Log in

View Full Version : fm 2008'de merak ettiklerim

eren968
01.Kasım.2007, 02:42
mrb arkadaşlar benim merak ettiğim birşeyler var fm2008'de;

-oyunda yönetime istek yapıyorum beşiktaşta oynuyorum 8 maçtır yenilmiyorum yeni başladım ama antreman tesislerin genişletilmesini stadyumunu genişletilmesini istiyorum bana ültimatom veriyorlar isteğim yerine getirilmiyor bir de levelime bakıyorum maç deneyimi eksik yazıyor levelim nasıl yükselebilir bunu merak ediyorum oyuncuları dinlendirme gibi bir imkan varmıdır bunu soracaktım.cevap verecek arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.:tur:

sakary Ali
01.Kasım.2007, 02:50
mrb arkadaşlar benim merak ettiğim birşeyler var fm2008'de;

-oyunda yönetime istek yapıyorum beşiktaşta oynuyorum 8 maçtır yenilmiyorum yeni başladım ama antreman tesislerin genişletilmesini stadyumunu genişletilmesini istiyorum bana ültimatom veriyorlar isteğim yerine getirilmiyor bir de levelime bakıyorum maç deneyimi eksik yazıyor levelim nasıl yükselebilir bunu merak ediyorum oyuncuları dinlendirme gibi bir imkan varmıdır bunu soracaktım.cevap verecek arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.:tur:
Maç deneyimi eksik yazan yer için daha çok maç yapmış olman lazım...En azından 2-3 sezon ilerle sonra değişiyo merak etme

KaPaLı
01.Kasım.2007, 02:54
Daha ilk başladıysan zaten bu isteği kabul etmeleri mümkün değil. Çok iyi başarılar yakalaman lazımki kulup kendisi iyileştirme yapsın.

Level olayı sen oyunda ilerledikçe değişiyo.

Oyuncuları dinlendirebilirsin tabiki ama çok uzun süreli dinlendirmeler vermeni tavsiye etmem ve önemli maçlar öncesi

eren968
01.Kasım.2007, 03:31
sağolun arkadaşlar

El Barto
01.Kasım.2007, 03:37
Gerekli cevaplar verildiğine göre kapatabiliriz konuyu. Bu tür sorunlarınızı sabit başlıklarda dile getirirseniz daha kolay cevaplara ulaşabilirsiniz.