PDA

View Full Version : Ama Bu Rekor Çok Tartışılır...

a.arıcı-11
28.Ekim.2007, 20:25
Fenerbahçeli amigo Rambo Okan, bu kez Avrasya Maratonu'nda ortalığı karıştırdı. Finişe kestirmeden geldiği tespit edilen Okan Güler'in yaş kategorisinde kazandığı birincilik iptal edildi. Organizatörler şimdi kupayı geri almak için Güler'i arıyor.

Fenerbahçe'nin 'Rambo' lakaplı amigosu Okan Güler, 'vukuatlarına' Avrasya Maratonu'nu da ekledi. Geçmişte adı türlü ilginç olaylara karışan Rambo, bu kez maratonda ortalığı karıştırdı. Önceki gün koşulan Avrasya Maratonu'na katılan Güler, 2 saat 48 dakida 39 saniyede finişe vardı. Bu 'muhteşem' derecesiyle 40-44 yaş kategorisinde rakiplerinin 10 dakikadan fazla önünde birincilik kürsüsüne çıkan Rambo Okan, yarış akşamı da kupasını aldı.

Ancak ertesi gün sporcuların ayaklarına bağlanan mikrociplerin kontrolü sırasında bir gariplik fark edildi. Güler, kayıtlara göre maratonun ikinci bölümündeki 21.1 kilometreyi yaklaşık 59 dakika gibi neredeyse dünya rekoruna yakın bir dereceyle koşmuştu. Üstelik, bu dereceyi aynı uzunluktaki ilk bölümü 1 saat 49 dakika 54 saniyede geçtikten sonra yapmıştı!

Adresi kıraathane!

Maraton'un Rambo'su olmayı hak edecek dereceden daha ilginç başka bir detay, Okan Güler'in foyasını ortaya çıkardı. Güler, parkurun 30.km'sindeki kontrol noktasından da geçmemişti. Yenikapı'dan sonra sahilyolunu takip ederek Bakırköy'deki dönüşe gitmesi gerekirken, "kestirme" yaptığı ve yolun karşısına geçerek finişe yöneldiği anlaşıldı.

Kupa sevinci bir gün süren Güler'in derecesi iptal edildi, bu kategoride 2.58.33 koşan Kemal Üney birinci ilan edildi. Şimdi yarış organizatörleri kupayı geri almak için Rambo Okan'ı arıyor. İşleri zor... Zira başvuru formunda Okan Güler'in mesleği 'amigo' adresi de 'Fikirtepe Trabzon Kıraathanesi' diye yazıyor. (Milliyet)

Yarattığı olaylarla gündeme gelen Rambo Okan'ın hiç bir araştırma yapılmadan yarışmaya katılması ve ödül kazanması tartışmalara yol açtı.

KaPaLı
28.Ekim.2007, 22:10
Saçmalık. Yarışa katılan tüm yarışçıların ayaklarında Çip vardır ve parkurda koştuklarında belli noktalardan geçerken bu çipler sayesinde sıralama belirlenir. Biraz araştırsaydı kolpa milliyet bunu bulurdu :)

meddah
29.Ekim.2007, 02:16
crespo,
Sence nasıl tespit edildi kestirmeden gittiği?

Universal
29.Ekim.2007, 02:20
Tavşan ile kaplumbağa'nın yarışmasına benzemiş. Acaba Rambo Okan kamlumbağa gibi çakallık mı yaptı?

goosfraba
29.Ekim.2007, 02:43
Saçmalık. Yarışa katılan tüm yarışçıların ayaklarında Çip vardır ve parkurda koştuklarında belli noktalardan geçerken bu çipler sayesinde sıralama belirlenir. Biraz araştırsaydı kolpa milliyet bunu bulurdu :)

Ancak ertesi gün sporcuların ayaklarına bağlanan mikrociplerin kontrolü sırasında bir gariplik fark edildi. Güler, kayıtlara göre maratonun ikinci bölümündeki 21.1 kilometreyi yaklaşık 59 dakika gibi neredeyse dünya rekoruna yakın bir dereceyle koşmuştu. Üstelik, bu dereceyi aynı uzunluktaki ilk bölümü 1 saat 49 dakika 54 saniyede geçtikten sonra yapmıştı!

KaPaLı
29.Ekim.2007, 02:50
Tamam yaa ezmeyin yeni kalkmştm aklm gitmiş :)

scar face
29.Ekim.2007, 03:24
Komedi ya:D rambo rambo:D

GodfatheR
29.Ekim.2007, 03:29
Az önce Star Tv'de gördüm.Yerlere yattım gülmekten :zuhaha Adam arayıp kupayı istedi :zuhaha Rambo:Ne kupası kardeşim ben denize attım onu.Verdiğiniz madalyada altın değil bakır zaten kıvırdım ezdim onuda denize attım.Onu bunu bırakın paramı verin kardeşim.Ben kazandım yarışmayı.Diyo :zuhaha Hatta 21 KM yi 59 dakikada koşmuş tabi ki kestirmeden :zuhaha

Nedvedmania
29.Ekim.2007, 03:54
Aaa bu Samiyene bayrak dikmeye çalışıpta kulağı kesilen amigo demi :n: Çok özlemişim kendisini ya :n: Star TV de önceden yaptıklarını gösterdi Kısı arabada kucaklarken araba hareket etti kız adamın kucağında kaldı araba bastı gitti :D:D

GodfatheR
29.Ekim.2007, 04:15
Bayrrağı gayet net dikmişti Sami Yen'e Ayhan'a da bıçak çekmişti sahanın ortasında :zuhaha

PesimiSTyLa
29.Ekim.2007, 04:21
Aaa bu Samiyene bayrak dikmeye çalışıpta kulağı kesilen amigo demi :n: Çok özlemişim kendisini ya :n: Star TV de önceden yaptıklarını gösterdi Kısı arabada kucaklarken araba hareket etti kız adamın kucağında kaldı araba bastı gitti :D:D

Evet o :zuhaha

Madalya altın bile degil bükülüyor da koptum :zuhaha

BlackEagle19o3
29.Ekim.2007, 05:09
Star haberde gördüm bende öldüm gülmekten :zuhaha

Memedov
29.Ekim.2007, 06:12
İsmi : Rambo
Mesleği : Amigo
Adresi : Kadıköy de bir kıraathane ;)

Yetkililer biraz zor bulur şahs-ı muhteremi.

Universal
29.Ekim.2007, 06:19
Bayrrağı gayet net dikmişti Sami Yen'e Ayhan'a da bıçak çekmişti sahanın ortasında :zuhaha

O sahneyi unutamam. :) Bıçak çekme anı bile süperdi. :) Adam reklam panolarına saklanmıştı. :)

KaF KeF
29.Ekim.2007, 06:21
Boşuna Rambo Demiyorlar..:zuhaha

Addolorato
29.Ekim.2007, 06:24
İsmi : Rambo
Mesleği : Amigo
Adresi : Kadıköy de bir kıraathane ;)

Yetkililer biraz zor bulur şahs-ı muhteremi.

Yoo Adres Gayet Net

Fikirtepe Trabzonlular Kıraathanesi ;) :zuhaha

scar face
29.Ekim.2007, 07:18
Yalnız Ramboyla fotoğraf cektirmeye kalkarken dikkat eden yanağınıza kocaman bi öpücük yapıstırıyor:D
ben cektirmeye gidiyordum polis amcaya yapıstırdı bi öpücük tırstım:p