View Full Version : Galatasaray - Trabzonspor [ TSL 7. Hafta ]
goosfraba
16.Ekim.2007, 22:29
http://www.hizliresim.com/2008/10/16/2310.jpg (http://www.hizliresim.com/)
Trabzonspor
16.Ekim.2007, 22:58
zor ve çöok zevkli b maç olmasını bekliyorum yattara ve gökhanda iyileşti.hüseyin sakat ve maçta olmucak sanırım bu bızım içn sorun olabaılır o mevkide serkanımı ne oynatcakmış.hüseyn bu yıl baya iyi performans sergilyordu .takım çok hırslı herkez galıbıyetı düşünüyor nşallah kazanırız ancak beraberlikte bzim çn çok iyi olur
KaPaLı
16.Ekim.2007, 23:35
Eğerki Galatasaray'da Linderoth-Mehmet Topal ikilisinden biri oynarsa Galatasaray'dan yana döner ibre, eğer oynamazlarsa umut-Gökhan kanatlardada Isaac-Yattara şov yapar
Eğerki Galatasaray'da Linderoth-Mehmet Topal ikilisinden biri oynarsa Galatasaray'dan yana döner ibre, eğer oynamazlarsa umut-Gökhan kanatlardada Isaac-Yattara şov yapar
Bu 4'lü ile başlamak bizim için ölüm olur bence bide Servetle Meira gibi hava toplarına hakim 2 stopere karşı kanatlardan gitmek yerine ortasahadan defansın arkasına toplar atmalıyız.Ayrıca Hüseyin %90 olmayacak galiba onun yerine Ceyhun oynarsa Hüseyin'i aratmaz bence ayrıca defansın arkasına top Hüseyin'den kat kat daha iyi top atabilecek bir isim...
KaPaLı
17.Ekim.2007, 01:38
Bu 4'lü ile başlamak bizim için ölüm olur bence bide Servetle Meira gibi hava toplarına hakim 2 stopere karşı kanatlardan gitmek yerine ortasahadan defansın arkasına toplar atmalıyız.Ayrıca Hüseyin %90 olmayacak galiba onun yerine Ceyhun oynarsa Hüseyin'i aratmaz bence ayrıca defansın arkasına top Hüseyin'den kat kat daha iyi top atabilecek bir isim...
Ben olsam öyle başlar defansın önüne Ceyhun-Selçuk koyarım zaten Trabzonda sağ bekte Tayfun cora oynarsa savunma yönünden sıkıntı olmaz ama sol kanatta Cale ileri fazlaca gidip geliyo.
Havadan oynaması lazım demedim zaten Yattara - Isaac hızlı içeri kateden oyuncular Meira-Servet'in arassındaki uyuşmazlıklarda çok iş yapabilirler, Galatasaray'da sabri sağ bekte oynadığını ve sürekli hucuma gidip geldiğini düşünürsek çok etkili olunabilir
Böyle tutmaz Colman alır. Yani elinde alternatifi çok. Beşiktaş maçı gibi defansif çıkarsa yine pozisyon olmadan maç biter
a.arıcı-11
17.Ekim.2007, 03:17
bana yine pozisyonsuz tatsız tuzsuz bir maç olucak gibi geliyor.hadi hayırlısı...
BlackEagle19o3
17.Ekim.2007, 03:32
Aslında Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum ama bizim için beraberlik en iyi skor gibi duruyor...
batuhanry
17.Ekim.2007, 04:14
Bu maçı rahat,farklı bir şekilde kazanarak yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum nedense. :) Umarım dediğim gibi olur.
PesimiSTyLa
17.Ekim.2007, 04:47
Tobi de Memo da sakat maalesef (:
Sanctis
Sabri - Servet - Meira - Hakan
Arda - Ayhan- Lincoln - Kewell
Baros - Nonda(Ümit)
Olur kadro muhtemelen... Trabzona karsı genelde kazanıyoruz, mac biletleri coktan tükenmiş. Saha ve seyircimiz önünde kazanan taraf biz oluruz diye düşünüyorum...
Ben olsam öyle başlar defansın önüne Ceyhun-Selçuk koyarım zaten Trabzonda sağ bekte Tayfun cora oynarsa savunma yönünden sıkıntı olmaz ama sol kanatta Cale ileri fazlaca gidip geliyo.
Gerçek hayatta Tayfun sık sık ileri çıkıyor Cale'den yana defansif anlamda sıkıntı çekmiyoruz.Doğrusu bu...
Ayrıca sağ bekte Serkan oynayacak büyük ihtimal...
shamur1
17.Ekim.2007, 06:40
Akıllı oynarsak bu maçı alırız hele ki Arda Ayhan Lincoln Kewell lı bir ortasaha ve Baros Nonda çift forvetiyle çıkarsa Gs işimiz daha kolay olur.
Galatasaray maçı hazırlıkları devam ediyor.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/302-5K2V4F5H.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/302-6V4Z6B3Q.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/302-8F9L5P2X.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/302-2K6T5A5K.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/302-0E7Q9A0C.jpg
Trabzonspor
17.Ekim.2007, 19:00
Galatasaray Birinci ağızdan sakatlık raporu
Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Kurdoğlu, uzun zamandır gündemi meşgul eden sakatlarla ilgili ayrıntılı açıklamalar yaptı:
UĞUR UÇAR: Sekiz aydır sakat. Diz kapağı kemiği kırılmıştı. Dizi su topluyor. Ön uyluk adalesi küçülmeye gitti. Diğer bacağıyla 3 santimetrelik adale çapı farkı var. Bu çap istediğimiz kalınlığa gelmeden Uğur'u sahaya süremeyiz. Sahaya ne zaman döneceğiyle ilgili bir zaman veremeyiz.
BARIŞ ÖZBEK: Ayak tarak kemiğinde kırık var. 15 gün içinde ufak ufak koşulara başlar.
SERKAN ÇALIK: Mayıs'ta menüsküs yırtılması sonrası ameliyat oldu. Sonra kıkırdak dokusu su yapar hale geldi. Dokunun tamiri için yine ameliyat edildi. 15 gün içinde değneklerini atacak. İyileşmesi Barış'a göre daha uzun sürer.
TOBİAS LİNDEROTH: Ödemi tedaviye zor cevap veriyor. Onu zorla oynatırsak ödemli yerden parça kopup eklem içine düşer ve Tobias'a futbolu bıraktırır. Üç hafta sonra takımla çalışmalara başlar.
ORKUN USAK: Kalça kemiğinde ezilme olmuştu. Kısa sürede toparlanacak.
MEHMET TOPAL: Bellinzona maçında ayak bileğine çaprazlama bir darbe oldu. Üç hafta içinde istediğimiz düzeyde saha içi antrenmanlarına başlayacaktır.
EMRE GÜNGÖR: Adalesinde kopma oldu. Bu ayın sonunda idmanlara başlar.
Kaynak: Sabah
ikiside oynayamıcak bunlar gs nın sakatları ve ts macında olmayacaklar
a.arıcı-11
17.Ekim.2007, 20:57
Tobi de Memo da sakat maalesef (:
Sanctis
Sabri - Servet - Meira - Hakan
Arda - Ayhan- Lincoln - Kewell
Baros - Nonda(Ümit)
Olur kadro muhtemelen... Trabzona karsı genelde kazanıyoruz, mac biletleri coktan tükenmiş. Saha ve seyircimiz önünde kazanan taraf biz oluruz diye düşünüyorum...
Galatsaray şu kadro ile oynasın Trabzon maçı güle oynaya rahat rahat kazanır.Orta sahada Ayhan dışında basacak adam yok.Arda,Lincoln,Kewell,Baros,Nonda.Bu 5 futbolcu top rakipteyken pek yararlı olmayan oyuncular.Yattara,Isaac gibi oyuncular için ideal bir rakip.
PesimiSTyLa
17.Ekim.2007, 21:05
Ayhan ın yanında oynayacak 2. bir adam yok maalesef. Şu sekilde de olabilir:
Sanctis
Sabri - Servet - Meira - Volkan(Alpaslan)
Ayhan - Hakan B - Lincoln - Arda
Kewell
Baros
Ne sekilde olursa olsun kazanmaktan baska caremiz yok ve ben kazanacagımıza inanıyorum...
Onurap
17.Ekim.2007, 21:43
Sanctis
Sabri - Servet - Emre - Alparslan
Kewell- Meira - Lincoln - Arda
Baros Ü.karan
Böyle bir kadro en ideali olur korkmaya gerek yok..Meira son portekiz maçında ön libero oynadı..En iyi savunma hücümdur oyunu kontrol ettiğimiz sürece zaten savunma yapmış olacağız..Her ne olursa olsun kazanıcaz bence hatta ben fark olacağını bile inanıyorum..
PesimiSTyLa
17.Ekim.2007, 21:49
Naaptın Onur? Hakan Kesilir mi? =) Çıkar Alpaslan'ı Koy Balta'yı. Ümit i çıkart; Ayhan ı Meira nın yanına koy , Lincoln ü Baros un arkasına koy daha iyi olur =)
shamur1
17.Ekim.2007, 22:16
Rahat olan taraf biziz çünkü Gs ile aramızda 5 puan var maç da İstanbul'da. Gs kazanmak için saldıracaktır. Selçuk - Hüseyin - Colman lı bir ortasaha ve Isaac - Yattara - Umut gibi kontraya yatkın futbolcularla fark yemeyi bırakın istediğimizi alır döneriz İstanbul'dan.
Tolga
Tayfun Song Egemen Cale
Hüseyin
Selçuk - Colman (Serkan)
Yattara - Isaac
Gökhan (Umut)
Dediğim gibi defansı sağlama alalım son 2 maçta olduğu gibi öne çıkarmaya gerek yok mücadele eden koşan bir ortasaha ve hızlı hücum eden oyuncularımızla çok rahat bir maç çıkarırız eğer Gs ortasaha da sadece Ayhan'ı bırakırsa.. Bursa maçında gördük zaten koşan , mücadele eden bir takıma karşı Gs'nin nasıl yenildiğini.
Ersun Yanal maça başlamadan önce Sıkı Markaj ve Kontratak kutucuğunu işaretlemelidir =)
Trabzonspor
17.Ekim.2007, 23:57
stad ful dolmus ve butun bıletler satılmıs ts taraftarlarına ayrılan bıletlerde yetmemıs cok talep oldugu için şu maç olimpiyatta olsaydı orası bile ful dolardı.
bugra 1905
18.Ekim.2007, 01:11
Bu Maç Zor Geçecek Ben Her Şeye Rağmen Galatasarayımızın Maçı Kazanacağını Ve Galibeyetlere Başlayacağını Düşünüyorum Ayrıca Bu Maçta Alınacak Bir Üç Puan Michael Skibbeyi Rahatlatacaktır Ayrıca Kanatlarda Yattara İsacc Şov Yapacak Görüşüne Katılmıyorum Bizim Sağ Kanatta Rakibi Boğan Sabriyimi Yoksa Milli Takımın Ve Galatasarayımızın Yıldızı Hakan Baltayı Geçecek Bir Oyun Sergileyecekler Ayrıca Trabzon Mutlaka Takılacaktır Çünkü Trabzonda Liderliği Koruyabilecek Kapasite YOK Bu Maçta Bir Aksilik Olursa Skibbe Gider Olmazsa Devre Arasına Kadar Yerini Garantiler
fenerbahce_1907
18.Ekim.2007, 01:36
Trabzon'un son 2 haftadaki şansı bu maçta son bulur,Galatasaray Kewell-Baros-Lincoln 3'lüsüyle farklı bir galibiyet alır.
Trabzonspor
18.Ekim.2007, 02:15
Trabzon'un son 2 haftadaki şansı bu maçta son bulur,Galatasaray Kewell-Baros-Lincoln 3'lüsüyle farklı bir galibiyet alır.
bız son ıkı haftadır sansla kazanmıyoruz bı kere macları ızlerken dıkkat edın bız oynuyoruz yedımız hatalı goler oluyor ama yedıgımızden fazlasını atıyoruz çünkü iyi oynuyoruz ve ole şans denılcek gollerde degıl calısılmıs güzel goler atıyoruz
Memedov
18.Ekim.2007, 02:19
İsaac forvet oynarsa, Galatasaray'ın defansını dağıtabilir geçen hafta Sercan'ın yaptıklarını göz önüne alırsak.
Trabzon en az bir puan alacaktır diye düşünüyorum
bugra 1905
18.Ekim.2007, 02:22
Çekirge Bir Sıçrar İki Sıçrar Ama Muhakkak Tökezler Arkadaşlar Bu Biz Olmazsak Başkasıda Olabilir Ama Trabzon Muhakkak Zirveyi Bırakacak O Yüzden Trabzon Bu Hafta Kaybedecektir Ha Olmazsa Öteki Hafta Trabzon İçin Daha Kötü Geçecektir
shamur1
18.Ekim.2007, 03:07
Bizim durumumuzun Çekirge ile falan alakası yok. Son 2 maçı geriden gelip kazanmışız Gs gibi rakip 10 kişi kalınca yada ofsayttan falan attığımız gollerle kazanmadık. Yeter ki Ersun Yanal bu maça akıllı bir şekilde çıkarsın takımı . Sercan , Yusuf , M.Sarp'ın yaptıklarını Selçuk İnan , Colman , Yattara , Isaac , Gökhan Ünal veya Umut Bulut yapamıyacak mı ?
Kewell , Baros , Lincoln hatta Nonda bu sistemle ortasaha da sadece Ayhan kalıyor ve Ayhan da ideal bir Dmc tarzında oyuncu değil. Yattara , Isaac hatta Umut gibi boş alanları iyi değerlendiren hızlı oyuncuların ekmeğine yağ sürer Gs'nin bu oyun anlayışı.
Trabzon'da liderliği koruyacak kapasite var siz merak etmeyin. İlk kez liderlik koltuğuna oturmadı bu takım , ilk kez de şampiyonluğa oynamıyor. Diğer takımlarla bizi karıştırmayın ( Gs,Fb,Bjk hariç ) .
Onurap
18.Ekim.2007, 04:00
Naaptın Onur? Hakan Kesilir mi? =) Çıkar Alpaslan'ı Koy Balta'yı. Ümit i çıkart; Ayhan ı Meira nın yanına koy , Lincoln ü Baros un arkasına koy daha iyi olur =)
Ayhan orta saha pres yapmassa ve özellikle tek başına kalırsa bi işe yaradığını görmedim açıkçası..H.baltanın hucuma katkısı sıfır onun önünde oynayacak adam
tek başına oynaması gerekiyor kanatta hücüm olarak..H.baltanın 2 senedir yapamadığını alparslan 60 metre top sürerek 15 dkkada yaptı..Arda alparslanlı bir kanat nasıl bir hücüm gücü oluşturur düşünemiyorum:icon_biggrin:Dediğine göre belki üMit çıkıp meiranın yanına ayhan geçebilir..
GeNç KaRTaL
18.Ekim.2007, 04:18
Bu maçın gidişatını Skibbe'nin sistem tercihi belirleyecektir diye düşünüyorum.Eğer Skibbe çift forvet ile çıkarsa maça bizi bol gollü,bol pozisyonlu bir maç bekliyor diyebilirim.Eğer tek forvet çıkarsa kontrollü bir maç olacaktır.Bireysel yeteneklerin göstereceği performans sonucu tayin edecektir bu durumda.Maçı kimin kazanacağı hakkında ise tahmin yürütmek zor.3 ihtimalede açık bir maç.Fakat beraberlik bir Beşiktaşlı olarak bana daha ideal bir sonuç olarak gözüküyor.:icon_smile:
Onurap
18.Ekim.2007, 05:38
Galatasaray Birinci ağızdan sakatlık raporu
Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Kurdoğlu, uzun zamandır gündemi meşgul eden sakatlarla ilgili ayrıntılı açıklamalar yaptı:
UĞUR UÇAR: Sekiz aydır sakat. Diz kapağı kemiği kırılmıştı. Dizi su topluyor. Ön uyluk adalesi küçülmeye gitti. Diğer bacağıyla 3 santimetrelik adale çapı farkı var. Bu çap istediğimiz kalınlığa gelmeden Uğur'u sahaya süremeyiz. Sahaya ne zaman döneceğiyle ilgili bir zaman veremeyiz.
ek olarak
kulüp doktoru mehmet kurdoğlu tarafından uğurun sakatlığı hakkındaki son gelişmeler aşağıda
uğur, şubat ayında sakatlandı, sekiz aydır bir sakatlık dönemi geçiriyor ve dünkü o mehmet demirkol’un da katıldığı spor programında da, “sekiz aydır iyileşmiyor yanlış teşhis” gibi lafların geçmesi hakikaten beni çok üzdü. yani bir kırığın yanlış teşhisi olmaz, kırık kırıktır. ama mehmet demirkol, her kırık birbirine benzemez gibi de doğru yönde bir yorum yaptı. barış’ın ayak parmağının, deivid’in ayak bileğinin kırığı veya eski zamanlarda görülmüş olan kırıklarla aynı kırıklar değil. nedir bunun özelliği? diz ekleminin ön yüzünü oluşturan bir kemiktir diz kapağı kemiği, yani diz her oynadığında bu diz kapağı kemiğiyle sürtüşerek hareket eder.
düşünün ki ikiye ayrılmış bir diz kapağı kemiğinin ön ve arka yüzü ikisi bir arada kaynıyor, kaynayan hiçbir şey orjinali gibi düz bir yüzey meydana getirmez, böyle dizde her topa vuruşta ve koşuşta sürtünen iki yüzeyin ara yüzeyindeki kıkırdak dokusu tam kaynamış olmasına rağmen bu sürtünmeden dolayı sıvı salgılıyor. böylelikle dizi su topluyor, yani bir insan düşünün kırığı kaynamış, bu iş dört ayda tamamlanmış ama bunun üzerine bu dört ay içinde esas topla çok ilgili olan ön uyluk adalesi atrofi dediğimiz küçülmeye gitmiş. yani diğer bacakla bir 3 cm’lik adale çapı farkı var. biz bu adale çapını istediğimiz kalınlığa getirmeden uğur’u sahaya koyarsak eğer o zaman uğur’un o adaleyi koparması çok büyük risk, böyle bir şey yapamayız. o zaman adaleyi toparlamamız lazım. adaleyi toparlamamız için yaptığımız ağırlık çalışmalarında da kaynayan o kemiğin diz ekleminde ki bu sürtünme hareketiyle su topladığından dolayı bize zaman müsaade etmiyor. yükleniyoruz çap farkını azaltıyoruz. adaleyi kuvvetlendiriyoruz su topluyor buz yapıyoruz, gerekli tedavileri yapıyoruz, suyu geriletiyoruz tekrar yükleniyoruz. onun için bu süreç, bu sürtünmenin o yüzeyi, iki kemik birbirine yeni kaynamış haliyle alışıncaya kadar geçen süreyi devamlı takip, devamlı çalışmayla götüreceğiz. buna bir zamanlama verilemez.
bu iki yüzeyin birbirine alışkanlık getirmesi için acaba başka kimselerin elinde, başka yerde olsaydı daha iyi olur muydu? bu soru için, biz de aynı şekilde yurt dışından çok inandığımız almanya’da bir profesörle yine bu konuyu danıştık; uğur oraya gitti, filmleriyle gitti ve o profesör yapılan ameliyatı mükemmel buldu. ameliyatın seyrini son derece normal buldu ve bu anlattığım problemlerle mücadeleye devam etmemiz gerektiğini söyledi. aynı şekilde hiçbir ortopedistin de hem uğur düzeyinde futbol oynayıp hem de bu diz kapağı kemiği kırığı vakası yaşayan hastası ikiden fazla değildir. yani birinin 500 tane vakası olsun bilelim de o 500 vakayı nasıl savaştıysa bakalım. öyle bir tecrübe yok, bu bizim kendimize ait bir tecrübe ama bu ameliyatı yapan insanlar çok inandığımız kişiler ki uğur’a bundan evvel iki ameliyat daha yaptılar. bunları belki unuttu kamuoyu; mesela kalçasına yakın aynı uyluk kemiğinde bir kist vardı bu kist çıkarıldığında kemik 1 cm inceliğe kadar indi. o kistin içi kemikle dolduruldu. uğur iki ay sonra sahalara döndü, ondan önce katık fıtığı ve leğen kemiğindeki aynı böyle kemik zarında kırık gibi bir şey oldu, onları da yine aynı ortopedist arkadaşım başarıyla tedavi etti. uğur hemen sahaya üç ay içinde döndü. uğur’un böyle şanssız sakatlıkları üst üste geldi.
inanıyorum ki bu diz kapağı sakatlığı da 8 ay sürmesine rağmen, sürtünen kemiklerin yeni uyuma adapte olduğu zaman, dizin su toplaması gibi problem ortadan kalktığı zaman, biz adaleye de iyice yüklenmeye fırsat bulduğumuz zaman düzelecektir. buna bir tek zamanlama veremiyoruz ama şu anda, hele son 1 ay içinde çok gelişme kaydettik ve her seferinde ümitle bakıyoruz. inşallah kısa bir süre de uğur bu sakatlığından kurtulup sahaya geri dönecek. uğur hikayesi çok uzun, onun için buna uzun vakit ayırmak istedim, sebepleri bunlar. eğer spor programı yapan diğer arkadaşlar tarafından tartışılacaksa lütfen bu bilgiler ışığı altında tartışılsın..
Sağlıklı bir şekilde döner inşallah uğur uçar uç artık :(
shamur1
18.Ekim.2007, 19:13
İşte altın 11!
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/10/7_231758_yanal1009_414_232.jpg
Teknik direktör Ersun Yanal, Ali Sami Yen´de zafer kazanacağına inandığı Trabzonspor 11´ini büyük ölçüde şekillendirdi. Aslar belli, yedekler ise formaya hazır.
Hiçbir sıkıntı yok
Günlerdir kadrosunu şekillendirmeye uğraşan Trabzonspor’un teknik heyeti, nihayet sona yaklaştı. Milli oyuncuların takıma katılmasıyla beraber taktik provalara geçen, idmanları basına ve taraftarlara kapatan Bordo-Mavililer’in hocası Ersun Yanal, Ali Sami Yen’de Galatasaray’ı devireceğine inandığı 11 kişilik kadroyu büyük ölçüde şekillendirdi. Sakatlık ve ceza sıkıntısı olmadan bol alternatifli bir ekip içinden takım yapmanın avantajını yaşayan başarılı hoca, yedeklerini de hazır tutuyor.
Gineli kulübedeki koz
Kaleyi birkaç haftadır yedek bekleyen Tony Sylva’ya vermeyi bekleyen Ersun Yanal, en çok bu tercihte zorlanıyor. Deneyimli çalıştırıcı, savunma kurgusunu bozmamakta kararlı. Sağ kanatta son haftaların yıldızı Isaac’in göbekte Hüseyin ve Selçuk’un oynaması garanti. Solda ise Yanal büyük ihtimalle Colman ile başlayacak, oyunun ve Arjantinli’nin durumuna göre Yattara kozunu elinde tutacak. Hücumda ise Trabzonspor’un teknik patronunun ideal ikilisini bozmayıp, Gökhan ile Umut’u birlikte değerlendirmesi kesin.
SLYVA
Bu kez 11’e çok daha yakın
SONG
Cim Bom’u tanıyor.?Savunmanın lideri.
SERKAN
Son maçın asist kahramanıydı..
EGEMEN
Böyle maçların havasını biliyor.
CALE
Savunma yönü öne çıkacak.
COLMAN
Arjantinli için çok kritik bir sınav.
SELÇUK
Yine şutlarıyla etkili olması bekleniyor.
UMUT
Deneyimli oyuncu İstanbul’da coşuyor
GÖKHAN
Yıldız golcü, Yanal’ın özel silahı.
HÜSEYİN
Kaptan sakatlıktan çıktı, hazır.
ISAAC
Nijeryalı da formunun zirvesinde.
Trabzonspor
18.Ekim.2007, 19:26
bence gokhan yada umuttan birini kesıp yattarayı ilk 11 e koymalı
a.arıcı-11
18.Ekim.2007, 20:16
bence gokhan yada umuttan birini kesıp yattarayı ilk 11 e koymalı
katlıyorum.Böylece Galatasaray'ın koşmayan orta sahasını kalabalık orta saha ile tamamen sahdan silebilir ve çok rahat bir maç çıkarabilir Trabzonspor ama tabi son söz Ersun Yanal'da.
JunkChorn
18.Ekim.2007, 20:22
Trabzonspor'un bu maçtan puan yada puanlar alacağını düşünüyorum.Bu milli maç arasını iyi değerlendirdiklerine ve çalıştıklarına eminim.Galatasaray ise Ü.Davala ve diğer yardımcı meseleleri ile maçı bir sürede olsa gündemden düşürdü.Bu problem yaratabilir.
Zevkli maç olacak!İyi olan kazansın(:
öncelikle tatsız tutsuz bir maç bekleyenlerin yanıldığını düşünüyorum...
trabzon beşiktaş maçı gibi olmaz ..bu maçta tempoyu artırması gereken taraf ev sahibi takım ve beraberlik kimsei tatmin etmeyecektir....
trabzonlu **rkadaşlarımın umut dolu konuşmaları hoşuma gidiyor yıllardır kötü durumdaki trabzon artık taraftarınada izleyenlerede zevk veriyor....
ancakkkkk...
Konyadaki gibi bir savunma yaparsa çok feci bir sonuç alır...her maçta konyadaki gibi şanslı olunmaz...
maçın kilit noktası şu 3 husus...
1 trabzon defansı: eğer konya maçındaki kadar kötü olrusa trabzonun şansı çok az ama derbi maçın motivasyonu farklıdır o kadar kötü olacaklarını beklemiyorum...
2- Kaleciler.: ütün derbilerde olduğu gibi eşit ve denk mücadelelerde az hata yapan kazanır...kalcilerin hatasının telafisi yok..kalecisi kötü oynayan o maçı kazanamaz....
3- ARDA TURAN-YATTARA: Maçın kaderini bu iki özel oyuncu çizecek...Arda oynamak istedikten ve iyi gününde olduktan sonra onu türkiyede durduracak çok az defasn var yeterki iyi gününde olsun....Ayrıca Trabzon galatasarayın hucumlarında akıllılık eder ve yattarayı oyuna alırsa...gidip gelme olylarından sonra takımdaki yıldız ünvanını yeniden almak isteyen Yattara başlarına çok dert açar...
genel değerlendirme: muhakkak ki liderle arasındaki farkı kapatmak isteyen ev sahibi takım avantajlı ben Galatasarayın kazanmaya daha yakın olduğunu düşünüyorum...
Trabzonspor
18.Ekim.2007, 22:55
konyada defansı onde kurmustu hoca ve beckler ılerı cıkıodu ama gs macında bu kadar atak oynama z en azından tum takımla cıkmaz ılerı ılerı uc elemanlar ve orta saha cıkar defans emnıyetlı olarak bekler gerıde
Addolorato
18.Ekim.2007, 22:57
Yattara'nın türklük işi ne oldu ?
Trabzonspor
19.Ekim.2007, 02:40
da bell değil ama kesın olacak cunku 5 yılını tamamladı turkıyede
shamur1
19.Ekim.2007, 16:25
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/10/7_231824_baros_gokhan1910_414_232.jpg
Bir tarafta son şampiyon Galatasaray, diğer yanda lider Trabzonspor... Biletler günler öncesinden tükendi, devlerin Ali Sami Yen´deki dansı bugün 19.00´da başlıyor.
Kafalarda aynı soru
Nefesler tutuldu, herkes bu maçı bekliyor. Bir tarafta son şampiyon Galatasaray, diğer yanda ligin flaş takımı, lider Trabzonspor... Biletlerinin günler öncesinden tükendiği karşılaşma saat 19.00’da Ali Sami Yen Stadı’nda başlayacak. Otoriter tavırlarıyla tanınan Bünyamin Gezer’in yöneteceği bu zorlu mücadelede, zirveyle aradaki puan farkının açılmamasını isteyen Galatasaray mutlak galibiyet ararken, Trabzonspor ne pahasına olursa olsun yenilmemeyi hedefliyor.
Taktikler belirlendi
Aslan'ın hocası Skibbe, rakibi şok presle şaşırtıp, ilk yarım saatte gol bulmayı planlıyor. Lincoln’ü yedek bekletmeyi düşünen Alman teknik adam, sağdan Sabri-Kewell ikilisiyle hücum yapıp, sol tarafı Volkan-Hakan ikilisiyle kapatma amacında. Nonda ile Baros ise sürekli çapraz koşularla gol arayacak. Trabzon ise maça temkinli başlayacak. Buna karşın çift santrforla sahaya çıkacak olan Ersun Yanal’ın öğrencileri, ikinci yarıda Yattara ile sonuca gidecek.
Galatasaray
Sanctis
H. Balta
Servet
Emre Aşık
Sabri
Kewell
Meira
Ayhan
Arda
Lincoln
Baros
Trabzonspor
Slyva (Tolga)
Cale
Egemen
Song
Serkan
Colman
Selçuk
Hüseyin
Isaac
Gökhan
Umut
Stat:
Ali Sami Yen
Saat:
19.00
Yayın:
Lig TV
Hakemler:
Bünyamin Gezer
Cem Satman
Asım Yusuf Öz
Fietra 10
19.Ekim.2007, 16:56
Trabzon zirveyi muhakkak bırakacak :)
Müneccimizi galiba ..
Fark yiyecek :)
Af buyur ama ligde biz mi 5 puan gerideyiz ..:)
'Şans'
Zannediyorum bunu yazan arkadaş dünkü Kocaeli maçından sonra bu mesajını editlemeyi düşünüyordur .. :) Mücadele ediyoruz istedeğimiz zaman golü buluyoruz maçı kazanıyoruz şans oluyor .. Ne diyeyim sizede ' iyi şanslar ' ..
Bazı arkadaşlar mantıklı ve yerinde açıklamalar yapmış ama bazıları da adaeta gel benimle uğraş diyor kusura bakmayın dayanamadım..
Maça gelirsek yukarıdaki 11 bizim için gayet iyi 11 diye düşünüyorum ..Yattara'nın bu maçta ikinci yarı degerlendirilmesi taraftarıyım .. Özelliklede ilk yarı berabere veya üstünlüğümüzle kapanırsa çok daha iyi olur bu ..
5 puan gerideki Galatasaray'ın bu maçta zirveden kopmamak için mücadele edeceğini üstelik evinde oynayacağını düşünürsek favori gösterilmesi normaldir .. Ama öyle 4-5 olur yok Ts rahat kazanır Gs rahat kazanır türü bir maç olacağını zannetmiyorum .. Bu ligde 'sadece mücadele' ettiğin sürece fark yemen çok zor ..
Taraflı tarafsız herkesin zevk alacağı bir maç olacaktır umarım ..
shamur1
19.Ekim.2007, 17:39
Fark ?
Galatasaray kime fark atmış ?
1.Hafta maç 1-1 iken Denizli 10 kişi kalmış son 15 dakika da bulduğu 3 gol ile maçı 4-1 almış. Denizli 12.sırada
Kocaeli 1-0 öne geçmiş ilk yarı 1-1 bitmiş son yarım saatte 3 gol bulmuş Galatasaray ve maçı 4-1 kazanmış. O Kocaeli lig sonuncusu .
Gs 4- Konya 1
Yıne ılk yarı 1-1 , 51 ,61 , 66 da gelen gollerle maçı almış Gs. Ayrıca bu maçı nasıl kazandığı da ortadaydı.. ??
Kayseri , Antalya ile berabere kalmış , Bursa'ya yenilmiş .
ŞL'de Steaua ya elenmiş bir beraberlik , bir yenilgi ile.
Uefa'da Bellinzona gibi bir takımdan toplamda 6 gol atmış 4 gol yemiş.
Şimdi bu takım ne olursa olsun lig lideriyle oynadığı maçta fark atacak öyle mi ?
Belgorth
19.Ekim.2007, 18:07
Kesin konuşmamak lazım tabi ama sen de fark atamayacağını söyleyemezsin. Her şeyin olabileceğini gözden kaçırmayın arkadaşlar. Maç 0-0'da bitebilir, bir takım diğerine 4 ya da 5'de atabilir daha önceki maçları ne olursa olsun. Kısaca sen de "Şimdi bu takım ne olursa olsun lig lideriyle oynadığı maçta fark atacak öyle mi ?" şeklinde bir soru soramazsın, sormamalısın. Ya Galatasaray fark atarsa ne diyeceksin o zaman? Tam tersine Trabzon da fark atabilir tabi, bu olasılık da var ve inkar edilemez:) Kesin konuşmak yapılabilecek en büyük hatadır futbolda.
Gönlümden geçen Galatasaray'ımın kazanmasıdır ama maçın ne olursa olsun zor geçeceğini düşünüyorum.
shamur1
19.Ekim.2007, 18:46
Ben görünen köyden bahsediyorum burda. Sizler nasıl fark atacaz , fark olur diyorsanız bende bunun aksini iddaa ediyorum bunu ederken de Gs'nin oynadığı futbolu ve sonuçlarını göz önüne alarak söylüyorum. Aynı şekil Gs fark atamazsa nolacak ne diyeceksiniz ? En azından olayı sebebleriyle açıklıyorum. Farkındaysan bu maçı kesin kazanırız , fark atarız falan demiyorum.
Ha dersiniz ki Gs bu maçı kazanır ona kimse birşey diyemez aynı şekilde bizlerde Ts kazanır deriz ama Gs'nin şuan ki oynadığı futbolu görmemezlikten gelip Ligin lideriyle oynayacağı maçta Fark atarız tabiri doğru değil.
Maça Umut , Gökhan Ünal , Isaac üçlüsü ile başlayacak olmamız 1 puan için maça çıkmayacağımızın göstergesidir. Bana kalsa gerçi bu kadroyla maça çıkmam ama en iyisini Ersun Yanal bilir tabi. Kadrolara bakıldığında bu maç gollü geçebilir gibi duruyor.
Ersun Yanal bu maça takımı beraberlik için çıkartsa , kontraya dayalı bir sistem üzerinde dursa Trabzonspor için çok rahat bir maç olur. Çünkü kontraya dayalı , geniş alanları değerlendiren süratlı oyunculara sahibiz.
Son olarak ta Trabzonspor'u bir yerden sonra düşüşe geçerler , klasik Ersun Yanal takımı gibi görenlere de şunu söyleyeyim . Doğrudur Ersun Yanal'ın takımları lige süper bir başlangıç yapar , 2.yarıya doğru düşüşe geçerlerdi ama bu takımların çoğu zirve baskısını kaldıramayacak takımlardı gerek futbolcu kadrosu gerek taraftarı ve şehiriyle. Ayrıca kadro olarak da şu an elinde Yattara gibi bir sihirbaz var ve bu oyuncu şu an Yedek.. Kadro olarak da Ersun Yanal'ın çok kozu var artık.
Fietra 10
19.Ekim.2007, 18:58
Son olarak ta Trabzonspor'u bir yerden sonra düşüşe geçerler , klasik Ersun Yanal takımı gibi görenlere de şunu söyleyeyim . Doğrudur Ersun Yanal'ın takımları lige süper bir başlangıç yapar , 2.yarıya doğru düşüşe geçerlerdi ama bu takımların çoğu zirve baskısını kaldıramayacak takımlardı gerek futbolcu kadrosu gerek taraftarı ve şehiriyle. Ayrıca kadro olarak da şu an elinde Yattara gibi bir sihirbaz var ve bu oyuncu şu an Yedek.. Kadro olarak da Ersun Yanal'ın çok kozu var artık.
Şu dediğini söyleyen zaten hayatında birkere bile Trabzon'a gelip 2-3 gün gezmemiştir .. Fark buradan başlıyor zaten diğer Anadolu takımları ile ..
Fietra 10
19.Ekim.2007, 19:14
İstanbul'da Takımı Karşıladık ..
http://img410.imageshack.us/img410/3300/img3764sq0us5.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/img3764sq0us5.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img410/img3764sq0us5.jpg/1/)
http://img410.imageshack.us/img410/6804/resim116vy5ne2.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/resim116vy5ne2.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img410/resim116vy5ne2.jpg/1/)
http://img410.imageshack.us/img410/2710/resim118kg5hw4.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/resim118kg5hw4.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img410/resim118kg5hw4.jpg/1/)
http://img410.imageshack.us/img410/7424/resim147ur9gq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/resim147ur9gq7.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img410/resim147ur9gq7.jpg/1/)
http://img410.imageshack.us/img410/4497/resim154az6jd7.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/resim154az6jd7.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img410/resim154az6jd7.jpg/1/)
http://img410.imageshack.us/img410/8289/resim155na4cm0.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/resim155na4cm0.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img410/resim155na4cm0.jpg/1/)
http://img410.imageshack.us/img410/5922/resim156sv3mx0.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/resim156sv3mx0.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img410/resim156sv3mx0.jpg/1/)
http://img410.imageshack.us/img410/499/resim180ly2qm0.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/resim180ly2qm0.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img410/resim180ly2qm0.jpg/1/)
barahir
19.Ekim.2007, 19:16
404 File Not Found!!
Fietra 10
19.Ekim.2007, 19:18
404 File Not Found!!
Düzeltildi ..
barahir
19.Ekim.2007, 19:27
Şampiyon gibi karşılamışsınız yahu:)
Fietra 10
19.Ekim.2007, 19:30
Şampiyon gibi karşılamışsınız yahu:)
Hasret da :icon_biggrin:
Bide lider gidince takım gaza geldik :)
İnşallah bu sene sonunda bogaza Trabzonspor bayragınıda asacaz :) :icon_biggrin:
shamur1
19.Ekim.2007, 19:44
İşte Ersun Yanal'ın önceki takımlarında böyle görüntüler yoktu.. Süper görüntüler .. Bize Her Yer TraBZoN ..! :)
PesimiSTyLa
19.Ekim.2007, 20:03
Fark, mark umrumda degil. 1-0 olsun bizim olsun. Fark olacagını da sanmam, ama mac üst biter.
barahir
19.Ekim.2007, 20:09
Neyi tartışıyoruz arkadaşlar bir yiğit bana açıklayıversin hele?
Galatasaray'ın kazanmak zorunda olması, kendi evinde oynaması ve çok tecrübeli oyunculara özellikle bu tarz maçları defalarca yaşamış oyunculara sahip olması avantajı olarak görünüyor. Savunma bölgesinde ki zaafiyeti ise dezavantajı olarak görebiliriz.
Trabzonspor'a baktığımızda yeni bir heyecan rüzgarında olması, seri galibiyetlere alışması ve eski günlerine dönüşün sinyalleri avantajı olabilir. Tek dezavantajı var oda halk arasında ne oldum delisi denen durumun ön plana çıkmasıdır. Bunun atlatılması durumunda Trabzonspor kaliteli ayaklarıyla mutlaka puan alacaktır.
Aksi olduğunda ise Galatasaray'ın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
Maçın sonucunu Trabzonspor'un durumu belirleyecektir.
Sirius Black
19.Ekim.2007, 20:19
Trabzon'u daha şanslı görüyorum. :)
Skibbe'nin taktik hataları maça damgasını vuracak gibi duruyor, bir kere Nonda'nın formsuzluğunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Trabzon ise makül bir kadroyla maça çıkacak gibi görünüyor.
Başta shamur1 olmak üzere diğer trabzonsporlu arkadaşlarda uzun zamandır aşırı fanatiklik söz konusu. kendi takımlarına toz kondurmazken diğer takımlara ince ince dokundurmalar yapıyorsunuz. özellikle shamur1 daha dün uyarı aldığını gördüm. fenerbahçe-kocaelispor maçı için "ligin altı kaynıyor" gibilerinden aşağılayıcı mesaj yazmıştın. bu trabzonspor için yazılsa forumu ayağa kaldırırdınız.
Eğer böyle mesajlarına devam edeceksen lütfen özel mesajla bana bildir. Ne sen yorul ne biz yorulalım artık.
Konuyu saptırmadan devam eden arkadaşlara teşekkür ederim. Ama bundan sonra bahsettiğim kişilerin en ufak bir iğnelemesi olursa bile yazarlığı alınıp, siteden uzaklaştırılacaktır.
MaTRaKaN
19.Ekim.2007, 21:33
Galatasaray defansındaki sıkıntıları çözemez ise yenilgi kaçınılmaz olur 3-2 veya 4-3 gibi skorlar yenilebilir ama iyi defans yaparsa kazanacağından şüphem yok..
Maçı 3-1 alırız . Sonuçta trabzonsporun 11 indeki çoğu oyuncu bizde oynayacak kalitede deği.....
Aşk-ı Şehir
19.Ekim.2007, 21:53
Maçtan beraberlik bekliyorum. İki takımında asıl gücünü bu akşam göreceğiz bence. Güzel zevkli bir maç olması dileğiyle. Fakat 3 sonucada açık bir maç. Hatırlayalım zamanında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u, Trabzonspor'da Galatasaray'ı deplasmanda yenmiştir. Yani tartışmaya gerek yok ve karşıdaki takımı hafife almayı gerektirecek bir neden yok.:)
shamur1
19.Ekim.2007, 21:55
Maçı 3-1 alırız . Sonuçta trabzonsporun 11 indeki çoğu oyuncu bizde oynayacak kalitede deği.....
:) Evet Bursa'nın 11 inde ki çoğu oyuncuda Gs'de ki oyunculardan daha kaliteli heralde.
Yani şimdi bizlere diyorsunuz ki fanatiksiniz. Allah aşkına bu tarz mı yorumlar yapalım ? Böyle bir düşünce tarzı var mı ya . Şimdi bu mesaj yda bu düşünce foruma ne katıyor , ne veriyor insanlara ?
Zaten Sadri Şener transfer döneminde hep Galatasaray'da oynayabilecek kalitede futbolcuları almaya çalıştı ama işte maleeseff alamadık bunlarla idare ediyoruz napaLım :)
Aşk-ı Şehir
19.Ekim.2007, 21:58
Geçen seneden bahsediyor olmalısın.:)
IcedEarth
19.Ekim.2007, 22:16
Bu maçı kazanacağımıza inancım tam açıkçası. Buna inanma nedenim de şu:
- Trabzon hiçbir maçını bariz bir şekilde üstün oynayarak kazanmadı.
- Taraftar faktörü bizden yana olacak.
- Galatasaray baskı altında olduğu maçları güzel oynayabiliyor.
- Skibbe'nin ilk derbisi olacak, bu nedenle oyuncuları daha iyi motive edebileceğine inanıyorum.
- Kadrolar arasında dağlar kadar fark var bence. Ayrıca Trabzon'un henüz tam olarak oturmadığını düşünüyorum. Ama bizde Trabzon'a nazaran herşey daha oturmuş durumda.
Dezavantajlarımız ise;
- Sakatlıklar çok fazla. Her maçta şampiyonluğa oynayabilecek oyunculardan oluşabilecek bir kadro kadar eksiğimiz var. Bize nazaran Trabzon bu konuda daha rahat.
- Skibbe, zaten dar olan kadroyu bir de hatalı kurabilir, oyun sistemini maç için doğru ayarlayamayabilir, çünkü bu havayı ilk kez soluyacak.
Bu maçı kazanmamız için yapmamız gerekenler bana göre;
- De Sanctis
Sabri Meira Servet H. Balta
Arda Ayhan Lincoln Kewell Volkan
Baros
şeklinde bir kadro tercihi bu maçı iyi götürebilir. Kalabalık tutulan orta saha bu maç için çok önemli olacaktır.
- Servet ve Meira ofsayt taktiğinden uzak durmalı, kendi ceza sahamıza daha yakın oynamalılardır. Arkalarına atılan toplar bu şekilde engellenebilir.
- Ayhan, Kewell, Volkan 3'lüsü orta sahayı toparlarken Arda ve Lincoln güçlerini hücum yönüne saklamalılar.
- Baros sürekli defans oyuncularını pas hatasına zorlamalı, Song pas hatasına meyilli bir futbolcu çünkü.
- Baros'u topla buluşturacak isim olan Lincoln'e boşluk yaratılabilir. Boşluğu bulan Lincoln pas ve/veya gol şov yapabilir.
- Beklerimiz Sabri ve H. Balta hiç durmadan koşmalı, hücumda kanatlardan bindirip savunmada kanatlarımızı iyi kapamalılar.
- De Sanctis savunmayı doğru yönlendirmeli, iletişim kurmalıdır.
- Takım olarak kısa pas ve yüksek tempo esas alınmalıdır. Sürekli pres yiyen ve kısa paslara çare bulamayan rakip çabuk dağılır.
- H. Balta, Yattara'nın dibinden ayrılmamalıdır. Yattara'yı futbol kuralları sınırındaki sertliğe başvurarak savunmalıyız. Böylelikle Yattara'yı oyundan düşürmüş oluruz.
- Arda, topları daha doğru kullanmalı, aldığı topla içeri doğru yönelmeye çalışmalıdır. Tek forvetli taktikte kanattan isabetli orta açmak çok zor olur.
Şimdilik görüşlerim bunlar. Umarım haklı çıkarım, bu maçı kazanırız, liderlik yarışında olduğumuzu, kopmayacağımızı ve sonuna kadar savaşacağımızı gösteririz.
JunkChorn
19.Ekim.2007, 23:12
H. Balta, Yattara'nın dibinden ayrılmamalıdır. Yattara'yı futbol kuralları sınırındaki sertliğe başvurarak savunmalıyız. Böylelikle Yattara'yı oyundan düşürmüş oluruz.
Çoğuna harifyen katılıyorum ama Yattara ile adam adama oynayarak hüsrana uğrarsın!Çünkü birebir de maç içinde illa ki yattara çalım atacaktır:)Bir tane düzgün orta açsa sonuç hüsran.
Yattara'yı tutmak için iki üç oyuncunun dönüşümlü olarak oyunu sıkıştırması lazımdır.Yani ver-kaç yapmasını engelleyeceksin , kontra atakta topu o bölgede bırakmayacaksın..
- Skibbe'nin ilk derbisi olacak, bu nedenle oyuncuları daha iyi motive edebileceğine inanıyorum.
Bende Skibbe'nin ilk derbisinde ne yaptığının farkında olmayacağına inanıyorum.Aşağılamak amaçlı değil yaptığı değişiklikler tutmayacak çünkü Ersun Yanal , Skibbe'nin Trabzonu tanıdığından daha çok Galatasaray'ı tanıyor!
Emurafu
20.Ekim.2007, 00:15
Skibbe tek forvet oynatıp Hakan Balta eger'ki önliberoda baslarsa kesinlikle yeniliriz..Çok top kaybı yasarız..Sol bek Hakan balta açıkta alparslan olmalı..İlla tek forvet çıkacaksak önliberoda mehmet güven oynatılmalı ..Evet kötü ama Hakan balta'dan falan iyi oynar en azından onun mevkisi..Skibbe içinde çok önemli bir maç:)..En önemlisi Alisamiyen farkı ile bu maçı kazanırız diyorum:)
Onurap
20.Ekim.2007, 00:22
H.balta maça sol açık başlarsa skibbenin tazminatı neyse verilip gönderilmeli..!
almlyf69ali55
20.Ekim.2007, 01:18
Bence arklar galatasarayın büyük eksikleri olmasına rağmen bugün taraftar desteğiyle fln kazanırız gibime geliyo tabi bu birazda skibbeye bağlı çıkaracağı 11 e bağlı bence 11 şöle olmalı
de santics
sabi meira servet hakan
ayhan arda(ayhana göre biradaha ileri dönük olsun)
aydın kewel
lincoln
baros
aydın bence oynamalı çünkü bu genç ileride kendinden çok söz ettirecek
Bu maç bize Trabzon en az iki gol atar. Artık biz kaç tane atabilirsek ona göre maçın sonucu belli olur.
wolfson
20.Ekim.2007, 01:28
Herkes Trabzon diyo bu ne böyle :D Bu maç Galatasaray'ımızın İnşallah.Trabzonspor amma yüklenen baskı kuran bi takım Galatasaray'da aynı şekilde.Kadro yapısına göre biz daha avantajlıyız maç %60 Galatasarayın %30 Trabzonspor %10 'da beraberlik :D
Emurafu
20.Ekim.2007, 01:35
Bahri Havadır'ın biraz önce verdigi kadro:)
---De Sanctis----
Sabri--Emre A--Servet--HakanB
Arda---Ayhan--Meira--Kewell
--------Lincoln-----------
------------Baros-------
Onbir dogru ise Bu maç iyi kadro..Topal falan gelene kadar meira orda oynar...Lincoln'de oynuyor basın'da yedek kalacak deniliyordu...
KaF KeF
20.Ekim.2007, 01:37
GALATASARAY
De Santics
Sabri
Emre
Servet
Hakan Balta
Arda
Ayhan
Meira
Kewell
Lincoln
Baros
TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun
Song
Egemen
Cale
Selçuk
Serkan
Hüseyin
Isaac
Gökhan
Umut
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 01:41
Sanctis
Saabri - Servet - Emre - Hakan
Arda - Meira - Ayhan - Kewell
Lincoln
Baros
Güzel bir secim olmuş. Meira nın bu macta DM oynaması lazımdı ve bunu düşünmüş Skibbe .
Emurafu
20.Ekim.2007, 01:44
Trabzon 3 forvet ile çıkıyor..Çoooooook ilginç bir maç olacak..Arda'nın belinde sorun varmış..Doktor igne mi ne vermiş..
IcedEarth
20.Ekim.2007, 02:04
Bu maçta Arda sakatlanırsa çok kötü olacak aslında. Çok korkuyorum bu ihtimalden...
barahir
20.Ekim.2007, 02:04
bence de maç çok güzel olcak gibi.. Keşke izleyebilseydim:(:)
Trabzonspor
20.Ekim.2007, 02:05
ya bu tayfun neden oyundakı ya
Universal
20.Ekim.2007, 02:11
İddaa'da dört maçlık bir kupon yaptım. Trabzonspor bu maçı kazanırsa kuponum tutacak ve kısa günün karı 50 YTL kazanacam. :)
Şu ana kadar sıkıcı bir görüntü var maçta..
GodfatheR
20.Ekim.2007, 02:38
Gökhan çok net bir pozisyon kaçırdı.
Redrum
20.Ekim.2007, 02:40
Arda gol!!!
GodfatheR
20.Ekim.2007, 02:40
GS kötü oynarken attı golü.
Arda on numara gol attı valla.. :)
IcedEarth
20.Ekim.2007, 02:41
Goooooooooooooooooooool. Arda Turan harika bir gol attı !!!!
Skor şimdi 1-0 .
batuhanry
20.Ekim.2007, 02:42
Arda mükemmel bir gol atmış. :D
IcedEarth
20.Ekim.2007, 02:42
Bu arada Ümit Aktan iki bomba patlattı bile:
"Korner kullanılıyor. İçeride birbirini uzun süredir görememiş alacaklılar gibi birbirinin yakasına yapışan insanlar var"
"Arda harika bir gol attı. Arabadaysanız durdurun ve golü izleyin, o derece yani"
:zuhaha
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 02:43
Yok böyle gol!
uAsamet91
20.Ekim.2007, 02:44
Arda boş geçmedi trabzonu bu senede ;)
Nedvedmania
20.Ekim.2007, 02:45
Yav golü izleyemedim çünkü lig tv yok özeti beklicez artık :D
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 02:45
Arda dan Skibbe ye gönderme: "Benim yerim sol kanat" ;)
KaF KeF
20.Ekim.2007, 02:46
2-0 oldu ..
IcedEarth
20.Ekim.2007, 02:47
Lincoln bugün çok istekli, tendonları oynuyor resmen :zuhaha
Trabzonspor
20.Ekim.2007, 02:48
ya sımdı bıse dıcem olmucak ya colmanı sımdı alıyo bastan olması lazım ken
bugra 1905
20.Ekim.2007, 02:49
Servetime Helal Olsun Farka Gideceğiz İnşallah
GodfatheR
20.Ekim.2007, 02:51
Elle attı Servet ama çarpmamı yokksa elle oynamama bakıcaz.
Servetten güzel bir el golü:)
Bu iş bitti gibi. Liderle dalga geçer gibi top oynuyor galatasaray son 10 dakikadır..
bugra 1905
20.Ekim.2007, 02:52
Bu iş bitti gibi. Liderle dalga geçer gibi top oynuyor galatasaray son 10 dakikadır..
Abi Zaten Öyle Oynamamız Gerekir Ya Bizim Kadro Hangi Takımda Var
Trabzonspor
20.Ekim.2007, 02:53
hakemler körmü o eli görmüyor
Nedvedmania
20.Ekim.2007, 02:54
gökhan ünal kaçırdı :D
Trabzonspor
20.Ekim.2007, 02:54
gokhan yıne kacırdı
hakemler körmü o eli görmüyor
Bilemem kör mü değil mi?
C h A o S
20.Ekim.2007, 02:55
Gol el ile atıldı ama Servet dikkat ettiyseniz elini kaçırmaya çalışırken attı.
Trabzonspor
20.Ekim.2007, 02:56
kacırmaya calıssa carpmazdı kı bole sacma lafmı olurya
bugra 1905
Hakemde Art Niyet Aramayalım Siz Çıkıp Orada O Maçı Yönetebilirmisiniz Acaba
scar face
Maça 3 forvetle baslarsan böyle olur Gs döktürüyor
goosfraba
20.Ekim.2007, 02:57
Saçma değil ki?
Kaçırmaya çalıştığı için el olarak hükmetmedi zaten hakem.
göz var nizam var. Gol elle mi değil mi? sen söyle hele.
hakeme laf atan oldu mu ki?
Trabzonspor
20.Ekim.2007, 02:57
allah allah onun gorevı o heralde yonetecek ozmn yonetemeyecekse yapmasın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
göz var nizam var. Gol elle mi değil mi? sen söyle hele.
hakeme laf atan oldu mu ki?
ben ızlemıyorum kı sen soledın bende cvp vedım :D
allah allah onun gorevı o heralde yonetecek ozmn yonetemeyecekse yapmasın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben ızlemıyorum kı sen soledın bende cvp vedım :D
Ne güzel...
"takımımı koruyayımda hata da olsa, olmasa da koruyayım.."
batuhanry
20.Ekim.2007, 03:03
İlk yarı bitti 2-0'lık üstünlüğümüzle...
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:05
İkinci Yarıda Aynı Futbolu Oynarsak Trabzonu Çok Rahat Çözeriz
İlk yarı bitti 2-0'lık üstünlüğümüzle...
TS birşeyler yapmaya çalışıyor ama sadece çalışıyor. GS'nin orta sahası dinamo gibi. Forvetlerde azıcık daha becerikli olsa fark gelir gibi gözüküyor.
Belgorth
20.Ekim.2007, 03:07
arkadaşım, 1 m mesafeden o hızda bir top eline doğru gelirken sen elini çekmeye çalış bakalım çekebiliyor musun? literatürde bile vardır bu, 1-1,5 metre gibi yakın mesafeden hızlı bir top gelirse bu el sayılmaz çünkü elini çekme gibi bir şansın yoktur orada. mis gibi gol işte, kimse itiraz etmesin.
El Comandante
Görüldügü gibi hicte zor bir mac olmuyor,bizim adimiza.Rahat bir sekilde maci götürüyoruz,bu kadro ligin en iyi kadrosu.Iyi bir taktikle her takimi rahatlikla yener.(=
bugra 1905
TS birşeyler yapmaya çalışıyor ama sadece çalışıyor. GS'nin orta sahası dinamo gibi. Forvetlerde azıcık daha becerikli olsa fark gelir gibi gözüküyor.
Özellikle Barosun Kaçırdığı Pozizyon Ama Şu Kesin Biz Bu Maçı Alacağız
Universal
20.Ekim.2007, 03:08
İddaa'da dört maçlık bir kupon yaptım. Trabzonspor bu maçı kazanırsa kuponum tutacak ve kısa günün karı 50 YTL kazanacam. :)
Benim 50 YTL yalan oldu... :uzgun:
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:09
Ah Be Abi Trabzona Niye Oynadın Baştan Kaybetmişsin
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 03:10
Çok iyiyiz. Arda , Lincoln ikilisini begendim. Özellikle Arda mükemmel. Tayfun u deli etti şimdi karsısında serkan var. O da caresiz karsısında.
Taraftar için söylenecek söz yok. Mükemmel destekliyoruz. Oli macının provası adeta. Aynı tezahüratı ard arda degil de farklı farklıı tezahüratlar söylüyoruz harikayz. Bu arada hiç duymadım daha önce 4 5 beste söylendi. Sanırım yeni yapıldı.
goosfraba
20.Ekim.2007, 03:10
Maçı izlemeyen arkadaşlar lütfen burada duydukları tartışmalı pozisyonlar hakkında yorum yapmasınlar.
Gncl1905
20.Ekim.2007, 03:11
Süper gidiyoruz nazar değmesin :)
Yenelim şu trabzonuda gerçek yerimiz olan liderliğe adım adım çıkmaya başlayalım...
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:11
Çok iyiyiz. Arda , Lincoln ikilisini begendim. Özellikle Arda mükemmel. Tayfun u deli etti şimdi karsısında serkan var. O da caresiz karsısında.
Taraftar için söylenecek söz yok. Mükemmel destekliyoruz. Oli macının provası adeta. Aynı tezahüratı ard arda degil de farklı farklıı tezahüratlar söylüyoruz harikayz. Bu arada hiç duymadım daha önce 4 5 beste söylendi. Sanırım yeni yapıldı.
İnşallah Olympiakos Maçıda Bu Kadar Kolay Gider Be Abi
RsTxLqq
20.Ekim.2007, 03:13
ön libero yazmışım bu kadar dalgınlık olamaz nereden çıktıysa :)
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:14
Arda sol kanat kewell lincoln ön libero oynamalı bence
Lincoln Kewell Nasıl Ön Libero Oynayacak Ya?
Belgorth
20.Ekim.2007, 03:14
Kewell sağ kanattayken iyi oynayamıyor, son dakikada kaçırdığı pozisyon da bunun göstergesi, sol ayağında olsa top ilk yarı 3-0 bitmişti, yine de ortalamanın üzerinde ama adamın yeri sol kanat, bu gün gibi aşikar. 60-65 gibi Arda'nın sakatlığı da düşünülerek çıkarılabilir ve Kewell sola çekilebilir bence. onun dışında takım oldukça iyi, Ayhan ve Meira önlibero olarak fena değiller, biraz daha dikine dikkatli oynarlarsa inanılmaz şeyler olabilir diye düşünüyorum.
Addolorato
20.Ekim.2007, 03:20
Yattara oyuna giriyor..
Söylenen bestelerden biri dün Kocaeli taraftarının söylediklerinden biri..
1 tanesi yeni
diğeri çok eski.
maNga 33
20.Ekim.2007, 03:24
galatasarya 2-0 önde.Çevremdeki herkes Trabzonspor 1 puanı koparır diyor ama Skibbenin kader maçı bu yüzden elinden geleni yapacak.
IcedEarth
20.Ekim.2007, 03:33
Bu dakikalarda sorunlar başladı umarım gol yemeyiz...
batuhanry
20.Ekim.2007, 03:36
Lincoooolllnn!! Nefis paslaşmalar... 3-0 !
fenerbahce_1907
20.Ekim.2007, 03:38
Lincoln golden 1 dk sonra kırmızı kart gördü.
bugra 1905
3-0 Fark Farka Gidecez 5 Olacak İnşallah
IcedEarth
Lincoln golünü attı ve ikinci sarıdan atıldı
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 03:39
3-0 fark mı geliyor?
Derken 10 kişi kaldık.
batuhanry
20.Ekim.2007, 03:39
Ah be Lincoln şu maçı bitirebilsen ne iyi olurdu...
Gol sevinci zaten sarı karttı. Farkeden birşey olmadı..
IcedEarth
20.Ekim.2007, 03:40
Gol sevinci zaten sarı karttı. Farkeden birşey olmadı..
Ne yaptı ki gol sevinci olarak ?
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:40
Meira-Ayhan Çalıştığı Sürece Etkilemez Arda Kewell Aratmazlar Lincolnü
El Comandante
20.Ekim.2007, 03:41
Hakem golden sonra atamadi Lincoln´ü,ilk ufak hatasinda acisini cikarti,atti Lincoln´ü.Iste Türk hakemligi ...
IcedEarth
Kewell çıktı, Aydın girdi oyuna...
batuhanry
Formasını çıkartmıştır.
goosfraba
20.Ekim.2007, 03:42
Köşe gönderinde ki bayrağı çıkarttı. Sarı kart gerektiren bir hareket.
Köşe bayrağını yerinden çıkardı.
Ayrıca Baran golden sonraki ilk pozisyonda el varsa ve sarı kart verdiyse hakem buna kimse birşey diyemez ki?
IcedEarth
4. golümüz de iptal oldu. Skibbe çıldırdı. Aydın harika attı, ama ofsayttan iptal edildi. Trabzon eziliyor adeta...
batuhanry
Ahhhhhhhh!! İnanmıyorum ya ofsayt! :(
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:43
Ah Lincoln Ah Şu Maçta Atılmayacaktın
IcedEarth
20.Ekim.2007, 03:43
Ayrıca Baran golden sonraki ilk pozisyonda el varsa ve sarı kart verdiyse hakem buna kimse birşey diyemez ki?
Bu en azından çıkartmış, Hasan Şaş gol atınca o direği tekmeleyerek düşürüyordu :zuhaha
Egemen yine başladı çirkefliğe, çelmeye filan
El Comandante
20.Ekim.2007, 03:45
Eren hakem Lincoln´ü önceki pozisyonda atacakti,atmaliydi.Yok orada atamiyorsa o el pozisyonunda 2.sariyi gösterip oyundan atmayacakti Lincoln´ü.
Arda elle elledi sari kart olmadi ayni pozisyonda.Lincoln olayi icinde kalmis hakemin,ilk hatasinda basti kirmiziyi.(=
Bu en azından çıkartmış, Hasan Şaş gol atınca o direği tekmeleyerek düşürüyordu :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Egemen yine başladı çirkefliğe, çelmeye filan
Hasan ayrı bir hırs küpü zaten :D
penaltı :D
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:47
Büyükpivot Abi Egemen Aynı Olayı Bursaspordaykende Yapıyordu Adamda Sorun Var Galiba
Eren hakem Lincoln´ü önceki pozisyonda atacakti,atmaliydi.Yok orada atamiyorsa o el pozisyonunda 2.sariyi gösterip oyundan atmayacakti Lincoln´ü.
Arda elle elledi sari kart olmadi ayni pozisyonda.Lincoln olayi icinde kalmis hakemin,ilk hatasinda basti kirmiziyi.(=
Hakem her pozisyona aynı şekilde ceza vermek zorunda değil ki. Özellikle el pozisyonları hakemin insiyatifine kalmış durumda. Lincoln atılmalıydı atılmadı. Sonradan gelen pozisyonda sarı kartlık.
El Comandante
20.Ekim.2007, 03:50
Ya penaltiyi nasil vermez hakem orada ? Macin temposuna ayak uyduramiyor,uctu hakem ...
Penalti + Tolga´ya kirmizi kart verilmesi lazimdi ...
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:52
Bence Egemende Atılacak Arkadaşlar Çok Agresif Gerektiğinden Fazla
IcedEarth
20.Ekim.2007, 03:52
Baros bu maçta gol atamadı ya, üzülürsem ona üzülürüm.
Egemen Uğur'a yumruk atıp atılmayan bir adam, bu maçta mı atılacak sanki :mad:
Nocna Mora
20.Ekim.2007, 03:53
Lincoln'nün yeni yeni form tutarken atılması çok kötü oldu :(
bugra 1905
Olsun Ya Tek Yenelimde Önemli Değil
batuhanry
Aydın orta sahadan Baros'un koşu yoluna harika bir pas attı, Baros kaleci ile karşı karşıya geçti kaleciyi Baros ama ayğından açtı topu yinede vuruşunu yaptı ama top yan ağlarda kaldı.. Çok önemli bir gol pozisyonu kaçırdı Galatasaray..
El Comandante
20.Ekim.2007, 03:54
Ula Baros o nasil kacti öyle :D
Sonuna kadar süper getirdi,ama atamadi.Tribünler hemen ona destek verdi,Milan Baros oley diye.Bence Baros atacak bu macta 1 gol.
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:54
Yav Azcık Becerikli Olsak 5-6 Olurdu
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 03:55
Baros herseyi yapti songu tolgayı gecti boş kaleye atamadı =/ Milan Baros, Milan Baros oley oley oleyyy
Baros amma çok gol kaçırıyor. Anormal bir durum bu:)
batuhanry
20.Ekim.2007, 03:56
Şu maçı inşallah gol yemeden bitiririz ya. :p
@EreN: bizim için alışılagelmiş bir durum forvetlerimizin beceriksizliği :p
edit: spiker egemen için ligimizin takoz oyuncularından biri dedi :zuhaha
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:57
Amin Bizim İçin Çok İyi Olur Gol Yememek
IcedEarth
20.Ekim.2007, 03:57
"Egemen kolay kolay darbeden yerde kalacak adam değil. O da Turkcell Süper Lig'in takoz oyuncularından."
Ümit Aktan'dan müthiş teşhis :zuhaha
bugra 1905
20.Ekim.2007, 03:58
"Egemen kolay kolay darbeden yerde kalacak adam değil. O da Turkcell Süper Lig'in takoz oyuncularından."
Ümit Aktan'dan müthiş teşhis :zuhaha
Egemenin Yanındaki Songdan Birşeyler Öğrenmesi Lazım:icon_lol:
@EreN: bizim için alışılagelmiş bir durum forvetlerimizin beceriksizliği :p
edit: spiker egemen için ligimizin takoz oyuncularından biri dedi :zuhaha
Sanmıyorum Ümit Karan vardı geçmişte gayet becerikli :D
batuhanry
20.Ekim.2007, 04:00
Baros çıktı atamadan; Nonda girdi...
IcedEarth
20.Ekim.2007, 04:00
Milan Baros çıktı- Nonda oyunda. Üzüldüm Baros'un bu kadar güçsüz bir Trabzon'u boş geçmesine.
bugra 1905
20.Ekim.2007, 04:01
Nondadan Gol Bekliyoruz Hadi Nonda Göster Kendini
batuhanry
20.Ekim.2007, 04:03
Nondadan Gol Bekliyoruz Hadi Nonda Göster Kendini
Bu yorum çok hoşuma gitti ya.. =) Sanki biz değil Trabzon 10 kişi.. :p
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 04:04
Tribünlerde show var... Muhtesem..
bugra 1905
20.Ekim.2007, 04:05
Bu yorum çok hoşuma gitti ya.. =) Sanki biz değil Trabzon 10 kişi.. :p
Abi Oynadıkları Futbol 10 Kişidende Kötü
Memedov
20.Ekim.2007, 04:05
Galatasaray beni şaşırttı helal olsun.. Tebrikler.
bugra 1905
20.Ekim.2007, 04:07
Ayhan Sakatlandı Eyvahlar Olsun
batuhanry
20.Ekim.2007, 04:09
Maç sonucu... Galatasaray 3-0 Trabzonspor
bugra 1905
20.Ekim.2007, 04:10
Gözümüz Aydın 3 Puan 3 Gol
batuhanry
20.Ekim.2007, 04:12
Bu maçı rahat,farklı bir şekilde kazanarak yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum nedense. :) Umarım dediğim gibi olur.
Çıkışa da geçeriz inşallah...
El Comandante
20.Ekim.2007, 04:14
Vallahi süphelerim vardi bu macla ilgili,olasi bi puan kaybina sasirmayacaktim ama futbolcular istedigimiz gibi oynayinca maci rahat kazanmasini bildik.(=
Arda ve Lincoln´ün golleri süperdi,umarim ayni futbolu Olympiacos´a karsi da sergileriz.
puskas
20.Ekim.2007, 04:15
Tebrikler galatasaray.Sonuna kadar hakettik.3 puani aldik mutluyuz.
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 04:15
Güzel oldu rahat oldu. ASY de ne sekilde olursa olsun, kiminle oynayacak olursak olalım her zaman favori Galatasaraydır. Bugun bunu gördük. Çok iyi oynadık, cok güzel bir galibiyet aldık...
3-0 bitti ; fakat cok daha farklı da olabilirdi. Turuncu forma ilee 4 gol gelenegimiz vardı bu sefer 3 attık :) Her 4 attıgımız takım için küme düşer yorumu yapiliyordu; umarım Trabzon için bu yorumlar yapilmaz.
Taraftarlarımız da muhtesemdi. Hakettigimiz 3 puanı, hakkımız olanı söktük aldık. Şimdi önümüzde Olympiacos macı var. Yürüyedur Aslanım!
RaSenGan
20.Ekim.2007, 04:16
Arda'nın müthiş golünü de unutmayalım :)
bugra 1905
Kesinlikle Fark Gideceğimiz Maçta 3-0 İle Yetiniyoruz Ayrıca Trabzonun Oyunu Buysa Daha Lider Olmalarıda Çok Zor
Onurap
İşte bu harika oynadık sonuna kadar hakettik maç öncesi çok rahattım bu maçı farklı kazanıp üzerimizdeki karabulutları dağıtacağımızı hissediyordum öylede oldu..Biraz daha şanslı olsak 10 kişiyle bile daha fazla gol bulabilirdik..Her oynadığımız maç sonrası ''felanca takım zaten çok kötü küme düşerler bu sezon'' gibi laflar söyleyenler bu maç için ne diyecek merak ediyorum..
bugra 1905
20.Ekim.2007, 04:17
Skibbe Yerini Şimdilik Garantiledi Bence Ne Olursa Olsun Skibbe İle Devam Edilmeli
Nedvedmania
20.Ekim.2007, 04:18
2 golümüzde ofsayttan sayılmadı :D
İşte bu harika oynadık sonuna kadar hakettik maç öncesi çok rahattım bu maçı farklı kazanıp üzerimizdeki karabulutları dağıtacağımızı hissediyordum öylede oldu..Biraz daha şanslı olsak 10 kişiyle bile daha fazla gol bulabilirdik..Her oynadığımız maç sonrası ''felanca takım zaten çok kötü küme düşerler bu sezon'' gibi laflar söyleyenler bu maç için ne diyecek merak ediyorum..
felanca takım zaten çok kötü küme düşerler bu sezon
(1)
Onurap
20.Ekim.2007, 04:20
Bu arada aydın rakibe sarı kart göstermede rekor kırıcak.. :) Öne geçtiğimiz maşlarda oyuna alırsak çok can yakar..Nitekim gol attı..Sanırım orda ofsaytta yoktu...
Nocna Mora
20.Ekim.2007, 04:20
Evet ofsayt yoktu
Belgorth
20.Ekim.2007, 04:21
Trabzonspor'lu arkadaşlara geçmiş olsun dilerim öncelikle. Tahmin ettiğim gibi bir maçtı açıkcası. yalnız yan hakemlerden kapalının önünde olanı hiç beğenmedim. Hüseyin için göğüs kavramını dirsek altına kadar indirirken Kewell ve Baros için omuz içne kadar düşürdü ve beni televizyon başında çıldırttı. ayrıca bana göre iki çok büyük hata yaptı ki birisi ofsayt olmayan bir ofsaytla Aydın'ın golünü yedi. diğeri de çıkmamış olan ve Tolga'nın da içeriye çevirip Sabri'nin topu kapmasına neden olduğu penaltı ve kırmızı kart olması gereken pozisyon. bu iki pozisyonda direkt olarak Trabzon'u ipten aldı denilebilir. bu hakem dışında diğer iki hakemi çok beğendim açıkcası, hemen her pozisyonun içindeydi Bünyamin gezer. Lincoln'e köşe bayrağı pozisyonunda ikinci sarıdan kırmızı vermesi gerekirken atlaması hariç bir hatası olmadı, gerçi Lincoln'de hemen hakemi bu sıkıntıdan kurtardı kasti bir elle oynama yaparak :) genel olarak vasat bir Trabzon ile iyi gibi olan bir Galatasaray'ın maçıydı ve daha iyi oynayan kazandı.
Fietra 10
20.Ekim.2007, 04:23
Trabzonspor'lu arkadaşlara geçmiş olsun dilerim öncelikle. Tahmin ettiğim gibi bir maçtı açıkcası. yalnız yan hakemlerden kapalının önünde olanı hiç beğenmedim. Hüseyin için göğüs kavramını dirsek altına kadar indirirken Kewell ve Baros için omuz içne kadar düşürdü ve beni televizyon başında çıldırttı. ayrıca bana göre iki çok büyük hata yaptı ki birisi ofsayt olmayan bir ofsaytla Aydın'ın golünü yedi. diğeri de çıkmamış olan ve Tolga'nın da içeriye çevirip Sabri'nin topu kapmasına neden olduğu penaltı ve kırmızı kart olması gereken pozisyon. bu iki pozisyonda direkt olarak Trabzon'u ipten aldı denilebilir. bu hakem dışında diğer iki hakemi çok beğendim açıkcası, hemen her pozisyonun içindeydi Bünyamin gezer. Lincoln'e köşe bayrağı pozisyonunda ikinci sarıdan kırmızı vermesi gerekirken atlaması hariç bir hatası olmadı, gerçi Lincoln'de hemen hakemi bu sıkıntıdan kurtardı kasti bir elle oynama yaparak :) genel olarak vasat bir Trabzon ile iyi gibi olan bir Galatasaray'ın maçıydı ve daha iyi oynayan kazandı.
el konusunda sana katılıyorum .. standardı tutturamadı bi türlü yalnız Tolga'nın pozsiyonunu dışarda gördüm ama keşke içerde olsaydı da bi 2 yıl 18'e giremeseydi şimdide alınmasa hakkıdır ya ..
uAsamet91
20.Ekim.2007, 04:23
TebrikLEr Galatasaray'ıma
spider3784
20.Ekim.2007, 04:24
Ah Baros ah, 1 tane boş kaleye 1 tane kaleci ile karşı karşıya kaçırdın.Lincoln tam düzeldi derken, kırmızı kart gördü.Neyse iyi olacak inşallah o da.
Demekki adam gibi oynamak için Ümit davala ile Boekamp'ın kovulmasını beklememiz gerekiyormuş:p
BeeTLeJuiCe
20.Ekim.2007, 04:24
Galatasaray'ı galibiyeti için kutlarım. Güzel oyun ile 3 puanı almasını bildiler. Fenerbahçenin maçından çok Galatasaray maçını izliyorum sırf zevk aldığım için. :)
Galatasaray maça Arda'nın müthiş golüyle başlamasaydı belki herşey farklı olurdu. Tayfun baya afalladı o gol ile birlikte.
Hakem Bünyamin Gezer ise Lincoln'ün golü ile afalladı, şaşkın şaşkın gezdi sahada ondan sonra. Lincoln'e sarı kartı geç verdi, penaltıyı vermedi, Aydın'ın gole ofsayt dedi, yanılmıyorsam birde Trabzon'un atağını kesti bu şekilde. Kısacası hem TS hem GS aleyhine, lehine kararlarda bulundu.
Meira önliberoda gayet iyiydi bence. Eğer sakatlar yetişemeyecekse Avrupa maçında da orda oynamalı. Ayhan tek başına orta sahayı kaldırabilecek kapasitede değil.
Bu arada aydın rakibe sarı kart göstermede rekor kırıcak.. :) Öne geçtiğimiz maşlarda oyuna alırsak çok can yakar..Nitekim gol attı..Sanırım orda ofsaytta yoktu...
Aydın aynı emre gibi çalım atıyor. Belözoğlu.
Belgorth
20.Ekim.2007, 04:26
el konusunda sana katılıyorum .. standardı tutturamadı bi türlü yalnız Tolga'nın pozsiyonunu dışarda gördüm ama keşke içerde olsaydı da bi 2 yıl 18'e giremeseydi şimdide alınmasa hakkıdır ya ..
biraz sonra daha net izlerin Tolga ve Sabri'nin pozisyonunu ama benim ilk gördüğüm topun tamamının çıkmadığı, hatta kanımca Tolga sonra topu sürerek oyuna sokacaktı :)
anil luque
20.Ekim.2007, 04:26
gs guzel oynadı hakettıgı bır 3 puan aldı ts nın bu kadar etkısız kalacagını tahmın etmıyordum sonuc olarak lıderız bır Beşiktaşlı olarak teşekkürler galatasaray (=
alakası yok. emrede aydının hızı yok. emrenin tekniği de aydında yok.
trabzonspor ilk defa zor bir rakiple oynadı. onda da kaybetti. ersun yanal sendromu başlamaz inşallah da lig zevkli geçer.
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2007, 04:27
Beyler herkes mesajlarındaki kullandığı üsluba,kelimelere dikkat etsin.Karşı tarafı rencide edecek söylemlerden kaçınalım lütfen.Adam gibi şurada maçı konuşalım..
Belgorth
20.Ekim.2007, 04:28
aman diyorum, benzemesin lütfen hiçbir tarafına onun. biz şimdiki halinden memnunuz Aydın'ın. bana biraz Overmars'ı hatırlatıyor mesela, benzeyecekse ona benzesin :)
RaSenGan
20.Ekim.2007, 04:31
trabzonspor ilk defa zor bir rakiple oynadı. onda da kaybetti. ersun yanal sendromu başlamaz inşallah da lig zevkli geçer.
Beşiktaş'la da oynamıştı kendi sahasında berabere kalmıştı :)
alakası yok. emrede aydının hızı yok. emrenin tekniği de aydında yok.
Valla çalım stilleri birebir aynı geliyor bana. Adam geçerken topu taşıyarak çalımlıyorlar adamı. Ayak içlerinde. Bir uğur gibi, hasan gibi ayağından açarak değil.
Universal
20.Ekim.2007, 04:37
Yaktın beni Trabzon kazansaydın cep telefonu paramı ödeyecektim. :) Şimdi cepten verecez...
Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı. Arda'nın golü sezonun golü olmaya adaydır. Trabzon defansı ve kalesi kötü. Fransa'dan alınan isim ne zaman kaleye geçecek merak ediyorum.
Bir soru sorayım.
Arda golü bilerek mi attı yoksa şansa mı?
Fietra 10
20.Ekim.2007, 04:37
Tony Slyvia haftaya kalede .. Geç oldu biraz ama ..
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2007, 04:38
Beyler uyarı yapmış olmama rağmen görmezden gelenler var.Kişisel polemiklere girmeyin.Maç hakkındaki yorumlarınızı yapın o kadar.Zaten konu maçtan önce çok gerildi.Maçtan sonra bu gerginliğin sonucu kişisel diyaloglara girip kurallarımızı çiğnemezseniz sevinirim.
Aşk-ı Şehir
20.Ekim.2007, 04:41
Bence orta açmış biraderim. :)
BeeTLeJuiCe
20.Ekim.2007, 04:41
Bir soru sorayım.
Bence orda Servete orta açmak istedi topa fazla kavis verdi kaleye girdi. Yani bence şansa...
Universal
20.Ekim.2007, 04:42
Bir soru sorayım.
Bilerak attı şutu çekmeden önce bir dönüş hareketi yaptı orada kaleciye baktı. Kaleciyi önde bulunca kaleye vurdu. Zaten orta olsa daha aşağıdan giderdi.
Fietra 10
20.Ekim.2007, 04:43
Bilerak attı şutu çekmeden önce bir dönüş hareketi yaptı orada kaleciye baktı. Kaleciyi önde bulunca kaleye vurdu. Zaten orta olsa daha aşağıdan giderdi.
o golde kaleci önde değildiki .. Arda kestikten sonra panter Tolga bi adım attı tongaya düştü ..
JunkChorn
20.Ekim.2007, 04:44
Kesinlikle şansa biraz dikkatli bakarsanız ortaya baktığını ama topa fazla kavis verdiğini görürsünüz.
Bunun dışında adam da yetenek olmasa kavis veremez o ayrı:)
shamur1
20.Ekim.2007, 04:46
Maçtan önce dedim Gs tek forvet oynarken senin daha rahat çıkacağın maçta 3 forvet oynamak akıl işimidir ha golü yiyene kadar pozisyonda bulduk ama onları gole çevirecek oyuncu olmadıktan sonra maçın sonucu çok normal.
Çok rahat oynayacağımız maçı kolay bir şekilde rakibe verdik. Ersun Yanal'ı kutluyorum üstün zekasından dolayı.
2.Yarı Isaac'ı neden dışarı alırsın , o maça Tayfun ve Tolga ile niye başlarsın ? Resmen Arda'nın ortasından gol yedik. 2. gol yine Tolga başrolde çık da topa müdahale et be adam..! Trabzon basını sürekli eleştirir bu takımda Trabzonlular oynamalı diye alın görün işte Tayfun , Tolga başlıbaşına zarar bu 2 futbolcuda..
Neyse bu maç bir taktik savaşıydı ve oyunu daha iyi çözen Skibbe kazandı Ersun kaybetti. Tebrikler G.Saray'a.
Umarım bu maçtan sonra Umut - Gökhan ikilisi yanyana oynamaz. Tayfun ve Tolga'da takımda yer almaz inş.
Şu maçın taktiği kalabalık ortasaha ile rakip defansın arkasına atılacak toplar olmalıydı nitekim ilk yarı da 2-3 pozisyon bulduk böyle ama Ersun hocayla buraya kadar.. Yetmıyordu dımı ilerde Umut - Isaac ıkılısı .......
Fietra 10
20.Ekim.2007, 04:48
Egemen'i yürekten kutluyorum ..
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 04:55
İğneyle maca cıkan Aslan Yürek Arda'ya helal olsun. O hali ile bize resital sundu. Lincoln de bugun cok iyiydi. Meira ön liberoda kendine düşen görevi gayet iyi yaptı. Oli macında da ortasahada Ayhan ile oynamalı. Baros da cok iyiydi bu arada. Çok gol kacırdı ; fakat Lincoln e attıgı pas , mücadelesi taktire şayandı.
RaSenGan
20.Ekim.2007, 05:01
İğneyle maca cıkan Aslan Yürek Arda'ya helal olsun. O hali ile bize resital sundu. Lincoln de bugun cok iyiydi. Meira ön liberoda kendine düşen görevi gayet iyi yaptı. Oli macında da ortasahada Ayhan ile oynamalı. Baros da cok iyiydi bu arada. Çok gol kacırdı ; fakat Lincoln e attıgı pas , mücadelesi taktire şayandı.
Ayhan mı ? Bu maçta verdiği pasların %80'i rakibeydi.
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 05:03
Kiminle oynayacak Meira ? Tek mi oynasın =) Elimizdeki tek adam Ayhan.
Fietra 10
20.Ekim.2007, 05:03
Lincoln'un iki dakika önce atılması gerekirdi .. Gerçi mühim olan oda değildi ..Sadece bu karardan dolayı Bünyamin Gezer'e olna güvenim azaldı .. Özellikle bizim lehimize de el mi göğüs mü konularında hatalı kararlar verdi .. Lincoln'ü o pozisyonda atmaya açık açık yüreği yetmedi başka bir açıklaması oldugunu düşünmüyorum ..
Ayhan mı ? Bu maçta verdiği pasların %80'i rakibeydi.
Olamaz mı? Biz seni elli defa uyarıyoruz ama sen yine de aşık oluyorsun. HATA.
Oda yapabilir hata.. mayg
RaSenGan
20.Ekim.2007, 05:07
Lincoln'un iki dakika önce atılması gerekirdi .. Gerçi mühim olan oda değildi ..Sadece bu karardan dolayı Bünyamin Gezer'e olna güvenim azaldı .. Özellikle bizim lehimize de el mi göğüs mü konularında hatalı kararlar verdi .. Lincoln'ü o pozisyonda atmaya açık açık yüreği yetmedi başka bir açıklaması oldugunu düşünmüyorum ..
Bizimde 2 golümüzü vermedi.Bu maç kötüydü Bünyamin Gezer ve yardımcısı.
shamur1
20.Ekim.2007, 05:08
Şu maçta rakibi çok iyi analiz edebilecek bir hocaya sahip olsaydık İstanbul'dan en kötü ihtimal 1 puanla dönerdik.
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/59374_2_081019210441.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/59374_5_081019210300.jpg
Gerçi bunlar birşey ifade etmiyor.
Gs nin 3 isabetli şutu gol olupta biz beceripte 1 tane gol atamıyorsak fazla derinlere de inmeye gerek yok.
Yenilmemiz iyi oldu umuyorum ki artık hatalarını anlamıştır Ersun Yanal.
Ya o değilde zoruma giden şey ben dahil maçı izleyen bütün arkadaşlarım Gs'nın en kötü bölgesinin savunma ve ortasaha olduğunu biliyor maçtan önce ki bütün yorumlar böyleydi. Stoperde Servet - Emre gibi 2 ağır oyuncuları önlerinde sadece Ayhan var şu takımı ortasaha da kilitledikten sonra maç bitti ya bu kadar basit ne gerek var Umut - Gökhan - Isaac gibi 3 tane forvete bu maça sadece ilerde Umut arkasında Isaac bile yeterdi sağlam bir defans ve ortasaha da rakibi bozacak bir sistem ile.
Sylva
Ferhat
Egemen
Song
Cale
Hüseyin
Serkan
Selçuk
Yattara
Isaac
Umut
şu kadroyu kontraya dayalı bir sistemle oynatmak çok mu zor anlıyamıyorum. Bu zaman da hangi takımlar deplasmanda 3 forvet oynuyor acaba .
RaSenGan
20.Ekim.2007, 05:09
Olamaz mı? Biz seni elli defa uyarıyoruz ama sen yine de aşık oluyorsun. HATA.
Oda yapabilir hata.. mayg
:D O ayrı olay.(: Abi maçta spiker dedi TSL'nin en iyi isabet veren oyuncusu.Ama bu maçta en kötü isabet veren oyuncuydu.Rakip Trabzon diye mi böyleydi acaba diye bir düşünce oluşuyo.Olympiakos maçında da neden yapmasın böyle pas hataları ? :)
Fietra 10
20.Ekim.2007, 05:10
Bizimde 2 golümüzü vermedi.Bu maç kötüydü Bünyamin Gezer ve yardımcısı.
evet dediğim gibi bizim lehimizede hatalı kararlar verdi ..
shamur1
20.Ekim.2007, 05:18
http://img80.imageshack.us/img80/1603/tolgazengin0kl8.gif
Arkadaşlar süper yapmış bunu :)
Ah ahhh degaj yapamaz , ayağına gelen topları rakibe çaptırır , çok kolay pozisyonda topu kontrol edemez , yan toplara kesinlikle çıkmaz bekler kalesinde , ortadan gol yer .. Harbi yeter artık ..!
Fietra 10
20.Ekim.2007, 05:21
Tony kaleye , Onur 18'e , Tolga tribüne .. bunu ligin daha ilk maçından beri diyorum .. zannediyorum bugünden sonra daha zor girer kadroya .. Terim'i de E.Yanal'ıda anlamıyorum Tolga konusunda ..
http://img80.imageshack.us/img80/1603/tolgazengin0kl8.gif
Arkadaşlar süper yapmış bunu :)
Ah ahhh degaj yapamaz , ayağına gelen topları rakibe çaptırır , çok kolay pozisyonda topu kontrol edemez , yan toplara kesinlikle çıkmaz bekler kalesinde , ortadan gol yer .. Harbi yeter artık ..!
Rüştü veliahtım demişti tolga için dimi?
Belgorth
20.Ekim.2007, 05:22
shamur1 hocam, o 18 şutun kaçını 62'den sonra attığınız sayman lazım :) bu istatistikler çok da oyunu yansıtır değil. 62'ye kadar Trabzon'un toplam şutu 5 veya 6 ki onlar da dağlara taşlara, topla oynama oranı da 60-40 Galatasaray üstünlüğünde. müsade ette 10 kişi kalan takım biraz geriye çekilsin, top kontrol oranı düşsün ve şut yesin :) bu ss'lere bakarak yorum yapmak doğru değil diye düşünüyorum.
Fietra 10
20.Ekim.2007, 05:23
Tolga kaleci ise ben astronotum ..
Buda çok güzel bir yorum ..:)
shamur1
20.Ekim.2007, 05:24
Evet demişti Tolga için ..
Tabi her ne kadar Tolga Tolga desek te girdiği pozisyonları değerlendiremeyen bir Gökhan Ünal'ı da unutmamak gerekir. Hele Umut bomboş pozisyonda topa doğru dürüst vuramadı. Bu adam hep kaval kemiğiyle mi gol atacak anlamıyorum.
Skor olarak 3-0 çok kötü ama biraz şanslı ve becerikli olabilseydik bu 3 forvetli saçma bir sisteme rağmen belki de en kötü 1 puan la dönebilirdik ama olmadı inş bu yenilgiden ders çıkartırız ne diyim.
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2007, 05:26
Bu maçın böyle olmasında öncelikle hocaların katkısı çok fazla diye düşünüyorum.Skibbe %100 doğru bir kadro ile çıkarken Ersun hocanın tercihleri bence yanlıştı.Elindeki kadrodan bu maç için daha iyi bir kadro çıkarabilirdi.Bu maç için daha iyi bir strateji belirleyebilirdi bence.Maçtan önce Sylva'yı mı oynatsam Tolga'yı oynatsam diye kararsız kaldığını okumuştum.Sanırım hangisini tercih etmesi gerektiğini anlamıştır..
Maç 2 takımın birbirini tartmasıyla başladı.İlerleyen dakikalarda takımlar pozisyonlar bulmaya başladı.Karşılıklı pozisyonlar vardı fakat 2 tarafta bunlardan yararlanamadı.Galatasaray ilk golü Arda'nın inanılmaz golü ile buldu.Bu gol kilidi açan goldü.5 dakika sonra Trabzon savunmasının seyrettiği pozisyonda Servet'e çarpan top gol olup skor 2-0 olunca Galatasaray çok büyük avantaj elde etti.Ersun hoca daha ilk yarı bitmeden takıma müdahale etmek zorunda kaldı.Galatasaray ilk yarıyı 2-0 gibi avantajlı bir skor ile kapattı.
2.yarıya Ersun hoca Yattara-Isac değişikliğiyle başladı.Bence burada Gökhan'ı çıkarsaydı daha iyi olurdu gibi geliyor bana.Trabzon Yattara ile daha hareketli gözüktü.Umut'un maç 2-0 iken kaçırdığı çok net bir pozisyon var.Gol olsa maç golle cesaretlenen Trabzon ve panik havasına girecek olan Galatasaray'dan dolayı çok farklı bir hal alabilirdi.Fakat bu olmadı.Galatasaray üstüne birde 3.golü bulunca Trabzon'un beli tamamen kırılmış oldu.Maç oradan sonra koptu zaten..
Hakem'in bazı kararları çok hatalıydı.Lincoln'ü golden sonra atmayıp bunun etkisiyle benzeri bir pozisyonda Arda'ya sarı kart vermediği pozisyonda Lincoln'e sarı kart çıkartıp oyundan atması çok yanlıştı.Hatasını hata ile örttü.Hee 2.sarı kart yanlış değil denecekse Arda'nın pozisyon neden sarı kart değildi sorusu akıllara geliyor.Sonra Sabri'nin ve Aydın'ın pozisyonları var.Galatasaray bu gece puan kaybetse yaşanacakları tahmin eder gibiyim.Hakemlerimiz hiç iyi değil maalesef..
Taraftar ile ilgili bir tespitim var.Açıkcası kendi taraftarımızın yaptığı bütün tezahuratları bildiğimi söyleyemeyeceğim ama özeti seyrederken daha önce bizim tribünlerimizden duyduğum 3 tane beste duydum.Galatasaray taraftarının daha yaratıcı,daha özgün çalışmalar yapması olması gereken bence..
Son olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Çok önemli bir maçtan 3 puan alarak üst sıraları takiplerini sürdürmelerinin yanında dahada yaklaşmış oldular üstlere.Ayrıca bu galibiyetleri sayesinde bizde haftayı lider olarak kapatmış olduk.O açıdanda teşekkür ediyorum.:icon_smile:
Universal
20.Ekim.2007, 05:27
Tolga kaleci ise ben astronotum ..
Buda çok güzel bir yorum ..:)
Sen gene Dünya'lısın ben Marslıyım. :icon_cool:
Tolga bu performansı ile milli takımda olması bile beni şaşırtıyor. Şu ana kadar Slyva'nın lisansı yetişmediği için oynamadı ama; Slyva kaleye geçince artık zor alır o kaleyi...
shamur1
20.Ekim.2007, 05:28
shamur1 hocam, o 18 şutun kaçını 62'den sonra attığınız sayman lazım :) bu istatistikler çok da oyunu yansıtır değil. 62'ye kadar Trabzon'un toplam şutu 5 veya 6 ki onlar da dağlara taşlara, topla oynama oranı da 60-40 Galatasaray üstünlüğünde. müsade ette 10 kişi kalan takım biraz geriye çekilsin, top kontrol oranı düşsün ve şut yesin :) bu ss'lere bakarak yorum yapmak doğru değil diye düşünüyorum.
Evet ben zaten orda istatistiklerde üstünüz falan demedim altında hemen bu tablo birşey ifade etmiyor dedim.
Böyle maçlarda skor ya 2-2 olur yada 4-0 , 5-0 olur çünkü 2-0 dan sonra zaten kaybedecek birşeyin olmaz.
Ayrıca Gsliler Skibbeden neden memnun değil anlamıyorum adam gayet akıllı bir şekilde oynatıyor takımı sakatlıklara rağmen.
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 05:31
Taraftar ile ilgili bir anektotum var.Açıkcası kendi taraftarımızın yaptığı bütün tezahuratları bildiğimi söyleyemeyeceğim ama özeti seyrederken daha önce bizim tribünlerimizden duyduğum 3 tane beste duydum.Galatasaray taraftarının daha yaratıcı,daha özgün çalışmalar yapması olması gereken bence..
Bence oraya hiç girme Şemsi. Çok derin sular , bi girersek sabaha kadar konuşsak bi yere varamayız, çıkamayız :icon_smile:
shamur1
20.Ekim.2007, 05:32
İşte benim de anlatmak istediğim bu Şemsi kardeşimiz 17-18 yaşlarında ve sadece futbol izleyicisi ama o bile olan biteni görebilirken Ersun Hocanın bu kadar hata yapma lüksü yok.
Kötü goller yedik maç 2-0 oldu ilk yarı bitmeden Gökhan %100 golü kaçırmayacksın abi bonservisine o kadar para verildi senin. İlk yarı 2-1 bitse en azından Gs biraz olsun paniklerdi. Neyse olan oldu zaten maç bitti artık uzatmanın da bir anlamı yok.
Eğer haftaya Ersun Yanal yine aynı sistem ve oyuncularla çıkarsa Gaziantep maçına artık Ersun Yanal'a olan inancımda tükenecek. Bekliyorum bakalım bu maçtan ne gibi dersler çıkaracak kendine.
BlackEagle19o3
20.Ekim.2007, 05:46
Taraftar ile ilgili bir tespitim var.Açıkcası kendi taraftarımızın yaptığı bütün tezahuratları bildiğimi söyleyemeyeceğim ama özeti seyrederken daha önce bizim tribünlerimizden duyduğum 3 tane beste duydum.Galatasaray taraftarının daha yaratıcı,daha özgün çalışmalar yapması olması gereken bence..
Benim de dikkatimi çekmedi değil Şemsi.Yalnız o konuları girmeyeceğim.Bir çok bestenin taraftar grupları arasında paylaşılamadığını biliyoruz zaten de.Sadece bir beste dikkatimi çekti, ya da bana öyle geldi.Galatasaray taraftarına soruyorum ,
Ne Fener ne Beşiktaş'a Aşığım Cimbomboma
Doyamam Doyamam Sana ...
Tarzı bir beste söylendi mi onu soracaktım sadece?
Edit ; beste aynı ama sözler değişikmiş.Sanırım şu şekilde söylüyorlar;
Seni gördüğüm zaman hayat sanki son bulur...
Trabzonspor kendini dev aynasında görürse maçı kaybeder demiştim. Nitekim öylede oldu. Trabzon ekibi
- lideriz
- nağmalupuz
- seri galibiyetler alıyoruz.
anlayışı ile Ali Samiye'ne geldi ve işlerin öyle olmadığını gördü. Trabzonspor sahaya dizilişi ile beraber maçı kaybettiğini baştan söyledi. Siz ne kadar iyi takım olursanız olun karşınızda Galatasaray var ve deplasmandasınız. Kısaca cesur futbol ile intihar etmek arasındaki farkı bilmeyen bir Ersun Yanal gördük bu akşam...
Galatasaray'a baktığımızda topu Trabzonspor'a verdi ve oyna dedi. Trabzon oyun kurmakta zorlandıkça Galatasaray kontratak yakaladı. İsteyen akıllı oynayan Galatasaray olunca şansta bu ekibin yanında yer aldı.Ayhan, Kewell gününde olsaydı ve Meira yerinde DM oyuncularımızdan birisi yer alsaydı çok çok çok çok kötü bir gece Trabzonspor'u bekliyor olacaktı.
Hakeme değinmek bile istemiyorum. Verdiği yanlış kararlarla maça damgasını vurdu.
Sonuca gelirsek bizim yıldızlarımız var Baros, Kewell, Lincon her zaman yeneriz veya siz Steau'yu bilmem kimi yenemediniz bizede yenilirsiniz demekle birşeylere açıklık getiremiyoruz. O gün iyi oynayan, isteyen kimse o kazanıyor.
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 05:55
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_ff63e8da3955fa1d224b3c9ec31fa251.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_83a0825cd48a2593d23ec6dbb804818e.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_9ba4fc00c0978f27bb3725444932fb72.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_3419a846078e8f5daeec26b3b25602ea.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_27d5a569a00c0cee1d21d78bd02f3f3e.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_5e5681c81a888fbe1f3acf265adade55.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_22369f70a65cba18a08fb34b26d7dd57.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_5ff45c51ceb02c234b6509777500dfa5.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_87a9cff63d53bca3612eec0aaaf13e5a.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_6b18db26fe0920db37a3f20345e0f609.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_12b0cba475186c954ba1cf72e890c71a.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_302f1086a6f3e0e293459397524e0984.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_15c76353f85219fd248eeaa87e503c07.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_b30279e5271e33c7fd657b8093bd03b7.jpg
ThersoN
20.Ekim.2007, 05:58
iyi maç, iyi oyun, güzel galibiyet
Onurap
20.Ekim.2007, 06:26
Fenerde Azizsilin bizde Adnansilin :p
KaPaLı
20.Ekim.2007, 07:16
Maçtan önce Mehmet Topal - Linderoth oynarsa ibre Galatasaray'dan yana döner demiştim. Skibbe geçen maçta yaptığı hatayı anlamş olacakki Meira'yı defansın önüne koydu ve çok akıllıca iş yaptı.
Arda'nın ilk golune diyecek hiçbirşeyim yok o belki orta açmak istedi ama çok güzel yere gitti top.
Tolga zaten hep böyleydi. Sadece üzerine gelen topları çıkararak göz boyuyodu. Ama bugün gördük gerçek Tolga'yı.
Ersun hoca zaten laf edilecek gibi değil. Büyük takımı yönettiğini hala anlamıyo. Anadolu takımına karşı Yattara'yı oynatıyosun 2'li ortasaha yapıp 4 forvet gibi oynuyosun ama büyük takımlara gelince defansif oynuyosun. 4-3-1-2 'ye dönüyosun. Söylesene Ersun hoca sen ne ayaksun ?
O deil de golden sonra ki Arda ve Servet'in pis pis sırıtmasına dayanamadım. Kendilerine olduğu zaman futbolcularımızı dövdüler ettiler derken iyi oluyor ama böyle bir gole de pis pis sırıtmasını biliyorlar. Erman Toroğlu'nun açıklamaları..
Galatasaray'ın hakemlerden yana şansı birgün tutmayacak ama bakalım.
RaSenGan
20.Ekim.2007, 07:20
Sen maçı izlemedin heralde.. ??
Gs nın bu maçı kesinlikle kazanması gerekirken tek forvet Baros ile çıktı. Biz ise beraberlik bile yetecekken Umut-Gökhan -Isaac uclusuyle cıktı ve defansıda ileride kurdu bumudur defansif oynatmak ? Zaten defansıf oynatsaydı bu maçı rahat kazanırdık.
Katılıyorum.Kadrolar açıklanırken bir baktım Umut-Gökhan-Isaac var noluyo dedim bir an bunlar kazanmaya çıkıyolar :)
KaPaLı
20.Ekim.2007, 07:24
Sen maçı izlemedin heralde.. ??
Gs nın bu maçı kesinlikle kazanması gerekirken tek forvet Baros ile çıktı. Biz ise beraberlik bile yetecekken Umut-Gökhan -Isaac uclusuyle cıktı ve defansıda ileride kurdu bumudur defansif oynatmak ? Zaten defansıf oynatsaydı bu maçı rahat kazanırdık.
Maçı 90dk Trabzonlu arkadaşlarla izledim.
Umut - Isaac - Gökhan çıktıda ne oldu ? Isaac sürekli geri geldi. Hüseyin defansın arasından çıkmadı. bumudur hucum oynamak ?
KaPaLı
20.Ekim.2007, 07:26
Ayrıca o tek forvet dediğin takım, Keweel - Arda - Lincoln'ü sürekli ileri çıkardı. Baros'un görevi onlara alan açmaktı onuda çok iyi yaptı
Bordo61Mavi
20.Ekim.2007, 09:22
Galatasaray maci hakketi baska soze gerek yok. Avrupada basarilar size. Bizim icinse bu mac geride kaldi onumuzde cok mac var telafi ederiz
Yorum bile yapasım gelmiyor.Ersun Yanal'ın fantezilerinin kurbanı olduk adeta ne gerek vardı böyle bir degişikliğe anlamış degilim.Ahh Ersun Hoca ahh !!!
MaTRaKaN
20.Ekim.2007, 17:37
Güzel oynadık 3 puanı 3 golle aldık..
kral_67
20.Ekim.2007, 17:55
bir oyuncuya parantez açmak isterim ki o oyuncu Emre Aşık...
bir futbolcu daha ne kadar kötü olayla karşılaşabilir ki?
Fenerbahçeden gönderildi yılmadı...
ilk geldiğinde Galatasaray'da yedek kaldı yılmadı formayı kaptı çokda başarılı oldu
daha sonra Beşiktaş'a gitti yedek kaldı bitti dendi ama küllerinden doğdu...
tekrar Galatasaray'a hatta Milli takım'a döndü...
daha sonra yine kadro dışı kaldı kiralandı ama o hiç pes etmedi...
18'de yoksun dendi eyvallah dedi
çık bizi kurtar dendi çıkdı Aslanlar gibi oynadı...
kendindende hiç taviz vermedi Fener'de, Beşiktaş'da oynarkende ben Galatasaraylıyım dedi...
Aslanlsın sen Emre Aşık...
Alem Emre'ye, Emre Galatasaray'a AŞIK...:)
maça dönersek aslında ilk 15 dakika kötüydük ancak savunmamız hata yapmadı ve oyundaki bu geçişi iyi atlattık daha sonra takım toparlandı ve temposunu buldu zaten tempomuzu bulduğumuz zaman durdurulması imkansız bir takım oluyoruz...
Arda iyiydi Lincoln iyiydi ancak yine imzasını attı maça...
Baros ve Ayhan çok istekliydi...
Meira takıma alışması için biraz daha zamana ihtiyacı var ama iyydi bu maçta...
kalecimiz harikaydı Aykut bu maçı tekrar tekrar izlesin ve neden yedek kaldığını yeniden değerlendirsin...
bunların haricinde beklediğimden daha kötü ve dağınık bir Trabzon vardı sahada bence bunun sebebi Ersun Yanal'dan çok camianın takımı İstanbul'a "kaybetmeye hazırlayarak yollaması oldu..."
hakem konusu ise tam facia idi...
Aydın'ın verilmeyen golü
Sabri'nin penaltısı
Lincoln'ün atılmayışı
Servet'in pozisyonu kesinlikle çarpmaydı ve maçdan sonra kendiside söyledi eline çarptığını...
Burdan Erman Hocaya bir tavsiye yollamak istiyorum Viskiyi çok kaçırınca çekilmez bir hal alıyor daha sonra yaptığının farkına kendiside varıp toparlamaya çalışınca çok komik duruma düşüyor...
Trabzonsporlu arkadaşlarda fazla üzülmesin bu tarz maçlar her zaman olur ve olacakdır lig uzun bir maraton ve Trabzonspor'da iyi bir takım bu yarışın içinde kalmaya devam edecekler takımlarının taraftarın desteklerine ihtiyacı var liderlik dediğin bu hafta gelir diğer hafta gider önemli olan Şampiyonluk...
Birde dikkatimi çeken Arda gol sevinci yaşarken eliyle orta yaptım der gibi bir hareket yapıyodu...
Trabzonspor
20.Ekim.2007, 19:47
Maçtan önce dedim Gs tek forvet oynarken senin daha rahat çıkacağın maçta 3 forvet oynamak akıl işimidir ha golü yiyene kadar pozisyonda bulduk ama onları gole çevirecek oyuncu olmadıktan sonra maçın sonucu çok normal.
Çok rahat oynayacağımız maçı kolay bir şekilde rakibe verdik. Ersun Yanal'ı kutluyorum üstün zekasından dolayı.
2.Yarı Isaac'ı neden dışarı alırsın , o maça Tayfun ve Tolga ile niye başlarsın ? Resmen Arda'nın ortasından gol yedik. 2. gol yine Tolga başrolde çık da topa müdahale et be adam..! Trabzon basını sürekli eleştirir bu takımda Trabzonlular oynamalı diye alın görün işte Tayfun , Tolga başlıbaşına zarar bu 2 futbolcuda..
Neyse bu maç bir taktik savaşıydı ve oyunu daha iyi çözen Skibbe kazandı Ersun kaybetti. Tebrikler G.Saray'a.
Umarım bu maçtan sonra Umut - Gökhan ikilisi yanyana oynamaz. Tayfun ve Tolga'da takımda yer almaz inş.
Şu maçın taktiği kalabalık ortasaha ile rakip defansın arkasına atılacak toplar olmalıydı nitekim ilk yarı da 2-3 pozisyon bulduk böyle ama Ersun hocayla buraya kadar.. Yetmıyordu dımı ilerde Umut - Isaac ıkılısı .......
Şu maçta rakibi çok iyi analiz edebilecek bir hocaya sahip olsaydık İstanbul'dan en kötü ihtimal 1 puanla dönerdik.
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/59374_2_081019210441.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/59374_5_081019210300.jpg
Gerçi bunlar birşey ifade etmiyor.
Gs nin 3 isabetli şutu gol olupta biz beceripte 1 tane gol atamıyorsak fazla derinlere de inmeye gerek yok.
Yenilmemiz iyi oldu umuyorum ki artık hatalarını anlamıştır Ersun Yanal.
Ya o değilde zoruma giden şey ben dahil maçı izleyen bütün arkadaşlarım Gs'nın en kötü bölgesinin savunma ve ortasaha olduğunu biliyor maçtan önce ki bütün yorumlar böyleydi. Stoperde Servet - Emre gibi 2 ağır oyuncuları önlerinde sadece Ayhan var şu takımı ortasaha da kilitledikten sonra maç bitti ya bu kadar basit ne gerek var Umut - Gökhan - Isaac gibi 3 tane forvete bu maça sadece ilerde Umut arkasında Isaac bile yeterdi sağlam bir defans ve ortasaha da rakibi bozacak bir sistem ile.
Sylva
Ferhat
Egemen
Song
Cale
Hüseyin
Serkan
Selçuk
Yattara
Isaac
Umut
şu kadroyu kontraya dayalı bir sistemle oynatmak çok mu zor anlıyamıyorum. Bu zaman da hangi takımlar deplasmanda 3 forvet oynuyor acaba .
maçtan önce adrolar açıklanınca demiştm tek forvet oynayalım 5 ortasaha defansı gerıde kurup komtra oynayalım ama ersun hoca herzamanki gbi fantazilerinin kurbanı oldu adam sürekli golü düşünüyor 3 forvet çıkıyor.colman -yattara yedek tolga ısrarla kalede ya bu adam gecen mac 2 tane gol yedı dah oncede yedı bu maça al slyvayı sankı karşında anadolu takımı varmiş gibi ne bu hucüm aşkı ya galatasarayuı ve sibbeyi tebrik ederim lincoln de çok istekliydi bence bzdede sanki adamlar atmamak için yarıştı.umutu anlıyorum tmm alıştuım ona pozısyon kactıgı zaman dıyorum aa umut mu normal ama gökhandan beklemezdim.neyse lderlik gtti ancak hersey bıtmıs değil ve kimse bu takımdan şampiyonluk bekliyor-beklemiyor.
jarosik_61
20.Ekim.2007, 20:40
umut bulutun yerine isaac ile başlaması lazım bundan sonra yattara sağ açık böle olması lazım.bugün şimdi trabzonsporun resmi sitesinden bakıyorum trabzonsporu karşılamaya binlerce kişi gitmiş havaalanına müthiş görüntüler vardı yattarayı omuzlara aldılar meşaleler yaktılar sevindiler tepindiler trabzon taraftarının büyüklüğünü gösterdiler helal olsun tarftarlara.
maça gelirsek galatasaray öle aman aman bir top oynamadı doğrusu 2 şans golü ile maçı kopardılar tabi bunda trabzonsporun kötü oyununuda sölemek lazım orta sahada yaratıcı futbolcu yok sezon başı zafer yelen transferi olsaydı iyi olurdu kanatimce.umut bulut için bişeler sölemek istiyorum taraftarlar onu çok seviyo neden mücadele ettği için koştuğu için devamlı golü kokladığı için ama dünkü maçta kaleciyi çalımlayıp topu dışarı atmanın hiç bir mazereti olamaz tekniği kıt olabilir ama bu maçlarda o pozisyonları atması lazım.dün serbest vuruşta boş kaleye dokunamadığı topu anlayabilirm beklemiyordu diyelim ama boş kaleye topu dışarı atmak bunu anlayamıyorum
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 21:08
G.Saray gol olup yağıyor
Turkcell Süper Lig'de puan cetvelinde istediği yerde bulunmayan Galatasaray, gol yollarında sıkıntı çekmiyor. Kadrosunda Milan Baros, Shabani Nonda ve Ümit Karan gibi golcüleri bulunan, ayrıca Cassio Lincoln, Harry Kewel ile Arda gibi gol becerileri yüksek orta saha oyuncularına sahip olan ''Cim bom'', bu sezon ligde 7. hafta sonunda en çok gol atan takım unvanına sahip.
Ligde 7 maçta rakip filelere toplam 17 gol gönderen sarı-kırmızılılar, 2.42'lik bir ortalama yakaladı. Lider Beşiktaş'ın 2 gol ortalamasını, 4. sırada olmasına rağmen geçen Galatasaray, puan cetvelinde üstünde bulunan Trabzonspor (11 gol 1.57 ortalama) ve Bursaspor'u (12 gol 1.71 ortalama) da geride bıraktı.
-ARTI 11 AVERAJI VAR-
Galatasaray, bu sezon attığı 17 gole karşın kalesinde 6 gol görüp elde ettiği artı 11'lik averajla ligin en iyi takımı unvanına da sahip. Lider Beşiktaş'ın ligde artı 9 averajı bulunurken, 2. sıradaki Trabzonspor ( 11-8 ) ve 3. sıradaki Bursaspor'un (12-9) ise sadece artı 3 averajları var. Galatasaray ligde, yediği gol açısından da sadece Kayserispor ( 4 ) ve Beşiktaş'a ( 5) geçildi. Ligde Sivasspor da Galatasaray gibi kalesinde 6 gol gördü.
-GALATASARAY'IN GOLCÜLERİ-
Galatasaray'ı 7. hafta sonunda ligin en golcü takımı yapan golleri atan futbolcular şöyle:
Maç: Goller:
---------------------------------------------------------
Denizlispor Kewell, Hakan Balta, Barış, Lincoln
Antalyaspor Nonda
Kocaelispor Baros ( 2), Nonda, Kewell
Konyaspor Baros ( 2), Lincoln, Kevell
Bursaspor Arda
Trabzonspor Arda, Servet, Lincoln
20.10.2008
Kaynak : AA
Trabzonspor
20.Ekim.2007, 21:25
galatasaray çok gol bulmadıgı maclarda puan kaybettı antalya ve bursa
PesimiSTyLa
20.Ekim.2007, 22:27
Bursa ya Arda atmıştı.
Nedvedmania
20.Ekim.2007, 23:01
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_83a0825cd48a2593d23ec6dbb804818e.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/435/B_9ba4fc00c0978f27bb3725444932fb72.jpg
Alpaslan Dikmen Atkıları çok güzel duruyor.
Galatasaray gerçekten her maçı farklı kazanıyor :)
Onurap
20.Ekim.2007, 23:25
http://fanatik.ekolay.net/galeri/Image/Photo/3769_20081019211158902_alikemertas18.jpg
Teşekkürler tolga son 2 maçtır bize kıyak geçiyor sağolsun.. :icon_biggrin:http://forum.turksportal.net/vb/aleri/Image/Photo/3769_20081019211158902_alikemertas18.jpg
shamur1
21.Ekim.2007, 00:24
Bu skora takılıp kalmamak gerekiyor şuan 2.sıradayız ve 2 derbi oynadık 7.haftaya kadar. Güzel bir kadromuz var aksayan bölgeleri umarım Ersun Yanal bu maçta artık tam anlamıyla görmüştür. Kaleci ve sağ bek . Sylva kaleye gelir , Serkan'ı ortasahada değerlendirmek için de kötünün iyisi Ferhat sağ beke gelir.
Birşeyler hedefliyorsan eğer önce kalecin sağlam olacak ki diğer oyunculara da ekstra güç olacak bu. Özellikle maçın 2.yarısında Song bile anladı kı bu Tolga kaleci falan değil , hiçbir geri top çıkarmadı Tolga'ya bence de en iyisini yaptı zaten.
Arda'nın ortasından yediği golde önde durması , 2.golde her ne kadar Servet'in eline çarpsa da top o topu normal bir kalecinin çıkıp müdehale etmesi gerekirdi bu golde her ne kadar Tolga'da suçlu olsa da Servet'i boş bırakan savunma da hatalıydı adam paylaşımı nerde..
3.gol zaten bi önem taşımıyor 2-0 dan sonra mecbur açık oynayacaktık .
Yine de bulduğumuz pozisyonlar ve korkak oynamadığımız oyun ilerisi için umudumu kaybettirmedi bana. Artık yeni yüzlere şans verilmesi gerekiyor.
Sylva,Giray belki de Ferhat gibi..
Ancak şu maça sol kanadında Arda sola yakın oynayan Kewell gibi oyuncuların karşısına Song-Giray-Egemen-Cale dörtlüsüyle çıkılsaydı daha sağlam bir savunma hattı oluşurdu.
Giray'ın kulubude unutulmaması gerekiyor.
Transfer döneminde de alınan Isaac, Gökhan Ünal gibi 2 forvet oyuncusunun yanında Yattara,Umut gibi 2 oyuncu daha bulunuyor ve bu 4 oyuncunun aynı anda 11'de başlaması intihar olur. Ha belki kendi evimizde oynadığımız maçlarda yada geriye düşüp son şans olarak görülen maçlarda bu oyuncular değerlendirilir.
Ama kesinlikle Umut- Gökhan Ünal ikilisi birbiriyle çok uyumsuz artık bu ikilide ısrar edilmemesi gerekiyor.
İlerde sadece Gökhan Ünal , sola yakın Isaac , sağa yakın da Yattara oynamalıdır bana göre en ideal diziliş bu. Umut da maçın durumuna göre oyuna girer artık ne diyim.
Takımda bir tane sol açık yokken bu kadar forvete ne gerek vardı ki.
bugra 1905
21.Ekim.2007, 00:33
Galatasarayımız Bu Oynadığı Futbolu Olympiakos Karşısında Oynarsa Kesinlikle Evimizde Kazanırız Ama 2 Ön Libero Çıkmamız Şart
Trabzonspor
21.Ekim.2007, 00:46
Galatasarayımız Bu Oynadığı Futbolu Olympiakos Karşısında Oynarsa Kesinlikle Evimizde Kazanırız Ama 2 Ön Libero Çıkmamız Şart
sence olımpıyakosun teknık drektörü ersun hoca kadar hata yapacakmı yada onlar bızım kadar kotu oynucakmı
PesimiSTyLa
21.Ekim.2007, 01:01
Biz dün iyi oynamadık, ts kötü oynadı da mı kazandık :confused: ts verdi macı yani (:
Trabzonspor
21.Ekim.2007, 01:08
Biz dün iyi oynamadık, ts kötü oynadı da mı kazandık :confused: ts verdi macı yani (:
mesajda ben ole bıse demedım farkındaysan dedımkı bızım kadar kotu oynamaz bız ıyı oynamadık gs ıyı oynadı aldı bız oyuncu yanlısıs yapmasydı hoca daha ıyı bı mac olurda olımpıyakos bızım gib olmaz dedm olmucakta stau bürkreş örenği var unutmayalım bunu
Onurap
21.Ekim.2007, 01:44
Tabiki öyle.. :D Bizim oynadığımız her takım o hafta kötü oynar yoksa biz maç felan kazanamayız.. :p
shamur1
21.Ekim.2007, 01:49
Arkadaşlar maçı nasıl izlediniz siz ? İlk yarıda durum 0-0 iken Gs savunmasının arkasına atılan 2-3 top ile pozisyon bulduk tabi bunları Gökhan ve Umut değerlendiremedi. İlk gole kadar oyun çok dengeliydi hatta bizim daha net pozisyonlarımız vardı.
Arda aynı yerden 10 tane orta yapsa yada size göre bilerek şut çekse kaç tanesi faso alıp o şekilde gol olur ? hadi Tolga'nın hatasını saymıyorum bile. 2.golde yan toptan gelen talihsiz bir gol ee maç 2-0 olmuş. Bu skordan sonra tabikide maçın seyiri değişecek.
Yani Gs dün gece aman aman bir top oynamadı.
Ali Samiyende Gs , Trabzonspor'a karşı kontradan pozisyonlar buluyorsa oturup düşünmek lazım. Burda ne gibi hatalar var diye.
Yediğimiz goller bir yana zaten yanlış oyuncu seçimleri ve yanlış bir sistemin de kurbanı olduk. Nasıl Konya maçında şansımız yanımızda olduysa bu maçta da tam tersiydi.
Gs iyi oynadı dıyebılırız ama Trabzonspor'da kötü oynamadı yani bu kadar yanlışlıklara rağmen pozisyonları değerlendirebilseydik maç belki de daha farklı olurdu. En azından ilk yarıda 2-0 dan sonra Gökhan Ünal'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı %100 gollük pozisyonu gole çevirebilse 2.yarı çok değişik bir maç olurdu.
Olympıakos da Tolga gibi bir kaleci de yok hocalarında Ersun Yanal'ın yaptığı hataları yapmayacaktır buna eminim.
Trabzonspor
21.Ekim.2007, 01:55
bende bunu dıyorummm işde onların kalede tolga gıbı bı adam yoktur + ersun gıbı fabtazi hastası bi hocada yoktur
PesimiSTyLa
21.Ekim.2007, 02:10
Biz az geldik öz geldik. Kewell ın ilk yarı sonunda sutu, Arda nın ilk yarıda ayagından actıgı top, Baros un Song , Tolga yı calımlayıp boş kaleye kacırdıgı pozisyon. Yine macın hemen basında Arda nın ortasında Baros un 6 pas dan auta vurdugu kafa vs vs. Biz de az pozisyon bulmadık. ts nin coğu pozisyonu da zaten mac 2-0 , 3-0 olduktan biz 10 kişi kaldıktan sonra oldu. Yani iş bitmişti.
Bu araada dün Uğur Meleke Macın gizli kahramanının Baros oldugunu söyledi Yaptıgı koşular, verdigi paslar ile oynaması gerektigi gibi oynadıgını belirtti. 2 de net pozisyon kacırdı 1 ini atsaydı cok daha iyi olurdu. Yine Ugur Meleke attığımız 3. golün son yıllarda süper lig de atılan en güzel gollerden biri oldugunu, son zamanlarda Avrupada bile böyle bir gol izlemedigini söyledi. Gercekten de o 3. gol mükemmel paaslasmalar ve sanki penaltı kullanıyormuş gibi kaleciyi ters yatıran usta gol vuruşu ile muhtesem bir gol oldu...
Galatasaray her sezon , her türlü kadrosuyla yarışa ortaktır. Şampiyonlugun her daim en büyük adaylarındandır.
Şimdi arkadaşlar ilk mesajlara bakıyorum bide şimdi ki mesajlara bakıyorum. Sanki geçen haftalarda farklı bir hoca ve farklı bir Trabzonspor kadrosu varken bu maçta Ersun Yanal kontrolünde kalede Tolga, hiç yüklenmeyen Galatasaray karşısında dağılan bir defans, oyun kuramayan bir ortasaha, kale haricinde her yere topu vuran bir forvet hattı varmış gibi hissettim.
Sizler Trabzonspor'u göklere çıkarmıştınız. Herkesi yeneriz diyordunuz. O günde aynı teknik adam aynı kadro vardı. Bugün ise hocaya oyunculara demediğiniz kalmadı. Takım sevdası uğruna fark atarız diyenlerle kıyasıya tartışıyordunuz. Açıklamanız neydi onuda söyliyim. "Siz hakem yardımıyla, dandik takımlara karşı galibiyetler aldınız. Steau'yu yenemediniz. Bellizona'yı zar zor yendiniz. Bizi bırakın yenmeyi bide fark atmadan bahsediyorsunuz" demiştiniz. Galatasaray dün hiç ama hiç top oynamadan 3-0 gibi net bir skor elde etti ve farkı yakaladı. Şimdi soruyorum. Galatasaray, küçümsediğiniz takımları hakem yardımıyla yenmiş yine küçümsenen Steau'yu yenememişti. Trabzon'u böyle rahat yendiğine göre Trabzonspor bu takımlardan da mı küçük takımdı. Burdan nereye geliyorum dikkatinizi çekerim.
Futbolda galip gelme anlayışınız bu olmamalıdır. Bir takımın iyi olması ve istikrar yakalaması sadece güven verir. Diğer maçların garantisi değildir. Eğer siz tek maçlık durumlara göre gelecek maçları tayin ediyorsanız kendi takımınıza hakaret etmiş oluyorsunuz. Şimdi de Olympiaskos bizim gibi olmaz. Öyle kolay yenemezsiniz diyorsunuz. Galatsaray çıkıp onada 5 atınca ne diyeceksiniz merak ediyorum.
Sonuç olarak maçı daha çok isteyen, inanan, oynayan taraf kazanıyor, geçen hafta galip gelen takım değil...
Fietra 10
21.Ekim.2007, 03:05
Ben Trabzonsporluyum şuanda bile 'benim takımım herkesi yener' diyorum bunu inkar eden yok .. Ersun hocayı eleştiren var fakat çeksin gitsin diyen yok .. Futbolculara aşırı derecede yüklenildiğini düşünümüyorum .. Tolga ve Tayfun konusunda da yıllardan gelen bir birikim söz konusu .. Colman'da Gökhan'da Selçuk'ta bişey oynamadı ama taraftar çokta abartmadı bu olayı .. Dolayısıyla futbolcuları ve hocayı eleştirme konusunda herhangi bir çelişkiye düştüğümüze inanmıyorum .. Biz yıllardan beri Tolga için aynı şeyleri söylüyoruz .. Transfer başlıgında bolca örneklerini görebiliriz ..
Aslında amaç burda sen bunu dedin bak bugünde bunu dedin demek değildi ancak bahsetmek istediğim konuyu anlatma adına örneklemek zorunda kaldım. Hatta şimdi biraz daha açacağım.
Ben Trabzonluyum diye konuya girdin ve kendini ifade ettin. Baktığımızda örneklediğim konularda olmasa bile başka yorumlarda çeliştiğin noktaları bulabilirim. Mesela Mustafa'dan yola çıkayım. Trabzonspor'un kaybedeceği yorumlara karşı çıkarken bugün Olimpiyakos bizim gibi değildir yani biz yenildik bu haldeyiz onlar bizim gibi değildir diyor. Sonra Galatasaray Olimpiyakos'u yenecek ardından Eskişehirspor, Olimpiyakos değildir diyecektir. Bunun gibi bir çok örnek mevcuttur.
Neyse dediğim gibi bahsettiğim konuyu anlatabilme adına örnekledim ve Mustafa'nın affına sığınarak konuyu detaya indirdim. Şimdi demek istediğim noktaya gelelim.
Trabzonspor'un iyi bir performans çizgisi göstermesi asla yenilmeyecektir anlamı taşımaz. Gördük ki çok övülen savunması Galatasaray'dan 3 yemekle kalmadı bir o kadarda pozisyon verdi. Bugün bakıyoruz Fenerbahçe ne durumda. Bu durumu güven vermiyor ama yarın kesinlikle Arsenal'i yenemez demek değildir. Yine Galatasaray Trabzon'u yendi diye Uefa maçını garanti kazanır diyemeyiz. Bu tarz yorumlar getirildiğinde ben sağlıklı bir tartışma ortamı olduğuna inanmıyorum ve zaten bu yazdıklarımlada bu tartışma şeklini eleştiriyorum.
Trabzonspor
21.Ekim.2007, 03:16
başkan 96 ruhunu geri getircez dedğinde yeni bi kaleci olmalı demiştik çünkü o yıllarda baya kaleci hatalrımız olmuş.ayrıca ersun yanala hıc kotu gısın demdık sadece fantazıyı sevıyo adam sürekli hucum oynatmayı düşünüyor ama büyük takımlara kadrosu kalıtelı takımlara karşı böyle oynanamaz bunu heralde anlamadı yada anlıyoda zoru başarmak stiyor.takım tam kapasıte oynasın bırazda şans olsun yenemıcegı takım yok bencede ligde defansın hatalarını hep yeriyoduk bu kadarda övdümüzü düşünmüyorumm ben
shamur1
21.Ekim.2007, 03:17
Sizler Trabzonspor'u göklere çıkarmıştınız. Herkesi yeneriz diyordunuz. .
Bunu kim dedi ? Trabzonspor herkesi yener bunu kim dedi alıntı falan yapıp koyabılırmısın buraya ?
Rahat yendik diyorsun istatistiklerde kalemize isabet eden 3 şut var , rahat yenen bir takımın en az 10-15 şutu olur isabetli , karşı takım yarısahasından çıkamaz vs.. bunların hiçbiri olmadı.
Ben her zaman haddimi bilirim ama Ersun Yanal haddini bilmeyerek takımı bu kadar saçma bir sistemle çıkarması Gs'nin ekmeğine yağ sürdü. Madem Gs bu kadar iyi oynuyor neden Bursa ve Kayseri'ye puan kaybetti ? Çünkü bu takımlar hadlerini bilerek akıllı bir şekilde oynadılar ve istediklerini aldılar.
PesimiSTyLa
21.Ekim.2007, 03:22
3-0 gibi bir skor yakalamışız, bundan öte rahatlık mı olur ? Lincoln lakayit olmasa kırmızıyı görmeseydi 5 e kadar yolu olurdu bu macın.
3-0 da farklı ve net skor. İstedigimizi aldık.
Bunu kim dedi ? Trabzonspor herkesi yener bunu kim dedi alıntı falan yapıp koyabılırmısın buraya ?
Rahat yendik diyorsun istatistiklerde kalemize isabet eden 3 şut var , rahat yenen bir takımın en az 10-15 şutu olur isabetli , karşı takım yarısahasından çıkamaz vs.. bunların hiçbiri olmadı.
Aslında haklısın rahat kazanmadık rahatın ötesinde rahat kazandık. Neden mi? Galatasaray'da kim ne derse desin Ayhan çok kötüydü. Meira ofansif anlamda hiçbirşey katmadı. Kewell yine çok kötüydü. Savunmamız evlere şenlikti. Trabzonspor kalesine hiç yüklenmedik. Üstüne 10 kişi kaldık. Maç 3-0 bitti ve inanırmısın bu maç 5 gün daha oynansaydı Trabzon atamaz Galatasaray farkı artırırdı. Ya 10 kişi kalmasaydık ya Galatasaray yüklenseydi neler olurdu bilmiyorum.
Kim bunu dedi diye belirttiğin soruya gelince bazen birşeyleri söylemek için direk belirtmeye gerek yoktur. Sen A dersin ama B'yi kastedersin. Benim bahsettiğim durumda budur.
shamur1
21.Ekim.2007, 03:28
İyide kaç kez diyecem Arda idmanda o noktadan orta yapsın yada şut çeksin kaç tanesi acaba o şekilde kaleye girer ? yada 2.golde ki gibi Servet'in eline çarpması savunmanın , kalecinin müdahale edememesi vs..
Bunun adı rahat kazanmak mı ? Yoksa şans yanımızdaydı mı ?
İlk yarı bu 2 gol dışında kaç tane net pozisyonunuz vardı ki ? Bu kadar rahat Gs'ye karşı ilk yarıda Gökhan ve Umut ile net pozisyonlar bulduk .
Asıl takımınızı olduğundan daha güçlü gösteren sizlersiniz. Dedim ya dediğiniz kadar olsa Gs şuan lig lideri , Şl'de gruplarda olurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3-0 gibi bir skor yakalamışız, bundan öte rahatlık mı olur ? Lincoln lakayit olmasa kırmızıyı görmeseydi 5 e kadar yolu olurdu bu macın.
3-0 da farklı ve net skor. İstedigimizi aldık.
Siz hala olsaydı , etseydi lerdemisiniz ? O zaman Gökhan Ünal o golleri atsa , Umut boş pozisyonda dokunabilse , Ersun Yanal Isaac'ı çıkarmasa vs vs uzar gider.
Sanki diyoruz ki maçı biz hakettik , akıllı oynadınız kazandınız ama 5 e kadar yolu vardı bu maçın diyerek hala amacının ne olduğunu iyice ortaya koyuyorsun. Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
İyide kaç kez diyecem Arda idmanda o noktadan orta yapsın yada şut çeksin kaç tanesi acaba o şekilde kaleye girer ? yada 2.golde ki gibi Servet'in eline çarpması savunmanın , kalecinin müdahale edememesi vs..
Varsayımlarla konuşursak Song bir topu kesmese Baros karşı karşıya kalacaktı. Arda giderken bir çalım daha atsa oda kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Biz bir korner attık savunma onu uzaklaştırmasa Servet kafayı vuracaktı. Futbolda var mı böyle birşey.
Dipnot olarakta ekleyeyim. Servet'in top eline çarpıyor bunu inkar etmek olmaz. Ancak futbolda top ele çarpmaz diye bir kural yoktur.. Topu elle oynarsanız kural ihlali olur. Pozisyonda mesafeyi ortaya katıyorlarda dünkü pozisyonun aynısı olsun diyelim ve Arda topa ortasahadan vurmuş olsun. Servet'in topa elle kasıtlı vurmadığını, topun çarptığını görmek bu kadar zor mu? Yine mesafe olarak bakarsak saniyeler içinde gelişen bir pozisyonda Arda'nın vurduğu top o mesafeden gelecekte Servet aaaa top buraya gidiyor elimle atayım diyecekte... Servet'e önceden olayı haber verseniz orda elini ayarlayıp topa vuramaz.
Takımı büyük gösterme noktasına gelince Galatasaray büyük bir camiadır. Bizim göstermemiz gerek yok. Yine Trabzonspor'da öyledir. Biz Trabzon rezilde vezirde olsa Trabzonla oynadığımızın bilinciydeydik ve sizlerede aman dikkat ne kadar iyi olursanız olun Galatasaray'la oynuyorsunuz dedik.
Uchiha Itachi
21.Ekim.2007, 03:39
Bunun adı rahat kazanmak mı ? Yoksa şans yanımızdaydı mı ?
İlk yarı bu 2 gol dışında kaç tane net pozisyonunuz vardı ki ? Bu kadar rahat Gs'ye karşı ilk yarıda Gökhan ve Umut ile net pozisyonlar bulduk .
Asıl takımınızı olduğundan daha güçlü gösteren sizlersiniz. Dedim ya dediğiniz kadar olsa Gs şuan lig lideri , Şl'de gruplarda olurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Siz hala olsaydı , etseydi lerdemisiniz ? O zaman Gökhan Ünal o golleri atsa , Umut boş pozisyonda dokunabilse , Ersun Yanal Isaac'ı çıkarmasa vs vs uzar gider.
Sanki diyoruz ki maçı biz hakettik , akıllı oynadınız kazandınız ama 5 e kadar yolu vardı bu maçın diyerek hala amacının ne olduğunu iyice ortaya koyuyorsun. Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
İlk defa maç yorumlarına bakayım dedim.Pek fazla ilgilenmem.Ama gördüğüm şuki maç bitmiş ve siz halen günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.Ts çok kaçırdı diyorsunuz.Kaçırmasaydı ? futbolun en kesin kuralı Atamayana atarlar bkz Steau ;) İşaretlediğim yere gelirsem sabahtan beri yorumlarınızı okuyorum Shamur1 abi çok kışkırtıyorsun galatasaraylıları.Bi yorumlarını okursan ne demek istediğmi anlarsın :) Kimse Trabzon çok kötü takım vs demedi.Ama kaybetti ve halen şansa atılan 2 golden bahsediyorsunuz.Diyorsunki Arda oradan 20 tane orta açsa hangisi gol olurdu.Çok doğru? Şayet ceza sahası dışından atılan golleri tekrarlasak kaç defada bir girer ? veya kornerlerden atılan goller ? 10 tane korner kullanırsın biri girer.Futbol budur.Ceza sahası dışından atılan her gol şanstır.;)
shamur1
21.Ekim.2007, 03:45
Senin varsayımların cidden ilginç ama . Song tabikide kesecek topu kesmesinde gol mu yiyelim ? Yani maç sonlarında genelde ne denir ? Ah ulan Gökhan o gol nası kaçırdı vs. ama hiç gördünmü şu Song o topu kesmeseydi Baros kaleci ile karşı karşı kalacaktı .. :)
Zaten bu konuyu varsayımlara getiren de ben değilim.
Senin varsayımların cidden ilginç ama . Song tabikide kesecek topu kesmesinde gol mu yiyelim ? Yani maç sonlarında genelde ne denir ? Ah ulan Gökhan o gol nası kaçırdı vs. ama hiç gördünmü şu Song o topu kesmeseydi Baros kaleci ile karşı karşı kalacaktı .. :)
Zaten bu konuyu varsayımlara getiren de ben değilim.
Varsayım varsayımdır öncelikle burada anlaşalım. Golü atsaydı, topu kesmeseydi aynı anlamlara çıkıyor. İşte sen Song kesmesin mi dersen bizde Gökhan atsaydı deriz işin içinden çıkılmaz. Suçlama olarak görme ancak varsayım işini ben başlatmadım desende sen başlattın. Biz maçın başında kaçırdık diyorsun. Yani atsaydık böyle olmazdı anlamına geliyor. İşte bazen A deyip B'yi kastedersin derken bunun gibi laflardan bahsetmiştim. Açık açık biz golü atsak maç böyle bitmezdi demiyorsun ama biz ilk dakikalarda golleri kaçırdık diyerek dolaylı olarak ima ediyorsun.
Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
Kim hangi takımın fanatizmini yaparsa mesajı silinir. Kim kışkırtıcı herhangi bir mesaj atarsa silinir. Yine kim anlamsız bir mesaj atarsa silinir. Bu yöneticisi içinde böyledir, üyesi içinde böyledir. Gün gelir sizi tahrik eden birşeyi gözden kaçırabiliriz. Onuda rapor edersiniz gereken yapılır.
Bu forumda demeyeceğim çünkü her forumda bu durum vardır. Herkes kendi mesajı silindiğini sanır. Kişiye göre değil kurallara göre mesajlar siliniyor. Olaya bu yönden bakmak yerine ben mesajlarımda biraz dikkatli olayım dersek sorun kalmaz.
shamur1
21.Ekim.2007, 03:48
İlk defa maç yorumlarına bakayım dedim.Pek fazla ilgilenmem.Ama gördüğüm şuki maç bitmiş ve siz halen günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.Ts çok kaçırdı diyorsunuz.Kaçırmasaydı ? futbolun en kesin kuralı Atamayana atarlar bkz Steau ;) İşaretlediğim yere gelirsem sabahtan beri yorumlarınızı okuyorum Shamur1 abi çok kışkırtıyorsun galatasaraylıları.Bi yorumlarını okursan ne demek istediğmi anlarsın :) Kimse Trabzon çok kötü takım vs demedi.Ama kaybetti ve halen şansa atılan 2 golden bahsediyorsunuz.Diyorsunki Arda oradan 20 tane orta açsa hangisi gol olurdu.Çok doğru? Şayet ceza sahası dışından atılan golleri tekrarlasak kaç defada bir girer ? veya kornerlerden atılan goller ? 10 tane korner kullanırsın biri girer.Futbol budur.Ceza sahası dışından atılan her gol şanstır.;)
Dostum benim kimseyi kışkırttığım falan yok. Maç öncesinde fark atacaz dediler ne yani birşey yazmıyacakmıyız ? Şimdi gelmiş yok Lincoln laubali olmasa 5 e kadar yolu vardı deniliyor. Benmiyim bu durumda kışkırtan ?
Maç sonu yorumuma bakarsan ne kimseyi kışkırtacak ne de Gs yi eleştirecek birşeyler dedim. Benim tek eleştirim Ersun Yanal ve Tolga idi.
İnsan bi yerden sonra sıkılıyor böyle cevap vere vere.. Uzatmayalım.
deniz.91
21.Ekim.2007, 03:57
Dün maç ortada idi ama gs yetenekli iismleriyle maçı aldı arda ilk golü çok süper attı bu yıl GSnin kadrosu en iyisi kanımca takım oturunca daha iyi olurlar
Fietra 10
21.Ekim.2007, 04:07
Kim hangi takımın fanatizmini yaparsa mesajı silinir. Kim kışkırtıcı herhangi bir mesaj atarsa silinir. Yine kim anlamsız bir mesaj atarsa silinir. Bu yöneticisi içinde böyledir, üyesi içinde böyledir. Gün gelir sizi tahrik eden birşeyi gözden kaçırabiliriz. Onuda rapor edersiniz gereken yapılır.
Bu forumda demeyeceğim çünkü her forumda bu durum vardır. Herkes kendi mesajı silindiğini sanır. Kişiye göre değil kurallara göre mesajlar siliniyor. Olaya bu yönden bakmak yerine ben mesajlarımda biraz dikkatli olayım dersek sorun kalmaz.
Bu konu hakkında sadece birşey söylemek istiyorum .. Bu konudaki 184 nolu mesaj inan sadece düzeltmeyle geçiştirilecek bir mesaj değildi bana göre .. Ayrıca o arkadaşında ilk vukuatı değildi .. Üstelik raporda etmiştim o mesajı ..
Bu konu hakkında sadece birşey söylemek istiyorum .. Bu konudaki 184 nolu mesaj inan sadece düzeltmeyle geçiştirilecek bir mesaj değildi bana göre .. Ayrıca o arkadaşında ilk vukuatı değildi .. Üstelik raporda etmiştim o mesajı ..
Mesaj tarafından Dün Saat 21:10 itibari ile değiştirilmiştir.
Siz ne zaman rapor ettiniz bilmiyorum ama mesajın atılış zamanı 21:09 düzeltilme zamanıda tam tamına 1 dakika sonradır. Yani gereken müdahale yapılmıştır. Düzeltmeyle geçiştirilecek birşey değildi diyorsunda biz bu mesaja uyarı versekte vermesekte bu bizle mesajı yazan kişi arasındadır. Belkide düzeltmeyle geçiştirilmedi ve uyarı sistemi uygulandı. Bunu bilmediğinizden ötürü geçiştirilecek bir mesaj değildi ithamı ağır kaçıyor. Başlığın konusu bu değil ama sanki biri çok kötü bir mesaj yazmış ve sizlerde rapor etmenize rağmen müdahale edilmemiş gibi anlatıyorsunuz.
Fietra 10
21.Ekim.2007, 04:24
Mesaj tarafından Dün Saat 21:10 itibari ile değiştirilmiştir.
Siz ne zaman rapor ettiniz bilmiyorum ama mesajın atılış zamanı 21:09 düzeltilme zamanıda tam tamına 1 dakika sonradır. Yani gereken müdahale yapılmıştır. Düzeltmeyle geçiştirilecek birşey değildi diyorsunda biz bu mesaja uyarı versekte vermesekte bu bizle mesajı yazan kişi arasındadır. Belkide düzeltmeyle geçiştirilmedi ve uyarı sistemi uygulandı. Bunu bilmediğinizden ötürü geçiştirilecek bir mesaj değildi ithamı ağır kaçıyor. Başlığın konusu bu değil ama sanki biri çok kötü bir mesaj yazmış ve sizlerde rapor etmenize rağmen müdahale edilmemiş gibi anlatıyorsunuz.
bu konuda haklı olabilirsin .. O zaman şöyle söyleyeyim .. Umarım gerekli cezayı almıştır ..
goosfraba
21.Ekim.2007, 05:52
Son 5-6 sayfa yani yaklaşık 180-200 mesaj da dönüp dolaşıp aynı yere gelmişsiniz. Akıldakiler bir bilemediniz iki defa yazılır veya söylenir veya her neyse. Ama siz her mesajınızda karşı tarafa düşüncelerinizi kabul ettirmekte pek bir inat etmişsiniz. Ne demişler? Siz ne kadar anlatırsanız anlatın, karşıdakinin anlayacağı kadardır. Bir ara güzelce tartışamamaktan yakınıyordunuz, boş bırakalım dedik, ki güzelce tartışsınlar. Ama bundan sonra boş yere kendinizi tüketmeyin, güzelim parmaklarınızı yormayın. Üstelik ligin 7. haftası. :)