View Full Version : Kocaelispor - Fenerbahçe [ TSL 7. Hafta ]
goosfraba
16.Ekim.2007, 22:33
http://www.hizliresim.com/2008/10/16/2341.jpg (http://www.hizliresim.com/)
GodfatheR
16.Ekim.2007, 22:35
Sonunda deplasmanda bir maç kazanıcaz ;)
Trabzonspor
16.Ekim.2007, 22:55
fenerbahce kazanmak zorunda kazanırda ancak kocaelındende bişeler beklyorum ve 0 dıyorum
a.arıcı-11
17.Ekim.2007, 03:20
haberlere göre bu maç 4-1-2-1-2 oynayacakmışız.Yıllardır Fenerbahçe için hayal ettiğim sistem umarım tuatarda bu sistemle oynarız hep.
Maça gelirsek Alex ve Semih'in dönüşüyle bir hareketlenme olur ve kazanırız.İyi oynamasakta usta ayaklarla sonuca gideriz yeterki savunma sağlam olsun.
BlackEagle19o3
17.Ekim.2007, 03:33
Bakalım Milli Maç arası yaramış mı Fener'e:)Kocaeli ligdeki ilk galibiyetini Fener'e karşı alabilir.Ev sahibi kazanır diyorum.
Varonil
17.Ekim.2007, 15:28
Artık kazanalım da sonuç mühim değil.Milli maç arası takımda bazı şeyler değişmeye başlamıştır diye umuyorum ve istiyorum.Deplasmandaki ilk 3 puanımızı alırız diye düşünüyorum.
Sekopej
17.Ekim.2007, 16:22
Bu maçta kaybedilecek olası puan çok kişinin kellesini götürür. 7. maçta 5. yenilgi 3 büyüklerin tarihinde yoktur sanırım.
Oyuncuların son durumu nedir bilemiyorum ama Semih düzelmiş sanırım. Semih ile Güiza yan yana oynasın, arkalarında Alex, ortada da Selçuk Maldonado. En azından yediğimizden fazlasını atalım kazanalım yeter.:p
Neron_FB
17.Ekim.2007, 18:52
haftalardan sonra ılk kez kazanıcaz dıyorum.. :) oyle umuyorum
GeNç KaRTaL
18.Ekim.2007, 04:30
Sezona hiç iyi başlamamış 2 ekibin karşılaşması olacak.Kocaeli'nde bu maç için en büyük şans Yılmaz Vural.Milli takım arasında takımını en iyi şekilde hazırlamıştır mutlaka Yılmaz hoca Fenerbahçe'ye karşı.Yani bu maçta bu sezon seyrettiğimizden farklı bir Kocaeli görebiliriz.Fakat ben bu maçı Fenerbahçe'nin sakatlıkları geçen önemli isimleri Alex ve Semih'in katkıları sayesinde kazanacağını düşünüyorum.Bir beraberlik çıkarsada şaşırmam ama..
TR.CaPTaiN
18.Ekim.2007, 07:09
1-2 sezon öncesine kadar uzun bir süre liderliğini sürdüren Manisaspor'un ligin sonlarına doğru küme potasıyla karşılaşmasını göz önüne aldığımızda yolun başındayız. Tehlike yok.
eXcitinG
18.Ekim.2007, 16:42
YazdıkLarımıza dikkat etmemiz gerek. Rakip takım taraftarLarının üstüne aLınacağı ya da onLara zarar veren söyLemLerden kaçınmamız gerek. Burası bir forum. Burda istediğimiz gibi yazamayız. BeLki rakip takımdan nefret edersin ama bunu burda geLip beLirtemezsin. YazacakLarın herkesi tatmin ediyor oLması gerek. BöyLe mesajLar yazarak kendinize zarar verirsiniz, başkasına değiL.!
Kendinizin duymak istemediği şeyLeri sizde söyLemeyin ki başkaLarıda geLip size söyLemesin. Eğer söyLüyorLarsa da bize biLdirin ki bizde söyLememeLerini sağLayaLım.
MaTRaKaN
18.Ekim.2007, 17:37
Fenerbahçe bu maçı taraftarları için almalı çünkü liign en kötü ekiplerinden biriyle karşılaşıyorlar..
Knightmare
18.Ekim.2007, 19:28
fb beklenmicek şekilde kötü performans gösteriyordu...buna bir dur demelerinin tam zamanıdır. Farklı kazanırlar diye düşünüyorum
a.arıcı-11
18.Ekim.2007, 20:18
Bu gün aslında bizim için kazanmaktan çok oynanacak futbol önemli.Yani maçı Belediye veya Gençlerbirliği maçları gibi kaznacaksak kazanmayalım daha iyi.Umarım artık tatminkar bir futbol oynarızda Arsenal maçını beklerken bir umudumuz olur...
TR.CaPTaiN
18.Ekim.2007, 21:49
Haberlere göre Tümer yine ilk 18'e alınmamış.
Futbolda genelikle şöyle yorumlar çok duyarız..
kazanmamız şart
kazanmak zorundayız....
kazanamazsak çok kişinin canı yanar...
elbetteki bir takımın kazanması için hırslı olması oynaması bir avantaj öte taraftan kazanmak zorunda olmak stres te yapabilir...
yani herzaman hırslı olmak kazanmaya mecbur olmak avantaj yaratmaz...
fenerbahçe takımının aragonesle düzlüğe çıkma şansı yok...
umarım yanılırım ama tahminim biz bu maçı alamayız...
kocaelinin galibiyeti ise beraberlikten bile daha yüksek ihtimal...
KaF KeF
19.Ekim.2007, 01:36
Volkan,
Önder,
Lugano,
Edu,
Carlos,
Kazım,
Selçuk,
Alex,
Uğur Boral,
Semih,
Guiza
KaF KeF
19.Ekim.2007, 02:14
Alex Saçları Uzatmış ..
KaPaLı
19.Ekim.2007, 02:16
4-1-2-1-2 oynuyoruz sezon başındaki MTK maçındada böyle oynamıştık
KaF KeF
19.Ekim.2007, 02:41
Taner Attı..1-0
Lionel Andres Messi
19.Ekim.2007, 02:41
kocaelispor 22. dakikada tanerin golü ile 1-0 öne geçti fenerbahçe kaldığı yerden devam mı edecek acaba.
Kocaeli iyi çalışmış feneri...
PesimiSTyLa
19.Ekim.2007, 03:02
Kocaelinin gol dışında kacırdıgı pozisyonları da var. 2. yi atarlarsa alırlar bu macı. Fener de 1 pozisyon buldu Güiza atamadı.
goosfraba
19.Ekim.2007, 03:03
Bu futbol ile küme düşmemiz kaçınılmaz.
PesimiSTyLa
19.Ekim.2007, 03:05
İlk yarıyı Kocaeli 1-0 önde tamamladı.
Kocaelinin gol dışında kacırdıgı pozisyonları da var. 2. yi atarlarsa alırlar bu macı. Fener de 1 pozisyon buldu Güiza atamadı.
ilk pozisyonumuz dakika 37 :)
dakika 40 kocaeli taraftarı olley çekiyor.. ne ala dünya
Universal
19.Ekim.2007, 03:11
Hadi Fenerbahçe'de iş yok Kocaelinde de mi bir iş yok. Valla iki takımda berbat oynuyor. Kocaeli golü attığı için önde...
Hadi Fenerbahçe'de iş yok Kocaelinde de mi bir iş yok. Valla iki takımda berbat oynuyor. Kocaeli golü attığı için önde...
haklısın batuhan.
batuhanry
19.Ekim.2007, 03:24
Önder ayağında ki burkulma sebebi ile ikinci yarı sahada olamayacak..İkinci yarıda Önder'in yerine Ali Bilgin sahada olacak..
Ne de güzel goller kaçırıyoruz öyle:)
KaF KeF
19.Ekim.2007, 03:41
Guiza beee..1-1
Güiza attı, beraberliği yakaladık.
Semih mükemmel bir asist ile Güiza'yı golle buluşturdu..
barahir
19.Ekim.2007, 03:43
Semih oynasın yeter :cool:
KaF KeF
19.Ekim.2007, 03:44
Uğur Borallll..2-1
Çok garip bir gol.. Atamıyordu az kalsın:)
Emurafu
19.Ekim.2007, 03:46
Taner gülleri'nin oyundan çıkarılması hata..Fenerbahçe maçı alacaktır..
batuhanry
19.Ekim.2007, 03:47
Deniz oyuna girdi. Fenerbahçe skoru korumak için savunma yapacak anlaşılan. :)
El Comandante
19.Ekim.2007, 03:47
ilk golde faul var gibi ...
Taner gülleri'nin oyundan çıkarılması hata..Fenerbahçe maçı alacaktır..
Taner ne zaman çıktı?
PesimiSTyLa
19.Ekim.2007, 03:49
3. gol de gelir muhtemelen 3-1 alır Fener. Burdan ceviremez Kocaeli kacırdılar treni.
Deniz oyuna girdi. Fenerbahçe skoru korumak için savunma yapacak anlaşılan. :)
Golden 2 dakika önce denizi çağırmıştı zaten aragones.
Emurafu
19.Ekim.2007, 03:50
Taner ne zaman çıktı?Çıkmamış sahada ismini şimdi duydumda..:)..Golü atan oyuncu çıktı denilince öyle anladım:)
KaF KeF
19.Ekim.2007, 03:51
Semit Sakatlandı..:(
Çıkmamış sahada ismini şimdi duydumda..:)..Golü atan oyuncu çıktı denilince öyle anladım:)
Uğur çıktı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah aziz baba gör takımın halini :)
Addolorato
19.Ekim.2007, 03:55
2-2 oldu nestrovic
BlackEagle19o3
19.Ekim.2007, 03:55
Kocaeli'nin ligin en zayıf takımı olduğu bir kez daha tescillenmiş olacak.O harika taraftarlarına yazık valla.Fenerbahçe ise sadece günü kurtarmış oluyor bana göre...
Ben bunları yazarken 2-2 olmuş ama yine de Fenerbahçe 3ü atar.Kocaeli defansı ligin kalite bakımından çok çok altında...
batuhanry
19.Ekim.2007, 03:57
GOL - Jestrovic (KOCAELİSPOR)
Son saniye golü geldi.. Değişiklik olmasa maça ekstra 30 saniye eklenmeyecekti.. Kendini yaktı yılmaz vural
batuhanry
19.Ekim.2007, 04:15
Şansa bak ya... Son saniyede gelen golle fener 3 puanı aldı...
El Comandante
19.Ekim.2007, 04:16
Helal olsun,ne diyelim...
Hakem cok güzel yönetti maci ...
Fenerliler aldanmasin bu galibiyete,Arsenal macinda hersey aciga cikacak ...
BlackEagle19o3
19.Ekim.2007, 04:18
Kocaeli bir mucize olmazsa bu ligden düşer.Fenerbahçe için bu şansa galibiyet hiçbirşey ifade etmiyor bana göre.Arsenal maçında akla kara belli olcak...
Universal
19.Ekim.2007, 04:18
Kocaelispor yata yata maç kazanacağını sandı. Küçük takım olduklarını kanıtladılar son dakikalarda bile çirkeflik yapıp kendilerini yerlere attılar. Maçı soğutmaya çalıştılar. Hakem'e helal olsun kuralları çok iyi uyguladı maç uzatmadayken durunca o kayıp olan süreyi ekledi ve Fenerbahçe hak ettiği üç puanı aldı. Yılmaz Vural bir puana seviniyordu oyuncu değiştirirken böyle yenmek daha güzel oldu zevki çıktı. :D
Şu bir gerçek Fenerbahçe çok kötü oynadı. Usta ayakları Semih ve Güiza ile maçı kazandı. Gürhan'ı beğendim, gelecekte çok yararlı bir futbolcu olacak. Gerisi bildik. Defans berbat... Carlos'un ismini duymadım. Uğur Boral inişli çıkışlı oyununa devam ediyor.
Helal olsun,ne diyelim...
Hakem cok güzel yönetti maci ...
Fenerliler aldanmasin bu galibiyete,Arsenal macinda hersey aciga cikacak ...
O zaman seninde başın göğe erer umarım:)
Yorumlara bak aman ne güzel oynuyoruz ama gol atamıyoruz diyen falan diyen mi oldu acaba..
geçen sene hatırlamadığım bir maçta
maç ekstradan 55 saniye uzamış ve gol yemiştik. Bugünde aynısı oldu.
Bekara kadın boşamak kolay derler.. garip bir duygu.
barahir
19.Ekim.2007, 04:21
Akla kara çoktan belli zaten bunu bizde gördük.. Yani herhangi bi arayışımız yok bizim? Şahsen Arsenal maçından tek beklentim bizi rezil etmeyecek düzeyde olsun sonuç yeter..
barahir
19.Ekim.2007, 04:23
Sakin Beyler!
Universal
19.Ekim.2007, 04:23
Yılmaz Vural üçüncü golü yedikten sonra süperdi. Elinden gelse bütün oyuncuları dövecekti. :D
Bu galibiyet bize moral getirecektir. Kötü oynayarak ilk kez kazandık. :)
KaPaLı
19.Ekim.2007, 04:28
Başınız göğe erer inşallah ;)
Semih-Gûiza birlikte oynarsa iyi işler yapacaklarını gösterdiler. Ortasahada Kazım yerine daha iyi oynayabilecek Deivid gelirse arkasınada Gökhan Gönül yerleşirse çok daha iyi olur oyun.
DaveJones
19.Ekim.2007, 04:30
Semih son saniyelerin adamı :D Gürhan ile Ali Bilgin i ilk kez beğendim diyebilirim. Şu Aurelio nun boşluğunu bi doldurabilsek :S 2. golü hediye ettik zaten adamlara. Bu sezonki futboldan hiç keyif almıyorum şahsen :(
shamur1
19.Ekim.2007, 04:32
Maç kaç dakika uzadı ? Hakem maçın sonuna 5 dakika ekledi..diyor Maraton'da.. 97'de maç bitiyor. Neyse sağlık oLsun .
Onurap
19.Ekim.2007, 04:34
Bu kadar aciz bir kocaelispor olamaz galibiyet golünün son saniyeye gelmesi şans değil şanssızlık..Bugün kocaeli yerinde kim olsa fenerbahçeyi yenebilirdi..
Fernando Gago
19.Ekim.2007, 04:34
Yeni futbol kurallarına göre şu şekilde anons yapılıyor Maç EN AZ 5 dakika uzayacaktır :) Bu konuda tartışmak zaman kaybından başka bir şey değil Euro2008'de de bu anonsu defalarca duyduk
Maç kaç dakika uzadı ? Hakem maçın sonuna 5 dakika ekledi..diyor Maraton'da.. 97'de maç bitiyor. Neyse sağlık oLsun .
Maç 5 dakika uzadı.Maç da 98'de bitti.Ayrıca 95:20 lerde de Kocaeli taç kullanıp atak yapmaya çalışıyordu yani biz de gol yiyebilirdik 5 dakikadan sonra... Topu aldık gittik attık,3 puan herşeye rağmen güzel,ama Arsenal maçında bu şans yanımızda olur mu bilemem...
Universal
19.Ekim.2007, 04:36
Kazım yerine mutlaka başka bir isim oynamalı. Kazım yetenekli bir isim ama; takım oyuncusu değil. Maç garantiyken şov için alabileceğiniz bir oyuncu. Onun yerine Gürhan oynasın. Gürhan'ı bu maçta tuttum. İstekli bir oyuncu.
Alex'in ismi geçmedi bu maçta. Sanırım şuan yaşadağı sakatlıktan dolayı korku hissediyordu ve kendini riskke sokmadı. Büyük ihtimalle Arsenal maçında patlayacaktır. Semih & Güiza çok iyi bir ikili olduklarını gösterdiler. İyi bir ortasahamız olsa bu iki forvet bu ligde tutulmaz.
Bazı arkadaşlar bu maçın sonucunu niye Arsenal maçıyla ilişkilendirir anlamam sanki burda yenersek orda da kesin yenecez.Beklemeye devam edin siz Arsenal'e yenilirsek mutlu olursunuz.
scar face
19.Ekim.2007, 04:44
Kötü günlerin sonu olur insallah bu galibiyet...
eGowiCh
19.Ekim.2007, 05:00
Güiza eleştirilere bu maç çok güzel cevap verdi bence, sahanın yıldızıydı. 2 asist yaptı Güiza ve bir de gol attı, maça damgasını vurdu.
Semih de muhteşemdi, bir gol ve bir asist ile oynadı, Güiza ile süper bir yardımlaşma örneği gösterdi.
Helal olsun Güiza, umarım böyle devam eder, kusursuzdu.
Universal
19.Ekim.2007, 05:14
http://img128.imageshack.us/img128/3900/mabiterfenerbahebitmezfh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/mabiterfenerbahebitmezfh2.jpg/1/w1025.png (http://g.imageshack.us/img128/mabiterfenerbahebitmezfh2.jpg/1/)
JunkChorn
19.Ekim.2007, 05:30
Maçı izlemeden yorum yapmak ne kadar kolay!
Fenerbahçe ilk yarı saç baş yoldurdu hatta ilk defa bu kadar ardarda bağırdım küfür ettim kendi kendime.Bir takım 4 dakikada 11 top kaybı yapıyorda karşı takım gol atamıyorsa o takımda da iş yoktur!
Gol 95:34 de oldu çünkü uzatmada oyuncu değiştirdi.Ardından Yılmaz Vural olay çıkardı tribüne yollandı o arada 2 dakika geçti ve maç başladı 20 saniye sonra bitti.
Lütfen maçı izlemeden duyarak yorum yapmayalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi lütfen maçı izler misin?
İlk yarıda çok iyi bir Kocaelispor vardı sahada. Serhat'ın yarınki manşetleri kendi adıyla süslemek istemesi farkın açılmamasına neden oldu. Nitekim ilk yarı yaptığı paslarla taraftarına oley çektiren ve golü bulan bir Kocaelispor izledik.
2. yarı ise tamamiyle Anadolu mantalitesi hakim bir Kocaelispor vardı, geriye yaslanan 45 dakika skoru koruyabileceğini sanan bir Kocaelispor... Unutmamak gerekiyor ki Fenerbahçe ne durumda olursa olsun Fenerbahçe'dir. 3 dakikada skorun dönmeside bunun en güzel örneğiydi. Sonra 2-2 ve derken son saniyelerde gelen galibiyet golü...
Oyuncu değişimi yapılırken 30-45 saniye arası bir zaman kaybı yaşandı. Bunun maç süresine eklenmesi gayet normaldir. Tabi hakem biraz daha uzun oynattı ancak bu tarz işlerin peşinde olursak futbol anlamında hiçbir zaman ileri gidemeyiz. İlla iyi futbolcu alınarak futbol gelişmez, altyapıyı güçlendirerek gelişmez. Zihniyetlerinde değişmesi gerekiyor. Neden herşey yolundayken Kocaelispor geriye yaslanmayı tercih etti. Yüklenen takımına gol istemiyorum istemiyorum diye bağıran bir Yılmaz Vural ne yapmaya çalışıyordu. Bunlar asıl cevap verilmesi gereken konulardır. Siz geriye yaslanıp, gol istemeden 2-2'ye razı olursanız maçın süresi ne olursa olsun baştan kaybetmiş olursunuz.
Kocaelispor zaten hakketiği yerde Fenerbahçe'ye bakarsak bugün sadece günü kurtardılar. Herşey rayına oturdu diyemeyiz. Bundan sonra Arsenal maçı veya herhangi bir maçta ölçü değildir. Galibiyetse galibiyet ama taraftar güzel futbolda bekler. Bu ikisi bir araya geldiğinde işler yoluna girecektir, Aragones döneminde veya bir başkasının...
Fernando Gago
19.Ekim.2007, 05:33
Uzatma içinde Kocaeli oyuncu değiştirdi ve bir oyuncusu sakat bahanesi ile yerde yattı Hakem saatini durdurmuş olmalı ki 5 dakikalık maçı 8 dakika uzattı
Universal
19.Ekim.2007, 05:35
Serdar Kulbilge açıklama yaptı: "Fenerbahçe'den Manajer fiyasko yüzünden ayrıldım. Para yüzünden değil."
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2007, 05:39
Fenerbahçe ligde şu ana kadar sergilediği performans ile ligin zayıf takımlarından olan Kocaeli karşısında son dakikadada olsa kazanmasını bilerek haftayı 3 puanla kapattı,en azından bir nefes aldılar.Öncelikle tebrik ediyorum..
Maçı seyretmedim ama golleri seyretme şansı buldum.Semih'in takıma dönmesi büyük katkı sağlamış.Özellikle Güiza'ya çok yaramış.Zaten maç başında Fenerbahçe'nin sakatlıkları geçen teknik isimleriyle maçı kazanacağını düşündüğümü belirtmiştim.Fakat Alex herhalde fazla ağırlığını koymamış bu maçta.Neyse dediğim gibi seyretmediğim için fazla bir fikrim yok maç hakkında,2 takımın nasıl oynadığı hakkında fakat merak ediyorum Fenerbahçe'liler takımın bugünkü oyundan memnunlar mı acaba? İlerisi için bir ışık görebiliyorlar mı bu maçtan sonra?
barahir
19.Ekim.2007, 05:48
Serdar Kulbilge açıklama yaptı: "Fenerbahçe'den Manajer fiyasko yüzünden ayrıldım. Para yüzünden değil."
Yazdığın dakkadan beri anlamaya çalışıyorum bu cümleyi ama halen anlayamadım:D
Universal
19.Ekim.2007, 05:54
Yazdığın dakkadan beri anlamaya çalışıyorum bu cümleyi ama halen anlayamadım:D
Serdar mananjer kazığı yediğini söylüyor. Onun yüzünden Kocaelispor'a transfer oldum diyor. Para yüzünden değil.
barahir
19.Ekim.2007, 05:57
Anladım..Zaten hangi futbolcu farklı bi sebepten ayrılıyo ki?
RaSenGan
Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı (:
Melih Gümüşbıçak'ın R.Carlos'un ilk yarıda yaptığı taç atışından sonra "R.Carlos korner gibi bir köşe vuruşu yaptı" sözü bitirdi beni :n:
KaF KeF
Geç Olmadı mı Serdar ?
scar face
19.Ekim.2007, 05:58
Serdar,Kocaeli'ye giderek kendini yaktı her mac 2-3 yiyor:(
Ayrıca bizim Volkan'ın da alternatifi olmadığı için lakaytca oynamasına neden oluyor...Serdar olsaydı cok daha iyi olurdu takım...
semihhh 3 oLdu yapmayın çocukLar yapmayın :D
Universal
19.Ekim.2007, 06:11
Serdar,Kocaeli'ye giderek kendini yaktı her mac 2-3 yiyor:(
Ayrıca bizim Volkan'ın da alternatifi olmadığı için lakaytca oynamasına neden oluyor...Serdar olsaydı cok daha iyi olurdu takım...
Volkan Babacan bu gidişat ile kaleyi alacaktır ki aldığında Türkiye'nin en iyi kalecisi olacak potansiyeli gösteriyor ama; şu bir gerçek bizde hiç defans yok. Ortasaha defansa yardım etmeyince defans zorlanıyor. Zaten bu gün yediğimiz iki golde de 4-5 oyuncu vardı rakipte bir oyuncu ve rakipte bir isim 4-5 kişiye rağmen golünü attı. Volkan'da da şuç aramamak lazım.
RaSenGan
19.Ekim.2007, 06:16
Volkan Babacan bu gidişat ile kaleyi alacaktır ki aldığında Türkiye'nin en iyi kalecisi olacak potansiyeli gösteriyor ama; şu bir gerçek bizde hiç defans yok. Ortasaha defansa yardım etmeyince defans zorlanıyor. Zaten bu gün yediğimiz iki golde de 4-5 oyuncu vardı rakipte bir oyuncu ve rakipte bir isim 4-5 kişiye rağmen golünü attı. Volkan'da da şuç aramamak lazım.
Volkan sürekli açılıyor.Doğru düzgün kalede durmayı öğrenmeli bence.En büyük hatası sürekli açılması,her topa çıkması.
scar face
19.Ekim.2007, 06:32
Haklısın tamam defansif anlamda cok sıkıntı cekiyoruz ama Volkan tecrübesine,klasına yakısmayaak hatalar yapıyor,takımını zor durumda bırakıyor...
Babacan konusuna katılıyorum o 1-2 yıl sonra ülkenin en iyi kalecisi olacak...
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_8.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_9.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_kocaeliii11.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_kocaeliii12.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_kocaeliii13.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-18_kocaeliii15.jpg
TR.CaPTaiN
19.Ekim.2007, 06:35
Serhat nasıldı beyler ?
Universal
19.Ekim.2007, 06:43
Fenerbahçe'ye gol atma hırsı ile oynadı. İkinci yarı oyundan alındı. İsmini spikerden maç içinde sadece iki defa duydum. Biri gereksiz yere şut çekip pozisyonu yok edince diğeride oyundan çıkarken.
JunkChorn
19.Ekim.2007, 07:46
Serhat istekliydi ama çok fazla şahsi oynadı.Fizik olarak birebirde diri gözüktü ama genelde topun arkasında kalamadı.
Şemsi;
Ben fenerbahçeden memnun değilim özellikle ilk yarıda gerçekten futbolu bilen takım olsaydı Kocaeli yerinde maç 2-0 3-0 olurdu.Ama ikinci yarı bir iki hata ile sonuca gitti takım.
Guiza çok iyi , Semih'e laf yok.Alex'e bu maçta adam markajı verildi geriye çekilmek zorunda kaldı.Evet pasifti ama yine koştu!Kazım ve gol atmasına rağmen Uğur zaman zaman Selçuk , gol pası hariç Deniz çok kötüydü.
Volkanı eleştiriyoruz ama bugün ilk goldeki dahil bence hatası yoktu.Lugano yine aynı çok çirkef.Takımda genel olarak bir vurdumduymazlık var.
Arsenal maçında Saraçoğlu ile beraberlik alabilirsek ardından yine evimizde 3 puan.Takımın özgüvenini sağlar diye düşünüyorum
erdili
19.Ekim.2007, 09:29
Aragones'in hamleleri bir felaket, uğur boral ve kazım ile bozdu kafayı.
uğur fenerbahçe'nin belki en savruk ama en yürekten oynayan oyuncularından biridir, kaldı ki bu sezon ki istatistiklerine bakarsak bir kanat oyuncusu için oldukça başarılı olduğunu görürüz. Aynı şeyi Kazım için söyleyemiycem, takım oyununa uymayan bir oyun tarzı var ve ben bir türlü benimseyemedim, Deivid iyileştikten sonra iyi bir yedek olur benim açımdan. Ama Uğur'a yapılan çok büyük bir haksızlık, adam gol atmış geriye kalan dakikalarda neticeyi korumak için kendini parçalayacak ama sen onu 2 dakika sonra oyundan alıyorsun. Hem oyuncuya hem de takıma zarar veriyorsun.
Guiza-Semih ikilisinin bu takımı devre arasına kadar sırtlayacağını ümit ediyorum, geçmiş maçlarda Semih'in eksikliğini Burak Yılmaz ile doldurabilirdi. Forvet arkasında Burak'ı mutlaka kullanmalıydı çünkü Burak bir sağ açık oyuncusu değil, Manisa'daki çıkışını da sağ kanatta yapmadı, bir maçta 3 golü sağ kanatta atmadı. Güiza yoksa Semih-Burak, Semih yoksa Güiza-Burak yapması lazım ama bir kez bile bunu akıl edemedi. Anca Kazım ile rotasyonda kullanıyor başka bişey yaptığı yok.
Devre arasında Josikko'nun yerine sağlam bir önlibero gelirse ki yönetim şimdiden arayışlara girmiş söylentilere göre, bir de sağ açığa yetenekli bir oyuncu alırlarsa Kazım'ın yerine, bu takım tekrar şampiyonluk potasına girer. Kazım da kadro dışı..
El Comandante
19.Ekim.2007, 11:14
O zaman seninde başın göğe erer umarım:)
Yorumlara bak aman ne güzel oynuyoruz ama gol atamıyoruz diyen falan diyen mi oldu acaba..
geçen sene hatırlamadığım bir maçta
maç ekstradan 55 saniye uzamış ve gol yemiştik. Bugünde aynısı oldu.
Bekara kadın boşamak kolay derler.. garip bir duygu.
Zerre kadar ilgilendirmez beni,anliyorsun ?
ilk golde faul vardi,ayrica hakem maci fazla oynatti.Mac icindeki kararlarinin cogu yanlisti.Burada yanlis var mi?
Kötü bisey söylemedim ki ben orada.Hemen laf ebeligi yaparak üste cikmaya calisiyorsunuz.Benim dediklerimi mactan sonra izledigim spor yazarlarinin cogu söylediler.Fenerbahce cok kötü oynadi,teknik direktör cok kötü hamleler yapti,ama sansi yaver gitti ve ligin berbat takimi Kocaelispor´u son saniyede attigi golle yendi.Kocaelispor biraz akilli olabilseydi bu mactan 3 puanla ayrilirdi.
iste Arsenal´e sökmez bunlar.Oynadigin futbol ortada,defansif zaaflarin ortada,Arsenal´in oynadigi futbol da ortada.Yani Fenerbahce´nin durumu Arsenal macinda ortaya cikacak,cok net bir sekilde.Bunu bilmek icin kahin olmak gerekmiyor,olaya biraz objektif bakan kisi bunlari görür ...
Bordo61Mavi
19.Ekim.2007, 12:13
Maci tam izlemedim ama okuduklarim ve son golun geldigi dakka baya ilginc :D ayrica Yilmaz Vurali izledim adami cildirtcaklar valla.
Sanirim Manisa ?? ve Antalyadan sonra Kocaelinide dusurur:D
deniz.91
19.Ekim.2007, 15:47
İki takımda dün berbattı ama fbnin forvetleri biraz daha becerikliydi maçı aldı.Ama FBde hiç düzelme yok.Kocaelide küme düşmeye mahkum gibi bu sene
a.arıcı-11
19.Ekim.2007, 16:51
Maçı izledim ama yorum yapacak kadar değil.Misafirlerim geldi bende onları sahildebir kafeye götürdüm şansa maçta vardı tam maçı izlemeye gidecekken hadi okeye 4.sün dediler:p bende kaldım öyle.
Golleri önemli pozisyonları falan gördüm ama maçı tam analiz edecek kadar izleyemedim.Tek diyebileceğim biz tek önlibero ile de çift önlibero ile de bu pozisyonları veriyorsak tek ön libero oynamak daha matıklı.Umarım ilerde Aragones Emre iyileşince eski sisteme dönmez.
Artık Kazım-Gürhan değişikliğininde zamanı geldi gibi geliyor bana.Uğur'u sağa çekip Gürhan'ı solda oynatmalıyız.Uğur zaten sol kanatta attığı çalımlar sonrası top hep sağ ayağında kalıyordu burada rahatça soluna alabilir hem ters ayakla rakibini daha rahat geçebilir.
Sekopej
19.Ekim.2007, 17:06
Son golün geldiği dakika nasıl ilginç oluyor anlamıyorum? Ofsayt pozisyonu oldu, oyun durdukten sonra Kocaeli oyuncu değişikliği yaptı ve Serdar oyunu tekrar başlatana kadar neredeyse 1 dakika geçti. Zamanı oyun içersinde eritmezsen, oyuncu değişikliği yaparsan harcadığın sürede maç sonuna eklenir. Yılmaz Vural atıp tutuyor ama UEFA'nın kurallarından haberi yok sanırım. Golde 40 saniye sonra gelmişti zaten. Hakem konuşacaksan ilk haftayı hatırlayalım, orada hakem hata yapmasa lige galibiyetle başlayabilir, farklı bir havayla daha yukarılarda olabilirdik mesela...
Dün hiç bir Fenerbahçe'li takımım muhteşem oynasın da galip gelelim diye beklemiyordu. Şu anda dibe vurmuş durumdayız ve çıkış için lafım olan sadece 3 puandı bize. Oynanan oyun pek de önemli değildi, bu şekilde üst üste alınabilecek 3-4 galibiyet yeniden bir hava yakalamamızı sağlar. Arsenal maçının kaybedilmesi de takımı olumsuz etkilemez ligde galibiyetler devam ettiği sürece. Şu anda ŞL'de 3. olmayı başarırsak çok iyi olur. Hangi büyük takım her maçını çok iyi ynayıp kazanıyor ki, bize lazım olan 3 puandı, dünde bunu aldık.
Bu 11'in artık iş yapmadığı ortada. Eski maçlarda da sadece Güiza çabalıyor dediğimizde taraftara şov yapıyor denmişti ama gördük ki Güiza gibi çabalıyan 1 oyuncu daha olduğunda 2 kişi ile galip gelmesini bildik. Dün sahada elinden gelen herşeyi yaparak oynayan 2 oyuncu vardı, Güiza ve Semih. Güiza golde de payı var, işte ona ayak uydurabilecek 4-5 oyuncu olsa üst düzey performans sergileyen zaten şampiyonluk yarışına dahil oluruz.
Gürhan çabaladı, Ali Bilgin bir şeyler yapmaya çalıştı, bunları denesin artık, kaybetsek de farklı şeyler denemiş olsun çözüm için, aynı sistem üzerinde aynı oyuncularla yürümüyor.
Arsenal maçında da böyle kötü oyun hatta daha da kötüsü olsa bile son dakika golüyle yine kazanırız inşallah. Bu dönemde bize güzel oyun gerekmiyor, günü kurtaracak ve takımın moralini, kendine öz güvenini sağlatacak sonuçlar gerekiyor.
El Comandante
19.Ekim.2007, 17:20
Arsenal maçında da böyle kötü oyun hatta daha da kötüsü olsa bile son dakika golüyle yine kazanırız inşallah. Bu dönemde bize güzel oyun gerekmiyor, günü kurtaracak ve takımın moralini, kendine öz güvenini sağlatacak sonuçlar gerekiyor.
Türkiye liginde Anadolu takimlarina karsi kötü oynasan bile kazanabilirsin,ama CL de öyle bisey yok.Arsenal deplasmaninda Fenerbahce böyle oynarsa is son dakikaya kalmaz zaten.:icon_smile:
Oynanan futbol cok kötü,defansif acidan büyük sorunlar var.Ve Fenerbahce cift forvet,arkada Alex ile oynadigi sürece hücumda etkili olur ama cok gol yer.
LaigLeNoiR
19.Ekim.2007, 17:35
Fenerbahçe günden güne eriyor.Sonu hayrolsun.
Kocaelispor - Fenerbahçe maçını yorumlarsak daha iyi olur kanaatindeyim.
Fenerbahçe - Arsenal maçı başlığında fikirlerinizi zaten paylaşacaksanız. Ortamı germeye gerek yok.
TR.CaPTaiN
19.Ekim.2007, 18:10
Kocaeli galibiyetine rağmen futbolu beğenmeyen yönetim ilk kez transferi telaffuz etti. Ali Koç, "Fenerbahçeliler endişe etmesinler. Ara transferde gerekeni yapacağız" dedi..
Turkcell Süper Lig'de ilk deplasman galibiyetini 90+6'daki golle Kocaelispor'dan alan Fenerbahçe'nin futbolu, özellikle Arsenal maçı öncesi endişe yarattı. Galibiyete rağmen takımdan memnun olmadıklarını belirten yönetici Ali Koç ilk kez ara transferde gerekeni yapacaklarını söyledi. Sarı-lacivertli yönetici, "Kötü gidişata son verip galip geldiğimiz için mutluyuz. Ama futbolumuzun ümit vermediğinin de farkındayız. Geçen sene son 8'e kalan takım görüntüsüne döneceğimizi düşünüyorum. Kısa sürede Fenerbahçe'nin eski görüntüsüne kavuşacağına inanıyorum. Özgüven ve takım hüviyetiyle Fenerbahçe kimliği geri gelecek.
ARSENAL DÖNÜM MAÇI
Arsenal dönüm maçıdır. O maçtan sonra gerekli açıklamalar yapılacak. En kısa zamanda normale döneceğiz. Ocak ayında da gerekli takviyeler yapılacaktır. Fenerbahçeliler, endişe etmesin" şeklinde konuştu. Öte yandan ilk yarıdaki kötü futbol başkan Aziz Yıldırım'ın da sabrını tüketti. Sıkıntılı bir şekilde ilk yarıyı izleyen Yıldırım, bitiş düdüğüyle birlikte yanındaki yöneticilerden Neşet Yalçın'ı takımın dikkatini çekmesi için soyunma odasına gönderdi.
...
Sabah
shamur1
19.Ekim.2007, 19:00
Bence bu arada Aragones çoktan gönderilmeliydi artık tazminatını falan bilemem ama futbol olarak bu kadar kaybettikten sonra gidecek olan Milyon Euroların hiçbir anlamı yok. Şu kocaeli maçına bakarak oynanacak olan Arsenal maçı çok ama çok tehlikeli.
a.arıcı-11
19.Ekim.2007, 19:15
Bence bu arada Aragones çoktan gönderilmeliydi artık tazminatını falan bilemem ama futbol olarak bu kadar kaybettikten sonra gidecek olan Milyon Euroların hiçbir anlamı yok. Şu kocaeli maçına bakarak oynanacak olan Arsenal maçı çok ama çok tehlikeli.
Geçen hafta Kayseri maçından sonra bende gitmeli diyordum ama adam akıllı düşününce en azından bu devreyi tamamlaması gerektiği kanatine vardım.Neden mi;
1)Yerine getirebileceğin kaliteli yerli bir hoca yok.
2)Getireceğin herhangi bir yabancı hoca takımı tanıyana kadar,ligi tanıyana kadar sezon geçip gidecek.
3)Futbolcular daha yeni alıştıkları Aragones'in taktik ve antrenman sisteminin değişmesiyle mutsuz olacaklar.
4)Futoblcular hoca gitti sıra bizde psikolijisine sahip olacaklar.
shamur1
19.Ekim.2007, 20:31
Hıc alakası yok bence bu adamla olmuyor işte herkes de farkında zaten. Kadro Aurelio hariç nerdeyse aynı kadro ama önemli olan o kadroyu oynatabilmek. Şu an atıyorum Ziya Doğan bile gelse Aragones'den daha başarılı sonuçlar alacaktır.
fmsmyrna
19.Ekim.2007, 21:18
Aragones ülkeyi ülke futbolunu ve takımı yeni tanıyor bu sene takım ligde şampiyon olamaz bence ama en azından şampiyonlar ligi için 2.olmalı.Şampiyonlar Ligi'n de de 3.olursak çok iyi olur.Yönetim de bazı şeyleri anladı gerek devre arası gerek de sezon sonu yapacağı transferlerle takımı çok daha iyi hale getirecektir.
eXcitinG
19.Ekim.2007, 22:42
Çok kritik bir dönemde çok kritik bir gaLibiyet. Eğer dün bir kaç dakika daha önce bitseydi maç bu gün burda Aragones e güLe güLe diyor oLurduk. Haftaya Fenerbahçe sahasında kiminLe onuyorum biLmiyorum ama sanırım Bursa iLe o maç da çok kritik oLacak. Ondan sonra da Trabzonspor iLe maçLarı var sanırım. KoLay fikstürde kötü sonuçLar aLdıLar, zor fikstürde yapacakLarını bende merak ediyorum.
a.arıcı-11
19.Ekim.2007, 22:50
Çok kritik bir dönemde çok kritik bir gaLibiyet. Eğer dün bir kaç dakika daha önce bitseydi maç bu gün burda Aragones e güLe güLe diyor oLurduk. Haftaya Fenerbahçe sahasında kiminLe onuyorum biLmiyorum ama sanırım Bursa iLe o maç da çok kritik oLacak. Ondan sonra da Trabzonspor iLe maçLarı var sanırım. KoLay fikstürde kötü sonuçLar aLdıLar, zor fikstürde yapacakLarını bende merak ediyorum.
Abi önümzdeki maçların programı;
Arsenal
Bursa
Eskişehir(D)
Galatasaray
Trabzonla 17. hafta oynayacağız.Bu 4 maç çok önemli seninde dediğn gibi.Arsenal maçı için pek umudumz yok Bursa maçı zor olacak ama Allahtan içerde.Eskişehir maçını bu maç gibi kazanabiliriz ama Galatsaray maçı Aragones'in kader maçı olur.99'dan beri Kadıköyde hep yendiğimiz Galatasaray'ı bırakın yenilmeyi berabere bile kalsak ortalık karışabilir.
JunkChorn
19.Ekim.2007, 23:08
Hıc alakası yok bence bu adamla olmuyor işte herkes de farkında zaten. Kadro Aurelio hariç nerdeyse aynı kadro ama önemli olan o kadroyu oynatabilmek. Şu an atıyorum Ziya Doğan bile gelse Aragones'den daha başarılı sonuçlar alacaktır.
Herkes farkında evet ama senin anlamadığın başka bişey var bence abi.Fenerbahçe'nin futbol görüşüne uyan bir hoca böyle ligin ortasında gelmez.Öyle bir hoca yok zaten.
Bu takıma Chealse'nin başından tutup Scolariyide getirsen takımı tanıyana kadar devre arası olacak.Aragones öyle yada böyle bişeyleri görmeye başladı.En azından 3 aydır takımla çalışıyor.Oyuncular Aragones'i (doğru yada yanlış!) taktiğini anlamaya başladı.
Bu ortamda hem oyuncular hemde takım zarar görür.Aziz Yıldırım bunu zamanında çok yaptığından şimdi düşünmediğine eminim.
Varonil
20.Ekim.2007, 01:53
İyi bir futbol olmasa bile galibiyetin gelmesi,özellikle son dakikalarda atılan bir gol herşeyden önce oyuncuların özgüvenlerini geri kazanmaya başlamalarına neden oldu diye düşünüyorum.
Güiza ile Semih gerçekten iyi anlaşıyorlar.Semih,çok yönlü bir oyuncu.Güiza ile çok iyi yardımlaşıyorlar saha içerisinde.Bu dünün tek pozitif yönlerinden biriydi.
IcedEarth
20.Ekim.2007, 02:02
Fenerbahçe için önemli bir 3 puan oldu. Zirve rakiplerinden en az birinin (GS - Trabzon) puan kaybedeceği haftada alınan 3 puan onlar için toparlanma süreci olabilir.
Fakat işe kötü tarafından bakarsak, ligin en vasat ekiplerinden biri karşısında
pozisyon bulmakta bile zorluk çekti Fenerbahçe. Yanlış olan birşey var, ve bulunmazsa büyük maçlarda hezimete uğrar Fenerbahçe...
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2007, 02:28
Fenerbahçe'de her ne kadar sezon öncesinde yeterli denilsede kadronun yetersiz olduğu aşikar.Zaten bunu yeterli diyenlerde anladılar.Mutlaka devre arası için çalışmalar başlamıştır şimdiden.Mevcut kadronun devre arasına kadar yukarısıyla farkı açmaması gerekiyor.Ligde bunu yapabilecek güçte Fenerbahçe.Zaten bu ligde büyüklerin forması yetiyor..Şampiyonlar Ligi'nde işler iyi gitmeyebilir.Olası bir 4.lüğe bile taraftar kendisini hazırlamalı bence.Hoca değişimide bence yararlı olmayacaktır.Zira yeni bir yabancı hoca Aragones'ten daha yararlı olmayacaktır.Yerli bir hocada aklıma gelmiyor açıkcası takımı bu kriz ortamından çıkarabilecek.Ama aklıma bir kişi geliyor.O da Lucescu.Fenerbahçe'yi yeniden şahlandırabilir bence.Neyse ne olacağını zamanla hep beraber göreceğiz..