View Full Version : Galatasaray - Gaziantepspor [ TSL 9. Hafta ]
goosfraba
31.Ekim.2007, 04:29
http://www.hizliresim.com/2008/10/30/5067.jpg (http://www.renklidergi.com/)
Addolorato
31.Ekim.2007, 04:39
Ankaraspor'u da yenemedik gaziantep ise çok formda bu maçı kazanamazsak liderlik yolunda ağır yara alırız ayrıca skibbe bile gidebilir
PesimiSTyLa
31.Ekim.2007, 04:57
Ankaraspor karsısında özellikle 2. yarı hiç koşmadık, sakat vermemek adına basmadık. Bu macın atmosferi cok farklı olacak. Ankaradan alınan 1 puan da yeterliydi çünkü; fakat bu macta mutlak 3 puan lazım...
Saaha ve seyircimiz önünde bunun bilincinde olan oyuncularımızın da oyunuyla galip ayrılırz diye düşünüyorum. G.Antep e karsı olan sanssızlıgımız da kırılır diye düşünüyorum.
Cok zor bir dönemecteyiz. antep, benfica, fenerbahce macları var önümüzde. Bu macları mümkün mertebe en az kayıpla atlatırsak önümüzün acık oldugunu düşünüyorum...
Onurap
31.Ekim.2007, 05:10
Antep bize hep ters gelir son haftalardada formdalar zaten..Ama ben bu maçta oyuncuların kazanma arzularının ve isteklerinin üst düzeyde olacağını düşünüyorum kazanırız bence..2. ihtimal beraberlik olabilir..
Emurafu
31.Ekim.2007, 05:15
Alisamiyen avantajımızı iyi kullanırız.Ayrıca büyük takımlar peşpeşe 2 hafta kaybetmez genelde:D..Yanlız çok zor maç:)
BlackEagle19o3
31.Ekim.2007, 23:35
Antep bence çok çok iyi bir takım fakat Galatasaray bu maçı zor da olsa kazanır.2-1 diyorum...
extensor
01.Kasım.2007, 00:01
Galatasaray sanıldığının aksine rahat kazanacaktır.
Çünkü Antepspor 3 günde bir maç oynamayı kaldırabilecek genişlikte bir kadroya sahip değil. Belli kaliteli bir 11 leri var.Yedekleri ise onlara yakın yetenekte dahi değil.
Galatasaray rahat kazanacaktır.
bugra 1905
01.Kasım.2007, 02:17
Galatasarayım Zorlanacak Ama Gaziantep Karşısında 3 Puanı Bir Şekilde Alırız
GeNç KaRTaL
01.Kasım.2007, 03:25
Galatasaray Avrupa maçındaki galibiyetle sükse yapan yükselişten sonraki 2 maçında kazanamadı.Bunda kadronun üst üste maçlardan sonra yorulması gösterilebilir.Fakat bu maçta evlerinde oynamalarınında verdiği avantajla o bildiğimiz performanslarını sahaya yansıtacaklarını düşünüyorum.
Gaziantep ise sezona süper başladı,o performanslarını hala devam ettiriyorlar.Trabzonspor maçında çok iyiydiler yine.Fakat bu maç için üst üste maç temposunu kaldıramayabileceklerinden korkuyorum.Bu maçta birde ortasahanın önemli ismi Murat Ceylan olmayacak.Buda büyük bir eksi Antep adına..
Bu saydıklarımdan dolayı Galatasaray'ın evinde bu zorlu maçı kazanacağını düşünüyorum.Fakat Antep beklediğim gibi kötü değilde bildiğimiz iyi oyunlarını sahaya yansıtırsa bu maçtan puan yada puan almaları yüksek ihtimal bence..
Emurafu
01.Kasım.2007, 04:10
Antep'te; Murat ceylen(cezalı),Beto,Emrah eren(sakat) bu oyuncular yerini alamayacakmış..
JunkChorn
01.Kasım.2007, 04:15
Galatasaray bence beklenenin aksine maçı kazanacak.Çünkü Antep hafta içi yoruldu , kafa olarak bu maça kendilerini veremeyecekler.
Yine sıralamaya rağmen iyi oynadıklarını düşünmüyorum.Galatasarayın çok adamlı hücumlarında illa ki hata yapacaklardır.Normal şartlar altında berabere bile bitmez.
deniz.91
01.Kasım.2007, 05:21
Son maçlarda puan kayıpları yaşan galatasaray bu maçı almak zorunda
MaTRaKaN
01.Kasım.2007, 19:13
Kötü formumuz devam eder diye düşünüyorum 0-0 biter bu maç
BaFraLı
01.Kasım.2007, 19:23
Saha ve seyircimiz önünde güzel bir galibiyet alırız diye düşünüyorum..
a.arıcı-11
01.Kasım.2007, 21:09
Antep iki Trabzon maçında da büyük efor sarfetti ve şu an yorgun durumdalar.Ayrıca Murat Ceylan ileBeto oynamayacakmış bu da büyük bir eksi olarak duruyor Antep hanesinde.Galatasaray ise Benfica maçı öncesinde kötü seriyi bozup morallenmek istiyor.Bence Galatasaray kazanır ama yok beklediğim gibi Antep yorgun argın ve eksiklerini arayan bir futbol oynamaz istekli arzulu kim oynarsa oynasın görevini yapar bilinciyle oynarsa maçı kazanabilirler.
Cengo
02.Kasım.2007, 04:38
Galatasaray da yorgun, aynı maç temposunu onlar da yaptı, ayrıca Kewell ve Arda 60 dakikada geçen maçta oyundan kopmuşlar.İlginçtir Gs da rotasyon yapmıyor, bu maçta yapma şansı da yok.
extensor
02.Kasım.2007, 05:54
Galatasaray da yorgun, aynı maç temposunu onlar da yaptı, ayrıca Kewell ve Arda 60 dakikada geçen maçta oyundan kopmuşlar.İlginçtir Gs da rotasyon yapmıyor, bu maçta yapma şansı da yok.
12 futbolcusu sakat olan bir takım rotasyon yapabilirmi ki?
Gider dinlendirirsin Emre'yi, Nigris atar golü... 3 puan alacakken 1 puan alırsın. Rotasyon da yer değiştireceğin bütün adamlar sakat olunca. Rotasyon yapma şansı olmuyor tabi Galatasaray'ın
Ancak Baros dinlendi. Nonda ve Ümit iyi durumda. Lincoln iyi durumda. Kewell Arda Meira ise yorgun sayılır. Bilmiyorum iki ucu çıkmaz sokak.
Kessen bir türlü oynatsan bir türlü
bugra 1905
02.Kasım.2007, 05:56
12 futbolcusu sakat olan bir takım rotasyon yapabilirmi ki?
Gider dinlendirirsin Emre'yi, Nigris atar golü... 3 puan alacakken 1 puan alırsın. Rotasyon da yer değiştireceğin bütün adamlar sakat olunca. Rotasyon yapma şansı olmuyor tabi Galatasaray'ın
Ancak Baros dinlendi. Nonda ve Ümit iyi durumda. Lincoln iyi durumda. Kewell Arda Meira ise yorgun sayılır. Bilmiyorum iki ucu çıkmaz sokak.
Kessen bir türlü oynatsan bir türlü
Doğru Diyon Ama Ne Olursa Olsun Onlar Profesyonel Sporcu Bunların Bahane Olmaması Lazım Galatasaray Gibi Büyük Bir Takımda Bu Gibi Bahaneler Üretilmemesi Lazım
Alicanfmfan
02.Kasım.2007, 20:51
bugün tek gücümüz tarafarımız .Galatasaray ın izledigim maçlarda hep savunma arkasına atılan toplarda tehlike yaşadılar.Duran toptan çok gol yiyoruz burada teknik direktörün oyuncularına yeterince komut vermemesine baglıyorum.Gs yine herşeye ragmen kazanıcaktır.İnşAllah.Antep inde kötü bir takım oldugunu söyleyemeyiz.diri koşan bir ekip.herşey istedigimiz gibi giderde 3 puanı alırız.Son sözüm şu servete. kaç gol yedik servetin yüzünden
Emurafu
03.Kasım.2007, 01:18
Kadro Belli Oldu !!
De Sanctis
Sabri
Servet
E.Aşık
H.Balta
Meira
Ayhan
Kewell
Arda
Lincoln
Baros
Servet ileri çıkmassa pozisyon vermeyiz..Artık şu alışkanlıgından vazgecsin !!..Topal Fenerbahce maçına yetişiyormuş..Antepte;Murat şahin,Mehmet Polat,Beto,Emrah Eren,Murat Ceylan yokmuş.
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2007, 01:21
Murat Ceylan'dan sonra Murat Şahin'inde olmayışı çok büyük eksik gerçekten Antep adına.Galataasaray kazanmak için daha şansı gözüken taraf..
Addolorato
03.Kasım.2007, 01:42
Biz Meira'yı Defans Diye Almıştık Değilmi ?
Emurafu
03.Kasım.2007, 01:50
Biz Meira'yı Defans Diye Almıştık Değilmi ? Sakatlarımız olmasa ozaman meira Orda oynarsa haklsıın ama şuanki şartta skibbe bana göre haklı.Topal falan gelen'e kadar orda oynaması gayet mantıklı(Topal Fenerbahce maçına yetişiyormuş..Ozaman meira yerine geçer:)).Ayrıca milli maçtada orda oynuyor..Ayhan eskisi kadar tek basına önlibero oynayamıyor.Agır kalmaya basladı.Ah Ah keske Özbek olsaydı:)..Mehmet güven'i ise hiç begenmiyorum..Aynı tas aynı hamam devam..Üstelik çok top kaptırıyor..Servet sürekli ileri çıkarsa yine pozisyon veririz.Üstelik sürekli aynı onbirle oynamamızda iyi..Oyuncular birbirine daha çok alısıyor.
IcedEarth
03.Kasım.2007, 16:12
Güzel bir galibiyet aldık dün akşam. Goller Kewell, Lincoln ve Arda'dan geldi. Baros'un hali ise beni düşündürmeye başladı...
Alicanfmfan
03.Kasım.2007, 18:23
Baros müthiş bir topcu top tutuyor geziyor kosuyor.En iyi yabancı tsl deki.Degerini bilmeliyiz.Bizim ümit karan gibi orta sahadan vurmuyor Ayrıca;
M.Güven,Ayhan ve Volkan yaman çok gereksiz gözüktü dün.Alpaslan diye bir çocuk var koy onu hakanın önüne
PesimiSTyLa
03.Kasım.2007, 19:50
İlk 20-30 dakika tek kale oynadık, nitekim de golleri bulduk. Daha sonra oyun dengelendi. Rakip penaltıdan golü buldu. İlk yarı böyle bitti. 2. yarı düşük tempoda oynandı. Net pozisyonlar yoktu. Arda nın cekildigi pozisyonda verilmeyen bir penaltı vardı. Macın yıldızı Arda kapanışı yaptı ve skoru tayin etti.
Dün oynanan oyunda sahanın en iyisi kuşkusuz Arda idi. 1 asist, 1 gol, 1 de rakibe penaltı yaptı :) Verdiği paslar, adam eksiltmeleri zaten her zaman yaptığı işler. Lincoln, Kewell ikilisi yine çok iyiydi. Gollerini attılar. Baros kacırdıgı 1 net pozisyon dışında idare etti. Lincoln un attığı golde onun da payı vardı, hatta baya pay var.
Güzel bir galibiyet oldu. Şimdi önümüzde Benfica macı var ona odaklanmalıyız.
RaSenGan
03.Kasım.2007, 20:05
İyi oynadık fakat defansta çok açık verdiler.Bu pozisyonları değerlendirseler kolay bir galibiyet alamazdık.Lincoln ve Arda çok güzeldi dün.Lincoln kendine geliyor bu sezon.Çok iyi oynamaya başladı.Arda'da bu sene çok iyi.Kewell'ın sakatlanması kötü oldu.Benfica maçında forma giymesi çok zormuş.İnş. oynar o maçta.Güzel bir galibiyet aldık.
kral_67
03.Kasım.2007, 20:29
bu maçın bir tek özeti var...
daddy daddy coooool...:D