PDA

View Full Version : "Lamborghini aldım, para verin"

a.arıcı-11
05.Ekim.2007, 03:35
http://img.mynet.com/spr2/gokhangonul19.jpg

Fenerbahçe'de para sıkıntısı yaşadığı iddia edilen yıldız futbolcu Gökhan Gönül, aynı sıkıntıları Ankara'da da yaşamıştı.
Fenerbahçe'de bu sezon düşüş yaşayan Gökhan Gönül'ün başkan Aziz Yıldırım ile yaşadığı iddia edilen ve kamuoyunda da yer alan "Lamborghini aldım, borcum var, sözleşmemi uzatalım, ek para verin" diyaloğu ve Yıldırım'ın "Bize mi sordun borçlandın?" şeklindeki cevabıyla ilgili yaşananlar, geçmişteki benzer olayları hatırlattı.
İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, arabalara büyük ilgisi olan Gökhan Gönül'ün bu tutkusu yıllar önce de başına iş açmıştı. Gençlerbirliği Oftaşspor'da kiralık olarak forma giyerken dikkatleri çeken ve Ziya Doğan döneminde Gençlerbirliği'ne geri çağrılan Gökhan Gönül, o yıllarda transfer parasının üstünde bir araç almıştı. Ancak borcunu ödeyemeyen ve kredi kartı borcu artan Gökhan Gönül için alacaklılar Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nin kapısını aşındırmaya başlamıştı.
Gökhan Gönül'ün alacaklılarından olan Hasan Vatansever ise eski bir Gençlerbirliği taraftarı çıkınca iş sarpa sarmıştı. Sürekli kulübe gelen Hasan Vatansever, Gökhan'ın alacaklarına temlik koydurmaya çalışmıştı. Ancak, Gökhan'ın kulüpten alacaklı değil de borçlu olduğu ortaya çıkmıştı. Son çare olarak İlhan Cavcav'a ulaşan Hasan Vatansever, Gökhan Gönül'ün gelecek yıllara mahsuben alacaklarından parasını kurtarmayı başarmıştı.
Gençlerbirliği'nde az para kazanmasına rağmen sıkıntı yaşayan Gökhan Gönül, iddialara göre 1 yıl geçmeden aynı alışkanlıklarını Fenerbahçe'de de sürdürmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibe yaklaşık 2 milyon Euro'ya transfer olan ve Gençlerbirliği'nde o dönem yılda 100 bin YTL'den daha az kazanan Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den primler hariç yıllık 1 milyon YTL alıyor.
mynet

barahir
05.Ekim.2007, 03:37
Tamamen Yalan bi haber.. Neredeyse 6 saat oluyo yalanlanalı.. Konu açarken dikkat edin..

Baştan aşağı yalan ve asılsız bir haber.

Vatan Gazetesi’nin 4 Ekim 2008 tarihli internet sitesi ve gazetesinde haber olarak servis edilen ve "Bize mi sordun Gökhan" başlıklı, haber içeriği olarakda, "Gökhan: “Lamborghini aldım, borcum var, sözleşmemi uzatalım, ek para verin” deyince Aziz Yıldırım patladı" konulu baştan aşağı yalan, uydurma ve Fenerbahçemizin şu olumsuz durumlarında nasıl daha fazla olumsuz havayı sürdürebiliriz mantığı ile hareket edildiğine inandığım haber yayınlanmıştır.

Böyle bir diyalog geçmemiştir. Haber içeriğinde de görüleceği üzerine farklı miktarlar sarfedilerek haberin anlam değerini ve yorumlarını spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

İsmim üzerinden, kulübümün durumu gözönüne alındığında, haberin amacının anlaşıldığını düşünüyor ve bu haberi yapan şahsiyetin bu diyalogların geçtiğini ispat etmeye davet ediyorum.

İspat etmediği takdirde haklarımı hukuki yoldan arayacağımı, hem bu sahsiyet, hem de bu yazıyı gazete ve internet sitelerinde yayınlayan kurum hakkında davacı olacağımı Türk Spor Kamuoyuna saygı ile duyururum.

Gökhan Gönül

KaF KeF
05.Ekim.2007, 03:38
"Baştan aşağı yalan"

Bu sezon düşük performans gösterdiği yönünde eleştiriler toplayan F.Bahçe'nin genç oyuncusu Gökhan Gönül kendisi hakkında Vatan gazetesinde bugün çıkan Feridun Niğdelioğlu imzalı haberi sert bir dille yalanladı. Haberde Gökhan Gönül'ün araba tutkusu ve Aziz Yıldırım ile sözleşme konusunda yaşadığı tartışmalı görüşme iddia edilmişti. İşte Gökhan Gönül'ün gokhangonul77.com sitesindeki resmi açıklaması;
"Vatan Gazetesi'nin 4 Ekim 2008 tarihli internet sitesi ve gazetesinde haber olarak servis edilen ve "Bize mi sordun Gökhan" başlıklı, haber içeriği olarakda, "Gökhan: Lamborghini aldım, borcum var, sözleşmemi uzatalım, ek para verin' deyince Aziz Yıldırım patladı" konulu baştan aşağı yalan, uydurma ve Fenerbahçemizin şu olumsuz durumlarında nasıl daha fazla olumsuz havayı sürdürebiliriz mantığı ile hareket edildiğine inandığım haber yayınlanmıştır.
Böyle bir diyalog geçmemiştir. Haber içeriğinde de görüleceği üzerine farklı miktarlar sarfedilerek haberin anlam değerini ve yorumlarını spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum.
İsmim üzerinden, kulübümün durumu gözönüne alındığında, haberin amacının anlaşıldığını düşünüyor ve bu haberi yapan şahsiyetin bu diyalogların geçtiğini ispat etmeye davet ediyorum. İspat etmediği takdirde haklarımı hukuki yoldan arayacağımı, hem bu sahsiyet, hem de bu yazıyı gazete ve internet sitelerinde yayınlayan kurum hakkında davacı olacağımı Türk Spor Kamuoyuna saygı ile duyururum.
Gökhan Gönül"

KaPaLı
05.Ekim.2007, 03:42
Akıl var mantık var kendisi inanıomu acaba bu haberi yazarken :)

Onurap
05.Ekim.2007, 03:44
Neden böyle bir şey uydursunlar ki..?Üstelik İHA yalan haber yapmaz..Bence doğrudur..

KaF KeF
05.Ekim.2007, 03:46
İha diye illaki doğr mu olacak...

barahir
05.Ekim.2007, 03:47
Yahu Adam kendisi açıkladı yalan diye.. Daha kimin yalanlaması lazım bunu? Köy muhtarı mı? Yoksa noterden "yalan haber" tasdikli kağıtmı gerekir?

GeNç KaRTaL
05.Ekim.2007, 03:48
Yalanlandıysa kilitlenir..

meddah
05.Ekim.2007, 05:56
Shevchenko'yu (kırkaltı milyon avrocuk karşılığında) Chelsea'ye imza attıktan 10-15 gün sonra Anelka ile takas edip Fenerbahçe'ye getiren ajanstır IHA..

Konuyu kapatsak iyi olacak.