Log in

View Full Version : Yurt Dışından 4-5 Teklif Var!



a.arıcı-11
19.Ekim.2007, 22:40
Sağlam: Yurt dışından 4-5 teklif var

Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendisine şu ana kadar yurt dışından 4-5 teklif olduğunu ve en uygun, kendisine en fazla fayda sağlayacak teklifi değerlendireceğini söyledi.

http://www.ntvspor.net/Images/32405.jpg


Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yurt dışından 4-5 ayrı kulüpten teklif aldığını belirtti.

Sağlam, bazı arkadaşlarını ziyaret etmek için geldiği Kayseri'de, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tarafından Erciyes Dağı'nın eteklerindeki Kızıltepe'de düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Sağlam, Kayseri'de çok güzel günler geçirdiğini, fırsattan istifade ihmal ettiği dostlarını ziyaret etmek için Kayseri'ye geldiğini söyledi.

Devre arasına kadar çalışmayı düşünmediğini belirten Sağlam, kendisine yurt dışından da bazı teklifler geldiğini belirterek, ''Şu ana kadar yurt dışından 4-5 teklif var. En uygun teklifi, kendimize en fazla fayda sağlayacak teklifi değerlendireceğiz. Devre arasına kadar çalışmayı düşünmüyorum'' diye konuştu.

KAYSERİSPOR ÇOK BAŞARILI
Kayserispor'u çok başarılı bulduğunu da belirten Sağlam, ''Kayserispor'da şu anda çok güzel bir ortam var. Geçen sezon da çok başarılı bir sezon geçirdiler. Bu sezon da çok başarılılar. Tolunay Kafkas çok sevdiğim arkadaşım ve çok başarılı. Çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Herkesin Tolunay hocaya destek vermesini istiyorum'' dedi.
NTVSpor

barahir
19.Ekim.2007, 22:42
Hiç düşünmesin.. Biraz dinlendikten sonra gitsin.. Türkiye de "adam gibi adam" olanlar yaranılmıyo kimseye..

Fernando Gago
19.Ekim.2007, 23:25
Bu tip fırsatları değerlendirmesi gerekir Türk hocalara pek şans verilmiyor dışarıda

Knightmare
20.Ekim.2007, 00:31
Bence de devre arasına kadar beklemesine gerek yok. Eğer yurtdışından iyi bir teklif aldıysa hemen gitmesi taraftarıyım. Türkiyede ikinci sınıf anadolu takımlarında dolaşacağına...

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2007, 03:01
Merak ettim doğrusu kimlerin teklif yaptığını.Ertuğrul Sağlam'ı bir takımın başında başarılı olarak görmek isterim.Hele birde yurt dışında..

Universal
21.Ekim.2007, 03:17
Umarım gider, Fatih Terim dışında benim bildiğim kadar ile yurt dışında görev yapan bir teknik drektörümüz yok(Azerbeycan ligi hariç). Türk Teknik drektörler olarak bari ismimizi dışarıda duyuralım. Umarım başka liglerde görev alma şansına erişir.

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2007, 03:29
Umarım gider, Fatih Terim dışında benim bildiğim kadar ile yurt dışında görev yapan bir teknik drektörümüz yok(Azerbeycan ligi hariç). Türk Teknik drektörler olarak bari ismimizi dışarıda duyuralım. Umarım başka liglerde görev alma şansına erişir.

Mustafa Denizli var.İran'da teknik direktörlük yaptı.Sonra Şenol Güneş G.Kore'de çalışıyor.G.Birliği geçen sezondu herhalde Avrupa'da çalışmış bir türk hoca getirmişti.Birde Afrika'nın bir ülkesinde teknik direktörlük yapan bir türk olduğunu okumuştum fakat adını hatırlamıyorum.

Ayrıca dikkatimi çekti.Yurtdışı demiş.Avrupa dememiş.Anlaşılan tekliflerin çoğunluğu batıdan değilde doğudan.Rusya'danda teklif gelmiş olabilir.Bakalım göreceğiz ileride..

onurphaned
21.Ekim.2007, 05:36
Birde Afrika'nın bir ülkesinde teknik direktörlük yapan bir türk olduğunu okumuştum fakat adını hatırlamıyorum.Muhsin Ertuğral. Kaiser Chiefs'i ve eski adıyla Zaire milli takımını çalıştırmıştı. Ayrıca Ömer Kaner Polonya'da Pogon'u çalıştırmıştı bir ara.

KanaKe
21.Ekim.2007, 22:05
cok önemli takimlari calistirmislar canim.. gercekten insanin gurur duymasi gerek.. ya millet bunlari yazarken ciddimisiniz ? pogon kim ya kaiser chiefs kim , iranla güney kore de teknik direktörlük yapmak cokmu zor.. arkadas o sözü söylerken avrupanin büyük liglerini kast etmis.

GeNç KaRTaL
22.Ekim.2007, 04:57
cok önemli takimlari calistirmislar canim.. gercekten insanin gurur duymasi gerek.. ya millet bunlari yazarken ciddimisiniz ? pogon kim ya kaiser chiefs kim , iranla güney kore de teknik direktörlük yapmak cokmu zor.. arkadas o sözü söylerken avrupanin büyük liglerini kast etmis.

Yurtdışı ne demek?:icon_smile: