Log in

View Full Version : Kayserispor - Beşiktaş [ TSL 9. Hafta ]

goosfraba
31.Ekim.2007, 04:34
http://www.hizliresim.com/2008/10/30/5078.jpg (http://www.renklidergi.com/)

PesimiSTyLa
31.Ekim.2007, 05:01
Benim de favorim bu macta kayseri. Ligin 3 büyükler haricindeki en zor deplasmanı bana kalırsa. ve burdan 3 puanla ayrılmak zor. Altay a karsı alınan beraberlik cok kötü oldu ks adına ve bu macta mutlaka kazanıp yükselişe gecmek isteyecekler. çok iyi hazırlanacaklardır ve galibiyet alma ihtimalleri büyük. beraberlikte bir diger ihtimal bana göre.

LaigLeNoiR
31.Ekim.2007, 05:16
Mutlaka kazanmalıyız.Zirveyi bırakmak istemiyoruz.

eXcitinG
31.Ekim.2007, 06:09
Size göre Beşiktaş zaten her zaman kaybediyor. Açıkca kaybetmesini umuyorum bizim işimize öyLe geLiyor deyin. ÇekiniLecek birşey yok bunda. Abes abes kaybeder, kaybeder demeyin.

PesimiSTyLa
31.Ekim.2007, 06:12
Bana söyledin sanırım Hayrettin abi. Ben neden öyle düşündüğümü acıkladım. Senin tabirinle "Abes, abes kaybeder" demedim. Mac inönüde olsaydı emin ol Beşiktas kazanır derdim; fakat Kayseri'nin sahasında 3 büyüklere karsı nasıl oynadıgını da biliyoruz.

Ayrıca direk kaybeder de demedim. İddaa dili ile 1yada 0 dedim.

eXcitinG
31.Ekim.2007, 06:14
8 maç oLdu daha yeniLmedik Ligde. Ama sezon başLadığından beri sürekLi kaybediyoruz nedense. Ben kaybederiz deniLmesine birşey demiyorum ama bunu sende iyi biLiyorsun ki sırf Beşiktaşın kaybetmesini istediğin için kaybeder diyorsun. Yoksa oyunLara bakarak yorumda buLunduğunu sanmıyorum Emre. Bir kere iki takımın bu sezon oynadığı futboLa baksan biraz futboL biLgin varsa Beşiktaş ın daha iyi oLduğunu ve Beşiktaşın özeLLikLe DepLasmanLarda daha iyi oynayan bir rakip oLduğunu biLsen bu kadar net konuşmazsın.

Yorum yapmayın demiyoruz ama yaparken de cesur oLun. Kimsenin kimseye birşey diyeceği yok. :)

PesimiSTyLa
31.Ekim.2007, 06:25
Beşiktas sampiyonluk yolunda rakibimiz. Elbette kaybetmesini isterim. Beiktaslısı da Galatasaray ın yenilmesini ister. Bundan doğal sey yok. Hatta bana yararı dokunmayacak her macta yenilmesini isterim; ama her macta buraya gelip de Beşiktas yenilir mi yazıyorum ? Hayır..

shamur1
31.Ekim.2007, 06:31
8 maç oLdu daha yeniLmedik Ligde. Ama sezon başLadığından beri sürekLi kaybediyoruz nedense. Ben kaybederiz deniLmesine birşey demiyorum ama bunu sende iyi biLiyorsun ki sırf Beşiktaşın kaybetmesini istediğin için kaybeder diyorsun. Yoksa oyunLara bakarak yorumda buLunduğunu sanmıyorum Emre. Bir kere iki takımın bu sezon oynadığı futboLa baksan biraz futboL biLgin varsa Beşiktaş ın daha iyi oLduğunu ve Beşiktaşın özeLLikLe DepLasmanLarda daha iyi oynayan bir rakip oLduğunu biLsen bu kadar net konuşmazsın.

Yorum yapmayın demiyoruz ama yaparken de cesur oLun. Kimsenin kimseye birşey diyeceği yok. :)

Abi sende her maç öncesinde 3-0 , 5-0 alırız diyordun :)

Beşiktaş bugun Antalya'yı 5 dakıkada bulduğu 3 golle yenmiş , maçı izlemedim izleyenler iyi oynamadık diyor Kayseri'de bu ligin iyi takımlardan onun için bence Kayseri yener , yada Beşiktaş yener diyemiyorum .. en iyisi beraberliktir gerçi Bjk bu maçta da puan kaybetse biz liderliği yine alamayız kesin :)

eXcitinG
31.Ekim.2007, 06:33
Beni biLen biLir. Ben 3-0 5-0 aLırız diyorsam ya yeniLiriz ya da çok zorLanırız demektir ;;)

Bu arada biz iyi oynamıyoruz ama Kayserispor içinde süper oynuyor diyemeyiz.

shamur1
31.Ekim.2007, 06:49
Evet Kayserispor da süper oynamıyor zaten bu sene ligde böle ahım şahım futbol oynayabilen takım yok.

Varonil
31.Ekim.2007, 16:10
Kayseri'nin Altay maçına aldığı beraberlik bu maça pek yansımaz diye düşünüyorum.Beşiktaş Mustafa Denizli ile bir ivme yakaladı,maçlarda daha bir özgüvenle oynuyorlar.Bu maç berabere biter diye düşünüyorum,bir kazanan olacaksa o da Beşiktaş olur.

deniz.91
31.Ekim.2007, 22:30
Eğer üst sıraları istiyorsak bu maçı kesin kazanmamız gerek hafta içi oynana altay maçı ölçü olmamalı yedek oyuncularımızla çıktık maça cangele ve aghahowa bu maç için dinlendirildi.O maçtada fena oynamadık ama golü bulduktan sonra rehavete girmemiz sahadn beraberlikle ayrılmamıza neden oldu ama ben takımımıza güveniyorum bu maçı kazanacağız

Trabzonspor
31.Ekim.2007, 22:38
zor maç olacak bı beraberlık beklıyorum kaysrıden sakatları düzelnce kayserinnde düzeleceğini düşünüyoırum

BlackEagle19o3
31.Ekim.2007, 23:31
Çok zor deplasman, Gs ve Fb deplasmanlarından sonra Beşiktaş için bu ligdeki en zor deplasman bana göre.Kazanırsak zorlanırız, beraberlik de pek sürpriz olmaz...

KaF KeF
01.Kasım.2007, 00:10
Kayserispor iyi bir form yakaladı..Kendi Sahasından Kolay Kolay Kaybetmiyor..Kayserispor kaybetmez..Cangele'nin maçı Olur diyorum..

bugra 1905
01.Kasım.2007, 02:22
Aghahowa Atar Kayseri Alır Kayseri Beşiktaşı Feneri Galatasarayı Sahasında Çok Zorlayan Takım Banko Demeyim Ama Yüzde 90 Kayseri Alır

BlackEagle19o3
01.Kasım.2007, 02:42
Banko Demeyim Ama Yüzde 90 Kayseri Alır

İyi ki banko demedin he :icon_biggrin: Bence düzenle mesajını %100 yaz :0:

GeNç KaRTaL
01.Kasım.2007, 03:00
Gerçekten çok zor bir maç olacak.Mustafa hoca ile bir ivme yakaladığımız,farklı bir hava yakaladığımız doğru fakat hala Mustafa hoca rüştünü ispat edemedi bence derbiler öncesinde.Eğer bu zorlu deplasmandan kazanarak dönersek benden güvenoyunu alacak Mustafa hoca.Bu maçta Kayseri'yi göz önünde bulundurup oyunculara ona göre önlemler almalarını söylecektir mutlaka.İnşallah bu zor deplasmandan 3 puanla dönerek liderliğimizi devam ettiririz..

anil luque
01.Kasım.2007, 03:06
cok zor mac olacak bızım ıcın ama zırveye kurulmusken ve takım yavas yavas form yakalıyorken ordan ınmek olmaz.. bu zorlu deplasmandan da 3 puanla donersek onumuz acık daha bızı tutan olmaz bence ..

sakary Ali
01.Kasım.2007, 03:13
Çok zor bir maç kazanmalıyızçAncak kolay değil.Özellikle Antalya karşsında kötü oynadık bunu herkesin bilmesi lazm.O şans golünüde atmasak işimiz zordu.Ama kayseride iyi bir oyun ortaya koymasakta 3 puanı almalıyız

RaSenGan
01.Kasım.2007, 03:29
Sonucunu kestirmek güç bir maç.Kayseri evinde pek kaybetmez.Beşiktaş'ta büyük bir çıkış içinde.İlk golü atan maçı alır bence..

anilton
01.Kasım.2007, 05:57
Ligin en önemli ve zorlu deplasmanlarından birisi.Bu deplasmandan 3 puan almak demek bir bakıma şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin bir boy önüne geçmek demek.Namağlup unvanımızı kazanarak devam ettirmemiz gerektiğini ve ettireceğimizi düşünüyorum...

Zapo ve Toraman çok dikkatli olmalılar bu maçta.Çünkü geride sürekli ikisi kalıyor çok oyuncuyla hücum ettiğimiz için.Kayseri'ninde Aghahowa,M.Topuz,Turgay,Cangele gibi etkili hücum elemanları var.Eğer savunma ve kalemiz gününde olursa her türlü gol atar bu maçı alırız...

DeNiZ_1903
01.Kasım.2007, 06:06
Çok zor bir deplasman sert bir takım Kayseri bu yüzden ilk golü bulup onların hızını kesmeliyiz ama tek gol olacak gibime geliyor benim.. :)

deniz.91
01.Kasım.2007, 23:31
Forvette Aghahowa Turgay oynar cangelede orta sahanın solunda oynarsa daha iyi iş yaparız gibime geliyor.Bakalım Tolunay Hoca nasıl sürecek

garydelgadov
02.Kasım.2007, 00:04
Bu maçta buLunacağım inşaLLah.ErciyesLe oynadığımız maçLara gittim ama iLk defa bir Kayserispor mçına gideceğim.Maça gidecek renkdaşLarımızLa da buLuşmak isterim.:)

Cangele
02.Kasım.2007, 00:53
Bu maçı almamız gerekiyor üst sıraları zorlamak istiyoruz,Cangele den çok şeyler bekliyorum bu maçtan Topuz'danda tabiki

akyoliverpool
02.Kasım.2007, 01:53
Bende kombine var ama o saatte dersane var babam gidecek maca sunu soyleyebılırımkı Kayseri bu macı gol yemeden kazanacak :)

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 02:05
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı 9. hafta maçının hazırlıklarını sabah yaptığı çalışma ile tamamlayan Beşiktaş Kayseri'ye hareket etti. Kafilede yöneticiler de yer aldı.

Sabahki çalışmaya Batuhan Karadeniz katılmazken, Teknik Direktör Mustafa Denizli, 18 kişilik Kayserispor maçı kadrosuna Batuhan'ın yanı sıra, Gökhan Zan, Seric ve Aydın'ı almadı. 18 kişilik Kayserispor maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor.

"Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Bobo, Ekrem Dağ, Hakan Arıkan, Tuna Üzümcü, Serdar Özkan, Zapotocny, Sivok, Delgado, Nobre, Uğur İnceman, İbrahim Üzülmez, Tello, İbrahim Toraman, Ali Tandoğan, Holosko, Cisse"

MUHTEMEL 11

Rüştü, İ.Toraman-Zapatocny-Sivok-İ.Üzülmez, Serdar Özkan-Cisse-Uğur-Tello, Holosko-Nobre.

ÖNER "LİDERLİĞİ KORUMAK İSTİYORUZ"

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada zorlu bir deplasman maçına gittiklerini söyleyerek şöyle konuştu: ''Kayseri son yılların parlayan takımlarından biri, her sene üst sıralar için iddiasını sürdürüyor. Bu sene de aynı şekilde performans gösteriyor. Bizim için zor bir deplesman maçı ama şu anda yakaladığımız bir havamız var. İyi performans gösteriyoruz, iyi oynayarak, keyif vererek maç kazanmak arzusundayız. İnşallah oradan kazanarak dönmek ve liderlik yerimizi muhfaza etmek istiyoruz'' diye konuştu.Öner, Beşiktaş'ın şampiyonlukta önde olduğu konusundaki görüşlere katılıp katılmadığının sorulması üzerine de, ''daha çok erken, uzun bir yol var. Düz bir yol yok, virajlar ve değişik aşamalar var. İnşallah iyi oynayarak, hak ederek önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Bütün camiamızın, taraftarımızın ortak heyecan ve kenetlenmesiyle bu işi inşallah başarırız''

Kaynak : DHA

anilton
02.Kasım.2007, 02:17
Bende kombine var ama o saatte dersane var babam gidecek maca sunu soyleyebılırımkı Kayseri bu macı gol yemeden kazanacak :)

Mustafa Hoca'nın bu sürekli hücumu düşünen oyun anlayışıyla gol bulamamamız çok zor.Kesinlikle gol ya da goller bulacağız.Bu konuda bu kadar eminim...

deniz.91
02.Kasım.2007, 03:14
Bu maç üst biter kanımca ama ben 1 oynadım iyi oran var:D

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 03:19
Mustafa Hoca'nın bu sürekli hücumu düşünen oyun anlayışıyla gol bulamamamız çok zor.Kesinlikle gol ya da goller bulacağız.Bu konuda bu kadar eminim...

Kayseri'de Tolunay hoca defansa öncelik veriyor.Bu maçta Kayseri kontralarla etkili olacaktır diye düşünüyorum.Kayseri çok iyi savunma yapıp arkamızda bırakacağımız boşluklarda hızlı oyuncularıyla etkili olabilir.Bu maçta 2 takımın savunmasının performansı gerçekten çok etkili olacak.Eğer Kayseri savunması çok iyi oynarsa arkadaşın gol yememe beklentisi gerçekleşebilir.Son zamanlarda yaptığımız gibi maçın başında gol yada goller bulabilirsek çok iyi olur doğrusu..

akyoliverpool
02.Kasım.2007, 03:25
Puan tablosuna da bakarsan ligin en az gol yiyeniyiz.
8 haftada 5 gol yemişiz 2si penaltı.
Oynadıgımız takımlar arasında;
Sivas
Gs
Bursa
Ankara
Fb
vardı bence defans ii kalecide ii olsa tam süper olacak ama bundan kötüleri de var.

anilton
02.Kasım.2007, 03:44
Neyse maç yarın saat 15:00'da.Maçtan sonra konuşuruz bunları...

bugra 1905
02.Kasım.2007, 05:37
İyi ki banko demedin he :icon_biggrin: Bence düzenle mesajını %100 yaz :0:
O Yüzde 10da Futbol Şansı Kardeş Belli Olmaz:D

deniz.91
02.Kasım.2007, 17:49
Maça Tolunay Hoca ileride Aghahowa Cangele ikilisiyle çıkar sanırım iki oyuncuda defansın arkasına çok iyi sarkabilen ve birebirde etkili isimler Bjk defansının ufak bir hatasını affetmeyecek isimler bu maç ikisinden çok şeyler bekliyorum

BaFraLı
02.Kasım.2007, 18:47
Kartal Keskin Virajda

Geçen hafta kendi sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan yitiren, ancak zirve mücadelesi verdiği rakiplerinin de puan kaybıyla liderlik koltuğunda kalan siyah-beyazlı futbol takımı, Kayserispor'u yenerek, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Ev sahibi Kayserispor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ederek form grafiğini yükseltmeye devam ediyor. 14 puanla 7. sırada bulunan sarı kırmızılılar, lideri sahasında mağlup edip, zirveye bir adım daha yaklaşamak istiyor.

DELGADO GERİ DÖNDÜ

Sivasspor maçının ardından Fortis Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u 3-0 yenerek moral bulan Beşiktaş, bugünki karşılaşmayı kazanması halinde rakiplerinin puan kaybını beklemeden liderliğini sürdürmeye devam edecek.

Bu arada hastalığı nedeniyle Antalyaspor maçında forma giymeyen takım kaptanı Delgado, hastalığının geçmesinin ardından Kayserispor karşısında takımındaki yerini alabilecek. Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı oyuncu bulunmazken, 3 sarı kartı olan Nobre, bugünki mücadelede de kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

ÖNER "LİDERLİĞİ KORUMAK İSTİYORUZ"

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yaptığı açıklamada zorlu bir deplasman maçına gittiklerini söyleyerek şöyle konuştu: ''Kayseri son yılların parlayan takımlarından biri, her sene üst sıralar için iddiasını sürdürüyor. Bizim için zor bir deplesman maçı ama şu anda yakaladığımız bir havamız var. İyi performans gösteriyoruz, iyi oynayarak, keyif vererek maç kazanmak arzusundayız. İnşallah oradan kazanarak dönmek ve liderlik yerimizi muhfaza etmek istiyoruz'' diye konuştu.

KAYSERİSPOR ÇEKİNMİYOR

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, lider Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ın lider olması, isminin ve renginin ne olduğu bizi ilgilendirmiyor. Rakibimizin lider olması bizim üzerimizde baskı oluşturmaz. İki takımında istekli olması oyun kalitesini yükseltecek" dedi.

KAYSERİSPOR
Souleymanou
Ali Turan
Aydın
Eren
Toledo
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Mehmet Eren
Turgay
Puroviç

BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Zapotocny
Sivok
İbrahim Üzülmez
Cisse
Uğur
Serdar Özkan
Tello
Holosko
Nobre

27. KEZ

Beşiktaş ile Kayserispor, ligde bugün 27. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 26 maçta Beşiktaş 15, Kayserispor 5 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.

Siyah-beyazlıların toplam 41 golüne, sarı-kırmızılılar 25 golle karşılık verebildi. İki takım arasında geçen sezon yapılan lig maçlarında taraflar İstanbul'da golsüz berabere kalırken, Kayseri'de gülen taraf 2-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu.

KAYSERİ'DEKİ MAÇLAR

Beşiktaş ile Kayserispor arasında Kayseri'de yapılan maçlarda ev sahibi ekibin galibiyet sayısında 1 farkla üstünlüğü bulunuyor. Kayseri'de ev sahibi ekip 5, Beşiktaş 4 galibiyet elde ederken, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlılar Kayseri'de 12 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü. Kayserispor, kendi evindeki son 2 maçta da Beşiktaş'ı yendi.

BEŞİKTAŞ SON 3 MAÇI KAZANAMADI

Beşiktaş, genel toplamda galibiyet sayısında üstünlük kurduğu Kayserispor'u ligde son 3 maçtır yenemiyor. Siyah-beyazlılar, son 2 sezonda Kayserispor ile yaptığı 4 maçtan 2'sini kaybederken, birinde berabere kaldı, sadece birini kazanabildi.

sporx

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 21:54
İlk 11 ler belli oldu..

KAYSERİSPOR
Souleymanou
Ali Turan
Aydın
Eren
Toledo
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Mehmet Eren
Turgay
Aghohowa

BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Zapotocny
Sivok
Serdar Kurtuluş
İbrahim Üzülmez
Cisse
Delgado
Tello
Holosko
Nobre

PesimiSTyLa
02.Kasım.2007, 23:56
Turgay attı . Dakika 85.

Trabzonspor
02.Kasım.2007, 23:58
oh be bu gol cok guzerl oldu 2 hafta sora yıne lıder olduk ama bu yıne elımızden gıder gıbı gelıyo :D

barahir
02.Kasım.2007, 23:59
İddaa da Kayseriye verdiğim için kendimle gurur duydum:) Oranı da güzeldi 3,40

bugra 1905
03.Kasım.2007, 00:00
Turgayı Kaçırmamız Çok Kötü

GodfatheR
03.Kasım.2007, 00:05
Serdar'ın bir anlık dalgınlığı mağlubiyeti getirdi.Bravo Kayseri.

PesimiSTyLa
03.Kasım.2007, 00:07
Tebrikler Kayseri. Burada Kayseri benim favorim diyince "abes abes yorum yapmayın" deniliyordu. Cevabı Kayseri sahada verdi;)
Kayseri'yi deplasmanda yenmek cok cok zor. Bunu bir kez daha gördük.

scar face
03.Kasım.2007, 00:08
Tebrikler Kayseri Turgay cok yetenekli bize de atmıstı:)

barahir
03.Kasım.2007, 00:08
İddaa'da ilk maçım tuttu:) Tereddütsüz oynamıştım kayseriye.. Beni haklı çıkardılar

Trabzonspor
03.Kasım.2007, 00:11
kayserıyı tebrık ederım ..

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2007, 00:13
Ortada giden maçtı.Kim atsa o kazanacaktı.Kayseri Serdar'ın topu uzaklaştıramaması sonucunda Turgay'ın attığı golle kazandı.Böylelikle namağlup ünvanımız sona erdi.Üst üste 2 zorlu maçta yaşadığımız puan kayıpları sonucu 3.lüğe düştük.Mustafa hoca her ne kadar puan kaybı yaşamamız normal,önemli olan sezon sonu sonucu desede bu puanları arayacağımız kesin.Valla şimdilik sınıfta kaldı Mustafa hoca.İleride ne yapacağını göreceğiz.Ayrıca Kayserispor'a tebrikler..

Fernando Gago
03.Kasım.2007, 00:13
Beşiktaş kazanmak adına hiçbir şey yapmadı Maçın hakkı beraberlik olmasına rağmen Tebrikler Kayseri . . .

sakary Ali
03.Kasım.2007, 00:16
Mustafa Denizli Kayseri-Beşiktaş maçını izledi mi?İzleydiyse bize beraberlik yetiyor muydu?Dakika 75 olmuş hala tık yok hocada.Doğru düzgün pozisyona giremedik.Hiç kimse iyi değildi.Delgado berbattı.Holosko very berbattı.Birde oyuncu değişikliği yapıyorsun Nobre kafa toplarında üstün başka türlü pozisyon olmuyo gidiyosun Nobreyi oyundan alıyorsun.Holosko hiçbişi yapmıyo.O 90 dakika oyunda kalıyo Nobre çabalıyo ama Nobre oyundan alınıyor.

DeNiZ_1903
03.Kasım.2007, 00:16
Valla nasıl oynadı iki takımda bilmiyorum ama yapılan yorumlar iki takımında galibiyeti haketmediği yönünde , dakika 85 o zamana kadar gol atamamışsın 85'ten sonra gol yiyorsun bu tarafı çok kötü oldu , diğer maçlara daha da iyi hazırlanmalıyız .. Acilen Delgado'ya bir yedek bulmamız lazım , oyun kurma hastalığımız var ya , bu takım Kayseri'de hep böyle oynuyor Gattuso gibi rakibi yırtıcı , hızlı , takımı ateşlendiren oyunculardan kurulu olsak bunun gibi deplasmanlar bize vız gelir..

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2007, 00:42
Beşiktaş kazanmak adına hiçbir şey yapmadı Maçın hakkı beraberlik olmasına rağmen Tebrikler Kayseri . . .

Maçın hakkı beraberlikti görüşüne katılıyorum.Ortada giden bir maçtı.Serdar Kurtuluş'un anlık hatasından golü yedik ve Kayseri maçı almasını bildi.Futbolda olan şeyler bunlar.Futbol hatalar oyunu lafı boşuna söylenmiyor.Fakat Beşiktaş maçı kazanmak için hiç bir şey yapmadı görüşüne katılmıyorum.Kayseri takımı iyi bir takım.Ve Kayseri deplasmanı zor maçtır.Bu maçta ofans ağırlıklı bir düşünceyle çıkıp arkada vereceğimiz boşluklar Kayseri'nin işine yarardı tıpkı Fenerbahçe maçında olduğu gibi.Kontrollü oyun tercihi doğru tercih idi.Maçın sonlarına doğru risk alabilirdik fakat burada Mustafa hoca hatalıydı.Risk almadı,üstüne yanlış oyuncu değişiklikleri yaptı.Tello ile Nobre yerine Holosko ve Delgado'nun çıkması daha doğru tercih olurdu.Beşiktaş hiç bir şey yapmadı demenden sanki full geriye yaslanmışız hiç Kayseri'nin üstüne gitmemişiz manası çıkıyor ki böyle bir şey yok.Pozisyonlarımız var.Açıkcası bu maçta puan kaybı sürpriz değil fazla.Telafisi mümkün ama şampiyon olmak istiyorsak böyle maçları kazanmamız şart.

I3esiktas
03.Kasım.2007, 00:42
Ya ilk yarıda oyun ortadaydı ılerde top tutamıyorduk Holosko - Nobre ikilisinden birini bozup Bobo yu alması Lazımda Ama mustafa hoca 75 de Boboyu aLdı Cıkardıgı Oyuncu TeLLo Takımda tek topu tutan ordan oraya ısabetlı paslar atan adamı cıkarıyor yerıne Serdar özkan gibi Tüm takımı calımlayıp gol atmayı deneyen bır adamı alıyor Yorumcuyken Cok konusan adam Goreve gecınce sönüyor.

extensor
03.Kasım.2007, 00:58
İkinci yarısını izleyebildim maçın. Kayseri'nin kadrosu zayıflıyor sanki her geçen gün. Aldıkları yabancıların yarısından çoğu bir senede traş çıkmasa şaşarım.

Bilal Aziz'ler Turgay Bahadır'lar ve yine Ragıp'lar oynuyor takımda... Bunlar oynadığı sürecede bir yere kadar gidiyor takım. 5-6 daha fazlası değil. Hadi en fazla 4 olsun.

Denizli 3 lü savunmaya döndü demiştim. 3'lü değil 5 li ye kayıyor çoğu zaman takım. Hatta Sivok'u öne atıp 4-4-2 ye dönüyorlar ısrarla. Yani ne yaptıklarını bilmiyorlar. Karambol karambol. Geçen hafta yazmıştım bir yerlerde Beşiktaş Sivasa karşı hiçte iyi oynamadı diye... Top şişirip durmuştu. Olmaz arkadaş böyle şuursuz futbol. Kovalarsın 3 ay sonra Denizli'yi. Aranırsın tırım tırım Ertuğrul hocayı. Hekettin ama bunu.

Son söz kendini hakem sanan Selçuk Dereli'ye. Bir göbek yapmış ki sormayın. Madem işine saygın kalmadı bırak o zaman canım. Bu göbekle nereye? Her taçı yerinden kullandırtıyormuş... Aman ne marifet. Sanki biz bilmiyoruz, anlamıyoruz bu çakallığı. Oyunu durduracaksın işte aklınca. Oyun ne kadar hızlanırsa hakemlik o kadar zorlaşır çünkü. Spikerde marifetmiş gibi diyorki taçlara çok dikkat ediyor.
Dimi ya... Ya kendi korner direğinden kullandığın taç karşı kalede gol pozisyonuna sokarsa seni???????

anilton
03.Kasım.2007, 01:44
Özellikle ikinci yarıda daha çok pas yapan,ayağında daha çok top tutan bizdik ama final paslarında etkisiz kaldık desek yeridir.Maçın hakkı beraberlikti.Kayseri kesinlikle haketmedi maçı kazanmayı.Her zamanki Kayseri'den farklı olarak daha yumuşak,daha kontrollü oynayan bir Kayseri vardı.Son iki sezondur Kayseri kendi sahasında bizi adeta döve döve yeniyordu.Bugün öyle bir Kayseri yoktu.Tamamen gol yememeye odaklanmış,savunması önplanda bir takım vardı.Böyle olunca oyun kitlendi.Maçın 0-0 biteceğini düşünüyordu herkes.Ta ki maç boyunca etkisiz kalan M.Topuz'un önce Sivok'tan topu çalması,ardından mücadelesini sürdürüp M.Eren'e çok iyi br top atmasına kadar.M.Eren Rüştü'nün üzerinden içeriye iyi çevirdi.Top Kurtuluş'un 30 cm önünde olmasına rağmen ağır davranması yüzünden filelere gitti.Ve böylece atan kazanır şeklinde geçen maçı Kayseri aldı...

Forvetlerimizde bir düşüş var.Önceden fazla pozisyona giremezdik ama yakaladıklarımızı atardık.M.Denizli geldiğinden beri sürekli ileride çoğalıyoruz.Ön tarafta kısa paslar yaparak boşluklar buluyoruz.Ama finalde ya ağır kalıyoruz,ya da beceriksizlik önplana çıkıyor.Bunun bir an önce düzelmesi dileğiyle...

Takımım adına mücadeleden,yardımlaşmadan son derece memnun olduğumuda belirtmeliyim...

Tebrikler Kayserispor...

LaigLeNoiR
03.Kasım.2007, 02:03
Tebrikler Kayseri. Burada Kayseri benim favorim diyince "abes abes yorum yapmayın" deniliyordu. Cevabı Kayseri sahada verdi;)
Kayseri'yi deplasmanda yenmek cok cok zor. Bunu bir kez daha gördük.

Kızdırma beni Emre :D

Kayseri favorilik bir oyun da oynamadı yani.Her iki takımda oynamadı.

Vasat ve 0-0'lık bir maçtı.Defansımıızn hata yaptığı bir anda yediğimiz golü çıkaramadık kaybettik.

Bobo ve Holosko'ya bence bir an önce çare bulmak gerek.Yoksa Bobo günden güne bitecek.

deniz.91
03.Kasım.2007, 21:00
Dün maçtabelki çok pozisyon falan olmadı ama iki takımındamücadelesi gerçekten iyiydi.Maçı bir golü bulanın kazanacğıda ilk dakikalardan belliydi açıkçası.Defansımız dün süperdi gerçekten ve BJK bir hatasında golü bulduk.Artık bu takım daha yukarılara oynamalı bu yılda olacakbu umarım

extensor
03.Kasım.2007, 23:17
Şöyle birşey söylemiştim aylar önce... (bakın çok önemlidir)

Kadrosunu Haziran ayında kuranlar ve idmanlara başlayanlar. Lige fırtına gibi girer ancak ilk yarının bitimine doğru puan kaybederler ölü gibidirler güçsüz kalırlar vs vs. Bakınız senelerdir Galatasaray bunu yapar ve senelerdir 9-15. haftalar arası çok puan kaybederler.

Kadrosunu ağustosa sarkıtanlar ise aksine. İlk maçlarda çok puan kaybederler (galatasarayın antalyaya kaybetmesi 10 kişilik denizlispor a üstünlük kuramaması staua ya elenmesi) ancak ilk yarının sonlarına doğru çok güzel bir ivme yakalarlar (tabi kadroları iyi ise) birde devre arasını iyi geçirirlerse bu takımlar her zaman daha avantajlıdır.
Ancak şunu söyliyeyim 2. örnekteki takımlar için sabır çok önemlidir.

Beşiktaş birinci Galatasaray ise 2. örnekteki takımdır.