View Full Version : Zafer'e kapı kapandı
nart_susruko
15.Mart.2006, 12:16
Sarı-lacivertli ekibin gol sorununu çözüm için sezon başladıktan sonra apar topar Konyaspor'dan transfer ettiği Zafer Biryol tam anlamı ile ortadan kayboldu. Yıldız futbolcu, son üç karşılaşmada ilk 18'de dahi kendine yer bulamadı.
Konyaspor'un başarısında önemli pay sahibi olan Zafer Biryol, 2003-2004 sezonunda attığı 26 golle krallığa ulaşmış, geçen sezon da 22 kez ağları havalandırmıştı. Milli oyuncu, Teknik Direktör Christoph Daum'un özel isteği ile büyük umutlar bağlanarak renklere bağlanmıştı. Ancak Zafer Biryol için İstanbul macerası hiç de beklenildiği gibi gitmedi. Şu ana kadar 1 kupa olmak üzere sadece üç maça çıkan Zafer, toplam 39 dakika görev aldı, hiç gol atamadı.
Christoph Daum'un, maçlara tek santrfor ile çıkmaya başlamasının ardından Zafer'e tribün yolu da gözüktü. Yedek bankında bekleyen Nobre ve Semih'i yeterli gören Alman hoca, son üç maçta gol kralı oyuncusunu 18 kişilik kadroya almadı. Tecrübeli futbolcunun sezon sonu için şimdiden kendisine kulüp baktığı iddia edildi.
Talihsiz oyuncunun, Fenerbahçe'ye geldiği ilk günlerde yaşadığı sakatlığın sezon içinde tekrarlaması nedeniyle bir türlü beklenen düzeye ulaşamadığı bildirildi. Christoph Daum'un da bu yüzden Zafer'den umudunu kestiği vurgulandı. Konyaspor'a transfer taksitlerini ödemeyi sürdüren yönetim ise, bu oyuncunun mali yükünü hafifletmek için gelecek sezona yönelik formüller arıyor.
...alıntıdır...
evet yorumlarınız ne arkadaşlar...
Uzun zamandır sakattı, oynayamaması normal.
Basınımız gene abartmayı görev bilmiş..
nart_susruko
15.Mart.2006, 13:12
evet sakatlık yaşaması onun için büyük şansızlıktı...
Hububat_Fiyatları
16.Mart.2006, 15:50
aman ya sanki anelka ve nobre varken çok oynıcaktı da
koray_capello
16.Mart.2006, 15:52
yalandan yere alınmış oyunculardan birisi...
Hububat_Fiyatları
16.Mart.2006, 16:11
yalan da sayılmaz be abi kadroda bulunsun belki bi sakatlık olur lazım olur falan diye bence bi takımda standart 5 forvet olmalı
emirduman
16.Mart.2006, 20:53
yalan da sayılmaz be abi kadroda bulunsun belki bi sakatlık olur lazım olur falan diye bence bi takımda standart 5 forvet olmalı
İyi de Zafer Biryol'a yazık değil mi?....
Nedvedmania
16.Mart.2006, 20:57
bencede yalandan yere alınmış oyunculardan birisi...
ridvanu
16.Mart.2006, 21:25
sakatlık falan bahane
fenerbahçe beşiktaş galatasaray zafer ve onun gibi oyuncular için
yanlış tercih çok oyuncuları söndürdü bizi büyükler
sakatlık falan bahane
fenerbahçe beşiktaş galatasaray zafer ve onun gibi oyuncular için
yanlış tercih çok oyuncuları söndürdü bizi büyükler
Dün acil hastaneye kaldırıldığını ve bugün taburcu olduğunu biliyor musunuz?
Sakatlık bahane gibi cümleler hoş değil, Zafer Biryol gol kralı olmuş bir oyuncu.
Hububat_Fiyatları
17.Mart.2006, 01:41
İyi de Zafer Biryol'a yazık değil mi?....pek sayılmaz profesyonel futbol bu birileri mutlaka yedek kalmak zorunda
Bednarx
17.Mart.2006, 10:11
Merhaba Arkadaşlar!Zafer'e kapılar kapanacak diye birşey bence yok!Bundan sonraki Fenerbahçe maçlarında da forma şansı bulabilecek nadir oyunculardan bir tanesidir Zafer...:o ;;) Bu arada Fenerbahçe'mize bu haftaki önemli maçında üstün başarılar dilerim!!!:rolleyes: (//ü) (s) >>>FB<<< HsY\
smnfrh
17.Mart.2006, 13:35
tüm suç zafer de fb de oynayamayacağı belliydi
nart_susruko
17.Mart.2006, 13:42
tüm suç zafer de fb de oynayamayacağı belliydi
sakatlık yaşamasaydı oynayabilirdi_tabi dahi!!! daumun gönlü isterse...
barman
25.Mart.2006, 09:30
zaferin fenerde olduğunu bile unuttum çünkü hiç oynamio sakatmış diye duydum ama beynindemi sakat bu kaç aydır iğleşmedimi:):)
barman
25.Mart.2006, 09:30
bence daum gereksiz yere tranfer yaptı
zafer iyi bir oyuncu kendide belirtti sırası gelince oynayacak.uzun bir sakatlık geçirdi ki bu her futbolcunun başına gelebilecek bir olay. bu kadar büyütmeye bence gerek yok.form tutmaya başlayınca elbet oynar bunun sonraki seneleride var.illa bu sene oynayacak diy bir kuralda yok zaten.
tombul taho
25.Mart.2006, 12:48
sadece fenerbahçe diye teklif gelince kabul etti bence oynarım oynayamam şeyiyle diil. düşünmei bile oynarmıyım oynayamazmıyım diye.. hani isim cezbetti diyebiliriz bence. farkına vardı mı merak ediyorum!!
Eray Dengiz
25.Mart.2006, 13:05
Transfer yapmak için yapılmış bir transfer. Zafer Biryol'u sorsalar hangi takım oynuyor kimse cevap veremez. Daum bu saçma şeylerden kurtulması lazım. Bir çok futbolcuyu böyle harcadı..
TüMeR_yAğıZ
26.Mart.2006, 01:30
zafer iyi bir oyuncu kendide belirtti sırası gelince oynayacak.uzun bir sakatlık geçirdi ki bu her futbolcunun başına gelebilecek bir olay. bu kadar büyütmeye bence gerek yok.form tutmaya başlayınca elbet oynar bunun sonraki seneleride var.illa bu sene oynayacak diy bir kuralda yok zaten.
adam otuzuna yaklaştı belkide girdi daha nasıl sonraki seneleri var yaşından dolayı sezon sonu gidecek gibime geliyor.
RoCCo_42
26.Mart.2006, 03:05
ZAFER BİRYOL kendi kaşındı ne hali varsa görsün böyle olacagı belliydi.
Sakattı söleydi böyleydi die hala bahaneler öne sürüyorsunuz ya kargalar bile güler buna ya NOBRE ANELKA SEMİH varken ZAFER oynayamaz oynatılmaz Konyasporda mükemmel bir ortamda parladı ama sasalı bir takımdada kendine yazık etti bunun özeti budur.
Sakattı söleydi böyleydi die hala bahaneler öne sürüyorsunuz
Aylardır sakattı, en azından resmi kaynaklarda 5 dk. araştırma yapmış olsaydınız önyargılı cevap vermezdiniz.Bilmediklerimizi söylemek hoş değildir.
ZAFER BİRYOL kendi kaşındı ne hali varsa görsün böyle olacagı belliydi.
Ne demek istediniz bu sözler ile?
Hangi anlamdadır "kendi kaşındı ne hali varsa görsün" sözleri?
Bazı şeyleri kabullenmek gerekir, hoşgörü önemlidir..
adam otuzuna yaklaştı belkide girdi daha nasıl sonraki seneleri var yaşından dolayı sezon sonu gidecek gibime geliyor.
artık fenerbahçe eskisi gibi değil.her sene takım değişmiyor üç senedir takımdan kaç kişi gitti gidenlerde zaten avrupaya yada büyük takımlara kendi istekleriyle gidenler.yaşı 30 olabilir hakan şükür 35 yaşında hala oynuyo;;) önemli olan futbolcunun futbol oynamak için isteğinin olması.
TüMeR_yAğıZ
26.Mart.2006, 23:33
20li yaşlarda semih diye bir oyuncu varken gidipte otuz yaşındaki zaferi oynatmak bence mantıksızlıktır.
gunners
27.Mart.2006, 02:46
arkadaslar zafer geldıgınden berı dogru durust antreman bıle yapmadı,muzmın sakat malesef..sakatlıktan yenı cıkmıs bı oyuncuyu daum oynatsa bu sefer herkes semıh varlken nıe oynattın dıcektı!!artı zaferın ıkıncı yarının basında bı acıklaması vardı:yedek kalcaksam fenerbahce de yedek kalırım..mılanda gılardıno real de raul lıverpool da cısse gıbı adamlar yedek kalıyosa zafer de fb de yedek kalabılır yaniii
Eray Dengiz
27.Mart.2006, 16:31
Peki Zafer Biryol'un bu kadar uzun sakatlığı olduğunu Daum bilmiyormuydu? Fenerbahçe'de antremana çıkarken mi sakatlandı bu adam? Yoksa geldiğinde mi böyleydi?
TüMeR_yAğıZ
27.Mart.2006, 16:45
arkadaslar zafer geldıgınden berı dogru durust antreman bıle yapmadı,muzmın sakat malesef..sakatlıktan yenı cıkmıs bı oyuncuyu daum oynatsa bu sefer herkes semıh varlken nıe oynattın dıcektı!!artı zaferın ıkıncı yarının basında bı acıklaması vardı:yedek kalcaksam fenerbahce de yedek kalırım..mılanda gılardıno real de raul lıverpool da cısse gıbı adamlar yedek kalıyosa zafer de fb de yedek kalabılır yaniii
onlar hemen hermaçta sonradan oyuna giriyorlar.zaferde buda yok...
gunners
28.Mart.2006, 01:44
onlar hemen hermaçta sonradan oyuna giriyorlar.zaferde buda yok...
doru durust antremana cıkmayan adamı oynatsa gene laf edılcektı semıhı nıe oynatmıosun dıe..su anda zafer 4.forvet fenerbahcede...mılan da 4.forvet oynamaz sanırsam..
RoCCo_42
28.Mart.2006, 11:22
ABOO Ne demek istedigimiz gayet açık bunları anlamak için müeccin olmana gerek yok.
Ayrıca ZAFER BİRYOL'u senden daha iyi tanıyorum en azından KONYA'da yasayan benim ve ondaki potansiyelide kusra bakma cogu kisiden daha iyi biliyorum bu her ne kadar bazılarına zor gelsede.
Burada amacım münakasa etmek degil.Burada kendi fikirlerimi acıkca söylemek hakkım ve söledimde sölemeyede devam edecem Zafer Biryol kendi etti kendi kaşındı bu kaşındı lafındanda ne anlarsan anla.
ZAFER BİRYOL'un aglamaya sızlanmaya hakkı yok Fener'de oynayamayacağı kura bakmayın tabir biraz sert olcak ama KABAK gibi ortada.
Sakattı diyorsun allah askına sakat olmasa NOBRE'yi ANELKA'yı kesebilirmi bu soruya bi iyi tartarak cevap ver.ZAFER BİRYOL yedek olarak alınacak bir oyuncu degil Türk Futbolunda Forvette Yeni yüzler ararken bu yapılakcak şey değil.
Jesus_FB
28.Mart.2006, 16:02
Senin sölediklerinde çelişki var
Zafer Biryol kendi etti kendi kaşındı bu kaşındı
bir böyle diyorsun
ZAFER BİRYOL yedek olarak alınacak bir oyuncu degil Türk Futbolunda Forvette Yeni yüzler ararken bu yapılakcak şey değil.
Bir böyle diyorsun
Önce Zaferi suçluyorsun sonra Fenerbahçeyi hiç bir şey anlamadım valla
ernusal
28.Mart.2006, 16:07
bir takımda yedek külübesinin kaliteli olması lazım ama daum yedekleri kullanılmıyor.mesela semihin her maç 15-20 dk oynatması lazım.sadece işi düştüğünde oynatmamalı.futbolcuda kendini ona göre ayarlar küskünlük olmaz
RoCCo_42
28.Mart.2006, 20:36
JESUS Anlamamana hiç sasırmadım dogrusu su gözündeki gözlügü cıkarda oku istersen belki o zaman anlarsın
Kardesim FB suçlu ZAFER dahada suçlu.
FB suçlu cünkü elinde süper forvetler var.Tamam alternatif amacıyla alındı ZAFER diyelim ya kardesim Alternatif alıncak forvetmi ZAFER ya adam gol kralı olmuş ligdeki nadir istikrarlı ve milli takıma faydası dokunabilecek forvetlerden birisi ve geldiği noktaya bakın adam müzmin sakat müzmin yedek pardon kadro dısı bu adam degilmiydi gecen sene 24 golle kral ola yoksa ZAFER diye baska bir oyuncumu aldı FB.Ama bu konuda ZAFER FB'den daha suçlu cünkü böyle olacağı gayet açıkdı.Neymis yedek olacaksa FB'de olurmus ya lafa bak sanki KONYA'da yedekti.ZAFER'i ZAFER yapan KONYASPOR'dur baska kimse degildir.
Bide ricam laflarımı türkcenin lastikligini kullanarak baska yönlere cekmeyin ve klupculuk kavgasına cevirmeyin ZAFER'i GS alsaydı ve oda bu hale düsürseydi ilk ben elestirirdim.
Ayrıca ZAFER'i KONYASPOR forması altında bir dahada görmek istemiorum Yeni Kralımız bize yeter OKAN YILMAZ.
Jesus_FB
28.Mart.2006, 20:43
JESUS Anlamamana hiç sasırmadım dogrusu su gözündeki gözlügü cıkarda oku istersen belki o zaman anlarsın
sen bu üslupla mı konuşuyorsun hep bu şekildemi tartışıyorsun? senin fikrin bana göre çok saçma ama ben sana bunu anlatmak için adam gibi yolları tercih ediyorum senin şu sölediğin lafa bak bravoo sana
RoCCo_42
28.Mart.2006, 20:49
sen bu üslupla mı konuşuyorsun hep bu şekildemi tartışıyorsun? senin fikrin bana göre çok saçma ama ben sana bunu anlatmak için adam gibi yolları tercih ediyorum senin şu sölediğin lafa bak bravoo sana
hayır o üslüpla genelde konusmam ama mecbur bırakanlar oluyor isde her yerde her dedigime cevap gelince benimde alevlenmeme sebep verenler oluyor :D benim fikrimi benimse diye bir cabamda yok herkes aynı fikirde olsa zaten hiçbirseyin tadı olmaz sana göre o dogrudur bana göre yanlısdır yada tersi ama inan beni cok zorluyorsun farklı tawırlara girmem için rica edersem beni zorlama bende sende sessiz sedasız takılalım surada.bu arada ilgine alakana sonsuz tesekkürler kardes.
Frank_Castle
29.Mart.2006, 00:26
Zafer Biryolun kendi hatası..Rocco 42 ye katılıyorum; yedek kalmayacağı bir kulüpte oynaması lazımdı..Fenerbahçe nin her zaman yaptığı şey, oynatmayacağı halde tonla adam almak.
gunners
29.Mart.2006, 00:45
Zafer Biryolun kendi hatası..Rocco 42 ye katılıyorum; yedek kalmayacağı bir kulüpte oynaması lazımdı..Fenerbahçe nin her zaman yaptığı şey, oynatmayacağı halde tonla adam almak.
!!! her zaman yaptıgı sey mı!nasıl yanii..son uc senede toplasan 11-12 oyuncu alınmıstır onların da zaten alınması sarrtı kadro 16 kısıye ınmıstı...ayrıca bı takımda 4 forvet olması kadar normal bısey yoktur..bjkde sanırsam 4 ya da 5 gsde de 5 tane var..ayrıca avrupada da bu boyledır.
Mintal
29.Mart.2006, 18:15
Sırf transfer yapılmak için yapılmış bir iştir