View Full Version : Galatasaray - Olympiakos [UEFA Kupası B Grubu 1. Maç]
PesimiSTyLa
21.Ekim.2007, 20:21
http://img117.imageshack.us/img117/2788/64286382xf8.jpg
Yayın : Futbol Smart
RaSenGan
21.Ekim.2007, 20:30
Bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Haftasonundaki Trabzonspor galibiyetle iyi moral bulduk.Takım olarak iyi oynuyoruz.Fazla hata yapmazsak bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Umarım kazanırız.
Nedvedmania
21.Ekim.2007, 20:31
Biletler 10 dk da bitmiş . Ben gidemiyorum ama abimde kombine olduğu için gidiyor :( :)
Biletler 10 dk da bittiğine göre gene tribünlerde şov olacaktır. E bu şova karşılıkta bir galibiyet gelir :)
RaSenGan
21.Ekim.2007, 20:52
Oo bitmiş mi ? :S Bende belki giderdim maça :)
JunkChorn
21.Ekim.2007, 20:56
Şu takımı evire çevire bir güzel yensek..
Ama adam gibi!Sahaya bişey atmadan , küfür etmeden , futbol ile sadece oynayarak rezil etsek..
Arda formda ve istekli.Baros haftasonu çok kaçırmasına rağmen pozisyona giriyor olması çok iyi , elbet bir gün atacaktır.Zor maç değil , normal bir oyun ile kazanabiliriz.
Ama ben Skibbe'den korkuyorum ve puan kaybederek gruplara başlayacağını düşünüyorum Galatasaray'ın.
Gönülden başarılar.
KaPaLı
21.Ekim.2007, 21:08
Olypiacos'un defansı tam Allah'lık. Ama ortasaha ve forvet hatları defanslarının tam tersi şeklinde. Özellikle ortasahalarına Galletti-Dudu Cearense-Djordjevic-Belluschi gibi hızlı oynayabilen ve etkili oyuncuları var. Forvette Kovacevic-Diogo oynayacaktır büyük ihtimalle.
Baros, Arda - Lincoln - Kewell'a iyi alanlar açarsa ( Trabzon maçında yaptığı gibi ) Galatasaray çok rahat kazanır. Ama skibbe meira'yı defansa çeker ortasahada sadece Ayhan'ı bırakırsaa o zaman hiçbirşey beklemiyorum maçtan.
Az önce hi5 sitesinde yunanlıyla tanıştım sinirlerim tepeme çıktı. Bunlar gibilere inat kazanır inşallah Galatasaray'da hepsi kalırr
PesimiSTyLa
21.Ekim.2007, 21:14
Biletler dün satışa cıkmış ve tükenmiş. Türkiye'de Kareografide öncü olan ultrAslan'ın yine bir görsel show yapacagı söyleniyor; fakat bi acıklama yok elbette. ultrAslan hiç bir zaman önceden olacak diye duyurmuyor, olacaksa mac baslarken bunu görüyoruz. Büyük ihtimalle olacak ...
Maca dönersek; Kendi fikrim Ts macındaki kadronun bozulmaması. Meira - Ayhan ikilisinin ortasahada olması, Arda'nın solda olması gerektigidir. Tek Fc gol bulmakta zorlanırız diye düşünmemek lazım; keza Arda - Lincoln - Kewell - Baros 4 ü de forvette oluyor sık sık. Bir nevi 4-2-4 oynuyoruz. Rakip takımdan Galletti ve Belluschi ye dikkat etmeliyiz. Atmosfer müthiş olacak, bu mutlaka oyuna da yansıyacak. Saha ve seyirci avantajı ile galibiyete yakın taraf olarak görüyorum kendimizi. Gruba galibiyet ile baslamak da cok cok önemli. Eger kazanırsak %70 gruptan çıkarız. Kazanacagımızı düşünüyorum, 11 Aslan'a güveniyorum...
Başarılar Cimbom'um!
Oghuse
21.Ekim.2007, 21:18
İyi savunma yaparsak elbet gol buluruz..
JunkChorn
21.Ekim.2007, 21:34
3 Puan %99 gruptan çıkarır diye düşünüyorum.
bende bir kaç yunan sitesine baktım onlarda çok hırslı , çok gerginler..Yapılan şovun üstüne yenilirlerse senelerce unutmazlar..
BeeTLeJuiCe
21.Ekim.2007, 22:24
Maçtan galibiyet çıkaran bu gruptan kesin çıkar.
Olympiakos'un küçümsenmemesi gereken bi kadrosu var. Eğer kalede Nikopolidis oynayacaksa Galatasaray'lı oyuncuların uzaktan kaleyi yoklamaları tehlike yaratabilir. Maçın süpriz adamı Sabri olacak bence. İçimde gol atacak diye bir his var. :)
Galatasaray'a güveniyorum, gollü bir maç bekliyorum ve skor tahminim 3-2.
Emurafu
21.Ekim.2007, 23:49
Bilet tükenmiş çok iyi..Görsel show'ları insallah dsmart en iyi şekilde gösterir..Koreagrafi ekibi bakalım bu sefer ne planlıyor..Bu maçı kazanırsak yüzde 90 grubtan cıkarız diyorum..
IcedEarth
22.Ekim.2007, 00:03
Dudu Cearense ve Djordevic sanırım yok, ki bu da bizim için avantaj olacaktır. Trabzon maçındaki gibi oynarsak, yani Ayhan'ı yalnız bırakmazsak bu maçı rahat alacağımıza yürekten inanıyorum. Hele de milliyetçilik öne çıkarsa, bu maçı ölümüne oynayacak oyuncularımız da var. Skibbe'nin bunu kullanması gerekli bence. Adnan Polat da gazı verirse bu maç bizim :D
PesimiSTyLa
22.Ekim.2007, 03:35
Dudu, Stoltidis, Leonardo, Djordjevic yokmuş.
batuhanry
22.Ekim.2007, 03:45
Dudu, Stoltidis, Leonardo, Djordjevic yokmuş.
Çok iyi bir haber. Hep biz mi rakiplere karşı eksik oynayacağız, bu seferde onlar eksik oynasın. :p
Redrum
22.Ekim.2007, 03:50
djordjevic nedir yahu, 3 yıl önce domine etmişti oyunu zaten eleman, hala mı oynuyor :D
PesimiSTyLa
22.Ekim.2007, 03:51
En çok Stoltidis in olmayısına sevindim. Gecen sene oli ŞL de iyi maclar cıkarırken ortasahada takımın en iyisiydi. Uzaktan etkili sutlar ve goller atıyordu.
RaSenGan
22.Ekim.2007, 05:25
Galletti-Diogo-Kovacevic'e önlem almamız gerekiyor yani.Kovacevic'i Servet tutar anca.(:
krALEX1907
22.Ekim.2007, 07:27
Ankette oyumu galatasaraya kullandım. Galatasaray'a başarılar dilerim inş. kazanırlar.
makalele81
22.Ekim.2007, 08:12
Ben çok etkili oynayacağımızı fakat maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
Tek forvet yerine klasik 4-4-2 ile çıkarsakki bu zor bir ihtimal o zaman daha avantajlı taraf olan Galatasaray olur.
İçimden bir histe diyorki bu maç Baros'un maçı olacak.
puskas
22.Ekim.2007, 18:16
Bugün iyi oyun oynarsak,3 puan alabiliriz.Taraftarinda yanimizda olmasi cok buyuk avantajimiz.İnşallah acilişimiz mühteşem olur.Baroşa güveniyorum arkaya iyi sarkip,gol bulacaktir.Başarilar galatasaray...
eXcitinG
22.Ekim.2007, 18:21
AdamLarın orta saha ve forvetLeri inanıLmaz tehLikeLi. Rakibi orta sahada iyi karşıLayıp iLeride ki oyuncuLara hızLı bir şekiLde topu aktarabiLirse GaLatasaray fazLa zorLanmaz. Ama onLarın orta sahayı hızLı geçmesine izin verirsek bu sefer GaLatasaray sıkıntı çeker.
İnşaLLah kazanırız.
Ayhan - Meira 2'lisinde Sıkıntı Yaşamazsak
Kewell - Baros - Arda - Lincoln 4'lüsü İleri Ucta Isı Bıtıreceklerdır
Defansta Emre Aşık'a Cok Guvenıyorum
Aşk-ı Şehir
22.Ekim.2007, 20:54
Galatasaray'dan galip gelmesini istiyorum. Es-Es-Galatasaray maçına gitmem için bu maçı kazanmalılar. :n:
KanaKe
22.Ekim.2007, 21:07
Galatasaray zorlanir ama evinde yenilmez , kazanmalarini ümit ediyorum.
PesimiSTyLa
22.Ekim.2007, 21:26
Yunan ekibinde, Geraldo Leanordo, Raul Bravo, Ieroklis Stoltidis, Dudu Cearense, Mirres Sisic, Predrag Djordjevic ve Kyriakos Papadopoulosun İstanbula getirilmediği bildirildi.
JunkChorn
22.Ekim.2007, 22:11
Bu maç artık kazanılmalı..Ülkenin puan ihtiyacı giderek artıyor..
puskas
23.Ekim.2007, 00:47
Bu maçi mutlaka kazanmaliyiz.Avrupada ülke olarak ve takimlarimiz olarak çok geride kaldik.İnşallah kazaniriz..
PesimiSTyLa
23.Ekim.2007, 00:48
Diogo nun da kafilede yer almadıgını yazmışlar nette ama NTvspor da sayılan 7 oyuncularda onun ismi yoktu. Sanırım kafilede o.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
The 18 man squad for this match is:
Nikopolidis, Kovac, Pantos, A.Papadopoulos, Zewlakow, Antzas, Domi, Galitsios, Mitroglou, Patsatzoglou, Torosidis, Galletti, Oscar, Belluschi, Leto, Diogo, Mendrinos, Kovacevic.
Olympiacos will train at 19:00 in the Ali Sami Yen stadium. Earlier at 18:30 Valverde will attend a press conference.
----
Diogo kafilede
Nedvedmania
23.Ekim.2007, 01:15
Geçen sene olduğu gibi bu senede maça GS TV deki çekiliş sayesinde bilet kazandım :D:D tam biletler bitti diye umutlarım bitmişken GS TV de MAC yaz 3004 e gönder yazısını gördüm :D ve 120 kontör harcayarak (yani 10 kez yolladım :D) bileti kazandım :D
Geçen sene 2 saat beklememe rağmen bileti alamamıştım umarım bu sene alırım :D
Onurap
23.Ekim.2007, 02:25
Son maçtaki taktik tuttu bir aksilik olmazsa kazanacağız kendi sahamızda..
PesimiSTyLa
23.Ekim.2007, 04:11
Diogo gelmiş ama durumu mac saatinde belli olacakmış. Ntvspor'a baglanan Yunan muhabir söylemiş.
maNga 33
23.Ekim.2007, 04:16
Galatasaray Trabzonspor'un 3 gibi farklı yendikten sonra moralleri baya düzeldi.hem taktikte uydu.Galatasaray kesin kazanır
PesimiSTyLa
23.Ekim.2007, 10:30
Büyük Galatasaray Taraftarı,
Tribünümüzün geleneksel hale getirdiği koreografi ve görsel şov işinin bir başka halkası daha
Olympiakos maçında Alpaslan DİKMEN Tribünü’nde (Eski Açık) hayat bulacak.
Daha önceleri hep beraber yapmış olduğumuz bu koreografilerin altından elele vererek alnımızın akıyla çıktığımızı biliyorsunuz.
Bu nedenle tribüne girecek arkadaşlarımız; lütfen sizlere dağıtılacak koreografi materyallerini yerinizi değiştirmeden koreografi açılış anına kadar muhafaza edin, ve duyarlı bir taraftar olarak etrafınızdaki insanları uyarın. Size yol gösterecek görevli arkadaşlarımızın anons ve talimatlarına uyun.
Koreografilerin nasıl yapıldığını tüm Türkiye sınırlarına bazıları eksik anlasalar da öğrettik, Şimdi sıra bütün Avrupa'da.
ultrAslan olarak bugüne kadar yaptığımız her koreografide başarı çıtamızı ve bu alandaki önderliğimizi sürekli üst noktada tuttuk. Bir başkası için hep beraber olalım.
Saygılarımızla.
ultrAslan Koreografi Ekibi
......................
anilton
23.Ekim.2007, 18:37
Galletti,Belluschi,Leto üçlüsüne dikkat edilirse Galatasaray kazanır...
Emurafu
23.Ekim.2007, 20:07
Koreografi'yi şimdiden merak ettim.
Nedvedmania
23.Ekim.2007, 23:04
Hadi hayırlısı ben sahaya doğru gidiyorum ( yol uzun :D ) Bakalım kazandığım bilet hangi tribünün Eski açıkmı yoksa Yeni açık mı ? :D
Onurap
24.Ekim.2007, 01:20
Hadi dökelim yunanlıları denize.. :p
batuhanry
24.Ekim.2007, 01:27
http://www.rerererarara.net
Animasyonu izlemelisiniz, maç öncesi çok iyi oluyor. Futbolculara da izletmek lazım aslında... :p
deniz.91
24.Ekim.2007, 01:47
Çok iyi isimleri var Olimpiakosun ama GS maçı alacak güçte
anil luque
24.Ekim.2007, 02:19
bence gs zorlansa da alacak bu macı.. belluschı yı ızlemek ıstıyorum delı topcu =)
extensor
24.Ekim.2007, 02:30
2 bira, patates kızartması, futbol, çanakkale'de boğaz manzarası... Skor önemli değil futbol budur :D
Redrum
24.Ekim.2007, 03:32
Beyler Dzımart hariç başka kanallar veriyor mu bunu? Yahu bu kadar ambargo olmaz, her dk küfür yiyor doğan grubu, başka birşey değil.
sakary Ali
24.Ekim.2007, 03:53
Galatasaray, geride kalan 211 Avrupa Kupası maçında 77 galibiyet ve 81 yenilgi alırken, 53 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.
Universal
24.Ekim.2007, 03:55
Galatasaray'dan güzel bir galibiyet bekliyorum. Rakip Yunan takımıda olunca daha keyifli olacak. :)
LaigLeNoiR
24.Ekim.2007, 04:01
Haydi Galatasaray'ımız dağıt şu Yunan'ları.
batuhanry
24.Ekim.2007, 04:02
Beyler Dzımart hariç başka kanallar veriyor mu bunu? Yahu bu kadar ambargo olmaz, her dk küfür yiyor doğan grubu, başka birşey değil.
Ya verenler var tabi ama onlarda şifleri...
Bende soruyu biraz değiştireyim; maçı hangi radyolar veriyor? :rolleyes:
Redrum
24.Ekim.2007, 04:09
Ya orayı geç, Gs tv,radyospor, bunlarda çok rahat bulursun da, hiç mi kanal yok ya..
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2007, 04:27
Galatasaray'ın bu akşam son sezonlarda gördüğümüz Avrupa'daki acemi kimliğinden sıyrılacağını düşünüyorum.Bu akşam Galatasaray o bildiğimiz şekilde oynayacak ve taraftarına güzel bir galibiyet keyfi yaşatacaktır diye bekliyorum.Aksi olur.Son senelerde o Avrupa'daki maçlarda görmeye alıştığımız o kötü oyun olduğu takdirde rakip Olympiakos'ta tehlikeli isimler var.Affetmezler..
sakary Ali
24.Ekim.2007, 04:36
Sert oynuyor Yunan temsilcisi..
Universal
24.Ekim.2007, 04:42
Yunan takımında dikkatimi çekti. Bir oyuncunun soyadı patsaoglou. Yani Türkçesi; paşaoğlu...
batuhanry
24.Ekim.2007, 04:42
2 Sarı kart gördü şimdiye kadar Olympiakos...
Bizde baskıyı kurduk ilk 15 dakikada... Aman böyle zamanlarda kontralara dikkat..
Derken Lincoln sarı kart.
sakary Ali
24.Ekim.2007, 04:45
Karşılaşma sert başladı. Şu ana kadar üç sarı kart mücadelede...
batuhanry
24.Ekim.2007, 04:53
Gooooooooooooooooooolllll !!! Harry Kewellll !!!!
Lincoln köşe vuruşunu kullandı ön direkte Kewell harika yükseldi ve topu kafa ile arka direğe vurdu top ağlarla buluştu.. Galatasarayımız bu golle 1-0 öne geçti..
Universal
24.Ekim.2007, 04:55
Ohh bee geldi gol. Farka gidecez inşallah. :)
sakary Ali
24.Ekim.2007, 04:56
Kazanılan köşe vuruşunda Lincoln köşe vuruşunu. Ön direğe doğru kesilen topa çok iyi yükseldi Kewell. Kafa vuruşunda 1-0 öne geçtik..
IcedEarth
24.Ekim.2007, 04:59
İşte bu be. Since 1453 ;)
sakary Ali
24.Ekim.2007, 05:00
Patsatzoglou Lincoln'e sert bir müdahale yaptı arkadan. Sarı kartı var..
Universal
24.Ekim.2007, 05:03
Patsatzoglou Lincoln'e sert bir müdahale yaptı arkadan. Sarı kartı var..
Bildiğin Paşaoğlu, Yunanlılar buradan çıkamaz. Görürler kırmızıyı.
IcedEarth
24.Ekim.2007, 05:03
Lincoln'ün 2. pozisyonu oldu bu. İnşallah 3. de yazacak golü :)
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 05:09
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/live_match_images/555_081023211708.jpg
Universal
24.Ekim.2007, 05:10
1917 mi yazıyor?
IcedEarth
24.Ekim.2007, 05:18
Çok iyi oldu ilk yarıyı önde kapamamız, umarım maçı da önde bitirip ilk 3 puanımızı alacağız grupta. Lincoln asist, gol Kewell.
1917 mi yazıyor?
1923 yazıyor yanılmıyorsam...
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 05:19
Kewell'ın golü :
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2837
IcedEarth
24.Ekim.2007, 05:23
Çok iyi orta, çok iyi vuruş gerçekten, umarım devamı gelecektir...
Kareografiden hiç birşey anlamadım.
Gs 2*0 alır gibime geliyor.
IcedEarth
24.Ekim.2007, 05:30
Kareografiden hiç birşey anlamadım.
Gs 2*0 alır gibime geliyor.
Canlı izlemek lazım tabii ;)
Canlı izlemek lazım tabii ;)
anlatıver yahu çok mu zor :)
IcedEarth
24.Ekim.2007, 05:42
anlatıver yahu çok mu zor :)
Ben de bilmiyorum ki :zuhaha Ama bu kadar methedildikten sonra kötü bir koreografi çıkaramazlar, ki Galatasaray sözlüklerinde filan da sağlam koreografi olduğu söyleniyor.
Bu arada Lincoln ve Arda ile iki pozisyon harcadık...
batuhanry
24.Ekim.2007, 05:43
Kaçan golleri aramayız umarım. :s
Gncl1905
24.Ekim.2007, 05:43
Sporx in yorumlarına göre çok goller kaçıyor...
İnşallah aramayız...
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 05:44
inanılmaz goller kacırıyoruz. Tek kaleyiz 2. yarı. 2. gol gelirse bu dakikalarda farka gidebilir mac.
RaSenGan
24.Ekim.2007, 05:44
Yeter artık Lincoln at bir tane..
IcedEarth
24.Ekim.2007, 05:45
Yeter artık Lincoln at bir tane..
İnşallah atacak 1 tane ...
Olympiakos hiçbir şey oynamıyor. Galatasaray çok daha üstün oynuyor, kaçan goller çok fazla ama. 2. bir golü bulabilirsek bu dakikalarda rahat bir maç izleriz geri kalan bölümde...
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 05:56
Kewell a foul yapildi. Ceza sahası içindeydi, penaltıydı, hakem vermedi , dışarda dedi.
IcedEarth
24.Ekim.2007, 05:57
Lincoln ceza sahası dışından vurdu, Ayhan sarı kart gördü ve şu anda Skibbe'ye işaret etti, oyundan çıkmak istiyor. Kim girecek bakalım...
Ayhan çıkıyor ----> Volkan Yaman oyunda ...
Sanırım taktiksel bir değişiklik yok. Volkan defansın soluna geçer, H. Balta da Ayhan'ın yerine geçer ...
Gncl1905
24.Ekim.2007, 05:57
Of hakem off...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayhan Akman çıktı Volkan Yaman girdi...
RaSenGan
24.Ekim.2007, 06:03
Olympiakoslular maç yapmaya mı gelmiş kavga etmeye mi belli değil.Çok sert oynuyorlar.
IcedEarth
24.Ekim.2007, 06:05
Milan Baros çıkıyor oyundan, Shabani Nonda oyunda...
Bu arada Baros'un suskunluğu Bellinzona maçından beri devam ediyor...
RaSenGan
24.Ekim.2007, 06:07
Kovacevic girdi.2.golü bulmamız gerek.Yoksa şanssız bir son dakika golü yiyebiliriz.
IcedEarth
24.Ekim.2007, 06:09
Aman hocam son 10 dk. dikkat edin, gol yemeyelim...
Kovacevic az daha ağlara yolluyordu topu. Servet yapışsın Kovacevic'e gölge gibi yahu...
Bu arada Kewell çıktı Mehmet Güven girdi...
RaSenGan
24.Ekim.2007, 06:13
5 dk daha dayanın hadi.İyiki Kovacevic ilk 11'de başlamamış.
IcedEarth
24.Ekim.2007, 06:15
Lincoln vurdu, direkten döndü. Çok şanssız Lincoln bugün ...
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 06:15
Çataldan döndü.
RaSenGan
24.Ekim.2007, 06:16
Of Lincoln Of :) Kaçıncı şut,kaçıncsı direk bu ? Bu kadarda şanssızlık olmaz.
IcedEarth
24.Ekim.2007, 06:16
Uf be Nonda ya, ne zaman son vuruşları doğru düzgün yapmayı öğreneceksin ya :mad:
Hakem +5 verdi ya :mad:
batuhanry
24.Ekim.2007, 06:17
Of ya neler kaçırıyoruz... Ah bi Jardel'imiz olacaktı. :(
IcedEarth
24.Ekim.2007, 06:20
5 dk. değil sanki 5 sene ...
uAsamet91
24.Ekim.2007, 06:21
BöyLe bir pozisyon yok şans yanımızdaydı :)
IcedEarth
24.Ekim.2007, 06:21
Aman ya, yüreğim ağzıma geldi De Sanctis ya ...
Ohhhh be bitti be, kazandık, çok istediğim, çok iddialı olduğum bu maçı kazandık. Çok süper be...
RaSenGan
24.Ekim.2007, 06:23
1-0 olsun bizim olsun.Tebrikler Aslanlar.
uAsamet91
Bu iş burda biter. TebrikLer Galatasaray'ıma
Gncl1905
Teşekkürler Galatasaray UEFA ya galibiyetle başladık :)
batuhanry
24.Ekim.2007, 06:24
Fark olması gereken maçı 1-0 kazanıyoruz...
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 06:25
İşte bu kadar. 90 dakika boyunca sadece 2 pozisyonları var. Son dakiklarda Kovacevic ile buldukları ve Sanctis in hatalı cıkısında buldukları. Bizim ise sayısız gol pozisyonumuz var. Lincoln un 2 topu direkten döndü. Nonda nın pozisyon, Arda nınki vs. vs. 1-0 dan cok cok farklı bir skor olabilirdi. Beklediğimden rahat bir galibiyet oldu.
kral_67
24.Ekim.2007, 06:50
müthiş bir gece oldu...
Ali Sami YEN alev alev yandı bugün ve neden cehennem olduğunu ve neden sadece Ali Sami YEN'incehennem olduğunu gösterdi bugün...
taraftarın coşkusu takımada yansıdı ezdik geçdik...
sadece 2 pozisyon verdik ama dünyaları kaçırdık olsun sonuçda kazandık İnşallah lider çıkacaz bu gruptan...
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 06:58
Yıllar sonra Avrupada izlemek istedigimiz Galatasaray'ı gördük sahada! 80 dakika durmadan bastık, pres yaptık. Koşmuyor, pres yapmiyor denilen Lincoln, Kewell bile koştu, bastı, calıştı.
11 Aslanımız da mükemmeldi ; fakat Lincoln & Sabri. Bu 2 li bugun beni müthiş memnun etti. Lincoln 6 pasta o pozisyonu da atsaydı tadından yenmezdi. Sabri ye diyecek söz bulamıyorum. Sanki içine Cafu girmişti Sabrinin. Sag kanadı koridora cevirdi. Domi yi kevgire cevirdi. Goldeki korneri attıgı müthiş şut ile Sabri kazandırdı. Kısaca cok iyiydi.
Meira ortasahada yapması gerektigini yaptı. Ortasahada da oynarım dedi. Ben iddaa ediyorum Forvet arkası da oynatsan oynar bu adam :p Arda da cok iyiydi. Baros sönük kaldı sadece diyebilirim.
MaTRaKaN
24.Ekim.2007, 07:08
Çok gol kaçırdık maçı farka götürebilirdik ama 1-0 olsun bizim olsun
puskas
24.Ekim.2007, 07:09
Tebrikler galatasaray super oynadik cok rahat kazandik.Çok gol firsatindan yararlanamadik.Son dk.da inanilmaz bi hata yaptik ama Allahtan dişariya çikti.Maçta 2-0 yapmiş olsaydik ozaman tek bir pozisyona bile giremezdiler.1-0 kazanmasini bildik mutluyuz.3 puanla başlamak super oldu.
extensor
24.Ekim.2007, 07:48
2 pozisyonları da gerçek manada pozisyon değil. Pas yaparak organize gelerek tek bir pozisyona girmemişler. Hakan Ünsal'da orada maçı beğenmiyor. Böyle terbiyesizlik böyle kıskançlık olmaz ki.
Haşa estagfurullah Galatasaray tarihinin en iyi futbolcuları sizlerdiniz
Haşa estagfurullah türk futbol tarihinin en iyi sol beki sendin
Haşa estagfurullah senin önünde duracak sağ kanat adamı yoktu.
Haşa estagfurullah sizin takımınız dünyanın en iyi takımıydı da
yeter artık bir sus be kardeşim
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 07:53
2 pozisyonları da gerçek manada pozisyon değil. Pas yaparak organize gelerek tek bir pozisyona girmemişler. Hakan Ünsal'da orada maçı beğenmiyor. Böyle terbiyesizlik böyle kıskançlık olmaz ki.
Haşa estagfurullah Galatasaray tarihinin en iyi futbolcuları sizlerdiniz
Haşa estagfurullah türk futbol tarihinin en iyi sol beki sendin
Haşa estagfurullah senin önünde duracak sağ kanat adamı yoktu.
Haşa estagfurullah sizin takımınız dünyanın en iyi takımıydı da
yeter artık bir sus be kardeşim
Nasıl bir kuyruk acısıdır ? Nasıl bir cekememezlik, nasıl bir hazımsızlık anlamıyorum.
Lincoln cok iyi bir mac cıkardı, eleman diyor ki : "Lincoln cok kötüydü"
Asıl bomba şimdi geliyor: " Aykut Sanctis den cok daha iyi kaleci"
Var mı ötesi yahu ?
Neyse "Küçüklüğü 'Küçük Hakan'dan; Büyüklüğü 'KRAL Hakan'dan ögrenin" Küçük Hakan her zaman küçük olarak kalacak maalesef!
extensor
24.Ekim.2007, 08:11
Yahu şöyle bir yorum olabilir mi? 2 hafta önce belizzona maçından sonra demişti ki. Santics'in de Kayseri maçındaki kurtardığı toptan başka bişeyini göremedik. İyi de be adam ne bekliyordun ki zaten. Uçacak mı sahada santics. Kaleden kaleye gol mü atacak? Tek bir hatası olmuşmu şu maçın son dakikasına kadar. Son dakikada da hatalı bir çıkış yaptı diye Aykut bu adamdan iyi kalecimi oldu.ee Aykut hiç bir yere çıkmıyor. Kaç tane gol yedik o adamın çıkmasını beklerken. Peki daha pazar günkü Trabzon maçı dahil kaç gol kurtardı Sanctis zamanında çıkışlarıyla. Kurtardığı kurtarmadığı toplarla bağırmadımı ben kaleciyim diye. Gökhan Ünal'ın o kaçırdığı gol. Gökhan mı kaçırdı yoksa Sanctis mi kurtardı. Sanctis'e deymedi bile ewet. Ama bir karışlık boş alan varmıydı Gökhan'ın vurabileceği. Yazık yahu yazık. Show tv den gönderildin şimdi ntvspor'da konuşuyorsun sezon arasıda oradan gönderilirsin.
Benim Hakan Şükür'ün gidişinden sonra blogta yazdığım bir yazı vardı. Galatasaray'ın efsane kadrosunun zekasını ve karakterini sorgulamıştım. Ne zekaları olduğuna inanıyorum bu adamların nede karakterleri olduğuna.
Hiç olmadı kafaları çalışsa Şu anda Galatasaray yedek klubesinde Ceket kravat oturuyor olurlardı. Bakın Bülent'e nerede sürünüyor, bakın Fatih Akyel'e bakın Ergün, Okan Buruk, Arif, Hakan Ünsal... Belediyelerde Kasımpaşalarda sürünüyorlar resmen. Hakan Ünsal kısa sürede ntvspordan da gönderilir sonra izlerler Galatasaray'ın maçlarını evlerinden.
Onlara 40 kere dediler. Yaşlandınız eskisi kadar iyi değilsiniz. Bırakın gelin bize hizmet etmeye devam edin. Ama bu adamlar... Florya'da yemekhanede bile başka masalara oturdular. Genç futbolcularla aralarına mesafe koydular. Kim şişirdi bunları biz elbet. Hakettiler belki. Ama bu duruma düşmeyide hakettiler. Hem üzülüyorum hem yazıyorum şu satırları. Galatasaray tarihinin en başarılı jenarasyonundan bir tane akıllı bir tane egosuz adam çıkmadı.
Yazıklar olsun Hakan Ünsal'a da Aykut Sanctis'ten iyiymiş.
Allahım bana sabır ver!
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 08:26
Kareografinin doğrusu böyle olacakmış :
Farketmişşinizdir ki; kartonların ortası boş kaldı. Burada ;
Kenarları 35 metre olan bir eşkenar üçgen trafik levhası olacaktı,bir adam diğerini süngüyle denize itecekti, stad hoparlörlerinden de siren çalacaktı, öğlen saatlerinde gelen bir telefon sonucu klübümüz ceza almasın diye süngü kısmını boyamak zorunda kaldık,siren sesini de iptal ettik,daha sonra müsabaka güvenlik amiri pankartın siyasi içerik taşıdığını söyleyerek pankartı toplattı. -denilmiş.
Son anda alel acele kartonlarla 1922 yazılmaya calışılmış; ancak bu kadar yapılabilmiş.
Hakan Ünsal'ın yorumlarını bende dinledim ve doğru bulmadığımı belirteyim. Haksızlık ediyor bu düşünceleri ile birde erman hocaya sormak lazım tabi önce biraz viskilendirdikten sonra :)
Bordo61Mavi
24.Ekim.2007, 10:30
Ah Nonda ah, bi adam Galatasarayin basini yakcaksa kesinlikle bu adam Nonda. Inanilmaz pozisyonlar kaciriyorrr
Ayrica biri Harry Kewell a nazar boncugu hediye edebilirmi, en buyuklerinden
feanorringeril
24.Ekim.2007, 14:43
Meira oynadığı bölgede çok verimli oynuyor, Skibbe en başından beri doğru bir düşünce içindeymiş demek ki.
Takıma geldiğinde Emre Aşık' ın milli bir oyuncu olduğundan, varlık içinde yokluk çekmeyeceğinden bahsetmişti; Aşık' ı da Güngör' ü de unutmayacağını söylemişti..
Kenarda oturan oyuncuların ve sahadan alınanların itiraz edemediğini, saygısızlıkları olmuyor.
Sonuçlar, Şampiyonlar Ligi' nden elenmemiz dışında güzel güzel gelmeye başladı..
Tek tek incelediğimizde bütün oyuncuların hırs içinde olduğunu, sürekli çabaladığını görüyoruz. Lincoln' den Arda' ya, Kewell' dan Baros' a, Sabri' ye.
Alparslan, Aydın, Yaser gibi gençleri kazandık. 11 eksik ile bile sahaya çok iyi bir kadro çıkarabiliyoruz.
Ve tüm bunları düşünürsek işlerin rayında olduğunu görürüz. Skibbe "bazılarının" iddia ettiği gibi boş bir adam değil demek ki. Ayrıca bu fikirlerim tek bir galibiyet üstüne değil keza yarın ki bir mağlubiyette değişmeyecek.
Takımın gelecek için umut vermesi beni heycanlandırıyor; ciddiye alıp konsante olduğunda takım, çok iyi şeyler yapabileceğini gösteriyor.
bugra 1905
24.Ekim.2007, 18:19
Harika Oynadık Ve Trabzon Maçındaki Gibi Farkı Kaçırdık Ama 3 Puanla Başlamak Çok Güzel Gruptan Ya Benfica Yada Biz Lider Çıkarız
Nedvedmania
24.Ekim.2007, 20:03
Kareografinin doğrusu böyle olacakmış :
Son anda alel acele kartonlarla 1922 yazılmaya calışılmış; ancak bu kadar yapılabilmiş.
Evet aynen öyle olacaktı. Ben stada 5 de girdim bomboştu. uA lar pankartları kartonları hazırlıyordu. bende boş duracağıma yardım edeyim dedim. Ve baya katkıda bulundu. Açılacak pankartı gördüm fakat polis tartışma çıkar diye izin vermedi. Pantakt kaldı öyle. Kartonları hazırlarken ellerimiz kesildi . Şuanda hala ellerim yanıyor :) ama tatlı acı bunlar :) İnternetten bulabilirsem gerçekleşemeyen kareografiyi koyarım buraya. Stada girerken dağıttılar bize mini resimlerini.
Maça gelirsek gene büyük Galatasaray taraftarı hiç desteğini kesmedi adeta hayvanlar gibi bağırdık :) Hakemin kararları tartışmaya açık kararlardı . Ama güzel oyunumuzla grupta liderliğe geçtik.
Teşekkürler Galatasaray.
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 20:14
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_23a6179dd23745ea3a7d18326d31f8c4.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_6ba1600690643003999cdab465710ac9.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_27d0587824813596751c238405a69928.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_1e112034356df804eddfd48adaa2cab5.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_2f2e72b6b6df60f5ab0ecb010e1078c6.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_fc8a015422f7101b3044007ca287932a.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_8b5aad076d421c3a771c80097a82a6fe.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_dc8778e74e473b721217d556d5d2db1b.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_264ea0ef0631d9eb2a30537b361b0ba2.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_c7af5236aa82180cfdb9d5fc25e0e890.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_beb01dfde0af9f7b7cb9ad34b10eede0.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_9a9919a7489a1cf3ba17bc06d235202a.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_1c4f378bafd4c837c19bb0700a45a127.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_2b68b059c455f077577a2c8b8889c2a0.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_af735e5bb79c4f56f521d4a533825843.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_173b9eeb46e13bef6dc9a2c680ecbfad.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/441/B_60d24ff5a979f0a5204f275a579161af.jpg
http://www.ensonhaber.com/galeri/images/gallery/2134/15.jpg
http://www.ensonhaber.com/galeri/images/gallery/2134/16.jpg
http://www.ensonhaber.com/galeri/images/gallery/2134/22.jpg
http://www.ensonhaber.com/galeri/images/gallery/2134/38.jpg
El Comandante
24.Ekim.2007, 21:19
Son 2 mactir cok iyi futbol oynuyoruz ve bunun sonucunda maclarimizi rahat kazaniyoruz.Artik defansif anlamda sorun da yasamadigimizi belirtmek lazim,bu takima Topal,Linderoth,Güngör gibi isimler katildiginda defansif anlamda tam anlamiyla muhtesem oluruz.
Sabri´nin formu giderek artiyor,umarim bu sefer istikrari saglar,her sene böyle cikis yaptigi dönemler oluyor ama sonra nedense düsüse geciyor,dilerim bu sene bu formunu sürdürür.Sistemde Sabri´nin önemi cok fazla cünkü.Gerek bindirmeleriyle,hiziyla bize cok yararli oluyor.
Lincoln zaten formda bu sene,biraz fanteziye kacmasa daha cok gol atacak,arttiracak.(=
Kewell zaten takimin lideri,inanilmaz oynuyor,onu izlemek büyük keyif.Umarim onun da basina bir talihsizlik gelmez,zaten o hep iyi oynuyor.
Meira,Arda,Hakan Balta,Servet cok iyi oynuyorlar zaten.Meira gercek bir profesyonel,lider.Nerede görev verilirse rahatlikla üstesinden geliyor.Büyük bir futbolcu.Santics de cok iyi bir kaleci,ben hic korkmuyorum Santics kalede oldugunda.(=
Olympiakos´u ezdik,umarim bu formumuzu sürdürürüz.
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 21:24
Olması gereken Koreografi:
http://img503.imageshack.us/img503/4571/93160334sl9.jpg
Son anda yapılan , oluşturulan koreografi:
http://img207.imageshack.us/img207/3470/dscn3873smallei4.jpg
Ayrıca şöyle bir pankart acılması da engellenmiş:
http://i491.photobucket.com/albums/rr276/golot29/pankart.jpg
Eminim mac yunanistan d olsaydı bunlardan cok cok agır seyler de(ki bizimkiler hiç agır seyler degil) acılırdı; kimse de gıkını cıkaramazdı.
kral_67
24.Ekim.2007, 21:39
vay çevik kuvvetin kadıköyde düşen pankartaları düzeltmekden başka görevleride varmış...
Nedvedmania
24.Ekim.2007, 23:09
Heh evet işte bu açılacaktı. Ve de çok manalı birşey olacaktı. Ama bizim türk polisimiz nedense gene bizim güzel bir organizasyonumuzu mahfetti.Pankart şov hazırlarız pankartın sopaları var diye içeri almaz, Ertesi gün haberlerde GS taraftarı sahaya yüzlerce demir sopa soktu haberleri çıkar. Anlamlı bir bayrak açıcak oluruz siyasal problemler olur diye engeller vs
jarosik_61
24.Ekim.2007, 23:27
bu galatasarayın turuncu formasından başka forması yokmu.her maç turuncu forma nerde bu galatasarayın parçalı efsane forması.bu arada galatasarayı tebrik ediyorum güzel oyun sonucunda beklenen skor
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 23:58
Hersey bitti forma mı kaldı ? Turuncu formayı taraftar olarak çok begeniyoruz. Önceleri biraz yadırgasak da suan bizim için mükemmel bir forma ve bir de sehir efsanesi uguru oldugunu düşünüyoruz :p Tabi işin esprisi bu. Parcalı forma bizim efsanemizdir evet. Yeri de her zaman ayrıdır. Yalnız avrupa maclarında formanın arka tarafının parcalı olmasına izin verilmiyor diye biliyorum. O yüzden pek giyilmiyor.
Nocna Mora
25.Ekim.2007, 01:03
Bence forma güzel ama çok parlıyor :)
feanorringeril
25.Ekim.2007, 02:10
Parçalı formadan bıktım ben, siz ne diyorsunuz : )
Turuncu forma en beğendiğim formalar arasında yerini aldı çoktan.. tek zevksiz tarafı avea yazısının eşşek kadar olması ve kollarındaki ülker' ler.
Bütünlüğü bozuluyor formanın, reklam yazıları daha estetik olabilir..
Ama bana sakın parçalı demeyin. Eski efsane formaların yeri ayrı, evet. Ama seneler boyunca hiç değişiklik olmaması da bitiriyor beni. Bi sene ortaya pembe - kırmızı - siyah şerit çektiler, öteki sene sadece siyah çektiler, bir ötekinde beyaz çektiler... Hani derler ya, "gına geldi"
..bir beyaz, bir turuncu bir de çizgili ya da parçalı.. En ideali bu.
perpetua
25.Ekim.2007, 05:50
Oyuncularin ulkelerinin bayraklarinin kolaji yapilmasi guzel olmus...
Ancak Alman bayragi unutulmus.. :)
PesimiSTyLa
25.Ekim.2007, 05:54
Skibbe'yi araya katmamışlar (: Futbolcuları düşünmüşler sadece :D
perpetua
25.Ekim.2007, 08:59
Skibbe'yi araya katmamışlar (: Futbolcuları düşünmüşler sadece :D
Her ne kadar Baris Turk olsa da, Alman milli takimi tercih ettigini untumamak lazim..
Bir de galiba Kongo bayragi bulunamamis, el ile uretim gibi duruyor.
Yunan basınına Aslan pençesi!
Karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğünün ''su götürmez bir gerçek'' olduğunda fikir birliğine varan Yunan basını, Olympiakos'un, sahadan ağlarında tek golle ayrılmasını da ''şans'' olarak değerlendirdi.
Olympiakos'un mağlubiyet nedeni, şanssızlığa ve teknik direktör Ernesto Valverde'nin doğru 11'i kullanmamasına bağlanırken, günlük spor gazetesi Derby, başlığında ''Olympiakos şanslıydı'' ifadesini kullandı.
Derby, kırmızı-beyazlı ekibin her alanda korkunç güçsüzlükler sergilediğini ve Türkiye şampiyonu karşısında sadece tek bir gol yiyecek kadar şanslı olduğunu belirterek, ''Pire takımı, UEFA müsabakalarına olabilecek en korkunç haliyle çıktı. Sahadan 5-0'lık skorla ayrılmadığı için talihine şükretmeli'' diye yazdı.
Sportday gazetesi ise ''Olympiakos, beraberliği de hak etmiyordu'' başlığıyla verdiği haberde, ''Galatasaray, sürekli olarak Olympiakos savunmasını delip geçti. Pire ekibi ise açılan delikleri kapatmanın çaresini bir türlü bulamadı'' yorumunu yaptı.
Alınan mağlubiyetin hak edildiğini savunan Sportday'in haberinde, ''Her ne kadar çok sayıda hata yaptılarsa da kırmızı-beyazlılar oyunun son dakikasına kadar gol arayışı içinde mücadele verdiler. Valverde ise yaptığı oyuncu değişikliklerinde geç kaldı'' denildi.
Haberde ayrıca Türk taraftarların Ali Sami Yen'i ''çok sıcak'' bir ortama çevirdikleri ifade edilirken, açılan birtakım pankartların ise ''kışkırtıcı'' olduğu iddiasına yer verildi.
-''OLYMPIAKOS UYANMAKTA GEÇ KALDI''-
Olympiakos'un, ''uyanmakta çok geç kaldığına'' dikkati çeken Goal News, takımın şansını kovalayamadığını yazarak, şu ifadelere yer verdi:
''Damakta kalan tat her ne kadar alınan mağlubiyetin acı tadı olsa dahi, Pire ekibi son dakikaya kadar topun peşini bırakmadı, ancak yine de Türk takımının savunma boşluklarından pay çıkarmayı başaramadı. Valverde ise İstanbul'a programsız gitti ve alınan sonuç da bununla bağlantılı. Olympiakos, kaybetse bile kaybolmadı.''
''Durumu karanlık Olympiakos'' başlığını kullanan Filathlos gazetesi ise Yunan ekibinin İstanbul'da görülmeye değer hiçbir şey sergilemediğini yazdı. Gazetenin haberinde şu ifadeler yer aldı:
''Bütün alanlarda zayıflıklar gösteren Pire ekibinin sahadaki hayal gücü yetersiz kaldı. Türk takımı çok hızlı bir oyun çıkardı ve Pire ekibini büyük rahatlıkla etkisiz hale getirdi. Alınan mağlubiyet için kimsede sorumluluk aranmaması gerekiyor. Galatasaray açık ara daha iyi bir takım.''
-''GALATASARAY'IN OLYMPIAKOS ÜSTÜNDEKİ BASKISI ARTTI''-
Olympiyakos'un son 5 yılda Şampiyonlar Ligi ile UEFA müsabakalarında olmak üzere İstanbul'da 2 mağlubiyet aldığını belirten Protathlitis gazetesi, maçın ardından şu yorumlara yer verdi:
''İkinci yarının başlamasıyla birlikte dizginleri tamamen eline alan Galatasaray'ın, Olmpiakos'un üzerindeki baskısı daha da arttı. 54. dakikada Türk ekibi 2. golü olmadık yere kaçırdı. Sonrasında ise 1-0'lık skoru muhafaza etmek üzere kapandı. Olympiakos ise eli boş döndü.''
Fos ton Spor gazetesi ise kötü oyun çıkaran Yunan ekibinin bu haliyle bile İstanbul'dan daha iyi bir sonuçla ayrılabilecek bir takım olduğu değerlendirmesinde bulundu ve ''Sanki tüm terslikler yetmezmiş gibi, İspanyol hakem 39. dakikada Sabri ile Diogo arasındaki mücadelede Pire ekibinin penaltısını görmedi'' diye yazdı.
-SİYASİ GAZETELER-
Öte yandan, Atina'da yayımlanan günlük siyasi gazeteler de karşılaşmayı spor sayfalarına taşıdılar ve Yunan ekibinin her ne kadar kendisinden beklenen oyunu çıkarmasa da beraberliği kaçırdığı görüşünde birleştiler.
Ta Nea gazetesi, ''İstanbul'da kayboldu'' başlıklı haberinde, Olympiakos'un ''Ali Sami Yen sıcaklığında'' ayakta kalamadığını ve son dakikaları adeta Rus ruletini andıran karşılaşmada sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldığını yazdı. Gazete, oyunun seyrine bakıldığında Yunan ekibinin beraberlik şansı bulunduğuna dikkati çekti.
''Olympiakos İstanbul'da puan almayı başaramadı, ancak Herta-Benfica mücadelesinin 1-1 bitmesi Pire ekibi için olumlu oldu'' diye yazan Ethnos gazetesi ise ''İstanbul'da kaybetti ama Almanya'da kazandı'' başlığını kullandı.
Gazete, hiç de ''misafirperver'' olmayan Galatasaray'ın, hanesine çok değerli 3 puanı kaydetmeyi başardığını savundu.
-''SÜREKLİ UYKU HALİ YENİLGİ GETİRDİ''-
Apoyevmatini gazetesi, Olimpiykos'un savunma oyuncularının yetersizliği ve sürekli uyku halinin mağlubiyete yol açtığını savundu.
''Olympiakos, Galatasaray'ın sıcak sahasında boyun eğdi'' başlığını kullanan To Vima gazetesi, ''Gol ortamı yaratamayan Olympiakos için İstanbul mağlubiyeti doğal'' yorumunu yaptı.
Elefterotipiya gazetesi ise ''İstanbul'da benzi uçtu'' başlıklı haberinde, ''Olympiakos kendini Boğaz'a attı. Kazanmak üzere İstanbul'a giden Yunan ekibi, 3 puanı kovalayan bir takım görüntüsünden ziyade, değil finale ulaşabilecek, kupanın 32 takımı arasında dahi olabilecek bir takım görüntüsü sergilemedi'' ifadelerine yer verdi.
Elefteros Tipos Gazetesi de Olympiakos'un, İstanbul'da ''görünmez'' olduğunu yazdı ve ''Galibiyet, hatta kupa hakkında açıklamalarda bulunan Pire takımı oyuncuları ile teknik direktör, lafta iyi ama görüntüde kötü. Takım, 1-0 yenik ayrıldığı için memnun olmalı'' değerlendirmesinde bulundu.
IcedEarth
26.Ekim.2007, 02:03
Her bir Aslan'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu futbol sezon sonuna kadar sürdürülür, kupaların hepsine talip oluruz...