PDA

View Full Version : Etkinlikler Forumu

Universal
04.Ekim.2007, 04:14
Merhaba,

Turksportal'dan yeni bir bölüm isteği olacak. Bölümün amacı Etkinliklerin paylaşılacağı bölüm olmasıdır.

Örnek olarak; önümüzde Akbank 18. Jazz Festivali var veya CeBIT Fuarı var. Bu organizasyonların başlığını açarak buraya katılanlar veya katılmayı düşünenlerle konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak.

Mesela Facebook'da da böyle bir sistem mevcut. Bu tarz organizasyonların sayfaları açılıp orada katılacaklar yazışabiliyor. Turksportal Forumlarınada böyle bir forum açılabilinir mi?

Teşekkürler.

sakary Ali
04.Ekim.2007, 04:19
güzel düşünce olabilir

Raten
04.Ekim.2007, 07:38
Genelde sohbet bölümlerine açılıyor bu tip konular.Bence gayet güzel fikir değerlendirilebilir.

BeeTLeJuiCe
04.Ekim.2007, 07:40
Böyle bi bölüm olursa daha derli toplu olur, güzel olur. Ama bunları takip etcek biri lazım. Birde her il için ayrı ayrı aktiviteler oluyor tabi. :)

DisCo
04.Ekim.2007, 07:53
Kültür & Sanat Rehberi (http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=339)

bu başlık altında bu tarz konular yer alıyor. Sürekli organizasyonlar olmadığı için bu başlık yeterli diye düşünüyorum.

El Barto
04.Ekim.2007, 08:28
Şimdi böyle bir alt forum açılsa ve Batuhan örnek verdiğin bu konular

Akbank 18. Jazz Festivali var veya CeBIT Fuar

açılmış olsa. Maksimum alacağı mesaj sayısı 5 taş çatlasın. Burak'ın da dediği gibi kültür sanat forumu bu işi görebilir.

Universal
04.Ekim.2007, 18:25
CeBIT Fuarı gibi Bilişim üstüne yapılacak organizasyonlarda ben mesaj sayısının beşde kalacağını düşünüyorum. Mesela bu konuyu Kültür & Sanat'ın neresine acabilirim ki? :) Böyle bir öneride bulundum artık nasıl uygun görürseniz. :)