PDA

View Full Version : Türkiye - Bosna Hersek [ Dünya Kupası 5. Grup, 3. Maç ]

goosfraba
07.Ekim.2007, 20:16
http://www.hizliresim.com/2008/10/7/1610.jpg (http://www.hizliresim.com/)

deniz.91
07.Ekim.2007, 21:26
Umarım maçı alırız yoksa hiçte iyi olmaz

a.arıcı-11
11.Ekim.2007, 01:44
Maç hangi stadyumda oynanacak?

Sakatlaradı fln baya eksik var ama sonuçta her şekilde Bosna'dan daha kaliteliyiz yenmemiz lazım...

anilton
11.Ekim.2007, 01:45
İnönü stadında oynanacak.Servet kaptan çıkacakmış bu arada...

fenerbahce_1907
11.Ekim.2007, 02:35
Milli Takımımızın yarın akşam oynayacağı Bosna Hersek karşılaşmasındaki ilk 11’i büyük ihtimalle belli oldu.

Bu akşam yapılan antrenmandaki çift kale maçta as kadroya beyaz yelek dağıtan teknik direktör Fatih Terim, ‘beyaz’ takımda şu oyunculara yer verdi.

VOLKAN DEMİREL
SABRİ
İBRAHİM KAŞ
SERVET
HAKAN BALTA
MEHMET AURELIO
AYHAN
KAZIM
ARDA
BATUHAN
MEVLÜT

JunkChorn
11.Ekim.2007, 03:09
Süpriz çıkacak maç bu maç bence..
İspanya'dan alacağımız puanlar bizim için burdakiler ile anlam ifade edecek.
Eksiklerimiz , 3 büyüklerin formsuzluğu bence milli takımdaki konsantrasyonu düşürecek.

Puan kaybı olacak diye düşünüyorum

Aşk-ı Şehir
11.Ekim.2007, 05:40
Bosna Hersek'in bir stoperi Eskişehirspor'un banko stoperi Nadarevic olacak. Batuhan'ı çok rahat durduracak kapasitede. İş diğer stopere kalıyor o zaman.:) Bence Bosna bizi hiç ummadığımız kadar zorlayacak.

RaSenGan
11.Ekim.2007, 06:03
Ne var bu Mevlüt'te bir anlasam ?

Onurap
11.Ekim.2007, 06:11
Forvet hattımız çok acemi..Halille mehmet yıldız neden oynamaz ki..Ayhanın yerinede yusufu tercih ederim..Arda kazım yusuf üçü bi arada fazla olur..Arda sakat zaten dinlendirilmeli..U.boral oynayabilir..Kazım yerine Aydın olur..Sonuç olarak ne olacağı belirsiz bir maç golü erken bulursak çok iyi olur..

scar face
11.Ekim.2007, 06:13
Millet olarak birlik olmamız gereken su günlerde bi zafere cok ihtiyacımız var.Umarım kazanırız ama işimiz cok zor...

shamur1
11.Ekim.2007, 06:44
Koskoca Türkiye Milli Takımının forvetlerı Mevlüt ve Batuhan . Neyse Bosna'da çok iyi oyuncular var o kadar kolay bir maç olmayacak.

Bordo61Mavi
11.Ekim.2007, 11:21
Bu maca tek ben degil ingiliz musterilerim bile para yatirdi Turkiye almasi lazim :D Cok golu mac olcak ;)

Sekopej
11.Ekim.2007, 16:57
Eğer bir yıldızımız olmasını istiyorsak bunun için cesur hamleler yapabilmeliyiz. Hep denir ya Hakan Şükür gibisi gelmedi, gelecekse bu Batuhan olmalıdır. Hakan ilk milli olduğunda kaç yaşındaydı? Batuhan'a da daha erken, biraz tecrübe kazansın, zamanla oynar vs gibi laflar diyerek Semih gibi yapmayalım, 25'inden sonra parlamasın O da.

Mustafa Denizli'ye bu nedenle güveniyorum, Terim de bir oyuncuya inanıyorsa kadroya koyuyor, Denizli de Batuhan üzerinde durursa ve devamlı oynatırsa bir yıldız kazanabiliriz. O nedenle bu maçta Batuhan'ın performansını çok merak ediyorum, inşallah ona güvenenleri yanıltmaz ve ilk maçından kariyeri için çok büyük bir adımı başarıyla atmış olur.

Takımda çok eksiklikler var, zorlanabiliriz ama kazanacağımızı düşünüyorum. Zor şartlarda hep istediklerimizi almışızdır.

Nocna Mora
11.Ekim.2007, 17:02
Batuhan son maçlarda çok iyi performans gösteriyor. Oynasa iyi olur...

anilton
11.Ekim.2007, 21:31
Mevlüt forvet oynarsa çok faydalı olabilir,Batuhan indirir Mevlüt bir şeyler yapmaya çalışır...

GeNç KaRTaL
12.Ekim.2007, 00:39
Bosna-Hersek maçı kesinlikle kolay maç olmayacak.Çünkü adamların kadrosu fena değil.Üstüne bizimde bir çok eksiğimiz var.Hiç kolay olmayacak işimiz..Zaten Belçika'ya evimizde çok önemli bir puan 2 puan bıraktık.Evimizde bir puan kaybı daha fena olur bizim adımıza.Mutlaka kazanmamız lazım.Millilerimize başarılar diliyorum..

BlackEagle19o3
12.Ekim.2007, 02:00
Batuhan-Mevlüt forvet hattını destekliyorum, bence de öyle olmalı.Ama bana göre Fatih Terim'in G.Zan-Sabri ve Kazım'ı ilk 11'de oynatmaması lazım.Onların yerine, İ.Kaş, Serdar K. ve Aydın oynayabilir ;) Ama bu dediğim 3 adam Fatih Terim'in asla vazgeçemediğim adamlar.Ne olursa olsun bunları oynatıyor:S

fmsmyrna
12.Ekim.2007, 02:05
İnşallah hem Batuhan hem Mevlüt gole ulaşır bu maçta güzel bir skor alırız.

GeNç KaRTaL
12.Ekim.2007, 03:42
Kesinleşmiş kadro..

TÜRKİYE
Volkan
Servet
İbrahim Kaş
Sabri
Hakan Balta
Kazım
Mehmet Aurelio
Ayhan
Arda
Batuhan
Mevlüt

Emurafu
12.Ekim.2007, 03:53
Şelcuk yula yine yorumcu sanırım...Umarım bir oyuncuya takmaz:D..Batuhan ve bazı oyuncular bu fırsatı iyi degerlendirmesi lazım..Çok zor maç olacak..İbrahim kaş bakalım Servet'le uyumu nasıl oalcak..İnsallah yerini saglamlastırır.Tabi kaş'da kendini ispanyada geliştirsin iyi olur...İyi savunma oyuncularına ihtiyacımız var..

ShevAnil
12.Ekim.2007, 03:56
Trt vericekmi maçı acaba.

PesimiSTyLa
12.Ekim.2007, 04:01
Yinee mi yula ya ne işi var bu adamın. İlker yasin den beter!

I3esiktas
12.Ekim.2007, 04:43
Yan topdan gelen golle 1-0 Yenık duruma düştük.

Aşk-ı Şehir
12.Ekim.2007, 04:44
Volkan yan toplara çıkmayı öğrenemeyecek mi yahu? :mad: 1-0 mağlup durumdayız dk 26 Dzeko.

I3esiktas
12.Ekim.2007, 04:45
2. gole cok yaklastılar atsaydılar kötü olurdu.

Fietra 10
12.Ekim.2007, 04:46
Selçuk Yula değil Cüneyt Tanman yorumcu ..

RaSenGan
12.Ekim.2007, 04:46
Volkan aynı Volkan.Allah'tan penaltıları verilmedi adamların.

I3esiktas
12.Ekim.2007, 04:54
Batuhan Sakatlandı Yerine Nuri Şahin girdi. Geçmiş oLsun..

PesimiSTyLa
12.Ekim.2007, 05:00
yok aga yok. Mevlüt ün bu milli takımda yeri yok ! Gitsin soşo da atmaya devam etsin gollerini. 2 önemli pozissyonu harcadı...

I3esiktas
12.Ekim.2007, 05:04
Mevlut 3. golude kacırdı ve ilk yarı bitti işimiz çok zorlandı.

PesimiSTyLa
12.Ekim.2007, 05:05
Bravo Mevlüt... Çıkar işte su adamı hoca görmüyor musun ? Al Halil'i, al Mehmet'i !

JunkChorn
12.Ekim.2007, 05:11
Volkan aynı Volkan.Allah'tan penaltıları verilmedi adamların.

Volkan %100 hatalı ama adamı kaçıran servet mükemmel değil mi?
Bunlar iyi günlerimiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bravo Mevlüt... Çıkar işte su adamı hoca görmüyor musun ? Al Halil'i, al Mehmet'i !

Fatih Terim mi ?

Ne zaman anadolu'da bir adam formda o zaman Fatih Hoca'nın favorileri oyunda oluyor.Yazık..

Nocna Mora
12.Ekim.2007, 05:13
Fatih Terim Volkan'dan vazgeçmeyerek zaten hata ile başladı maça. Herhalde Kayseri maçını ve Volkan'ın yediği golleriizlememiş olacak ki onu oynatıyor. Ayrıca madem Batuhan ile oynayacaktın neden adam gibi kanatlardan orta açmaya dayalı sistemi kullanmıyorsun...!!!

MeMo
12.Ekim.2007, 05:13
Volkan aynıysa kusura bakmayın Servet de aynı golde 2'sininde hatası büyük.

Emurafu
12.Ekim.2007, 05:15
Tekke olsa idi bir gol bir asistti vardı..Yazık valla onu çok arıyoruz..İlla ortasaha sokacaksak Nuri yerine yusuf daha mantıklı olurdu..Keske forvet soksaydı..Sabriyi begendim..Umarım Ligdede kısa paslar atar.Yanlızzzz duran toplar kullanmasın:D.Terimde hala bazı takıntılar devam ediyor..Mevlüt her maç pozisyona giriyor ama aynı şekildede kaçırıyor..Volkan biraz dikkat etmesi lazım..Şu durumda Volkan'ın oynaması mantıklı çünkü baska kaleci yok..Belki serdar olabilirdi..Hızlı ataklar için Aydın girebilir.Zaten baska girecek oyuncu yok gibi.Yusuf'ta girerse iyi atak yapabiliriz..Neyse 2.yarı baslıyor bakalım neler olacak..

Since-1907
12.Ekim.2007, 05:16
Fransa Sochaux da top oynayan Mevlüt değil mi diye şüphe duyar oldum bi oyuncu bu kadar mı 2 kimlikte oynar ya bravo !!

shamur1
12.Ekim.2007, 05:16
Tamamdır bu maçın da sorumlusu Mevlüt olacak.

Geçen hafta Ayhan'ı ezen Yusuf oynamıyor ama Ayhan 11'de.

Sabri aynı şekil. Kazım çok mu formda ? İ.Kaş ı ben takip edemiyorum Getafe de her hafta as mı çıkıyor bilmiyorum. Onlarca forvet varken Batuhan - Mevlut ıkılısıyle maça çıkıyorsun.

Golde savunma ne yapıyor seyrediyor adeta.

Neyse o yine imparator tabi ki.. Geçen sene de Bosna , Malta gibi takımlara yeniliyorduk bu sene de değişen bir şey yok işte.

PesimiSTyLa
12.Ekim.2007, 05:17
yahu yedigimiz gol baslı basına komedi zaten. Adam paylasımı 0 . böyle bi paylasım yok. Merak ediyorum o goluu atan herifi de mi tuncay tutacaktı da o cıkınca paylasım sorunu oldu?! bu hata . volkanın ki de ayrı hata. öyle bir cıkış yok! Bastan asagı komedi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Tamamdır bu maçın da sorumlusu Mevlüt olacak.

Geçen hafta Ayhan'ı ezen Yusuf oynamıyor ama Ayhan 11'de.

Sabri aynı şekil. Kazım çok mu formda ? İ.Kaş ı ben takip edemiyorum Getafe de her hafta as mı çıkıyor bilmiyorum. Onlarca forvet varken Batuhan - Mevlut ıkılısıyle maça çıkıyorsun.

Golde savunma ne yapıyor seyrediyor adeta.

Neyse o yine imparator tabi ki.. Geçen sene de Bosna , Malta gibi takımlara yeniliyorduk bu sene de değişen bir şey yok işte.

Sabri dikkatli izlediysen takımın en iyilerinden. Bir pozisyonda servet vee ibo nun kesmesi gereken topu kesip golü önledi. Sag taraftan bindirmelerini sürdürdü. Ortaları da eskiye nazaran iyi yerlere atıyor ve attığı da şut var... Bence takımın ilk yarıdaki en iyisi neredeyse.

Emurafu
12.Ekim.2007, 05:21
Yok yok harbiden sabri bu akşam iyi..Ah ah keske ligdede böyle oynasa..Saç baş yoldurmasa:D..Sabri korneri ilk defa penaltı noktasına attı gözlerim yaşardı:D..Hasan kabze bari milli takımda olsa iyi olurdu..Neyse insallah maçı alacagız..

IcedEarth
12.Ekim.2007, 05:21
Takım yine yan toptan gol yiyor, Volkan yine formsuz, Kazım yine sahada kayıp, Servet yine her korneri auta yolluyor, Mevlüt yine kaçırıyor, Hakan Şükür yine aranıyor ve Fatih Terim hatalarından ders almamaya devam ediyor. Ne de olsa o ders almaz, ders verir ;)

Fietra 10
12.Ekim.2007, 05:28
Golü kendi kalelerine attılar ..

I3esiktas
12.Ekim.2007, 05:30
GoLü Kendi kalesine atmışlar.. Sabri gerçekten çok iyi oynuyor İnşallah aLıcaz Bu mAÇI. Anam yazıyı yazarken ne gol kacırdık Aurelio Boş kale resmen.

PesimiSTyLa
12.Ekim.2007, 05:31
sol kanatlarını koridor yaptı Sabri.

I3esiktas
12.Ekim.2007, 05:39
2 Rakibimizde 2-0 öne geçti Bu Maçı %100 aLmamız lazım.

IcedEarth
12.Ekim.2007, 05:41
Yusuf hazırlanıyor, görelim bakalım Büyük Maç Oyuncusu Yusuf'u. Göster kendini Yusuf.

Goooooooooooool. Mevlüt saç baş yoldururken boş kaleye attı sonunda.

shamur1
12.Ekim.2007, 05:42
Mevlüt kötüydü ya çıkarın diyordunuz ya ee noldu ?

PesimiSTyLa
12.Ekim.2007, 05:43
Onu da atsın bi zahmet !

El Comandante
12.Ekim.2007, 05:44
Mevlüt kötüydü ya çıkarın diyordunuz ya ee noldu ?

Kötü degil mi ? Yahu kacirdigi goller ortada,onlardan bir tanesini atsaydi su an daha da farkli durumda olurduk.Attigi golde de senin elestirdigin Servet´in büyük katkisi var.Zaten onu da atamiyorsa ne isi var milli takimda ? :icon_biggrin:

IcedEarth
12.Ekim.2007, 05:44
Hala diyorum Mevlüt oyundan çıkmalı diye. Bunu da kaçıracak hali yoktu ya. Tek forvete dönülsün, sanırım az önce Halil girdi oyuna, o tek forvet olsun, orta sahaya takviye yapılsın bence...

scar face
12.Ekim.2007, 05:48
Macı Fikret abi ne güzel anlatıyor:DD
Yapma Sabriiiiiiiiiiiiii
Aferin Sabriiiiiiiiiiiiii:D

Fietra 10
12.Ekim.2007, 05:48
Ayhan'ı gördükten sonra kendimi Selçuk'un yerine koydum ..Selçuk umarım suçu kendinde aramıyordur ..

IcedEarth
12.Ekim.2007, 05:50
Evet Ayhan bugünlerde bir miktar formsuz, M. Topal sağlam olsaydı veya Selçuk oynasaydı güzel olabilirdi aslında.

El Comandante
12.Ekim.2007, 05:53
Ayhan bugünlerde degil,sezon basindan beri formsuz.Zaten istikrarsiz biri oldugu ortada.Yerine Nuri Sahinle baslamaliydik,Selcuk inan da kadroda olmaliydi.

Fernando Gago
12.Ekim.2007, 05:55
Mevlüt sonunda şanssızlığı yenebildi :)

IcedEarth
12.Ekim.2007, 06:01
İşlemeyen çok şey var, şans her zaman bizden yana olmayabilir. Ama bunlar maçtan sonra konuşulmalı bence. Sonuçta ikinci yarıda çok kötü oynamıyoruz ve henüz skor 2-1.

Bir not da taraftar için, hiç beğenmedim bugün taraftarı. Çok suskun kaldılar maç boyunca, ara sıra 1-2 tezahürat yapayım dediler. Şimdi de yabancı madde atıyorlar. Önde veya geride olduğumuz farketmez, bir maçta sahaya yabancı madde atılması yanlış birşey bence...

goosfraba
12.Ekim.2007, 06:02
Arkadaşlar konuyu kişiselleştirmeden mesajlarınızı atın. Atılan mesajlarda sadece Milli takım olsun, eleştirilere birşey denilmez tabiki de, ama olayı kişiselleştirmeyin, lütfen.

PesimiSTyLa
12.Ekim.2007, 06:09
Üzerine kim alıyorsa. Onları galibiyet de 1 kere helal olsun derken göremiyoruz...

2-1 kazandık, tesekkürler cocuklar...

IcedEarth
12.Ekim.2007, 06:11
2-1 kazanmayı başardık. Maç yorumumu daha sakin bir zamana saklamayı düşünüyorum üşenmezsem :) Tebrik ediyoruz sahadaki 14 kişiyi.

Redrum
12.Ekim.2007, 06:13
Şansa bala yine kazandık. Ben şunu anladım, bizim takım hiç bir zaman ispanya, almanya, hollanda gibi oynayamayacak, ama bizim takım tekniğin değil de, azimin, hırsın, isteğin ve mücadelenin galibiyetini sergiliyor euro 2008den beri.. teşekkürrler..

gerrrard
12.Ekim.2007, 06:16
Terim yüzünden pek sevinemedim.

Knightmare
12.Ekim.2007, 06:22
Dat diri dat dat dat diri dat dat dat diri dat dat daaat :D:D:D
çok hoşuma gitti tezahürat :D
Sabri'yi pek sevmem ama hakikaten varını yoğunu koydu bugün, en iyi oyuncumuzdu bana kalırsa. İbrahim'de çok yerinde müdahaleler yaptı, ciddi bir hata da yaptı ama o pozisyonda savunmada tek olması da biraz garipti...
Yusuf'u da ayıp olmasın diye aldı bence sahaya :) o kadar hazırlandı adam heveslendi, gol olunca geri döndü. Terim'in içi rahat etmedi :D
kazanacağımızı ama kolay olmayacağını söylemiştim. İkinci yarıda ki oyun ilk yarıda da olsaydı kolayda kazanırdık. mühim olan 3 puanı aldık bu günü de atlattık.

RaSenGan
12.Ekim.2007, 06:26
Mevlüt'ün yerinde ben olsam atardım 2 tane (: Batuhan-Halil çıksak daha iyi olurdu bence.Mevlüt'te ne var anlamıyorum.Boy yok boy olsa kafa vuramıyo,şutları iyi değil güç yok.Ee forvet olmanın ne anlamı var ? :) Attığı golde yatsın kalksın Servet'e dua etsin.Sabri'de büyük ilerleme var.Orta yapmayı öğreniyo yavaş yavaş :p İbrahim Kaş.Çok büyük hatalarda yaptı çok büyük müdahalede.Volkan yine boş yere çıktı ve yine gol oldu.Ne zaman akıllanıcak acaba :) Takım olarak ikinci yarı çok iyiydik.İlk yarı kötü olsakta toparlanmasını bildik fakat yine de açıklar veriyoruz,çok gol kaçırıyoruz.Şimdilik eksikliklere bağlayalım bunu.Estonya maçınıda güle oynaya alırız artık.

Universal
12.Ekim.2007, 06:32
Kazandık istekli bir futbol sergiledik. :) Ama bu takım Dünya Kupasına gidersek iyi iş yaparmıyız merak ediyorum...

Aygün bu arada Mevlüt yerinde olsaydın atardın ama; değilsin. :)

I3esiktas
12.Ekim.2007, 06:37
Batuhan'ın omzu çıktı !!!

(A) Milli Futbol Takımı aday kadrosuna ilk kez çağrılan Beşiktaşlı futbolcumuz Batuhan Karadeniz, Bosna-Hersek karşısında ilk 11'de sahaya çıkarak ilk kez milli oldu.

İlk kez Milli olmanın sevincini yaşayan Batuhan, Bosna Hersek ile oynanan maçın 38. dakikasında talihsiz bir şekilde sakatlanarak oyun dışında kaldı.
Bosna Hersek forması giyen Berberovic ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Batuhan Karadeniz'in gelen ilk haberlere göre omzunun çıktığı ifade edildi. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Batuhan Karadeniz'in yerine oyuna Nuri Şahin'i sahaya sürdü.

RaSenGan
12.Ekim.2007, 06:37
Aygün bu arada Mevlüt yerinde olsaydın atardın ama; değilsin. :)

Benim olma mı istiyosun ? :D Sen olsan bile atardın abi.Mevlüt'le olmaz.Semih ve Nihat gelsinde iyileşse de gollerimiz devam etse.Bu maçta Nihat ve Semih olsa rahat 4-5 atardık.Mevlüt 3 tane kaçırdı ilk yarı.İkinci yarıda da o kadar atak yaptık muhakkak atarlardı gol..

Fietra 10
12.Ekim.2007, 06:38
Aslında oyuna kötü başlamadık .. İstekli başladık golü bizde bulabilirdik nitekim bir yan toptan Servet - Volkan ikilisinin kişisel hataları sonucu golü yedik ama maçı bırakmadık .. Daha kötü futbol bekliyordum ya da şöyle söyleyeyim daha dirençli bir Bosna bekliyordum Euro 2008 Elemelerindeki Bosna'yı hatırlayınca ..

Sabri gerçekten çok iyi bir oyun sergiledi .. Mevlüt gol atmasına ragmen 11'de oynayacak değil gibi gözüküyor .. Kaş , Zan'ı hatırlattı bugün bana yaptıgı hatalarla :s Volkan'ın aklını başına alması lazım .. Nuri'nin artık bu takımda 'banko' oynaması lazım .. Batuhan'ın sürekli kadroya alınması fakat 11 için süre tanınması lazım .. O havayı soluması bile çok büyük bir olay bu yaşta onun için ..

Aklıma gelen bunlar .. Muhtemelen Estonya'yı da yenip 6 puan alacağız bu süreçte ..

BlackEagle19o3
12.Ekim.2007, 06:56
Ulusal Takımımızı tebrik ederim.Batuhan'ın umarım önemli birşeyi yoktur...

KaPaLı
12.Ekim.2007, 07:13
Bugün kazandık ama hiçte iyi oyun ortaya koymadık. Batuhan daha 17 yaşında bu kadar baskıyı kaldırabilirmi diye düşünmesi gerekiyodu Fatih Terim'in.

Ve ben şunu anlamıyorum Bosna'nın takım olarak uzun olduğunu ileride Dzeko'nun sürekli aralara kaçtığını arkadan gelenlerin onun bölgesine girdiğini ben biliosam Fatih Terim'de bilecek.

Adamların savunması yavaş sende gidiyosun Batuhan'ı oynatıyosun topla hareketli olan Halil'i oynatmıyosun. Mevlüt sevdasıdır gidiyo gol attı belki ama yenilsek baş sorumlusu olurdu. Bir insan bu kadar negatif oynayabilirmi bir pozisyonda bıraksa Arda çok rahat gol yapacak dönerek vurmaya çalışıyo daha dün 1 bugün 2.

Kazandık 3 puanı cebe attık ama İspanya maçına kadar sakatlarımız iyileşmezse ve Signor çok iyi analiz edip ona göre kadro çıkarmazsa İspanya karşısında hüsrana uğrarız

Fietra 10
12.Ekim.2007, 07:14
Terim'i begeniyordum özellikle 2.Galatasaray dönemine kadar .. 2.Galatasaray döneminden sonra da şüphelerim olsada hala iyi bir hoca oldugunu düşünüyordum .. Ama milli takımda gerçekten oyuncu seçimlerini ve medya ile ilişkilerini anlamakta güçlük çekiyorum .. En kariyerli hoca sensin Türkiye'de .. Biraz daha olgun davranmalısın veya ne bilim takımında kadroya giremeyen oyuncuyu milli takıma çagırmamalısın .. Ama sen sanki birilerine nazire yaparcasına bu hareketlere devam ediyorsan tepki alacaksındır .. Bunuda normal karşılamayı bilmek zorundasın .. Telefon ile adamın anasına bacısına sövmeye hakkın yok ..

TR.CaPTaiN
12.Ekim.2007, 09:00
Futbol olarak istenilen verilemese de mücadele ile alınan 3 puan güzel.

Bir kısım Beşiktaş taraftarının Beşiktaş lehine tezahürat yapması ve sahaya atılan birkaç yabancı madde gecenin hoş olmayan anlarındandı.

Bordo61Mavi
12.Ekim.2007, 12:29
Kim ne derse desin Fatih Terim cok ozel bi teknik direktor. Bu macida aldik yolumuza devam ediyoruz.

Mevlute bukadar elestiri geliyor ama fransa daki maclarini izleyin bi derim. Topla beraber defansin ustune ustune kosulari varki, kendini dahada gelistircek ins

Fatih Tekke nin bu takimda olmasini cok istiyorum, Terime sormak isterim neden yok diye. Super kupa ve Uefa kazanan takimda oynadi. Gecen hafta Yusuf iyi performans yaptiysa Fatihte 3 gol atti

DisCo
12.Ekim.2007, 18:55
Maça ağırlığımızı koyduğumuz andan itibaren skoru lehimize çevirecek pozisyonlar bulduk. Genel olarak baktığımızda halkın ısrarla istediği Nuri Şahin'in etkisizden de öte bir oyun sergilediğini gördük. Oyuna girdiği andan itibaren sürekli yüklenen bir takımın oyuncusu olduğu halde adını ya duydum yada duymadım. Yani neyi demek istiyorum. Bu oyuncu mükemmel al koy oynasın diye birşey yok arkadaşlar. Takımında harikalar yaratabilir veya çok yeteneklidir bunlar yetmez. Bu Nuri içinde bahsettiğiniz bir çok oyuncu içinde geçerlidir.

Savunmamız yine her zamanki gibi iyi işler yapsada yapılmayacak işleride yaptı. Bu sorunumuzu çözen bir teknik adam olursa bence tarihe altın harflerle yazılmalıdır.

Mevlüt gerçekten koşuyor, her pozisyon içerisinde var. Ama kaçırdıkça kaçırıyor. Demek ki koşmak, pozisyon yaratmak yetmiyor arkadaşlar. O golü atacaksın. Golcü isen o top çizgiden geçip girecektir. Yoksa nerden çıktı bu adam nasıl oynuyor gibi yorumları hep yaparız.

Sabri konusunda ise bu adama istikrar kazandırırsak bence çok iyi bir sağ bek olabilir.

Crocodile1963
12.Ekim.2007, 19:10
Maçta birçok gol poziyonuna girdik ama Mevlüt acemiliği ile pozisyonlardan faydalanılamadık.
- Nuri orta sahaya hareket getirdi.
-Bir takımın en iyi oyuncusu sağ bek ise demek ki takımda bir problem vardır. Maçta dikkatimi en çok çeken sahaya pet su atılması oldu. Maçta hiçbir gerginlik yokken sahaya su atılması ne kadar akılcıdır bilemiyorum. Acaba kime atıldı. Bosnalı kardeşlerimize mi Milli Takım oyuncularımıza mı ?

GeNç KaRTaL
12.Ekim.2007, 19:37
Maça hakim başlayan taraf bizdik fakat maçın hakimi olmamız bize pozisyonlar olarak dönmedi maalesef.Fatih Terim'in maça başlarkenki Batuhan stratejisi tutmadı.Bosna savunması aşamadık Batuhan ile.Orta sahadan etkili gelemeyincede öyle pozisyonsuz kala kaldık.Üstüne bide duran toptan gol yeme hastalığımız meydana çıkınca geriye düşmüş olduk.Golden sonra Bosna'nın 2.gole çok yaklaştığı bir pozisyon daha var sanırım Sabri idi golün olmasını engelledi.Maçın kırılma noktalarından birisiydi.Maçın 2.kırılma noktası ile Batuhan'ın sakatlanmasıydı.Batuhan'ın sakatlanmasından sonra Fatih Terim strateji değişikliğine gitti ve buda işe yaradı açıkcası.İlk yarının sonlarında çok iyi baskı kurduk.Pozisyonlarda bulduk fakat değerlendiremedik..

2.yarıya ilk yarının sonlarında kurduğumuz baskıyı devam ettirerek başladık.Bosna savunması Batuhan'ın sakatlanmasına kadar olan zamandaki kadar rahat değildi ve hata yapmaya başladılar.Bu hatalardan yararlanamadık taa ki Sabri'nin serbest vuruştan attırdığı gole kadar.Spiker pozisyon faul olduğunda tehlikeli bir yerden serbest atış kazandık dediğinde ne kadar tehlikeli olabilir ki canım diye düşündüm içimden ama Sabri golü yaptırararak bana adeta sorunun cevabını verdi.:icon_smile: Baskımız devam etti ve Bosna savunması açık vermeye devam etti.Fakat çok net pozisyonlardan yararlanamadık.Yine bir duran top organizasyonunda golü bulduk.Mevlüt maç boyunca yararlanamadığı net pozisyonlarının aksine bu sefer affetmedi 2.golümüzü attı.Herhalde bu golü kaçırsaydı vatan haini ilan edilirdi.:icon_biggrin: 2.golü bulduk fakat hala bastırmaya devam ettik.Bu bize pahalıya patlayabilecek bir pozisyona neden oldu fakat savuşturmayı başardık Allah'tan.Maçın sonlarına yaklaştıkça tempo düştü ve önemli bir maçtan kayıpsız geçmeyi başardık.

Maç içinde gözüme çarpan oyunculardan bahsetmek istiyorum.Birincisi Sabri çok mükemmeldi.O herkesin eleştirdiği saç baş yolduran Sabri gitmiş yerine harika bir Sabri gelmişti.Bunu arada yapıyor ama sürekli hale getirse çok süper olacak.Arda ilk yarıda fazla etkili olamadı.Bunda hep sağdan gelmemizinde katkısı var.2.yarıda oyuna daha çok ağırlığını koydu.İlk golde katkısı önemliydi.Mevlüt Schoaux'ta (yanlış yazmış olabilirim) çok iyi performans sergiliyor.Milli takıma gelince etkisizde oynamıyor ama önemli pozisyonlardan yararlanamıyor.Artık şansızlık mı,becerisizlik mi yoksa tecrübesizlik mi bilemiyorum.Fakat Terim onu kazanmak adına her zaman seçiyor ve oynatıyor.Zaten sever böyle şeyleri yapmayı.Bir tane adam belirledi mi sonuna kadar hep onla devam ederi.Belki bundan sonra dün etkisiz olmasına rağmen Batuhan'ıda sürekli takımda görebiliriz.:icon_smile: İbrahim Kaş'ta maçta hataları olmasına rağmen çok kritikte müdahaleleri vardı.Açıkcası Gökhan Zan olsa bu maçta çok daha kötü şeyler yapabilirdik.Bence Kaş'ta ısrar etmeliyiz.Servet'i beğenmedim.Bu sezon onu büyük bir form düşüklüğü içinde görüyorum.İlk golde Volkan kadar hatalıydı.Geçen seneki Servet'ten eser yok.Bir an önce toparlanmalı mutlaka.

Belçika'ya karşı kaybettiğimiz 2 puandan sonra burada kaybedeceğimiz puanlar çok büyük zarar verecekti milli takımımıza fakat kayıpsız geçmeyi başardık.Sırada grubun en zayıf ekini Estonya var.O maçıda kayıpsız geçeriz diye düşünüyorum.Sonrasında grubun Favorisi İspanya ile maçımız olacak.O zamana kadar sakatlarımız iyileşmiş olurlar.Yıldız oyuncularımızın o maçta mutlaka olması lazım..

Son bir şeyde taraftar hakkında söylemek istiyorum.Açıkcası ben dün beğendim atmosferi.Son zamanlarda hiç böyle bir atmosfer görmemiştim milli takım maçlarında.Maçtan önce kırmızı tişörtler ve bayraklar dağıtılmış.Stad kırmızı-beyaza boynamıştı adeta.Güzel bir görüntü oluşturmuştu.Milli takım maçlarında hep böyle güzel atmosferler görmek dileğiyle..

Universal
12.Ekim.2007, 20:21
Benim olma mı istiyosun ? :D Sen olsan bile atardın abi.Mevlüt'le olmaz.Semih ve Nihat gelsinde iyileşse de gollerimiz devam etse.Bu maçta Nihat ve Semih olsa rahat 4-5 atardık.Mevlüt 3 tane kaçırdı ilk yarı.İkinci yarıda da o kadar atak yaptık muhakkak atarlardı gol..

Nihat ile Semih gelse zaten Mevlüt yedek kalacak. Batuhan ise 21-22 yaşına kadar bu formayı giymesi zor olabilir çünkü; önünde olan isimler iyileşecek. Umarım Fatih Terim Tekke'yi unutmaya devam etmez. Yusuf Şimsek ise eğer maç başında kadroda olsa bu skor çok farklı olabilirdi. Çok yaratıcı bir futbolcu.

eXcitinG
12.Ekim.2007, 20:37
Bir Fatih hocaya çok sinir oLdum ikincisi o kendisini gökyüzünde eşsiz bir yıLdız sanan yorumcu gibi birşeye benzeyen Cüneyt Tanman a. Yahu adam daha dakika başında bir başLadı Batuhan ve Kaş a yükLenmeye maç sonuna kadar devam etti. Yahu ne istiyor bu adamLardan anLamadım. Kaş bir hata yaptı ama çok kritik pozisyonLarda çıkardı. Batuhan ise eğer o ikinci yarıda ki hücum varyasyonumuzda oLsaydı daha etkiLi oLurdu. Maça direk Batuhan HaLiL yada YıLdız HaLiL ikiLisi iLe başLamamız gerekti. Neyse zor dönemde zor bir gaLibiyet aLdık.

Estonya ya 4 gün sonra bir 4-5 tane atarsak süper oLacak. Şu maçın benim için tek önemi var Nuri Şahin Emre den şu an itibari iLe 5 ve 7 kat arası daha iyi bir orta saha oyuncusu. Artık Fatih hoca bazı şeyLeri görsün MiLLi takımda aLternatifsiz kimse yok yeterki doğru kişiLere şans veriLsin.

PesimiSTyLa
12.Ekim.2007, 20:53
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Türkiye'nin 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Bosna Hersek'i 2-1 yendiği maçın sonucunu, ''Formunu bulan Türkiye, Bosna Hersek'i afallattı'' başlıklı haberle duyurdu.

19. Dünya Kupası Avrupa elemelerinde, 5. Grup'ta mücadele eden (A) Milliler'in, evinde ağırladığı Bosna-Hersek'i 2-1 yenerek, puanını 7'ye yükselttiği maça ilişkin FIFA'nın internet sitesinde yayımlanan haberde, Dzeko'nun 27. dakikada attığı golle, konuk takımın 1-0 öne geçtiği belirtildi.

Maçın 51. dakikasında, Sabri'nin kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde Dzeko'nun kafasından ağlara giden topun, Türkiye'ye getirdiği beraberliğin anlatıldığı haberde, Mevlüt'ün, 66. dakikadaki golüyle galibiyetin mimarı olduğu ifade edildi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan haberde de kırmızı-beyazlı ekipte Semih, Nihat ve Gökhan Ünal'ın bulunmadığına dikkat çekilirken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, 17 yaşındaki forvet oyuncusu Batuhan'ı milli takıma ilk kez çağırdığı ifade edildi.

Haberde, maça parlak bir başlangıç yapan Türkiye'nin, baskılı bir oyun sergilediği kaydedildi.

feanorringeril
13.Ekim.2007, 03:38
Buraya maç 1-0 geride giderken ve öne geçtikten sonra atılan mesajları okuyup, görmesi gerekenlerin bazı şeyleri görmesi lazım. Gram objektiflik barındırmadan oturup sallamayı çok seviyoruz gol yeyince, geri düşünce..
Nuri' yi niye aldın diyenlerden Yusuf' u Ayhan'la tokuşturanlara, maçın en iyi oyuncusunun orada olmaması gerektiğini düşünenlere kadar..!

Ilhan
13.Ekim.2007, 16:51
İki takım arasındaki kalite farkını bol hücum adamı ile oynadığımız an görebilmek ne kadar kaydadeğer, güzel bir gelişme. Avrupa Şampiyonası'nda Nihat'a hapsettiğimiz forvet bölgesine bu maçta girip çıkan oyuncu sayısının çokluğu bile herşeyi ifade ediyor.

Türkiye maçı isteyen taraftı, daha çok gol pozisyonuna giren taraftı. İbrahim Kaş'ın oyununu beğendim. Bu ve Estonya maçından alacağımız sonuçla sanırım grubun seyri oynayacağımız Belçika ve İspanya maçlarına kalacak. Korkak oynamazsak o maçlardan da zaferle çıkmamız mümkün.