View Full Version : Yiğit Şardan GS nin tek Kurtulusu mu???
intermilan
16.Mart.2006, 19:32
Bir G.saraylı olarak önceki gün Adnan Polatın Canaydının yanındayım demesi polatıı benim gözümdeee sıfıra indirdi.
.Ama Proje ve çözümleriyle yiğit şardanın seçimlerdee başarılıı olacağını düşünüyorm..GS nin Duayenlerinden Selahattin Beyazıtın da Şardanın yanında olmasıı bunun göstergesi...
Bilmem siz ne düşünüyorsunuız...?
saygılar..
:D (//z)
Laz_Asker_61
16.Mart.2006, 19:59
inşallah olur
nart_susruko
16.Mart.2006, 20:03
evet inşaallah olur...ama adnan polatın da canaydını desteklemesinden sonra bizi yine kara günler bekliyorum diye tahmin ediyorum...ama hiç mi hiç istemiyorum...
anti...canaydın
emirduman
16.Mart.2006, 20:39
Ben Yiğit Şardan'ın başkan olmasını istiyorum şahsen, artık bize yeni yüzler lazım...
TüMeR_yAğıZ
16.Mart.2006, 21:02
canaydın harici birleşilebilecek bir aday.fakat nedense kongre buna karşı gelemiyor sanki canaydından korkuyorlar hiç bir birlik falan yok.
adnan polatın canaydının yanında olması bence canaydının şansını dahada arttırdı. bilmiyorum nolucak.
cureshot
16.Mart.2006, 21:55
şardanın listesini görmeden önce canaydın olmasın da kim olursa olsun derdim ama mehmet cansun ve abdürrahim albayrak isimleri sanırım şardanı bir adım öne çıkarıyor.
Sir DEATH
16.Mart.2006, 22:46
Listesinde Abdürrahim Albayrak, Mehmet Cansun, Mümtaz Tahincioğulları(yanlış yazmış olabilirim), Burak Elmas gibi isimleri barındıran ve arkasına GS camiasının en önemli kişilerinden biri olan Selahattin Beyazıt'ın desteğini alan, hemen akabinde yapacağı projelerle bizleri olduğu gibi kongre üyelerini de büyüleyen Yiğit Şardan'ın büyük bir aksilik olmassa Başkanlığa seçileceğini tahmin ediyorum(istiyorum(istiyoruz(başka çaremiz yok))))
Eğer yine lisecilik, abi kardeşlik, saygı niyetine boyun eğme durumları, sesini gereken yerlere duyuramama durumu ve de en önemlisi profesyonellikten uzak(haksızlık ettiysem özür dilerim) tamamen dernek havasında yönetilen bir kulüp olan GS'de; yine bu değerler uğruna elini masaya vuran bir büyüğü(maalesef Ö.Canaydın'ı) başkan seçebilirler. Fakat belirtmeliyim ki; GS'yi büyük kılan değerlerine verdiği önemdir.
comandante
17.Mart.2006, 00:17
galatasaray şu lise iskeletinden kurtulmalı artık...ayıptır ya.galatasaray sk üyesi olmak için 10 milyar verip içerden bir kişiyi de kefil göstermen gerekirken,liseliler 650 milyona üye yapılıyorlar...bir insan galatasaray lisesinde okudu diye nedir ki bu tölerans anlamıyorum...
yiğit şardan olur umarım.adnan polatın kafası güzel galiba.
francesco10
17.Mart.2006, 00:40
Listesinde Abdürrahim Albayrak, Mehmet Cansun, Mümtaz Tahincioğulları(yanlış yazmış olabilirim), Burak Elmas gibi isimleri barındıran ve arkasına GS camiasının en önemli kişilerinden biri olan Selahattin Beyazıt'ın desteğini alan, hemen akabinde yapacağı projelerle bizleri olduğu gibi kongre üyelerini de büyüleyen Yiğit Şardan'ın büyük bir aksilik olmassa Başkanlığa seçileceğini tahmin ediyorum(istiyorum(istiyoruz(başka çaremiz yok))))
bu listenin seçimi alması lasım bence
Jesus_FB
17.Mart.2006, 02:45
ben galatasaray camiasının yeni yüzlere sıcak baktığını düşünmüyorum özellikle camia içersinde okullu diye anılan fransız geleneklerine aşık olan insanlar her seçimde karşı çıkmışlar artık akılları başlarına gelmiştirde yine aynı hatayı yapıp özhan başkanı seçmezler
Burak Duran
17.Mart.2006, 14:06
ya adnan polat beni çıldırttı ya anti-canaydın ölümüne Şardan
nart_susruko
17.Mart.2006, 14:07
sarıgül de canaydın cı oldu çıktı başımıza...
Burak Duran
17.Mart.2006, 16:30
sarıgül kim ya şişli belediye başkanı karışmasın kulüp işlerine şardanda süper liste var. ayrıca adamın tipi başkanlığı en yakışanı diğerleri hiç uymuyor ölümüne Şardan
tombul taho
17.Mart.2006, 17:01
yiğit şardan şuanda bana göre en büyük favori.
ayrıca lise muhabbetini konuşuyoruz tartışıyoruz ama bildiğim kadarıyla yiğit bey de liseli. yani bu açıdan pek bi sorun olacağını düşünmüyorum. he ama abi-kardeş ve saygı olaylarından dolayı size katılıyorum o konuda sonuna kadar haklısınız. ayrıca listesi gerçekten çok iyi zaten selahattin bey boş yere bişeyin arkasına adını yazdırmaz gibi geliyor bana.
Burak Duran
17.Mart.2006, 17:03
yani gelişme: ünal aysan haznedaroğluna katılmaya karar vermiş ve arsenalde aysan bi dahaki sene için piresi verme sözü vermiş. bugün uçakla türkiyeye dönüyormuş ve havaalanında basın toplantısı yapacakmış. bu seçimin gidiş hatını etkiler bence
Ünal Aysal, başkanlık seçimi içinde yer almama kararından vazgeçti
Galatasaray Kulübü için büyük önem taşıyan 23.5 milyon dolarlık AIG hisselerini elinde tutan işadamı Ünal Aysal'ın, Galatasaray'da başkanlık seçimi içinde yer almama kararından döndüğü bildirildi.
Başkan adaylarından Yılmaz Toköz'ün, Belçika'ya giderek Aysal'ı bu konudaki kararından dönmesi için ikna ettiği kaydedildi. Ünal Aysal ile Yılmaz Toköz'ün yarın Belçika'dan birlikte gelerek, Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapacakları ifade edildi.
Toköz, basın danışmanı vasıtasıyla yazılı bir açıklama yaparak, medyada çıkan bazı haberler nedeniyle Galatasaray'daki seçimlerden uzak kalma kararı alan Aysal'ı, sarı-kırmızılı kulübün efsane isimlerinden baba Gündüz'ün ölmeden önce itiraf ettiği ''Galatasaray'a küsülmezmiş, hata ettim'' sözleriyle ikna ettiğini bildirdi.
Açıklamada, Aysal'ın, Galatasaray'a Arsenallı ünlü Fransız futbolu Pires veya aynı ayarda bir futbolcu getirme sözünü Yılmaz Toköz'e verdiği kaydedildi.
Aysal'ın, 25 Mart'daki seçimde, başkan adaylarından, Galatasaray Lisesi'nden sınıf arkadaşı Semih Haznedaroğlu'nu destekleyeceği öğrenildi.
nart_susruko
17.Mart.2006, 17:05
transfer...stad vaatleri başladı bakalım...sonumuz hayırola...
intermilan
17.Mart.2006, 18:15
Canaydınıııı İstemiyorussss... Yigit Şardan dan başkasıı bu Gs ye çeki düzen veremez..
tombul taho
17.Mart.2006, 18:16
ben çooook duydum bu vaatlerle stadları...
Eray Dengiz
17.Mart.2006, 18:44
Canaydın'ı kimse istemiyor. İsteyenide ne için istediğini anlayamıyoruz. Yiğit Şardan bir kaç başkan gibi çıkıp transferdi, para durumlarıdı abartmıyor. Gerçekleri söylüyor. Yeni yüzleri görmek güzel olacaktır. Umarım doğru kişi kazanır.
Burak Duran
17.Mart.2006, 19:27
valla şardan haznedaroğlu ve yalman birleşsin en hayırlısı bu
nart_susruko
17.Mart.2006, 20:20
adam aldı sarıgülle polatı aynına...düşman çatlatıyor...
bende yiğit şardanın olmasını istiyorum. İNŞALLAH olur. tek korkum ÖZHAN CANAYDININ gene başkan olması
Sir DEATH
19.Mart.2006, 16:15
Yiğit Şardan söylediklerini uyguyacaksa bence de en iyi aday. Ama tek kurtuluş asla! GS sadece bir kişinin kurtaracağı durumdaysa(ki yok böyle bir şey) vay haline. Ayrıca Yılmaz Toköz'den de yaran bir açıklama geldi. ''Tek programım var; para, para, para... Dubai'deki Burj el Arap otelinin aynısını buraya yaptıracağım'' Allahım sen akıl fikir ver...:)
nart_susruko
19.Mart.2006, 16:54
söylediklerini uyguyacaksa
sorun da bu zaten...herkes söylediklerini uygulasa...
imperius
19.Mart.2006, 19:15
bu listenin seçimi alması lasım bencebu lıste 2002 de de vardı ama gene canaydın secıldı
imperius
19.Mart.2006, 19:16
ntv de serkan korkmaz a.polatın ve alı durustun canaydının lıstesıne gırcegını ıkna edıldıklerını soyledı..bu canaydın ıcın cok onemlı bı artı puan
Burak Duran
19.Mart.2006, 19:47
ali dürüst şardana giriyo diye duydum ama öle kesin bi bilgi değil
inşallah en hayırlısı olur yaa
barman
26.Mart.2006, 13:05
bence tek kurtuluş yolu bu şardan seçilmeli