View Full Version : Ümit Davala ve Edwin Boekamp ile yollar ayrıldı
PesimiSTyLa
11.Ekim.2007, 00:18
Galatasaray Futbol A.Ş.’den Açıklama
Galatasaray futbol takımı antrenörlerimiz Ümit Davala ve Edwin Boekamp
ile 10 Ekim 2008 tarihi itibarıyla yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.
Kendilerine bugüne kadar kulübümüze vermiş oldukları hizmet ve emekleri
karşısında teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz..
Galatasaray Futbol A.Ş.
Fietra 10
11.Ekim.2007, 00:25
Nedeni nedir acaba ..?
Nedvedmania
11.Ekim.2007, 00:31
Çok kötü oldu ya. Çok seviyordum ümiti.
19_SeRDiNÇ_05
11.Ekim.2007, 00:46
Rijkaard iddiası!
G.Saray yönetiminin Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ı görevden almasının perde arkasında Skibbe'yi istifaya zorlamak olduğu iddia ediliyor. Skibbe için aba altından sopa gösteren yönetimin bu hareketle Alman hocanın işine son vermenin ilk adımını attığı öne sürülüyor. Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haberde yer alan iddialara göre Galatasaray Hollandalı çalıştırıcı Rijkaard'ı takımın başına getirmeye çalışıyor. Haberin devamı şu şekilde;
Skibbe ile bugün de bir görüşme yapan yönetimin "Yardımcılarımdan verim alamıyorum" açıklaması üzerine 2 yardımcı ile yollar ayrıldı. Ancak edinilen bilgilere göre UEFA Kupası'ndaki gruptan Skibbe ile çakamayacaklarına inanan Sarı-Kırmızılı yönetimin bir kaç gündür Rijkaard ile temasta oldukları öğrenildi. 2 yıl Barcelona'yı çalıştıran ve şu anda boşta bulunan Hollandalı dünyaca ünlü teknik adam ikna edilmeye çalışılıyor. Rijkaard ile anlaşma sağlanırsa Skibbe ile de yollar ayrılacak.
Öte yandan Fatih Terim ile de görüşen yönetimin milli maçlar arefesinde takıma zarar vermemek düşüncesiyle geri adım attığı ve bu görüşmeleri dondurduğu belirtildi.
10.10.2008
Kaynak : DHA
Emurafu
11.Ekim.2007, 00:54
Yakında kokusu çıkar..Kesin planlanan birseyler vardır..Skibbe çok fazla parayada çalışmıyor sanırım..Eger cidden böyle birsey varsa tazminatta sorun olmaz sanırım..
PesimiSTyLa
11.Ekim.2007, 00:58
Skibbe’yi istifa etmeye tesvik etmek de olabilir, gözdagı da olabilir. Hersey olabilir . Bu iş en cok basına yarayacak, nereden tutsalar bi haber cıkaracaklar(sallayacaklar)
anilton
11.Ekim.2007, 01:36
F.Terim hemen bir iş verir Ümit Davala'ya milli takımlar düzeyinde...
a.arıcı-11
11.Ekim.2007, 01:43
Umit Davala için Antalyaspor'un başına geçecek söylentiside var...
Neden gönderilkdikleri ise muamma şimdilik...
Nedvedmania
11.Ekim.2007, 02:55
Adnan Sezgin : Yardımcı yetersizliği sebebi ile yollarımızı ayırdık
Adnan Sezgin : Yardımcı yetersizliği sebebi ile yollarımızı ayırdık
Sanki ortada büyük bir başarısızlık var.Diğerlerinin dediği gibi kokusu çıkar yakında.
Aşk-ı Şehir
11.Ekim.2007, 02:57
Eeee kim gelecek şimdi?
IcedEarth
11.Ekim.2007, 03:04
Skibbe'nin hatalarını söyleyip düzeltiyordu Ümit, çok kötü oldu bence...
Knightmare
11.Ekim.2007, 03:06
GS yönetimi tilki gibi vallahi :) Ümit tekrar rap işine girmesinde :D
PesimiSTyLa
11.Ekim.2007, 03:06
Skibbe de istifasını versin gitsin (: Bunun olmasını istiyor olabilir yönetim.
El Comandante
11.Ekim.2007, 03:15
Ya zaten Skibbe tercihi en basindan beri hataydi,büyük riske girdi yönetim,kumar oynadi ve bunu kaybetti.Skibbe takimda sözünü gecirtecek liderlige sahip birisi degil.Türkiyede anadolu takimlarinda gezinen antrenörlere benziyor Skibbe.
Ümit Davala ise takimda cok pasifti,hic te Skibbeye ne yapacagini söylemiyordu.
Tamam Galatasaraylidir,severiz onu da,söz konusu baska birsey.Ümit takima yararli olamiyordu.
Edwin´i Skibbe cagirmisti,onu yollamak Skibbe´ye mesaj anlamina geliyor.Skibbe´nin istifasi isteniyor.
Emurafu
11.Ekim.2007, 04:28
Abdullah avcı'ya yine teklif götürülürmü ??,Bazı kesimler onu istermi??..Bakalım neler olacak..Sanırım komple ekip degişiyor..Saglık ekibide dahil:D(Cevat hoca ve Nezih hoca hariç:D)
IcedEarth
11.Ekim.2007, 04:46
Aslında bana kalırsa en başta sağlık ekibimiz değişmeliydi. Kulüp doktorumuz Mehmet Kurdoğlu'nu şahsen başarılı görmüyorum. Uğur, Serkan ve Linderoth gibi isimler bu kadar uzun süre yoklarsa ben sağlık ekibinde problem görüyorum.
gerrrard
11.Ekim.2007, 04:54
Cevat Hoca gelsin...
RaSenGan
11.Ekim.2007, 05:17
Ya zaten Skibbe tercihi en basindan beri hataydi,büyük riske girdi yönetim,kumar oynadi ve bunu kaybetti.Skibbe takimda sözünü gecirtecek liderlige sahip birisi degil.Türkiyede anadolu takimlarinda gezinen antrenörlere benziyor Skibbe.
Ümit Davala ise takimda cok pasifti,hic te Skibbeye ne yapacagini söylemiyordu.
Tamam Galatasaraylidir,severiz onu da,söz konusu baska birsey.Ümit takima yararli olamiyordu.
Edwin´i Skibbe cagirmisti,onu yollamak Skibbe´ye mesaj anlamina geliyor.Skibbe´nin istifasi isteniyor.
Altına imzamı atarım :) Skibbe'de gider bir an önce umarım.
King_91
11.Ekim.2007, 06:05
şu sağlık ekibi kesinlikle değişmeli hatta cevat hoca falan hariç herkes değişebilir bir problem yok ;)
Onurap
11.Ekim.2007, 06:13
Bence Skibbe yakında istifa edebilir..
Lucas Neill
11.Ekim.2007, 06:21
Kalli sportif direktörlüğe getirilmiş galiba...
RaSenGan
11.Ekim.2007, 06:23
Kalli sportif direktörlüğe getirilmiş galiba...
:eek: Kalli mi ? :eek:
enforcer
11.Ekim.2007, 06:24
her milli maçlar için verilen arada galatasaray da teknik ekip muhabbeti oluyor:)
Emurafu
11.Ekim.2007, 06:34
Kalli sportif direktörlüğe getirilmiş galiba...Ayhan akbin öyle demiş:icon_confused:...Zaten şu Ayhan akbine gıcık gidiyorum.Beni korkutan kallinin sürekli istanbula gelmesi,dolayısı ile dogruluguda olabilir..
Nocna Mora
11.Ekim.2007, 15:42
Evet Kalli Sportif Direktör olmuş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray yönetimi teknik direktör Skibbe’ye bir ultimatom vererek yardımcılarını görevden aldı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: “Galatasaray futbol takımı antrenörlerimiz Ümit Davala ve Edwin Boekamp ile 10 Ekim 2008 tarihi itibarıyla yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendilerine bugüne kadar kulübümüze vermiş oldukları hizmet ve emekleri karşısında teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz." Diyerek kamuoyuna iki antrenörle de yollarını ayırdıklarını duyurdu.
MaTRaKaN
11.Ekim.2007, 16:37
Riijkard ile görüşmeler olmuş yani Skibbe yakın zamanda gidecek ama eğer trabzon maçını kaybederse hemen gidecek...
Nocna Mora
11.Ekim.2007, 17:05
Rijkaard dedikodusu
Yönetimimizin Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ı görevden almasının perde arkasında Skibbe'yi istifaya zorlamak olduğu iddia ediliyor. Skibbe için aba altından sopa gösteren yönetimin bu hareketle Alman hocanın işine son vermenin ilk adımını attığı öne sürülüyor. Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haberde yer alan iddialara göre Galatasaray Hollandalı çalıştırıcı Rijkaard'ı takımın başına getirmeye çalışıyor. Haberin devamı şu şekilde; Skibbe ile bugün de bir görüşme yapan yönetimin "Yardımcılarımdan verim alamıyorum" açıklaması üzerine 2 yardımcı ile yollar ayrıldı. Ancak edinilen bilgilere göre UEFA Kupası'ndaki gruptan Skibbe ile çakamayacaklarına inanan Sarı-Kırmızılı yönetimin bir kaç gündür Rijkaard ile temasta oldukları öğrenildi. 2 yıl Barcelona'yı çalıştıran ve şu anda boşta bulunan Hollandalı dünyaca ünlü teknik adam ikna edilmeye çalışılıyor. Rijkaard ile anlaşma sağlanırsa Skibbe ile de yollar ayrılacak.
fmsmyrna
12.Ekim.2007, 02:01
Ümit Milli Takımı bıraktığına değdi mi?
GeNç KaRTaL
18.Ekim.2007, 04:13
Ümit Davala: Bunları hak etmedim
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe'nin yardımcı antrenörlerinden Ümit Davala, Sarı - kırmızılı yöneticilerin kendisini görevden almasına bir anlam veremediğini söyledi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'te merkez binası Aydın Doğan Eğitim Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Ümit Davala, görevden alınış nedeni olarak kendisinin takıma verim veremediğini ve memur zihniyetiyle işe gelip gitmesinin gerekçe edilmesine tepki gösterdi.
Ümit Davala'nın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle;
''Galatasaray Kulübü'nde yardımcı teknik adam olarak çalıştığım süre içinde bana destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu camiada 6 sezon futbol oynadım ve bir çok başarılara imza attık, kupalar kazandık. Milli takım forması altında da Dünya 3. olarak bu zaferde yer aldım. Yurt dışında da bir çok takımda oynadım ve oralarda da başarılı oldum. Üç tane teknik direktörlük kursuna gittim. Her yerde geçerli olan diplamaya sahip oldum. Ümit Milli takım teknik direktörlüğü yaparken Galatasaray yardımcı teknik direktörlüğünü kabul ettim. Ama geçtiğimiz günlerde Adnan Sezgin bana yönetim kurulunun benim görevime son verilmesi konusunda karar aldığını söyledi. Nedenini sorduğumda ise bana o'an birşey açıklamadı.
Teknik direktörümüz Skibbe ile bu konuyu görüştüm. Kendisi hem bana hem de Adnan Sezgin ile yaptığı konuşmada benden memnun olduğunu iletti. Ancak buna rağmen benim görevime son verildi. Bana yapılan tebligatta ise Galatasaray takımına yeterli verimi sağlayamadığım belirtildi. Ama basın bunun böyle olmadığını, Adnan Sezgin'in beni memur zihniyetinde çalıştığım, antrenmanlara geç geldiğim gerekçesiyle yönetime rapor verdiğini yazdı. Başarılı bir meslek kariyerimden sonra, Galatasaray Kulübü'nün görevime son vermesini asla hak etmedim. Bugüne kadar Galatasaray'a olan sevgim nedeniyle konuşmadım. Yaşananlar hem beni hem de büyük Galatasaray camiasını son derece üzmüştür. Benim memur zihniyetinde olduğum, antrenmana 10 dakika önce geldiğim ve 10 dakika sonra gittiğim gerekçe göstermişlerdir. Benim verimli olup olmayacağım konusuna teknik direktörümüz karar verir. Benim yetkili olmadığım yerde nasıl başarılı olabilirim. Skibbe, kesinlikle yönetime benim hakkımda olumsuz bir rapor vermemiştir. Ben kesinlikle memur zihniyetinde olup 10 dakika önce 10 dakika sonra gelip gitmedim. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum.''
- 'YUSUF OLAYI ÇOK KOMİK' -
Ümit Davala ayrıca, Bursaspor maçı öncesi teknik heyete yeterli kadar rakip hakkında rapor veremediği yolundaki eleştirilere ise, ''Bursaspor ile 2-3 hafta öncede oynamıştık. Ben rakip ile ilgili herşeyi hocama rapor ettim. Bursasporlu futbolcu Yusuf'a önlem alınamadı olayı çok komik bence.'' diye konuştu.
Davala toplantının sonunda ise kendisinin görevden alınması nedeniyle ilgili olarak üstü kapalı, Galatasaraylı yöneticilerin Skibbe'yi istifaya zorlamak niyetinde olduğunu belirtti.