Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Bursaspor [ TSL 8. Hafta ]

GeNç KaRTaL
24.Ekim.2007, 06:20
http://img79.imageshack.us/img79/8251/fbburkf9.jpg (http://imageshack.us)

Varonil
24.Ekim.2007, 07:15
Artık bir şeylerin değiştiği bir maç olsun.Bizim Fenerbahçe taraftarı olarak desteğimiz Hep Destek Tam Destek.Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz.Temennim,dileğim şu an içinde bulunduğumuz durumdan çıkacağımız maç bu maç olsun,hem skor olarak hem de oynanan futbol olarak güzel bir maç izleyelim.Bilinir ki 2-3 maç üstüste kazanılırsa artık herşey düzelmese bile belli şeyler yerine oturur.1-0 olsun,bizim olsun.

extensor
24.Ekim.2007, 12:29
Eskişehirspor maçını izlemiştim geçtiğimiz hafta. Üzerlerinde gereksiz bir baskı oluşturmuşlar ve çok şuursuzca oynamışlardı, Bursasporlu oyuncular...

Bursa da güzel bir yapılandırma var bu sene. Ha kimin kadrosu daha iyi? Elbette Fenerbahçe'nin.
Tuhaf bir maç olacağı kesin. İzlemek lazım

Trabzonspor
24.Ekim.2007, 18:59
fenerbahce kötü gidişe dur der oyumuda ona verdim ancak bursa feneri deplasmanda yenmşt. yanlış hatırlanmıyorsam geçen yıl bu yılda yapabılır heleki fener böle bi durumdayken daha rahat yapablr bakalım neler olacak

El Comandante
24.Ekim.2007, 21:26
Bursaspor son senelerde Fenerbahce´yi 1 kere yeniyor en azindan.Fenerbahce formsuz,Bursaspor kaliteli,mücadele eden bir kadroya sahip.Favorim Bursaspor.

PesimiSTyLa
24.Ekim.2007, 21:32
Bursa'nın bu mactan en azından bir beraberlik ile ayrılacagını düşünüyorum. Fenerbahcede durumlar cok kötü, takımın üstünde bir baskı var. Defansı ve ortasahası büyük acıklar veriyor, Bursaspor Yusuf , Sercan gibi etkili hucum silahları; Mustafa Sarp gibi mücadeleci oyuncularıyla Fenere zorluk cıkarabilir. Fenerbahce muhtemelen ileri ikilide Güiza-Semih , arkalarında Alex ile baslayacak. Bu sekilde cok gol de atabilir; tam tersi cok gol de yiyebilir. Enteresan bir mac olacak, dediğim gibi Bursa dan puan yada puanlar bekliyorum.

goosfraba
24.Ekim.2007, 21:39
Aragones Roberto Carlos'u kesip yerine Vederson'u deneyecekmiş bu maçta.

JunkChorn
24.Ekim.2007, 22:01
Fener yine kazanır bazı şeylerin üstü örtülür ne yazık ki..
Ha futbol bu kazanamaz ise artık destek köstek olmaya başlar!Çok köklü değişiklikler olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ekim.2007, 22:54
Fenerbahçe'nin kötü gidişe yine dur diyemeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle oyumu Bursa'ya verdim.

JunkChorn
24.Ekim.2007, 22:58
Fenerbahçe'nin kötü gidişe yine dur diyemeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle oyumu Bursa'ya verdim.

zaten bir maçı kazanmak ile düzelecekse..

a.arıcı-11
24.Ekim.2007, 23:26
takım berbat durumda.Bursaspor adam akıllı oynarsa onlarda yener bizi.

bugra 1905
25.Ekim.2007, 01:07
Bursaspor Kayserinin Oynadığı Tarzda Bir Futbol Oynarsa Fenerbahçeyi Yenecektir Ama Herşeye Rağmen Fenerbahçe Bana Daha Yakın Geliyor Oyumuda Fenerbahçeye Veriyorum

GodfatheR
25.Ekim.2007, 01:37
Kazanacağımızı düşünüyorum.Taraftar takımın ve Aragones'in hala arkasında olduğunu gösteridi.E bu takımda artık şu taraftara biraz olsun borcunu ödesin.

Varonil
25.Ekim.2007, 14:58
Deivid ve Vederson kadroda

Fenerbahçe'de Deivid ve Vederson, Bursaspor ile yarın yapılacak maçın 18 kişilik kadrosuna alındı.

Temmuz ayında Avusturya'da yapılan kamp çalışmaları sırasında ayak bileği kırılan Deivid ve dizinden ameliyat olan Vederson, o tarihten bu yana takımdaki yerlerini alamıyorlardı. Bu iki futbolcunun yarın Bursaspor karşısında 18 kişilik kadroda olacağı öğrenildi. Ayrıca teknik direktör Luis Aragones, Tümer Metin ve Deniz Barış'ı 18 kişilik kadroya almadı. İspanyol teknik adam, Colin Kazım'a ise 18 kişilik kadroda yer vermeyi planlıyor.

Bu arada Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra 3 grup halinde top çalma çalışması yaptı. İdman, taktik ve teknik ağırlıklı çalışmalarla sona erdi. Antrenmana, Aragones'ten izin alarak Almanya'ya giden Önder Turacı katılmadı. Emre Belözoğlu ise kondisyoner eşliğinde saha kenarında koşu yaptı.

Fenerbahçe'nin yarın Bursaspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan - Gökhan Gönül - Edu - Lugano - Roberto Carlos - Selçuk - Maldonado - Semih - Alex - Uğur Boral - Güiza

24.10.2008
Kaynak : DHA

DisCo
25.Ekim.2007, 16:31
Fenerbahçe'nin saha avantajı olsada geçenlerde bir yazı okumuştum, Fenerbahçe kaç maçtır Kadıköyde deplasmanda diye... Fenerbahçe'nin yenmesi gerekiyor ama Bursaspor'da yabana atılacak bir takım değil. İki takımın değerlendirmesini aldığımızda beraberlik veya Bursaspor'un galibiyeti olarak maçın sonuçlanacağını düşünüyorum.

Universal
25.Ekim.2007, 19:31
Fenerbahçe eğer bu maçı kazanırsa ligde havasını yakalar ve seri gelir. Çok kritik bir maç. Bu maçı kazanırsak iki maç üst üste kazanmış olacağız. Bursa'ya iki yıldır şansımız tutmuyor ama; üçüncüsünde tutacaktır. :)

TR.CaPTaiN
25.Ekim.2007, 19:36
Volkan - Gökhan Gönül - Edu - Lugano - Roberto Carlos - Selçuk - Maldonado - Semih - Alex - Uğur Boral - Güiza

Anelka gibi çok üst düzey bir oyuncunun barınamadığı sağ kanatta Semih'i denemek yanlış. Hem sağ kanat açık verir hem de Semih asıl bölgesinde oynamadığından yeteri kadar yararlanamayız.

Sanıyorum Tümer Dede'nin kara listesine girdi. Tümer'in ne yaptığını bilmiyoruz fakat kameralar önünde yapmadığını bırakmayan Kazım'ın bile hala ilk 18 hatta ilk 11 gördüğünü göz önüne alırsak; Tümer'in çok ağır bir harekette bulunması gerekir ki ilk 18 yüzü göremesin. Aksi halde Aragones'in adaleti tartışılır ki; bu da güvenilirliğini kaybeden bir hocanın başarılı olmasını zorlaştırır, imkansıza yaklaştırır.

Bursaspor'u yeneceğimizi düşünüyorum fakat en az galibiyet kadar oynanan oyun ve tribünlerin durumu da önemlidir. Arsenal maçında tribünler birbirleriyle mücadele etmekten takımla ilgilenemediler. Erken gelen goller de tabi bunda etkiliydi.

GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 21:07
Bursaspor lige çok iyi bir başlangıç yaptı.Fenerbahçe ise aksine kötü bir başlangıç.Kadro olarak daha iyi olan taraf Fenerbahçe takımı.Saha avantajıda onlardan yana.Fakat form durumlarına bakarsak (her ne kadar geçen hafta Bursa kaybetmiş Fenerbahçe kazanmış olsada) genel olarak Bursa'nın daha iyi olduğunu söyleyebilir.Fenerbahçe'nin bu sezon kendisini zorlayan ve hücumda etkili olabilen takımlar karşısında puan kaybettiğini biliyoruz.Bursaspor Galatasaray maçındaki gibi oynarsa (hem savunmada hem hücumda) ve Fenerbahçe bu sezon alışılagelmiş oyununu sürdürürse Bursa kazanır.Eğer Fenerbahçe çok iyi bir performans sergilerse ki bu oyuncuların ekstra performans göstermelerine bağlı 3 sonucunda çıkabileceği zevkli bir karşılaşma olacaktır.Son bir şeye değinmek istiyorum.Aragones Kayseri ve Arsenal maçlarını düşünerek savunma ile ilgili önlemler almak zorunda.Çünkü Bursa'da Yusuf gibi bir beyin var..

GodfatheR
25.Ekim.2007, 22:53
Şu maça gitmek için neler vermezdim.Şuan da tamda takımın arkasında olma zamanı gerçek F.Bahçe taraftarı bugün belli olacak.İnşallah oyunculara sahaya çıkar çıkmaz bir protesto filan gelmez.

Oyuncularımıza çok güveniyorum.Bugün inş. kazanıcaz.Ve artık ligde bir seriye bağlıycaz.Ayrıca skoru erken yakalarsak Deivid ve Vedo inş. oyuna girer.

Universal
26.Ekim.2007, 00:18
Deivid ile Vederson iyileşmiş. Bu iki oyuncuda kadroda olacağı söyleniyor. Deivid'i ise ilkonbirde başlatabilirmiş. Maldonado'yu çıkartıp Gürhan'ı sağ kanatta oynatmak gerek. Semih ile Güiza'da çift forvet oynar.

JunkChorn
26.Ekim.2007, 00:33
Anelka gibi çok üst düzey bir oyuncunun barınamadığı sağ kanatta Semih'i denemek yanlış. Hem sağ kanat açık verir hem de Semih asıl bölgesinde oynamadığından yeteri kadar yararlanamayız.

Sanıyorum Tümer Dede'nin kara listesine girdi. Tümer'in ne yaptığını bilmiyoruz fakat kameralar önünde yapmadığını bırakmayan Kazım'ın bile hala ilk 18 hatta ilk 11 gördüğünü göz önüne alırsak; Tümer'in çok ağır bir harekette bulunması gerekir ki ilk 18 yüzü göremesin. Aksi halde Aragones'in adaleti tartışılır ki; bu da güvenilirliğini kaybeden bir hocanın başarılı olmasını zorlaştırır, imkansıza yaklaştırır.

Bursaspor'u yeneceğimizi düşünüyorum fakat en az galibiyet kadar oynanan oyun ve tribünlerin durumu da önemlidir. Arsenal maçında tribünler birbirleriyle mücadele etmekten takımla ilgilenemediler. Erken gelen goller de tabi bunda etkiliydi.

Abi Semih bu maçta sağda oynamayacak.Selçuk yada Maldonado sağa yardım eder , ilerde Alex - Semih ikilisi olur en önde Guiza.

Tümer'in basına yansıyan hiç bişeyi yok açıklamada yok bende merak ediyorum.Maça gelirsek Bursa formda şu formda bu formdayı geçiyorum.Fenerbahçe puan kaybeder normal olan bu ama Aragones'in devre arasına kadar kalacağını düşünürsek gitmeyecek bi skor almalı..

a.arıcı-11
26.Ekim.2007, 01:37
Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu akşam saat 19.00'da Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Lugano, R.Carlos, Edu, Alex, Güiza, Selçuk, Semih, Uğur, Gökhan, Josico.

fenerbahce.org

GodfatheR
26.Ekim.2007, 01:48
------------------------Volkan------------------------------

------- Önder--------Lugano--------Edu---------------

---G.Gönül-------------------------------------R.Carlos---

--------------Selçuk---------Josico-----------------

------------------------Alex-----------------------------

--------------Semih-----------Güiza----------------------

Gibi bir sistem olsa daha iiyi olurdu.Tabi bize düüşmez ama bunda daha iyi olacağı kanaatindeyim.

batuhanry
26.Ekim.2007, 01:55
Fenerbahçe

MAÇ KADROSU
1 Volkan Demirel
77 Gökhan
4 Edu
2 Lugano
3 Roberto Carlos
16 Josico
21 Selçuk
10 Alex
15 Uğur
23 Semih
14 Güiza
YEDEK KULUBESİ
6 Vederson
8 Colin Kazım
18 Ali Bilgin
33 Maldonado
53 Yasin
88 Volkan Babacan
99 Deivid

Bursaspor

MAÇ KADROSU
27 İvankov
2 Serdar
4 Ömer
20 Veli
6 Bekir Ozan
22 Romaschenko
15 Mustafa Sarp
23 Mustafa Keçeli
5 Yusuf
9 Sercan
24 Gökhan
YEDEK KULUBESİ
1 Yavuz
7 İsmal
28 Emrah
30 Cihan
77 Zuniga
88 Melo
91 Marcelo Rodrigues

*Bu arada ısınma hareketleri sırasında Gökhan Gönül sakatlandı... Yedek kulübesinde tedavisini yaptırıyor genç oyuncu...

scar face
26.Ekim.2007, 02:01
Hiç umudum yok Bursa macından hele ki kadroyu görünce yine 2 ön libero amrsiz takımı...Bursa kazanır

IcedEarth
26.Ekim.2007, 02:02
------------------------Volkan------------------------------

------- Önder--------Lugano--------Edu---------------

---G.Gönül-------------------------------------R.Carlos---

--------------Selçuk---------Josico-----------------

------------------------Alex-----------------------------

--------------Semih-----------Güiza----------------------

Gibi bir sistem olsa daha iiyi olurdu.Tabi bize düüşmez ama bunda daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Hocam böyle bir sistemle gol atmak bence mümkün olmaz. Bu nedenle Fenerbahçe 3 stoper 2 bek 2 de ön libero ile oynatılamaz...

GodfatheR
26.Ekim.2007, 02:05
Hocam böyle bir sistemle gol atmak bence mümkün olmaz. Bu nedenle Fenerbahçe 3 stoper 2 bek 2 de ön libero ile oynatılamaz...

Aslında ortada Emre olması lazım ama sakat.Ayrıca G.Gönül ve R.carlos kanadı boydan boya kulllanabilirler.Bence rahat gol atılır ama çok rahat gol yenir diye düşünüyorum ben.

DaveJones
26.Ekim.2007, 02:24
Lugano 1-0 dk 6

goosfraba
26.Ekim.2007, 02:24
Lugano'yu boş bırakırsan affetmez :) 1-0 ...

a.arıcı-11
26.Ekim.2007, 03:03
nasıl gidiyor maç arkadaşlar.Kim iyi oynuyor izleyenler yazabilirmi acaba?

EreN
26.Ekim.2007, 03:07
Hakem pek iyi değil. Garip garip fauller ve sarı kartlar verdi. Hele ki son pozisyonda adama basmamak için kendini yere bırakan alexe aldatmaya yönelik kart göstermesi tam bir komediydi. Alex zıpladı ve adamın ayaklarına düştü. Eğer zıplamasaydı kırardı tahminimce.

Tribünler az biraz canlı gibi ama beni asıl şaşırtan olay ise JOSICO olayı.. Gayet iyi oynuyor yahu. Yani çok iyi top çevirebiliyor. Çok ilginç geldi. Ben şahsen bugüne kadar dalga geçtiğim şahsından özür dilerim.

Universal
26.Ekim.2007, 03:07
Bu kadar berbat bir hakem olamaz. Bursaspor'lular maç boyunca Fenerbahçe'lileri sakatlamak için ellerinden geleni yaptılar. Bursalılar faul yapıyor, hakem Fenerbahçe yaptı diyor. Lugano golü atarken bile formasından çekmişler.

Alex'in pozisyonu %100 penaltı. Adam direkt Alex'i durdurmak için giriyor. Hadi vermedin, hakemi aldatmaya yönelik hareket olamaz çünkü; rakip oyuncunun ayağı Alex'e değiyor ve Alex düşmek zorunda kalıyor.

İlk yarı bitti, Bursa'lı oyuncu pozisyona penaltı dedi. Görüntülerden öyle anlaşılıyordu.

Fenerbahçe bu sezon MTK maçından sonra en iyi oyununu oynuyor. Umarım hakem geri kalan süreyi doğru dürüst yönetirde maçı farkka götürürüz.

El Comandante
26.Ekim.2007, 03:09
Edu hakeme topu firlatti,orada kirmizi görmesi gerekiyordu.
Bursaspor cok sacma oynuyor,ne yaptiklari belli degil.Akilli oynasalar rahatlikla puanla dönerler.

EreN
26.Ekim.2007, 03:11
Edu hakeme topu firlatti,orada kirmizi görmesi gerekiyordu.
Bursaspor cok sacma oynuyor,ne yaptiklari belli degil.Akilli oynasalar rahatlikla puanla dönerler.

Haklı olabilirsin ama tahrik olayıda göz önünde bulundurulmalı. Sonucunda bariz penaltı olabilecek bir pozisyon. Tekrarını izledim şimdi.

Universal
26.Ekim.2007, 03:13
Takımda tek eksik sağ kanat. Biz bu sezon tekrar tek forvet oynamak zorundayız. Çünkü; takımı tek ön libero ile taşıyabilecek bir oyuncu yok. Eğer bu maçta Semih veya Güiza'dan birisi yedek kalıp sağ kanat alsaydık daha etkili oynardık.

Oyuncular iyice hırs yaptı. Taraftar'da ateşlendi. İkinci yarı çoşacağımıza inanıyorum.

Oktay Derelioğlu maç başlamadan önce eski takım arkadaşı olan JOSİCO için bu takımın ortasahasını tek başına sırtlayabilecek bir isim dedi. Tek şansızlığı Fenerbahçe'nin kötü olması ve geldiğinde sakatlığı bulunmasıydı dedi.

Edu çok abarttı. Bu hareketi ben Volkan'dan beklerdim. :D Ama tahrik var bu nedenle sarı kart normal olarak görüyorum. Durup dururken yapmıyor. Hakem hiç olmassa adil bir karar verdi.

Haydi Bastır Fenerbahçe. :)

El Comandante
26.Ekim.2007, 03:13
Haklı olabilirsin ama tahrik olayıda göz önünde bulundurulmalı. Sonucunda bariz penaltı olabilecek bir pozisyon. Tekrarını izledim şimdi.

Tahrik,mahrik.Sonucta Edu´nun pozisyonu kirmizi kartlik.Karsisinda hakem var,hakem orada Edu´yu atmayarak kendisini ezdirdi,kücük duruma düsürdü,otorite diye bisey kalmadi adamda.
Ayrica penalti pozisyonu tartismali,ben de ilk gördügümde penalti dedim ama tekrarini izledigimde Alex´in önceden atladigini gördüm.Alex´in niyeti düsmekti orada bence,ayagini rakibe takti.

BlackEagle19o3
26.Ekim.2007, 03:17
Tribünler az biraz canlı gibi ama beni asıl şaşırtan olay ise JOSICO olayı.. Gayet iyi oynuyor yahu. Yani çok iyi top çevirebiliyor. Çok ilginç geldi. Ben şahsen bugüne kadar dalga geçtiğim şahsından özür dilerim.

Tribünler canlı olabilir ama büyük bir bölümü boş diye duydum.İlk yarıyı izleyemedim , 2. yarıyı izleyeceğim ama sanırım Bursa'lıarın sesi de bayağı çıkıyormuş.Kadıköy'de bir anadolu takımının ''Fenerbahçe kümeye'' diye bağırabilmesi de takımın ve tribünün durumunu özetliyor zaten...

EreN
26.Ekim.2007, 03:18
Tahrik,mahrik.Sonucta Edu´nun pozisyonu kirmizi kartlik.Karsisinda hakem var,hakem orada Edu´yu atmayarak kendisini ezdirdi,kücük duruma düsürdü,otorite diye bisey kalmadi adamda.
Ayrica penalti pozisyonu tartismali,ben de ilk gördügümde penalti dedim ama tekrarini izledigimde Alex´in önceden atladigini gördüm.Alex´in niyeti düsmekti orada bence,ayagini rakibe takti.

İki sorum olacak kardeşim,
Öncelikle sen maçı canlı izliyor musun yoksa uA'dan mı takiptesin?
İkincisi hakemin üstüne yürüyüp hakeme el kaldıran adamlar bile kırmızı görmüyor çoğu zaman bu pozisyona iki şık kalır, sarı veya kırmızı kart. Hakem Sarı kullandı.

Universal
26.Ekim.2007, 03:20
Tribünler canlı olabilir ama büyük bir bölümü boş diye duydum.İlk yarıyı izleyemedim , 2. yarıyı izleyeceğim ama sanırım Bursa'lıarın sesi de bayağı çıkıyormuş.Kadıköy'de bir anadolu takımının ''Fenerbahçe kümeye'' diye bağırabilmesi de takımın ve tribünün durumunu özetliyor zaten...

Stad zaten 50bin kişi 20-25bini dolu. Türkiye Ligine göre yüksek seyirci ama; kapasiteye göre düşük bir seyirci.

O kümeye tezahuratından sonra zaten canlandı bizimkiler. Birde hakem maçı katletince ikinci yarı baya sert geçecek. Fenerbahçe taraftarı rahat durmayacak gibi.

EreN
26.Ekim.2007, 03:21

Yahu sıradan bir grup değil texas, geldiklerinde inönüyü, samiyeni de tezahüratlarıyla intetebiliyorlar keza canlı şahit oldum defalarca. Ayrıca tribünlerin büyük bölümü boş değil. Belli tribünler boş. Migros bomboş, Telsim yarı dolu, diğer büyük tribünlerde çok büyük boşluk yok. Ortalama 31-32 bin kişi vardır tahminimce. Biraz daha fazla olabilir tabi. Ayrıca bursalıların sesi o tezahürat hariç fazla çıkmadı. Ben duymadım. Fenerbahçe tribünleri son 100 yıllık tarihindeki en kötü döneminde. Büyük bir kavga söz konusu.

El Comandante
26.Ekim.2007, 03:22
İki sorum olacak kardeşim,
Öncelikle sen maçı canlı izliyor musun yoksa uA'dan mı takiptesin?
İkincisi hakemin üstüne yürüyüp hakeme el kaldıran adamlar bile kırmızı görmüyor çoğu zaman bu pozisyona iki şık kalır, sarı veya kırmızı kart. Hakem Sarı kullandı.

Canli izliyorum maci Erencigim,öyle baskalari gibi yorum kopyalama aliskanligim da yoktur.Hakemin üzerine yürümek baska,top atmak baska.O pozisyon kirmizi kartlikti,bu acik birsey!

batuhanry
26.Ekim.2007, 03:28
2-0 Uğur Boral...

barahir
26.Ekim.2007, 03:42
Edu 3-0 oldu.. Maç bitti artık..

IcedEarth
26.Ekim.2007, 03:49
Harika Bursa, devam et rezilliğe, ezdir iyice kendini.
Yusuf işte bunun için küçük takım oyuncusu...

goosfraba
26.Ekim.2007, 03:52
Deivid geri döndü...

batuhanry
26.Ekim.2007, 04:05
4-2 olmuş. Son dakikalar artık...

Deivid uzun aradan sonra çıktığı ilk maçta golünü attı. :)

a.arıcı-11
26.Ekim.2007, 04:06
4-2 oldu.Josico çıktıktan sonra geçen haftalrdaki kimliğimize büründürdü bir an bizi.yediğimiz 2. gol gerçekten güzel.

goosfraba
26.Ekim.2007, 04:06
Deivid Gol ile döndü :)

Rsa
26.Ekim.2007, 04:08
Maç 5-2 bitti.Deivid'in golle dönmesi çok iyi oldu.Golü attıktan sonra ağladı..

a.arıcı-11
26.Ekim.2007, 04:09
Deivid de Souza attı ve Kadıköyü ayağa kaldırdı tabi duygusal anlarda yaşadı,yaşattı.Formasını çok özlemiş bu anlaşılıyor.

EreN
26.Ekim.2007, 04:11
Kadıköyde De Souza şov :)
Deivid hoşgeldin be kardeş.. özlemişiz vallahi.
Bu arada tribünler adına da güzel bir gece oldu o kadar kaosun ardından.

barahir
26.Ekim.2007, 04:11
bu adamı bari kaçırmayalım yahu..

Universal
26.Ekim.2007, 04:13
Oh be sonunda oldu işte bu! :)

İlk kez bu kadar iyi oynadık. 80. dakikaya kadar rakibi pozisyona sokmadık. Mücadele ettik. İlk kez kazanmayı istedik. Arsenal'dan 5 yedik, gittik Bursa'ya 5 attık. Artık bundan sonra en kötü maçımız bu olsun. Helal olsun çocuklar.

Deivid de Souza ağladı artık söylenecek söz yok. Helali hoş olsun.

Tebrikler çocuklar. Çubuklu giymeye devam...

garydelgadov
26.Ekim.2007, 04:14
Deividin goLLe buLuşmasına sevindim.GeLdiği günden beri ona güvenen biri oLarak sevindim goLLe dönmesine.HayırLı oLsun.Umarım rakibimiz oLan Fenerbahçe bu maçLa birLikte Lige dönmüştür.İnanın zevki yoktu şu ana kadar Ligin.Haydi hayırLısı oLsun bakalım.(w)

DaveJones
26.Ekim.2007, 04:22
harika maç oldu...

bugra 1905
26.Ekim.2007, 04:32
Fenerbahçe Bundan Sonra Daha Derli Toplu Oynar Ve Dileğim Zor Olan Şampiyonlar Ligi Şansını Sonuna Kadar Sürdürmesi Bugün Fenerbahçenin Kazanması Aragones İçin İyi Oldu

Fernando Gago
26.Ekim.2007, 04:39
Hakeme rağmen bu maçı çok rahat kazandık Bu galibiyetle takım rahat nefes aldı . . .

Universal
26.Ekim.2007, 04:49
Deivid, rahmetli annesinin yanında olduğunu hissetmiş ve ağlamış.

a.arıcı-11
26.Ekim.2007, 05:08
Uğur Boral'ında dediği gibi ışığı gördük artık önümüze bakıyoruz.Umarım o ışık hiç sönmez artık

Universal
26.Ekim.2007, 05:11
Kanaltürk'ün muhabiri maç sonunda yönetici yaptığı röportajda, Fenerbahçe'nin devre arasında yabancı bir kaleci alacağını söyledi.

sanalkaos
26.Ekim.2007, 05:16
Deivid göz yaşlarını tutamadı
Sakatlığının ardından aylar sonra takımda yer bulan Deivid, Bursaspor’a karşı son dakikada attığı golden sonra göz yaşlarını tutamadı.Roberto Carlos’un pasıyla ceza alanında topla buluşan Brezilyalı oyuncunun şutunda top kaleciye de çarparak filelere gitti. Deivid golün ardından Roberto Carlos’un yanına giderek takım arkadaşına sarıldı. Göz yaşlarını tutamadığı görülen Deivid’in,yanına bazı takım arkadaşları da gelerek destek verdi.2008-2009 sezonu hazırlık kampında yaşadığı sakatlığın ardından uzun bir süre takımdan uzak kalan Deivid, Bursaspor maçıyla sahalara yeniden döndü. Teknik direktör Aragones, maçın 77. dakikasında Semih’in yerine Deivid’e görev verdi.

Hadi maçın adamı DEİVİD olsun.

Universal
26.Ekim.2007, 05:18
http://img367.imageshack.us/img367/5962/komadanktkjz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/komadanktkjz5.jpg/1/w466.png (http://g.imageshack.us/img367/komadanktkjz5.jpg/1/)

RaSenGan
26.Ekim.2007, 05:33
Tebrik ederim Fenerbahçe'yi.Çok iyi oynadılar ve maçı hakettiler.Verilmeyen penaltıda vardı.Deivid'in gol atmasına sevindim gerçekten.Sevdiğim bir oyuncuydu.:) Bursaspor'unda havası sönmüş oldu.Bu başarı asla Aragones'in değil sahadaki futbolcularındır.Aragones yine aynı tas aynı hamam.(:

KaPaLı
26.Ekim.2007, 05:34
Maçı tamamıyla unutmuşum izleyemedim. Teknik anlamda izlemeden birşey yazmam ama şunu söyleyeyim bazı arkadaşlar Alex attı kendini diyo, Adam top önünde kaleciyle karşı karşıya niye atsın kendini ? Ömer topa en ufak müdahele etse eyvallah direk sarı kart çıkarsın ama adam Alex'i biçmek için geliyo zaten.

Lugano'nun gol atmasına gerçekten çok sevindim Luciano'dan sonra Fenerbahçe'deki 2 numara sevdam hala devam ediyo :)

Neyse kazandık mutluyuz. Ama hala diyorum bu Volkan artık kredisini tüketmeye başladı.

Universal
26.Ekim.2007, 05:46
Neyse kazandık mutluyuz. Ama hala diyorum bu Volkan artık kredisini tüketmeye başladı.

Çoktan tükendi. Yabancı bir kaleci alıyoruz devre arasında.

Bu arada Kazım Kazım'ın babası ile konuşmuşlar. Oyuncuyu tekrar kazanmak için çalışıyorlarmış.

TR.CaPTaiN
26.Ekim.2007, 06:00
Bu arada Kazım Kazım'ın babası ile konuşmuşlar. Oyuncuyu tekrar kazanmak için çalışıyorlarmış.

Bence Kazım'ın Fenerbahçe'yi tekrar kazanmaya çalışması gerekiyor. Yaptığı hareketler hangi takımda oynadığının bilincinde olmadığını gösteriyor.

GodfatheR
26.Ekim.2007, 06:33
Söylenecek çok söz var.Hırs,mücadele,hakem bir çok şey var.Am tek birşey söylemek istiyorum ben.

Geri Döndük be geri döndük işte ;;)

Fernando Gago
26.Ekim.2007, 06:36
Fenerbahçe'nin yabancı kaleci alması gerektiğini sezon başında söylemiştim Josico yerine iyi bir kaleci almalıydık Volkan kaleci filan değil

Nocna Mora
26.Ekim.2007, 06:41
Evet De Sanctis kadar iyi belki ondan daha iyi bir kaleci almalı Fenerbahçe...

Rsa
26.Ekim.2007, 06:47
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa7.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa8.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa9.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa10.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa11.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-10-25_bursa12.jpg

GodfatheR
26.Ekim.2007, 06:47
Maçın başında Lugano'nun o golü atması ile takımın üstünden büyük bir yük kalktı.O golün ardından daha rahat oynayıp,daha rahat pas yapmaya,pozisyon bulmaya başladık.Hakemin müthiş (!) iki kararı ile maçın erken bitmesini önledi.Maç daha ilk yarıda hakem olmasa 3 olacaktı.

2. yarıda ilk yarıya göre daha da iyi bir FB seyrettik ve fark da geldi.Sezonun şu ana kadar ki en iyi futbolunu oynadık.Üst üste iki maç kazanmak çok önemliydi.Şimdi ES-ES maçınıda kazanıp GS maçını beklemeye başlayalım.Tek dileğim bu.

Ayrıca Deivid'in gol atmasına galibiyet kadar sevindim.Gerçekten golden sonra o duygusal anlar inanılmazdı.Sadece Deivid değil TV başındaki bütün F.Bahçeliler gözyaşlarını tutamadı.

Çok önemli bir galibyet aldık.Sezonun kırılma maçını kazandık.Artık önümüz açık.Seri galibiyetlerle şampiyonlukda bizde varız demeliyiz artık.Ayrıca büyük FB taraftarı büyüklüğünü gösterdi maç başında söylediğim gibi takıma büyük bir destek gösterdiler.Tek tek tebrik ederim hepsini.

Bu takımın en büyük sorunu özgüven,seri galibiyetlerle bu özgüven eksikliğide kalkacaktır takımın üstünden.:)

extensor
26.Ekim.2007, 07:23
Geçen sene başında Deivid'i gönderebilmek için Fenerbahçe taraftarının neredeyse imza kampanyası başlatmaya kadar giden çabalarıda unutulmasın.

Yine zico için geldiği ilk sezonun 5-8. haftaları arasıda. Yine aragonesgitsin .com lar vs.

Sonra da deivid gol attı ağladı ağlattı :D beni de güldürdü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada böyle hakemlik olmaz olamaz arkadaş ya. Bir Galatasaraylı olarak ben çok sinir oldum. Ayıptır bu. 44. dakika da ki penaltı nasıl olunurda es geçilir. Yazık diyorum yazık ötesi. Görmemek elde değil ki

Birde bloguma Bursaspor hakkında bir yazı yazmıştım. Ömer Erdoğan ve yanında ki stoperler ordusunun yetersiz olduğunu söylemiştim. Öncelikle bunların düzeltilmesi gerekiyor demiştim. 1. golde hata ilk yarıda verilmeyen golde hata penaltıda bodoslama giriş. Bu stoperle şampiyon olunmaz ki.

Ömer'i de çok severim çok karakterli adamdır. Ama kalitesi bir takımı ortasıralardan ileri de götürmez

scar face
26.Ekim.2007, 07:37
Boşuna Deivid Deivid demedik:) takımın ateşleyici gücü geri geldi ağladı,ağlattı..
Geri döndük...

JunkChorn
26.Ekim.2007, 09:01
Bence iyi yada kötü oynamak değil bu maçı kazanmaktı önemli olan.
Anca hiç bişey başlamadı ve bitmedi arkadaşlar.Dedim ki Arsenal maçı sonrası hala duruyor orda;

Bursayı yeneriz yine rahatlarız!Bu olmamalı..

Bordo61Mavi
26.Ekim.2007, 12:06
Fenerbahce'den coktandir patlama bekliyodum, biraz gec oldu ama. Bundan sonraki 3 hafta kadar cok onemli sanirsam Galatasaray maclari 3 hafta sonra. Ozamana kadar form tutmalari lazim, yenmeyihuy edinmeleri lazim.

Tekrar tebrikler tum Fenerbahceli arkadaslara ;)

Sekopej
26.Ekim.2007, 17:11
Maçı kazanak önemliydi ama bu şekilde kazanamk daha da iyi oldu. Bugün oyuncular mücadele etti, istedi, toptan kaçmadı ve sonucu aldık. Güiza aynı oyununu oynadı fakat diğerleri de ona uyuncu Güiza şov yapıyor, gereksiz koşuyor demedi kimse çünkü sırıtmadı, takım olarak iyiydik.

Selçuk Fenerbahçe forması altında en iyi oyunlarından birini oynarken atıldı. Ama çıkarken alkışlanıyordu demek ki sen yetersiz de olsan mücadele ettiğinde taraftar seni bağrına basar. Josico 60 dakika sahada kaldı, Selçuk'un hemen yanında değil biraz önünde oynadı, fizik gücü Maldonado'dan daha iyi, henüz onun için karar vermek erken ama tek ön libero oynarsak bu Losico olacaktır, onu gösterdi bize 60 dakikada.

Ben dün Carlos'u da çok beğendim. Sıfır hata ile oynadı, gerektiğinde hücuna çıktı, gollük paslar attı, 1 tane de asist yaptı. O da bu senenin en iyi oyununu oynadı. Geçmiş maçlarda sürekli hata yapan bir Carlos vardı, umarım bu şekilde devam eder, hatasız.

Uğur Boral'ın şansı da yanındaydı ve güzel bir gol attı. Son haftalarda en beğendiğim oyuncu kendisi. Takımda ender dikine giden oyunculardan. Arada yaptığı basit hatalar taraftarı sinirlendirse de Uğur bu takımın değişilmez oyuncusu olmalı.

Alex işini yaptı, verilmeyen bir penaltısı var. Rakibin gelişinden anlaşılıyor penaltı olduğu. Rakip topa müdahale etse tartışabiliri ama topa müdahalesi yok ve penaltı. Verilmeyen bir de gol var, bu olaylardan sonra oyuncularda bir yılma olmadı ve 2. yarı da iyi oyunu devam ettirdiler.

Semih'i geçen maçta da beğenmemiştim, bu maçtada beğenmedim. Arkadaşlarına uyamadı, sakatlığın etkisinden tam kurtulamadı sanırım, böyle giderse formayı kaptırabilir.

Volkan ilk golü çıkaramayabilirdi ama 2. golü kurtarması gerekirdi. Ne zaman gol yemeden bir maç kazanacağız acaba?

Deivid henüz hazır değil ama dün oynaması ve golünü atması ona çok büyük bir moral kazandıracak. 1 ay içersinde sanırım tam hazır hale gelecektir. Gol attı diye de fazla zorlamamak gerek her maçta.

Takım dün mükemmel miydi hayır ama bize bir ışık gösterdiler. Fenerbahçe bitmiş diyenleri yanılttılar. Arsenal maçı en dibe vurulmuş halimizdi, şimdi çıkışa geçme vakti. Dün takım mücadele etti, işte kötü olduğumuzda asıl böyle oynamamız gerek bizim. Böyle oynayabildiklerini de gördük. Özgüven gelince Selçuk'un, Uğur'un nasıl hareket ettiğini, rahat oynadıklarını sördük. taraftar artık onlara baskı uygulamamaları, daha rahat oynamalarını sağlamalı.

Gollerden sonra oyuncuların gösterdiği hırs ve birliktelik gelecek için olumlu bir işaret. Sanırım bu hafta kupa maçı var, sonra lig maçı ve sonrasında Galatasaray maçı. Önemli maçlar geldi artık, bu mücadeleyle 1-0 da olsa bu 3 maç kazanılırsa devre arasına kadar zirveden kopmamaış oluruz. 4-5 puan farkla devreyi bitirebilirsek, eğer devre arasında akılcı transfer yapılabilirse ilk 2 için mücadele edebiliriz. Şimdiki 3 maç çok önemli, dünkü mücadeleden sonra takımın daha iyi olabileceğini gördüm ve umutluyum. Farkı kapatamasak da en azından bu şekilde oynarsak farkın daha çok açılmamasını sağlayabiliriz.

Nocna Mora
26.Ekim.2007, 17:34
Sahasında Bursaspor’u 5-2 gibi farklı bir skorla geçen Fenerbahçe’de yüzler gülmeye başladı.
Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Aragones, “Bu zaferden dolayı çok mutluyum. Kalemizde gördüğümüz iki golde olmasa daha da mutlu olacaktım. Yediğimiz goller dışında sergilediğimiz performans beni oldukça memnun etti. Bu tür galibiyetler özellikle şu zor dönemimizde moralimizin düzelmesini sağladı” dedi.
İspanyol hoca, sözlerine “Teknik bir ekibiz. Sürekli paslaşarak oyunun hakimi olmak amacındaydık. Ancak bazen hala uzun toplarla çıkmaya çalışıyoruz. Bunu yapmamız gerekir. Zamanla daha da iyi olacağız” diyerek devam etti.
Aragones, Deivid ile ilgili sorulan bir soruyu ise “O, bizim için çok önemli bir futbolcu. Kafasında hala bazı sorunlar yaşıyor. Onları da hallettikten sonra bize çok daha fazla katkı gösterecektir” diye cevaplayarak açıklamalarına son verdi.

El Comandante
26.Ekim.2007, 17:40
Fenerbahce dün cok iyi mücadele etti,ama cok iyi oynadigi anlamina gelmez bu.
Oyuncularda hirs vardi ve dipten kurtulmak icin kendilerini affetirmek icin ellerinden geldigince mücadele ettiler.Bursaspor macinda alinan galibiyetin temel nedeni budur.
Cok iyi oynamadi dedim cünkü halen sorunlari var Fenerbahce´nin ve halen kadrosunun sampiyonluga oynayacak bir kadro oldugunu düsünmüyorum.Devre arasina kadar zirveden kopmazlarsa,düzgün kaliteli transferler yaparlarsa iste o zaman Fenerbahcenin sansi var demektir.Ama devre arasinda da transfer cok zor,hele kaliteli oyuncu alabilmek daha da zor,fiyatlari 2 katina cikiyor kulüpler satmak istemediginden.Fenerbahce simdiden arastirmaya baslasin ...

Bursaspor cok kötüydü dün,defansi rezaletti,yol gecen hanina döndü.
Lige verilen ara Bursaspor´a yaramadi,önce Eskisehirspor´a,sonra da Fenerbahce´ye karsi kaybettiler.Durum alarm veriyor,bakalim Samet Aybaba nasil yaptirimlar uygulayacak ...

TR.CaPTaiN
26.Ekim.2007, 18:05
Volkan Ballı Lugano ile hakem arasında hava atışı yapıyor. :p

http://img137.imageshack.us/img137/1408/hakemwv1.jpg (http://imageshack.us)

http://img296.imageshack.us/img296/4085/taraftarqd9.jpg (http://imageshack.us)

Memedov
26.Ekim.2007, 18:30
Maçtan önce Fenerbahçe 5 atar dedim, nitekim 5 attı.

Fenerbahçe geri döndü, umarım Bursaspor düşüşe geçmez.

GeNç KaRTaL
26.Ekim.2007, 19:12
Dün Fenerbahçeli oyuncularda ayrı bir istek,hırs vardı.İlk devrede ve 2.devrede erken gelen goller Bursa'nın direncinin kırılmasına sebep verdi.Bursa defansı bu maçta gerçekten çok kötüydü.Yenilen gollerin çoğunda hatalıydılar.Bu 2 faktör farklı galibiyetin ana sebeplerinden.Fakat ilk başta yazdığım Fenerbahçeli oyuncuların arzulu oyunları en temel sebep.Dün kendilerini affettirmek için ve kötü gidişe bir dur diyip tekrar çıkışa geçmek için oynadılar.Ellerinden geleni yaptılar.Şimdi önlerinde 3 maçlık bir periyot var ve bu maçlardan alınacak 3 galibiyet ile düzlüğe çıkabilirler..Bursaspor ise lige çok iyi başlamıştı.Fakat 2 haftadır mağlup oluyorlar.Çok erken düştüler.Umarım bu düşüşleri çok daha fazla sürmez ve yukarıda kalarak lige renk katmaya devam ederler..

Universal
26.Ekim.2007, 20:08
Pankart süper; "O forma için biz ölürüz, siz savaşın yeter."

Penaltı Pozisyonu:

http://img259.imageshack.us/img259/3041/alexpenaltxf2.jpg

barahir
26.Ekim.2007, 21:23
Keşke o Pankartı İngilizce yazsalardı:)

Fernando Gago
26.Ekim.2007, 21:28
Ali Bilgin de Aragones'in jokeri oldu Dün yine farklı bir pozisyonda oynamasına rağmen sırıtmadı ...

barahir
26.Ekim.2007, 21:34
Evet Ali Bilgin Kendini hatırlatmaya başladı? Geçen yıl ruhsuz, uyuşuk olan adam bu yıl canlanmaya başladı..

scar face
26.Ekim.2007, 22:17
Pankarttaki o söz her seyi anlatıyor zaten....
Ali Bilgin iyi bir yedek olur bu takımda ama öncelikle Burak'ı kazanmak lazım..

KaPaLı
26.Ekim.2007, 22:18
Pankarttaki o söz her seyi anlatıyor zaten....
Ali Bilgin iyi bir yedek olur bu takımda ama öncelikle Burak'ı kazanmak lazım..

Burak sağ açık olarak oynamaya devam ederse biz onu kaybederiz.

scar face
26.Ekim.2007, 22:24
Burak sağ açık olarak oynamaya devam ederse biz onu kaybederiz.
Bende onun forvette oynamasını istiyorum doğru sağ kanatta etkili olamıyor Guizayla denemek iyi olur mesela Semih formsuz sakatlığın etkisinden cıkamadı...

Universal
26.Ekim.2007, 23:30
Ali Bilgin de Aragones'in jokeri oldu Dün yine farklı bir pozisyonda oynamasına rağmen sırıtmadı ...

Kesinlikle joker oldu. Artık Aragones nerede eksik varsa orada oynatacak. Stoper bile olursa şaşırmamak lazım.

Evet Ali Bilgin Kendini hatırlatmaya başladı? Geçen yıl ruhsuz, uyuşuk olan adam bu yıl canlanmaya başladı..

Ali Bilgin iyi oynamassa gönderileceğini anladı. Çünkü; bu sezon bişey yapamassa son sezonu olur.

JunkChorn
26.Ekim.2007, 23:51
Batuhan bunu her oyuncu anlamalı bence.

İlhan bir parlama yapmalı , Gürhan'ın anlık parlamalarını 90dakikalara yaymalı.
Herşeye rağmen Can bi yerlere gidecek kadar iyi olmalı!
Yasin'i kaybetmemeliyiz.Volkan Babacan bu takımda oynayabileceğini göstermeli.

İlla yol gözükünce mi Ali gibi parlayacaklar?

Universal
27.Ekim.2007, 03:20
Batuhan bunu her oyuncu anlamalı bence.

İlhan bir parlama yapmalı , Gürhan'ın anlık parlamalarını 90dakikalara yaymalı.
Herşeye rağmen Can bi yerlere gidecek kadar iyi olmalı!
Yasin'i kaybetmemeliyiz.Volkan Babacan bu takımda oynayabileceğini göstermeli.

İlla yol gözükünce mi Ali gibi parlayacaklar?

İlhan rahat daha 19-20 yaşında. Diyor nasıl olsa gencim göndermezler. Gürhan'da aynı düşüncede. Zaten Can gideceğinin farkında. Yasin ise artık bu sezon bişey yapmassa oda gidecek. Volkan Babacan'da genç...

Varonil
27.Ekim.2007, 04:22
Komadan çıkıyoruz yavaş yavaş.Herşey tozpembe değil ama daha çok yol alacağız,herşey daha güzel olacak.

Maça gelince,çok keyifli bir maç oldu.7 gollü bu maçı seyrettirdikleri için hem Fenerbahçeye,hem de Bursaya teşekkürler.

Oynanan futboldan çok sahada olan mücadele,takımın birbiri ile kenetlenmeye başlaması biraz olsun geleceğe ışık tuttu diyebilirim.

Deivid daha tam olarak hazır değil.Sakatlığını psikolojik olarak atlattığında daha iyi olacak.Yalnız attığı golden sonra hem kendisi ağladı,hemde tv başında beni ağlattı.Çok sevindim Deivid'in gol atmasına.

Herşey daha güzel olacak,kazanma alışkanlığımızı yeniden kazanmamız lazım.Şimdi hafta arasında Ankaragücü ile oynayacağımız bir kupa maçı,sonra sırasıyla Eskişehir,Arsenal ve Galatasaray maçları var.Bu süreci en az kayıpla geçersek herşey daha güzel olacak.

Universal
27.Ekim.2007, 05:54
http://img208.imageshack.us/img208/3206/puandurumubz4fp8.png (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/puandurumubz4fp8.png/1/w842.png (http://g.imageshack.us/img208/puandurumubz4fp8.png/1/)

scar face
27.Ekim.2007, 06:06
Değişen pek bişey yok gibi ama .... aması var işte...

Sir FRD
27.Ekim.2007, 06:49
http://img208.imageshack.us/img208/3206/puandurumubz4fp8.png (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/puandurumubz4fp8.png/1/w842.png (http://g.imageshack.us/img208/puandurumubz4fp8.png/1/)

geçen seneyle kıyaslanmamalı Fenerbahçe geçen sene de ligde başarılı olunmadı çünkü

TR.CaPTaiN
27.Ekim.2007, 07:32
Ben bunca yıldır Alex'in hakemi aldatmaya yönelik kendini yere attığını görmedim.

+
Böyle bir pozisyonda dahi -haksızlığa uğramasına rağmen- hakemin omzunu hafiften sıvazlayarak nerdeyse özür diliyor Alex. Fenerbahçe kaptanlığına da böyle beyefendi bir kişi yakışır.

JunkChorn
27.Ekim.2007, 07:57
Fenerbahçe kaptanlığı değil Türkiye'de her takım kaptanlığı bunu gerektirir ama maalesef bazı kendini bilmezler farkında değil..

Bir camiaya mal olmuş isim olmanın bilincinde olmayanlar utansın abi.

extensor
27.Ekim.2007, 09:11
Hakikatten öyle helal olsun Alex'e. Bir Galatasaray'a kaptan olmuş karakter topluluklarına bakın. Gol olan pozisyona ofsayt diye kaç dakika itiraz ediyorlar. Birde bu adamın tek başına verdiği derse bakın.

20 seneyi aşkındır benim tuttuğum takımda Ergün hariç bir tane kaptanlık vasfı taşıyan insan görmedim. Alın Ayhan son dakika da zorla kırmızı görmüş ki çok formda. ayrıca çok önemli haftalar oynayacak Galatasaray. Ayrıca sakat sayısıda çok.

Güzel iki pozisyon ve iki olay. Ekranlara taşıyıp çocuklara öğretilmeli. İyi hareket kötü hareket diye. Yada daha net konuşacak olursak. Adamlık - çirkeflik diye