View Full Version : Emre en az 2 ay yok!
bay e-ko
06.Ekim.2007, 18:03
Kayserispor maçında sakatlanan Emre Belözoğlu, en az 2 ay yok...
Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Fenerbahçe, dün yeni bir şok yaşadı. Önce 39. dakikada sakatlanan Gökhan Gönül oyundan çıktı, 3 dakika sonra da Emre. Bu iki oyuncunun dün gece MR’ı çekilirken, Emre’nin arka adalesinde kopma belirlendi. Milli takımdan çıkarılan yıldız oyuncunun en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirlendi.
Gökhan’ın sakatlığının da ciddi olabileceği kaydedildi. Deivid, Vederson, Alex, Semih, Lugano, Josico milli aradan sonra takıma dönmeye hazırlanırken, Emre ve Gökhan’ın sakatlanması, yüzlerin asılmasına neden oldu.
Fanatik
Fenerbahçe için çok kötü oldu. Toplam sakat sayısı 10 felan oldu hehalde artık oturup düşünmesi lazım takımın. Sorun nerede diye ...
El Barto
06.Ekim.2007, 18:09
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=67250
Demek ki varmış.
Geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle.
eXcitinG
06.Ekim.2007, 18:10
GaLatasaray ve Fenerbahçe nin bu kadar çok sakat vermesi, onu da geçtim üLkemizde bu kadar oyuncuLarın sakatLanması çok garip yahu.
Fernando Gago
06.Ekim.2007, 18:16
Bir transfer skandalı . . .
bay e-ko
06.Ekim.2007, 18:51
Bir transfer skandalı . . .
Ben buna katılmıyorum. Biraz alışınca çok iyi işler yapacaktır Emre...
Sorun zaten Emre değil. Diyelim Emre'nin sakatlığı va ancak. Alex, Vederson, Semih, Lugano, Edu (daha yeni iyileşti). Bir takımda bu kadar sakat olması düşündürücü...:confused:
BeeTLeJuiCe
06.Ekim.2007, 19:11
Bir sonraki maçta Fenerbahçe ortasahası
Selçuk Deniz Maldonado Kenarda Uğur ve Kazım oynar, ilerde Güiza tek. Ligde 1 puanı olan Kocaeli karşısında deplasmanda 2. hezimet.
Takım kötü, teknik direktör kötü, bir sürü sakat var bizde oyuncu düzelmiyor üstüne sakat katıyoruz. Bu sene Milli Oyuncuların hiç birinden fayda sağlayaayacak galiba Türk Futbolu.
Emre'nin kronik sakatlığı var yada yok bilmem ama sakatlığı pozisyonda baldırına aldığı darbe ve düştüğü sırada ayağını yan bastı galiba onun neticesinde sakatlık oluştu. Gökhan'ında kronik sakatlığı var diyelim o zaman. Sol ayağına basılınca sakatlandı ya. :)
Bu arada Emre'yide GÖkhan'ıda Bilal sakatladı galiba. :)
El Comandante
06.Ekim.2007, 19:16
Bekliyordum böyle bir sakatligi,Emre´nin kronik bir sakatligi oldugu belliydi zaten.
Fenerbahce bu sene Emre´yi alirken riske girdi,su ana kadar Emre´den istedigi performansi alamamasinin yani sira,bir de sakatlik eklendi...
Nedvedmania
06.Ekim.2007, 19:33
Ne oluyor böyle yahu FM deki gibi aşırı sakatlıklar oluyor takımlarda ?
anil luque
06.Ekim.2007, 19:35
hayır emrenın pozısyonunda bılalın hcbır mudahalesı yok .. emre sezonun fıyaskosu olmaya dogru gıdıyor transfer manasında ..
Oh bea.Kurtulduk Emre'den.Hiç sevmiyorum bu adamı.
shamur1
06.Ekim.2007, 20:17
Milli Takımımız en azından 1 oyuncu daha kazanacak 2 ay ile sınırlı olsa da. Sevindirici bir haber.
matrockmamy
06.Ekim.2007, 20:21
alex,deivid,lugano,semih,gökhan iyileşsin de emre iyileşmese de olur bence :)
bize iyi dm lazım.. selçuk; ne işi var beyler bu adamın 3 büyük kulüpten birinde. gayet net: ne işi var? anadolu kulüplerinde 10kat daha iyi adamlar var. bu adamın süperligde oynaması büyük şans!
bay e-ko
06.Ekim.2007, 21:17
MR’ı çekilirken, Emre’nin arka adalesinde kopma belirlendi. Milli takımdan çıkarılan yıldız oyuncunun en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirlendi.
FANATİK
Emre'nin sağ arka kas grubunda zorlanma olduğu, tedavisine hemen başlanan milli futbolcunun Kocaelispor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.
MARATON
Neye inanacağımızı şaşırdık yahu :)
Sakatlanan sakatlanana..
Küresel ısınmanın etkileri işte..
a.arıcı-11
06.Ekim.2007, 21:55
Emre'nin sakat olması bizden bişey götürmez.Zaten götürülecek birşey kalmadı takımda.Kesin olarak bildiğim ise kronik sakatlık falan değil.Adamın biri geldi resmen biçti ve sakatlandı.Yani kronikmiş falan hemen yalan yanlış laflar atmayalım insanlara.
Trabzonspor
06.Ekim.2007, 22:07
emre ınterdede nevcastlede cok sakatlanan bı oyuncuydu gfenerdede ılk uzun sakatlıgını yasıcak galıba ıns geldıgı takımdakı gıbı olmaz ve fener verdıgı paranın arkasından yanmaz
El Barto
06.Ekim.2007, 22:08
Yalan yanlış laflar atmıyoruz yahu gördüklerimizi söylüyoruz. Kasığını, baldırını, bacağını tutarak oyundan çıkmasına okadar alıştık ki Emre'nin nedense hiç yadırgamıyorum ben kendim adına.
Galatsaray'dan gittiğinden beri sakat bu adam zaten 5 maç üst üste oynadığını hatırlayan var mı?
Trabzonspor
06.Ekim.2007, 22:16
emre bı sezonda 5 maçı zor oynuyodu nası ust ıste oynasın kı:D
TR.CaPTaiN
07.Ekim.2007, 02:18
Sakatlığı sevindirici haber olarak görmek enteresan. Aziz Yıldırım'ın geniş dediği kadro gittikçe genişliyor. Geçmiş olsun Emre.
fmsmyrna
07.Ekim.2007, 02:31
Hadi belki Gürhan'ı görürler.
ForsakeN
07.Ekim.2007, 03:09
Bir de bunlar eksikti.Geçmş olsun
8'e çıktı sakatımız:
Alex-Deivid-Lugano-Semih-Vederson-Emre-Gökhan-Josico
Bordo61Mavi
07.Ekim.2007, 03:42
Emre bukadar sakatlik yasiyor. Biz biktikta o bikmadimi, futbolu birakmayi hic dusunmedimi?
erdemzorer10
07.Ekim.2007, 05:12
Emre yıllardır sakat zaten..bunu kendisi de gayet iyi biliyor..
formda bir Emre Fenerbahçe ye büyük katkılar sağlardı ama bu Emre nin geri dönmesi şuan itibariyle çok zor görünüyor..transfer hatası olarak yorumluyorum..
KaPaLı
07.Ekim.2007, 06:52
Şaşırmadım takımın 11inde oynayacak adamlar hep sakatlanıyo.
Bekliyordum böyle bir sakatligi,Emre´nin kronik bir sakatligi oldugu belliydi zaten.
Fenerbahce bu sene Emre´yi alirken riske girdi,su ana kadar Emre´den istedigi performansi alamamasinin yani sira,bir de sakatlik eklendi...
Lif kopması kronik sakatlık mı?
Ne söylediğiniz farkına varın..
GeNç KaRTaL
07.Ekim.2007, 12:56
Bence 2 ay değildir.Çünkü haberi Fanatik yapmış.
TR.CaPTaiN
08.Ekim.2007, 01:15
Spor bültenlerinde Kocaelispor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor denildi.
Jesus_FB
08.Ekim.2007, 01:39
var mı arttıran?
bir gazete 2 hafta yazmış diğeri 1 ay fanatik 2 ay
Nedvedmania
08.Ekim.2007, 06:18
cnn de felan 2 hafta yazıyor