PDA

View Full Version : Futbolcuları oynatamıyorum...

nefretizm
17.Ekim.2007, 08:35
Merhabalar;

Fm2008 , 8.0.2 patchi ile türkçe paketi ile oynuyorum. Bank asya 2. lig b katagorisinde Karabükspor ile oynuyorum. Ligin 4. haftasında futbolcuların yanında SEÇ kutucuğu çıkıyor ve bu futbolcuları oynatamıyorum.

Acaba nedendir?

Dikey
17.Ekim.2007, 20:19
bir cupaya veya ona benzer birşeye katılmışındır oyuncuları seçmemişindir ondandır bide ligde oyuncuları kayıt ettirmemişindir ondanda olablir

nefretizm
17.Ekim.2007, 20:35
bir cupaya veya ona benzer birşeye katılmışındır oyuncuları seçmemişindir ondandır bide ligde oyuncuları kayıt ettirmemişindir ondanda olablir
Bu kayıt ettirme işi numara vermek değilmi? Numaraları veriyorum. 3 gün sonra seçemiyorum oyuncuları..

Önceden bir kupaya katıldığımda lig için seçemiyormuyum oyuncuları :S

Dikey
17.Ekim.2007, 21:08
Bu kayıt ettirme işi numara vermek değilmi? Numaraları veriyorum. 3 gün sonra seçemiyorum oyuncuları..

Önceden bir kupaya katıldığımda lig için seçemiyormuyum oyuncuları :S

hayır deil normal oyuncu kayıt ettircen anca ozmn oynatablirsin

El Barto
17.Ekim.2007, 21:15
Maalesef böyle bir sorun var ve neden kaynaklandığına dair bir fikri olan da yok. Ancak kayıt ettirme gününden önce tatile çıktığında oyuncuların tatilden döndüğünde kayıt ediliyor. Böyle dener misin birde?

nefretizm
17.Ekim.2007, 21:25
Maalesef böyle bir sorun var ve neden kaynaklandığına dair bir fikri olan da yok. Ancak kayıt ettirme gününden önce tatile çıktığında oyuncuların tatilden döndüğünde kayıt ediliyor. Böyle dener misin birde?
Demek bu bir bug. Teşekkürler verdiğin yöntem için. Şimdi deniyecem. Sonucu yazarım

El Barto
17.Ekim.2007, 21:27
Evet maalesef. Deneyip buraya yazarsan sevinirim. Daha önce bu yöntemle sorunun giderildiğini söyleyen arkadaşlar var idi. Benim başıma henüz böyle bir olay gelmedi o yüzden kesin konuşamıyorum. :)

nefretizm
18.Ekim.2007, 02:47
Evet oldu. Keşke son patch içinde sorun giderilseymiş.
Benim altyapıdan ismi türkçe olmayan fakat türk olan oyuncular çıkıyor. Normalmi? Yoksa budamı oyunun bir hatası.

El Barto
18.Ekim.2007, 04:12
Normal o bir sorun değil kanımca. Eğer antrenörlerinin içinde yabancı uyruklular varsa daha sık karşılaşabilirsin bununla.

Sorun hallolduguna göre kilitliyoruz konuyu. :)