PDA

View Full Version : Eskişehirspor - Fenerbahçe [ TSL 9. Hafta ]

goosfraba
31.Ekim.2007, 04:28
http://www.hizliresim.com/2008/10/30/5064.jpg (http://www.renklidergi.com/)

GodfatheR
31.Ekim.2007, 04:31
Çok zor bir maç olucak gibi gözüküyor.İnş. galibiyet serimiz devam eder.

KaF KeF
31.Ekim.2007, 05:19
Bazı Şeylerin Oturup Oturmadığı Bu Maç Sonunda Netlik kazanır..

eXcitinG
31.Ekim.2007, 06:12
Fenerbahçe savunması araya atıLan topLarda çok sıkıntı yaşıyor. YouLa GaLatasaray maçında oLduğu gibi yine karşısında ağır bir savunma buLacak. Eğer Eskişehir yine YouLa üzerine kuruLu bir pLanLa oynarsa ki öyLe oynayacak Fenerbahçe savunması sıkıntıya düşebiLir. Ama ben herşeye rağmen Fenerbahçe goL ya da goLLer kaLesinde görse de yediğinden fazLasını atıp bu maçı aLacaktır diye düşünüyorum.

PesimiSTyLa
31.Ekim.2007, 06:17
Fenerbahce zorlansada yenilmez diye düşünüyorum. Fenerbahcenin, Eses'in Bizim ile oynadıgı macı izlemesi ve bizim yaptıgımız hataları yapmaması galibiyet için yeterli olur diye düşünüyorum. Eses in galibiyet alacagını sanmıyorum, belki beraberlik olabilir ama Fenerbahce galibiyete yakın .

Varonil
31.Ekim.2007, 16:04
Ankaragücü maçında zorlansak da kazanmasını bildik.Ayrıca Vederson'un aylar sonra sahaya dönmesi güzel bir gelişme oldu.Bu kazanma alışkanlığımızı yeniden geri gelmesi açısından çok önemli diye düşünüyorum.

Rıza Çalımbay kendi oyun felsefesi üzerine çok iyi bir takım kurmuş.Zor bir maç olacak.Kazım'ın cezası yüzünden Deivid ilk 11'de başlayabilir.Savunmamız araya atılan toplarda sıkıntı yaşıyor.Youla'yı tutarsak Eskişehir'i kilitleriz.Gol bulmamız da zor olmaz,kazanırız.

Zor bir dönemece giriyoruz.Bu maçın ardından Arsenal ve Galatasaray maçları var.Bu dönemi en az kayıpla atlatırsak ilk yarının sonunda ligde ilk 2'nin içinde oluruz.

KaPaLı
31.Ekim.2007, 16:16
Kazım'ın cezası yüzünden Deivid ilk 11'de başlayabilir

Semih-Gûiza-Deivid-Alex birlikte oynamaz :) Ortasaha Uğur-Maldonado-Josico ( Deniz ) olarak kurulur kanımca.

Araya atılan toplardan ziyade Serdar Özbayraktar'ı durdurabilirsek bu maçı kazanırız. Galatasaray maçında Youla çok iyi oynadı ama Serdar'ın katkısı çok fazlaydı maçta. İnşallah kalede Volkan BABACAN oynarda bazılarının kulağına küpe olur.

Trabzonspor
31.Ekim.2007, 22:39
gollü bi maç olur ama fener alır en kötü berabaere fb gs nın yaptıını yapmaz heralde

deniz.91
31.Ekim.2007, 22:39
Fenerbahçede düzelme var bu maçı alacak gibi geliyor bana

BlackEagle19o3
31.Ekim.2007, 23:37
Eskişehir taraftarı takımına çok iyi destek veriyor.Galatasaray'dan sonra Fener'i de devirirler.Youla yine maçın yıldızı olur;)

a.arıcı-11
31.Ekim.2007, 23:40
artık düşüşten kurtulup yükselmeye başlamış durumdayız umarım bu grafik devam eder.Zorlu Arsenal ve Galatasaray virajından önce bu maçı kaznarak iyice moralleri tavana vurmalı takımın.NTVSpor dan duyduğuma göre Josico maç kodrosuna alınmamış.Geçen maç iyi oynadığı söylenmişti alınsa iyi olurdu kadroya...

extensor
31.Ekim.2007, 23:57
Öncelikle Edu ve Lugano hiç te ağır stoperler değil. Nerde çıkardınız bilmiyorum. Youla öyle Galatasaray maçındaki kadar etkili olmayacaktır.
İkincisi Eskişehirspor'un stoperleri sıkıntılı. Yaralanmasını bilecektir Güiza.

Fenerbahçe kazanır bu maçı... Eskişehirspor çok kaliteli bir kadroya sahip değil. Belki ligin en kötü kadrolarından biridir. Ancak Rıza hoca onları bir araya getirip bir takım olmalarını sağladı. İşte bu yüzden Eskişehirspor önemli bir performans gösterdi.

scar face
01.Kasım.2007, 01:37
Çok çok bir mac Youla çok tehlikeli araya atılan top gol olur dikkatli oynamalıyız..
Bu arada biletler neden ateş pahası sanki macı San Siro'da izliyoruz.

Aşk-ı Şehir
01.Kasım.2007, 02:04
Eskişehirspor'dan hiç bahsedilmemiş ben bahsedeyim. Bosna milli takımı kampında sakatlanan Nadarevic bu maçta geri dönüyor. Ayrıca Bursaspor maçında ilk yarıda hafif bir sakatlık geçiren İvesa'nın durumu ciddi değil. 2 hafta önce affedilen Emre Toraman ve Ersin Güreler kadroya girecek mi soru işareti. Fakat ben Emre Toraman'ın 18'de yer alacağını düşünüyorum. Youla bu maçtada gol atacağını iddia ediyor tıpkı Galatasaray maçından önceki gibi. Taraftarın takıma güveni yerine geldi ve şehirde tam bir birlik havası hakim. Bilet filetleri Burak'ın da dediği gibi ateş pahası. Bu durumdan yırtmak için kombine aldım ben.:) Ama bu maçıda kazanırsak takım düşme korkusu yaşamaz diyorum. Takım eğer kötü manada havaya girmediyse yani bir yerleri kalkmamışsa bu maçtan puan çıkarırız diyorum. Bakalım ne olacak. Son 24 saat.:)

Memedov
01.Kasım.2007, 02:21
Şuan içinde bulunduğumuz lig süprizler ile dolu, sonucu kestirmek güç.

GeNç KaRTaL
01.Kasım.2007, 03:18
Eskişehirspor geçen hafta evinde Galatasaray'ı 4-2 yenerek yabana atılmayacak bir takım olduğunu gösterdi.Ligde son 3 haftadır kazanıyorlar.Formdalar yani..Fenerbahçe ise facia gibi bir başlangıçtan sonra toparlanma sürecine girdi.Son 3 resmi maçlarını kazandılar onda.Bu maçıda kazanıp iyice düzlüğe çıkmak isteyeceklerdir.

Fenerbahçe'nin sezon başından beri en büyük sorunu savunmasında yaşadığı sıkıntılardı.Araya atılan toplarda çok sıkıntı çektiler fakat Bursa maçında bu sıkıntıları eskiye göre üst düzeyde değildi.Açıkcası Bursa'nın Fenerbahçe'nin bu dezavantajından yararlanıp puan yada puanlar alacağını düşünüyordum fakat bu gerçekleşmedi.Fenerbahçe bu maçta savunmada dikkatli olursa yani bir başka deyişle Youla'yı durdurabilirlerse daha güçlü kadrosuyla önplanda olur.Fakat Eskişehir'de Youla Gs maçındaki gibi yine iyi bir performans sergilerse,sergilemesine izin verilirse Eskişehir bu maçtan puan yada puanlar çıkartacaktır..

fmsmyrna
01.Kasım.2007, 03:22
Eğer Eskişehirspor'da Bursaspor gibi rehavete kapılırsa rahat alırız

JunkChorn
01.Kasım.2007, 04:01
Eskişehirsporun iyi futbol oynadığına , iyi bir kadrosu olduğuna pek inanasım gelmiyorum.Galatasaray biraz kendi gibi oynasaydı öne geçtikten sonra maç kopar giderdi.Hakem oyunu gerince eskişehir youlayı kullandı.

Lugano ve Edu'nun önünde oynayacak isim çok önemli bu maçta.Eğer defansif yönden çok hata yapmazsa fenerbahçe ankaragücü maçından daha rahat kazanacaktır.

Galatasaray önce son lig maçını kazanmak çok iyi olacaktır.

Cengo
01.Kasım.2007, 04:05
Semih-Gûiza-Deivid-Alex birlikte oynamaz :) Ortasaha Uğur-Maldonado-Josico ( Deniz ) olarak kurulur kanımca.

Araya atılan toplardan ziyade Serdar Özbayraktar'ı durdurabilirsek bu maçı kazanırız. Galatasaray maçında Youla çok iyi oynadı ama Serdar'ın katkısı çok fazlaydı maçta. İnşallah kalede Volkan BABACAN oynarda bazılarının kulağına küpe olur.

Ne alakası var?
Geçen sene sağ açıkta oynayan Deniz miydi sanki?

KaPaLı
01.Kasım.2007, 04:11
Ne alakası var?
Geçen sene sağ açıkta oynayan Deniz miydi sanki?

Cengiz abi Deniz değildi ama Semih-Gûiza sahadayken Deivid oynatmaz. Çok sağlam Defansif ortasaha olsa 4-1-2-1-2 gibi oynatır o zaman oynar ama mecbur 2'li oynamak zorunda kalıyoruz

KaF KeF
01.Kasım.2007, 04:13
F.Bahçe'nin maç kadrosu

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.Samandıra Tesisleri'nde yoğun sis altında yapılan antrenmanda, taktik ağırlık çalışmalar gerçekleştirildi. Teknik Direktör Luis Aragones yönetimindeki antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Sarı lacivertliler ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra, istasyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra geniş alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenman tamamlandı. Sakatlığı bulunan Tümer antrenmana çıkmazken, Önder ve Emre, istasyon çalışmasına kadar takımla birlikte çalışıp, antrenmanı kondisyoner eşliğinde saha kenarında düz koşu yaparak tamamladı. Kaleciler, kaleci antrenörü yönetiminde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Taktik ağırlık çift kale maçın başlamasının ardında Volkan Demirel ve Volkan Babacan'ın kalelere geçmesiyle, tek kalan diğer kaleci Mert Günok, Angel Ferez ile çalışmasını sürdürdü. Bu sırada Kazım Kazım da özel bir çalışma gerçekleştirdi.
Bu arada antrenmanın bir bölümünü yöneticiler Mahmut Uslu, Neşet Yalçın ve Ali Yıldırım da izledi. Eskişehirspor maçı için hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe bu akşam saat 20.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Eskişehir'e hareket edecek.
Öte yandan akşam antrenmanın ardından Fenerbahçe'nin 18 kişilik Eskişehirspor maçı kadrosu açıklandı. Kadroda şu oyuncuları yer alıyor:
"Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Lugano, Yasin, Edu, R.Carlos, Selçuk, Maldonado, Josico, Ali Bilgin, Deivid, Alex, Uğur Boral, Vederson, Semih, Güiza ve İlhan."
TÜMER'İN SAĞ KASIĞINDA ÖDEM VAR
Kulüp Doktoru Piyer Arzuman, hafta içinde oynanan Ankaragücü kupa maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Tümer Metin'in Çekilen MR sonucunda sağ kasığında ödem tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını açıkladı. Tümer'in bu sakatlığının, daha önceki sakatlığıyla bir ilgisi olmadığı, tedavi sürecinin başlamasıyla birlikte, oyuncuyu en kısa sürede takıma döneceği bildirildi.
MALDONADO'NUN YENİ SAÇ MODELİ İLGİ ÇEKTİ
Öte yandan Fenerbahçe'nin Şilili oyuncusu Maldonado yeni saç modeliyle ilgi odayı oldu. At kuyruğu yaptığı uzun saçlarının kısacık kestiren Şilili futbolcu takım arkadaşlarından büyük ilgi gördü.

31.10.2008

Kaynak : DHA

JunkChorn
01.Kasım.2007, 04:17
Bence geçen seneki gibi bir devid ile birlikte sağda deivid olur , ortada Alex ve Semih en ileride Alex tabi göbekte bu kurgu ile çok aksar o ayrı , topun arkasına ne kadar gelirse takım o kadar rahat bir maç olur.

Cengo
01.Kasım.2007, 04:28
Cengiz abi Deniz değildi ama Semih-Gûiza sahadayken Deivid oynatmaz. Çok sağlam Defansif ortasaha olsa 4-1-2-1-2 gibi oynatır o zaman oynar ama mecbur 2'li oynamak zorunda kalıyoruz

Defansif oynamak başka, defansif oyuncu doldurmak başka.

İstediğin kadar önlibero doldur defansif oynayamazsın.

Uğur-Maldonado-Josico 1 adım ilerleyemezsin, bu üçlü ile çıkacaksan Tv8'deki Maldonado Efsanesi'ni izlerim daha iyi..

deniz.91
01.Kasım.2007, 05:24
Bu maçta az çok belli olacaktır iki takımında performansı

RaSenGan
01.Kasım.2007, 18:14
Eskişehir'in bu maç şansı tutmayacaktır bence.Fenerbahçe defansı kritik hatalar yapmazsa bu maçı Fenerbahçe alır.

sakary Ali
01.Kasım.2007, 18:20
Youla fener defansını dağıtır bence Eskişehir de kazanır

sakary Ali
01.Kasım.2007, 18:40
Eskişehir'de kritik gece

Turkcell Süper Lig'de üst üste 3. galibiyet hedefine koşan Fenerbahçe, ligin son haftalarında aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen Eskişehirspor deplasmanına konuk oluyor.

Bu sezon istediği istikrarı bir türlü yakalayamayan ve henüz üst üste 3 galibiyet göremeyen Fenerbahçe, Eskişehir deplasmanında sezonun ilk üçlüğünü atmanın ve zirve yarışına yeniden tutunmanın hesabını yapıyor. Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Emre, Önder, Tümer ve Josico ile cezalı Kazım forma giyemeyecek.
Fenerbahçe ile 12 yıl aradan sonra yeniden karşılaşacak Eskişehirspor ise evinde oynadığı maçlarda Fenerbahçe'ye karşı yakaladığı başarılı seriyi sürdürme amacında... Lig tarihinde Fenerbahçe'ye karşı elde ettiği 11 galibiyetin 10'unu kendi sahasında alan Eskişhirspor, ligde son üç haftada yakaladığı başarılı seriyi kaybetmemek amacıyla sahada olacak.
MUHTEMEL 11'LER
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Cem Satman, Volkan Narinç
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Tayfun, Vucko, Murat, Serdar, Bülent Ertuğrul, Poljak, Bülent Kocabey, Youla, Anderson
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Ali Bilgin, Selçuk, Alex, Uğur, Semih, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

Universal
02.Kasım.2007, 01:20
İyi bir seri yakaladık. Bu seri ile tekrar iddialı duruma geldik ve derbi öncesinde bu maçı kazanarak derbiye daha bir moralli gitmek güzel olur. Maça az bir süre kaldı. Umarım kazanırız. :)

MaTRaKaN
02.Kasım.2007, 01:24
Fenerbahçe farklı kazanacaktır..

anil luque
02.Kasım.2007, 01:45
bence zor bır mac olacak .. arkadaslardan bırı bursaspor gıbı rehavete kapılmazsa es-es alır demıs bence cok haklı.. bursa ıkı mac ust uste aldı dıye hemen ısı bız super takımız olayına getırdı ve suanda oynadıkları top ortada .. ben es-es ın puan alabılecegını dusunuyorum ancak sadece youla ustunden oynamamaları lazım zıra lugano yıyp bıtırebılır .. gercı aghahowa konusunda da oyle dusunuyordum ama .. =)

akyoliverpool
02.Kasım.2007, 01:47
Fener bu macın Alexin aklıyla kazanacak yine müthiş paslar atacak alex

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 02:03
İlk 11 ler belli oldu..

ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Sezgin
Tayfun
Murat
Vucko
Serdar
Bülent Ertuğrul
Poljak
Bülent Kocabey
Youla
Anderson

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Lugano
R.Carlos
Gökhan
Edu
Selçuk
Maldonado
Uğur
Alex
Semih
Güiza

batuhanry
02.Kasım.2007, 02:27
14.dakikada Alex'in golüyle Fenerbahçe öne geçti.

Edit: 17.dakikada 1-1 oldu. Golün adı Anderson.

Edit 2: İvesa kırmızı kart gördü. Fenerbahçe Alex'in penaltıdan attığı golle 1-2 öne geçti.

KaF KeF
02.Kasım.2007, 02:42
Penaltı..Es es 1O KİŞİ ...

Neron_FB
02.Kasım.2007, 02:43
14.dakikada Alex'in golüyle Fenerbahçe öne geçti.

Edit: 17.dakikada 1-1 oldu. Golün adı Anderson.

Edit 2: İvesa kırmızı kart gördü. Fenerbahçe Alex'in penaltıdan attığı golle 1-2 öne geçti.

daha dur atmadı penaltıyı :D karar doğru ama..

edit: 2-1 alex..

barahir
02.Kasım.2007, 02:47
Alex 101 dedi sanırım:D 2-1 oldu

KaF KeF
02.Kasım.2007, 02:47
Alex Attı..1-2 ..:)

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 02:48
Fenerbahçe öne geçtikten sonra Eskişehir'in erken cevap vermesi onlar adına iyi oldu fakat bu penaltı-kırmızı kart olayı onlar için çok kötü oldu gerçekten.Penaltıda gol olunca işleri daha zor.Fenerbahçe büyük avantaj elde etti.Bu avantajı kullanacaklarını düşünüyorum..

batuhanry
02.Kasım.2007, 02:49
daha dur atmadı penaltıyı :D karar doğru ama..

edit: 2-1 alex..

Alex kaçırmaz dedim. :p

Bu arada Eskişehir'in golü verilmemiş sanırım...

RaSenGan
02.Kasım.2007, 02:49
Bravo yan hakeme bravo.

Maçın kopma noktası burası oldu büyük ihtimal.

goosfraba
02.Kasım.2007, 02:50
Roberto Carlos Volkan'a kafasıyla topu vermek istedi. Bence içeriden çıkardı topu kaleci. Nizami bir gol verilmedi Eskişehir adına.

Neron_FB
02.Kasım.2007, 02:50
Alex kaçırmaz dedim. :p

Bu arada Eskişehir'in golü verilmemiş sanırım...

gördüğüm kadarıyla topun tamamı geçmedi gibi çizgiyi ama işte net gösteren bi kamera yok.. Carlos nasıl bi pas verdi öle ya :s

her neyse bu saatten sonra fener 2 tane daha atmazsa ayıp..

IcedEarth
02.Kasım.2007, 02:51
Eskişehir'in golü verilmedi sanırım. Eğer gerçekten öyleyse hakem komitesi topluca istifa etmeli bence. Haftalardır her maçta hakem hataları maça damga vuruyor. Yardımcı hakeminden orta hakemine ve hatta gözlemcisine kadar hepsi hata yapıyor...

barahir
02.Kasım.2007, 02:53
Devam devam devam...

sakary Ali
02.Kasım.2007, 02:54
Benim gördüğüm kadarıyla top çizgiyi geçti yazık...

King_91
02.Kasım.2007, 03:00
edu şov kaldığı yerden

Neron_FB
02.Kasım.2007, 03:01
helal olsun eskısehıre....... vay fenerın halıne

IcedEarth
10 kişilik Eskişehir bütün zorluklara rağmen 2-2 yi yakalamayı başardı.

RaSenGan
Gol Gol Gol.Edu-Volkan yine aynı tas aynı hamam :)

PesimiSTyLa
2-2 oldu. Eses direncli oynuyor. 11 kişi olsa ve golü verilseydi bu macı alabilirdi; fakat 2. yarı Fb nin macı cevirecegini düşünüyorum..

batuhanry
02.Kasım.2007, 03:02
10 kişi oynayan Eskişehir durumu 2-2'ye getiriyor!

goosfraba
02.Kasım.2007, 03:04
Devre arasında yapılacak en iyi transfer bile bu takımı toparlamaz. Ruh yok çünkü.

Universal
02.Kasım.2007, 03:07
Es Es şu hali ile maçı kazanmayı daha çok hak ediyor. Helal olsun.

Penaltı ve kırmızı kart %100 doğru idi. Ama R.Carlos'un vurduğu toptan karşı taraftan bir kamera olsa çok daha doğu bir karar verilecek. Buradan tam ne olduğunu çıkartamadım.

EreN
02.Kasım.2007, 03:08
Verilmeyen gol konusunda tereddütlerim var. Gölgeye ve topu tokatladığı an direkle aynı hiza neredeyse, Topun tamamı içeride olması gerektiği için gol olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca bu defansla nereye kadar gideriz bilemiyorum.. Zeka yoksunu bir defans..

Universal
02.Kasım.2007, 03:09
Verilmeyen gol konusunda tereddütlerim var. Gölgeye ve topu tokatladığı an direkle aynı hiza neredeyse, Topun tamamı içeride olması gerektiği için gol olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca bu defansla nereye kadar gideriz bilemiyorum.. Zeka yoksunu bir defans..

Ortasaha yok. Kaleci defans ile anlaşamıyor. Bana göre defansımız iyi. Eğer güçlü, basan bir ortasahamız olsa bu defans çok iyi oynayacak.

Volkan ile Edu yıllardır aynı takımdalar hala anlaşmayı öğrenememişler. Volkan Demirel'in süresi doluyor.

deniz.91
02.Kasım.2007, 03:11
Eses gerçekten büyük bir istekle oynuyor helal olsun adamlara

EreN
02.Kasım.2007, 03:15
Ayrıca Eskişehir taraftarı en az 10-15 dakika susmadan küfretti. Ağır cezalar gelecektir.

IcedEarth
02.Kasım.2007, 03:18
PFDK dan tut, MHK'ya futbol şubelerinde büyük problemler var bana göre. Haftalardır her takım hakemlerden şikayetçi, bas bas bağırıyoruz, "Zevkli lig için düzgün hakemler" diyoruz, ama hala aynı şeyler. Cidden artık birşeyler yapılmalı.
Zevkli bir lig istiyoruz, hakem hatalarının minimum olduğu. Federasyon bunu çok görmesin bize, olaya bir el atsın...
Ha, maç görüşüme gelince, Fener bir şekilde alır bu maçı, Eskişehir 10 kişi çünkü. Ama futbol adaletli olsaydı maçı Eskişehir alırdı. Neredeyse 25. dakikadan beri maçı dinliyorum, Fener'in hiçbir atağı yok neredeyse...

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 03:27
Alex 101 dedi sanırım:D 2-1 oldu

100 oldu yanlış bilmiyorsam.:icon_smile:

PesimiSTyLa
02.Kasım.2007, 03:28
Eses 10 kişiyle Fb yi sahasına hapsetti. Helal olsun valla.

barahir
02.Kasım.2007, 03:29
yok 99 u geçen hafta bursaya atmıştı.. Şimdi de 2 attı 101 oldu..

IcedEarth
02.Kasım.2007, 03:32
Geçen yıl Serdar Volkan'dan iyidir dediğimde benimle dalga geçiliyordu her yerde. Bu yıl Fenerbahçe Serdar'ı tutabilseydi Volkan böyle keyfine göre davranamayacaktı, davransa bile hiç düşünülmeden yedeğe çekilecekti.

shamur1
Dk 29' Ivesa kırmızı kart

Dk 33' Alex pen 1-2

Dk 45' Edu 2-2

Artık burdan bu maçı kaybetseler bile Helal Olsun Eskişehir'e.

GeNç KaRTaL
yok 99 u geçen hafta bursaya atmıştı.. Şimdi de 2 attı 101 oldu..

2 golüde Alex'in attığını atlamışım..:smismileyiw2:

RaSenGan
02.Kasım.2007, 03:53
Amanın az daha gol geliyordu.Saldır EsEs Saldır :p

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 03:57
Eskişehir maçın başından beri gol için daha çok bastıran taraftı.10 kişi kalmaları bile buna engel olamadı fakat şu anda Fenerbahçe bastırıyor gol için.Etkili ataklar geliştiriyorlar.Sanırım bunda Eskişehirli oyuncuların yorulmalarının payı büyük.Bakalım kalan dakikalarda ne olacak..

IcedEarth
02.Kasım.2007, 03:58
Bizim defansı hallaç pamuğu gibi atan Youla, bu kadar zayıf bir Fenerbahçe savunmasına karşı hiçbir şey yapamıyor.

Revolution
02.Kasım.2007, 04:02
Youla keyfi bir oyuncu istikrarlı olsa zaten çok büyük bir oyuncu olurdu :)

IcedEarth
02.Kasım.2007, 04:12
Maç 2-2 sona erdi...

RaSenGan
02.Kasım.2007, 04:12
Tebrik ediyorum Eskişehirspor'u.10 kişi müthiş oynadılar Fenerbahçe'ye karşı.Hakem yüzünden maalesef 1 puan aldılar.

sakary Ali
02.Kasım.2007, 04:13
Helal olsun Eskişehire belki eşite eşit oynasalardı maçı kazanırlardı.

PesimiSTyLa
02.Kasım.2007, 04:13
10 kişiyle oynayıp, bu kadar pozisyon bulan eses e helal olsun. Youla bugun berbattı.

EreN
02.Kasım.2007, 04:15
Yazık gerçekten. Futbol zekası sıfır oyuncularla nereye kadar gidecek hiç bir fikrim yok.
İlhan Parlak iyi göründü gözüme...
Güiza ise neden bu kadar gol kaçırıyor bir açıklaması olmalı?

Universal
02.Kasım.2007, 04:17
Bu kadar berbat oynayan Fenerbahçe'yi Es Es nasıl yenemedi anlamadım gitti.

BaFraLı
02.Kasım.2007, 04:23
Es-Es 10 kişi olmasına rağmen bu maçtan puan aldı...

garydelgadov
02.Kasım.2007, 04:24
Bu YouLanın forvet oLduğu kesin mi ?
Bir futboLcunun ayağı bu kadarmı çap oLur ?
KaLecinin üstüne abanmaktan başka biLdiği birşey yok.İki tane yüzde yüzLük goL kaçırdı.İnanın 11 kişi oynasaydı Es-ki rahat kazanırLardı...

RaSenGan
02.Kasım.2007, 04:27
Bu kadar berbat oynayan Fenerbahçe'yi Es Es nasıl yenemedi anlamadım gitti.

Çünkü EsEs'in forvetleri de berbattı.

Memedov
02.Kasım.2007, 04:28
Ne olursa olsun Fenerde iş yok bu sezon. Tebrikler Eskişehir'e.

shamur1
02.Kasım.2007, 04:30
İyi de Fenerbahçe her ne kadar kötü oynamış olsa da maç 2-2 bitti. Es-es aynı saha da Gs'yi de 4-1 yenmişti. Burda rakiplerin yerine konuşulması gereken Eskişehirspor'dur.

Memedov
02.Kasım.2007, 04:34
İyi de Fenerbahçe her ne kadar kötü oynamış olsa da maç 2-2 bitti. Es-es aynı saha da Gs'yi de 4-1 yenmişti. Burda rakiplerin yerine konuşulması gereken Eskişehirspor'dur.

Eskişehir Galatasaray'ı 4-2 yendi. dediğinde cok haklısın Fenerbahçenin oynadığı oyunun bir önemi yok, 10 kişi ile terinin son damlasına kadar mücadele eden Eskişehir galibiyeti haketmişti ama olmadı. Youla biraz becerikli olsa daha farklı olurdu sonuç.

sakary Ali
02.Kasım.2007, 04:37
Volkan içerden mi çıkardı??
İzle (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=47280)
Kırmızı Kart Doğrumu
İzle (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=47279)
Fenerbahçede Buna İtiraz Etti
İzle (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=47281)

scar face
02.Kasım.2007, 04:37
Stoper değil bizimkiler el bombası pimi çekip kendi kalemize sallıyorlar yazık valla yazık rezalet
Es es 2 büyükten 4 puan aldı helal olsun...

extensor
02.Kasım.2007, 04:42
Edu'nun bir gram suçu varsa 2. golde bende futbolun f'sinden anlamıyorum.
Adam kafaya çıkıyor. Volkan bufalo gibi adamın üstüne çıkıyor. Ne seslenmek var ne bişey. Hayır Edu'yu yumruklamasa adam kornere atacak ama yok onada izin vermiyor. Aynı şeyi geçen sene Galatasaray maçında da yaptı.

Memedov
02.Kasım.2007, 04:44
Futbolcuların üstündeki bu rahatlık nedir anlamak mümkün değil. Eskişehir 10 kişi doğru düzgün top yapamıyoruz. Eskişehir değilde biz 10 kişi kalsaydık neler olurdu kim bilir.

Universal
02.Kasım.2007, 04:48
Futbolcuların üstündeki bu rahatlık nedir anlamak mümkün değil. Eskişehir 10 kişi doğru düzgün top yapamıyoruz. Eskişehir değilde biz 10 kişi kalsaydık neler olurdu kim bilir.

O zaman kazanırdık. Rakip 10 kişi kalınca garanti kazanırız havasında ikinci yarıya çıktı. Bu rahatlık puan kaybımıza neden oldu. Artık şampiyonluk yolunda puan kaybetmemiz gereken en önemli maçlardan biriydi. Çünkü; rakiplerimizin kaybedeceği bir yerde puan kaybettik. (Galatasaray zaten geçen hafta puan kaybetti.) Bu nedenle bizim için önemli olan bir deplasmanda puan kaybetmek yarışdan erken kopmamıza sebep olabilir.

EreN
02.Kasım.2007, 04:49
Ciddi ciddi sabote tehlikesiyle karşı karşıyayız‚
3 Haftadır izliyorum. İzliyorum ve dikkat ediyorum.
Yahu arkadaş Türk futbolcular Güiza´ya neden pas atmaz? Bunu bu maçta da dikkatle izledim. Çok boş pozisyonlarda eğer tek pas alacak adam güiza ise vermiyorlar topu. Zorda kalmadıkça tabi....

Kale ve defans uyumu berbat ötesi. Yok hatta böyle bir uyum.
İlhan Parlak gözüme iyi göründü. Mücadeleci tarzını beğendim. Deivid ve İlhan´ı hücuma yönelik kullanmalı Alex´in yanında. Takımdaki futbolcular gerçekten futbol zekasından yoksunlar. 11 kişide sadece topun nasıl oynanması gerektiğini kavrayabilmiş sadece 4 bilemedim 5 adam var. Geri kalanlar resmen öylesine oynuyor.

Öncelikle karşında Arsenal yok‚
Eskişehir var‚ hemde tam bir eskişehir bile değil‚ 10 kişi kalmış‚ orta sahası bizden 1 eksik eskişehir.. Fakat nedir‚ ne değildir anlamadım bir türlü golü bulamıyoruz. Pozisyon geliyor‚ güiza harcıyor‚ bir daha geliyor semih harcıyor‚ bir daha geliyor ali bilgin harcıyor.... Olmaz ki! Bir takımın herşeyden önce KAZANMA alışkanlığı olmalı. Yeneriz diye çıkmalı sahaya.. Bakalım ne olacak bu maç diye değil..

Bu güizaya oynamama mevzusunda gayet ciddiyim‚ umarım yanılgılı bir gözlemdir.. Korkuyorum çünkü daha önce örneklerini yaşadık.. Korkuyorum çünkü birilerinin kibiri‚ formanın ötesine geçmeye başlamış.. Bugün maçı ne yazık ki oynadığımız futbolun ne kadar sistem dışı‚ öylesine oynanan bir futbol tarzı olduğunu görerek izledim.. İzledimde üzüldüm... Keşke daha kollektif oynayabilsek. Alex´e destek olabilecek bir adamımız olsa. Veya en basitinden carlos topu ayağına aldığında uğur boral akıl edip bindirme yapabilse‚ keza orta sahada alexe top gelince ilerisi hareketlenip boş alan yaratabilse... çok şey mi istiyorum? azcık şu futbolu kafayla oynayın.

Onurap
02.Kasım.2007, 04:58
Alex,n sakatlığı ciddiymiş galiba 2-3 olamayabilir..Bizim için çok iyi oldu..:D

Cengo
02.Kasım.2007, 05:00
Bir şey olmaz Arsenal maçında oynar.

Universal
02.Kasım.2007, 05:05
Doktorumuz Arzuman açıkladı Alex'de herhangibi sorun yokmuş Arsenal maçında sahada.

Ciddi ciddi sabote tehlikesiyle karşı karşıyayız‚
3 Haftadır izliyorum. İzliyorum ve dikkat ediyorum.
Yahu arkadaş Türk futbolcular Güiza´ya neden pas atmaz? Bunu bu maçta da dikkatle izledim. Çok boş pozisyonlarda eğer tek pas alacak adam güiza ise vermiyorlar topu. Zorda kalmadıkça tabi....

Kale ve defans uyumu berbat ötesi. Yok hatta böyle bir uyum.
İlhan Parlak gözüme iyi göründü. Mücadeleci tarzını beğendim. Deivid ve İlhan´ı hücuma yönelik kullanmalı Alex´in yanında. Takımdaki futbolcular gerçekten futbol zekasından yoksunlar. 11 kişide sadece topun nasıl oynanması gerektiğini kavrayabilmiş sadece 4 bilemedim 5 adam var. Geri kalanlar resmen öylesine oynuyor.

Öncelikle karşında Arsenal yok‚
Eskişehir var‚ hemde tam bir eskişehir bile değil‚ 10 kişi kalmış‚ orta sahası bizden 1 eksik eskişehir.. Fakat nedir‚ ne değildir anlamadım bir türlü golü bulamıyoruz. Pozisyon geliyor‚ güiza harcıyor‚ bir daha geliyor semih harcıyor‚ bir daha geliyor ali bilgin harcıyor.... Olmaz ki! Bir takımın herşeyden önce KAZANMA alışkanlığı olmalı. Yeneriz diye çıkmalı sahaya.. Bakalım ne olacak bu maç diye değil..

Bu güizaya oynamama mevzusunda gayet ciddiyim‚ umarım yanılgılı bir gözlemdir.. Korkuyorum çünkü daha önce örneklerini yaşadık.. Korkuyorum çünkü birilerinin kibiri‚ formanın ötesine geçmeye başlamış.. Bugün maçı ne yazık ki oynadığımız futbolun ne kadar sistem dışı‚ öylesine oynanan bir futbol tarzı olduğunu görerek izledim.. İzledimde üzüldüm... Keşke daha kollektif oynayabilsek. Alex´e destek olabilecek bir adamımız olsa. Veya en basitinden carlos topu ayağına aldığında uğur boral akıl edip bindirme yapabilse‚ keza orta sahada alexe top gelince ilerisi hareketlenip boş alan yaratabilse... çok şey mi istiyorum? azcık şu futbolu kafayla oynayın.

İyi yerde üstüne bastın. Uğur Boral ile çıkıyoruz. Güiza boşa çıkmış. Önüne topu attığında kaleci ile karşı karşıya kalacak. İkisinde de Uğur Alex'e topu atarak pozisyonları yok etti.

Şu gerçeğide göz ardı edemeyiz. Güiza bu gün çok net pozisyonları harcadı. Güiza'da nedense bir karamsarlık başladı. Herhalde onun için verilen para aklına geliyor ve bu paranın karşılığını veremediği için maç içinde sıkıntıya giriyor ve goller kaçırıyor. Eğer Güiza böyle devam ederse ne yazık ki sonu Kezman'a benzeyecek. Güiza bir an önce bir maçta gol atarak rahatlaması gerekiyor. Yoksa bir kaç hafta sonra Güiza'yı zihinsel olarak kötü günler bekleyecek.

İlhan Parlak bu gün top kontrolünde çok iyiydi. Ama Aragones'in en büyük hatası takımı üç forvete çevirmedi. İlhan Semih ve Güiza yanyana oynamalıydı. Sağ kanatta Ali Bilgin soldan Uğur arkadan ise Alex gelmeliydi. Eğer böyle bir sistem olsaydı sonuç farklı olabilirdi. Güiza tek kaldı. Semih Alex arkasında İlhan sağ kanat Uğur ise sol kanat oynadı. Semih ve Güiza çift forvet oynasada Semih Alex ile yanyana oynuyor. Eğer yanyana oynsalardı Güiza kadar Semih'de pozisyoan girerdi. Bana göre iki isim yer değiştirmeli. Güiza topu çok iyi sürüyor. Semih'i boşa çıkartıp pas verip gol bulmalıyız. Birinci golcümüz Semih olması gerekiyor.

Sekopej
02.Kasım.2007, 05:12
Ciddi derler çıkar oynar Alex.

Arsenal maçından sonra haftaya Kadıköy'de Galatasaray'a kaybedersek ne istikrar için ne de başka şey için Aragones'i bu takımda durdurmaz başkan. Sonra da Güiza'yı satarız, İngilizler istiyormuş, rahatlarız.

Penaltı ve kırmızı kart kararı doğru, Carlos'un pozisyonunda kesin bir şey kimse söyleyemez, yardımcı hakem bile çizgide değil ama kalecinin kurtarış açısı vs bakıldığında gol gibi geldi. Yine de kesin konuşamayız.

Rakip 10 kişi kalmış, kendi hatandan gol yiyorsun, maçı kazanman lazım ama 2. devre neden aynı takımla devam ediyorsun? Ve neden Maldonado değil de Selçuk çıktı oyundan? Hadi onları geçtim, sahada oynayanlara ne demeli, Eskişehir'in yarısı kadar istekli olsalar alırdık maçı.

Ve Youla, her şut mu kalecinin üzerine vurulur yahu? Biraz düzgün vuruş yapabilse golle buluşurdu.

Eskişehrspor'u mücadelesinden dolayı tebrik etmek gerekir, bu berbat oyuna rağmen kazanacak basit pozisyonlarda golü bulamamak daha da üzücü. Neyse 1 puanı aldık, rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz artık.:p

a.arıcı-11
02.Kasım.2007, 05:18
söylenecek pek bir şey yok.Maçı izledim ve izlerken kafayı yedim.Orta saha diye birşey yok resmen.Mücadele,istek yoktu takımda.İlhan nedense benimde hoşuma gitti en azından istek vardı adamda.Semih hiç yok gibi birşeydi.Carlos ofansif anlamda iyidi ama defansta açık verdi.Alex pek gözükmedi sadece golleri attı ama genede ölüsü bile yetti.

Pozisyonlar içinse,penlatı kırmızı kart doğruydu,Carlos'un pozisyonunu çok net görememekle birlikte gol olarak görüyorum ama burda hakemin kararına saygı duymalıyız çünkü biz o kadar farklı açıdan göremiyoruz o adam 1 saniye içinde bulunduğu yerden nasıl görsün,son olarakta 90. dk da uzatmalar başlamadan önce Volkan topu ceza sahası dışında eline alıp oyunu başlattı.Hakem pozisyonu es geçti.

bugra 1905
02.Kasım.2007, 05:21
ES-ES Can Yakmaya Devam Ediyor Önce Bizi Yendiler Sonrada Fenerden 10 Kişi 1 Puan Aldılar Fenerbahçede Arsenal Ve Galatasaray Maçları Aragones İçin Çok Önemli Ve Haftaya Fenerbahçe Evinde Galatasaraya Karşı İstenmeyen Bir Sonuç Alırsa Aragones Tazminatına Rağmen Gönderilir Gibi Geliyor

Emurafu
02.Kasım.2007, 05:27
Kırmızı kart dogru degil sarı olması lazımdı..Çizgiden çıkan top'da gol..Benim düsüncelerim bunlar..Eses ligde iyi çıkış yakaladı...Fenerbahçe bu maçı kazansa şidi çok iyi hava yakalayabilirdi..Gelecek haftaki maç çok büyük önem taşıyor..Belkide 2 hoca'dan birinin spn maçı olacak..

a.arıcı-11
02.Kasım.2007, 05:30
Kırmızı kart dogru degil sarı olması lazımdı..Çizgiden çıkan top'da gol..Benim düsüncelerim bunlar..Eses ligde iyi çıkış yakaladı...Fenerbahçe bu maçı kazansa şidi çok iyi hava yakalayabilirdi..Gelecek haftaki maç çok büyük önem taşıyor..Belkide 2 hoca'dan birinin spn maçı olacak..
Kusura bakma ama ilk cümlene katılmak imkansız.Acaba düşüncenin nedenini biraz açarmısın yani kırmzı kart olması için daha ne gerekiyordu?.Alex kaleciyi geçmiş kale boş kaleci Aex'i indrimiş.

Sekopej
02.Kasım.2007, 05:35
Kaleciyi yatırmış, topu kaleciden kurtarmış, düşürülmese topa dokunup gol yapacak sadece. Arkasındaki defans oyuncusu Alex'i bozamaz orada. Son adam olduğu için de kart doğru. Ama keşke 10 kişi kalmasaydı rakip, 10 kişi kalınca 1 koşan adam 2 koşmaya başladı ve daha çok zorladılar bizi.

bugra 1905
02.Kasım.2007, 05:35
Kusura bakma ama ilk cümlene katılmak imkansız.Acaba düşüncenin nedenini biraz açarmısın yani kırmzı kart olması için daha ne gerekiyordu?.Alex kaleciyi geçmiş kale boş kaleci Aex'i indrimiş.
Bencede Penaltı Ve Kart Doğruydu Arkadaşın Dediği Gibi Alex Boş Kaleye Gidecekti Hakemi Bu Pozizyon İçin Suçlamak Yersiz

kral_67
02.Kasım.2007, 05:38
hakem Roberto Carlos'un golü hariç iyi bir maç yönetti...
kararları istikrarlı ve çoğu doğruydu...
goldede yan hakemin hatası vardı ama olur bu tarz şeyler...

Aşk-ı Şehir
02.Kasım.2007, 05:39
Öncelikle üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Fakat bu maçı kaybetseydik gerçekten çok üzülürdüm. Çünkü yenilgiyi haketmemiştik ve yenilmedikte. Ama ilk olarak Fenerbahçe'den bu kadar kötü bir oyun beklemiyordum. Fenerbahçe'mi oynamadı Eskişehirspor'mu oynatmadı orası tartışılır. Volkan'ın çıkardığı pozisyon gol bana göre. İvesa'ya verilen kart tartışılır ama doğru bir karar gibiydi. Bu arada İvesa beyin tramvası geçirmiş diyolar umarım öyle değildir. TV'den gelen son haberlere göre de durumu iyiymiş. Anderson ilk golünü attı. Serdar yine etkiliydi ve Emre Toraman'ın dönmesine daha da önemlisi iyi dönmesine çok sevindim. Youla %100'lük golü atsa belkide kazanmıştık. Bu arada Kuddusi Müftüoğlu'nun bu bizim maçları 2.kez katledişi. Bundan önce de Malatya maçımızı katletmişti. Ne diyelim sağlık olsun. Bu zorlu 3 maçlık virajı 7 puan ile geçiyoruz. Bravo çocuklar...

Universal
02.Kasım.2007, 05:40

Alex kalecinden kurtulsa %100 gol olurdu. Çünkü arkadan gelen Es Es'li oyuncu o topa müdahale edecek zamanı ve hızı yakalayamazdı. Alex o topu boş ağlara bırakırdı.

Sekopej
02.Kasım.2007, 05:40
Yan hakem de çizgide değildi o esnada, İlhan'ın vurduğu gibi top yerden gitse daha rahat anlayabilecektik ama top havada olduğunda tam çizgiden bakmadıkça kimse anlayamaz. Perspektif konusunda az çok bilgisi olan bu pozisyonda kesin hüküm vermenin doğru olamayacağını rahatlıkla söyler. Yan hakemin hatası çizgide olmaması ki orada Carlos'un geriye dönüp kalecinin topu tutamayacağını bilemez hakem ve bu nedenle çizgiye gelmez.

GodfatheR
02.Kasım.2007, 05:45
Tamam Eskişehir iyi mücadele etti.Ancak bu kadar kötü bir FB karşısında 8-9 hatta 10 u aşkın gol pozisyonu veren bir takım pek de ışık vermedi bana.

Maç hakkında hiçbir şey söulemek istemiyorum.Felaket diyorum sadece.:( Seyrederken kahroluyorum her maçta.:( Bıktı artık bu ruhsuz,isteksiz,arzusuz futbolu seyretmekten biz bıktık.Ama oyuncular seyrettirmekten bıkmadılar.

Hani bu Güiza word class golüydü.Bu ne kardeşim ya bir forvet 5-6 kere aynı pozisyoonu kaçırırmı.Topu bir kere sağa çekse boş kaleye atacak ya da kaleci indiricek penaltı olacak.Nasıl kaçar bu kadar pozisyon anlamak çok zor hemde aynı tip pozisyonlar.:(

bugra 1905
02.Kasım.2007, 05:47
Tamam Eskişehir iyi mücadele etti.Ancak bu kadar kötü bir FB karşısında 8-9 hatta 10 u aşkın gol pozisyonu veren bir takım pek de ışık vermedi bana.
Youla Galatasaray Maçında Oynadığı Gibi Oynasaydı Feneri Yenerdi Es-Es Sorun ES-ESde Değil Youladaydı Bu Maçta

extensor
02.Kasım.2007, 05:51
Youla Galatasaray Maçında Oynadığı Gibi Oynasaydı Feneri Yenerdi Es-Es Sorun ES-ESde Değil Youladaydı Bu Maçta

Ama stoperlerin hızı çevikliği mücadeleciliği çok daha önemli bu hususta. Bir Edu bir Lugano Emre ve Servetten daha iyi hızlanan daha hızlı daha çevik adamlar... Bunu gözardı edip Youla'nın performasını yargılamak çok yanlış olur

bugra 1905
02.Kasım.2007, 05:54
Ama stoperlerin hızı çevikliği mücadeleciliği çok daha önemli bu hususta. Bir Edu bir Lugano Emre ve Servetten daha iyi hızlanan daha hızlı daha çevik adamlar... Bunu gözardı edip Youla'nın performasını yargılamak çok yanlış olur
Orasıda Doğru Emre Özellikle Batırdı Bizi O Maçta

Fietra 10
02.Kasım.2007, 06:47

Bu , Eskişehir takımından ziyade hocadan kaynaklanıyor bana göre .. 10 kişi kaldıktan sonra orta saha değilde Anderson'u çıkarsaydı bu kadar net pozsiyonlar vereceğini düşünmüyordum Es-Es'in .. Youla ilede etkili olmaya çalışabilirdi ve bana görede dogru olan buydu .. en azından 70'den sonra oyunu kendi yarı sahasında kabullenmek zorunda kalmazdı .. 87'deki Cumhur değişikliği daha önceden yapılsaydı maçı 10 kişiylede olsa Es-Es'in kazanacagını düşünüyordum ..

BlackEagle19o3
02.Kasım.2007, 06:52
Maçı 90 dk izledim.Eskişehir'i beğendim.İyi oynadılar bence 10 kişiyle bu kadar pozisyon vermek normal.Buldukları pozisyonlara da bakın bir de...Carlos'un pozisyonu gol bence.Kırmızı kart doğru karar.Es-es kaybetse yazık olurdu emeklerine oyuncuların...

Fietra 10
02.Kasım.2007, 06:55
Carlos'un geri pasında Maraton programı pierodan hesaplayarak 7 cm içerde olduğunu belirtti ..

extensor
02.Kasım.2007, 07:09
Bu , Eskişehir takımından ziyade hocadan kaynaklanıyor bana göre .. 10 kişi kaldıktan sonra orta saha değilde Anderson'u çıkarsaydı bu kadar net pozsiyonlar vereceğini düşünmüyordum Es-Es'in .. Youla ilede etkili olmaya çalışabilirdi ve bana görede dogru olan buydu .. en azından 70'den sonra oyunu kendi yarı sahasında kabullenmek zorunda kalmazdı .. 87'deki Cumhur değişikliği daha önceden yapılsaydı maçı 10 kişiylede olsa Es-Es'in kazanacagını düşünüyordum ..

brawo işte yorum.

EreN
02.Kasım.2007, 07:13
Asbaşkanımız Sayın Ali Koç, Eskişehirspor maçında yaşanan tartışmalı pozisyon için, "Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz" dedi. Maç sonrası açıklamalar yapan Ali Koç, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bir şeyler oldu. Maç bir anda dönüverdi. O defansla maçı kazanmamız mümkün değildi. Umarım en kısa zamanda deplasmanlarda da Şükrü Saracoğlu`nda oynadığımız gibi oynarız. Eskişehirspor`un gol tartışması olan bir pozisyonu var. Yoğun bir şekilde gol olduğu söyleniyor. Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz. Bugün bizi ve yönetici arkadaşlarımızı çok iyi ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Sekopej
02.Kasım.2007, 07:32
Ortamı geren değil daha ılımlı olmasını sağlayan bir anlayış umarım devam eder yönetimde. Daha fazla antipatik görünmeye gerek yok.

Addolorato
02.Kasım.2007, 07:38
Maçı İzleme Şansım Olmadı Ama Eskişehirsporu tebrik ediyorum 10 kişi 1 puan almışlar ..

TR.CaPTaiN
02.Kasım.2007, 07:46
Asbaşkanımız Sayın Ali Koç, Eskişehirspor maçında yaşanan tartışmalı pozisyon için, "Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz" dedi. Maç sonrası açıklamalar yapan Ali Koç, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bir şeyler oldu. Maç bir anda dönüverdi. Eskişehirspor`un gol tartışması olan bir pozisyonu var. Yoğun bir şekilde gol olduğu söyleniyor. Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz.

Sadece aleyhine hata olduğunda değil lehine hata olduğunda da meydana çıkıp bu tip sözler söyleyen insanları tebrik etmek gerekir. Umarım bu anlayış devam eder ve diğer kulüplerde bu anlayışı benimser.

Maçı izlemedim zaten pek izlenilecek bir maç değilmiş. Geçen sene 9 kişiyle Ali Sami Yen'de son dakika golüne kadar direnen tura çok yaklaşan takımın yerine 10 kişi kalan Eskişehirspor'u yenemeyen takım geldi. Geçen sene 1-0 geri düştüğü Chelsea maçını 2-1 kazanan takım gitti Sivasspor'a karşı öne geçen ve mağlup olan takım geldi. Bu saatten sonra Aziz Yıldırım mı kafayı iki elinin arasına koyarak düşünür, Aragones mi yoksa futbolcular mı bilemem ama o formanın layık şekilde temsil edilmesi gerekiyor. Eğer ki edilemiyorsa sorumlusu her kim ise '' benden bu kadar '' demesi gerekiyor.

Eskişehirspor'u tebrik ediyorum.

Trabzonspor
02.Kasım.2007, 07:58
fener alır dedık 10 kişi takımı yenemedıler.es esi tebrik ediyorum

JunkChorn
02.Kasım.2007, 08:00
Bunu yorumu başka kimseden duymadım beklememde.Ama doğrusu budur.

Maça gelince izledim , fena oynamadık ancak bu defansla zaten kazanmak haksızlık olurdu.Carlos'un pozisyonu çok net gol bence.Ancak diğer yandan kırmızıya laf söylemekte gerçekten ayıp.

extensor
02.Kasım.2007, 08:04
Kaleciyi yatırmış, topu kaleciden kurtarmış, düşürülmese topa dokunup gol yapacak sadece. Arkasındaki defans oyuncusu Alex'i bozamaz orada. Son adam olduğu için de kart doğru. Ama keşke 10 kişi kalmasaydı rakip, 10 kişi kalınca 1 koşan adam 2 koşmaya başladı ve daha çok zorladılar bizi.

1. Alex kısa mesafede iyi hızlanamaz beli çabuk dönmez çabuk değildir.
2. Topu Tayfun Türkmen'in önüne sürüyor. Kaleden uzaklaşan bölgeye sağ ayağına doğru sürüyor. Kaleciden kurtulup sağ ayağıyla vurması için yüzünü kaleye dönmesi gerekiyor
3. Tayfun sadece 1-2 metre geride
4. Tayfun bırakın önde kalmayı yan yana bile kalsalar Alexten çok daha güçlü (Tayfun Türkmen beni geçmiş bu arada)
5. Tayfun herhangi bir müdahalede Alex'i bozabilir, topla Alex'in önüne geçebilir.

Gol olabilme ihtimali olduğu kadar bu ihtimallerde vardı. Hakemi eleştirmem ama tek açıdan bakmayı eleştirmek gerek.

2. olarak Carlos'un pozisyonun gol verilme ihtimali çok daha kolaydı. Sezme ihtimali zordur ancak volkanın kolunun kale içine uzanması. Volkanın kale içine girmesi. Maçın oynandığı anda herkese gol izlenimini veriyordu.

Bu ülkede Carlos'un ettiği küfürleri duymamak, Carlos'un alaylarını görmemek, Carlosun hatalarını konuşmamak adeti var. Tamam çok önemli bir futbolcuydu da... 2. yarıda ki bir pozisyonda hakemi kolundan tutması. Sonra hakemin onun kollarından kurtulması ve ardından hakeme karşı sırıtması da berbattı. Resmen ben Carlos'um siz kimsiniz der gibiydi. Ayıptır. Onun yaptığı değil ama... Senelerdir bizim yaptığımız görmemişlik ayıp. Her geleni ilah yapmamız ayıp. Aylık 100 er milyar veririz bu adamlara. Aylık 2-3 maçta 5 milyar alamayan hakemlerimizi de önlerine atarız alın aşağılayın bizim evladımızdır. Hakiki ses çıkarmayan şamar oğlanıdır diye...

scar face
02.Kasım.2007, 08:11
Hele Guiza'nın kacırdığı bi gol var evlere senlik ilk pozisyonda kaleciden dönüyor top.Kafasıyla ağlara yollamaya calısıyor yere vurdursa gol olacak %99 ama aklına gelmiyor çünkü Fenerbahce forması giyenlere bi şey(H)ler oluyor...

Bordo61Mavi
02.Kasım.2007, 12:30
7 cm top icerdeymis, gercekten yazik. Bu hakemler, bukadar net biseyi goremiyosa ben ne diim. Bi kac daha mi hakem yerlestirsek sahaya

Fenerbahce baya bi gol kacirmis diyolar, ben maci izliyemedim ama. Bu gidis cok kotu, nasil duzelcekler bilmiom ama Fenerbahceye hic yakismiyor

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 16:12
Maça Eskişehir daha istekli başlayan taraftı.Fakat ilk golü Fenerbahçe buldu.Alex çok güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi.Eskişehir'in bu gole erken cevap vermesi dirençlerini koruyabilmeleri adına iyi oldu.Zira bu gol olmadan 2-0 olsaydı bu maçtan puan çıkaramayabilirlerdi.Bu golde Fenerbahçe savunmasının büyük hatasını Anderson affetmedi.Maçın başında Fenerbahçe savunması iyi oynadığı takdirde bu maçı takımına kazandırabilir demiştim.Aksine kötü oynayıp kaybettirdi.Maçın kritik noktalarından penaltı+kırmızı kart pozisyonuydu.Ben bu pozisyondan sonra maçın kopacağını düşünmüştüm fakat bu düşüncem gerçekleşmedi.Es Es 10 kişi kalmasına rağmen canla başla mücadelesine devam etti ve yine çok önemli bir zamanda beraberlik sayısını buldular.Yine golde Fenerbahçe savunmasının katkısı büyüktü..2.yarıda Es Es 10 kişi olmasına rağmen gol için bastıran taraftı.Golü bulamadılar ve zaman ilerledikçe 10 kişi kalmalarının dezavantajını yaşamaya başladılar.Maçın son bölümlerine girerken Fenerbahçe etkili ataklar geliştirmeye başladı.Net pozisyonlar bulunmasına rağmen gol gelmedi.Bu dakikalarda Eskişehirspor'un Youla ile pozisyonları vardı.Fakat Youla bunları değerlendiremedi.2 takımda gol şanslarını değerlendiremeyince maç berabere bitti.Bu arada R.Carlos'un geri pasında bence top çizgiyi geçti.Fakat hakemler pozisyonu göremediler maalesef.Açıkcası bu pozisyonda art niyet aramamak gerekiyor.Fakat artık bu hatalar iyice can sıkmaya başladı.Hakemler sezona kötü başladı ve kritik hatalar aynen devam ediyor.Bir çeki düzen vermeleri şart.Eskişehirlelerin her ne kadar 3 puan alabilecekleri bir maç olsada beraberlikten memnun olduklarını düşünüyorum.Fenerbahçe'de ise 2 kritik maç öncesi her şeyin aynı olduğunu gördük.Bu 2 maçta alınabilecek acı skorlar bir çok hamleyi beraberinde getirebilir..

a.arıcı-11
02.Kasım.2007, 18:00
7 cm top icerdeymis, gercekten yazik. Bu hakemler, bukadar net biseyi goremiyosa ben ne diim. Bi kac daha mi hakem yerlestirsek sahaya

Fenerbahce baya bi gol kacirmis diyolar, ben maci izliyemedim ama. Bu gidis cok kotu, nasil duzelcekler bilmiom ama Fenerbahceye hic yakismiyor

yahu kardeşim biz hiç bir kamera açısıyla göremedik kesin golmü değilmi diye.Lig TV'nin kullandığı bilmemne teknolojisyle topun 7 cm içeriye girdiğini öğrendik.Buraya kadar bir sorun yok olay bu şeklide gelişti değil mi?

E peki biz o kadar kamera açısıyla göremedik te hakem durduğu yerden saniyenin 1/10'de nasıl görüp karar versin.Robot mu bu adam.Nasıl görmesini bekliyorsun.Kafalarına Lig TV'nin kullandığı teknolojiyi içeren bir çipmi takalım nedir yani bu mu önerin?

deniz.91
02.Kasım.2007, 18:06
Dün EsEse yazık oldu gerçekten adamların buz gibi golünü vermediler.10 kişi kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiler

Cengo
02.Kasım.2007, 18:14

Provoke etme insanları..

El Comandante
02.Kasım.2007, 18:39
Eskisehirspor bu ligin kaliteli takimlarindan oldugunu ispat etti,Galatasaray macinin tesadüf olmadigini herkese gösterdi.Ligde son 4 macta 3 galibiyet,1 beraberlikleri var sanirsam,süper bir cikis yakaladilar ve lige ayri bir zevk katiyorlar.Büyüklere karsi oynarken kapanmiyorlar kendi yari sahalarina,hücum futbolu oynuyorlar.Riza Calimbay iyi bir takim kurmus,bu ligde basarili olacaktir Es-Es.

Fenerbahce ise 1 haftalik aradan sonra kötü futbol oynama aliskanligini devam ettirdi.Bilmiyorum,nereye kadar gidecek Fenerbahce bu futbolla ...

Cengo
02.Kasım.2007, 18:41
Fenerbahce ise 1 haftalik aradan sonra kötü futbol oynama aliskanligini devam ettirdi.Bilmiyorum,nereye kadar gidecek Fenerbahce bu futbolla ...

Bunu yazmanın mantığı nedir, anlamış değilim de ondan soruyorum?
Üç büyükler değidiğimiz takımların hiçbiri birbirinden daha iyi futbol oynamıyor.

El Comandante
02.Kasım.2007, 18:47
Bunu yazmanın mantığı nedir, anlamış değilim de ondan soruyorum?
Üç büyükler değidiğimiz takımların hiçbiri birbirinden daha iyi futbol oynamıyor.

Dikkat ettiysen 2 takimin durumunu yazmisim oraya,Fenerbahce hakkinda ne yazzaydim ? Hersey güllik gülistanlik,1 mac berabere bitmis ama önemli degil,Güiza kacirdiklarini atsa kesin kazanirdi Fener,cok iyi futbol oynuyor falan ?
Elestiriye biraz acik olun,Fenerbahce bu sezon cok kötü futbol oynuyor,diger 2 takimdan da kötü oynuyor.Diger takimlar en azindan maclarini kazanabilmek icin mücadele ediyorlar.Fenerbahcede bu mücadele ruhu yok.Oyuncular daha macin basinda bitse de gitsek havasindalar.

Cengo
02.Kasım.2007, 19:08
Dikkat ettiysen 2 takimin durumunu yazmisim oraya,Fenerbahce hakkinda ne yazzaydim ? Hersey güllik gülistanlik,1 mac berabere bitmis ama önemli degil,Güiza kacirdiklarini atsa kesin kazanirdi Fener,cok iyi futbol oynuyor falan ?
Elestiriye biraz acik olun,Fenerbahce bu sezon cok kötü futbol oynuyor,diger 2 takimdan da kötü oynuyor.Diger takimlar en azindan maclarini kazanabilmek icin mücadele ediyorlar.Fenerbahcede bu mücadele ruhu yok.Oyuncular daha macin basinda bitse de gitsek havasindalar.

Alakası yok son sn.ye kadar mücadele etti Fenerbahçe.

KaPaLı
02.Kasım.2007, 19:25
Sabır yarabbi Sabır.

2. yarısını izledim maçın ilk yarısını izleyemedim. 2. yarı için şunu söyleyebilirim. Ortasahada topa basacak adam yok. Maldonado tamam iyi pas yapar öndeyken skor korumak için pas yapması için alırsın ama top kapması için Maldonado oynatılmaz Selçuk - Deniz oynatılır. Dün akşam Selçuk çıkıp Ali Bilgin girdiğinde ben 70. dklarda Gökhan Gönülün çıkıp herhangi bir oyuncunun çıkacağını biliyodum. Artık değişiklikler bile dkları belli.

Eskişehir 10 kişi olmasına rağmen çok iyi mücadele etti. Maçtan önce söylemiştim Youla'dan değil Serdar'dan korkuyorum diye her topu aldı gitti tek başına savaştı nerdeyse Serdar.

Herkes İvesa'nın kırmızısını tartışıyo Alex kaleciyi geçtikten sonra kendini niye yere atsın ? 33 Numaralı Tayfun'un o topa yetişme imkanı varmış. Yahu Tayfun o topa yetişmek için kendini heba etse yırtsa bir taraflarını yine yetişemez. 2. Yarıda bir pozisyonda Eskişehirli bir oyuncu sanırım Vucko'ydu tabanını direk Alex'in baldırına vurdu orda sarıyla geçiştirdi ama Alex o pozisyondan sonra sakatlandı.

Uzun lafın kısası artık şu moruk birşeylerin farkına varmalı. Scout olayını mutlaka yapmalı kulup önümüzdeki maçta kiminle oynayacağımız, tehlikeli oyuncuları, taktik yapısını birisi rapor etmeli. Çünkü her maçta ben rakibin gizli silahlarını, oyun yapılarını biliyorum ama bizim moruk her maçta boş bırakıyo o oyuncuları.

Aydin
02.Kasım.2007, 20:09
Alakası yok son sn.ye kadar mücadele etti Fenerbahçe.

Cengiz, Fenerbahçe'nin 10 kişilik bir takıma karşı mücadelesi buysa haftaiçindeki arsenal maçı için Emre Tilev'in dediği gibi futbolun perileri yalnız bırakmasın bizi.

Universal
02.Kasım.2007, 20:21
Aragones'in açıklaması şaşırttı beni. "Taktik olarak hatamız yoktu. Top girmeyince girmiyor."

Bu kadar amatör bir açıklama olabilir mi? Eğer top girmiyorsa girmesi için hamleler yapman gerekiyor. Güiza'nın gol atamıyacağı belli dakika 60'da onu çıkarıp İlhan'ı al oyuna Semih'i Güiza'nın yerine koy golü böyle ara.

Bu teknik adam ile olacağına inanmıyorum. Büyük ihtimalle devreyi 25-30 puanla felan bitiririz.

GodfatheR
02.Kasım.2007, 20:25
2 puanın yanında Alex'i de kaybettik.Arsenal maçında yok İnş. GS maçına yetişir.:(

Universal
02.Kasım.2007, 20:30
2 puanın yanında Alex'i de kaybettik.Arsenal maçında yok İnş. GS maçına yetişir.:(

Bir bu eksikti.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=13574

a.arıcı-11
02.Kasım.2007, 20:45
geldimi her şey üstüste geliyor.Bakalım Alex oladam nasıl oynayacağız.

Cengo
02.Kasım.2007, 20:47
Cengiz, Fenerbahçe'nin 10 kişilik bir takıma karşı mücadelesi buysa haftaiçindeki arsenal maçı için Emre Tilev'in dediği gibi futbolun perileri yalnız bırakmasın bizi.

Defansif değil ofansif mücadele etti ama her oyuncunun pres özelliği, oyun bölgesi farklıdır.Semih'in gelip de orta sahada mücadele etmesini bekleyemezsin, 90+4de Semih kale ağzından kaçırdı.
90+larda Fenerbahçe'nin 2-3 tane pozisyonu var, daha ne olsun.

Universal
02.Kasım.2007, 20:52
geldimi her şey üstüste geliyor.Bakalım Alex oladam nasıl oynayacağız.

Klasik 4-4-2 olarak oynarız. Güiza ile Semih yanyana. Deivid ve Uğur kanatlarda ortada ise Selçuk ile Josico oynayacaktır. Deivid bu maçta ilkonbirde başlaması gerekiyor.

Alicanfmfan
02.Kasım.2007, 20:55
iki takımıda tebrik ediyorum mücadelesinden dolayı.Herkes pozisyonları konusuyor ama maçın içindeki o heyecan o müthiş organizasyonları konusmuyor.Guiza çok gol kaçırdı ama pozisyona giriyor olması bir artı.Edu nun hiç bir hatası yok volkan edu yu rahat pozisyonda kafa vuracakken çıkıp dengesini bozuyor üstelikte seslenmeden dire eduya .Volkan çok hata yapıyor.Milli takımdada var bu tip hataları.Son sözüm şu içeriden çıkan topa herkes gol diyor.Vallahi geçen hafta yapılan lehine hatalar karsısında hiç itiraz etmemeli ee bugün sana yarın bana

a.arıcı-11
02.Kasım.2007, 20:56
Klasik 4-4-2 olarak oynarız. Güiza ile Semih yanyana. Deivid ve Uğur kanatlarda ortada ise Selçuk ile Josico oynayacaktır. Deivid bu maçta ilkonbirde başlaması gerekiyor.
Zaten akla en yatkın sistem bu ama biliyorsun bizim takımı oluşturan sistemler pek akla yatkın olmuyor.Bence bu sistemde Alex'in yerine Deivid'i düşünecektir.Josico'yu da Selçuk yada Maldonado'nun yerine 11'e sürecektir Dede.

EreN
02.Kasım.2007, 21:12
Maç 2*2 ama çok fazla gol kaçırdık. Buda göz ardı edilmemeli.

PesimiSTyLa
02.Kasım.2007, 21:13
Eses de cok kacırdı. Bilhassa Youla. Bir futbolcu her kaarsı karsıyada kalecinin üstüne vurmaz ki (: 2 takım adına da bol pozisyonlu bir mac oldu.

EreN
02.Kasım.2007, 21:26
Eses de cok kacırdı. Bilhassa Youla. Bir futbolcu her kaarsı karsıyada kalecinin üstüne vurmaz ki (: 2 takım adına da bol pozisyonlu bir mac oldu.

güiza (::) :icon_eek:

PesimiSTyLa
02.Kasım.2007, 21:33
güiza (::) :icon_eek:

O zaman Youla ve Güiza ya bizden :k::icon_biggrin: