View Full Version : Kanser: 0- Fener: 1 !
Nedvedmania
16.Mart.2006, 21:10
Doktorları; lösemi hastası Mevlüt Kurum'un ailesine, "Moralini yüksek tutacak şeyler yapın" dedi. Eniştesi, Fenerbahçe fanatiği Mevlüt'ün odasını 'Fenerium'a çevirdi. Mevlüt'ün tedavisinde olumlu gelişme sağlandı.
Fenerbahçe aşkı lösemiyi yenecek
İnsanlar sadece ilaçlarla şifa bulmuyor. Özellikle lösemi hastaları için en önemli ilaç moral. Konya Karaçay'da yaşayan 12 yaşındaki Mevlüt Kurum ayağını incitince hastaneye kaldırıldı. Buradaki tetkiklerde lösemi olduğu ortaya çıktı. Doktorlar Mevlüt'ün moralinin yüksek tutulmasını istedi. Mevlüt tedavisi sürerken aşığı olduğu Fenerbahçe'nin maçlarını da kaçırmadı. Takımının her galibiyeti ona ilaç oldu. Diğer hastalara göre daha hızlı iyileşen Mevlüt, tedavi masrafları için yardım bekliyor.
Takvim
inşallah biran önce iyileşir
Doktorları; lösemi hastası Mevlüt Kurum'un ailesine, "Moralini yüksek tutacak şeyler yapın" dedi. Eniştesi, Fenerbahçe fanatiği Mevlüt'ün odasını 'Fenerium'a çevirdi. Mevlüt'ün tedavisinde olumlu gelişme sağlandı.
Fenerbahçe aşkı lösemiyi yenecek
İnsanlar sadece ilaçlarla şifa bulmuyor. Özellikle lösemi hastaları için en önemli ilaç moral. Konya Karaçay'da yaşayan 12 yaşındaki Mevlüt Kurum ayağını incitince hastaneye kaldırıldı. Buradaki tetkiklerde lösemi olduğu ortaya çıktı. Doktorlar Mevlüt'ün moralinin yüksek tutulmasını istedi. Mevlüt tedavisi sürerken aşığı olduğu Fenerbahçe'nin maçlarını da kaçırmadı. Takımının her galibiyeti ona ilaç oldu. Diğer hastalara göre daha hızlı iyileşen Mevlüt, tedavi masrafları için yardım bekliyor.
Takvim
inşallah biran önce iyileşir
inşallah AMİN yüce ALLAH yardım eylesin.Ya benim ayağımda incildi varya böle haberlerden hem korkuom hemde gururlaniom demekki takım sevdasinin yapabileceği başka şeylerde varmıış.Ülkemizde feneri,bjk,gs,ts, tutmak sana ne kazandırıo gibi sorularada bu cvp olmuştur umarım..
imperius
16.Mart.2006, 22:18
ıhsllah ıyılesır..gazetede okudum yazık yaa..allah herkese saglık versın..
comandante
17.Mart.2006, 00:18
umarım kanser şeref golü dahi atamaz hayatta...
Neron_FB
17.Mart.2006, 00:30
Gün gelecek kanser maçlara çıkamayacak baylar ;;)
nart_susruko
17.Mart.2006, 02:35
Allah(c.c) yar ve yardımcısı olsun...inşaallah tez zamanda iyileşir...
10_Osmanozc
17.Mart.2006, 14:07
Allah yardımcısı olsun da böyle çok şey var yani.Neden haber niteliği taşıdı bu anlamıyorum.Babama veremsin dediler Trabzonspor maçını izledi sonra bi daha gitti doktor noldu sana nasıl düzeldin böyle dedi.
mustang
17.Mart.2006, 16:00
arkadaşlar bu lösemi hastaları moralle yaşarlar çünkü bütün alyuvarlar ve akyuvarlar ölürler ve vücut direncsiz kalır o kadar kötü olurlarki saçları ve kaşları dökülürler çünkü ilaçlar döker allah(cc) bu gibi hastaları yardım etsin
Nedvedmania
17.Mart.2006, 18:02
umarım kanser şeref golü dahi atamaz hayatta...vala süper bi söz
barman
26.Mart.2006, 13:12
allah yardımcısı olsun:(
fatalflex111
26.Mart.2006, 13:31
Allah yardımcısı olsun arkadaşın Fb'de gereken yardımı yapmıştır zaten bu haberden sonra