Log in

View Full Version : Trabzonspor - Gaziantepspor [ TSL 8. Hafta ]

GeNç KaRTaL
24.Ekim.2007, 06:22
http://img79.imageshack.us/img79/1084/tsgantnz0.jpg (http://imageshack.us)

shamur1
24.Ekim.2007, 06:57
Revizyon!

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/10/7_232110_ts_revizyon2310_414_232.jpg

Trabzonspor´un ilk kez her hattıyla eleştirilmesi teknik heyeti harekete geçirdi... Yanal´ın, Antep sınavı öncesinde yenilik yapacağı öğrenildi.

Tek forvete dönüş!

Yanal'ın bir başka değişikliğe de hücumda gitmesi bekleniyor. Çift forvet ile mücadele edilmesine rağmen Umut Bulut ve Gökhan Ünal’ın durgunluğu Trabzonlular’ı rahatsız ediyor. Tek forvete dönüp gerisinde İbrahima Yattara, Isaac Promise ve Colman’lı bir üçlü kullanması öngörülüyor. Bu durumda Trabzonspor’un Gaziantepspor müsabakası öncesinde; Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Isaac ve Gökhan Ünal ilk 11’ine yaklaştığı gözleniyor.

Benim de istediğim sistem bu eğer bu sistem ve kadroyla maça çıkarsak çok rahat kazanırız.

Varonil
24.Ekim.2007, 07:17
Haftanın en keyifli maçlarından biri olmasını beklediğim bir maç.Skoru kestiremiyorum,beraberlik ön planda fakat bir kazanan olursa o da Trabzonspor olur.

Bordo61Mavi
24.Ekim.2007, 10:32
Song'i sag beke cekmesi lazim. Ortada Giray ve Egemen oynamasi lazim. Serkan defans oyuncusu degil.

Bu maci almamiz lazim, yoksa isler cok daha kotuye gidecektir, mutlak 3 puan gerekli

Trabzonspor
24.Ekim.2007, 19:02
ik ekipte gecen hafta kaybetti.bu hafta biz içerde taraftarımız önünde olacağız ve gecen haftanın vermiş olduğu moral bozukluğu ıkı takımdada olur ama biz çabuk atlatıp 3 puanı alırız

El Comandante
24.Ekim.2007, 21:24
Cok keyifli bir mac olacak bence.Iki takim da iyi top oynuyorlar,gecen hafta aldiklari maglubiyetlerden dolayi 2 takim da maca asilacaklardir.Gaziantepspor´dan en az 1 puan bekliyorum.

bugra 1905
25.Ekim.2007, 01:05
Galatasaray Maçından Sonra Ersun Yanal Sendromu Başlayacaktır Gaziantep Yada Beraberlik Diyorum Ha Trabzon Yenersede Şaşırmam Çünkü Kadrosu Antepten Çok İyi Ama Dediğim Gibi Ersun Yanal Sendromunun Başlaması Yakındır

shamur1
25.Ekim.2007, 02:49
Ersun Yanal sendromu diye bir şey yok. Geçen maçta hatasını anlamıştır Umut - Gökhan lı çift forvet sisteminde ısrar etmeye gerek yok umarım gazetelerde yazılanlara göre Antep maçına tek forvet arkasında Colman , Isaac , Yattara lı bir sistemle çıkması bekleniyor ve bana göre de en ideal olan sistem budur.

Sylva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin Selçuk

Yattara Colman Isaac

Gökhan Ünal

bugra 1905
25.Ekim.2007, 02:56
Serkanın Sağ Beke Koyma Alışkanlığı Bir Türlü Bitmedi Adam Sağ Bek Değil Ama Fenerbahçede Daumdan Beri Sağ Bek Bence Serkan Sağ Beke Konulmamalı Orta Sahada Oynamalı Ne Olursa Olsun Ayrıca Şunu Herkes İyi Bilirki Ersun Yanalın Yönettiği Takımlarda Hep Önce Bir Parlama Sonra Düşüş Olur Trabzon Düşüşe Geçeceğinin Sinyalini Galatasaray Maçında Verdi Gaziantep O Boğucu Orta Sahası İle İyi Sıkıştırma Yaparsa Serkanı Yattarayı Isaacı Tutarsa Ben En Az 1 Puanı Alır

shamur1
25.Ekim.2007, 03:24
Serkan mecburiyetten orda oynar. Olsa şöyle adam gibi bir sağ bek de Serkan'ı ortasaha da değerlendirebilsek son maçlarda ortasaha da mükemmele yakın oynadı nerdeyse. Ama sağ bek Tayfun olmuyor o da apaçık ortada.

Düşüş falan yaşayacağımızı sanmıyorum. Manisa ile Trabzon bir değil. Diğer takımlarında Gençlerbirliği , Denizli , A.gücünde önemli bir düşüş yaşamadı çünkü.

bugra 1905
25.Ekim.2007, 03:34
Doğru Tayfun Orada Yetersiz Ara Transferde Sadri Şener Bir Sağ Bek Almalı

shamur1
25.Ekim.2007, 05:17
Beşiktaş puan kaybetti , bu maçı kazanıp liderliği geri alırız..!

Trabzonspor
25.Ekim.2007, 05:44
Serkanın Sağ Beke Koyma Alışkanlığı Bir Türlü Bitmedi Adam Sağ Bek Değil Ama Fenerbahçede Daumdan Beri Sağ Bek Bence Serkan Sağ Beke Konulmamalı Orta Sahada Oynamalı Ne Olursa Olsun Ayrıca Şunu Herkes İyi Bilirki Ersun Yanalın Yönettiği Takımlarda Hep Önce Bir Parlama Sonra Düşüş Olur Trabzon Düşüşe Geçeceğinin Sinyalini Galatasaray Maçında Verdi Gaziantep O Boğucu Orta Sahası İle İyi Sıkıştırma Yaparsa Serkanı Yattarayı Isaacı Tutarsa Ben En Az 1 Puanı Alır

o dedğin düşüş olmadı gs maçındada iy drendik pozisyonda bulduk ancak gıole cevıremedık.ayrıca o takımların düşüş yaşaması tamamen liderlik piskolojisi kaldırmamakatn oluyor burda takım bole baskıya alıskın oyuncular alıskın taraftar şampiyonluk konusunda cok istekli sorun olmaz.

bjk ppuan da kaybettı bu mac dahada bi öenm kazandı

nekop
25.Ekim.2007, 07:57
Ersun Yanal hoca ise asıl bu maça geçen haftaki sistemle çıkartır takımı...

extensor
25.Ekim.2007, 08:22
Zorda olsa Trabzonspor kazanacaktır. Ancak trabzonspor çokta iyi bir takım değil. Düşüş boy gösterecek ileriki haftalarda. Özellikle anadolu deplasmanlarında çok puan kaybedecek Trabzon

shamur1
25.Ekim.2007, 09:01
Bu maçı kazanırsak 11.haftaya kadar çok rahat bir fikstüre sahibiz rakipleri ise zorlu maçlar bekliyor.

Trabzonspor

Antep (ev)
Belediye (Olimpiyat)
Hacettepe (ev)

Beşiktaş

Sivas ( ev ) 1-1
Kayseri (dep)
Kocaeli (Ev)

Galatasaray

E.Şehir (dep)
Antep (ev)
F.Bahçe (dep)

F.Bahçe

Bursa (ev)
E.Şehir (dep)
G.Saray (ev)

DisCo
25.Ekim.2007, 16:37
ayrıca o takımların düşüş yaşaması tamamen liderlik piskolojisi kaldırmamakatn oluyor burda takım bole baskıya alıskın oyuncular alıskın taraftar şampiyonluk konusunda cok istekli sorun olmaz.

Trabzonspor düşüş yaşar veya sonuna kadar lider götürür. Burasını zamanla göreceğiz. Ancak Song, Serkan Balcı ve aklıma gelmeyen bir iki kişide olabilir. Bu oyuncular dışında baskıyı kaldırabilecek tecrübeli oyuncuların olduğunu düşünmüyorum. Çünkü birşeye karşı tecrübeli olmanız için görüp geçirmeniz gerekiyor. Tek tek oyuncuları baz aldığımızda kaçı uzun süre liderlik ünvanını taşıyan bir takımda oynadılar. Trabzonspor ismini düşünürsek şampiyonluğada alışıktır başarılarada ama Trabzonspor ismini şuan temsil eden oyuncuların bu tecrübede olduğunu düşünmüyorum.

Trabzonspor
25.Ekim.2007, 19:25
burak en azından mıllı takım gormus adamlar var yattara,bi dünya kupası gormus slyva,song serkan milli takımda oynamış serkan,gökhan,umut ,selçuk,tolgada oynadı ama onu salla zarardan baska bıse degıl :D,hüseyin var aurelio yokken hep o oynardı milli takmda.ayrıca issac adam olimpiyatlarda felan oynadı yeteneği var herlde takımda uluslarası tecrubesı olmayan bi colman var oda yetenekli sonucta delgadodo görmedi bole tecrubeler ama oynuyor yani camia şampiyonluklara alışık basarıya alışık senınde dediğin gibi ama diğer takımlarında bçle değildi manısadayken bitek selcuk seçılmişti milli takıma

GeNç KaRTaL
25.Ekim.2007, 20:46
Lige çok iyi başlayan ve geçen hafta kaybeden 2 ekip.2 takımında iyi bir kadrosu var.Bu yüzden zevkli geçecek bir karşılaşma bekliyorum.3 skordan hangisi olursa şaşırmam.Bu maçta hocaların faktörüde önemli.Ayrıca Trabzon'un evinde olması onları bir adım öne geçiriyor.Beklentim ise Trabzon'un puan kaybetmesi.Sanırım bizi bu hafta 3 puan aldığı takdirde geçebilecek tek takım Trabzonspor..

shamur1
26.Ekim.2007, 01:10
TRABZON'DA LİDERLİK HESAPLARI!..

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/59435_1_081020133300.jpg

Turkcell Süper Lig'de yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılarak liderliğe yükselmek amaçlıyor.

Geçen hafta Galatasaray'a yenilerek liderliği Beşiktaş'a kaptıran Trabzonspor, siyah-beyazlı takımın dün akşam Sivasspor ile berabere kalmasının ardından, tekrar liderliği ele geçirmek istiyor.

Sahasında 278 gündür yenilmeyen bordo-mavililerde, kaleci Tolga Zengin'in yerine Sylva'nın, savunmada da Egemen'in yerine Giray'ın ilk 11 de forma giymesi bekleniyor. Bu futbolcular ilk 11 de sahaya çıkmaları halinde ilk kez bordo-mavili forma altında görev yapmış olacaklar.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmada, Sylva, Serkan, Song, Giray, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Isaac (Yattara), Umut ve Gökhan 11'iyle mücadele etmesi bekleniyor.

bugra 1905
26.Ekim.2007, 04:37
Bence Gökhanı Kesip Isaac Promise İle Başlasa Sağda Yattara Oynasa Daha İyi Olurdu Aslında Gaziantep Gibi Orta Sahası İyi Bir Takım Karşısında 4-5-1 Sağ Kanat Sol Kanat Isaac Promise Oynasa Forvet Umut Başlasa Trabzon İçin Daha İyi Olurdu

Trabzonspor
26.Ekim.2007, 19:54
Bugüne dek iki takım arasında yapılan 44 maçta, Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 24-9 üstünlüğü bulunuyor. 11 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Takımımız söz konusu karşılaşmalarda 78 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 41 gol gördü.
Takımımız, Gaziantepspor ile bugüne dek sahasında yaptığı maçlarda tek yenilgisini 1998-99 sezonunda 1-0'lık sonuçla aldı.
Ekibimiz, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibi karşısında 24 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 55 gol atarken 5 gol yedi.
Takımımız, Gaziantepspor karşısında farklı galibiyetlerde elde etmeyi başardı.
Bordo-Mavili ekibimiz 1981-82 ve 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2'lik sonuçla sahadan galibiyetle ayrıldı.

GeNç KaRTaL
27.Ekim.2007, 00:29
Herkes Tolga'ya yüklendi geçen hafta.Sylva oynamalı denildi.Slyva 10 dakika itibariyle 2 tane kritik hata yaptı ama değerlendiremedi Antep.Bakalım ne olacak kalan dakikalarda..

bugra 1905
27.Ekim.2007, 01:00
Yinede Tolgadan İyidir Ama Biraz Kilo Sorunu Vardı Sylvanın O Ne Alemde Acaba

nekop
27.Ekim.2007, 01:12
Herkes Tolga'ya yüklendi geçen hafta.Sylva oynamalı denildi.Slyva 10 dakika itibariyle 2 tane kritik hata yaptı ama değerlendiremedi Antep.Bakalım ne olacak kalan dakikalarda..

Şemsi sen bir Beşiktaşlı olarak Runje'nin ilk zamanlarınıda sonradan ortaya koydugu performansıda yakından bilen birisin ve ben açıkcası bu maç isterse 10 tane kritik hata yapsın haftaya yine Sylva'nın oynamasından yanayım ondanda Runje gibi bir çıkış bekliyorum.3 seneye yakındır Tolga oynuyor şöyle üst üste 2 iyi maç çıkarmadı.

bugra 1905
27.Ekim.2007, 01:30
Arkadaşlar Maç 1-1 Devam Ediyor 47de Beto 48de Gökhan Ünal Attı

sakary Ali
27.Ekim.2007, 01:41
İlk golü antep atmış sonra hemden yemiş :D

Emurafu
27.Ekim.2007, 02:02
İnsallah maç berabere biter:D:D..Bu sonuç Galatasaray'a yarar..

nekop
27.Ekim.2007, 02:17
Bitti maç...1-1

El Comandante
27.Ekim.2007, 02:39
Gaziantepspor´dan 1 puan bekliyordum,güzel oldu.(=

shamur1
27.Ekim.2007, 02:42
Şimdi bu maçı kazansak 3 puanı alsak lider de olsak ne olacaktı ? Hiç..

Koskoca 1 hafta herkes bas bas bağırdı Bu takım Gökhan ve Umut ile çift forvet oynamaz , bu adamlar anlaşamıyor takımı eksik oynatıyorlar.

Hafta içi gazetelerde haberler çıktı tek forvet Gökhan arkasında Colman , Isaac , Yattara ama aradan 1 hafta geçmesine rağmen değişen hiçbir şey yok.

Ersun Yanal hoca falan değildir bırakın bu maçı geçen 7 maçta kötü oynayan Gökhan - Umut ikilisini hala bozmuyor , yetmemiş gibi Yattara'yı oyundan alıp Isaac'ı sokarak tek kanadı olan bir takımı kanatsız hala getiriyor. Maç boyunca hiçbir olumlu hareketi bulunmayan Umut'a nasıl göz yumuyor anlamış değilim. Bütün bu olanları Ali ,Veli görüyorken bunca yıl teknik adamlık yapmış Ersun Yanal göremiyorsa lider olsak ne olacak , kazansak ne olacak.

Neyse Colman bugün mükemmel oynadı , Gökhan yine gol kaçırsa da en azından pozisyona girebilen bir forvet .

Yattara - Isaac değişikliği yerine Umut -Isaac değişikliğini yapamıyacak kadar beceriksiz , oyunu okuyamıyan bir teknik adamdır Ersun Yanal. Artık ne kendisine , ne de futbol bilgisine inancım yok.

bugra 1905
27.Ekim.2007, 02:45
Benim Dediğim Gibi Ersun Yanal Sendromu Başladı Trabzon İçin Çok Kötü Oldu Bu Puan Kaybı Gaziantep Bu Sene Çok Can Yakacak

extensor
27.Ekim.2007, 02:49
Ersun Yanal sandromu diye bir şey yok bence. Kadro yetersizliği sendromu var.
Ayrıca 2. kaptanın hala Yattara olması benim adıma çok üzücü.

shamur1
27.Ekim.2007, 03:04
Kadronun yetersizliği falan yok , teknik adam yetersizliği var.

Ersun Yanal hoca falan değildir. Nasıl Aragones'in Fener'i bu durumlara düşüyorsa Trabzonspor'da da tablo aynı.

Trabzonspor
27.Ekim.2007, 04:50
Ersun Yanal sandromu diye bir şey yok bence. Kadro yetersizliği sendromu var.
Ayrıca 2. kaptanın hala Yattara olması benim adıma çok üzücü.

yattara 2. kapyan değil song kaptan

maça gelelim
takım cok iştahlı oynuyor seyirceiler takıma tamm destek verıyo bunlar hoş ayrıca tribünün sahaya yaklasması cok ıyı oldu.

kalecımız yıne kotu yıne kotu şenol güneşten sora bi kaleci gelmedi bu takıma şu onuru bı denesek artık o cocukta cok iş var.

serkan balcıyı çok beğendim.geride ilerde ve artık orta açmayıda beceriyor gecen yıldan bu yana baya bi gelişme sergledi.

defasnta yne basit hatalarla rakibe pozisyon verdik.

selçuk bi var bi yok

yattara zaten kanatı taşıyan adam tek kanat oynuyoz.

colman bugün süperd bencede emraha katılıyorum yorulunca oyundan düştü ama çok hoşuma gitt çok şeyler kattı oyuna tekniği gercekten çok iyi ilerleyen haftalarda daha da iyi olacagına inanıyorum.

gökhan ıyı güzel takımın en golcüsü ama yapma etma kardeşim kacırma şu boş pozısyonlarıda ya

umut koşuyo basıyo mücadele edıyo herseyı yapıyo ama bı gokhanla yardımlasmayı bıde bitiriciği yapmıyor

umut gokhan anlaşamıyor bunları artık ayrımalı 4-5-1 diyoruz kaç haftadır ama yok ısrar edıyo aynı seyde ersun hoca kendınden soğutuyo taraftarları artık yanlışları gormeli ceyhunuda olumlu gordum maça soradan girince

kısıca yıne dıyorum hatalardan ders alması şart liderlk şansını elinn tersiyle ittik resmen heleki içerde bi maç bu dahada kötü bakalım neler gorecez ilerk haftalarda

Sir FRD
27.Ekim.2007, 07:00
Trabzon dikkat etmeli yoksa klasik Ersun Yanal takımı olabilir lige iyi başlayıp 2 maç yenildikten sonra çöküşe geçebilir

extensor
27.Ekim.2007, 07:31
Bu takımda şampiyon olabilecek bir kaleci varmı?
Sağ bek varmı?
Ön libero varmı?
Sol açık varmı?
Yabancıları diğer üç büyüklerinkiler kadar kaliteli mi?
İlk 18 inde tayfun coraların olduğu takım şampiyon olamaz arkadaşlar. Bence bu iş böyle. 24. hafta veya ona yakın haftalarda da Ersun hoca gönderilir. Trabzonspor ligi 4-5. bitirir.

Bordo61Mavi
27.Ekim.2007, 11:16
Hic bi kotu elestiriye katilmiyorum, takim bugunde cok iyi oynadi. Gokhanda bi sansizlik var, 100 de 100luk pozisyonlari atamiyor.

Umut u elestirmeyin, formsuz Gokhanin o pozisyonlara girmesindeki tek sebep.

Maci koparacamiz yerlerde koparamiyoruzz, yoksa hersey daha guzel olacak . . .

GeNç KaRTaL
27.Ekim.2007, 14:47
Maça 2 tarafta karşılıklı poziyonlarla başladı.Bu dakikalarda en dikkat çekici pozisyon Sylva'nın vuruşunun Tabata'ya çarpıp az farkla çıkmasıydıTrabzonspor ev sahibi olmasının verdiği avantajla ilerleyen dakikalarda oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Net pozisyonlar buldular fakat değerlendiremediler.Özellikle Gökhan Ünal..

2.yarıda ilk yarı gibi başladı.Karşılıklı ataklar vardı ve yine ilerleyen dakikalarda Trabzon sazı eline alan taraftı.2.yarının başında Antep golü buldu Beto ile ama Trabzonspor'un yanıtı geç olmadı.Bu golün erken gelmesi çok iyi oldu gerçekten onlar adına.İlerleyen dakikalarda gelmeyen golün baskısı oyuncuları dahada zorlayabilirdi.Trabzonspor'un şanslı olduğu anlardan biriside Tabata'nın 1-1 den sonra bomboş kaleye gol atamamasıydı.Gol olsa yine işleri zorlaşacaktı..

Beklediğim gibi zevkli bir mücadele oldu.2 takımda ellerinden geleni yaptılar ve maç berabere bitti.Bu sonuçtan en çok bu hafta puan kaybı yaşayan biz mutlu ayrıldık sanırım.Puan kaybetmemize rağmen liderliğimiz devam ediyor..

Şemsi sen bir Beşiktaşlı olarak Runje'nin ilk zamanlarınıda sonradan ortaya koydugu performansıda yakından bilen birisin ve ben açıkcası bu maç isterse 10 tane kritik hata yapsın haftaya yine Sylva'nın oynamasından yanayım ondanda Runje gibi bir çıkış bekliyorum.3 seneye yakındır Tolga oynuyor şöyle üst üste 2 iyi maç çıkarmadı.

Ben zaten orada bu kalecide kötü çıktı manasında yazmamıştım.Tolga o kadar eleştirildi,Sylva kaleye geçmeli denildi.Birde üstüne bu hatalar gelince bu maçta ilginç bir tesadüf oldu.Onu belirtmek istemiştim.Sylva uzun süredir maç yapmıyor ve maç eksiği var.Bundan dolayı normal böyle bir hata yapması.Bu onun kötü kaleci olduğunu göstermez.İlerleyen haftalarda her şeyi daha güzel anlayacağız..Ayrıca bu hatalardan dolayı gol yemediği içinde çok şanslı gerçekten.Yeseydi kendisi adına kötü şeyler olabilirdi..

shamur1
27.Ekim.2007, 17:39
Bu takımda şampiyon olabilecek bir kaleci varmı?
Sağ bek varmı?
Ön libero varmı?
Sol açık varmı?
Yabancıları diğer üç büyüklerinkiler kadar kaliteli mi?
İlk 18 inde tayfun coraların olduğu takım şampiyon olamaz arkadaşlar. Bence bu iş böyle. 24. hafta veya ona yakın haftalarda da Ersun hoca gönderilir. Trabzonspor ligi 4-5. bitirir.

Yahu sen nıye her zaman Trabzon'u eleştiriyosun ?

Bu saydıkların hadi diyelim bizde yok , senin takımın 4/4 lük mü ? Görüyoruz işte Eskişehir Gs'yi 4-2 yendi peki bu saydıklarından hangileri Eskişehir'de mevcut ? Senin mantığına göre kadrosu iyi olan takımlar her maçı kazanacak . Ama yok öle birşey kadrodan önce bir takımı oynatan teknik adamdır.

Sivasspor çok mu kaliteli takım ? Hayır ama başındaki hoca bu işi biliyor. Fm değil ki bu diz takımı devam et de.

jarosik_61
27.Ekim.2007, 17:52
Hic bi kotu elestiriye katilmiyorum, takim bugunde cok iyi oynadi. Gokhanda bi sansizlik var, 100 de 100luk pozisyonlari atamiyor.

Umut u elestirmeyin, formsuz Gokhanin o pozisyonlara girmesindeki tek sebep.

Maci koparacamiz yerlerde koparamiyoruzz, yoksa hersey daha guzel olacak . . .

arkadaşa katılıyorum sonuna kadar.maçı staddan seyrettim öle bir kötü karamsarlığa kapılmadım takım büyük bir azimle oynuyor iştahla golü yedikten sonra cevap verebiliyor.antalya,konya ve antep maçlarında geriye düştük ama takım oyundan kopmadı ister şans deyin ister başka bişe geriden gelip o maçları almıştı.sizin gibi kötü bakamıyorum bu takıma.benim eleştireceğim tek nokta çok kolay kontra atak pozisyonu vermemiz adamlar 2 tane çok net gol kaçırdı bir tabatanın boş kaleye atamadığı bide m.yozgatlının direğin dibinden giden şutu var ama bunlar dışında her şey iyi gidiyor trabzonspor için karamsarlığa lütfen kapılmayın.

Trabzonspor
27.Ekim.2007, 18:05
ya bu karamsarlıga kapılmak degıl bene oyundan memnumum ama bu bıreysel ahatalr cok oluyor.

emraha katılıyorum takımı oynatan hocadır elındekıne gore taktık yapmalısın taktıge gore adamalrı sokmaya urasma,ben bu taktıkte oynucam dıyosan ona gore transfer yapacaktı baktı olmuyo neden hala 2 forvette ısrar edıyor anlamıyorum bıze b yararı olmadı k 2 forvetın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca forvetlerımzde tektip bi fatih gibi mehmet gibi topu ayağında tutan adam yok

shamur1
27.Ekim.2007, 18:14
Ya arkadaşlar bari sizler yapmayın. Tamam takım çabalıyor ediyor ama olmuyor işte. Umut - Gökhan ikilisi anlaşamıyor , birbirlerini tamamlıyamıyorlar. 8.Haftaya geldik hangi maçta Umut-Gökhan ikilisi birbirlerini pozisyona soktular ? Hiç gördünüz mü ?

Gs maçı ve Antep maçı kaybedilen 5 puanın sebebi Ersun Yanal'dır. Oyuncu seçimleri , sahada ki diziliş , oyuna müdahalede yanlış kararlar.. daha nolsun ?

İlk yarı maçı koparabilirdik doğru ama futbol bu kaçırırsın , edersin. 2.yarıda herkes Umut- Isaac değişikliğini bekliyordu hatta maça da Umut ile çıkması da gereksizdi ama madem çıktın koskoca 45 dakika da tek bir olumlu iş yapamayan Umut'u dışarı alacağına Yattara'yı çıkarıyorsun oyundan.

Bunun adı ezberciliktir. Gs maçında Isaac- Yattara değişikliği , bu maçta Yattara- Isaac değişikliği.

Umut'u falan nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum. 1 tane top indiremedi , ayağındaki topu tutamadı , her maç ofsayta düşer e daha nolacak bu adamın kesik yemesi için ?

Madem Umut'u dışarı almayacan bari Yattara'yı çıkarma. Yattara'nın oyunda olması demek rakip sol kanadında 2-3 kişinin onu tutması demektir. Ama Ersun Yanal bu hep ezber ezber nereye kadar.

Ayrıca takımın son haftalarda her maç gol yemesinin sebebi de stoperleri çok ileriye çıkartıp oyunu ilerde kurmasından dolayıdır. Yediğimiz gollere bakın hepsi birbirinin kopyası çünkü.

Trabzonspor
27.Ekim.2007, 18:20
işte yne diyorum 4-5-1 ik forvet bize bşe kazandırmıor+defansı ilerde kurmakta öyle adamalr elini kolunu sallayark gelıyo cok rahat kontra oynuyorlar bize karsı

bugra 1905
28.Ekim.2007, 01:24
Yahu sen nıye her zaman Trabzon'u eleştiriyosun ?

Bu saydıkların hadi diyelim bizde yok , senin takımın 4/4 lük mü ? Görüyoruz işte Eskişehir Gs'yi 4-2 yendi peki bu saydıklarından hangileri Eskişehir'de mevcut ? Senin mantığına göre kadrosu iyi olan takımlar her maçı kazanacak . Ama yok öle birşey kadrodan önce bir takımı oynatan teknik adamdır.

Sivasspor çok mu kaliteli takım ? Hayır ama başındaki hoca bu işi biliyor. Fm değil ki bu diz takımı devam et de.
Yok Şimdi Bizde Kadro İİ Trabzon Kadar İyi Olmasada Her Bölgede Oynayacak Adam Var
Sağ Bek Abdurrahman Dereli
Ön Libero İbrahim Dağaşan
Sol Açık Musa Aydın
Yabancılarımız Vasat Ama Dediğin Gibi Bülent Uygun Çok İyi Bir Teknik Direktör
Ayrıca Konuya Niye Sivassporu Kattın Doğrusu Anlamadım Ama Bülent Uyguna Dediklerine Yüzde Bir Milyon Kere Katılıyorum

Trabzonspor
28.Ekim.2007, 01:32
emrah orda hocanın ne kadar onemlı oldugunu soylemek ıstedı o yuzden svası ortaya koydu o kadar iyi kadrosu olmamasına ragmen çok iyi oynuyorlar çğünküğ takım olmuşlar yardımlaşma üst seviyede bizdekiler hep kendler çin oynuyor daha tam manasıyla takım olalamaıslar yardımlasma az umut -gökhan bırbırıne tamalamıyor ama hoca analamdı

extensor
28.Ekim.2007, 01:45
Yahu shmur benim takımım senin takımın diye neden bakıyorsun şu olaylara?

Say bak Galatasaray'ın tamı tamına 29 kişilik a kadrosu var. Genç takım katısız ha yanlış anlama.

Sonra Beşiktaş'a Fenerbahçe'ye bak.
Şimdi diyorsun ki Eskişehir Galatasaray'ı yendi. Eee tamam. Yendi diye şampiyon mu olacak Eskişehir.
Eskişehirin üzerinde bir Galibiyet baskısı varmıydı.
Yani kazanamazlarsa küme düşme durumları varmıydı.
Eskişehir kazanmak zorunda olsaydı. Baros o kilosu beni geçen Tayfun ile ağır Vucko'yu ne yapardı biliyormusun?

Sivasspor tamam kötü kadro ama iyi bir takım? Eee Sivasspor şampiyon mu olacak? Varmı buna inanan?

Trabzonda kadro kalitesi olarak bu ligte 4. sıradadır. Birçok bölgede de eksikler vardır. Bunları görmemek sizin takımınızı zedeler.

Ayrıca Trabzona ne garezim olacak. Ben her takıma eşit yaklaşırım.

nekop
28.Ekim.2007, 01:50
İyi ki yorumcunun teki Ersun Yanal sendromu dedi herkezde bu laf...

extensor
28.Ekim.2007, 02:03
Ersun Yanal sendromu nedir yahu? Ekim sonuna doğru kış uykusuna mı yatıyor adam? Ne bileyim bişey mi oluyor yada. Böyle saçmalık mı olur.

Ersun Yanal sendromu diye birşey yoktur beyler. Kadro yetersizliği sendromu vardır.
Mesela dünkü maç. Bir alex olsa dönermiydi o maç? Hemde öyle bir dönerdiki.
Ama yok. O zaman bir yetersizlik var.

shamur1
28.Ekim.2007, 02:06
bugra 1905 - Sivası örnek verdim çünkü kısıtlı bütçesine ve kadrosuna rağmen son 2 senedir iyi top oynuyorlar , mücadele ediyorlar bu sebebten.

extensor - Hala kadro derdindesin . Ben Trabzonspor'un kadrosu mükemmel falan demiyorum ki ama sen şampiyonluk için sadece kadronun kaliteli olmasını yeterli sanıyorsun heralde. Şampiyonluk senin benim inanmamla değil o sahada mücadele eden futbolcuların inanmasıyla olacak bir iş.

Ayrıca kadrodan daha önemlisi teknik adam faktörüdür.

Lucescu Flerquin, Perez, Victoria , Radu, Capone vs böyle yabancıların olduğu bir kadroyu şampiyon yapmıştı.

Bir çok örnek daha verebilirim sana.

Gs'nin şuan Nonda,Lincoln,Baros,Kewell,Descants,Meira, Linderoth gibi yıldız yabancıları var ama oynadığı 8 maçta 14 puan toplayabildi. Demek ki sadece kadroydu, yabancıların kalitesiydi bunlar tek başına bir işe yaramıyor. Bu kadroları en iyi verim alınabilecek şekilde oynatabilecek teknik adamlarda gerekiyor.

extensor
28.Ekim.2007, 02:10
Galatasaray bu sene yeni kurulan bir takım. Birbirlerine alışmakta zorluk çekiyorlar. Ligin ikinci yarısı Galatasaray fırtınası esecektir. Ve Galatasaray 32. haftaya kadar Şampiyonluğunu garantileyecektir. İstersen seninle iddaya girelim. :D Sene sonu kaybedersem iletime en büyük trabzonspor yazacağım. Sen kaybedersen en büyük galatasaray yazacaksın?

olurmu?

Trabzonspor
28.Ekim.2007, 02:15
bızde yenı kurulan bı takımız hatta gsden daha fazla değişiklik yaptık ama ynede eksıkler var ve gs kadar kalıtelı yabancılarda yok elımızde hocalarda bıtıyor olay hoclarda

extensor
28.Ekim.2007, 02:28
Galatasaray'ın ikinci takımı bile trabzonspordan iyi takım beyler

1 Aykut - Orkun
Uğur - Emre Güngör - Emre Aşık - Volkan Yaman
serkan Alparslan
Barış - Ayhan
mehmet güven
aydın Hasan şaş
Nonda Ümit ferdi
yaser

Bu kardoda 17 kişi var birde ilk 11 var 28.

Şu 28 oyuncudan hepsi Trabzonspor'da kadroya girebilir

Fietra 10
28.Ekim.2007, 02:33
Nonda , Ugur sadece ilk 11 olarak Trabzonspor'da oynayabilir .. oradaki bazı oyuncular ise dediğin gibi ancak kadroya girebilir .. Tamam çok üst düzey bir kadro yok ama belirttiğin kadarda kötü bir kadro yok ..

Bordo61Mavi
28.Ekim.2007, 02:06
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/381-9B6M8W9Y.jpg
Takımımızın Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığı Gaziantepspor maçının istatistikleri belli oldu. İstatistikler şöyle sıralandı:

Gol: Trabzonspor:1 – Gaziantepspor: 1
Toplam Şut: Trabzonspor:14 – Gaziantepspor: 9
İsabetli Şut: Trabzonspor:5 – Gaziantepspor: 2
İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Gaziantepspor: 3
Faul: Trabzonspor:16 - Gaziantepspor: 16
Korner: Trabzonspor: 5 - Gaziantepspor: 1
Ofsayt: Trabzonspor:3 – Gaziantepspor: 1
Topla oynama oranı: Trabzonspor: %52 - Gaziantepspor: %48

anil luque
28.Ekim.2007, 02:12
trabzonun barız ustunlugune karsın mac berabere sonuclandı ve bıze yaradı =)

shamur1
28.Ekim.2007, 02:30
Galatasaray'ın ikinci takımı bile trabzonspordan iyi takım beyler

1 Aykut - Orkun
Uğur - Emre Güngör - Emre Aşık - Volkan Yaman
serkan Alparslan
Barış - Ayhan
mehmet güven
aydın Hasan şaş
Nonda Ümit ferdi
yaser

Bu kardoda 17 kişi var birde ilk 11 var 28.

Şu 28 oyuncudan hepsi Trabzonspor'da kadroya girebilir

Tabiii canım Gs Paf Takımı da Trabzonspor dan iyi zaten. Bizler kadromuzdan memnunuz sen niye bu kadar taktın anlamadım.

1.kadronuz 8 maçta 14 Puan toplayabildi biliyorsun dimi ?

extensor
28.Ekim.2007, 05:43
Yahu kadronuz falan deme :D senin baban benim babamı döver gibi bu nedir ya:) Galatasaray benim takımım mı? Başkanı benmiyim? Galatasaray benim taraftarı olduğum takım.

Galatasaray'ın kadrosu hatta Galatasaray'ın ikinci kadrosu Trabzonspor'un kadrosundan iyi bence.
Ha Galatasaray neden 8 maçta 14 puan topladı. Çünkü 28 kişilik yepyeni bir takım ağustoz ayında ancak birlikte olmaya başladı
2 ayda ancak bu kadar uyum yakalandı
ligin 2. yarısı iddaa ediyorum Galatasaray çok üstün performanslar gösterecektir.
Diyorum ki sana shamur iddaya girelim
Ligi kimin tuttuğu takım önde bitirirse. İletisine kaybettiğini yazsın
Ben kaybedersem en büyük Trabzonspor yazayım
sen kaybedersen en büyük Galatasaray yaz olurmu

Ilhan
28.Ekim.2007, 05:49
Konuyu lütfen özel tartışma alanına çevirmeyin. Konudan sapıldığını görüyorum.

İddaaya girecekseniz de msn'den veya öm ile girin.

extensor
28.Ekim.2007, 06:03
Yok canım özel tartışmayla falan ilgisi yok İlhancığım. Aramızdaki bir iddaa sadece. Hemen el atmana gerek yok:).

Kötü niyetimiz yok allaha şükür. Farklı görüşler savunuyoruz hepsi bu.

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2007, 13:36
Galatasaray'ın kadrosu yeni kuruldu diyorsunda Trabzon'un kadrosu 2 sene önce mi kuruldu sanki? :icon_smile: Asıl Trabzon bu sene tüm kadrosunu yenilemiştir.Galatasaray ise geçen sene kurduğu kadroya (ilk 11'e) 4 yeni oyuncu monte etmiştir.Trabzon'da ise durum farklı.İlk 11'de eskiden kalan 4 oyuncu var.Yani senin dediğin tam tersi bir durum var.

extensor
28.Ekim.2007, 14:43
Trabzonspor bütün transferlerini temmuz başında bitirdi ve yaklaşık 4 aydır maçlara aynı iskelet kadro ile çıkıyor.

Galatasaray ise transferlerini ağustos sonu bitirdi ve sistem değişikliklerine gidiyor, 12 sakat birden veriyor. Sezon başından beri 26 farklı oyuncu kullanıyor. Bu 26 futbolcudan 10-15 tanesi milli takımlara 2 kez kampa gidiyor. Trabzonda sadece 2 oyuncu milli takıma gidiyor. Galatasaray kadrosunda birbirini tanımayan oyuncu sayısı çok fazla.
Daha ideal 11'i ile bir maça dahi çıkamıyor.

Galatasaray 1994 ten bu yana ilk defa pivot santrafor kullanmadığı bir sezon geçiriyor.
Galatasaray 1995 ten bu yana ilk kez tek santraforlu bir sistem oturtturmaya çalışıyor.

Galatasaray'ın kalecisi ve santraforları Trabzonun aksine ligin başlamasından bir kaç hafta sonra takıma dahil oluyor

ve sizde diyorsunuz ki efendim 8 maçta 14 puan toplamış vs

ee iyi öyle diyorsanız öyledir :D

gıptayla bakılacak günler yakındır Galatasaray için. Mesela bu sene sonu anlarsınız ne demek istediğimi

Trabzonspor için ise hayal kırıklıkları yaşanacaktır 2. yarının ortalarına doğru

nisan mayıs aylarında bu mesajı hatırlasan tekrar konuşuruz Genç Kartal.

shamur1
28.Ekim.2007, 16:35
Ben yanlış bir konu başlığı altındamıyım acaba ?

Olay Trabzon- Antep maçı , adam hala ısrarla Gs'nin kadrosu şöyle böyle , şu kadar oyuncumuz var , 2.takımımız bile sizden iyi , bakmayın şu an takım daha oturmadı hele bir otursun asıl o zaman görürsünüz , Trabzonspor ise hayal kırıklığı yaşatacak vs vs ..

Kardeşim müneccin misin sen ?

Hem Banane senin sakatlarından , milli oyuncularından , pivotsuz sisteminden alla alla..

Maç ile ilgili yazdığın tek şey yok bilmiyorum izledinmi maçı ama gelip burda kaç gündür Gs'nin kadrosundan , futbolcularından , geleceğinden bahsediyosun .. hatta 2. bir kadro kuruyorsun alın bakın bu bile Trabzon'un kadrosundan daha iyi diye. İyi güzel işte ne mutlu sizlere ..helal olsun.

nekop
28.Ekim.2007, 20:40
Trabzonspor bütün transferlerini temmuz başında bitirdi ve yaklaşık 4 aydır maçlara aynı iskelet kadro ile çıkıyor.

Galatasaray ise transferlerini ağustos sonu bitirdi ve sistem değişikliklerine gidiyor, 12 sakat birden veriyor. Sezon başından beri 26 farklı oyuncu kullanıyor. Bu 26 futbolcudan 10-15 tanesi milli takımlara 2 kez kampa gidiyor. Trabzonda sadece 2 oyuncu milli takıma gidiyor. Galatasaray kadrosunda birbirini tanımayan oyuncu sayısı çok fazla.
Daha ideal 11'i ile bir maça dahi çıkamıyor.

Galatasaray 1994 ten bu yana ilk defa pivot santrafor kullanmadığı bir sezon geçiriyor.
Galatasaray 1995 ten bu yana ilk kez tek santraforlu bir sistem oturtturmaya çalışıyor.

Trabzonspor tarihinde ilkkez tek kanatlı bir sistemle oynuyor.O tek kanatta oynayan oyuncuda malum nedenlerden dolayı zaten 2 aya yakındır yok.Ayrıca milli takımada 2 degil duruma göre 6 ile 9 kişi gidiyor.

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2007, 23:12
nisan mayıs aylarında bu mesajı hatırlasan tekrar konuşuruz Genç Kartal.

İyide ben Galatasaray bu sezon kötü gidiyor,başarılı olamayacaklar türünden bir şey demedim ki diyip bu muhabbete burada son veriyorum.Çünkü shamur1'in de dediği gibi konu amacından saptı.

Düzenleme:Konu zaten kapatılmış.:icon_smile: