isim AbduLLah Avcı .
Gerçi kim geLirse geLsin bu takımdan artık birşey oLmaz.
ALtyapıdan yıLdız adayı çıkarmak iLe oLmuyor asıL iş onLarı yıLdız yapabiLmekte. Çıkardı da ne yaptı ? Bütün oyuncuLar yerinde sayıyor haLa. Bir gram iLerLeme yok futboLunda. YabancıLarda da öyLe. Takım içerisinde uyumLar biLe haLa iLk geLdikLeri gibi. Biraz müdahaLe etsin yahu.
Ben biraz ağır konuşuyorum beLki ErtuğruL için yönetimi destekLiyor gibi gözükebiLirim. Hayır ! Ben üçünüde istemiyorum artık. Yönetimi geçen sezon sonundan sonra bende bitmiştir, nefret ederim, ErtuğruLdan da Kharkiv maçından sonra istemiyordum artık. Sevdim mi tam severim, siLdim mi bir siLerim benim bu renkLere sevgim. Yeter artık. Bu taraftara yazık. Bizim artık duygusaLLığa, adam gibi adamLığa ihtiyacımız yok. Adam gibi futboL biLen, futboL oynatacak başarı kazandıracak adama ihtiyacımız var. DuygusaLLıkLa, adam gibi adamLıkLa başarı kazanıLmıyor.
Serdar Özkan Ertuğrul gelmeden önce 2. lig ekiplerine kiralanan bir oyuncuydu. Ertuğrul geldi, onu A takıma aldı ve ne kadar doğru bir karar verdiğini görüyoruz. Aynı şekilde Aydın Karabulut ve Batuhan Karadeniz paf takımda bulunan ve eğer yabancı hoca olsaydı o dönemde, asla as takımda şans bulamayacak oyunculardı. Ertuğrul gönülden Beşiktaşlı bir adam. Ayrıca Türk olduğu için Türk gençlerle yakından ilgilenebilecek, gelişmeleri gözlemleyebilecek bir teknik adam.
Ertuğrul'un genç oyuncuların gelişmesinde gerekli yeterliliği göstermediği konusunda kısmen katılıyorum sana Hayrettin abi. Ama bunda tamamen Ertuğrul'un da suçu yok. Ekip tamamen onun istediği bir ekip değil. Genç oyuncularla özel ilgilenilmesi, tekniklerinin üstüne yeterli mentali ve fiziği kazanmaları için tecrübeli antrenörlerle çalışılması gerekiyor. Bunlarda eksiği olabilir Sağlam'ın ancak, en önemli artısı onlara 11'de şans vermesi.
Zico'nun geçen sene en çok eleştirilen yanı maçlara hemen hemen hep aynı 11'lerle çıkması, genç oyunculara şans vermemesi idi. Galatasaray Fatih Terim döneminde takıma ve Türk futboluna çok önemli isimler kazandırdı. Ondan sonra gelen yabancılar genç oyuncular için hiçbirşey yapmadılar.
Türkiye'ye yabancı bir teknik adam gelecekse öncelikle takımın menajeri olarak, yani teknik olaylar değil de genel koordinatör olarak gelmeli. Takımı adam akıllı tanımalı, Türk kültürüne adaptasyon dönemini atlatmalı ve sonrasında takımın başına geçmeli. Bu süreç 1-2 yılı bulabilir.
Başarı isteniyorsa mutlaka uzun vadeli planlar yapılmalı.
Ayrıca UEFA şampiyonluğu gibi bir başarı bekleyebilmek için o başarıya önce biraz yaklaşmış olmak gerekir. Beşiktaş geçen sene, önceki sene ne yaptı Avrupa'da?
eXcitinG
08.Ekim.2007, 20:15
Serdar Özkan Ertuğrul gelmeden önce 2. lig ekiplerine kiralanan bir oyuncuydu. Ertuğrul geldi, onu A takıma aldı ve ne kadar doğru bir karar verdiğini görüyoruz. Aynı şekilde Aydın Karabulut ve Batuhan Karadeniz paf takımda bulunan ve eğer yabancı hoca olsaydı o dönemde, asla as takımda şans bulamayacak oyunculardı. Ertuğrul gönülden Beşiktaşlı bir adam. Ayrıca Türk olduğu için Türk gençlerle yakından ilgilenebilecek, gelişmeleri gözlemleyebilecek bir teknik adam.
Ertuğrul'un genç oyuncuların gelişmesinde gerekli yeterliliği göstermediği konusunda kısmen katılıyorum sana Hayrettin abi. Ama bunda tamamen Ertuğrul'un da suçu yok. Ekip tamamen onun istediği bir ekip değil. Genç oyuncularla özel ilgilenilmesi, tekniklerinin üstüne yeterli mentali ve fiziği kazanmaları için tecrübeli antrenörlerle çalışılması gerekiyor. Bunlarda eksiği olabilir Sağlam'ın ancak, en önemli artısı onlara 11'de şans vermesi.
Zico'nun geçen sene en çok eleştirilen yanı maçlara hemen hemen hep aynı 11'lerle çıkması, genç oyunculara şans vermemesi idi. Galatasaray Fatih Terim döneminde takıma ve Türk futboluna çok önemli isimler kazandırdı. Ondan sonra gelen yabancılar genç oyuncular için hiçbirşey yapmadılar.
Türkiye'ye yabancı bir teknik adam gelecekse öncelikle takımın menajeri olarak, yani teknik olaylar değil de genel koordinatör olarak gelmeli. Takımı adam akıllı tanımalı, Türk kültürüne adaptasyon dönemini atlatmalı ve sonrasında takımın başına geçmeli. Bu süreç 1-2 yılı bulabilir.
Başarı isteniyorsa mutlaka uzun vadeli planlar yapılmalı.
Ayrıca UEFA şampiyonluğu gibi bir başarı bekleyebilmek için o başarıya önce biraz yaklaşmış olmak gerekir. Beşiktaş geçen sene, önceki sene ne yaptı Avrupa'da?
DedikLerine kısmen katıLıyorum ama bizim Ligimizde başarıLı oLacak bir hoca Terim den sonra koLay koLay çıkmaz. Terim neden başarıLı oLmuştu, kendi doğruLarını ısrarLa uyguLadı, yönetimin, taraftarın ne dediğine aLdırmaksızın işini yaptı. BaşarıLı oLdu ama ErtuğruL hoca yönetimi dinLedi biLmem ne yaptı, konsantrasyonunu kaybetti başarısız oLdu. Mourinho CheLsea da Abramovic iLe nerede ise kanLı bıçakLı yaşıyordu ama adam işini yapıyordu ve başarıLı Oluyordu. Yani demek istediğim futboLda duygusaLLığa yer yok. İşini yapacaksın, engeLLemeye çaLışanLar oLabiLir, heLe sen bir yap işini birşeyLer göster ondan sonra seni engeLLeseLerde çıkar adam gibi bunLarı söyLemeye hakkın oLabiLir. Benin en kızdığım nokta bu zaten. Tamam yönetim berabat DünyaLarca hatası oLdu ama eğer seninde karşısında onLara karşı kuLLanabiLeceğin bir koz yoksa sende onLar gibi başarısızsındır. ErtuğruL hoca dünkü açıkLamasında çıksaya ben bunu bunu yaptım, şu kupayı aLdım, şu başarıyı yaptım. YOk ki ? O zaman o tarz konuşmaya da hakkı yok. Yönetim ne kadar suçLu oLsada.
Yönetimin en büyük hatası verdikleri demeçler. Ertuğrul'un gidişinde bile sitemkar olmasını sağladılar. Güven esastır.
DeNiZ_1903
08.Ekim.2007, 22:52
Yıldırım ve Sinan gitmeden eski günlerimizi çok arayacağız , Beşiktaş'ı batırmaya endeksli adamlarla işimiz zor istifa ettikleri gün bayram günümdür..
GodfatheR
08.Ekim.2007, 23:06
Sinan Engin'in istifasıda tam danışıklı dövüş yani ;)
KaF KeF
08.Ekim.2007, 23:35
Şimdi de Grant!..
Beşiktaş'ta istifa eden Ertuğrul Sağlam'ın ardından Mircea Lucescu, Slaven Biliç, Frank Reejkard isimleri gündemi oluştururkun, Siyah-Beyazlı yönetimin İsrailli teknik adam Avram Grant'a teklif götürdüğü ortaya çıktı.
LigTV'nin internet sitesinin haberine göre; Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'yı çalıştıran İsrailli teknik adamın, Siyah-Beyazlı yönetimin daveti üzerine İstanbul'a geldiği ve Beşiktaş - Hacattepe maçını locadan izlediği öğrenildi.
53 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş yönetimiyle de masaya oturduğu, ancak Siyah-Beyazlılar'ın İsrailli teknik adamı yedekte tuttukları ifade edildi.
Teknik Direktörlük kariyerine 1986 yılında İsrail'de başlayan Grant, 2002 yılına kadar bu ülkede 3 takım çalıştırdı. Daha sonra İsrail milli takımının başına geçen tecrübeli teknik adam, buradan da 2006 yılında ayrıldı.
Sonraki yıllırda İngiltere'de çalışan Grant, geçen sezon ise Chelsea ile sahaya çıktığı 54 maçta 36 galibiyet, 12 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.
PesimiSTyLa
08.Ekim.2007, 23:45
NTVspor şimdi altyazı ve haberinde Denizli ile prensip anlasmasına varıldıgını ve bu dakikalarda son detayların konuşuldugunu bildirdi.
KaPaLı
08.Ekim.2007, 23:46
Yaa herkes gelsin Avram Grant gelmesin. Böyle saçmalık yapıpta anti-patik hale getirmeyin takımı.
BeaSH KomISSeaR
08.Ekim.2007, 23:54
NTVspor şimdi altyazı ve haberinde Denizli ile prensip anlasmasına varıldıgını ve bu dakikalarda son detayların konuşuldugunu bildirdi.
InsAllah Oyle Bısey Yoktur . Ben Sahsen Denizli yi istemiyorum. Yabancı bır Teknık Dırektor Olmasını Istıyorum. En Cok Istedıgım Isımde Lucescu ama bıraz zor ...
Knightmare
09.Ekim.2007, 00:00
Denizli geliyor belli oldu...görüşmeye devam ediyorlarmış
sakary Ali
09.Ekim.2007, 00:02
LİGTV de de Denizli diyor yönetim saçmalama!!!
Denizli dönemi mi başlıyor?
Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli mi oluyor? Lucescu ile de görüşen Siyah beyazlı ekip Rumen hocadan beklediği yanıtı alamayınca Mustafa Denizli ile görüşmelere başladı.
Beşiktaş ile Denizli'nin büyük oranda anlaşma sağladığı öne sürülüyor. Denizli'nin sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu da iddia ediliyor.
Şu an için resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıntılar Ligtv.com.tr'de olacak.
Fernando Gago
09.Ekim.2007, 00:03
Denizli olacak gibi . . .
I3esiktas
09.Ekim.2007, 00:05
HaYırya...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Ekim.2007, 00:07
Ya neden herkes Mustafa Denizli'ye karşı ?!
sakary Ali
09.Ekim.2007, 00:09
mustafa denizliyi hiç sevmem
El Barto
09.Ekim.2007, 00:10
Denizli'nin maçlarda yaptığı yorumlara tahammül edemeyen biri olarak eğer doğru ise bu haber yönetime bir tebrk gönderiyorum. :k:
Jesus_FB
09.Ekim.2007, 00:11
Denizli gelirse Beşiktaşlı arkadaşlar 70'den önce oyuncu değişikliği olmamasına alışsın. Sonra Denizli garip inatları olan ve verdiği kararda son derece inatçı davranan birazda kendini herkesden üstün gören ukala biridir bunlarada alışsa iyi ederler.
Bence de Mustafa Denizli futbolu iyi bildiğini sanan bir hoca ancak kullandığı sistemler, ısrar ettiği şeyler tamamen demode.
BeaSH KomISSeaR
09.Ekim.2007, 00:14
Dun Herkes Turk bır TD alınmayack dıyordu Sımdı Herkes Denızlı Dıyor ..DENIZLI:z:
PesimiSTyLa
09.Ekim.2007, 00:15
Eğer imza atılırsa ;
Demirören Yine Tükürdüğünü Yaladı!
“Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez.” Bu sözler Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören’e ait. 08.12.2007 tarihindeki açıklamasından…
""Ertuğrul Sağlam a 2 maçlık kredi verdiğimiz iddiaları yalan. Daum ile 1,5 yıldır görüşmüyorum. Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez. Samet Aybaba benim muhatabım değil"
Yıldırım Demirören / 08.12.2007
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Ekim.2007, 00:16
Bence Denizli gelirse başarılı olacaaaaaakkkkkk !!!!!
El Barto
09.Ekim.2007, 00:17
Denizli gelirse bir tek Samet Aybaba kalıyor ve Bursa iyi gidiyor Denizli'yi sezon sonuna doğru kovar Aybaba'yı getirir bu yönetim. ;;)
sakary Ali
09.Ekim.2007, 00:18
o sözler Yıldırım Demirören'e ait olabilir ama o sözlerini çoktan unutmuştur
Fietra 10
09.Ekim.2007, 00:20
Demirören'in getirdiği 5.hoca bu :rolleyes:
PesimiSTyLa
09.Ekim.2007, 00:21
Eger imzalar atılırsa: M.Denizli ligtv de 90dakika hiç susmuyordu, şu yanlış, söyle olmaz, böyle olmaz diye. inşAllah imzalar atılır da görürüz marifetlerini, konuştugu kadar var mıymış görürüz ;;)
Fernando Gago
MUSTAFA DENİZLİ İMZAYA KALDI!
FLAŞ! UEFA Kupası'nda Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından Ertuğrul Sağlam'ın ipini çeken Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü! Denizli ile Demirören'in son detaylar üzerinde görüştüğü son gelen haberler arasında...
Mircea Lucescu ile görüşen ancak deneyimli teknik adamdan "Aralık'ta gelirim" cevabını alan Beşiktaş yönetimi, teknik direktör krizini bir an önce çözmek için düğmeye bastı. Tecrübesiyle ön plana çıkan Denizli ile prensipte anlaşmaya vardığı iddia edilen Beşiktaş yönetiminin, bu transferi en kısa süre içerisinde gerçekleştireceği ifade ediliyor.
Yaşanan bu gelişmelere rağmen Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Mustafa Denizli ile anlaştıkları yönündeki haberleri yalanladı. Sporx.com'un ulaştığı Engin, "Denizli ile anlaşmadık. Öyle bir şey yok. Herkes ile görüşüyoruz" dedi. Sinan Engin, daha önce de Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün yabancı bir isim olacağını açıklamıştı.
Deneyimli teknik adam Mustafa Denizli ve Beşiktaş'ın adı bundan iki sezon önce de birlikte anılmıştı. Ancak Denizli'nin isteklerinin karşılanaması ve Beşiktaş yönetimindeki bazı kişilerin daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'de çalışan bir teknik direktöre sıcak bakmaması bu anlaşmanın gerçekleşmemesinde büyük bir rol oynamıştı.
Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören ve bazı yöneticilerin bugün son kez biraraya gelerek teknik direktör adayları ile yapılan görüşmeleri değerlendirecekleri ve en geç 10 Ekim Cuma gününe kadar yeni teknik direktörleri ile sözleşme imzalamak istedikleri belirtildi.
sporX
sakary Ali
kesin mi daha?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Ekim.2007, 00:22
arkadaşlar rica ediyorum güvenelim.denizli hoca beşiktaşlı oldugunu iddia eder yıllardır.ayrıca denizli'nin yardımcısı sergen olacak.sergen'i izlediyseniz yorumcu olarak,futbolu ne kadar iyi bildigi ortada.sergen,mustafa denizli hata yaparsa ona dogru yolu gosterebilir.lütfen inanalım
Sirius Black
09.Ekim.2007, 00:28
Ertuğrul Sağlam gerçekten "ADAM" birisiymiş... (:
sakary Ali
09.Ekim.2007, 00:28
ya Denizli başarılı olur olmaz ama istemiyorumm
BlackEagle19o3
09.Ekim.2007, 00:58
İstemiyorum bu adamı ya, yönetim saçmalama!
Bordo61Mavi
09.Ekim.2007, 01:02
Mustada Denizli olmasin , baska bi teknik direktormu kalmadii
I3esiktas
09.Ekim.2007, 01:03
Ya Kardeşim Senın bu getirdigin 5. Hoca 4ündede Başarılı oLamadın Demekki Sende birşeylik var Ver İSTİFANI Herkez Rahatlasın sende git Evinde BEŞİKTAŞ MaçLarını izle Saçma Sapan adamlar getiriyosun Takıma.
Ertuğrul Sağlam gerçekten ADAM gibi biriymiş.Tazminat almak varken kendi istifa etti.Bence Beşiktaş çok yanlış yaptı.Ertuğrul Hoca'yı çok arayacaklar!
sakary Ali
09.Ekim.2007, 01:11
Beşiktaş'ta Mustafa Denizli Dönemi!
08.10.2008 16:23:00
Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından boşalan koltuğa Mustafa Denizli'nin getirildiği bildirildi.
CnnTürk televizyonunda Doğan Haber Ajansı kaynak gösterilen altyazıda Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile anlaştığını duyurdu.
Denizli'nin yardımcılığını ise Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken'in yapacağı belirtilirken, Sinan Engin'in gönderileceği sızan bilgiler arasında ... Bu gelişmelerin ardından Sinan Engin'in telefonlarını kapattığı ve dünya ile ilişkisini kestiği görüldü.
Görüşmeler devam ediyor ...
Oğuz Yenihayat / Medyaspor
Aşk-ı Şehir
09.Ekim.2007, 01:22
Beşiktaş'ta Mustafa Denizli Dönemi!
08.10.2008 16:23:00
Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından boşalan koltuğa Mustafa Denizli'nin getirildiği bildirildi.
CnnTürk televizyonunda Doğan Haber Ajansı kaynak gösterilen altyazıda Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile anlaştığını duyurdu.
Denizli'nin yardımcılığını ise Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken'in yapacağı belirtilirken, Sinan Engin'in gönderileceği sızan bilgiler arasında ... Bu gelişmelerin ardından Sinan Engin'in telefonlarını kapattığı ve dünya ile ilişkisini kestiği görüldü.
Görüşmeler devam ediyor ...
Oğuz Yenihayat / Medyaspor
E hani istifası kabul edilmemişti? :p Bence Beşiktaş yabancı bir teknik direktör getirecek arkadaşlar. Ama bence bu sene başarı biraz zor gibi Beşiktaş açısından. Aslında Demirören ve ekibi varken her sezon başarı zor gibi...
a.arıcı-11
09.Ekim.2007, 01:40
arkadaşlar rica ediyorum güvenelim.denizli hoca beşiktaşlı oldugunu iddia eder yıllardır.ayrıca denizli'nin yardımcısı sergen olacak.sergen'i izlediyseniz yorumcu olarak,futbolu ne kadar iyi bildigi ortada.sergen,mustafa denizli hata yaparsa ona dogru yolu gosterebilir.lütfen inanalım
Yorumcudan teknik adam olmaz.Sergen'den de Rıdvan'dan da ve aklına başka hangi TV'de yorumculuk yapan adam geliyorsa hiçbirinden Teknik adam(Antrenör,TD vs) olmaz...
sakary Ali
09.Ekim.2007, 02:49
Denizli aşkına kavuşuyor !..
Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü büyük ihtimalle Mustafa Denizli oluyor !.. Mustafa Denizli böylece taraftarı olduğu Beşiktaş'ın başına geçecek !.. Bilindiği gibi Denizli, yıldızı büyük başarılar kazandığı Galatasaray'da parlamasına ve ardından Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk Türk teknik adam olmasına rağmen eskiden koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklamıştı.
LUCE OLMAYINCA...
Türkiye'yi yakından tanıyan bir teknik adamla anlaşmayı kararlaştıran ve ilk önce Lucescu ile de görüşen siyah beyazlı yönetim Rumen hocadan beklediği yanıtı alamayınca Mustafa Denizli ile görüşmelere başladı.
Yıldırım Demirören ile Mustafa Denizli bugün telefonda görüştüler, çünkü Denizli Çeşme'ye gitmişti. İkili, telefonda yapılan görüşmede prensip anlaşmasına vardı. Mustafa Denizli hemen İstanbul'a gelecek ve muhtemelen yarın sözleşme imzalanacak. Denizli'nin yardımcıları ise Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın olacak.
Şu an için resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıntılar Ligtv.com.tr'de olacak.
eXcitinG
09.Ekim.2007, 03:04
Sezon arasına kadar idare edicekLer, ya da sezon sonuna kadar nasıL oLsa bu sezon takımdan ümidi kestiLer. Ondan sonra bir tane Yabancı hoca getirecekLer. Bu kadar basit. AnLaşıLmayacak birşey yok.
Nocna Mora
09.Ekim.2007, 03:06
Bence Mustafa Denizli'ye güvenelim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ntvspor’un haberine göre teknik direktör arayışlarını sürdüren ve birkaç teknik adamla görüşmeler yapan Beşiktaş, Mustafa Denizli ile anlaşmaya vardı.
Yayınlanan haberde, siyah-beyazlı kulübün eski millİ takım teknik direktörlerinden Mustafa Denizli ile anlaşmaya vardığı, başkan Demirören ve Denizli'nin son detaylar üzerinde konuştuğuna yer verildi. Mustafa Denizli ile cuma gününe kadar resmi sözleşmenin imzalanması beklendiği de belirtildi.
PesimiSTyLa
09.Ekim.2007, 03:09
Sezon arasına kadar idare edicekLer, ya da sezon sonuna kadar nasıL oLsa bu sezon takımdan ümidi kestiLer. Ondan sonra bir tane Yabancı hoca getirecekLer. Bu kadar basit. AnLaşıLmayacak birşey yok.
Mustafa Denizli de o kadar saf degil abi. Yarım sezon idareten takımın basına gecsin. Bence mantıklı degil bu dedigin.
SaRPeR1903
09.Ekim.2007, 03:27
Öff bu takım Mustafa Denizli'yi de mi görecekti ..
Del Piero_10
09.Ekim.2007, 03:54
Artık Yıldırım Demirören'le Mustafa Denizli beraber giderler.
sakary Ali
09.Ekim.2007, 04:00
Demirören: Mustafa Denizli Asla Beşiktaş'a Gelemez
08.10.2008 18:20:00
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'de yayınlanan "2'ye 1" adlı programda önemli açıklamalar yaptı. Siyah beyazlıların içinde bulunduğu durumu en ince ayrıntılarıyla anlatan Demirören…
...Samet Aybaba'dan, Del Bosque'ye, Liverpool maçından, PAF takımı açıklamasına kadar birçok konuya açıklık getirdi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın arkasında olduklarını belirterek, "Medya kendi kafasına göre haberler yapıyor. Buraya gelmeden önce hocayı aradım ve '2 maçı kazanamazsan gidiyormuşsun' dedim. Medya bunu böyle yazmış. Bunlara çok gülüyorum. Ben olduğum sürece Mustafa Denizli ve Samet Aybaba bu takımda olamazlar. Ben bunu 2000 senesinde de söyledim. Samet Aybaba bu takımın başında başarılı olmadı, bu nedenle onu istemiyorum. Ayrıca Samet Aybaba benim muhatabım değildir. Ben başkanım, o bir teknik direktör. Kendisi benim sözlerimin doğruluğunu vermiş olduğu röportajlarla göstermiştir" ifadesini kullandı.
Maçlara PAF takımla çıkma kararı almalarının ve daha sonra bu karardan vazgeçmelerinin hatırlatılması üzerine Yıldırım Demirören, "Bugün olsa Fenerbahçe maçından sonra aldığımız kararı yine veririm. Biz bir Liverpool maçı atlattık. Maçtan sonra teknik heyetimiz bize geldi ve Sivas maçında bunu temizlememiz lazım dedi ve biz de bunun üzerine bu kararından vazgeçtik. Tekrarlıyorum bugün olsa yine aynı kararı verirdim. Bugün Türkiye Ligi'nde bize yapılanlar hiçbir takıma yapılmadı. Benim futbolcularımın emeğini kimse çalamaz. Bizim üzerimize oyunlar oynanıyor. Tam 7 puanımız çalındı" şeklinde konuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'yi, TFF Başkanı Haluk Ulusoy'a kendisinin tavsiye ettiğini de açıklayan Demirören, "Affan Keçeçi benim büyüğümdür. Kendisi camiada sevilen ve sayılan bir insandır. Ben Affan Keçeçi'den başkalarının hakkını yiyerek, Beşiktaş'ı koruyun demedim. Bugün Türkiye'de kime sorarsanız sorun Beşiktaş'ın hakkı yeniliyor diyecektir. Affan Keçeçi'de bizim hakkımızı en iyi şekilde bir Beşiktaşlı olarak korumalıdır" diye konuştu.
Demirören, siyah beyazlı kulubün Del Bosque davasıyla ilgili olarak, "Del Bosque konusunda hukuku bir dava olduğu için bir şey konuşmak istemiyorum. Burada söyleyeceklerim çok doğru olmaz. Dava zaten 1-1.5 sene devam edecek. Del Bosque konusunda medyamız büyük bir hata yapmıştır. İsviçre'de 15 gün önceki davada hocanın avukatları bizim medyamızda gösterilen haberleri savunma olarak verdiler. Bu bizim davamız değil, tüm Türkiye'nin davasıdır. Herkes bu duyarlılıkla davranmalıdır. Biz kulüp olarak haklıyız. Adalet yerini bulacak" şeklinde konuştu.
Futbol Federasyonu'nun seçime gitmesi gerektiğini de ifade eden Yıldırım Demirören, "Bana göre Haluk Ulusoy, Türkiye'yi 2008 Avrupa Şampiyonası'na götürdüğü için Fedarasyon'un başında kalmalıdır. Ancak bir yasa yürülüğe girdikten sonra seçim yapmaktan başka çare yoktur. Bu yasanın önünde kim durabilir ki" şeklinde konuştu.
LigTV / "2'ye 1" 06.12.2007
Medyaspor'dan Önemli Not:
Bu bir mizah yazısı değildir. Kahkaha atma niyeti taşıyorsanız lütfen okumayınız!
PesimiSTyLa
09.Ekim.2007, 04:24
Bu bir mizah yazısı değildir. Kahkaha atma niyeti taşıyorsanız lütfen okumayınız!
:zuhaha
Haksız da degiller ama :zuhaha
GeNç KaRTaL
09.Ekim.2007, 04:31
Artık bu yönetim Beşiktaş'ımın başında olduğu sürece başarından umudumu kestim.Bravo yönetim.Aynen böyle devam edin..:k:
Onurap
09.Ekim.2007, 04:33
Alıştık bunlara..
Sir FRD
09.Ekim.2007, 04:33
iyice alay konusu oldular:D
sakary Ali
09.Ekim.2007, 04:35
bu eklediğim açıklamanın tarihi 06.12.2007
Redrum
09.Ekim.2007, 04:44
Bir arkadaş Sergen çok iyi tahliller yapıyor demiş. İzlediniz mi o programı bilmem, ama lig öncesi kritize ettikleri bi program vardı, geç saatlerdeydi, Sergen'den inciler: "Bence Fenerbahçe kan kaybetti. Geçen seneden Aurelio, ve ee.. birkaç oyuncusunu daha kaybetti." "Trabzonspor başarılı olamaz. Çünkü toplama bi takım. İyi transferler yapmış olabilirler ama toplama takımlar öyle hemen üst sıralara zorlayamaz onun için 4 büyükler arasında en zayıf halka olarak görüyorum." şeklinde açıklamarı vardı. Okuyun ve düşünün.
anilton
09.Ekim.2007, 05:28
Dünyanın gelmiş geçmiş en beceriksiz,en tutarsız,türkürdüğünü en çok yalayan vb. gibi ne kadar olumsuz özellik varsa Yıldırım Demirören'de fazlasıyla mevcut...
Aldı Beşiktaş'ı eline küçük çocuğun oyuncaklarıyla oynadığı gibi oynuyor.Sağa sola atıyor,kırıyor,yapmaya çalışıyor ama başaramıyor bir türlü...
LaigLeNoiR
09.Ekim.2007, 09:01
Birisi demiş ki Yıldırım Demirören için ; Babası vermiş eline Beşiktaş'ı oyuncak diye istediği gibi oynuyor.
Anıl'ın söylediği hesap artık yeter.Benim bile sabrım taştı.
PesimiSTyLa
09.Ekim.2007, 09:48
Denizli'yle geç saatte görüşme
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması beklenen ve dün siyah beyazlı yöneticilerle el sıkışan Mustafa Denizli, Çarşamba'yı perşembe'ye bağlayan geç saatlerde Başkan Yıldırım Demirören'in Kanlıca'daki evine gitti.
Yaklaşık 2 saat Başkan Yıldırım Demirören ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Mustafa Denizli, yaptığı kısa açıklamada, "Henüz bir şey söylemek için erken. Bugün gündüz saatlerinde her şey daha netleşecek" ifadesini kullandı.
09.10.2008
El Comandante
09.Ekim.2007, 10:01
Mustafa Denizli Besiktas´in basina gelirse,en azindan Ligtv de onun yorumlarini dinlemekten kurtulacagiz :D
shamur1
09.Ekim.2007, 10:30
Beşiktaş Yabancıların sayısını Unutmasın diye Denizliye Abaküs alacakmış :) Bu cümle kopardı beni gece gece :)
M.Denizli veya başka bir ismin gelmesi pek de önmli değil o yönetim orda durduktan sonra.
GeNç KaRTaL
09.Ekim.2007, 13:21
Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesinin şöyle iyi bir yanı olacaktır.(inşallah) Sezon sonunda takım şampiyon olamayınca artık Demirören ve yönetimi defolup gidecektir.Gerçi onlarda bu yüzsüzlükle zor.Adam olan çoktan istifa ederdi.Bu son şansları olması lazım.Camiadan yetkili isimlerde buna bir dur demeli artık..
eXcitinG
09.Ekim.2007, 16:20
DenizLi de başarıLı oLamayacak yani ne kadar da oLsa zaten en fazLa sezon sonuna kadar bu takımın başında. Bence öyLe yani. Şu anda yabancı hoca buLunmaz. Sezon ortasına kadar da DenizLi gibi bir isimi oyuncak gibi kuLLanamayacağımıza göre oyunumuzu sezon sonu oynayacağız. BeLki kaza iLe Yönetim feLan da gider sezon sonunda. Nerde o günLer.
Demirören net konuşuyor: "Ben olduğum sürece Mustafa Denizli Beşiktaş Kulübü'nden içeri giremez"
Aralık 2007'de Bu Lafı Dıyen Demıoren Yaklasık 1 Sene Snra Denızlıyı Takımın Basına Getırıyor :S
PesimiSTyLa
09.Ekim.2007, 19:55
M.Denizli ile anlasılmış 17.00 de imzalar atılacakmış, resmi site de duyurdu... Hayırlı olsun...
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45585 bunu izlerken hiç yüzü kızarıyor mudur YD nin acaba ? :)
a.arıcı-11
09.Ekim.2007, 20:41
hayırlı olsun Beşiktaşa..3 büyüklerde de çalışmış olacak böylelikle Mustafa Denizli.
deniz.91
09.Ekim.2007, 20:53
Hayırlı olsun bakalım BJKnin aradğı isim olabilecekmi
barahir
09.Ekim.2007, 21:09
Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesinin şöyle iyi bir yanı olacaktır.(inşallah) Sezon sonunda takım şampiyon olamayınca artık Demirören ve yönetimi defolup gidecektir.Gerçi onlarda bu yüzsüzlükle zor.Adam olan çoktan istifa ederdi.Bu son şansları olması lazım.Camiadan yetkili isimlerde buna bir dur demeli artık..
Adam olan istifa etti zaten şemsi.. Sanırım Salı günüydü.. Sağolsun beni haksız çıkarmadı tebrik ediyorum kendisini..
M.Denizli ile anlasılmış 17.00 de imzalar atılacakmış, resmi site de duyurdu... Hayırlı olsun...
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45585 bunu izlerken hiç yüzü kızarıyor mudur YD nin acaba ? :)
Kızarması için bi yüz olması lazım.. Ama onlarda bu da yok..
Memedov
09.Ekim.2007, 21:20
Dünyada teknik direktör mü bitti de Yıldırım Demirören tükürdüğünü yalıyor anlamadım gitti.
Türk hocaların 3 büyük takımı başarıya taşıyamadığını hepimiz biliyoruz, Fatih Terim ile yakalanmış büyük başarılar dışında ( Galatasaray ile ). Herkesin bildiğini Beşiktaş yönetimi ve SAYIN başkanı nasıl bilmiyor anlamak imkánsız.
M.Denizli ve Beşiktaş yönetimi en kısa zamanda gider. Beşiktaşlılar da bir nebze rahatlamış olurlar böylelikle.
Fietra 10
09.Ekim.2007, 21:21
Anlaşılan İnönü'de bu sene ''Yeter Yıldırım Demirören Yeter !'' tezahüratını çok duyacagız ..
fmsmyrna
09.Ekim.2007, 21:23
Belki de kendinin gideceğini bildiği için belki ben giderken Mustafa Denizli'de gider böylece Mustafa Denizli bir daha Beşiktaş'ta hoca olmaz diye düşünüyordur.
Sekopej
09.Ekim.2007, 21:27
Şu ana kadar 3 büyük takımı da şampiyonluğa ulaştıran bir teknik direktör yok. Denizli'de bunu başarıp tarihe geçmek isteyecektir, bu düşünceyle, bunun heyecanıyla belki başarılı olabilir diye düşünüyorum yoksa artık Denizli'nin dönemi geçti...
Fietra 10
09.Ekim.2007, 21:49
Sinan Engin de gitti!
Mustafa Denizli'nin Beşikta teknik direktörü olmasından sonra siyah-beyazlı takımın menajeri Sinan Engin de görevini bıraktı. Ertuğrul Sağlam'ın basın toplantısı düzenlediği ve istifasını açıkladığı salı günü, Sinan Engin'de istifasını vermiş ancak bu istifa yönetim tarafından kabul edilmemişti.
Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in verdiği bilgiye göre Sinan Engin, sağlık sorunlarını mazaret göstererek görevinden ayrıldı..
sporx.com
eXcitinG
09.Ekim.2007, 21:53
Harika bir haber :D
Kesin Mustafa DenizLi de şart koştu. Sinan Engin in oLmaması hususunda.
Ben Abdullah Avcı'nın gelmesini isterdim. Denizli yorumculuğuna devam etmeliydi. İyi bir yorumcuydu kendisi.
DeNiZ_1903
09.Ekim.2007, 22:50
Sinan Engin'in gitmesi mükemmel oldu :D Sıra yönetimde :D Tayfur Havutçu ve Sergen gelmiş duyduğuma göre , inşallah disiplinsiz davranmaz Sergen..
KaPaLı
09.Ekim.2007, 23:03
Tükürdüğünü yalamak YD için çokta şaşılacak birşey değil.
Ben başarılı olacağını düşünmüyorum bu senede Beşiktaş için kayıp bir sene olarak geçerr gider.
BlackEagle19o3
09.Ekim.2007, 23:17
Ne diyelim hayırlısı olsun :S
goosfraba
09.Ekim.2007, 23:18
Evet, Mustafa Denizli'nin yardımcılıklarını Tayfur Havutçu ve Sergen yapacak.
Aşk-ı Şehir
09.Ekim.2007, 23:24
Sinan Engin'in gitmesi mükemmel oldu :D Sıra yönetimde :D Tayfur Havutçu ve Sergen gelmiş duyduğuma göre , inşallah disiplinsiz davranmaz Sergen..
Bakalım TV'den veya staddan izleyip böyle takım olmaz dediği takımda ne yapacak? :)
eXcitinG
09.Ekim.2007, 23:26
İşin içine Sinan Engin in gitmesi ve Sergen, Tayfur ikiLisinin geLmesi ekLenince seyri değişti oLayLarın. Mustafa DenizLi eski kafa bir hoca ama Sergen ve Tayfur tecrübeLeri iLe en azından oyuncuLarın motivasyonunu sağLayabiLirLer. Tek korkum Sergen in takımda ki genç yetenekLeri At yarışı oynamaya aLıştırması :D
I3esiktas
09.Ekim.2007, 23:27
Hadi Hayırlısı İnşallah Beşiktaş için iyi oLur.
semih5
09.Ekim.2007, 23:42
mustafa denizliyi hic istemiyordum besiktasin basinda ama o geldi bise hayirlisi demekten baska bi sey düsmüyor.ama besiktasin basarili olmak istiosak ilk bas baskanin gitmesi lasim.sora basarilar gelir....
DaveJones
09.Ekim.2007, 23:58
İşin içine Sinan Engin in gitmesi ve Sergen, Tayfur ikiLisinin geLmesi ekLenince seyri değişti oLayLarın. Mustafa DenizLi eski kafa bir hoca ama Sergen ve Tayfur tecrübeLeri iLe en azından oyuncuLarın motivasyonunu sağLayabiLirLer. Tek korkum Sergen in takımda ki genç yetenekLeri At yarışı oynamaya aLıştırması :D
Ahahahah superdi :D
Universal
10.Ekim.2007, 00:11
Galatasaray, Fenerbahçe şimdide Beşiktaş. Hayırlı uğurlu olsun. Ama şu gerçek Mustafa Denizli gibi bir isim Sinan Engin ile çalışacağını hiç düşünmüyorum.
Keşke Ertuğrul Sağlam kalsaydı Denizli ile herhangibi bir farkının olduğunu düşünmüyorum hiç olmassa kulübü bilen birisi.
sakary Ali
10.Ekim.2007, 00:16
Bravo Yönetim Bravo Demirören
I3esiktas
10.Ekim.2007, 00:25
Bjk TV De konuşuyor Mustafa denizli İmza atıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 YıLLıgına İmzayı attı.
Universal
10.Ekim.2007, 00:34
Tigana güzel söz söylemiş. Engin Beşiktaş için kanserdir kesilip atılmadan başarı gelmez. Kendisi ilede yollar ayrılmış zaten.
çoklarının mustafa denizli için kötü aleyhte konuştuğunu okuyorum forumda sanki galatasaraya yarı final oynatan fenerbahçeyi şampiyon yapan kendileri...eski kafalı diyenler olmuş...Galatasarayın geçen seneki hocası kaç yaşındaydı yada fenerin bu yılki hocası kaç yaşında....
mustafa denizli sanırım bunlardan bi 10-15 yaş gençtir herhalde...
aslında Mustafa denizliyi kariyerinde yaralayan iran seferi oldu hiç çıkmayacaktı böyle bir maceraya...
türkiyeye döndü ve dinlendi bence iyide yaptı gelir gelmez takım çalıştırsaydı daha kötü olurdu...
türkiye ligini yorumladığını ve bu sebepten iyi takip ettiğini zaten biliyoruz..bunun yanında birde dünyadaki futbolda meydana gelen değişim ve gelişimleri izlemeve öğrenme imkanı bulmuşsa kendini yenilemiş olabilir...
Ben beşiktaşlıo kardeşlerimin daha imza atarken bu kadar Mustafa Denizli anti patisini anlamış değilim....yıllardır özlenen beşiktaşı kesin yaratır demiyorum ama emin olunki size gelebilecek bir yabancı hocadan çok daha yararlı olacaktır denizli....şuan bir yabancı hoca alıp takımı ve türkiye ligini tanımasını beklemek intahar olurdu bu açıdanm beşiktaş yönetimi doğruyu yaptı...
umarım denizli beşiktaşı şampiyon yapar diyemem ben ferenbahçeliyim ama...göze hoş gelen bir futbol oynayan maçlarını izlemekten zevk alacağımız bir beşiktaşı umarım yaratır...
herşeyi mustafa denizlinin hırsı belirleyecek....
garydelgadov
10.Ekim.2007, 00:55
Sinanın gitmesi benim için Mustafa DenizLiyi 10 Lucesco yaptı.:D
Sergende geLmiş gaLiba,yandık desenize.Batuhanın yeni hobisi at yarışı oLacak.:D(bkz.İbrahim Akın.:D)
Del Piero_10
10.Ekim.2007, 00:57
Sergen'in lisansı yetişmemiş.
Nocna Mora
10.Ekim.2007, 01:04
Yardımcı antrenör olarak Tayfur havutçu getirilmiş :)
eGowiCh
10.Ekim.2007, 01:37
Lucescu olmadığına göre yapılabilecek en iyi seçim yapıldı bana göre ve Denizli göreve getirildi. Oyuncular üzerinde otorite kurabilecek önemli bir teknik adam Denizli, Beşiktaş'ı da çok iyi tanıması onun her iki tarafın da lehine olan bir şey. Özellikle yerli futbolcular Denizli'ye büyük saygı duyacaklardır, çünkü Denizli kendisini kanıtlamış, Terim ile birlikte Türkiye'nin en saygın ve otoritesi yüksek hocasıdır. Hayırlısı olsun, Demirören ilk kez doğru bir karar verdi.
ForsakeN
10.Ekim.2007, 01:49
Hayırlısı olsun.İnşallah başarılı olur. Sevincim şu ki : LigTV'deki yorumlarını dinlemek zorunda kalmayacağız.
El Comandante
10.Ekim.2007, 04:17
Hayırlısı olsun.İnşallah başarılı olur. Sevincim şu ki : LigTV'deki yorumlarını dinlemek zorunda kalmayacağız.
Ligtv de yorumculuk yapanlar büyük takimlara gidiyor nedense.
Ersun Yanal yorumcuyken Trabzonun basina,Mustafa Denizli de Bjknin basina gecti.:icon_biggrin:
DeNiZ_1903
10.Ekim.2007, 04:37
Sevgili ( !) başkanımız onu Ertuğrul hoca ya sahip çıkmak için söylemişmiş :D Hadi sallarsın ama sallarkende insanın bi yüzü kızarır bi utanır bunlar benim için ne der diye , Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en kötü yönetimini izliyoruz şuanda , gittiğiniz gün bayram günümüzdür..
Nocna Mora
10.Ekim.2007, 04:52
Babam bugün Y.D!nin bir ihalesi için araziye gitmiş ancak Y.D gelmemiş. Mustafa Denizli ile sözleşme imzalıyorlarmış o sırada. Babam diyor ki bu adam en berbat ve sersem başkandır :) Zaten beğenmiyordu şimdi nefret ediyor :):zuhaha
anil luque
11.Ekim.2007, 05:31
bende kardesım bende =) demirören bu kulübün başına gelen en kötü şey .. babası bile 30 milyon dolar vermiş git işlerimi bırak bu parayla ne yaparsan yap demiş adam geldi bizi batırıyor =)