View Full Version : 15 Askerimiz Şehit Oldu ! Yine Aktütün Karakolu !
Fietra 10
04.Ekim.2007, 17:16
Terör örgütü PKK'dan hain saldırı.. Hainler Şemdinli'de Aktütün Karakonu'na saldırdı. Askeri kaybı büyük oldu.
Terör örgütü PKK Şemdinli'de Aktütün karakoluna saldırdı. 15 şehit var.. Çıkan çatışmada 23 PKK'lı öldürüldü.
SALDIRI DÜN YAPILMIŞ
Genelkurmay Başkanlığı, kamuoyuna sarsan haberi bu sabah duyurdu. İletişim daire başkanlığının yaptığı açıklamaya göre dün yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 2 uzman erbaş ile de henüz temas kurulamadığını bildirdi.
Oghuse
04.Ekim.2007, 17:21
Soyları kurusun PKK'lı şerefsizlerin...
Addolorato
04.Ekim.2007, 17:28
Şerefsizler...Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum..:(
wolfson
04.Ekim.2007, 17:43
Geberesicelerr hainler utanmazlarr ölürler İnşallah
El Barto
04.Ekim.2007, 18:01
Yarın geberen 23 pkklı için taziye ziyaretinde bulunanlar olur. :mad:
ToRoSKaPLaNı
04.Ekim.2007, 18:03
Adolf Hitlere bu şerefsizleri görünce hak veriyorum.bizde onun gibi hepsini tek tek alıp fırınlara atıp yakacağız veya gaz odalarında boğacağız.onlar bu muamelelere layık
GodfatheR
04.Ekim.2007, 18:25
Allah rahmet eylesin :( Mezarlarınız b.k kaynasın şerefsiz pkkliler.:mad:
Universal
04.Ekim.2007, 18:28
Allah rahmet eylesin.
Yarın geberen 23 pkklı için taziye ziyaretinde bulunanlar olur. :mad:
Hakkaride çoktan pkk bayrakları asılmıştır. İstanbul-Kadıköy'de eylem yaptıklarında Türkiye Bayrağı gördükleri zaman taşlıyorlardı bunuda mutlaka yapmışlardır.
_SasKIN_
04.Ekim.2007, 18:59
devletin başındakiler bişey yapmıyorlarkı onlar oldukça daha çok şehit vereceğiz !
Allah belalarını versin
BlackEagle19o3
04.Ekim.2007, 19:30
Allah bin türlü belalarını versin.Soysuz itler, şerefsiz oğlu şerefsizler.
Allah rahmet eylesin.
Hakkaride çoktan pkk bayrakları asılmıştır. İstanbul-Kadıköy'de eylem yaptıklarında Türkiye Bayrağı gördükleri zaman taşlıyorlardı bunuda mutlaka yapmışlardır.
Varsayımlarla hareket etmek ve bu bölgemizde yaşayan ülkemizin bütünlüğünü savunan insanlarımızı rencide edici bir söz. Unutmayalım ki bu bölgemizdeki yaşanan olaylara rağmen aralarında bu ülkenin birlik ve bütünlüğüne sahip çıkan, omuz omuza savaşan çok insanlarımız olmuştur. O yüzden bir şehri genelleme yapmadan sadece militanlar ve bu ülkenin bütünlüğüne karşı niyette olan şerefsizleri yazarsak daha iyi olur.
Yapılan saldırı çok haince ve çok üzüntü verici, şehit olan askerlerimizin toprakları bol olsun, ümit ediyorum ki bu yapılanlar kayıtsız kalmayacak ve silahlı kuvvetlerimiz bunun cevabını verecektir.
King_91
04.Ekim.2007, 20:11
Şerefsizler yine saldırmışlar . 15 şehit ya . bu gidişle daha da çok 15 olacak . Ayrıca bu 23 pkk lının geberdiğine de inanmıyorum bence Genelkurmay arada 5-10 fazlalaştırıyo sayıları tepki olmasın diye .
TR.CaPTaiN
04.Ekim.2007, 21:49
http://img521.imageshack.us/img521/9421/1662ja7.jpg (http://imageshack.us)
Irak'tan gelen teröristlerin geçiş noktası olan, İran'a uzaklığı da 40 km olan, dün ile birlikte toplam 5. baskınını yiyen dün ile birlikte 43 Şehit verdiğimiz karakol böyle mi olmalıdır ? Kale gibi yapılması gereken bir noktada olan karakolun durumu böyle.
Milletimizin başı sağolsun. Allah Şehitlerimize rahmet eylesin.
ne denir bilmiyorum bütün bu hatalardan 15 asker şehit oldu inanamıyorum
Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Şehitlerimiz en önemli mertebeye ulaşmış oldular tek tesellimiz bu oluyor.
Basit bir nokta var. Bedeli ne olursa olsun topluca mücadele edeceğiz deniyor. Biz bu elikanlı teröristlerle mücadele etmiyoruz. Zaten Türkiye'nin bu durumda olmasının sebebide budur. Zamanında 3-5 çapulcu diye ses edilmedi. İlk bu örgütlenme olduğunda tepelerine çökülseydi bu durumda olmazdık. Zaman geçti geçti geçti ve bugünlere geldik. Hala terörle mücadele deniyor. Onlarca çatışma oluyor sürekli askerlerimiz şehit düşüyor ve teröristlerde gecenin karanlığından faydalanıp kaçıyorlar. Bizde geniş çaplı operasyon başlatıp sürekli geçiş yollarını tutuyoruz, çember daraltıyoruz. Her olay sonucunda bu lafı duyuyoruz. Mücadele denen şey bumudur. Biz olduğumuz yerde duruyoruz onlar gelip saldırıyor ve zahiyatı verdirttikten sonrada kaçıyorlar. Onlar 10 sene hiç ses seda etmezse biz böyle bir örgütü unutuyoruz. Çözüm basit ve belkide uçuk geliyor ama karşı çıkıp engelleyenede aynı muamele koşuluyla kimseye sormadan etmeden girip tepelerine çökeceğiz ve bitirene kadar.
Universal
04.Ekim.2007, 22:12
Varsayımlarla hareket etmek ve bu bölgemizde yaşayan ülkemizin bütünlüğünü savunan insanlarımızı rencide edici bir söz. Unutmayalım ki bu bölgemizdeki yaşanan olaylara rağmen aralarında bu ülkenin birlik ve bütünlüğüne sahip çıkan, omuz omuza savaşan çok insanlarımız olmuştur. O yüzden bir şehri genelleme yapmadan sadece militanlar ve bu ülkenin bütünlüğüne karşı niyette olan şerefsizleri yazarsak daha iyi olur.
Yapılan saldırı çok haince ve çok üzüntü verici, şehit olan askerlerimizin toprakları bol olsun, ümit ediyorum ki bu yapılanlar kayıtsız kalmayacak ve silahlı kuvvetlerimiz bunun cevabını verecektir.
Beni yanlış anladın bu şerefsizler Türkiye'nin her yerinde var mutlaka 23 tane şerefsiz öldü diye bayraklarıda asarlar.
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2007, 23:42
Öncelikle Şehitlerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum..
http://img521.imageshack.us/img521/9421/1662ja7.jpg (http://imageshack.us)
Irak'tan gelen teröristlerin geçiş noktası olan, İran'a uzaklığı da 40 km olan, dün ile birlikte toplam 5. baskınını yiyen dün ile birlikte 43 Şehit verdiğimiz karakol böyle mi olmalıdır ? Kale gibi yapılması gereken bir noktada olan karakolun durumu böyle.
Milletimizin başı sağolsun. Allah Şehitlerimize rahmet eylesin.
Muhammet abinin yazdıklarınada katılmamak elde değil.Daha öncede aynı acılar yaşanmış ve hala önlem alınmamış olması çok yanlış bir durum gerçekten.Yetkililerin gözlerinden nasıl kaçar anlamak mümkün değil..
Burak abinin yazdıklarınada katılıyorum.Mücadele denilen adamların bize saldırmalarını bekleyip saldırdıklarında cevap vermekmidir..
Sheriff
04.Ekim.2007, 23:51
Kafamdan geçenleri yazsam ****************************** filan diye çıkar..
Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin..
Sekopej
05.Ekim.2007, 01:33
Kararlı mücadelemiz sürecektir. Yahu her şehit haberinden sonra bu açıklama yapılmak zorunda mı? Başka açıklama yapılamaz mı? Ne yani bu açıklama olmasa kararlı mücadele sürmeyecek mi?
Ben artık başka bir açıklama bekliyorum, 10 şehit, 15 şehit haberini duyduktan sonra Kararlı mücadelemiz sürecektir demesinler artık, farklı şeyler yapsınlar...
loladam
05.Ekim.2007, 01:54
Kararlı mücadelemiz sürecektir. Yahu her şehit haberinden sonra bu açıklama yapılmak zorunda mı? Başka açıklama yapılamaz mı? Ne yani bu açıklama olmasa kararlı mücadele sürmeyecek mi?
Ben artık başka bir açıklama bekliyorum, 10 şehit, 15 şehit haberini duyduktan sonra Kararlı mücadelemiz sürecektir demesinler artık, farklı şeyler yapsınlar...
Kesinlikle haklısın. Hükümetimiz ancak konuşmayı biliyor zaten. Bu arada bir şeye daha dikkat çekmek isterim ki orada mücadele eden askerlerin aileleri zengin değil,aksine geçimini zor sağlayan aileler yahu dağlara bir zengin çocuğu gitmezmi. Yakınlarına başsağlığı diliyorum.
RaSenGan
05.Ekim.2007, 02:22
Kayıp olan bir askerimiz daha şehit düştü ne yazıkki.Şehit sayısı 16'ya çıktı.:(
KaPaLı
05.Ekim.2007, 02:36
Başımız sağolsun bugün sabahtan akşama kadar TV başına geçmedim hiç haberim olmamıştı hatta Emre'yle ( Green Beret ) bayaa konuştuk çok havamdaydım. Görünce gerçekten şok oldum. 16 tane genç fidan daha soldu gitti. Bu şerefsizlere suç örgütü diyemeyen. Hapisten milletvekili seçilen ŞEREFSİZ topluluğunun kesinlikle orda olmaması lazım artık.
Yardım ve Yataklık etmekten ceza alanlar artık suç indirimi iyi hal falan diye bırakılmasın. Bu ne yaa sanki çıktıklarında normal insan oluyolar. Kanları bozuk birkere nasıl düzelsin.
Çok ağır şeyler yazcam kendimi zor tutuyorum. İnşallah en kısa zamanda bunu yapan şerefsizler ve kapılarında ''İT'' diye onları besleyen sahipleri cezalarını bulur.
Allah bin türlü belalarını versin.Şerefsizler.Şehit olan abilerimize Allah'tan rahmet,ailelerine sabır diliyorum.Diyecek çok şey var ama onları şimdilik kendi kendime mırıldanıyorum.
eXcitinG
06.Ekim.2007, 04:08
Aktütün de askerLiğini yapmış ve orada yakın arkadaşLarını şehit vermiş arkadaşım var. KarakoL değiL Ahır diyordu orası için. En kritik noktaydık ama en korumasız ve savunmasızda bizdik diyordu.
Biz pkk ya Lanet yağdırıyoruz ama kendimizi koruma adına da bir türLü önLemLeri tam anLamı iLe aLAmıyoruz.
Yeter artık. Kanımız akmasın. Canımız yanmasın.
RaSenGan
06.Ekim.2007, 05:06
Bu karakol başka bir yere taşınacakmış.Haberlerde öyle duydum.
RaSenGan
07.Ekim.2007, 02:04
Kayıp olan iki askerimizde şehit olmuş ne yazık ki :(
TR.CaPTaiN
07.Ekim.2007, 03:53
İsrail 2 askeri için Lübnan'ı yerle bir ederken bizim karakolu taşımamız için 44 kahramanımızı toprağa vermemiz gerekiyormuş. Ne acı bir durum.
deniz.91
07.Ekim.2007, 04:03
Tüm bu olayın olmasına sebep olan kişilere yazıklar olsun.Başımızda bu kadar aciz insanlar varken böyle şeyleri daha çok duyarız
Fietra 10
09.Ekim.2007, 06:22
Diyarbakır'da polis aracına düzenlenen saldırıda malesef 5 polisimiz şehit düştü .. Azdı kanı bozuklar ..
OHAL istiyoruz !!
scar face
09.Ekim.2007, 06:41
Hepimizin tekrar bası sağolsun..Teröre lanet!!!!
DeNiZ_1903
09.Ekim.2007, 06:58
Pislik herifler, teröre lanet olsun !
ForsakeN
10.Ekim.2007, 03:31
Başımız sağolsun. PKK'lı Kanı bozuk şerefsizler soyunuz kurusun.Allah cezanızı versin.
prceXtu
11.Ekim.2007, 04:00
Dün gece sayın Erdal Sarızeybek ATV'de bu konuda konuştu,izleyeniniz var mı ?
RaSenGan
11.Ekim.2007, 04:01
Dün gece sayın Erdal Sarızeybek ATV'de bu konuda konuştu,izleyeniniz var mı ?
Show TV'deki "Siyaset Meydanı" programı olmasın o :)
prceXtu
11.Ekim.2007, 04:04
Hımm olabilir. ATV diye hatırlıyordum ben :)
Aşk-ı Şehir
11.Ekim.2007, 04:05
Ben izledim. İnanılmaz şeyler anlattı. Duyduklarıma inanamadım diyebilirim. Özellikle Aktütün Karakolu'nun konumu hakkında verdiği bilgi gerçekten şok ediciydi.