View Full Version : Zafer Massa'nın, Şampiyon Hamilton
Vieri
03.Kasım.2007, 15:50
Massa'yı Alonso ile Raikkonen izledi
More... (http://feeds.feedburner.com/~r/Padokf1com-Haberler/~3/440336514/14643)
El Barto
03.Kasım.2007, 16:31
Müthiş bir yarış oldu. Yarışın başında ve sonunda yağan yağmur şampiyonu belirledi. Massa hatasız bir sürüşle kazandı yarışı. Hatta damalı bayrağı şampiyon olarak geçti çünkü Hamilton 6.'ydı. son 3 tur kala Vettel'e geçilince ve Glock'ta yağmur lastiği takmamak için pite girmeyince 6.'lığa geriledi Hamilton ve şampiyonluğu son 3 turda kaybediyordu nerede ise. Ancak Glock ne hikmetse son virajda durunca Vettel ve Hamilton'a geçildi ve Hamilton 5. olarak 1 puan farkla şampiyon oldu. Markalarda ise Ferarri şampiyonluğu kazandı.
Tebrikler Hamilton.
Trabzonspor
03.Kasım.2007, 18:27
ben Massa sampıyon olsun ıstıyordum haketmıstı daha cok bırıncılık aldı sanırım dünde hatasız bi yarış çıkardı.Hamlitonu tebrik etmiyorum :D
LaigLeNoiR
03.Kasım.2007, 18:29
İşte bu kadar bravo Hamilton :D
Benim eleman şampiyon olmuş.
Forza McLaren
jarosik_61
03.Kasım.2007, 19:27
hamilton az daha kaybediyordu şampiyonluğu büyük bir skandal olurdu.mc laren taraftarı olarak kutluyorum hamiltonu.massanın macaristan ve singapurdaki hataları olmasaydı sonuç farklı olabilirdi ama yine şampiyon her zaman haklıdır haketmiştir.ben en çok massanın babasına üzüldüm adam seviniyor zıplıyor ama hamiltonun glock u geçtiğinden haberi yok çok kötü bir durum.son olarak ben ron dennisin yerinde olsam kovalainenin kontratını fesh ederim.müthiş bir aracı vasat kullanıyor.heidfeld ve alonso sıralamada üstünde kovalainenin.şu kovalaineni kovsunlar artık bruno sennayı alsınlar gp2den
LaigLeNoiR
03.Kasım.2007, 21:26
Kovalainen bencede haketmiyor McLaren'i.
Bende gönderilip yerine genç ve çılgın bir pilot istiyorum :) Hamiltonla iyi ikili olur.
PesimiSTyLa
03.Kasım.2007, 21:30
Hamilton Glock a dua etsin. Yoksa yine gecen seneki gibi havlu altından aglayacaktı. Her ne kadar Massa'yı sevmesem de ; dünkü yarışta olanları haketmedi. Her neyse; takımlarda sampiyon yine biziz :icon_cool: Kimi bir sezon iyi bir sezon kötü yarışıyor hep. Bu sezonu kötü gecirdigine göre; seneye sampiyon belli. :icon_cool: Go Kimi (:
Sekopej
03.Kasım.2007, 23:21
Massa gönüllerin şampiyonu.:p
Massa madem şampiyon olamayacaktın, şiddetli baş ağrım vardı, tam uyumak üzereyken son dakikalarda neden insanları heyecanlandırdın da kalktım sizi izledim sonra da tüm geceyi ağrıyla geçirdim.:p Boşuna heyecan yapmazdım.:p
Ortaları sıkıcı geçse de kapanışı zevkli oldu, böyle heyecanlar olsun, izlerken keyif alalım da kim kazanırsa kazansın önemli değil.
maNga 33
03.Kasım.2007, 23:47
Hamilton şampiyon olan en genç yarışcı ünvanını kazandı.Ama Massa'nın kazanmasını istiyordum ama olmadı.İnşallah önümüzdeki yıl
El Comandante
04.Kasım.2007, 00:21
Glock´un ückagidi yüzünden Massa sampiyonlugu kaybetti.Onun sampiyon olmasini istiyodum,gönüllerin sampiyonu oldu.
Aşk-ı Şehir
04.Kasım.2007, 00:54
Glock sağolsun. Madem araçta mekanik sorun var. Nasıl geliyor yarışın sonuna kadar ve son turu nasıl atıyor. Glock seneye McLaren'de olursa hiç şaşırmam. Gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşadı Massa, ailesi ve Ferrari. Üzüldüm şahsen Massa'nın şampiyon olamamasına...
KaF KeF
04.Kasım.2007, 01:00
Helal Olsun Glock..:)Bravo Hamilton ....
GodfatheR
04.Kasım.2007, 01:02
Glock'a dua etsin yoksa yine kaybedecekti.Massa haketti ama Sağlık olsun.Yine de markalarda Şampiyon biziz :icon_cool:
sakary Ali
04.Kasım.2007, 01:28
Timo Glock, Brezilya GP'nin son turunda şampiyonayı etkileyen kişi olduğunun farkında olmadığını ifade etti.
Lewis Hamilton’ın önünde, beşinci sırada mücadele eden Toyota pilotu yağmurun başlamasıyla birlikte pite girmemeye karar vermiş ve böylece Hamilton’ın önüne geçmişti.
Son tura kuru hava lastikleriyle giren Alman sürücü, lastiklerin hızını kesmesi nedeniyle Hamilton’ı arkasında tutamayacak kadar yavaşladığını söyledi.
Glock ayrıca, yarışın o aşamasında şampiyonayı belirleyecek bir pozisyonda olduğu konusunda bile bir fikri olmadığını itiraf etti.
Alman sürücü gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ben sadece kendi yarışıma odaklanmış durumdaydım. Gerçekten şampiyonada belirleyici pilot olduğumu bilmiyordum. Böyle bir durumda olmayı da istemezdim” dedi.
Glock, “Ben sadece elimden geleni yapmaya çalıştım. Bir poker oyunu oynadım ve kuru hava lastikleriyle devam ettim. Ancak son turda artık yağmur da şiddetini artırınca poker oyunu aleyhimize döndü” diye konuştu.
Toyoto pilotu ayrıca, “Gerçekten Lewis’in beni nerede solladığını bile bilmiyorum, çünkü yanımdan dört araç geçti, bense o sırada aracı pistte tutmaya konsantre olmuş vaziyetteydim. Tek yapabileceğim buydu” dedi.
--------
Haklı gibi tamamen şans olayı Hamiltona şampiyon yaptı.Massa haketmişti ben baştan beri Massayı destekliyordum.Massayı kimiden daha çok seviyordum.Ama şanssızlık işte sağlık olsun ama
Pek temiz değil bu mclaren.. bir tifosi olarak gönlümün şampiyonu haliyle massa.. glock'a dua etsin hamilton.
GeNç KaRTaL
04.Kasım.2007, 02:38
Bir Ferrari taraftarı olarak tabii ki Massa'nın şampiyon olmasını isterdim ama olmadı.Hamilton son anda şampiyonluğu kazandı.Bu seferde kaybetseydi psikolojik olarak çökerdi herhalde..
a.arıcı-11
04.Kasım.2007, 03:09
bende durum farklı Ferrari taraftarıyım McLaren'i hiç sevmem ama Massa'nın yerine Hamilton'un şampiyon olmasını çok istiyordum.Bence hakeden Hamilton'du geçen senede direkten dönmüştü bu senede tam direkte patladı diyecekken direğe çarpıp içeri girdi.
El Barto
04.Kasım.2007, 03:16
Glock Fonteine :p
Masal anlatma yahu. Birileri kulağına fısıldamıştır senin kandırmayalım şimdi milleti. :) Son 8 turda yağmur yağdı, Glock pite girmedi 7,8 tur kuru hava lastikleri ile araba gidiyordu son virajda Hamilton'a geçilene kadar gitmedi araba sonra ne hikmetse tekrar hızlanıp finişe geldi.
jarosik_61
04.Kasım.2007, 18:53
toyota pilotları sadece pite girmedi arkadaşlar saçmalamayon yahu formula 1 de yapmayın şunu.yok glock yavaşladı bilmem ne yavaşlar tabi trulli ve glockun son tur dereceleri 1,44 küsür diğer pilotların 1,24 küsür civarında.formula 1 resmi sitesinden live timing'den seyreden arkadaşlar varmı acaba 40 yıllık formula yorumcuları gibi konuşuyorlar.vettel ve hamilton glockun arkasındaydı 2.ve 3.sektörde hamillton ve vettel glock'a 25-30 saniye fark kapattılar doğal olarakda geçtiler glock yavaş gitmek zorunaydı çünkü pist dışına çıkacaktı ve yarış dışı kalacaktı yarışıda puan alarak bitirdi yani hamiltona vermedi hamilton aldı.
geçen seneyide unutmayın çaylak hamilton dünya şampiyonu alonso'ya pabucunu ters giydirdi egosu yüksek olan alonso bunu kendine yediremeyip mclarenden ayrıldı ve devamlı hamiltona saldırdı demeçleriyle.ama sonuçta hamilton şampiyon bizede onu alkışlamak düşüyo