View Full Version : Uefa Kupası B Grubu [ Galatasaray ]
goosfraba
07.Ekim.2007, 20:44
Benfica
Olimpiacos
Galatasaray
Hertha berlin
Metalist Kharkiv
Grup hakkında ki sohbetleri buradan yapabilirsiniz.
Fietra 10
07.Ekim.2007, 20:48
Metalist ve Olympiakos maçları içerde ise şayet Galatasaray'ın şansı biraz daha artar .. Tabi Berlin maçıda zor gibi görünsede gurbetçiler maça yogun ilgi göstereceklerdir .. Alışıgız biz Almanya'ya .. Benfica maçı bence en çok zorlanılacak maç olacak .. Üste dediğim gibi olursa Benfica zorlu bir deplasman gibi görülüyor .. Sonuç olarak zor bir grup gibi görünüyor .. Herşey olabilir Metalist bile çıkabilir gruptan ..
Emurafu
07.Ekim.2007, 20:49
Diger konudaki yazımı burayada yazim bari;)
Grubumuzun zor olması sevindirici..Takımımız daha iyi konsantre olur..Bence çok zevkli ve çekişmeli bir grub olacak..Olimpiakos maçı içerde olursa iyi olur..Şimdi fikstürü bekleyelim..Bu grubtan çıkarsak iyi bir hava yakalarız..Basın bu sefer ne yazacak bakalım..Lokum gibi grubta yazamazlar.
Berlin maçı deplasmanda olsun..Skibbe içinde sans olur..Sonuçta rakibi tanıyor..
PesimiSTyLa
07.Ekim.2007, 20:50
Umarım Metalist ve Olimpiacos ile içerde oynarız...
Berlin deplasman sayılmaz, tek deplasman Benfica olur. Özellikle yunanlılarla inşAllah burada oynarız.
Denk bir grup. Belki de böyle olması daha iyi oldu. Metalisti Bjk macından biliyoruz, Berlin'i Skibbe mutlaka biliyordur. Benfica nın kalitesi ortada ve Olimpiacos da cok iyi bir takım. Her maca cok ciddi hazırlanmalıyız, ki öyle olacaktır. Fikstür acıklandığında daha net bir yoruum yapilir.
El Comandante
07.Ekim.2007, 20:51
Güzel bir kura oldu,denk takimlar geldi.Ben bu sene gruplarda bizi zorlayacak takimlarin cikmasini istemistim,istegim gerceklesti.Futbolcular isin ciddiyetinin farkina varacaklardir,daha iyi konsantre olacaklardir Avrupa maclarinda.Gruptan cikabiliriz diye düsünüyorum.
Bu arada Olimpiacos ve Metalist ile iceride,Berlin ile Benfica maclarini disarida oynasak iyi olur.
Nedvedmania
07.Ekim.2007, 20:53
Kuradaki şansımız devam ediyor atrık bu şansı kullanmanın vakti geldide geçiyor bile. Çok denk bir grup kimin çıkacağı hiç belli değil. Çok çekişmeli ve sonunda bizim kazanacağımız bir grup olur İnşallah
PesimiSTyLa
07.Ekim.2007, 20:54
http://img519.imageshack.us/img519/4622/uefacupea7.jpg
Nedvedmania
07.Ekim.2007, 20:56
en zor grup f grubu diğerleri Orta düzeyde.
Fietra 10
07.Ekim.2007, 20:57
A grubu ne olmuş öyle yahu .. İng-İsp-Alm-Hol-Fra takımları aynı grupta..:)
RaSenGan
07.Ekim.2007, 20:59
Bu arada Olimpiacos ve Metalist ile iceride,Berlin ile Benfica maclarini disarida oynasak iyi olur.
Herta-Galatasaray maçına gidiceksin diye istiyosun kesin Herta deplasmanını :D
Olympiakos ve Benfica'yla içerde Metalist ve Herta'yla dışarda oynamak bizim için en karlısıdır.Metalist kendi sahasında iyi değildir bizi yenicek kadar.Herta deplasmanında zorlanırız.Geçen sene Leverkusen maçına da kendi sahamız sayılır diyorduk sonucu gördük :) Olympiakos ve Metalis'ten 4 puan alsak,Benfica'yı evimizde yensek gruptan çıkmamız için bize yeter.
El Comandante
07.Ekim.2007, 21:00
C grubu da fena.
Bu sene Uefa kupasinda cok güclü takimlar var,CL den farki yok valla.Maclar kiran kirana gececek.
PesimiSTyLa
07.Ekim.2007, 21:00
Gruplara bakıyorum da kolayy grup yok. Biraz D ve H grubi iyiymiş. Bence fena kura degil. Metalist ve Oli macları burda olursa bence cıkarız.
Fietra 10
07.Ekim.2007, 21:01
Bu gruptan çıkmak için 4 puan bile yeterli olabilir ..
Sheriff
07.Ekim.2007, 21:03
Metalist Galatasaray'ı da çok kasacaktır, Beşiktaş karşısında şov yapan şiir gibi top oynayan bir Metalist izledim çünkü.. Hadi hayırlı olsun, grupdan en az hasarla hatta hasarsız çıkmamız ümidiyle..
KaPaLı
07.Ekim.2007, 21:20
Herkes Metalist'i kolay görüyo ama öyle hafife alınacak takım değiller. Tamam star oyuncuları yok ama çok iyi takım oyunu oynuyolar. Galatasaray ofans olarak çok güçlü ama defansta çok açık veriyo. Hep söylüyorum ileride basmıyo Galatasaray buda Metalist'in ekmeğine yağ sürer.
Hertha Berlin bu sene kadrosuna Voronin'i kattı en önemli transfer olarak. Çok iyi defans yapıyolar ileride Pantelic - Voronin'e sürekli uzun top atıyolar. Almanyada olması deplasman sayılması anlamına gelmez. Ordaki Türk potansiyeli ortada.
Olypiacos maçı inşallah içeride olur diyenlere şunu söylemek istiyorum dışarıda olsa daha iyi. Olypiacos deplasmanlarda sürekli kontra oynayan takım ve çok hızlı oyuncuları var. Deplasmanda olması bu maçın daha iyi.
Benfica için söylenecek birşey yok zaten Ortasahaları Galatasaray'a göre zayıf. 1.torbadan geldiler ama orayı hakettiklerini düşünmüyorum.
Uzun lafın kısası Galatasaray en azından 2. olabilir grupta.
deniz.91
07.Ekim.2007, 21:24
Bu yıl UEFAda tüm gruplar zor GS 3. olarak çıkar bence
PesimiSTyLa
07.Ekim.2007, 21:27
Şimdi Metalist artık bizim için kapalı kutu degil. Besiktas ile eslestiginde hepimiz adını yeni duymuştuk ve Besiktas eler diyorduk; ama adamlar öyle olmadıgını gösterdi. Şimdi biz o macı garanti görmüyoruz, rakibi biliyoruz. Jaja, Devic, Guaye gibi önemli silahları oldugunu biliyoruz ve ona göre önlem alacagız. O yüzden nasıl oynadıgını bildiğin rakip, nasıl oynadıgını bilmedigin rakipten cok daha iyidir. Diğer 3 takımı da biliyoruz. Bu bence daha iyi oldu, fikstür yönünden de iyi bir kura cekersek grupta lider de olabiliriz, elenebiliriz de . 4 puanı alan takım ilk 3 e girmeyi büyük ölcüde garantiler diye düşünüyorum...
Memedov
07.Ekim.2007, 21:52
Evinde oynadığı maçları kazanırsa Galatasaray çıkar. Yoksa işi çok zor..
RaSenGan
07.Ekim.2007, 21:54
Metalist Galatasaray'ı da çok kasacaktır, Beşiktaş karşısında şov yapan şiir gibi top oynayan bir Metalist izledim çünkü.. Hadi hayırlı olsun, grupdan en az hasarla hatta hasarsız çıkmamız ümidiyle..
Oynattırırsan adamları şiir de yazarlar Romanda :) Metalist'i durdururuz biz.
Fernando Gago
07.Ekim.2007, 22:15
Galatasaray'ın kendi performansı bu gruptaki kaderini belirler . Bence bu grupta em iyi ikinci takımlar bakalım saha içi neler yapabilecekler ...
Fietra 10
07.Ekim.2007, 22:17
Olympiakos ve Kharkiv içerde ..
uAsamet91
07.Ekim.2007, 22:24
Fiktür çok iyi olmuş
El Comandante
07.Ekim.2007, 22:24
Olympiakos ve Kharkiv içerde ..
istedigimiz gerceklesti,güzel bir fikstür (=
PesimiSTyLa
07.Ekim.2007, 22:30
İşte G.Saray'ın fikstürü
Galatasaray'ın UEFA rotası belli oldu. B Grubu'nda mücadele edecek Galatasaray'ın fikstürü çoğu sarı-kırmızılı taraftarın istediği gibi oluştu.
GALATASARAY - OLYMPIAKOS (23 EKIM)
BENFICA - GALATASARAY (6 KASIM)
GALATASARAY - M.KHARKIV (27 KASIM)
HERTHA BERLİN - GALATASARAY (3 ARALIK)
SON HAFTA (BAY)
Emurafu
07.Ekim.2007, 22:36
Deplasmanda benfica maçı Meira açısından ilginç olacak..Almanyadaki Berlin maçı ise Skibbe açısından iyi oldu..Ayrıca cogu oyuncumuz o ligi iyi tanıyor..İçerdeki olimpiakos maçını kazanırsak bu grubtan yüzde 80 çıkmış oluruz..İlk maç çok önemli..
PesimiSTyLa
07.Ekim.2007, 22:52
Fikstür tam istedigim gibi. Metalisti burada yeneriz diye düşünüyorum. Oli karsısında da avantaj bizde olur. Berlin deplasman sayılmaz gurbetcilerimiz ile stadda coğunluğu bile oluşturabiliriz. Benfica depi çok zor olur. İlk macta oli yi burada yenersek gruptan çıkarız...
BlackEagle19o3
07.Ekim.2007, 22:58
Benfica grubun en önemli takımı, lider olurlar.Diğer 4 takım arasında sıralama yapamıyorum.Hatta Metalist'ten sürpriz bekliyorum...
KaPaLı
07.Ekim.2007, 23:52
Benfica içeride Olympiacos dışarıda olsa daha iyiydi. Estadio da Luz faktörü var Benfica için. Olympiacos niye dışarıda istediğimi daha önce söylemiştim. Metalist'in hızlı çıkmalarına dikkat ederse o takımı yener kalecileri zaten çok iyi değil
Universal
08.Ekim.2007, 00:45
Zor bir grup zaten bu yılda Avrupa'da alınan sonuçlarda da gördükki artık futbolda oynamadan mücadele etmeden maç kazanmak mümkün değil. Galatasaray bu gruba üçüncü torbadan girdi ve bu şunu gösterir ki Galatasaray bu gruptan çıkması gerekiyor. Evinde oynayacağı iki maçıda kazanırsa çıkması için yeter. Olimpyakos ve Kharkiv maçlarının içeride olması güzel oldu. :) Başarılar Cimbom. ;)
batuhanry
08.Ekim.2007, 00:53
İnşallah ilk maça gidebilirim. Öyle bir niyet ettim bakalım ne olacak. :)
Gruba bakıldığında iyi bir grup ne de olsa Uefa bu yıl genel anlamda çok kaliteli takımlardan oluşuyor. Bizim grupta nerdeyse Şampiyonlar Ligi gruplarından biri gibi... Takımların kalitelerine baktığımızda Oly,Benfica ve biz öne çıkıyoruz.
Fikstüre bakacak olursak, tam istediğimiz gibi açıkcası. Metalist deplasmanının zor olacağını düşünüyorduk ve Metalist'le evimizde oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Yine Oly de sonuçta Yunan takımı vsvs. Onlarla da evimizde oynayacak olmamız çok iyi oldu. Hertha maçında stad umarım Uefa'yı aldığımız yılki Dortmund-Galatasaray maçında olduğu gibi Türk dolu olur. Benfica maçında açıkcası puan alabileceğimizi sanmıyorum. Luz Cehennemi'nden en iyi ihtimalle bir puanla çıkarız diye düşünüyorum.
Sonuç olarak bu gruptan 9-10 puanla çıkabiliriz. İnşallah ilk maça kadar sakatlarımız iyileşirde tam kadro çıkarız. İlk maçlar çok önemli böyle Avrupa kupalarında.. Biz Galatasarayımızı destekleyeceğiz umarım onlarda bize güzel sonuçlar armağan ederler. :)
Nedvedmania
08.Ekim.2007, 01:05
Benfica ve olim. maçları evimizde olsaydı dahada iyi olurdu. Güzel kura güzel fixtür Haydi Bastır Galatasaray !
garydelgadov
08.Ekim.2007, 03:08
ArkadaşLar unutmayın MetaList depLasmanda da şahane oynayan bir ekip.ÜsteLik biz bu denLi iyi savunma hattımıza rağmen önemLi pozisyonLar verdik.KimbiLir BeLLinzonadan topLamda 4 tane yiyen GaLatasaray nasıL oynar MetaListe karşı ?
O maçı garanti görmeyin derim,beraberLik diye düşünüyorum.Olimpiakosu yenersiniz.Benfica sizi yener Cardozoyu bu seneki formsuz Servet engeLLeyemez.BerLin ise Voronini aLdı.Eğer statta Türk yoğunLuğu fazLa oLursa bu BerLini dahada hırsLandıracaktır çünkü kendi evLerinde depLasmanda durumuna düşmüş oLacakLar.Yani uzun Lafın kısası GS 4 puan topLar ve diğer takımLarın durumuna göre 3.oLarak çıkabiLir.:)
PesimiSTyLa
08.Ekim.2007, 03:14
ArkadaşLar unutmayın MetaList depLasmanda da şahane oynayan bir ekip.ÜsteLik biz bu denLi iyi savunma hattımıza rağmen önemLi pozisyonLar verdik.KimbiLir BeLLinzonadan topLamda 4 tane yiyen GaLatasaray nasıL oynar MetaListe karşı ?
O maçı garanti görmeyin derim,beraberLik diye düşünüyorum.Olimpiakosu yenersiniz.Benfica sizi yener Cardozoyu bu seneki formsuz Servet engeLLeyemez.BerLin ise Voronini aLdı.Eğer statta Türk yoğunLuğu fazLa oLursa bu BerLini dahada hırsLandıracaktır çünkü kendi evLerinde depLasmanda durumuna düşmüş oLacakLar.Yani uzun Lafın kısası GS 4 puan topLar ve diğer takımLarın durumuna göre 3.oLarak çıkabiLir.:)
Yalnız atladığın bi nokta var. Metalist in adını coğumuz yeni duymuştuk. Neresi iyi , kim var tehlikeli bilmiyorduk ve Besiktas öyle cıktı metalist karsısına. Şimdi biz onları gördük, iyi bir ekip olduklarını biliyoruz; çok daha hazırlıklı olacagız...
Revolution
08.Ekim.2007, 03:17
İyi oynarsak kimseyi takmayız,böyle oynarsak kimse bizi takmaz. :) İlk maça gideceğim inşallah.Hayırlısı olsun.
GeNç KaRTaL
08.Ekim.2007, 05:28
Denk güçlerin olduğu bir grup olmuş.Herkes çıkabilir.Takımların gösterecekleri performanslar çok önemli.Özellikle Metalist'in bu grupta ne yapacağını çok merak ediyorum.Galatasaray'a başarılar dilerim..
JunkChorn
08.Ekim.2007, 07:32
5. Torbadan gele gele Metalist geldi ona biraz üzüldüm açıkcası.
Çünkü diğer takımlar gerçektente iyi oynamadan yenilecek takımlar değil..
Galatasaray geçen sene en düşük puanlı takıma evinde yenilirken (helsinborg) ki durum ile şimdiki zaman aynı değil!
Şahsi fikrim 5 puan alıp çıkacağı.Metalist'i tanıyoruz arkadaşlar ama onlarda artık bizi tanıyor.Kafalarında bir şablon oluştu ve bizim yapımızı az çok biliyorlar.Eledikleri takımın t.direktörü bıraktı.
Olmpiakos'dan puan alamaz diğer takımlardan rahat rahat alır diye düşünüyorum.Gruptan fikstür avantajı sayesinde karın ağrısı olmadan çıkar sanırım.
Başarılar Galatasaray'a.Artık puanlara ihtiyacımız var..
Varonil
08.Ekim.2007, 16:01
Öncelikle Galatasaraya bu sezon uefada oynayacağı maçlarda başarılar dilerim.
Gruba gelince,zor bir grup.Benfica bu grubu lider tamamlar.2.ci-3.cü için birşey söylemek zor Galatasaray evinde oynayacağı maçları kazanırsa gruptan çıkacaktır.
Gncl1905
09.Ekim.2007, 03:13
Çokta zor bir grup olduğunu düşünmüyorum açıkcası...
Fikstür de olabileceğin en iyisi...
Galatasaray gerçek gücüyle zorlanacağı tek akım burda Benfica'dır.
Gene berbat oynamaya devam edersek burdan bile çıkamayabiliriz...
Şahsi düşüncem ise çıkacağımız yönünde gene yıldızlarımızla tur atlarız, bu futbolla zor çünkü.Maçları pek izleyebilen ama Bellinzona'dan 3 yiyorsan(ki bu maçı izledim) bu işte bir sorun vardır ve acilen düzeltilmesi gerekir.Kewell, Baros, Lincoln ve Arda vb. turu Galatasaray adına atlayacaktır.Ama ilerisi ne olur asıl sorun bu.Acilen düzelmemiz ve sakatların iyileşmesi gerek...
Sir FRD
09.Ekim.2007, 05:25
Galatasaray Benfica karşısında zorlanır yenmesi düşük bir ihtimal bence bu sene iyi bir kadro kurdular çünkü
Olympiakos'u Ali Sami Yen'de yenerler Yunan takımı olduğu için daha fazla motive olurlar maça
Hertha Berlin'i rahat yeneceğini düşünüyorum
Metalist'e karşı presli oynarsa yener yoksa yenemez Beşiktaş maçlarından bunu anlamışlardır heralde
Emurafu
09.Ekim.2007, 05:33
Benfica'da Simao gidince ofans güçleri baya azaldı..Yan toplara dikkat edersek bence ordan puan alırız.Bana göre kolay kolay baskı kuramıyorlar..Meira'da ayrı bir hırsda olabilir:D.Benfica taraftarı takıma geri dönmesini çok istemişlerdi..Olimpiakos,Benfica'da bizimle aynı kaderi paylaştılar..Berlin maçı daha zor olabilir..Çünkü grubun en formda takımı,Skibbe'nin ve bazı oyuncularımızın Ol igi tanıması avatanj olabilir.Kharkiv maçı zor olabilir ama artık sahamızdaki maçı kazanmamız şart:)
puskas
09.Ekim.2007, 05:49
Takimimiza guveniyoruz.Gruptan cikmak için herşeyi yapariz.Başarilar galatasaray
IcedEarth
24.Ekim.2007, 05:44
Olympiakos karşısında 1-0 öndeyiz, gruptaki dengeler artık buna göre belirlenir ;) Çıkmayı garantileriz bence eğer bu maçı böyle bitirebilirsek...
RaSenGan
24.Ekim.2007, 06:04
10 dk. önce Benfica deplasmanda 1-0 öne geçti Berlin karşısında.
Universal
24.Ekim.2007, 06:22
Tebrikler Cimbom... :)
RaSenGan
24.Ekim.2007, 06:24
Hertha 1-1 Benfica Dk 82.
IcedEarth
24.Ekim.2007, 06:24
Bu arada Berlin de durumu 1-1 yaptı, şu anda grup lideriyiz maç böyle biterse :)
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 06:28
1-1 olmuş mac. Umarım 0 biter =)
extensor
24.Ekim.2007, 06:41
Ohhh bu maçmıydı yahu. Ben acayip yoruldum seyrederken. Bir ara takip edemedim başım ağırdı. Hele meira'nın o topuk pasını görünce tamam dedim hakikatten tamam :D
abi bülent 10 sene song 5 sene tomas 5 sene toplamda 20 sene bu 3'ü oynadı. Şu meira'nın attığı pası atamadı. 2. popescu hayırlı olsun.
Gıptayla bakılacak günler geliyor...
alpozar
24.Ekim.2007, 20:06
Bu grup, bu Galatasaray için sorun teşkil etmez arkadaşlar. Endişeye gerek yok bence. :)
KaF KeF
07.Kasım.2007, 04:20
Hertha Berlin tek tek: 0-0
UEFA Kupası'nda temsilcimiz Galatasaray ile de aynı grupta yer alan iki takımın mücadelesinde Metalist Kharkiv ile Hertha Berlin sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Ukrayna'daki mücadelede iki takım da pozisyon bulmakta sıkıntı çekti ve maç başladığı gibi sona erdi. Gruptaki ilk maçında da evinde Benfica ile berabere kalan Hertha Berlin bu sonucun ardından puanını 2'ye yükseltti. Gruptaki ilk maçını oynayan Metalist Kharkiv ise 1 puan aldı.
06.11.2008
Kaynak : Sporx.com
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 04:22
Yine bizim için en iyi skor ile bitmiş mac.
Belgorth
07.Kasım.2007, 06:46
Bu başlıktaki tüm tahminler şu anda altüst olmuş durumda. Tekrardan tahmin yapmak lazım bu andan sonra sanırım :)
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 06:50
6 puanla lideriz. En yakın takipçimiz Hertha ve 2 puanda.
RaSenGan
07.Kasım.2007, 06:59
Galatasaray 2 maç - 6 puan
Hertha Berlin 2 maç - 2 puan
Metalist 1 maç - 1 puan
Benfica 2 maç - 1 puan
Olympiakos 1 maç - 0 puan
Fernando Gago
07.Kasım.2007, 07:12
Böylece Galatasaray lider çıkmayı %99 garantilemiş oldu ...
Nedvedmania
07.Kasım.2007, 19:57
99 değil 100 müş. Dün TRT de kesin çıktığımız söyledi
RaSenGan
07.Kasım.2007, 20:23
99 değil 100 müş. Dün TRT de kesin çıktığımız söyledi
%100 çıktık gruptan fakat Deniz orda lider çıkmayı %99 garantiledi Galatasaray dedi :)
Nedvedmania
07.Kasım.2007, 22:27
he evet yanlış okumuşum pardon :)
GeNç KaRTaL
08.Kasım.2007, 03:14
Galatasaray %100 garantilemedi çıkmayı.Olympiakos veya Galatasaray'ın 1 puan alması durumunda çıkmayı garantileyecek.Tabii bunlar matematiksel oranlar.Yoksa Galatasaray bencede %100 çıkar bu gruptan..
IcedEarth
08.Kasım.2007, 04:16
Harikasınız Aslanlar, bu yolun sonu Kadıköy. Helal olsun :)
RaSenGan
28.Kasım.2007, 07:11
Olympiakos dağıttı Benfica'yı 5-1 yendi.(:
Galatasaray 3 maç - 6 puan
Metalist 2 maç - 4 puan
Olympiakos 2 maç - 3 puan
Hertha Berlin 2 maç - 2 puan
Benfica 3 maç - 1 puan
KanaKe
28.Kasım.2007, 07:20
Benfica harbi takim degil Olympiakos'tan nasil 5 gol yediler anlayabilmis degilim.
Cengo
28.Kasım.2007, 10:04
Olympiakos Gs karşısında neredeyse takımın yarısı olmadan çıktı ve kötü oynadı.
Olympiakos çok güçlü bir takım aslında, as ilk 11i karşısında Galatasaray da çok zorlanabilir.Olympiakos kadrosu kesinlikle hafife alınacak bir kadro değil, hatta bu sene UEFA Kupası'nı kazanabilirler bile.
KanaKe
28.Kasım.2007, 21:23
Olympiakos Gs karşısında neredeyse takımın yarısı olmadan çıktı ve kötü oynadı.
Olympiakos çok güçlü bir takım aslında, as ilk 11i karşısında Galatasaray da çok zorlanabilir.Olympiakos kadrosu kesinlikle hafife alınacak bir kadro değil, hatta bu sene UEFA Kupası'nı kazanabilirler bile.
Benficanin kadrosuda kötü degilki , gayet iyi bir kadroya sahipler
nannar
29.Kasım.2007, 01:10
bu gruptan biz hertha ile berabere kalarak 2. ya da 1. olarak çıkarız Allah'ın izniyle...
Cengo
29.Kasım.2007, 06:55
Benficanin kadrosuda kötü degilki , gayet iyi bir kadroya sahipler
Herkes ofansif, sıfır savunma, sadece teknik oyuncu bolluğu var maalesef iyi oyun,uyumlu kadro oluşturmak için çaba sarfetmiyorlar.
Alicanfmfan
29.Kasım.2007, 08:05
Abooo ona bakarsan Olympiakos karsısında bizimde eksik futbolcularımız vardı ;;)
Barış,Mehmet,Emre,Linderoth,Ümit,Uğur vs vs
KanaKe
29.Kasım.2007, 08:25
Herkes ofansif, sıfır savunma, sadece teknik oyuncu bolluğu var maalesef iyi oyun,uyumlu kadro oluşturmak için çaba sarfetmiyorlar.
Dogru söylüyorsun fakat insan Benfica gibi isim yapmis bir takimin bu kadar farkli yenildigini görünce sasiriyor dogrusu.
RaSenGan
11.Aralık.2007, 20:54
Eğer grupta 2. olursak Bordeaux,W.Bremen,Marsilya,Shakhtar,Aalborg,Fioren tina,D.Kiev,Zenit'ten birisiyle karşılaşıcaz.
Emurafu
17.Aralık.2007, 04:22
Benfica-Metalist macı Perşemse 21.45´te TRT 1de.
KaF KeF
19.Aralık.2007, 05:03
Stad bomboş.:D
Emurafu
19.Aralık.2007, 05:06
Tüh beeeee..O gol kaçarmı::D
maNga 33
19.Aralık.2007, 05:06
haydi tüm Türkiye Benficayı destekleyelim :D
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 05:07
Benfica yedek agırlıklı çıkmış. Umarım macı sallamamazlık yapmazlar.
Alicanfmfan
19.Aralık.2007, 05:10
Neyi kaçırdı ya .O pozisyon kaçar mı ? :n:
Emurafu
19.Aralık.2007, 05:29
GALATASARAY LİDER OLURSA...
Eger Galatasaray grubu 1. sırada tamamlarsa ise UEFA Kupası’ndaki diğer grupların üçüncülerinden biriyle eşleşecek. Grup üçüncülerinden 4 tanesi belli oldu. E, F, G ve H gruplarında 3. olan takımlar şunlar:
Braga
Aston Villa
Kobenhavn
Lech Poznan
A, C ve D Gruplarında ise üçüncüler kesinleşmedi. Hesaplar karışık. Öyle ki D Grubu’nda maçlarını 3 puanla tamamlayan D.Zagreb bile aynı puandaki iki rakibinin birden farklı mağlup olması durumunda averajla grup üçüncüsü olabilir. İşte adaylar:
A Grubu: Schalke 04, Racing Santander, PSG
C Grubu: Sevilla, Stuttgart, Sampdoria
D Grubu: Tottenham, Nijmegen, S.Moskova, D.Zagreb
GALATASARAY 2. OLURSA...
Metalist Benfica’yı yenerse Galatasaray grubu 2. sırada tamamlamış olacak ve bu durumda Şampiyonlar Ligi’nden gelen takımlardan biri ile eşleşecek. Bu durumda Galatasaray’ın muhtemel rakipleri şunlar olacak:
Bordeaux
Werder Bremen
Shakhtar Donetsk
Marsilya
Aalborg
Fiorentina
Dinamo Kiev
Zenit - ligtv
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 05:47
Biraz da sans olacak. Metalist cok sanslı takım. Bugun benficada biraz sans olsa 3-0 olmuştu mac. Urreita direkten dönen topta vurulabilecek en iyi sekilde vurdu ama top girmedi. Dediğim gibi Metal çok sanslı takım. Aslında oynadıkları futbol degil. Bi organize atak geliştirelim yok. Sabırlı oynuyorlar. Rakibin hata yapmasını bekliyorlar. Kontraya iyi cıkıoyrlar ve duran toplarda iyiler.
Bu macta ilk golü atan kazanır. 2. yarı Gomez - Suazo degişikliği olmalı...
Redrum
19.Aralık.2007, 05:55
1. olursak diğer tura çıkma ihtimalimiz çok yüksek. 2 olursak işimiz bayağı zor.
Alicanfmfan
19.Aralık.2007, 06:23
Nuno gomes hala oynarsa kaçırır tabi ki benfica neyi kaçırdılar yahu...
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 06:26
Cardozo da kacırdı. Yuh yahu .
Alicanfmfan
19.Aralık.2007, 06:37
Ben hayatımda bu kadar ballı takım görmedim oynamadan kazandılar be...
RaSenGan
19.Aralık.2007, 06:38
Yok böyle bir şey ya.
Nocna Mora
19.Aralık.2007, 06:39
N'oldu şimdi kötü mü oldu iyi mi oldu maç mı satıldI?
Addolorato
19.Aralık.2007, 06:41
Hadi Aalborg ...
GeanyGS
19.Aralık.2007, 06:42
Resmen saka gibi.
RaSenGan
19.Aralık.2007, 06:46
Maç bitti.2.olduk.Bu kadar bal olmaz bi takımda ya.
UlquioRRa
19.Aralık.2007, 06:47
Şu Metalist'e Aston Villa çıksa da bozguna uğrasalar.:d
Alicanfmfan
19.Aralık.2007, 06:48
Tek korktugum takım Marsilya o çıkmasında aslında hepsini elebilecegk güçteyiz.Metalist elbet bir yerde patlak verir.85 dk 11 kişi kapanın son 5 dk çıkın atarız belki mantıgı ile oynuyorlar.Benfica bugün şansızmıydı yoksa sattı mı orasını bilemem.
Redrum
19.Aralık.2007, 06:48
Ya bu Metalist'i kime benzetiyorum biliyo musnuz, Euro 2004'teki Yunanistan. Bu herifler bu gidişle kupayı da alır. Yahu şut atmadan maç kazanıyorlar.. :@
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 06:51
Şans işte. Neyse yarın rakibimiz belli olacak. Bekliyoruz...
Alicanfmfan
19.Aralık.2007, 06:51
Aslında şuç G.Saray'ın kendi evinde rakibi elinden kaçırırsan başkalarının maçının sonucuna kalırız özelikle de Servet :D.Cardozo ve Servet yaktı bizi :D.Nuno artık golf oynasın top kontrol etmekten bile aciz :n:
Bordo gelsin kapanmamış bir hesabımız var ;;)
Emurafu
19.Aralık.2007, 06:55
Metalist grubta mücadele ederek çıkmayı basardı.Baktıgımızda bütün maçlarda az pozizyona girdi..Attıgı goller'in dakikaları bile hemen hemen aynı..
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 06:57
Artık hayırlısı buymuş demekten baska caremiz yok. Hep rakibin favori oldugu maclara iyi konsantre olup galibiyet aldık. (Hertha, Benfica) O yüzden ŞL den gelecek takımlardan pek cekindigim söylenemez. Ama yine de Kiev, Alborg yada Bordeaux'dan birini isterim.
Emurafu
19.Aralık.2007, 07:00
Fikstür avantajımızı'da kaybettik..İlk maç samiyende olacak sanırım:(..OLsun en azından zevkli maçlar izleuyecegiz..Sol yıllarda Şl liginden gelen takımlar uefa'da genelde kötü gidiyor..
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 07:04
Fikstür avantajımızı'da kaybettik..İlk maç samiyende olacak sanırım:(..OLsun en azından zevkli maçlar izleuyecegiz..Sol yıllarda Şl liginden gelen takımlar uefa'da genelde kötü gidiyor..
Hayır yanlışın var. İlk mac deplasmanda. 1. ve 2. ler ilk macı deplasmanda oynuyor; 3. ler evinde oynuyor.
Alicanfmfan
19.Aralık.2007, 07:05
İlk maç deplasmandaysa çok süper.Kar'lı bir deplasman olmasın bkz:Kiev,Zenit :D
Emurafu
19.Aralık.2007, 07:07
Yarın diger turdaki rakibimizde belirlenecek...İnsallah avantajlı 2 kuramız olur:)
KanaKe
19.Aralık.2007, 07:10
Bence Cimbom'a Bremen cikacak :) cikarsa isiniz kolay olur.
cureshot
19.Aralık.2007, 07:11
Ya bu Metalist'i kime benzetiyorum biliyo musnuz, Euro 2004'teki Yunanistan. Bu herifler bu gidişle kupayı da alır. Yahu şut atmadan maç kazanıyorlar.. :@
Bir de FM'deki kıl takımlara. Hani maç boyunca üstüne gidersin, bir gelir atar ya, işte o takımlardan. Rakibimize gelince zor bir takım gelsin, biz zor takımlarla daha iyi oynuyoruz. Bu arada bence Dinamo Kiev gelecek.
Emurafu
Hayır yanlışın var. İlk mac deplasmanda. 1. ve 2. ler ilk macı deplasmanda oynuyor; 3. ler evinde oynuyor.Sagol emre:)..
Yarın Diger turda belli olunca..Oda ilk maç deplasman olurmuş..Süper olur..
Alicanfmfan
Bu saatten sonra kim gelse korkmuyorum.Küçük takımla karsılasmayacagımız için.
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 07:16
Yok abeni sinir eden 2. olmamız degil. Metalist 3 gol attı. 10 puan aldı. Attıgı 3 golde; 81, 85 ve 88 de. Bu beni sinir eden :icon_smile: Olimpiakos lider olsa, biz 2. olsak bu kadar sinirlenmezdim anasını satayım :D
Zenith gelmez umarım. En cekindiğim takım.
EreN
19.Aralık.2007, 07:21
Bordeaux (Fransa)
Werder Bremen (Almanya)
Shakhtar. (Ukrayna)
Marseille (Fransa)
Aalborg (Danimarka)
Fiorentina (İtalya)
Dinamo Kyiv (Ukrayna)
Zenit (Rusya)
Aalborg ve Kiev dışındaki takımlar Gs'yi çok zorlar bu isimlerden.
GeanyGS
19.Aralık.2007, 07:24
Werder Bremen gelecek soylemedi demeyin :)
EreN
Werder Bremen gelecek soylemedi demeyin :)
Azından yel alsın. :mad:
Alicanfmfan
Hepsiini eleyebilecek güçteyiz farketmiyor artık rakip seçme gibi lüksumüz yok :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Azından yel alsın. :mad:
Bremen o kadar korkulacak takım degil .Şl'deki performansı ortada ,Panat. rezil ettik Bremen'i :).Şahsen gelse eleriz.Tabi İnşAllah.
BeaT
19.Aralık.2007, 07:28
bana kiev gelır gibi geliyor aalborg veya kötü dönemdeki bordo gelirse gs gecer diğer rakiplerden biri gelirse zorlu geçer.
Oghuse
19.Aralık.2007, 07:31
Bana da nedense Bordeaux gelecekmiş gibi geliyor..
Redrum
19.Aralık.2007, 14:59
Fiorentina gelecek gibi bir his var içimde, Allah korusun. Bordo'yla bir hesabımız vardı, onu bi kapatmış oluruz bence Bordo iyidir.
Varonil
19.Aralık.2007, 15:18
Shaktar gelecek gibi geliyor bana.Kiev veya Aalborg gelirse Galatasaray zorlanmadan turu geçecektir.
eXcitinG
19.Aralık.2007, 16:24
Bence Benfica biLerek yattı. Sen adamLarı sahasında reziL edersen, onLarda seni reziL eder. Yoksa o futboLcuLar o goLLeri kaçıracak adamLar değiL. Yazık.
RaSenGan
19.Aralık.2007, 18:54
Marsilya gelicek Marsilya..
King_Theoden
19.Aralık.2007, 18:59
Akşam maçta sinirlerim bozuldu o Cardozoyu FM de yapan kimse görsün seyretsin önce adam FM dekinin yarısı kadar isabet kaydedemedi akşam.
Nuno Gomez ve Cardozonun topuklarına sıkasım var :D
Melekovic
19.Aralık.2007, 19:03
gerçekten ilerlemek istiyorsak kim gelirse gelsin farketmez.Hatta en zorlu takımın şu anda en formda halimizdeyken gelmesini tercih ederim.
RaSenGan
19.Aralık.2007, 19:06
Sonuçta bizim hedefimiz UEFA Finali ise kimseden çekinmemeliyiz.
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 20:13
Kim gelirse gelsin sanslar %50 %50 olacak. Alborg dahil.
aysem
19.Aralık.2007, 20:22
Kim gelirse gelsin sanslar %50 %50 olacak. Alborg dahil.
Kralı gelsin biz hep favoriyiz:icon_wink:
El Comandante
19.Aralık.2007, 20:32
Ben takimima güveniyorum,gerek kadro kalitesi,gerek oynadigimiz oyunla,gösterdigimiz mücadeleyle rakibimiz kim olursa olsun kazanabiliriz.Yeter ki rakibimizi ne gözümüz de cok büyütelim,ne de cok kücültelim.Adam gibi topumuzu oynayalim,yeter ...
Onurap
19.Aralık.2007, 21:04
Kura şansımız var bence alborg kiev marsilyadan biri gelir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok abeni sinir eden 2. olmamız degil. Metalist 3 gol attı. 10 puan aldı. Attıgı 3 golde; 81, 85 ve 88 de. Bu beni sinir eden :icon_smile: Olimpiakos lider olsa, biz 2. olsak bu kadar sinirlenmezdim anasını satayım :D
Zenith gelmez umarım. En cekindiğim takım.
2 gol attı :) birini biz attık say :icon_biggrin:
Adamlar bal küp yaa ne pozisyonlar kaçtı..
Oghuse
19.Aralık.2007, 21:07
Kura çekimi hangi kanalda?
RaSenGan
19.Aralık.2007, 21:07
http://www.uefa.com/live/competitions/uefacup/draw/2009.r32_r16/draw_basic.html
Heyecan arttı.(: Kanal vermiyor sanırım.
Melekovic
19.Aralık.2007, 21:11
Gerilim müziği verelim izlerken :D:D:D
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 21:13
TRT2 de basladı yayın.
cureshot
19.Aralık.2007, 21:15
Eurosport da veriyor.
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 21:26
Metalist sampdoria ile eslesti :zuhaha iyi olsun :zuhaha
SiR ToMaSRoSiCkY1
19.Aralık.2007, 21:26
Metalist'e Sampdoria çıktıya artık hiç bir şey istemem:D
KaPaLı
19.Aralık.2007, 21:29
www.uefa.com canlı çekim var Oğuz bakabilirsin ben ordan takip ediyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'ın rakipleri çekiliyo şimdi
SiR ToMaSRoSiCkY1
19.Aralık.2007, 21:30
Grup 2.cileri Şampiyonlar Liginden gelenlerden daha güçlü:D
KaPaLı
19.Aralık.2007, 21:31
Fiorentina gitti iyi oldu bu
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 21:31
Alborg Deportivo
SiR ToMaSRoSiCkY1
19.Aralık.2007, 21:32
AaB umutlarımız söndü:)
cureshot
19.Aralık.2007, 21:33
Bordeaux çıktı. Güzeeeeel. Gel bakalım Bordeaux efendi.
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 21:33
Bordeaux oleyyy :D
KaPaLı
19.Aralık.2007, 21:34
Bordeaux geldi. İyi kura çekti Galatasaray dişine göre geldi bence.
Oghuse
Bana da nedense Bordeaux gelecekmiş gibi geliyor..
ben demiştim.. ;)
Trabzonspor
bordo bu yıl gecen yıla ragmen daha kotu gs gecebılır bu turu
Onurap
Yine mi bordeaux :)
SiR ToMaSRoSiCkY1
Bordeaux geldi.Eliyeceğimizi düşünüyorum...
GeanyGS
19.Aralık.2007, 21:35
Hesabi kapayalim :)
Oghuse
19.Aralık.2007, 21:36
Aygün'a msn'de yazıyorum daha kura başlamadan dedim Bordo gelecek diye..Hatta bi kere de değil.. :D
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 21:44
Turu gecersel Nec Nijmegen - Hamburg galibi ile oynayacagız. Bu da cok iyi bir kura oldu :) İnş önce Bordeaux , sonra sıradakii(:
goosfraba
19.Aralık.2007, 21:45
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70630