PDA

View Full Version : Kazım'ın Bu Kulüpte Ne İşi Var?



goosfraba
25.Ekim.2007, 23:42
Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı`nda konuşan kurul üyesi Eli Niyego, sarı-lacivertli futbolcu Kazım Kazım`ın formasını yere attığını belirterek, "Bu adamın kulüpte ne işi var" diye sordu.


Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan toplantıda söz alan Niyego, kürsüye sarı-lacivertli formayla çıkıp üyelere formayı göstererek, "Bu forma benim için çok kutsaldır. 4-5 yıl önce burada formasını atan bir oyuncu çok eleştirilmişti. Partizan maçında da aynı şeyi Kazım yaptı. Antrenörüne kızıp bu şerefli formayı nasıl ayağının altına alıp çiğnersin, tekmelersin, ben bunu hazmedemiyorum dedi. Bu adamın bu kulüpte işi ne sorusunu yönelten Niyego, Kazım yarın öbür gün milli formayı atarsa, çiğnerse, bizim hiç mi suçumuz olmayacak. Nerede bu adamın cezası... Ceza vermedik" diye konuştu.

Kaleci Volkan Demirel'in 3 ayda 3 tane kırmızı kart gördüğünü vurgulayan Niyego, şunları söyledi:
Volkan, Hacettepe maçında gördüğü kırmızı karttan sonra üstündeki formayı çıkarmış, yağlı güreşe çıkar gibi hakeme saldırıyor. "Bu senin Fenerbahçeliliğine yakışıyor mu? Volkan'ın cezası, Kayserispor maçında kaptanlık oldu. Ayrıca Roberto Carlos gibi dünya çapında bir futbolcu transfer etmişiz. İspanyolca biliyorum, o maçta hakeme söylemediği kalmadı, bence kırmızı kart görmeliydi. Takımın bütün sorumluluğu disiplinsizlik. 'Sen kırmızı kart gördün gel kaptan ol' dersen, bu takım oynamaz."

İki tane adam gibi adam var takımda, Güiza ve Semih... Bunun dışında sporcu görmüyorum. Bu takım nasıl gidecek sayın başkan? Başarıların ödülü varsa, bunların cezası da olacak.
Geçen günlerde başkanlığa adaylığını açıklayan kurul üyesi Kemal Açıkgöz ise bu sezon futbol takımında başarısızlık olduğunu, ama bunun düzeleceğine inandığını söyledi.


LİGTV


Söyledikleri çok doğru. Disiplin, özveri, ve çalışmanın olduğu her yerde başarı vardır. Bizde bu sene bunlar yok.

Trabzonspor
25.Ekim.2007, 23:56
çok ıyı konusmus formayı yere atmak ne demek ya o takımı kucuk gormelktr bencede gereği yapılmalıydı volkan konusundada doğru söylüyor kırmızı yiyorsun ve hala konusyorsun federasyonda az bi ceza vermişti ona yanlış hatırlamıyorsam carlosta iyice koptu bence o adam artık katkı sağlamaz takıma wederson biran önce iyleşirse fener içn baya iyi olacak

Universal
26.Ekim.2007, 00:31
Tomas'a yapılan Kazım'da yapılması gerekiyordu ama; şu durumda göndermek şaçma olur. Zaten sene sonu kadroda revizyon yapılacağı aşikar oda bu revizyon ile gidecek isimler arasında görüyorum. Volkan Demirel'de büyük ihtimalle gönderilecektir.

Fernando Gago
26.Ekim.2007, 02:59
İyi teklif varsa Kazım'ın satılması lazım Bir sezonda max 2 3 maçta etkili olabiliyor ve takım içindeki ciddiyeti bozuyor ...

Onurap
26.Ekim.2007, 06:51
Deividinde gelmesiyle kazım tamen silinir artık..Ama kazanılması gereken bir oyuncu bilmiyorum dikkat ettiniz mi ama fenerbahçedeki kazımla milli takımda kazım arasında çok fark var milli takımda daha mücadeleci daha istekli daha faydalı oluyor..Sanırım Fatih terim faktörüde etkili keza sabride öyle..

paco
26.Ekim.2007, 21:07
Fb cok Kazimlar bulur ama Kazim cok Fb gibi takim bulamaz burda kazanmaya calisan taraf Fb degil Kazim olmali. Tabi bazi seylerin degeri kaybedilince anlasiliyor, bence en iyisi kiralamak olur.

barahir
26.Ekim.2007, 21:35
Sezon sonu satılacak bu kadar basit iyi bi paraya:)

Varonil
27.Ekim.2007, 04:31
Çok yetenekli bir oyuncu,fakat istikrarı yok.Ayrıca çok disiplinsiz,bende sezon sonu gönderileceğini düşünüyorum.

Ayrıca Eli Niyego Volkan hakkında da haklı konuşmuş.Bana artık güven vermiyor maçta.Tecrübeli bir yabancı kaleci almalıyız hem kaleyi rahatlıkla teslim edebileceğimiz hemde takımda kaleciler Volkan Babacan,Mert ve Ertuğrul'u iyi bir şekilde yetiştirebilecek biri olmalı.