Log in

View Full Version : Yaşayan Efsane Tekrar Sahalara İndi

Lucas Neill
29.Ekim.2007, 07:16
Alınan son haberlere göre yaşayan efsane Diego Armando Maradona muradına erdi ve görevden alınan Basile'nin yerine getirelerek Arjantin’in yeni teknik direktörü oldu.
Buenos Aires haber ajansının haberine göre Diego Maradona bugün yapılan açıklamaya göre Arjantin’in yeni teknik direktörü oldu. Bilindiği gibi Arjantin Futbol Federasyonu bir süre önce teknik direktör Basile’nin görevine son vermişti.

48 yaşındaki Maradona Arjantin’in 1986 yılında Dünya Kupası’nı kaldırmasında attığı gollerle başrol oynamıştı.

Federasyon başkanı Noray Nakis bir süre önce yaptığı açıklamada Maradona’nın Arjantin’in teknik direktörü olmasını istiyorum demişti.

Daha önce Boca Juniors’la dört şampiyonluk yaşayan Bianchi, San Lorenzo menajeri Russo ve Arjantin 23 yaş altı milli takımı antrenörü Batista bu görece aday gösteriliyordu. Ama Maradona bu isimlerin arasından sıyrıldı ve hayallerini gerçekleştirdi. Bakalım ‘Tanrı’nın eli’ Arjantin milli takımına bu kez teknik direktörlük koltuğunda arzuladığı başarıları getirebilecek mi?

Goal.Com

RaSenGan
29.Ekim.2007, 07:24
Pek başarılı olacağını sanmıyorum açıkçası.

JunkChorn
29.Ekim.2007, 07:34
Bence sırf motivasyon ile başarılı olacaktır.Bazı insanların şansı yeter Aygün:)

goosfraba
29.Ekim.2007, 08:53
Göstereceği performansı merak ediyorum doğrusu.

PesimiSTyLa
29.Ekim.2007, 08:56
Edit.

Konuya dönersek hayırlı olsun.

El Comandante
29.Ekim.2007, 15:04
El Diego´nun basarili olacagini düsünüyorum,ondaki futbol zekasi kimde var ? (=
Hem futbolcularla daha iyi anlasir,ülkedeki sayginligi da ortada zaten.Sadece futbolu düsündügü takdirde mutlaka basarili olacaktir.

Lionel Andres Messi
29.Ekim.2007, 17:03
bende merak ediyorum açıkçası hangi taktikleri uygulayacak.

Fernando Gago
29.Ekim.2007, 17:17
Teknik ekibini sağlam kurarsa çok başarılı olur ...

garydelgadov
29.Ekim.2007, 17:47
Bir futboL dehası,ya çok başarıLı oLur yada hüsran.Ortası oLmaz bu adamın.

Aşk-ı Şehir
29.Ekim.2007, 17:47
Aguero yaşadı. :)

Addolorato
29.Ekim.2007, 18:01
Teknik Direktörlüğünün Arjantin Milli Takımını Yönetebilecek Seviyede Olduğundan Emin Değilim Hep Beraber Göreceğiz :)

eXcitinG
29.Ekim.2007, 18:18
Dünyanın geLmiş geçmiş en iyi futboLcusu oLması antrenör oLarakta başarıLı oLacağı anLamına geLmez. İkinci bir Fatih Terim oLabiLir. GazLa, mazLa iyi yerLere getirebiLir takımı ama asLa tam başarıyı yakaLayacağını sanmıyorum. ŞöyLe bir avantaj oLur, Arjantin miLLi takımında ki genç yetenekLer için buLunmaz fırsat. Aguero, Messi ondan daha fazLa şeyLer kapabiLirLer.

meddah
29.Ekim.2007, 19:30
Aguero zaten damadı.

Yardımcılığına da 86 ve 90'nın teknik direktörü Carlos Bilardo geliyor. İsabetli tercih.
Bizim Türk Milli Takımının başına, atıyorum Hakan Şükür'ü getirseler, yanına da hemen Arif'i falan koyarlar.

GeNç KaRTaL
29.Ekim.2007, 19:31
Maradona'nın teknik direktörlük kariyeri futbolculuk kariyeri kadar parlak değil.Çok tecrübesiz bir isim.Başarılı olamayacağını düşünüyorum.

Sheriff
29.Ekim.2007, 20:22
Futbol zekası üstün bir kişi.. Başarılı olacağını düşünüyorum..

Lionel Andres Messi
30.Ekim.2007, 04:34
Maradona: “Eleştirlere gülüyorum”

Arjantin’in yeni teknik direktörü Diego Maradona kendisini tecrübesiz olmakla eleştirenlere güldüğünü açıkladı.

Dün Maradona, Basile’nin görevine son verildikten sonra sürpriz bir şekilde Arjantin milli takımının yeni antrenörü olarak açıklanmıştı.

Maradona bu konuyla ilgili olarak ilk kez açıklamalarda bulundu. Efsane futbolcu: “Uzun zamandır beklediğim bir görevdi. Bu benim rüyamdı. Dün kızımla konuştum, onun henüz doğmamış oğlunun ve bu görevin hayatımda alabileceğim en iyi hediyeler olduğunu söyledim” dedi.

Kendisini tecrübesiz olduğu için eleştirenlere yanıt olarak da Maradona: “Onlara gülüyorum. Benim milli takımda nerden baksanız 20 yıllık bir tecrübem var. Futbol henüz değişmedi, beni sahada herhangi bir şeyin şaşırtacağını zannetmiyorum. Ayrıca ben takım çalıştırma konusunda tecrübesiz olabilirim ama yanımda Bilardo olacak” dedi.

Maradona açıklamalarına: “Bu görev beni çok mutlu etti. Artık zamanı gelmişti. Takımızda çok iyi oyuncuların bulunduğunu biliyorum. Amacımız alacağımız başarılı sonuçlarla halkımızın yüzünü güldürmek olacak. Şu andan itibaren bütün enerjimi milli takım için harcamaya başlayacağım” diyerek son verdi.

meddah
30.Ekim.2007, 04:38
Bu haberi kim hazırladıysa.. Maradona sürpriz bir şekilde falan gelmedi göreve; 10 gündür adı geçiyordu.

Sheriff
20.Kasım.2007, 21:25
Ve her fırsatta bu görevi istediğini belirtiyordu..