View Full Version : Beşiktaş - Sivasspor [ TSL 8. Hafta ]
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2007, 06:15
http://img293.imageshack.us/img293/2948/bjksivasux2.jpg (http://imageshack.us)
extensor
24.Ekim.2007, 12:26
Vay vay vay bu maç boğaza karşı, iki soğuk bira, patates kızartması, 3'lü Beşiktaş savunması, Denizli, yarın kız arkadaşı nasıl ekebilirim önerisi olan?
3'lü savunma konusunda şüphelerim mevcut. Mehmet Yıldız ve Balili ikilisi oynarsa defansımızda sorunlar yaşayabiliriz. Maç öncesinde kimin kazanacağını tahmin etmek güç ancak günlüm elbette Beşiktaş'tan yana.
BaFraLı
24.Ekim.2007, 17:09
İki takımda birbirine üstünlük sağlayamayacağını düşünüyorum.Berabre biter diye düşünüyorum..
Varonil
24.Ekim.2007, 17:41
İnönü'de sert maç
Müthiş bir maç ile Turkcell Süper Lig'de 8. haftaya start veriyoruz. Haftanın açılış karşılaşmasında lider Beşiktaş kendi sahasında, Sivasspor'u ağırlıyor. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. Turkcell Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ni yenerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Sivasspor karşısında da zirveyi korumak istiyor. Sivasspor ise liderden puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Bu karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden an be an takip edebilirsiniz.
BEŞİKTAŞ'TA 4 EKSİK
Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Gökhan Zan, Aydın Karabulut ve Batuhan Karadeniz ile hafta içinde gribal enfeksiyon geçiren ve fiziki olarak tam anlamıyla hazır olmayan Seric bu maçta forma giyemeyecek.
Sivasspor'da ise hafta içindeki idmanda Petkoviç şoku yaşandı. Şut çalışması sırasında sol el serçe parmağından sakatlanan tecrübeli kaleci Michael Petkoviç'in Beşiktaş'a karşı maça yedek başlaması bekleniyor.
MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Zapatocny
Sivok
Serdar Kurtuluş
Cisse
Delgado
İbrahim Üzülmez
Tello
Holosko
Nobre
SİVASSPORAkın
Abdurrahman
Sedat
Bilica
Hayrettin
Musa
Sylla
Sezer
İbrahim
Balili(Tum)
Mehmet Yıldız
STAT: BJK İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV ve SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ
DENİZLİ, İLK KEZ BJK İNÖNÜ STADI'NA ÇIKACAK
Beşiktaş ile kısa bir süre önce sözleşme imzalayan ve siyah-beyazlı takımın başında ilk maçına deplasmanda Gençlerbirliği karşısında çıkan teknik direktör Mustafa Denizli, Sivasspor karşılaşmasıyla ilk kez BJK İnönü Stadı'na çıkacak.
Beşiktaş teknik direktörü olarak ilk heyecanını Ankara'da yaşayan Denizli, yarınki mücadeleyle İstanbul'daki ilk heyecanını da yaşamış olacak.
SİVASSPOR'UN İNÖNÜ KARNESİ
Lider Beşiktaş ile bugün deplasmanda karşılaşacak Sivasspor, siyah-beyazlılarla ligde son 3 sezonda İnönü Stadı'nda yaptığı 3 maçtan da galip ayrıldı.
Süper ligde ilk kez mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı Pini Felix Balili'nin attığı golle 1-0 yenen Sivasspor, 2006-2007 sezonunda da İstanbul'da Mehmet Yıldız'ın kaydettiği golle rakibine 1-0'lık üstünlük kurmuştu. Kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezon da Bobo'nun attığı golle 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Beşiktaş'ı Mohammed Ali Kurtuluş ve Ilgar Gurbanov'un golleriyle 2-1 yenmeyi başarmıştı.
Geride kalan bu 3 maçta, Beşiktaş filelerine 4 gol atan Sivasspor, kalesinde sadece 1 gol görmüştü.
24.10.2008
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
bugra 1905
24.Ekim.2007, 18:18
Ben İnönüde İyi Bir Futbol Oynayacağımızı En Azından 1 Puan İle Döneceğimizi Düşünüyorum
Trabzonspor
24.Ekim.2007, 19:01
beşiktaş zorlanır ama kaybetmez dyorum ama sivasta puan almak içn elinden geleni yapar çok güzel maç olur izlemeye değer
eXcitinG
24.Ekim.2007, 20:52
Geçen yıL sahamızda tartışmaLı bir maç sonucunda yeniLmiştik. Bu sefer buna izin vermeden sonuca gidip maçı kazanmamız gerek. Zor bir viraja girdik ve bu maçı mutLak aLarak motivasyonumuzu yükseLtmeLiyiz.
Tahminim 3-0 aLırız.
PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 20:59
Sivas'ın bu macta en azından bir beraberlik bekliyorum. Beiktas'ta Denizli 3 lü savunmayı deniyor;fakat savunma acısından acıklar verebilir bu sistem , nitekim veriyorda. Tabi olumlu yönleri de oluyor. (bkz. Tello), bol pozisyon vs.
Yüksek tempoda, cok zevkli bir mac olacagını tahmin ediyorum. Sivas'tan puan yada puanlar bekliyorum.
I3esiktas
24.Ekim.2007, 22:12
Çok iyi hava yakaladı Hem taraftar hem futbolcular tek dusunce ŞampiyonLuk Bu maçıda hiç zorlanmadan alacagımızı dusunuyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ekim.2007, 22:50
bencede beklenenin aksine zorlanmadan alacak Beşiktaş'ım :)
a.arıcı-11
24.Ekim.2007, 23:31
Beşiktaş Mustafa Denizli ile beraber maça hızlı başlıyor bunu geçen hafta gördük eğer Sivasspor ilk yarım saat gol yemezse taraftarın da getireceği baskı ile Beşiktaş zaten çok adamla ofans yapıyordu bu sayı daha da artacak ve Balili gibi kontratak futbolcusuna gün doğacak.Bu maç için tahminim ise 1/0
sakary Ali
24.Ekim.2007, 23:41
İnönü'de zorlu mücadele!..
Turkcell Süper Lig'in iki güçlü takımı bu akşam İnönü Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bir yanda Mustafa Denizli ile tekrar hava yakalayan lider Beşiktaş diğer yanda ise geçen sene gösterdiği başarının tesadüf olmadığını bu sezon oynadığı futbolla kanıtlayan Sivasspor...
Beşiktaş Sivasspor engelini de kayıpsız geçerek liderliğini sürdürmek isterken Bülent Uygun'un talebeleri Beşiktaş'tan puan alıp yoluna devam etmek istiyor. Beşiktaş'ta bu kritik maç öncesi 4 eksik futbolcu bulunuyor. Sakatlıkları süren Aydın, Gökhan Zan, Batuhan ve Seriç bu maçta forma giyemeyecek. Hafta içi parmağından sakatlanan kaleci Petkoviç'in ise Sivasspor'da yedek kulübesinde oturacağı ifade edildi.
Öte yandan bu maç Mustafa Denizli için de ayrı bir önem taşıyor. Mustafa Denizli Beşiktaş teknik direktörü olarak ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Bunun yanı sıra gözümüze çarpan bir istatistik daha var. Lider Beşiktaş ile bugün deplasmanda karşılaşacak Sivasspor, siyah-beyazlılarla ligde son 3 sezonda İnönü Stadı'nda yaptığı 3 maçtan da galip ayrıldı.
Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Maç LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak. Maçın golleri son düdüğün hemen ardından Ligtv.com.tr'de olacak.
MUHTEMEL 11'LER:
STAT: BJK İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Halis Özkahya
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, Serdar Kurtuluş, Cisse, Delgado, İbrahim Üzülmez, Tello, Holosko, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
SİVASSPOR: Akın, Abdurrahman, Sedat, Bilica, Hayrettin, Musa, Sylla, Sezer, İbrahim, Balili, Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
--------
G.Birliği karşılaşmasında çok kötü futbol oynadık maçın genelinde G.Birliğe de bize uydu ama bu akşam rakip Sivas işimiz zor olabilir tabi Sivas son 3 inönüdeki maçıda kazanması ayrı bir istatistik...
GodfatheR
25.Ekim.2007, 00:54
İki takımda hücüm futbolu oynuyor.Gollü maç olacağı kesin ama skoru tahmin etmek çok zor :)
bugra 1905
25.Ekim.2007, 01:01
Şu Kesinki Bizim Kontrataktan Etkili Olabilecek Mehmet Yıldızımız Ve Balilimiz Var Beşiktaşın 3lü Savunmasını Biz Oyunumuzla Yeneriz Ama Savunmamızda Dikkatli Olmalıyız Beşiktaşlı Abilerimiz Ve Kardeşlerim Bu Maçtan Rahat Rahat Galibiyet Beklemeyin
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 02:56
İlk 11 ler belli oldu.Biz geçen haftadan Holosko'nun yerine Bobo ile başlıyoruz.Bakalım bu sistemle Sivas karşısında neler yapacağız.Sivas'ta ise Balili yedek Tum 11'de.Balili bu maçta etkili olabilirdi.Ayrıca kaleci Petkoviç sakatlıktan dolayı yok.Yerine Akın oynuyor.
Öncelikle maçın zor bir maç olduğunu düşünüyorum.2 takımın oyun yapısı nedeniyle gollü bir maç olabilir.Hücumda kim daha etkili olup savunmada az hata olursa o puanları kapacak.İnşallah kazanan biz oluruz..
Ayrıca bu maç Mustafa hocanın rüştünü ispatlaması için önemli bir maç.Bu maçıda alırsak camianın ona olan güvenini artıracak..
Beşiktaş
Rüştü
İbrahim Toraman
Sivok
Zapotocny
Serdar Kurtuluş
İbrahim Üzülmez
Cisse
Delgado
Tello
Bobo
Nobre
Sivasspor
Akın
Abdurrahman
Diallo
Bilica
Hayrettin
Musa
Sylla
Sezer
İbrahim
Tum
Mehmet Yıldız
bugra 1905
25.Ekim.2007, 02:59
Olamaz Tum Oynuyor Çok Gol Kaçıracaz Ama Mehmet Yıldız Gollerine Devam Edecektir
Universal
25.Ekim.2007, 03:19
Sivasspor kazanacağını düşünüyorum. Bülent Uygun geçen yılki şansızlığını yenecektir. Geçen yıl sadece bir İstanbul takımı yendi ama; Sivasspor'u çok iyi yönettiğini düşünüyorum.
19_SeRDiNÇ_05
25.Ekim.2007, 03:21
sivas attı 1-0 gol Mehmet Yıldız
bugra 1905
25.Ekim.2007, 03:22
1-0 1-0 1-0 Hadi Sivasım Hadi
PesimiSTyLa
25.Ekim.2007, 03:25
Koçum memo fantezi futbolda almıştım kadroma, yanıltmadı beni :D
Addolorato
25.Ekim.2007, 03:30
mati attı 1-1
bugra 1905
25.Ekim.2007, 03:33
Olamaz Ya Çok Çabuk Yedik Neyse Sivasa Güvenimiz Sonsuz
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 03:51
Gol için bastırıyoruz.Çok net pozisyonlarda bulduk fakat bunları değerlendiremedik.Umarım bunları aramayız..
Farkında mısınız bilmiyorum ama; Bjk tribünleri Gs tribünleri sanki sözleşmiş gibi aynı tezahüratları yapıyor tabi bazı orjinal tezahüratları hariç geri kalanını ortak kullanıyorlar. Garipsedim bu durumu. Ara sıra arak olayları olabilir ama birebir olunca hoş olmuyor.
Maç çok zevkli geçiyor...
bugra 1905
25.Ekim.2007, 04:03
İlk Yarı 1-1 Bitti
DeNiZ_1903
25.Ekim.2007, 04:14
İlk yarı itibariyle iyi göründük , Sivok müthiş yahu heryerde adam :D bi bakıyorum sol kanatta bi bakıyorum sağ kanatta Nobre yine çok etkili , Delgado'da biraz daha sorumluluk almaya başlamış gibi.. Değerlendiremediğimiz pozisyonları daha sık tekrarlayıp son vuruşlardaki şanssızlığımızı aşarsak alabiliriz rahat.. :)
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 04:20
İlk yarıda iyiydik fakat kaçırdığımız goller bize pahalıya patlayabilir.2.yarıda golü erken bulmamız lazım.Çünkü zaman geçtikçe takım oyundan düşecek.Birde Balili faktörü var tabii.Girerse kontralarda çok tehlikeli olacaktır.Umarım bu maçı kazasız belasız 3 puanla atlatırız..
a.arıcı-11
25.Ekim.2007, 04:44
izleyenlerin yorumu nedir beyler nasıl gidiyor maç kim bastırıyor.
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 04:45
2.yarıdada üstün olan tarafız.Pozisyonlarımız var ama hala golü bulamadık.Bu arada Bülent hoca 3 lü forvete döndü.Bakalım ne olacak..
PesimiSTyLa
25.Ekim.2007, 04:46
http://img352.imageshack.us/img352/8523/adsztn2.jpg
a.arıcı-11
25.Ekim.2007, 04:47
akşam akşam iyi güldüm.yalnız çok merak ediyorum ayakkabasını atan bu üstün zekalı kardeşimiz eve nasıl gidece:zuhaha
PesimiSTyLa
25.Ekim.2007, 04:53
Sezer inanılmaz bir gol kacırdı 6 pas içinden atamadı golü.
Addolorato
25.Ekim.2007, 05:03
Bülent Uygun geri fırlattı ayakkabıyı :)
JunkChorn
25.Ekim.2007, 05:11
İnsan mı acaba onu atan..1-1 bitmek üzere sanırım?
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 05:14
Yazık oldu valla..
Universal
25.Ekim.2007, 05:15
Beşiktaş taraftarı niye bu kadar sinirlendi? Sivasspor'a çok küfür ettiler...
Şimdide Fener'e küfür ediyorlar. :D
Beşiktaş çok saldırdı çabaladı ama; olmadı. Sivasspor bir puanı kurtardı adeta...
PesimiSTyLa
25.Ekim.2007, 05:18
Bekleedigim gibi puan aldı sivasspor. Tebrikler.
garydelgadov
25.Ekim.2007, 05:21
[I]Nedir bu Sivastan çektiğimiz,bu adamLara karşı şansımız tutmuyor.KaramboLde dokunamadığımız 4-5 pozisyon var.S.Özkanın net penaLtısı veriLmedi.Hakem çok fazLa durdurdu oyunu.
Bu arada Mehmet YıLdızın insan oLduğu kanıtLandı mı ?Yok böyLe bir şey yahu her kornerde defanstan hücuma kadar top sürüyor nasıL bir şey böyLe..[I]
bugra 1905
25.Ekim.2007, 05:23
Keşke Kazansaydık Ama İnönü Deplasmanından 1 Puanda İyidir Ayrıca Tribünlerdeki Kendine Taraftar Diyen Beşiktaşlıları Kınıyorum Bülent Uygun Hocamıza Ve Sivasımıza Ettiği Küfürlerden Dolayı
sakary Ali
25.Ekim.2007, 05:24
İlk yarı iyi ama ikinci yarı bir o kadar da kötü bir futbol oynadık.Şİkinci yarı pozisyonumuz varmıydı....Mustafa Denizli 70.dakikaya kadar hiç müdahele etmedi bu sonuca katlancağız artık
bugra 1905
25.Ekim.2007, 05:27
[i]Nedir bu Sivastan çektiğimiz,bu adamLara karşı şansımız tutmuyor.KaramboLde dokunamadığımız 4-5 pozisyon var.S.Özkanın net penaLtısı veriLmedi.Hakem çok fazLa durdurdu oyunu.
Bu arada Mehmet YıLdızın insan oLduğu kanıtLandı mı ?Yok böyLe bir şey yahu her kornerde defanstan hücuma kadar top sürüyor nasıL bir şey böyLe..[i]
Mehmet Yıldızın Nasıl Topcu Olduğunu Herkes Anladı Bir Fatih Terim Anlayamadı Kardeş
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 05:27
Keşke Kazansaydık Ama İnönü Deplasmanından 1 Puanda İyidir Ayrıca Tribünlerdeki Kendine Taraftar Diyen Beşiktaşlıları Kınıyorum Bülent Uygun Hocamıza Ve Sivasımıza Ettiği Küfürlerden Dolayı
Keşke kazansaydık diyeceğine yerine kazandığınız 1 puana sevin bence.Zira galibiyeti kaçıran taraf biziz..
bugra 1905
25.Ekim.2007, 05:29
Keşke kazansaydık diyeceğine yerine kazandığınız 1 puana sevin bence.Zira galibiyeti kaçıran taraf biziz..
Yeneydiniz Abicim Bizmi Size Galibiyeti Kaçırın Dedik Son Vuruşlarda Beceriksiz Olmasaydınız Beraberlik Almazdınız Futbolun 1.Kuralı Atmak Değilmi????
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 05:35
Yeneydiniz Abicim Bizmi Size Galibiyeti Kaçırın Dedik Son Vuruşlarda Beceriksiz Olmasaydınız Beraberlik Almazdınız Futbolun 1.Kuralı Atmak Değilmi????
Atamadık,kazanamadık.Durum bu.Buna itirazım yok ama gelip buraya keşke kazansaydık diyebilmen için önce takımının gerekli performansı sergilemesi gerekiyor diye düşünüyorum.Oh be 1 puanı kurtardık diyeceğine gelip buraya keşke kazansaydık diyorsun.:icon_smile:
JunkChorn
25.Ekim.2007, 05:36
Mehmet Yıldızın Nasıl Topcu Olduğunu Herkes Anladı Bir Fatih Terim Anlayamadı Kardeş
Fatih Terim'in işime gelmez arkadaşım(:
Beşiktaş öyle yada böyle bu maçı yenilmeden bitirdiğine sevinmeli.Oyun açısından değil T.direktör değiştirmişken böyle maçlar dönümdür.
Kaybedilen hiç bişey yok.Avrupa'da Galatasaray'ın önü açık iken Beşiktaş ligde bir adım önde..
bugra 1905
25.Ekim.2007, 05:38
Atamadık,kazanamadık.Durum bu.Buna itirazım yok ama gelip buraya keşke kazansaydık diyebilmen için önce takımının gerekli performansı sergilemesi gerekiyor diye düşünüyorum.Oh be 1 puanı kurtardık diyeceğine gelip buraya keşke kazansaydık diyorsun.:icon_smile:
Canım Abim Futbolda 3 Puan Önemli Değilmi Ben Şunu Diyorum Çok İyide Oynasak Çok Kötüde Oynasak Bizim Anadoluda Futbol Devrimi Hedefimiz İçin 3 Puan Şart O Yüzden Diyorum Hep 3 Büyükler Kötü Oynayıpta Kazanacak Değil Ya Bizde Kazansaydık Diyorum Ama Şunuda Dedim İnönüden 1 Puan İyidir Dedim
travis1903
25.Ekim.2007, 05:38
takımımı ettigi mucadeleden ötürü tebrik ederim. uzun suredir böyle savaskan bir takım görmemiştim.
canlaırını dişlerine taktılar ama olmadı. saglık olsun
ibrahim üzülmez bi git allahsen.Bezdirdin valla.
:0:
PesimiSTyLa
25.Ekim.2007, 05:39
Devamı (:
http://i35.tinypic.com/2urbeh1.jpg
Trabzonspor
25.Ekim.2007, 05:39
zrveyi lgilendiren bu maçın beabere bitmesi bzim baya işmze geldi antepten 3 puan alırsak yine liderlik koltuna oturcaz ama hç kolay olmucak svas bjk'nin belalısı oldu resmen
extensor
25.Ekim.2007, 05:44
Hayır hayır yanlış düşünüyorsun.
Beşiktaş galibiyeti falan haketmedi. Beşiktaş şuursuz bir hücum futbolu oynadı. Gayet tabi Sivaslı arkadaşın bunu demeye hakkı.
Bakın 2. yarıya Beşiktaşın tek pozisyonu Delgado'nun yere vurdurup auta giden volesi
Sivasspor'un iki pozisyonu biri Sezer Badur 2. si Faruk Bayar'la. İkisi de yüzde yüzlük.
Şimdi sen bana Beşiktaş üstün oynadı diyeceksin. Hayır yok öyle bişey. Beşiktaş karambol futbolu oynadı. Doldur boşaltlar yaptı. Daha bir yarı oynansa beşiktaş organize bir atak geliştiremezdi. Bakın attığı golde Nobre'nin ayağının altından topu kaçırması sonucu olmuş. Girilen bütün pozisyonlar da bir karambol sonucu oluşmuş. 2. yarıda ki tek pozisyon. Nobre topu sürerken düşüyor. Top nobreye çarpıp iki oyuncunun arasından geçiyor. Nobre kalkınca tesadüfen iki oyuncunun önüne geçiyor.
Her zaman böyle ve buna benzer pozisyonlarla futbol felan oynanmaz.
Denizli çıkarmış 3-5-2 yi Bülent hoca çıkarmış. 4-3-2-1 i acayip bir karambol futbolu yaşandı. Top kanatlara inmedi. Ortasahada sıkıştı. Kendi evinde oynadığı içinde top şişiren atak görünen Beşiktaş'tı.
Ama bakın pozisyonlara Sivas daha net kontra atak golleri kaçırmış
bugra 1905
25.Ekim.2007, 05:50
Beşiktaş galibiyeti falan haketmedi. Beşiktaş şuursuz bir hücum futbolu oynadı. Gayet tabi Sivaslı arkadaşın bunu demeye hakkı.
Bakın 2. yarıya Beşiktaşın tek pozisyonu Delgado'nun yere vurdurup auta giden volesi
Sivasspor'un iki pozisyonu biri Sezer Badur 2. si Faruk Bayar'la. İkisi de yüzde yüzlük.
Şimdi sen bana Beşiktaş üstün oynadı diyeceksin. Hayır yok öyle bişey. Beşiktaş karambol futbolu oynadı. Doldur boşaltlar yaptı. Daha bir yarı oynansa beşiktaş organize bir atak geliştiremezdi. Bakın attığı golde Nobre'nin ayağının altından topu kaçırması sonucu olmuş. Girilen bütün pozisyonlar da bir karambol sonucu oluşmuş. 2. yarıda ki tek pozisyon. Nobre topu sürerken düşüyor. Top nobreye çarpıp iki oyuncunun arasından geçiyor. Nobre kalkınca tesadüfen iki oyuncunun önüne geçiyor.
Denizli çıkarmış 3-5-2 yi Bülent hoca çıkarmış. 4-3-2-1 i acayip bir karambol futbolu yaşandı. Top kanatlara inmedi. Ortasahada sıkıştı. Kendi evinde oynadığı içinde top şişiren atak görünen Beşiktaş'tı.
Ben İlk Mesajımda Demiştim Beşiktaşlıllar Fazla Rahat Galibiyet Beklemesin Diye Maça Balili-Mehmet Başlasaydık Çok Daha Etkili Olurduk Sonuçta Üç Puan Gitti Fazlada Söylenecek Bir Şey Yok
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 06:26
Bence sen yanlış düşünüyorsun.
Birincisi evet 2.yarıda ilk yarıdaki kadar etkili pozisyonlar bulamadık.Buna itirazım yok ama neden 2.yarıya bakıyoruz orasını anlamadım.İlk yarıdaki pozisyonlardan 1 tanesini atsak veya 2.yarıda Delgado boş pozisyonda daha düzgün bir vuruş yapsa bu maç böyle olmazdı.
Beşiktaş doldur-boşalt oynadı diyorsun.Benim bildiğim doldur-boşalt forvette hava toplarını alacak bir oyuncun olur.Topu sürekli ona şişirirsin o indirir sen pozisyon bulmaya çalışırsın.Benim bildiğim bu doldur-boşalt oyun tarzı yoktu bugün.Öyle olsa zaten bir %60 lara varan topla oynama yüzdesi olmazdı.
Golde Nobre'nin ayağının altından kaçtı diyorsun.Yanlış görmüşsün.Nobre bilerek topa dokunmuyor.Delgado'da golü yapıyor.Bir daha seyrettiğinde mutlaka sende göreceksindir.Karambol olmasıda çok normal.Çünkü haliyle 3 puanı daha çok arzulayan taraf bizdik.Sivas maçın başında savunmamızın hatasından bir gol attı.Üstüne yatmaya çalıştı.(Tipik küçüm takım mantalitesi) Bizde çok adamla hücum edince karambol oluşması çok normal.Başarılıda oldular.Genelde bu tür maçlarda hakim olan taraf hele birde daha çok pozisyona girmişse maçı hak etmiştir denilir ama ben senin düşüncene saygı duyuyorum..
DeNiZ_1903
25.Ekim.2007, 06:28
Ben İlk Mesajımda Demiştim Beşiktaşlıllar Fazla Rahat Galibiyet Beklemesin Diye Maça Balili-Mehmet Başlasaydık Çok Daha Etkili Olurduk Sonuçta Üç Puan Gitti Fazlada Söylenecek Bir Şey Yok
Ben yanlış maçı mı izledim veya dinledim ? Topu topu kaç pozisyonunuz var abi ? ilk ve ikinci yarıda bi söyler misin ? Buraya kazanmaya gelen takım kontra atakla gol arıyorsa , defansa kapanıyorsa ve ilk yarıdan itibaren duran topları geciktiriyorsa ya kazanmak sözcüğü değişti ya da dedikleri ile yaptıkları farklı .. Sivasspor iyi kurtardı maçı..
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 06:39
Canım Abim Futbolda 3 Puan Önemli Değilmi Ben Şunu Diyorum Çok İyide Oynasak Çok Kötüde Oynasak Bizim Anadoluda Futbol Devrimi Hedefimiz İçin 3 Puan Şart O Yüzden Diyorum Hep 3 Büyükler Kötü Oynayıpta Kazanacak Değil Ya Bizde Kazansaydık Diyorum Ama Şunuda Dedim İnönüden 1 Puan İyidir Dedim
Kaçırdığın nokta şu; Sen 3 puan alamadık diye üzülüyorsun ama senin takımın maç 1-1 bitsin diye elinden geleni ardına koymadı maçın son bölümlerinde özellikle.Sen devrim yapacam diyorsan o zaman geriye yaslanıp kontra ile gol aramayacaksın.Böyle yaparsan devrim olmaz.Bir maç böyle kazanırsın,2 maç böyle kazanırsın..Devamı gelmez yani..
LaigLeNoiR
25.Ekim.2007, 06:51
Maçın adamı İbrahim Üzülmez'di bence müthiş oynadı.
Her iki takımada tebrikler zevkli bir maçtı :)
Universal
25.Ekim.2007, 06:56
Sivasspor'da net pozisyonlara girdi, onlarda maçı kaznabilecek pozisyonlar buldu. Hatta ilk öne geçen takım oldu. Tabii şu oyun maçın Beşiktaş'ın hakkı olduğunu gösteriyor ama; bir deplasman takımında çok fazla saldırmasını kimse beklememeli.
JunkChorn
25.Ekim.2007, 07:04
Beşiktaş tribünü çok küfür ediyor resmen kendilerini yalanlıyorlar.Sinan diyecek bişey yok maalesef.
El Barto
25.Ekim.2007, 07:21
Biz değilmiydik burada Galatasaray maçında kaleci Ömer'e yapılanları eleştiren neden küfür edildiğini sorgulayan. Maçı izlemedim ama anladığım kadarı ile tribün alışkanlığımız olan küfür hala devam ediyor. Yazık böylesine iyi bir taraftar topluluğu bu küfürler sebebiyle kendi taraftarlarını başta ben olmak üzere tribünden, taraftarlıktan, staddan ...vs. herşeyden soğutuyor...
kral_67
25.Ekim.2007, 07:32
çok güzel maçtı 2 takımda kazanabilirdi...
2. Yarı Sivas çok yaslandı ancak Beşiktaş bunu kullanamadı çok şuursuz saldırdı organize olamadı çok aşırı panik havası vardı...
Beşiktaş bu şekilde panik yaparsa bu sezon çok canı yanar...
eğer 2.yarı organize olarak 1-2 atak yapsaydı mutlaka golü bulurdu çünkü sivas 11 kişiyle kendi sahasına yaslanmışdı...
Tribün olayına gelince Beşiktaş taraftalarının savunulabilecek bir yanı yok bu sezon ligde gördüğüm en çirkin tribündü M.Yıldız gol atmakdan başka ne suç işledi ki anasına bacısına küfür edilmeyi hak edecek?...
Küfür küfürdür dediğimde sanırım gerekli noktaya değinmiş oluyorum. Küfürün savunulacak bir yanı yoktur. Bir insan kendisine saygısı olduğu için başkasına saygı duyar ve başkasına küfür etmez. Aynı zamanda küfür edenlere terörist gibi ithamlarda bulunmayınız. Rica ediyorum.
eXcitinG
25.Ekim.2007, 17:32
Sivasspor dün akşam kazanmak için oynamadı. Bu haLde kötü bir Sivas takımını yenmemiz gerekiyordu ama oLmadı. İyi oynamıyoruz. Sistem iyi ama oyuncuLar bu sistemi uyguLayamıyorLar. Hücuma çıkışLarda ağır kaLıyoruz. Serdar kurtuLuş ve Cisse bizi çok yavaşLatıyor. Geçen hafta da dedim bu sistem bizi sıkıntıya sokar. 4-3-3 ve 3-4-3 karışımı oynuyoruz ama en iyi oLacağımız kanatLardan ne atak yapabiLiyoruz ne de savunmada iyi oLabiLiyoruz. DenizLi nin bu sistemden vazgeçip adam gibi bir 3-5-2 ye dönmesi gerek. Serbest adam oLarak takımda TeLLo değiLde DeLgado oynamaLı. Savunmada pas yaparak çıkmaya caLısıyoruz. DeLgado defans önüne kadar geLip top dağıtmaya çaLışıyor haL böyLe oLunca da yavaşLıyoruz.
Şu sistem ve diziLiş iLe oynarsak
Rüştü
Zapo
Sivok
Toraman
İbo
Serdar
İnceman
Cisse
DeLgado
HoLosko
Bobo
savunmadan geLen topLarı İnceman orta sahada aLıp iLeriye DeLgado ya taşır, DeLgado da serbest oynarak oyunu sağa soLa oyunu yarar ya da dikine girerse Bobo ve HoLosko daha çok pozisyon üretebiLir. BöyLece rakibi hem orta sahada kitLer hemde iLeri çıkışLarımızda da sıkıntımız oLmaz.
Dün kazanabiLirdik ama oLmadı. Ama bir gerçek var ki Türkiye nin en iyi fizik gücüne sahip oLan Sivasspor karşısında çok iyi bir fiziki mücadeLe sergiLedik. Tek umut verende bu oLdu zaten.
Taraftar için söyLeyecek birşey yok. Her zaman oLduğu gibi arada kaş çıkartayım derken göz çıkardıLar. Artık biraz kendiLerini dizginLemeyi öğrenmeLeri gerek.
Ama ne oLursa oLsun bu taraftar küfür de etse küfür de yese kaLkıpta bazıLarı burda bu taraftar grubuna ''Terörist'' diye hitam edemez. Zaten o hitamda buLunan arkadaşımızda gereken cezayı aLıcak.
extensor
25.Ekim.2007, 19:33
Tribünde 15 yaşındaki çocukların kafası yarılırsa. 10 yaşındaki çocuk babasına sarılıp ağlar ise. Bu terör ortamı oluşturur. Terör ortamını oluşturanlar da birer teröristtir. Ben 19 mayıs 2007'de davullardan çıkarılan ince demirlerin sahaya atıldığını gördüm. Halbuki sahadakiler de bizim Fenerbahçe futbolcusu olan evlatlarımızdı. Yani onlarda Türktüler. Ve o okların belki birisine isabet etmesi onu sakat bırakacaktı. Belkide öldürecekti. O zaman onu yapan insan da benim Türk gencimi bu şekilde öldürdüğü için terörist olacaktı.
Senelerdir tribün deki şiddet olaylarına Trübün terörü demeyi bilipte. Senelerdir bu şiddeti yapanlara tribün teröristi diyemeyen korkaklardan değilim ben. İşte size fazla gelen yalnızca budur.
Ha son olarak ben küfür etti diye kimseye Terörist demedim. 15 yaşındaki top toplayıcının kafasına taşlar yağdıranlara terörist dedim.
BlackEagle19o3
25.Ekim.2007, 19:39
Beşiktaş iyi oynamadı diyenlere sadece gülüyorum:) Galibiyeti hakettik , bu maçın tek açıklaması şanssızlık.Umarım biz hep böyle kötü(!) oynarız da sene sonu ne olacak görürüz.Taraftar da futboldan memnun kaldı ki maç sonu futbolcularımız çağırıp alkışladı.Neyse 3-5-2 bence takıma yaradı.Önümüz açık...
extensor
25.Ekim.2007, 19:47
Ayrıca son olarak bütün buradaki 16 yaşında Beşiktaşlı arkadaşlarımız bile gelip evet dün gece kötü şeyler yaptık. Kesinlikle katılıyorum yapacak bişey yok demeyi bilirken. Sizin gelip o mesajları silmeniz de utanç vericidir.
Kusura bakmayın ama bu nasıl yöneticiliktir. Milletin zoruna giden şeyleri silme işinden ibaret ise tamam. Yok eğer bir şeyler yapacağız diyorsanız ayrı. Bu nasıl birşeydir. Ben oraya 15 yaşındaki çocuk kafasına taşlar yerken sizin içiniz parçalanmadımı yazdım. Siz o mesajları silerken haklı ile haksızı ayırt edemediniz mi? Benim neler düşündüğümü ayırt edemediniz mi?
İnanın sayfalarca yazarım. Ancak hem hayal kırıklığı içerisindeyim hemde artık dürüstlüğüne inanmadığım insanlara laf anlatmaktan bıktım.
Bana gelen özel mesaja bakın. Beşiktaş taraftarından ya özür dilersin yada siteden ömür boyu uzaklaştırılırsın.
Şöyle mi diyeyim o zaman? Beşiktaş taraftarından özür diliyorum. 15 yaşındaki çocukların kafalarını yarmaya devam etsinler.
Hadi canım. DÜŞÜNCELERİ BASKI İLE DURDURAMAZSINIZ
Herzaman ki gibi kararınızı saygıyla karşılarım. Ama son kez gönderilişimin bu şekilde olması beni acayip yaraladı.
eXcitinG
25.Ekim.2007, 19:53
O zaman cümLeni Tribün Terörü diye sürdüreceksin direk kaLkıpta Terörist grubunu hitap edercesine kuLLanmayacaksın. Tribün Terörü farkLı Terörist farkLı bir kavram. Tribün TeröristLeri dersen eyv.deriz, hakLısın deriz ama sen kaLkıpta Terörist bunLar dersende bizde sana o zaman hop dur bakaLım sen kime neye göre Terörist dersin deriz ? Sanırım anLaşıLmıştır.
I3esiktas
25.Ekim.2007, 20:06
Her kafa yaran Teröristmi oLuyor sen hiç hayatında kavga etmedinmi adamın kafasını yarmadınmı sendemı Terörist oluyorsun o zaman? Saçma KeLimeler kullanma(Terörist) Besiktas Tribünü Su Dünyanın en iyi Tribünü nerde ne yapacagını bılen taraftardır senı ılgılendırmez ne yapacagı.
eXcitinG
25.Ekim.2007, 20:13
Her kafa yaran Teröristmi oLuyor sen hiç hayatında kavga etmedinmi adamın kafasını yarmadınmı sendemı Terörist oluyorsun o zaman? Saçma KeLimeler kullanma(Terörist) Besiktas Tribünü Su Dünyanın en iyi Tribünü nerde ne yapacagını bılen taraftardır senı ılgılendırmez ne yapacagı.
Şunu da ekLemek gerek, dün akşam yapıLanLar kabuL ediLemezdi. BunLarı yapanLarında gerçek Beşiktaş Tribünü iLe bir aLakası yoktur. Bu hareketLeri gerçek bir Beşiktaş taraftarı yapmazdı. BunLarı içimizden temizLemeLiyiz ki daha sonra göğüsümüzü gere gere en iyi Tribünüz diyebiLeLim. BunLar gerçek BeşiktaşLıLık iLkesine de zarar verir.
bugra 1905
25.Ekim.2007, 20:54
Bir Gün Mehmet Yıldız Sivastan Ayrılacak Eğer Beşiktaş Yönetimi Onu Transfer Ederse Yine Böyle Küfür Edebilecek Mi Çok Büyük Beşiktaş Taraftarı
eXcitinG
25.Ekim.2007, 21:03
Bir Gün Mehmet Yıldız Sivastan Ayrılacak Eğer Beşiktaş Yönetimi Onu Transfer Ederse Yine Böyle Küfür Edebilecek Mi Çok Büyük Beşiktaş Taraftarı
Bu tarz hareketLeri yapmamayı öğrenmemiz gerektiği gibi bu tarz durumLarda da bunLarı sadece top yekün tek tarafa yıkmamayı da öğrenmemiz gerek. ;;)
bugra 1905
25.Ekim.2007, 21:08
Bu tarz hareketLeri yapmamayı öğrenmemiz gerektiği gibi bu tarz durumLarda da bunLarı sadece top yekün tek tarafa yıkmamayı da öğrenmemiz gerek. ;;)
Ama Abi Çok Ağır Hakaretler Edildi Sencede Öyle Değilmi Buna Hiç Kimse Hayır Demez Aslında Bu Olayı Beşiktaş Taraftarına Yıkmak İstemiyorum Ama Hem Bülent Uyguna Hem Mehmet Yıldıza Çok Ağır Küfürler Edildi Hala Ligimiz Avrupa Standartında Değilse Bu Küfür Olayı Yüzündendir Ben Beşiktaş Taraftarının Son Yıllarda Hiç Bir Anadolu Klübüne Böyle Küfür Ettiğini Hatırlamıyorum
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 21:20
Küfürü savunmuyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok diyede insanın aklına gelmiyor değil.Ben tribünde olmadığım için bir şey bildiğimi iddia edemem ama durduk yerede bu adamlara küfür edilecek değil.Mutlaka bir şeyler yaptılar.Ayrıca geçen sezon Sivas'ın Trabzonspor ile yaptığı maçta Trabzon taraftarı sahaya girmişti.Başrolde yine Sivas.O maçtada Trabzon taraftarı durduk yere sahaya girmedi herhalde..Fakat şunuda tekrar belirteyim.Ne Trabzon taraftarının nede Beşiktaş taraftarının yaptığı doğru değil..
bugra 1905
25.Ekim.2007, 21:26
Küfürü savunmuyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok diyede insanın aklına gelmiyor değil.Ben tribünde olmadığım için bir şey bildiğimi iddia edemem ama durduk yerede bu adamlara küfür edilecek değil.Mutlaka bir şeyler yaptılar.Ayrıca geçen sezon Sivas'ın Trabzonspor ile yaptığı maçta Trabzon taraftarı sahaya girmişti.Başrolde yine Sivas.O maçtada Trabzon taraftarı durduk yere sahaya girmedi herhalde..Fakat şunuda tekrar belirteyim.Ne Trabzon taraftarının nede Beşiktaş taraftarının yaptığı doğru değil..
Abi Sen Ne Diyorsun Canını Yiyim Ya Geçen Sene Ayman Tutup Baliliyi Futbol Dışı Bir Sertlik İle Yere İndiriyor Bizim Oyuncularımıza 1-0 Yeniğiz O Gerginlikle Aymanı Gidip Uyarıyor Sahaya Kendini Bilmez Bir Trabzonspor Taraftarı Girip Mehmet Yıldızın Kör Edebilecek Sertlikle Göz Altına Vuruyor Ardından Bizim Futbolcularımız Suçlu Oluyor Lütfen Geçen Sene Bizi AYI Ettiniz Bu Sene P.Ç Ettiniz Biz Size Ne Yaptıkda Bunları Hakettik Bizde Sahada Savaşacaz Mehmet Yıldız Defansınızı Hallaç Pamuğu Edince Beşiktaş Taraftarı Gelip Ana Bacı Avrat Demeden Küfür Ediyor Şimdi Burada Suç Mehmet Yıldızdamı Bülent Uygunda Yoksa Sivaslı AYIlardamı Sorarım Size Lütfen Bu Kadar Anadolu Karşıtı Olmayın
eXcitinG
25.Ekim.2007, 21:38
Biz haLa ne diyoruz sen ne diyorsun ? Beşiktaş Taraftarı Mehmet yıLdız a oynadı diye tepki göstermedi her pozisyonda gidip hakeme isyan etti, hakemi yönLendirmeye çaLıştı oyuncuLarı tahrik ettiği için tepki aLdı. Ha bu tepki küfürLü oLmaması gerekti ama biz öyLe iki oynadı diye bir adama tepki göstericek takım değiLizi. GösterenLerde zaten beLLi kişiLer. BunLarı tekrar söyLüyorum gidipte başkaLarına maL etmeyin.
Her pozisyona itiraz eden, her pozisyonda hakeme koşan BeşiktaşLı oyuncuLar değiL SivassporLu oyuncuLardı. DepLasmanda oynuyorsun, biraz haL ve hareketLerine dikkat ediceksin. İtiraz ettikLeri pozisyonLarın bir tanesinde biLe hakLı oLsaLar yine tamam diyeceğim. Ceza sahası içinde Nobrenin pozisyonunda top SivasLı oyuncunun eLine değdi, çarptı ya da kasti dokundu farketmez, Nobre orda bir şekiLde kendine göre isyan ediyor, SivasLı oyuncu Nobre den daha çok isyan ediyor. Bumudur yani :)
OLayLarı çarpıtmayaLım.
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 21:43
Geçen seneki örneği vermemin sebebi Sivas'ın daha öncede böyle bir olayla karşı karşıya kaldığını göstermek içindi.Bu 2 olaydada Sivas için sütten çıkmış ak kaşık demek ne kadar doğru? Ayrıca taraftarımızın Sivaslı oyuncuların mertçe! mücadele etmesine sinirlenip küfür ettiğini hiç mi hiç sanmıyorum.Neden böyle bir şey yapılsın?
bugra 1905
25.Ekim.2007, 21:43
Biz haLa ne diyoruz sen ne diyorsun ? Beşiktaş Taraftarı Mehmet yıLdız a oynadı diye tepki göstermedi her pozisyonda gidip hakeme isyan etti, hakemi yönLendirmeye çaLıştı oyuncuLarı tahrik ettiği için tepki aLdı. Ha bu tepki küfürLü oLmaması gerekti ama biz öyLe iki oynadı diye bir adama tepki göstericek takım değiLizi. GösterenLerde zaten beLLi kişiLer. BunLarı tekrar söyLüyorum gidipte başkaLarına maL etmeyin.
Her pozisyona itiraz eden, her pozisyonda hakeme koşan BeşiktaşLı oyuncuLar değiL SivassporLu oyuncuLardı. DepLasmanda oynuyorsun, biraz haL ve hareketLerine dikkat ediceksin. İtiraz ettikLeri pozisyonLarın bir tanesinde biLe hakLı oLsaLar yine tamam diyeceğim. Ceza sahası içinde Nobrenin pozisyonunda top SivasLı oyuncunun eLine değdi, çarptı ya da kasti dokundu farketmez, Nobre orda bir şekiLde kendine göre isyan ediyor, SivasLı oyuncu Nobre den daha çok isyan ediyor. Bumudur yani :)
OLayLarı çarpıtmayaLım.
Abi Peki Bizi Hem Ayı Ettiler Hem P.Ç Ettiler Sahaya Tutup Ayakkabı Attılar Bunlardadamı Biz Tahrik Ettik Taraftarı Yetmedi Bülent Uyguna Küfür Ettiler Bunlardadamı Taraftarı Biz Tahrik Ettik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçen seneki örneği vermemin sebebi Sivas'ın daha öncede böyle bir olayla karşı karşıya kaldığını göstermek içindi.Bu 2 olaydada Sivas için sütten çıkmış ak kaşık demek ne kadar doğru? Ayrıca taraftarımızın Sivaslı oyuncuların mertçe! mücadele etmesine sinirlenip küfür ettiğini hiç mi hiç sanmıyorum.Neden böyle bir şey yapılsın?
Abi Peki O Trabzon Olayında Futbolcularımızın Teknik Heyetin yada Başkanın Ne Gibi Suçu Vardıda Biz Sütten Çıkmış Ak Kaşık Değiliz Ne Suçumuz Vardı Biz Futbolumuzu Oynadık Orda Trabzon Taraftarı Olaya Müdale Etmeseydi 3 Puanı Alıyorlardı Balili Mehmet Yada Musa Hakeme Çok İtiraz Edebilirler Ama Buna Taraftar Müdale Edip Sivas Suçlu Oluyorsa Bilmiyorum Hata Bizde O Zaman
Oncelikle tribun teroru ile dagdaki teroru ayirt etmen lazim, hatta trafik terorude vardir.
Eger ben tribunde rakip taraftarin kafasini yararsam bir tribun teroru yaratmis olurum veya alkollu bir sekilde araba kullanip birde hiz yaparsam trafik teroru yaratmis olurum. Tabi bu olay icin Bjk tribunlerine terorsit falan yakistirmasi yapilmaz ama onu kim yaptiysa tribun teroru yaratmistir. Savundugumuz seylere bence biraz daha dikkat edelim.
Maci Sivassporda, Bjk'de alabilirdi. Sivas'da Sezer'in kacirdigi net pozisyon vardi. Bana kalirsa bjk cok iyi oynamadi veya ben Bjk'den daha fazlasini bekliyordum ama bu forumda ki Bjk taraftarlarinin bu oyundan mutlu olmasi beni ayrica mutlu etti. :) ...
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 22:07
Bana kalirsa bjk cok iyi oynamadi veya ben Bjk'den daha fazlasini bekliyordum ama bu forumda ki Bjk taraftarlarinin bu oyundan mutlu olmasi beni ayrica mutlu etti. :) ...
Oyundan çok oyuncularımızın sürekli hücumu düşünmesi taraftarın hoşuna giden.Çünkü bunu Del Bosque zamanından beri yapmıyoruz.Savunma öncelikli futbol artık taraftarın görmek istemediği bir durumdu ve Mustafa hoca öncelikle takımda bunu değiştirdi.Oyun olarak hala istenilen düzeyde değiliz.Bunu Mustafa hocada belirtiyor.Fakat Mustafa hoca geldiğinden beri takımda bir şeylerin değiştiği aşikar.Dün akşam kazanamadık fakat bu kötü oynadığımızdan değil bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedimizden.İşte bu yüzden şimdilik taraftar memnun durumdan.İleride takım dahada iyiye giderse ki beklentimiz bu yönde dahada memnun olacağız.
Abi Peki O Trabzon Olayında Futbolcularımızın Teknik Heyetin yada Başkanın Ne Gibi Suçu Vardıda Biz Sütten Çıkmış Ak Kaşık Değiliz Ne Suçumuz Vardı Biz Futbolumuzu Oynadık Orda Trabzon Taraftarı Olaya Müdale Etmeseydi 3 Puanı Alıyorlardı Balili Mehmet Yada Musa Hakeme Çok İtiraz Edebilirler Ama Buna Taraftar Müdale Edip Sivas Suçlu Oluyorsa Bilmiyorum Hata Bizde O Zaman
Şu mesajından sonra konuyu uzatmanın yararsız olacağı kanaatine vardım.Çünkü yazdıklarımız,düşüncelerimiz değişmeyecek.Sana göre Sivas oyuncuları ve teknik heyeti sütten çıkmış ak kaşık,bana göre değil.Ama ortak olduğumuz bir düşünce var.Taraftarın yaptığının yanlış olduğu..
eXcitinG
25.Ekim.2007, 22:07
Oncelikle tribun teroru ile dagdaki teroru ayirt etmen lazim, hatta trafik terorude vardir.
Eger ben tribunde rakip taraftarin kafasini yararsam bir tribun teroru yaratmis olurum veya alkollu bir sekilde araba kullanip birde hiz yaparsam trafik teroru yaratmis olurum. Tabi bu olay icin Bjk tribunlerine terorsit falan yakistirmasi yapilmaz ama onu kim yaptiysa tribun teroru yaratmistir. Savundugumuz seylere bence biraz daha dikkat edelim.
...
Demek istediğim bu dur işte. Hepimiz neyin ne oLduğunu ayırt ediyor oLabiLmemiz gerek. Ayrıca ifade ederkende bunLarı da beLirtmeLiyiz tabi.
Sizin gelip o mesajları silmeniz de utanç vericidir.
Kusura bakmayın ama bu nasıl yöneticiliktir. Milletin zoruna giden şeyleri silme işinden ibaret ise tamam. Yok eğer bir şeyler yapacağız diyorsanız ayrı. Bu nasıl birşeydir. Ben oraya 15 yaşındaki çocuk kafasına taşlar yerken sizin içiniz parçalanmadımı yazdım. Siz o mesajları silerken haklı ile haksızı ayırt edemediniz mi? Benim neler düşündüğümü ayırt edemediniz mi?
Şuan savunmakta olduğunuz şeyle dün akşam yaptıklarınız arasında dağlar kadar fark vardır. Evde gerginlik yaratan herhangi bir birey için evde terör estirdi diyebiliriz. Tribünlerde yaşanan kavga, adam öldürme, küfür içinde tribün terörü diyebiliriz. Ancak sen Türk evladıyız, Sivaslı şehit vs. diye konuya girip hani terörü lanetliyorduk, siz bu attığınız küfürle teröristsiniz dersen direk karşı tarafı bölücü, hain bir terörist olarak göstermiş olursun. Bende yazdığın onca mesajdan haklı, haksız olarak değil kurallara uygun olanları bırakıp olmayanları sildim.
Beşiktaş taraftarının yaptığı kötüdür ama boşa yapmadılar yorumunada katılmıyorum. Bülent Uygun oyuncuma faul yapılıyor diye hakeme sitem etti. Koro halinde küfüre başladılar. Madem bu yanlışsa Beşiktaşlı oyuncular penaltı beklenen pozisyonunda ellerini kaldırıp itiraz ettiler. Kendi oyuncularınada küfür etmeleri gerekmezmiydi. Sen ne diye itiraz edip hakemi etki altına alıyorsun diye. :)
El Comandante
26.Ekim.2007, 00:40
Sivassporlu futbolcularin taktikleri belli,oyunu provake edip,mac icerisindeki tansiyonu yükselterek rakip takimi baski altina almaya calistilar.Bunu cogu kez yapiyorlar.Bülent Uygun var basta gerci,pek sasilasi birsey degil.Gecen sene de Sivasspor´un belli kesimde antipati yaratmasinin sebebiydi kendisi.
Mehmet Yildiz tribünleri tahrik etmistir,Bülent Uygun durmadan 4.hakemle tartismistir,Sivas kalecisi top toplayicilara laflar atmistir,dogrudur bunlar.Mac icinde de tahrik ettiler tribünleri ve gerilimi hat safhaya cikarmislardir.
Ama,yanlisa yanlisla karsilik vermek büyük hatadir.Bu bizim aci geleneklerimizdendir,Besiktasli taraftarlar her ne kadar tahrik edilseler de o hareketleri yapmayacaklardi.Hakliyken haksiz duruma düstüler cünkü ...
LaigLeNoiR
26.Ekim.2007, 01:41
Sağolasın Barancım süper yorumda bulunmuşsun :)
Görüşlerin çok sevindirici.
Dün beşiktaş taraftarı sahaya bir beni atmadı doğrusu.. Ben bir ara adam atarlar diye düşünmüştüm.
İşin iç yüzü daha farklı gerçi. Sivassporlu bazı futbolcualr aşırı antipatik hareketlerde bulundular. Nedense hakem görmedi bir türlü bu hareketleri.
Maç sonunda mehmet yıldız'a yapılan küfürler ise çok üzücüydü. Ben çok üzüldüm açıkçası annesine yapılan küfürlere. Maçın hakkı beraberlikti ama illa farklı denilse Beşiktaş biraz daha fazla haketti.
goosfraba
26.Ekim.2007, 03:11
Birbirinize, kişilere, kurumlara hakaret etmeden mesajlarınızı atabilirsiniz. Daha fazla uzatmazsanız sevinirim.
extensor
26.Ekim.2007, 07:48
Tuhaf işler oldu doğrusu iki sayfa boyunca. Yakıştıradım hakikatten. Dedimki benim yazdığım bütün mesajlar geri alınsın terörist kelimelerinin başına tribün kelimesi eklensin. Yapılmamış. 13eşiktaş nickli arkadaş dün gece yapacak bir şey yok ben duygusal davrandım kusura bakmayın diyor. Küfürü savunduktan sonra benim düşüncelerimi anlıyor ve kusura bakmayın deyip hatasından dönüyor. Bu sabah bir bakıyor ki benim bütün mesajlarım silinmiş. Ve ben siteden atılmakla tehtid ediliyorum. Çocuk özüne dönüyor yine küfrü savunuyor Hatta ileri gidiyor kavgayıda savunuyor. Kafa yaran terörist olurmu diyor. evet olur. Tribünde yaparsa tribün. Trafikte yaparsa trafik teröristi olur.
Yöneticilerin çok yanlış bir adım attığını düşünüyorum ve bence üzerlerinde ki formayı çıkarmadan hareket ediyorlar. Lütfen bu eleştirilerimi de yapıcı olarak alsınlar. Her sözüde kendilerine bir itiraz bir isyan olarak algılamasınlar.
Ben Galalatasaray taraftarıyım ve örnek olarak 19 mayıs 2007deki galatasaray tribünüde. Tribün teröristleriyle doluydu diyorum.
Haaa o kadar yazdığım yazılar arasında çok önem arzettiğini düşündüğüm bir paragrafımda gitmişti
tekrar yazıyorum.
Terörü lanetliyoruz deyipte. Beşiktaşlı olmayanlar o.. çocuğudur diyor bütün beşiktaş tribünleri. Peki ya şehidimiz Fenerbahçeli ise o da o.. çocuğumudur?
Yada onun annesi o.. mudur?
BlackEagle19o3
26.Ekim.2007, 18:40
Tuhaf işler oldu doğrusu iki sayfa boyunca. Yakıştıradım hakikatten. Dedimki benim yazdığım bütün mesajlar geri alınsın terörist kelimelerinin başına tribün kelimesi eklensin. Yapılmamış. 13eşiktaş nickli arkadaş dün gece yapacak bir şey yok ben duygusal davrandım kusura bakmayın diyor. Küfürü savunduktan sonra benim düşüncelerimi anlıyor ve kusura bakmayın deyip hatasından dönüyor. Bu sabah bir bakıyor ki benim bütün mesajlarım silinmiş. Ve ben siteden atılmakla tehtid ediliyorum. Çocuk özüne dönüyor yine küfrü savunuyor Hatta ileri gidiyor kavgayıda savunuyor. Kafa yaran terörist olurmu diyor. evet olur. Tribünde yaparsa tribün. Trafikte yaparsa trafik teröristi olur.
Yöneticilerin çok yanlış bir adım attığını düşünüyorum ve bence üzerlerinde ki formayı çıkarmadan hareket ediyorlar. Lütfen bu eleştirilerimi de yapıcı olarak alsınlar. Her sözüde kendilerine bir itiraz bir isyan olarak algılamasınlar.
Ben Galalatasaray taraftarıyım ve örnek olarak 19 mayıs 2007deki galatasaray tribünüde. Tribün teröristleriyle doluydu diyorum.
Haaa o kadar yazdığım yazılar arasında çok önem arzettiğini düşündüğüm bir paragrafımda gitmişti
tekrar yazıyorum.
Terörü lanetliyoruz deyipte. Beşiktaşlı olmayanlar o.. çocuğudur diyor bütün beşiktaş tribünleri. Peki ya şehidimiz Fenerbahçeli ise o da o.. çocuğumudur?
Yada onun annesi o.. mudur?
Çok gereksiz işler yapıyorsun ,çok saçma konulara değiniyorsun.Amacın buysa tamam kabul ediyoruz bu forumun sivri dillisi sensin , astığın astık kestiğin kestik.Tabi ki küfürü savunmuyoruz ama bu nasıl bir cümledir.Sadece Beşiktaş taraftarı mı ana bacı küfür ediyor.Kimse etmesin arzumuz bu ama böyle saçma örnekler verme.Sen sanıyormusun ki bu küfür edenlerin ailesi , arkadaşları arasında , sevdiği kişiler arasında Fenerli yok... ya da Ne kadar fenerli varsa... diyen Gs taraftarının hiç mi sevdiği Fenerli arkadaşı, akrabası yok .Babası Fenerli olan bir sürü Gs taraftarı da var.Ama işte yine de durduramıyorsun bu küfürleri , futbol o kadar içimize işlemiş ki insan kendine hakim olamıyor.Bu dediğin olaylar o kişileri terörist yapmaz.O zaman Türkiye'de maça gidenlerin %80'i terörirsttir.:icon_wink:Bu kadar ince düşünmenin , olayın gerçek anlamına inmenin anlamı yok.Neden yok çünkü tribünlerde küfürü bitirmek çok zor...
I3esiktas
26.Ekim.2007, 19:11
13eşiktaş nickli arkadaş dün gece yapacak bir şey yok ben duygusal davrandım kusura bakmayın diyor -- Çocuk özüne dönüyor yine küfrü savunuyor Hatta ileri gidiyor kavgayıda savunuyor. Kafa yaran terörist olurmu diyor.
Senın orda yazdıkların Maçla ilgisi olmayan yazılardı Ve yazını cok beyendıgım ıcın Senı haklı gordum ama bir sonraki yazında obur yazınla alakası olmayan seyler yazdın orda sana sinirlendigim icin Takımımı savundum Ve yine savunuyorum Su dünyanın en akıllı en zeki en iyi Tribününe sahibiz nerde ne yapacagını bılırler bunlar ne senı ne fernerliyi ne baska takımın Taraftarlarını ılgılendırmez.
bugra 1905
27.Ekim.2007, 01:02
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un Beşiktaş ile oynadığı son maçta rakip takım taraftarlarının çirkin tezahuratları ve sahaya attıkları yabancı maddeler spor kamuoyunda büyük tepki ile karşılandı
Kendilerini futbolun efendileri olarak gören hegomanya üyelerinin beyfendilikten uzak, çağ dışı, Türk örfüne ters ev sahiplik anlayışları birkez daha gösterdi ki Türk Futbolunun geleceği için tek çıkış noktası Anadolu yüreğidir.
Futbol denince şiddet, kavga, şike ve küfürü zihinlerinde canlandıranların ülke futboluna katkısı olamaz. Sivasspor taraftarı olarak İnönü Stadyumunda yaşanan çirkin olayları kınıyoruz.
Bu çirkin olaylara karışmayan ve tasvip etmeyen Beşiktaş taraftarlarının ve Spor Sevgi, Barış ve Kardeşiliktir ilkesine inanan bütün rakip taraftarların da bu haklı serzenişimize destek vereceklerine inanıyoruz.
Anadolu medeniyetinin temsilcisi, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehir olan Sivas ve lige renk getirdiğine inandığımız Sivasspor’a ve Sivaslılar yapılan bu haysiyetten uzak davranışların TFF’nin gözünden kaçmayacağını umuyor ve gerekli, cezanın uygulanmasını bekliyoruz.
Sivasspor Taraftarı Adına
Sivasspor.Com
Evet Taraftarımızında Dediği Gibi Biz TFFden Gerekli Hassasiyeti Bekliyoruz
DeNiZ_1903
27.Ekim.2007, 01:09
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un Beşiktaş ile oynadığı son maçta rakip takım taraftarlarının çirkin tezahuratları ve sahaya attıkları yabancı maddeler spor kamuoyunda büyük tepki ile karşılandı
Kendilerini futbolun efendileri olarak gören hegomanya üyelerinin beyfendilikten uzak, çağ dışı, Türk örfüne ters ev sahiplik anlayışları birkez daha gösterdi ki Türk Futbolunun geleceği için tek çıkış noktası Anadolu yüreğidir.
Futbol denince şiddet, kavga, şike ve küfürü zihinlerinde canlandıranların ülke futboluna katkısı olamaz. Sivasspor taraftarı olarak İnönü Stadyumunda yaşanan çirkin olayları kınıyoruz.
Bu çirkin olaylara karışmayan ve tasvip etmeyen Beşiktaş taraftarlarının ve Spor Sevgi, Barış ve Kardeşiliktir ilkesine inanan bütün rakip taraftarların da bu haklı serzenişimize destek vereceklerine inanıyoruz.
Anadolu medeniyetinin temsilcisi, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehir olan Sivas ve lige renk getirdiğine inandığımız Sivasspor’a ve Sivaslılar yapılan bu haysiyetten uzak davranışların TFF’nin gözünden kaçmayacağını umuyor ve gerekli, cezanın uygulanmasını bekliyoruz.
Sivasspor Taraftarı Adına
Sivasspor.Com
Evet Taraftarımızında Dediği Gibi Biz TFFden Gerekli Hassasiyeti Bekliyoruz
Küfürler ağırlıklı olarak , futbolcuların kıştırtmaları da alınır umarım gözlemci raporuna..
bugra 1905
27.Ekim.2007, 01:10
Küfürler ağırlıklı olarak , futbolcuların kıştırtmaları da alınır umarım gözlemci raporuna..
Beşiktaş Taraftarı Kışkırmaya Sebep Arıyorsa Bunun Sorumlusu Biz Değiliz
DeNiZ_1903
27.Ekim.2007, 01:16
Beşiktaş Taraftarı Kışkırmaya Sebep Arıyorsa Bunun Sorumlusu Biz Değiliz
Beşiktaş taraftarının yaptığı son derece çirkin bir davranış fakat bu yapılan şeyler durup dururken de yapılmadı , bende dedim ki küfürler başta olmak üzere küfürlerin neden edildiği de araştırılsın incelensin acaba durup dururken mi edilmiş ? Ayrıca kışkırmaya sebep aransaydı İnönü'deki her maçta bulunurdu bir sebep ama gerçek kışkırtmada bu..
bugra 1905
27.Ekim.2007, 01:21
Beşiktaş taraftarının yaptığı son derece çirkin olarak ama bu yapılan şeyler durup dururken de yapılmadı , bende dedim ki küfürler başta olmak üzere küfürlerin neden edildiği de araştırılsın incelensin acaba durup dururken mi edilmiş ?
Peki Ne İçin Yapıldı Kardeşim Söyle Bana Eğer Mehmet Yıldız Hakeme İtiraz Ediyor Diyemi Eğer Hakeme İtiraz Ediyorsa Hakem Ona Bunun Cezasını Açık Açık Verir Cuma Günü Sahaya Ayakkabı Atabilen Bir Zihniyet Olan Beşiktaş Taraftarı Rahatça Küfür Edebiliyor Ve Bunun Sorumlusuda Mehmet Yıldız Bülent Uygun Sivasspor Takımı Yada Sivassporlu Taraftar Oluyorsa Tamam Biz Suçluyuz Biz Sizin Bize Dediklerinizi Unutmayacağız
Biz Beşiktaş taraftarını küfüre karşı bilirdik fakat gördük kü herşey medyayı kandırmak içinmiş.... Kimin ne olduğunu dün gördük...
DeNiZ_1903
27.Ekim.2007, 01:37
Peki Ne İçin Yapıldı Kardeşim Söyle Bana Eğer Mehmet Yıldız Hakeme İtiraz Ediyor Diyemi Eğer Hakeme İtiraz Ediyorsa Hakem Ona Bunun Cezasını Açık Açık Verir Cuma Günü Sahaya Ayakkabı Atabilen Bir Zihniyet Olan Beşiktaş Taraftarı Rahatça Küfür Edebiliyor Ve Bunun Sorumlusuda Mehmet Yıldız Bülent Uygun Sivasspor Takımı Yada Sivassporlu Taraftar Oluyorsa Tamam Biz Suçluyuz Biz Sizin Bize Dediklerinizi Unutmayacağız
Biz Beşiktaş taraftarını küfüre karşı bilirdik fakat gördük kü herşey medyayı kandırmak içinmiş.... Kimin ne olduğunu dün gördük...
Eğer buraya kazanmak için gelen takım gereksiz tahriklerde bulunup sürekli yardımcı hakem ile haksız bir diyalog içinde olmasaydı , 30. dk dan itibaren oyunu yavaşlatma eyleminde bulunmasaydı adam gibi futbolunu oynayıp gitselerdi bunların hiçbiri olmayacaktı belki , edilen küfürler çok çirkin ona denilecek bir sözümüz yok , olamaz da zaten ama sadece edilen küfürler göz önüne alınırsa asıl o zaman Türk sporu için gerçek bir çöküş olur ..
tekrar yazıyorum.
Terörizm, siyasal, dinsel ve ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir
Önce bunu öğren ondan sonra ettiğin kelimelere dikkat et.
Futbolda şiddet varsa bu holiganizm, bunu uygulayanda holigandır.
Bence sen yanlış adımlar atıyorsun ya bu sitede yazmaya devam etme yada adımını doğru at !
extensor
27.Ekim.2007, 02:43
Terörizm, siyasal, dinsel ve ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir
Önce bunu öğren ondan sonra ettiğin kelimelere dikkat et.
Futbolda şiddet varsa bu holiganizm, bunu uygulayanda holigandır.
Bence sen yanlış adımlar atıyorsun ya bu sitede yazmaya devam etme yada adımını doğru at !
O zaman bu ülkedeki bir çok yazar spiker basın yayın organı çalışanı. Tribün terörü veya trafik terörü kavramlarını kafalarından uydurmuşlar.
Tanım doğrudur. Benim söylemim yanlıştır. Şimdi öğrenmiş olduğum için holigan diyorum o insanlara ve terörist yakıştırması için özür diliyorum.
O zaman bu ülkedeki bir çok yazar spiker basın yayın organı çalışanı. Tribün terörü veya trafik terörü kavramlarını kafalarından uydurmuşlar.
Tanım doğrudur. Benim söylemim yanlıştır. Şimdi öğrenmiş olduğum için holigan diyorum o insanlara ve terörist yakıştırması için özür diliyorum.
Ben sana sözlük anlamını belirttim, sadece bu ülkede bazı şeyleri o kadar yanlış kullanır olduk ki gerçek terörist ile holiganları bari karıştırmayalım.
Beşiktaş taraftarının yaptıkları yakışır birşey değildir buna katılıyorum. Küfür ilede kendi kulüplerine zarar vermekten öte bir yere gitmezler..