PDA

View Full Version : Aziz Yıldırım Kararını Verdi

goosfraba
07.Ekim.2007, 20:35
Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticilerin sabaha kadar FBTV’de takımı masaya yatırdıkları ve çözüm arayışlarında bulundukları öğrenildi.

Teknik Direktör Aragones’i bugünkü tabloda en az suçlu kişi olarak gören yöneticilerin mevcut kadronun Fenerbahçe’yi belirlenen hedeflere taşıyamayacağı görüşünde birleştikleri bildirildi. Özellikle yedek kulübesinin çok zayıf kaldığını, umut beslenen gençlerin ve bazı yabancı oyuncuların takıma faydalı olamadıklarını düşünen yöneticilerin devre arasında büyük bir kıyım yapmayı planladıkları ifade edildi.

Aragones’in bazı oyuncu tercihlerinde hatalar yaptığını da savunan yöneticilerin, İspanyol hocanın gönderilmesini de tartıştıkları ancak net bir sonucun çıkmadığı bildirildi.
Toplantıda Başkan Aziz Yıldırım’ın görevi bırakma düşüncesi de tartışılırken, birçok yöneticinin böyle bir hareketin Fenerbahçe’ye daha çok zarar verebileceğini kaydettiği öğrenildi. Ancak Yıldırım’ın yapılan eleştirilerden bir hayli rahatsız olduğu, sürpriz bir kararla kulübü olağanüstü kongreye götürebileceği de ileri sürüldü.

mynet.com

Nedvedmania
07.Ekim.2007, 21:06
Eee karar ne ? kongreye götürebileceği öne sürüldü , aragones konusu tartışıldı net bir karara varılamadı . Bunlar karar değilki :)

KaPaLı
07.Ekim.2007, 21:24
Alt yapıdan mutlaka oyuncu çıkarmamız lazım. Paf takım - Yıldız takım boşunamı var Fenerbahçe'de.

Fernando Gago
07.Ekim.2007, 22:17
Aziz Yıldırım'ın egolarından vazgeçip kadronun zayıflığının farkına varması şaşırttı beni :)

nerazzuri
08.Ekim.2007, 00:36
15 tane oyuncu alırız. sezon sonu yollar bir 15 daha alırız sonumuz Beşiktaş'a döner.

goosfraba
08.Ekim.2007, 00:46
Eee karar ne ? kongreye götürebileceği öne sürüldü , aragones konusu tartışıldı net bir karara varılamadı . Bunlar karar değilki :)

Özellikle yedek kulübesinin çok zayıf kaldığını, umut beslenen gençlerin ve bazı yabancı oyuncuların takıma faydalı olamadıklarını düşünen yöneticilerin devre arasında büyük bir kıyım yapmayı planladıkları ifade edildi.

En azından buna karar verilmesi doğru birşey. Bence zamanında görülen birşey ayrıca.

...ve ayrıca yıldız transferi de istemiyor taraftar artık. İşe yarayacak, takımı ipten alacak, istikrarlı oyuncular istiyor. Bana göre bunu yapmak zor birşey de değil.

Universal
08.Ekim.2007, 00:57
Evet en az 6-7 oyuncu almamız gerekiyor.

TR.CaPTaiN
08.Ekim.2007, 01:03
Özellikle yedek kulübesinin çok zayıf kaldığını, umut beslenen gençlerin ve bazı yabancı oyuncuların takıma faydalı olamadıklarını düşünen yöneticilerin devre arasında büyük bir kıyım yapmayı planladıkları ifade edildi.

Transfer sezonunda aklınız nerdeydi diye sorarlar adama.

MeMo
08.Ekim.2007, 01:52
Daum'un geldiği senede böyle bir operasyon yapılmıştı.Ondan sonra başarılı sezonlar geçirdik diyebilirim.Büyük ihtimalle böyle bir operasyon yapılacak hayırlı olur inşAllah.

bySilver
08.Ekim.2007, 01:59
Kadronun eksik oLdugunu sonunda anLaşıLdı :)

nerazzuri
08.Ekim.2007, 02:04
Anlaşılması hiç bir şeyi değiştirmeyecek. :)

goosfraba
08.Ekim.2007, 02:08
Transfer sezonunda aklınız nerdeydi diye sorarlar adama.

Kaptan yönetim bu takımın neler yapabileceğini görmek istiyordu sanırım. O yüzden transferler böyle oldu. Ama sende haklısın. Bir futbol adamıysan veya teknik direktör isen veya başkan isen, ileriyi görebilmen şart futbolda.

Neron_FB
08.Ekim.2007, 03:42
"Şampiyonlar liginde yarı finale çıkacak kadroya sahibiz" diyen aziz yıldırımın doğruyu görmesine sevindim ama inşallah devamı gelir, transferler yapılır..

anil luque
08.Ekim.2007, 03:44
buguün gazetede eger 5 maç içinde takımı toparlayamazsa aragonesle yollar ayrılacak yazıyordu ..

GodfatheR
08.Ekim.2007, 04:36
Bu adamın bizi toparlayamayacağı gün gibi ortada.:( Ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi olur.

El Barto
08.Ekim.2007, 05:08
Kaptan yönetim bu takımın neler yapabileceğini görmek istiyordu sanırım. O yüzden transferler böyle oldu. Ama sende haklısın. Bir futbol adamıysan veya teknik direktör isen veya başkan isen, ileriyi görebilmen şart futbolda.

Eğer bu gerçekse çok komik olur böyle birşey. Bunu yapmak takımın 1 senesine mal olur yahu kimse bunun altına girmez.

Memedov
08.Ekim.2007, 05:25

Bunu yeni anlayanlara selamımı gönderiyorum buradan.;) Başa gelen çekilir ocak ayına kadar yapcak birşey yok.

GeNç KaRTaL
08.Ekim.2007, 05:31
Fenerbahçe yönetiminin yaptıkları hatanın farkına varmış olmaları önemli.Şimdi Fenerbahçe'nin kadroya takviye yapılana kadar yarıştan geri kalmaması gerekiyor.Yoksa bu sene yatar..

goosfraba
08.Ekim.2007, 05:45
Haftaya Aragones ile bir toplantı yapılacakmış LigTv'nin haberine göre. Sanırım bu toplantı da bir uyarı değil, fikir alış-verişi olacak. Çünkü yönetim Aragones'in arkasında olduğunu birkaç kez söyledi bugün ki duruma rağmen. Ama inşallah işe yaramayan futbolcuları gönderir, yerlerine daha iyilerini alabiliriz. Bunlar Maldonado, Selçuk, Josico olur tahminimce. Bir Appiah'ın, bir Aurelio'nun yerleri bu adamlarla dolmuyor. Giden iyi oyuncuların yerlerini dolduracaksan, muhakkak gidenlerden daha iyi olmalı gelen adamlar. Neyse, hayırlısı neyse o olsun. Ayrıca yeri değil ama Fenerbahçe'yi ilgilendiren bir durum, eğer yönetim Lugano'ya sözleşme teklifi yapıp red cevabı almışsa şimdiden onunda yerine sezon sonu için adam bakmaları iyi olur.