View Full Version : Benfica - Galatasaray [ Uefa Kupası 2. Maç ]
goosfraba
03.Kasım.2007, 20:04
http://www.hizliresim.com/2008/11/3/1767.jpg (http://www.renklidergi.com/)
Onurap
03.Kasım.2007, 22:00
Çok zor maç olucak eksiklerimizde bir hayli fazla umarım galip geliriz ama sanmıyorum beraberlik alacağımız en iyi sonuç..
batuhanry
03.Kasım.2007, 22:07
Kurtlar Vadisi belası yüzünden evde izleyemeyeceğim büyük ihtimalle...
RaSenGan
03.Kasım.2007, 22:15
Çok zor maç olucak.Gerçek Galatasaray'ı yansıtırsak sahaya kazanabiliriz maçı.
Onurap
03.Kasım.2007, 22:31
Sağlık Raporu: Harry Kewell / Morgan De Sanctis
Dün oynanan maçta sakatlık yaşayan oyuncularımızdan Harry Kewell ve Morgan De Sanctis ile ilgili olarak Galatasaray Profesyonel Futbol Şubesi Doktoru İlker Yücesir sitemize açıklamalarda bulundu.
“Bugün MR’ı çekilerek ortopedik konsültasyonu yapılan Harry Kewell’ın ayak bileğinde zorlanma tespit edilmiştir. Futbolcumuzun maçtan hemen sonra başlanan tedavisine devam edilmektedir. Perşembe günü oynanacak olan Benfica karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır.
Sol dizinden zorlanma tespit edilen Morgan De Sanctis’in ise MR incelemesinden sonra oynamasına engel bir durum olmadığı tespit edilmiştir.”
kaynak:GALATASARAY.ORG
maNga 33
03.Kasım.2007, 22:47
Zorlu bir maç olacak ama CİmBom bunun üstesinden gelecek :s_galatasaray:
Emurafu
03.Kasım.2007, 22:49
Kewell ve Arda'dan iyi haber!
Sezonun başından beri sakatlıklardan canı çok yanan Galatasaray'a bu kez iyi haber var. Sarı-kırmızılıların, Gaziantepspor'u 3-1 yendikleri karşılaşmada sakatlanan Kewell ve Arda'nın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlandıkları için, teknik direktör Skibbe tarafından oyundan çıkarılan iki yıldız oyuncudan Kewell'ın bugün MR'ı çekildi. Yapılan kontrol sonrasında Kewell'ın ayak bileğinda korkulanın aksine bağlarında kopma olmadığı ve sadece ödem olduğu belirlendi. Sağlık ekibinin bu sevindirici haberi sonrasında Kewell'ın Benfica maçında oynama şansı arttı.
Yıldız futbolcu Çarşamba günü takımla birlikte Lizbon'a gidecek ancak, ödemin beklenen iyileşmeyi göstermemesi halinde, Kewell'ın riske edilmeyip, Fenerbahçe maçına tam olarak hazır duruma getirileceği öğrenildi.
Yine Kewell gibi sakatlığı yüzünden oyundan alınan Arda'nın da dizindeki ağrıların azaldığı açıklandı. Arda'nın UEFA Kupası'nda Benfica ve Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları maçlarda takımındaki yerini alacağı açıklandı.
Bu arada Sarı-kırmızılı takımda iyileşmesi dört gözle beklenen Mehmet Topal'ın tedavisi de büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Mehmet Topal bugünkü antrenmanda yine takımdan ayrı çalıştı. Ancak Topal'ın F.Bahçe maçında forma giymesi için tedavisinin olumlu yönde ilerlediği kaydedildi.
03.11.2008
Kaynak : DHA
Nedvedmania
03.Kasım.2007, 23:24
Allah'ın izniyle bu maçıda alacağız. Geçen hafta KV yerine maça gitmiştim bu hafta hem TRT hemde Show a bakıcağım :)
Onurap
04.Kasım.2007, 00:08
Fenerbahçe maçı daha önemli bencifa zaten büyük ihtimal yenecektir bizi :p Hem dinlenmiş olur kewell çok yoruldu bu aralar..
GeNç KaRTaL
04.Kasım.2007, 02:56
Bu maç için teknik bir yorumdan çok hissi bir yorum yapacağım.Bana Benfica kazanacak gibi geliyor.Fakat Galatasaray bu maçı alırsa o zaman doğru yolda olduğunun göstergesidir.Göreceğiz hep beraber perşembe günü ne olacağını..
BaFraLı
04.Kasım.2007, 03:30
Zor bir maç.Ama inşl. kazanırız.En kötü ihtimal berabere biter diye düşünüyorum..
El Barto
04.Kasım.2007, 03:43
Kurtlar Vadisi belası yüzünden evde izleyemeyeceğim büyük ihtimalle...
Kurtlar Vadisi yeni bölümü koymaz sanıyorum maçın karşısına. :)
Maça gelince Galatasaray'ın kazanma zorunluluğu yok. Beraberlik çıkarırsa yeter diye düşünüyorum ve bunu elde edecek gücede sahipler hatta kazanacak güce sahipler. Başarılar dilerim.
IcedEarth
04.Kasım.2007, 04:19
Bu maçı kazanıp Avrupa'daki yükselen form grafiğimizi devam ettirir, gövde gösterisi yaparız umarım...
fenerbahce_1907
04.Kasım.2007, 05:28
Benfica'nın kadrosu çok güçlü inanılmazda bir seyircileri var maçı alıcakalrını düşünüyorum
Addolorato
04.Kasım.2007, 05:51
Benfica'nın kadrosu çok güçlü inanılmazda bir seyircileri var maçı alıcakalrını düşünüyorum
Aslında Bende Böyle Düşünüyorum :icon_redface: Ama Şimdi Galatasaraylıyız Kaybedicez falan desem sen ne biçim galatasaraylısın derler :p Alırız Maçı Alırız :D
Nedvedmania
04.Kasım.2007, 05:55
Kurtlar Vadisi yeni bölümü koymaz sanıyorum maçın karşısına. :)
.
Ama koyacaklar. Hemde tam o saate :)
Evet Benfica seyircisi çok etkili. Keşke bu maç Bura olsaydıda Metalist maçı deplasmanda olsaydı
Prowler84
04.Kasım.2007, 06:36
Ama koyacaklar. Hemde tam o saate :)
Evet Benfica seyircisi çok etkili. Keşke bu maç Bura olsaydıda Metalist maçı deplasmanda olsaydı
Biraz daha dikkatli düşün bence :) Metalist'i istanbulda yenebiliriz ama deplasmanda yenmemiz cok zordu.Öte yandan Benfica ile istanbulda da oynasak kaybedebiliriz ;)
Maça gelirsek yuzde 70 Benfica yener yuzde 25 berabere yüzde 5 te biz yeneriz.Acı ama gerçek bu..
Alicanfmfan
04.Kasım.2007, 06:48
İnşAllah kazanırız.Beraberlik gruptan çıkarır bizi servet ileri gereksiz cıkıslarını yapmassa yenilmeyiz şunu söyliyeyim.Bol bol şut atmalıyız Quim tabir-i caizse kova bir kaleci :zuhaha
extensor
04.Kasım.2007, 08:25
metalist dışarda benfica içerde olsaydı temennisi hayatımda duyduğum en kötü değerlendirmelerden biriydi kardeşim :) kızma ama bu bana göre. Başkaları dediğini doğru bulabilir.
Onun dışında Galatasaray %5 kazanır yorumuda çok ama çok anlamsız geldi bana. Ben de objektifimdir de. Objektif olacağım diyede bu kadar abartı yapmam. Tabi bu da bana göre başkaları sizide haklı bulabilir.
Bence maç ortada geçer ne olacağını bilemiyorum. Galatasaray son dakikalarda yorgunluğa yenik düşüp maçı kaybedebilir
bugra 1905
04.Kasım.2007, 16:27
Ortada Geçer Ya Berabere Kalırız Yada 1-0 Gibi Bir Sonuçla Benfica Alır Nede Olsa Bizim Bu Maçı Kazanma Zorunluluğumuz Yok
Nedvedmania
04.Kasım.2007, 20:14
metalist dışarda benfica içerde olsaydı temennisi hayatımda duyduğum en kötü değerlendirmelerden biriydi kardeşim :) kızma ama bu bana göre. Başkaları dediğini doğru bulabilir.
Yok yahu niye kızayim o benim görüşüm bu senin görüşün kızmak ne haddime :) Bana kalırsa Galatasaray Metalisti ordada burdada yener . Ama benfica çok daha zor.
PesimiSTyLa
04.Kasım.2007, 20:31
Grupta maglup olma ihtimalimizin en yüksek oldugu mac. Biz ilk macı kazandığımız için kafa olarak rahat olacagız. Rakip kazanmak için bastıracak. Bastırdıgı dönemde Lincoln un boş alanlar dan Baros a atacagı paslar ile kontralar bulabiliriz. Benfica yı kendi sahasında yenmek cok zor. Müthiş bir stadları ve atmosferleri var. Burda kime karsı oynuyor olsalar da favori kendileri olur; bu macta da Benfica favori taraf. Tabi bu muhakkak galibiyeti onlar alır anlamına da gelmiyor. Favoriler ama beraberlik hatta galibiyet de alabiliriz.
Umarım istediğimiz sonucla döneriz. Bu arada beraberlik bile alsak bu bizi grupta lider yapar düşüncesindeyim.
deniz.91
04.Kasım.2007, 20:53
Benfica bu sezon çok kaliteli bir kadro kurdu ve taraftarıda çok ateşli ama gsde kaliteli bir kadroya sahip bu maçta beraberlik olur kanımca bence iyide olur
PesimiSTyLa
04.Kasım.2007, 22:33
Galatasaray, zorlu Benfica ve Fenerbahçe maçları öncesinde moral depolamak amacıyla bir yemek düzenledi !.. Başta başkan Adnan Polat olmak üzere yönetim kurulu ve futbolcuların bir araya geldiği yemekte güzel görüntüler ortaya çıktı.
http://www.galatasaray.org/images/galeri/2/450/B_aec1c353679b8f032d00322818404273.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/2/450/B_ce7cdda84315a0f16437940a9f46b0d3.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/2/450/B_def92c0fdbac4000d88fc3d35c1ffb6d.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/2/450/B_a3297283d89f764dc7b340f84a2e31e5.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/2/450/B_0af89ec634c43b5ef19fd64d47ea450e.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/2/450/B_515a4aaa95a3af7cdd502be1de6c57b1.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/2/450/B_953a11a3b03602661fefe04b2057ccf8.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/2/450/B_040def9ba5df62951fef41f86c67a3c8.jpg
http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/as02.jpg
Alicanfmfan
05.Kasım.2007, 02:29
http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/as02.jpg
Emre bu resme bayıldım süper çıkmıslar :D
sakary Ali
05.Kasım.2007, 04:21
Galatasaray için zor maç kendi sahalarında Olimpiyakosu yendiler bu maça rahat cıkacaklar FB maçıda var akılları orda 1 puan çok iyi olur ama benfica daha avantajlı gibi
extensor
05.Kasım.2007, 12:15
Çok iyi bir maç olacak ona eminim. Kesin yeneriz veya kesin yeniliriz demek. Ne taraftarlık nede objektifliktir. Saçmalıktır sadece.
Varonil
05.Kasım.2007, 15:18
Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu maç bir Şampiyonlar Ligi grup maçı ayarında ne işi var bu 2 takımın UEFAda diyesim geliyor.
Zor bir maç olacak temsilcimiz için,Benfica çok dengeli ve güçlü bir takım.Hücum silahları süper.Suazo,Reyes,Cardozo,Aimar defansımızı oldukça zorlayacak.
Oyuncular bu maçta kalitelerini ortaya koyar,kulüp ruhunu yakalarsa bu maçtan puan veya puanlar alabiliriz.Temsilcimize güveniyoruz.:)
Alicanfmfan
06.Kasım.2007, 07:09
Şu maçta Linderot barış ve m.topal ı olsa çok rahat olurdu.Sakatlarımızdan bir takım olur vallaha pff :S
batuhanry
06.Kasım.2007, 07:13
Bizde berabere kalsak ya. :p
JunkChorn
06.Kasım.2007, 07:48
Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu maç bir Şampiyonlar Ligi grup maçı ayarında ne işi var bu 2 takımın UEFAda diyesim geliyor.
Kimse tutup koymadı uefaya :)
Herşey elindeydi.
PesimiSTyLa
06.Kasım.2007, 23:16
Muhtemelen şu kadro olur diye tahmin ediyorum.
Sanctis
Sabri - Servet - Emre - Volkan
Arda - Meira - Ayhan - Hakan
Lincoln
Baros
Bu kadro olursa sol kanattan pek bindirme yapamayız; ama defansif acıdan da saglam olur. Soldan bindirme de isteniyorsa Volkan yerine Alpaslan oynar, Hakan - Alpaslan olur. Bunu tercih edecegini sanmıyorum Skibbe'nin. İstediğimiz sonucu alalım da kim oynarsa oynasın.
a.arıcı-11
06.Kasım.2007, 23:19
Bir ara hatırlıyorum Benfica önemli maçlarında stada kartal falan getiriyordu.Hala öyle bişey varmı?
Alicanfmfan
07.Kasım.2007, 01:54
Gazetede Serkan K. ilk 11'de yazıyordu
Redrum
07.Kasım.2007, 02:01
Pesimistyla, aslında birazda Reyes'in oynayacağı kanadı sağlam tutmak lazım. Gerçi iyi defans yapan sağ ayaklı adamımız da yok. Ben olsam Benfica TD yerinde, Reyes'i sola koyardım.
Alicanfmfan
07.Kasım.2007, 02:13
İnşAllah Volkan oynamaz dua ediyorum.hakan sol bek e önüne Alpaslan geçer İnşallah Volkan ın geçen sene bize yaşattıgı sıkıntıları hala unutamadım bir adam bu kadar agır kalmaz ki
Universal
07.Kasım.2007, 02:19
Çok zevkli bir maç bekliyorum. Galatasaray eğer UEFA Kupasını istiyorsa bu maçı kazanması gerek. Gelecek için hem futbolcular hem taraftlar ümitlenmesi gerek. Tabii grup liderliği içinde buradan alınacak üç puan çok önemli. İçimdeki bir ses Galatasaray'ın kazanacağını söylüyor.
ThersoN
07.Kasım.2007, 02:54
sağda solda skibbe fener maçı için lincoln ve ardayı oynatmıcak yazıyor umarım böyle bir saçmalık olmaz bol atıp bol yiycez gibi geliyor bana üst oynadım iddaada maça ama yenmemiz zor gibi
Onurap
07.Kasım.2007, 03:03
Muhtemelen şu kadro olur diye tahmin ediyorum.
Sanctis
Sabri - Servet - Emre - Volkan
Arda - Meira - Ayhan - Hakan
Lincoln
Baros
Bu kadro olursa sol kanattan pek bindirme yapamayız; ama defansif acıdan da saglam olur. Soldan bindirme de isteniyorsa Volkan yerine Alpaslan oynar, Hakan - Alpaslan olur. Bunu tercih edecegini sanmıyorum Skibbe'nin. İstediğimiz sonucu alalım da kim oynarsa oynasın.
Bu kadro bizim intiharımız olur solbekin hücüm görevlerini bile yapmamayan h.baltayı sol açık oynatıp...Sağda daha önce hiç faydalı olamamış ardayı orda oynatmakla işimiz biter bence..Emin olun bu dizilişte daha fazla gol yeriz soluda otobana çevirirler neden bir oyuncu yok diye sistem değiştiriyoruz??
Söylermisiniz böyle saçma taktik mi olur..Eğer skkibbe böyle çıkarsa gerçekten maçı seyretmeyip film izliyeceğim emin olun...
Kewell yoksa Yaser oynar
http://www.this11.com/boards/122591856337057.jpg
Yaser çok yetenekli ve çok yönlü futbolcu asıl mevki yardımcı fovet..
Forvet arkasındaki üçlünün her yerinde oynayabilir hızlı bir oyuncuda emin olun çok faydalı olucaktır..
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 03:12
Daha ligde bile forma vermediğin Yaser'i bu denli bir macta ilk 11 sürmek daha büyük intihar olur. Volkan-Hakan'ı daha önceden de denemiştik. Fena olmamıştı. Dediğin gibi intihar olmaz. Eldeki kadro ile oluşturabilecegin iyi bir kadro olur.
Lionel Andres Messi
07.Kasım.2007, 03:24
reyes,aimar,di maria,cardozo en tehlikeli isimleri ama bizim defansımızda çok kapalıdır servet ileriye çıkmazsa meira gibi fizikli bir isimle topla daha az buluşmalarını sağlayıp 3 puanı alabiliriz diye düşünüyorum.
bySilver
07.Kasım.2007, 03:26
İLk defa içim böyLe oLuyor bu maçı GaLatasaray aLacak eminim.
goosfraba
07.Kasım.2007, 03:29
Maçı TRT 1'in verdiğinden emin misiniz?
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 03:30
TRT 1 verecek.
Universal
07.Kasım.2007, 03:31
Ümit Karan sakat mı? Sakat değil ise Yaser'in yerinde oynaması mantıklı olmaz mı? Hiç olmassa tecrübesi var.
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 03:34
Ümit Karan sakat mı? Sakat değil ise Yaser'in yerinde oynaması mantıklı olmaz mı? Hiç olmassa tecrübesi var.
Sakat değil; ama Ümit'i de sag kanatta kullanamazsın ki. 2fc oynansın diyorsan da TR de bile 2 fc oynayınca bir cok pozisyon veriyorduk; Benfica ya karsı o intihar olur (:
goosfraba
07.Kasım.2007, 03:38
Ümit Karan Yaser'in oynadığı alanda biraz yavaş kalır.
RaSenGan
07.Kasım.2007, 03:43
Yaser'in ne işi var anlamadım.Ligde oynamıyo bu adam gidiyo Benfica'ya karşı oynuyo (: Bakalım yapacaklarını görücez sahada.
Uchiha Itachi
07.Kasım.2007, 03:45
MUHTEMEL 11'LER
BENFICA:
Quim
Pereira
Luisao
Sidnei
Riberio
Amorim
Katsouranis
Yebda
Reyes
Suazo
Aimar
GALATASARAY:
De Sanctis
Sabri
Emre Aşık
Servet
Volkan
Arda
Meira
Ayhan
Hakan
Lincoln
Baros
STAT: Estadio da Luz
SAAT: 21.30
HAKEM: Martin Atkinson
YAYIN: TRT 1 - Sporx Canlı Anlatım Servisi
Webaslan.com'dan alıntıdır..
Universal
07.Kasım.2007, 03:45
Sakat değil; ama Ümit'i de sag kanatta kullanamazsın ki. 2fc oynansın diyorsan da TR de bile 2 fc oynayınca bir cok pozisyon veriyorduk; Benfica ya karsı o intihar olur (:
Türk Takımları kesinlikle çift forvet oynamamlı Avrupa'da. Baros zaten çift forvetmiş gibi oynuyor. Yaser umarım heyacan yapmaz. Eğer maça iyi başlarsa o heyacanını yener ve iyi bir oyun sergiler. Zaten Fenerbahçe'den örnek verirsek Gökhan Gönül'de böyle bir maçta ortaya çıkmıştı. Belkide Yaser için iyi olur ama; Yaser genç yaşına kurban giderse ve kötü bir oyun sergilerse onun için zihinsel bir problem oluşturabilir.
eXcitinG
07.Kasım.2007, 03:47
GaLatasarayın kazanmasını istiyorum, Uzun bir aradan sonra idoLüm Aimar`ı tekrar izLeyecek oLmaktan doLayı da mutLuLuk duyuyorum.
Revolution
07.Kasım.2007, 03:49
Yaser yerine Serkan Kurtuluş oynasa çok daha iyi olurdu bence de haydi hayırlı olsun,inşallah anlımızın akıyla çıkarız bu maçtan..
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 03:49
yahu ne Yaser'i ? :) Muhtemel kadroların hiçbirinde yok . O onurap ın temennisiydi (:
Universal
07.Kasım.2007, 03:53
Hadi ya bende mühtemel kadro sandım. :n:
RaSenGan
07.Kasım.2007, 03:55
Hayda :D Sahada falan olunca kafam karıştı.Yorumlarda öyle gelince :p
Volkan ve Balta'yla nasıl soldan gelicez bakalım.
Uchiha Itachi
07.Kasım.2007, 03:56
Hadi ya bende mühtemel kadro sandım. :n:
MUHTEMEL 11'LER
BENFICA:
Quim
Pereira
Luisao
Sidnei
Riberio
Amorim
Katsouranis
Yebda
Reyes
Suazo
Aimar
GALATASARAY:
De Sanctis
Sabri
Emre Aşık
Servet
Volkan
Arda
Meira
Ayhan
Hakan
Lincoln
Baros
STAT: Estadio da Luz
SAAT: 21.30
HAKEM: Martin Atkinson
YAYIN: TRT 1 - Sporx Canlı Anlatım Servisi
Onurap
07.Kasım.2007, 04:08
Hayda :D Sahada falan olunca kafam karıştı.Yorumlarda öyle gelince :p
Volkan ve Balta'yla nasıl soldan gelicez bakalım.
Öyle bir diziliş çıkarsa ben sana söyliyeyim gelemiycez..:p Arda sağda etkisiz kalacak..Lincolnü zayıf fiziğiyle ezip geçecekler..Ayhan her topu defansa atacak Baros yalnız gezecek..''Kuzenin'' yaptığı gibi 10 dk 3 yiycez sonra al sana çift solbek ve defans güvenliği..Bare yenileceksekte taktiğimizi bozmayalım o ne dir öyle ya soldan h.balta adam geçip orta mı yapacak?
fenerbahce_1907
07.Kasım.2007, 04:09
Kesin 11'ler.
Benfica
Quim
Perreira
Luisao
Sidnei
Riberio
Katsouranis
Yebda
Di Maria
Reyes
Suazo
Nuno Gomes
Galatasaray
De Sanctis
Sabri
Emre Aşık
Servet
Hakan
Arda
Meira
Ayhan
Lincoln
Ümit
Baros
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 04:10
Metalis-Hertha 0-0 bitti. Çok iyi bir sonuç bizim için.
Bu kadroya göre Baros sag acık gibi oynayacak galiba.
RaSenGan
07.Kasım.2007, 04:15
Baros ve sağ açık ? Ümit yerine Yaser'i oynatsaydı bari.Baros sağ açık oynar mı ya.
Redrum
07.Kasım.2007, 04:16
Barosu sağ açık falan oynatırsa Skibbe, gerçekten şüphe edeceğim futbol bilgisinden. Ama gerçekten maça 2 sc ile çıkması büyük saçmalık, yahu ne fanteziler deniyo bu adam, ne sandı burayı anlamadım ki?
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 04:19
Gayet iyi bir kadro bence. Yedek kulübesine bakın eldeki kadronun ne oldugunu görün bence ;) Eldeki oyuncular ile cıkabilecek en iyi 11 olmuş görüşündeyim.
Nocna Mora
07.Kasım.2007, 04:20
arkadaşlar ben dizlişi anlamadım :)
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 04:24
arkadaşlar ben dizlişi anlamadım :)
Sanctis
Sabri - Servet - Emre - Hakan
______Meira - Ayhan - Arda
___Baros - Lincoln________
________Ümit____________
gibi. yada Baros da fc de ; Arda Ayhan ile kanatlarda değişmeli olabilir.
LaigLeNoiR
07.Kasım.2007, 04:26
İnşallah puan alırız.
Universal
07.Kasım.2007, 04:41
Benfica'ya helal olsun Galatasaray'ı iyi gaza getiriyorlar. Maçtan önce çaldıkları şarkı ile...
Uchiha Itachi
07.Kasım.2007, 04:42
Açıkcası ben çok korkuyorum Benfica'dan.Fm de de Valencia, Barcelonayı yenerdim ama Benficayı daha yenemedim.İnşallah iyi bir sonuçla ayrılız.
RaSenGan
07.Kasım.2007, 04:44
Top sarı kırmızı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah be gol geliyordu (:
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 04:45
ahh Kacırdık . İlk atak, iyi basladık.
Uchiha Itachi
07.Kasım.2007, 04:46
Aman Allah'ım böyle devam..
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 04:46
ahh ahh 2. pozisyon da kactı.
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 05:18
Hakem berbat. Rakibe kullanıyor bütün takdir haklarını.
Universal
07.Kasım.2007, 05:27
Maça üst verdim işe bak ya... Maçın gidişatı beraberlik gibi iki takımda iyi oynamıyor. İlk golü atan takım büyük avantaj yakalar.
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 05:33
İlk yarı bitti. Rakip suazo ile 2 net pozison buldu. Buna karsılık Ümit ve Lincoln ile pozisyonlar bulduk.
Arda müthiş oynuyor. İlerde pres yapiyor, müthiş çalışıyor.
İyi oynadık. İyi oynuyoruz. Pas hatalarını asgariye indirgersek degil 1 puan 3 puan dahi alabiliriz; ama dediğim gibi hata yapmamalıyız!
Hakem Allahından bul. Son dakikada Lincoln un pozisyonu yok böyle birr foul. Net pozisyonumuzu yedi. Rakibe inanılmaz fouller caldı. Servet in kartı degil sarı kart foul dahi degil. Bu hakemle mac biraz zor biter.
2. yarı bu sekilde en az hata ile devam etmeliyiz.
Belgorth
07.Kasım.2007, 05:33
hakem ufaktan ufaktan çalışıyor gibi Benfica'ya, hadi hayırlısı diyorum.
Alicanfmfan
07.Kasım.2007, 05:34
Ümit Karan İnşAllah çıkar çıksın gitsin işi yok bu takımda . Sabri Ve Servet açık vermesse İnşAllah kazanırız
Belgorth
07.Kasım.2007, 05:35
Ümit Karan İnşAllah çıkar çıksın gitsin işi yok bu takımda .
ne yaptın hocam, adam iyi oynuyor bugün. en azından ben bir hatasını görmedim.
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 05:36
Ümit nereyee gitsin ? Forvette mükemmel calışıyor, yapmayın biraz dikkatli izleyin macı.
Alicanfmfan
ne yaptın hocam, adam iyi oynuyor bugün. en azından ben bir hatasını görmedim.
Aynı maçı izliyor olamayız :)
Uchiha Itachi
Ümit Karan İnşAllah çıkar çıksın gitsin işi yok bu takımda . Sabri Ve Servet açık vermesse İnşAllah kazanırız
Aynı maçımı izliyoruz ? İlerde hava toplarına sahip oluyorsak hepsi Ümit sayesinde kötü de oynamıyor.
Alicanfmfan
07.Kasım.2007, 05:37
Ümit nereyee gitsin ? Forvette mükemmel calışıyor, yapmayın biraz dikkatli izleyin macı.
Emreci ileride her topa kafa atmak rakibe vermek deildir forvetlik.Baros gibi indirip arkadasına pas atıcaksın hele ümit bir tane kaçırdı ayagından geçti top kontrol edemedi.Ama alşıgız.Boş kaleye atamaz gider orta sahadan atar :D
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 05:41
Sen farklı mac izliyorsun alican o zaman.
Alicanfmfan
07.Kasım.2007, 05:43
Maçın 2.Yarı sı başlıyor HAdi hayırlısı..
Uchiha Itachi
07.Kasım.2007, 05:45
İnşallah kazasız belasız atlatırız.Rahat bir uyku çekip çıkarım yolculuğa..Hep bir yürek, Tek bir yürek...
Bu arada De Santics İnşallah bizimle kalır.Taffarelden sonra gelen iyi kalecilerden birisi bence..
Nocna Mora
07.Kasım.2007, 05:45
Maça bakmayalım! Maçı seyredelim ;););)
RaSenGan
07.Kasım.2007, 05:53
Ooooo Emre Aşıık oley :D
1-0 öndeyiz.
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 06:10
Gooooooooooooool. Yok böyle gooool . Mükemmel, harika, muazzam bir gol. Ümit Karan!
Universal
07.Kasım.2007, 06:11
Göstere göstere geldi gol. Helal olsun Galatasaray, iyi oynuyorlar...
RaSenGan
07.Kasım.2007, 06:11
Helal size Aslanlarım.
Arda'nın müthiş kafa pası ve Ümit Karan'ın golüyle Deplasmanda 2-0 öndeyiz.
Arda'nın futbol zekası.. Şahane.
RaSenGan
07.Kasım.2007, 06:19
Ah BaRoS Ah.:(
Emreci ileride her topa kafa atmak rakibe vermek deildir forvetlik.Baros gibi indirip arkadasına pas atıcaksın hele ümit bir tane kaçırdı ayagından geçti top kontrol edemedi.Ama alşıgız.Boş kaleye atamaz gider orta sahadan atar :D
Ümit daha ne yapsın? Uçsun mu... Bak golünü de attı ne güzel..
RaSenGan
07.Kasım.2007, 06:23
Baros çıktı Mehmet Güven girdi.Son 10 dk (:
Universal
07.Kasım.2007, 06:25
Bilgisayarda İspanya kanalından Valencia maçını izliyorum orada Galatasaray'ın sonucundan bahsettiler. :)
RaSenGan
07.Kasım.2007, 06:26
Ümit çıktı Yaser girdi.4-6-0 yaptık :D
Eray Dengiz
07.Kasım.2007, 06:27
Lincoln ve Arda söylenecek fazla söz yok...
Universal
07.Kasım.2007, 06:30
Hadi bir gol daha üst verdik. :D
RaSenGan
07.Kasım.2007, 06:33
Benfica deplasmanıymış,seyircileri süpermiş.Gördük seyircileri maçı zor izlediler 90 dk (: Aslanlarımız taraftar falan tanımadan Benfica'yı dağıttı.Garantiledik sayılır üst turu.
Universal
07.Kasım.2007, 06:36
Galatasaray'ı tebrik ederim. İyi oynayarak kazandılar ama; maç alt bitti. :( İddaa'da yattım. :(
GodfatheR
07.Kasım.2007, 06:37
Bravo gerçekten sadece sonuç değil futbolda çok iyi.Tebrikler G.Saray
Uchiha Itachi
Benim Fm de yapamadığımı gerçekte yaptı Cimbomum.İntikam intikamdır :D :n:
Alicanfmfan
Helal olsun aslanlarıma ümit aferim susturdun beni .Süper gidiyoruz
Nocna Mora
07.Kasım.2007, 06:40
Galatasaray 1. golü attıktan sonra çok rahatladı ve oyuna tamamen hakim oldu. Arda ve Lincoln yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalıştılar keza Ümit Karan'da öyle. Baros gününde değildi diyelim :) Emre Aşık ve Servet'te defansta çok iyiydiler. İlk yarıda Ayhanfazla top kaybı yaptı ama 2.yarı yapmadı. Tebrikler Galatasaray..
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 06:41
Yorum yapilamaz bu oyuna.
AKILLARINI ALDIK; CANLARINI BAGISLADIK...
ONLAR EĞİTİLMİŞ KARTALI SALSINLAR; BİZ GÖNLÜMÜZDEKİ ASLANI SALDIK!
VE SONUÇ : 0-2
Belgorth
07.Kasım.2007, 06:43
Benim Fm de yapamadığımı gerçekte yaptı Cimbomum.İntikam intikamdır :D :n:
Ehehehe, süper yorum.
Vallahi çok zevk aldım maçtan. Rakip de futbol oynamak isterse demek ki Galatasarayım böyle oynuyormuş. Her topta tekme tokat girmeyince rakip takım oyuncuları çok zevkli bir maç izledik. Baros gerçekten çok iyi koşular yaptı rakibi çok kötü dağıttı, bir de pozisyonlardan birisini golle sonuçlandırabilseydi tadından yenmeyecekti vallahi. Bugün hep özlediğimiz "futbol"u seyrettik sahada. Ne kadar teşekkür etsek az.
Değinmeden geçmemek lazım, 2. gol Arda'nın değil Ayhan'ın aslında bence, mükemmel bir pastı gerçekten Arda'ya çıkarttığı ve süper bir organize gol örneğiydi.
puskas
07.Kasım.2007, 06:48
Tebrikler galataaray.Bu macta lincolne hasta oldum.Arda superdi hepsi cok superdi diyelim daha doğru olur.
goosfraba
07.Kasım.2007, 06:48
2. Gol çok güzeldi gerçekten. Ronaldinhovari bir asist oldu :) Tebrikler.
scar face
07.Kasım.2007, 07:06
Tebrikler Gs harikaydılar...
ThersoN
07.Kasım.2007, 07:06
Çok iyiydik, hafta sonuna taşırız umarım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benfica 0 - Galatasaray 2
Uefa Kupası B Grubu 2. hafta mücadelesinde Portekiz'de Estadio Da Luz Stadyumu'nda Benfica ile karşılaştı. Galatasaray, maçtan Emre Aşık ve Ümit Karan'ın golleriyle 0-2 galip ayrılarak 6 puana ulaştı ve B Grubu'ndaki liderliğini sürdürdü. Maçtan detaylar ve fotoğraflar haberin devamında.
Stat: Estadio Da Luz / Lizbon
Tarih: 6 Kasım Perşembe / TSİ 21:30
Hakemler: Martin Atkinson, Peter Kirkup, Muhammed Matadar. 4.hakem: Andre Marriner (İngiltere)
Hava Durumu: Perşembe günü Lizbon’da açık bir hava bekleniyor. Gündüz sıcaklığı ortalama 18, gece sıcaklığı ise ortalama 12 C olacak.
TV: TRT 1
İnternet: www.galatasaray.org (http://www.galatasaray.org)
Galatasaray
De Sanctis, Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan, Arda, Meira, Ayhan, Lincoln, Baros, Ümit Karan
Benfica
Quim, Luisao, Reyes, Katsouranis, Maxi Pereira, Di Maria, Nuno Gomes, Jorge Riberio , Hassan Yebda, Sidnei, David Suazo
MAÇ ÖNCESİ
Grubumuz bu akşam oynanan maçta Metalist Kharkiv - Hertha Berlin maçı 0-0 berabere sonuçlandı.
1. YARI
1' Benfica maça başladı.
2' Sabri'nin sağ kanattan ortasında ceza sahasında Ümit Karan topla buluşmak istedi. Sidnei topu uzaklaştırdı. Aynı dakika içinde Arda, ceza sahasında Lincoln'u kaçırdı. Sol çaprazda Lincoln kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutu kaleciden geri döndü.
3' Lincoln'un soldan ortasında ceza sahasına kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Ümit Karan vuramadı.
5' Nuno Gomes'in ceza sahası dışından şutu kalenin üzerinden dışarı gitti.
8' Baros orta sahaya gelerek rakipten topu kaptı ve Arda'ya pas verdi. Sağ kanattaki mücadelede Sabri'nin presi var.
9' Milan Baros, ceza sahasının sağ çaprazındaki bölgeden çok sert vurdu. Şutu kalenin az farkla üzerinden dışarı gitti.
10' Nuno Gomes sol kanattan ceza sahasına girdi. Kale sahası önüne pasını Servet karşıladı. Gomes, kendisine gelen topu tekrar kale önüne ortaladı. Arda topu uzaklaştırdı.
12' Servet sarı kart gördü. Sağ kanattan Reyes'in kullandığı serbest vuruşta top kalenin üzerinden dışarı gitti.
15' Ayhan rakibiyle girdiği mücadele sonrasında sarı kart gördü.
16' Arda ceza sahasına Ümit Karan'ı kaçırmak istedi ancak rakip defansa çarpan top kaleciye kadar gitti.
17' David Suazo'nun ceza sahası dışından şutu, kalenin oldukça uzağından dışarı gitti.
18' Nuno Gomes'in ceza sahası çizgisi üzerinden şutu Servet'ten döndü. Yine ceza sahası üzerinde kalan topu yerde yatan Ayhan ayakla uzaklaştırdı.
20' David Suazo soldan ceza sahasına girdi. Sert şutu uzak kale direği dibinden dışarı gitti.
21' Riberio'nun sol çaprazdan sert şutu kalenin üzerinden dışarı gitti.
23' Arda'nın şutu rakip defanstan döndü. Sağa dopru açılan topu Baros aldı. Rakibini geçmek isterken topu kaybetti.
25' Sabri'nin sağ kanattan ortasına ceza sahasında Ümit Karan kafa ile yükselerek vurdu. Kaleci Quim topu kontrol etti.
26' Reyes'in ceza sahası dışından şutu kalenin oldukça uzağından dışarı gitti.
29' Lincoln getirdiği topu ceza sahasına girerken Baros'a uzattı. Baros karambolde topa vuramadı.
31' Lincoln'un kullandığı serbest vuruşta top rakip defanstan geri döndü.
33' Arda, savunmanın arkasındaki Ümit Karan'ı kaçırmak istedi ancak hakem Karan'ın pozisyonu için ofsayt kararı verdi.
35' Reyes'in sol kanattan kullandığı serbest vuruş defansın da arkasından taca gitti.
37' Ceza sahamıza gelen ortaya Suazo'nun volesini De Sanctis mükemmel bir şekilde kornere çeldi.
39' Reyes'in ceza sahasına ortasını Ayhan karşıladı ve uzaklaştırdı.
43' Ayhan'ın sert şutu kalenin üzerinden dışarı gitti.
45' Lincoln ceza sahasında rakibinden sıyrıldı. Kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak hakem Lincoln'un rakibinden sıyrılırken faul yaptığını işaret etti.
45+' Hakem ilk yarıya 1 dakika ekledi.
İlk devre 0-0 sona erdi.
2.YARI
46' Galatasaray ikinci yarıya başladı.
47' Emre Aşık, Suazo'nun önündeki topu çok kritik pozisyonda keserek önemli bir tehlikeyi savuşturdu. Aynı dakika içinde Ümit Karan'ın rakip ceza alanının solundan ortası kalenin üstüden dışarı çıktı.
48' Hakan'ın soldan ortasını rakip defans karşıladı.
51' Lincoln'un ara pasıyla Baros kaleci ile karşı karşıya kaldı. Baros'un şutu kalecinin ayaklarına çarparak kornere gitti.
52' Gollllllllllllllllll gol gol gol gol gollllllllllllllllllllllllllllllllll. Emre Aşık atttııııııııııı.. Lincoln'un kornerden gelen topuna Servet arka direkte yükselerek topu kale önüne indirdi. Emre Aşık gelişine vurdu 0-1
55' Maxi Perreira, Arda'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.
57' Benfica'da Reyes'in yerine Pablo Aimar oyuna girdi.
58' Orta sahada Lincoln topu Baros'a uzattı. Baros topu ceza sahasına kadar sürdü. Ceza sahası çizgisi üzerindeki Karan'a verdi. Karan, topu Lincoln'un önüne bıraktı. Lincoln topa gelişine vurdu. Top kalenin uzerinden dışarı gitti.
60' Lincoln'un kullandığı korner vuruşunda topu rakip defans uzaklaştırdı. Aimar ile gelişen kontra atakta Aimar'ın ara pasıyla buluşan Di Maria ofsayt pozisyonunda.
61' Nuno Gomes'in yerine Cardozo oyuna girdi.
62' Sabri sağ kanattan sıfıra kadar indi. Kale önüne ortasına Arda dokunamadı.Aynı dakikada gelişen karşı atakta Cardozo ile Servet'in mücadelesinde Servet iyi bir zamanlama ile müdahele ederek topu taca attı.
64' Benfica'da Yebda'nın yerine Carlos Martins oyuna girdi.
66' Cardozo'nun kullandığı serbest vuruşta top kalenin yanından dışarı gitti.
69' Gol gol golllllllllllllllllllllllllll gol gol gol gol gol gol gol gollllllllllllll. Mükemmellllll bir gollllllllllllllllllll. Ayhan'ın defansına arkasıan kaldırdığı topu Arda kafa ile kale önüne indirdi. Karan gelişine vurduuuuuuuu ve gollllllllllll: 0-2
71' Mrtins'in serbest vuruştan sert şutu De Sanctis'den döndü.Suazo'nun vuruşu De Sanctis'e çarptı. De Sanctis sakatlandı. Ancak yapılan müdahele ile iyi olduğu tespit edildi. Sanctis tekrar oyunda. Suazo pozisyondan ötürü sarı kart gördü.
76' Cardozo'nun ceza sahası dışından şutu kalenin farkla yanından dışarı gitti.
78' Lincoln, Baros'u defansın arkasına kaçırdı. Baros kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi çalımlamak isterken sıfıra kadar indi. Ceza alanındaki Arda ve Lincoln'u görmek isterken rakip defans yerleşerek kale ağzına gelen topu uzaklaştırdı.
80' Luisao'nun ortasını kale sahasında De Sanctis çıkarak aldı.
81' Milan Baros'un yerine Mehmet Güven oyuna girdi.
85' Ümit Karan'ın yerine Yaser oyuna dahil oldu.
89' Benfica yarı sahamızdan bir serbest vuruş kullandı. Defansta Emre Aşık topu uzaklaştırdı.
90' Yaser ileri uçta kendisi gitmek isterken ikili müdaheleye maruz kaldı. Luisao yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.
90+' Hakem maça 3 dakika eklendiğini işaret etti.
93' Arda'nın yerine Volkan oyuna girdi.
Maç Galatasaray'ın 0-2 galibiyetiyle sonuçlandı. Galatasaray bu skorla puanını 6 yaparak, B Grubu'ndaki liderliğini sürdürdü
El Comandante
07.Kasım.2007, 07:34
Bu sene Uefa da gümbür gümbür ilerliyoruz.Olympiacos´u dagittik,sonra deplasmanda Benfica´yi da dagittik.2 macta da inanilmaz futbol oynadik.
Skibbe mac sonunda yaptigi aciklamayla beni cok memnun etti."Defansif kadro yerine,ofansif kadroyla cikip rakibimizden korkmadigimizi gösterdik."
Skibbe bu takimi biraz gaza getirsin yeter.(= Hepsinin icinde birer aslan yatiyor,istediklerinde nasil oynadiklari ortada.Bu mactan önce neredeyse herkesin 1 puan alsak iyidir dedigi macta biz söke söke 3 puani aldik.
Böyle futbol oynayinca zaten meyvesini aliriz.Yeterki hep böyle mücadeleci,kontrolü elden birakmayan,iyi oynayan Galatasarayi izleyelim.
Lincoln bu sene inanilmaz oynuyor,gecen senenin acisini cikartiyor.Onu izlemek büyük keyif.Bu macta 90 dakika boyunca kostu,mücadele etti,hücum organizasyonlarini yönlendirdi,maestro gibiydi.
Arda Turan zaten her macta cok iyi oynuyor,bu macta da futbol zekasini bizlere yine gösterdi,hayran birakti yine bizi kendisine.Gerek defansta,gerek ofansta büyük isler yapti.
Ümit Karan bu takimin AS oyuncusudur,o kadar büyük sakatlik gecirmesine ragmen sakatliktan ciktiktan sonra oynadigi 3 macta 2 gol,1 asist yapti.Golcü,mücadeleci harika oyuncu Ümit Karan.(=
Defansta kusursuz oynadik,Hakan Balta cok sogukkanliydi,ters kademelere cok iyi girdi,rakip sag taraftan gelemedi :D Emre Asik ise fedakar futbolcu.Yedek birakiliyor bisey demiyor,cik oyna diyorlar cikip aslanlar gibi oynuyor,kiralik yollaniyor sesi cikmiyor,takima geri dönmek icin var gücüyle calisiyor.Cok yürekli futbolcu.
Bu takimi gördükten sonra UEFA Kupasini Kadiköyde alacagiz hissine kapildim.(=
JunkChorn
07.Kasım.2007, 07:37
Öncelikle Galatasaray'ı yürekten tebrik etmek istiyorum.Oyun , taktik falan hepsi bi yana karakterli bir oyun oynadı.Finali kadıköyü falan bir kenara bıraktığımızda açıkcası 5 - 6 senedir bu kadar net bir futbol oynamadı galatasaray avrupada.Belki Liverpool maçı o da ilk dakikalarda berbattı.
Lincoln çok koştu , mücadele etti.Ben Baros'u pek beğenmedim.Ümit Karan formayı ondan önce hakediyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu takimi gördükten sonra UEFA Kupasini Kadiköyde alacagiz hissine kapildim.
İşte bunu yapmamak gerek.
Maçtan önce kendini küçük gör , 1 puana razı ol maçtan sonra kendini büyük gör(büyüklük hak etmediği anlamında değil , çok ileriyi planlamak anlamında!!).Daha önünde gruptan çıktıktan sonra 10 tane maç var.:)
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 08:59
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_7e935aa2c72679f978f3a7eb3ee9f517.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_5bc397de955fa02976e066b4e4b7bd4a.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_6e64440b6d56100c448aa19e75d78856.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_8ff2361974d53e895dbbacc5d3a89435.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_e8461c1fafa426d96db6612a7494e483.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_8381b8ffa8b35aea3068c7ec6b811e68.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_d7e85b1b726472114b8bf86b810d12eb.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_504da2f5754b9fecf9ada1305bf04c6d.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_8b401355e8a455f2951cf052d8865cff.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_e4ba00972bf7fc26cf09765cf275ca8d.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_258da158aeb3a5d9a8ccf5e35cd8dd03.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_649467896df6c5b5798c9d50477c4daf.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_f6ead2269b378fab8a3bb78bc893e2b9.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_8be241ff9235ca14e9fba233d125efa7.jpg
http://http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_6811132cd268b5247f6a38bc8a53adf2.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_af0896c71a7f7367c1f8290332c7b27b.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/460/B_8477c4a2977583fc987bd8cf24294c91.jpg
Maç için yorumumu şimdi yapayım :)
Maca gercekten iyi basladık. 5 dakikada 2 net pozisyon bulduk ve inancımızı gösterdik. Rakip oyunu dengeledi ve Suazo ile 2 pozisyon buldu ki Sanctis in çıkardığı top belki de dönüm noktası oldu. Kaleci transferinde yine hedefi 12 den vurdugumuzun kanıtıdır Morgan De Sanctis! 2. yarı da iyi basladık ve neredeyse pozisyon vermeden tamamladık bu devreyi 2 gol bulup galibiyeti aldık.
Kalede Sanctis, Defansta Emre, Hakan, Ortasahada Arda , Ayhan, Lincoln Forvette Ümit mükemmeldiler. Diğer oyuncularımız Baros, Sabri, Servet, Meira da iyiydiler fakat bu isimler daha ön plana cıktılar.
Emre Aşık: Mükemmel bir profesyonel. Yası 35 oldu. Yas 35 yolun yarısı der sair ama Emre yıllanmış Şarap gibi. Ne zaman görev verilse her zaman bu görevi layıkı ile yerine getirdi. 2. yarının basında Suazo nun topuna yaptıgı müdahale mükemmeldi. Yapmasa karsı karsıya kalacaktı suazo. Golünü attı, defansında görevini eksiksiz yaptı. Helal olsun!
Sanctis: Mükemmeldi. Suazo nun topunu cıkardıgı pozisyon dönüm noktası bana göre. Uzaktan atılan sutlarda da basarılıydı. Helal olsun!
Hakan: Sol kanatta yine mükemmeldi. Soğukkanlı, her topa müdahale etti, önündeki Arda ile müthiş bir ikili oluşturdu. Helal olsun!
Ayhan: Bir diger yıllanmış şarap. Emre kadar yası ilerlemese de yıllar gectikce futbolunun üstüne koya koya ilerledi Ayhan. Bugun ortasahanın dinamosu idi yine. 2. golde attıgı o mükemmel pas ayakta alkışlanır. Harikaydı. Helal olsun!
Arda : Bildigimiz gibiydi. İlerde adam eksiltti, müthiş paslar attı, geriye geldi top caldı, akın baslattı. Bildiğimiz yürekli Ardaydı. 2. golde asisti kafa ile yaptı. Kafa ile içeri verdiğinde "ahh dedim girdi defans araya" ama yok top Ümit'in ayagına ve gol. Harikasın Arda Helal olsun!
Lincoln: Çok tartışıldı, çok konuşuldu. Üstünee cok gidildi. Topcu degil bu dendi. Lincoln ne yaptı ? Bu sezonki futboluyla dudak ısırttı! Bugun sadece ilerde mükemmel paslar dagıtıp, adam gecerek yapmadı işini. Geri geldi, top caldı, ortasahanın gerisinden top alıp hucuma cıkardı takımı. Bir pozisyonda defansa gelip tam köşe bayragından topu calıp topun bize gecmesini sagladı. Mükemmelsin L10. Helal olsun!
Ümit : Her topu indirdi, her yere koştu , bastı, calıştı ve golünü attı. Golde cok yumusak bir dokunuş ile topu aglarla buluşturdu. Kaptanlığını yaptı. Sanctis in attığı her topu indirdi, Benfica defanslarını dövdü adeta. Helal olsun!
ve Skibbe: Bugun cok dogru kadro cıkardı. Mactan sonra acıklamasında; "Ümit ve Barosu oynattım, korkmadıgımızı gösterdik" dedi. Çok da iyi yaptı. Korkmadık, koştuk, mücadele ettik ve kazandık. Oyuncular ile diyalogu mükeemmel bir hoca. Belki çok iyi bir taktik bilgisine sahip degil; ama oyuncuları ile abi kardes gibi. (bkz. 2. resim) Bence bu taktik, oyuncu dizilimi, o, bu, şudan cok cok daha önemli. Karsılıklı sevgi-saygının olmadıgı yerde en kral taktigi yap, neye yarar? Herkes bilir Ümiti fc de oynatmayı; fakat herkes oyuncularına o sevgiyi, o güveni veremez. Skibbe bunu cok iyi yapiyor. Helal olsun!...
Bir Helal olsun da toptan bütün takıma. 11 Aslan Yürege . Yılmadan, inancla, onurla oynadıkları; o Armayı, o renkleri en iyi şekilde temsil ettikleri için.
HELAL OLSUN!
Alicanfmfan
07.Kasım.2007, 09:09
Lincoln çok koştu , mücadele etti.Ben Baros'u pek beğenmedim.Ümit Karan formayı ondan önce hakediyor.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki Baros'u neden begenmedigini merak ettim, defansı dagıttı.Toplar indirdi paslarını olumlu kullandı ve alısık olmadıgı yerde gayet te iyi oynadı.Forvet demek her zaman karsı karsıya gol atmak demek midir sadece.Baros kaçırmıs olabilir ama bugün çok memnundum kendisinden G.Saray ın bir dünya golcüsü oldugunu düşünüyorum.Maça gelirsek;
En begendigim isimler Morgan,Emre,Arda,Lincoln,Baros.Müthiş oynadılar özelikle de santis in kurtarısı kendisinin ne kadar iyi bir kaleci oldugunun göstergesidir.Lincoln bu sene şahlandı.Geçen senede demiştik.Kalli gitsin başlıyacak diye kalli nin görevden ayrıldıgı dönemden beri gerçek Lincoln u görüyoruz.Müthiş de keyif alıyorum.
Ümit Karan'ın performansını görmezden gelmek olmaz .Gayet iyi oynadı. Ama hala ben kendisinin Galatasarayda ilk 11 de oynamasını istemiyorum.Geçmişten bugüne olan bütün maç performanslarını göz önüne alırsak.Bu kadar Helal Olsun Size.
bySilver
07.Kasım.2007, 13:55
Evet geLsin paraLar içimdeki his yanLış çıkmadı :D
Temsilcimiz Galatasarayı bu galibiyetinden dolayı içten kutluyorum. Güzel oynayıp rakibi kendi evinde maymun eden orta saha ise tartışmasız tebrikleri en çok kabuk eden bölge.
deniz.91
07.Kasım.2007, 19:52
Galatarasayı dün çok iyi gördüm oynayan tüm oyuncular çok iyi mücaedele gösterdi.Tebrik ederim.İnşallah daha iyi yerlkere gelirler böyle oynarlarsa bence o hedefledikleri kupayı tekrar alabilir bu takım
Nedvedmania
07.Kasım.2007, 20:04
Hepsi birbirinden süper oynadı. Baros ilk maçındaki gibi zorla gol atmadı (ilk maç dediğim bellinzonaya attığı gol ) adam sanki gol atmak istemiyor :D
Taraftarımız portekizdede gücünü gösterdi 60 000 kişiyi 200 kişi susturdu.Benfica taraftarını da centilmenliğinden dolayı tebrik ederim (Arda oyundan çıkarken alkışladılar ve maç bitimindede bizi alkışladılar :))
Skibbe sonunda gerçek yüzünü gösterdi.
Grupda çok rahat bir konuma geldik. Yolumuz açık !
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 20:16
http://www.ultraslan.com/karsilama.gif
Taraftar takımı karsılayacak bugun...
Fietra 10
07.Kasım.2007, 20:48
Mükemmel oyun ve sonucunda gelen galibiyet ..
Bu kadar değil biraz daha kötüsünü oynasa bile Galatasaray çok işler yapar Avrupa'da bu sene .. Çok istekli oynadılar iki maçtada ..
Dünkü maçtan sonra Steau ile keşke bu kadar erken karşılaşmasalardı demedim değil ..
PesimiSTyLa
07.Kasım.2007, 23:04
TRABZON'DAN G.SARAY'A TEBRİK..
Trabzonspor Kulübü, UEFA Kupası B Grubu'nda Benfica'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden Galatasaray'ı kutladı!.. BORDO MAVİLİ KULÜBÜN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE G.SARAY IN BAŞARISININ DEVAMI TEMENNİSİNDE BULUNULDU..
Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA Kupası B Grubu'nda Benfica'yı deplasmanda 2-0 mağlup ederek puanını 6'ya yükselten Galatasaray'ı kutluyor, Avrupa sahnesindeki başarılarının sürmesini diliyoruz." denildi.
BİR KUTLAMA DA KAYSERİ'DEN..
Trabzonspor dan sonra G.Saray'a bir kutlama da Kayserispor'dan geldi. Sarı Kırmızılı takımdan yapılan açıklamada Galatasaray tebrik edilerek şu cümlelere yer verildi..
''UEFA Kupası (B) Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz deplasmanında Benfica ile karşılaşıp sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan Galatasaray'ı tebrik ederiz'' denildi.
UEFA'NIN FAVORİSİ GALATASARAY
Galatasaray'ın UEFA Kupası B Grubu 2. maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica'yı 2-0 yenmesi UEFA tarafından övgüyle karşılandı.
UEFA G.SARAY'I FAVORİ GÖSTERDİ.
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi İnternet sitesinde Galatasaray'ın Benfica karşısında elde ettiği 2-0'lık galibiyetten övgüyle bahsedildi. Haberde Galatasaray'ın 2 maçta topladığı 6 puanla grup liderliğinin favorisi olduğu gösterdiği vurgulandı.
Emre Aşık ve Ümit Karan'ın ikinci yarıda attığı gollerle Galatasaray'ı galibiyete taşıdıklarının vurgulandığı haberde, Michael Skibbe'nin öğrencilerinin ilk maçta Olimpiyakos'u 1-0 yendikten sonra Benfica'yı da devirerek grupta ilk iki maçını kazanan tek takım olduğu ifade edildi.
UEFA editörleri maçla ilgili yorumlarında, Galatasaray'ın oyunun başlarındaki etkili görünümünün daha sonra Benfica'nın organize ataklarıyla durduğunu ve Harry Kewell'ın yokluğunun ilk yarıda hissedildiğini ziyaretçilere aktardılar.
Benfica'nın ilk yarıda uzaktan şutlarla Galatasaray kalesinde tehlike oluşturduğunu ancak ikinci yarıda her şeyin değiştiğini ifade eden site editörleri, Sarı-kırmızılıların bu yarıda kontrolü ele aldıklarını ve maçı kazandıklarını belirttiler.
PORTEKİZ BASINI: "TÜRKLER BENFİCA'YI ÖLDÜRDÜ"
Portekiz basını Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda Benfica'yı deplasmanda 2-0 mağlup etmesine geniş yer ayırdı.
Globo Gazetesi "Benfica yenildi ve turdan çıkış şansını zora soktu" başlığıyla duyurduğu haberde "İlk yarıda David Suazo'yla küçük bir şans yakalayan Benfica'yı ikinci yarıda Türkler tamamen öldürdü" ifadelerine yer verdi.
Maç öncesi Portekizli ekibin garip bir şekilde çok gergin olduğunu, Aimar ve Amorim'in yerine oynayan Nuno Gomez ve Di Maria'nın belki de bu gerginlikten dolayı Galatasaray'ın Benfica kalesine çok tehlikeli ataklar yapmasına izin verdiklerini vurgulayan gazete, özellikle Lincoln'ün evsahibi ekibin boşluklarından yararlanarak çok hızlı ve süper bir teknikle ataklar geliştirdiğini yazdı.
"Benfica evinde yenilerek tur hesaplarını çıkmaza soktu" başlığını kullananan Ojogo Gazetesi de, maçın ilk yarısında iki ekibin de hemen hemen aynı düzeyde bir oyun sergilediğini yazarken. Benfica'nın saha üstünlüğü sayesinde önemli bir avantaj yakalama şansı varken bunu pas geçtiğini buna rağmen Galatasaray'ın ilk yarı da iki önemli gol pozisyonu yakaladığını, ikinci yarıda da daha da iyi oynayarak iki golle maçın galibi olmayı başardığını kaydetti.
Record Gazetesi Galatasaray'ın galibiyetini, "Benfica gollere bakakaldı" , "Kartallar, Galatasaray karşısında çaresizdi";
Jornal do Nonicias Gazetesi ise, "Benfica La Luz'da acı çekerek kaybetti" başlığıyla okurlarına duyurdu.
..............................
bugra 1905
08.Kasım.2007, 00:07
Ortada Geçer Ya Berabere Kalırız Yada 1-0 Gibi Bir Sonuçla Benfica Alır Nede Olsa Bizim Bu Maçı Kazanma Zorunluluğumuz Yok
Kendimden Utanıyorum Çünkü Galatasaray Dün Mükemmel Oynadı Benficanın 1-2 Atağı Dışında Net Atağı Dahi Yok Ama Biz Hem Kontrollü Hem Akıllı Hemde Mükemmel Bir Futbol Oynadık Sonuç Olarakta 2 Maç Sonunda Gruptan Çıkmayı Garantiledik
anilton
08.Kasım.2007, 00:09
Dün gece resmen mest oldum.Son yıllarda Avrupa maçları bazında izlediğim en iyi Türk takımı performanslarından birisiydi...
G.Saray'ın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu bir kez daha anladım.Kewell,Linderoth,M.Topal,Barış,Nonda gibi isimler yokken bile Baros,Ü.Karan,Ayhan,Arda,Lincoln,Meira'li mükemmel kadro sahada adeta ders verdi.Tam anlamıyla "futbol" izledim.İnanılmaz haz aldım maçtan.Yardımlaşma üst düzey,yürek ve istek hat safhada,sürekli paslaşma ve çeşitli hücum varyasyonları.Tam bir Avrupa takımı gibiydi G.Saray.Bunun sebebide futbolu bilen ve futbolu futbol gibi oynamaya çalışan oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olmasıydı G.Saray'ın...
Benfica kadrosunu gördüğüm zaman zaten G.Saray'ın maçı kazanabileceğini düşünmüştüm.Orta sahayı Katsouranis ve Yebda'ya bırakmışlar.Di Maria,Reyes,Gomes ve Suazo'yu yollamışlar ileri.Nasıl olsa biz bu hücum hattıyla yediğimizden fazla atarız mantığıyla bakmışlar maça heralde.Ama öyle bir savunma gördülerki karşılarında şaşırdılar.O savunmayıda aştıklarında De Santics devleşti.Ayhan,Meira,Lincoln üçlüsü Katsouranis ve Yebda'yı ezdi zaten.Geriside Baros ve Ü.Karan'a kalmıştı.Ü.Karan görevini yaptı golünü attı.Baros ise girdiği pozisyonları değerlendiremeyerek farkın açılmasını engelledi bir bakım.Arda her zamanki Arda'ydı zaten...
G.Saray bu üç puanla gruptan çıkmayı garantiledi büyük ölçüde...
Tebrikler G.Saray...
Onurap
08.Kasım.2007, 00:12
Vayy be hiç beklemiyorum böyle oyun skor..Ne diyeceğimi pek bilmiyorum..:D
Maç öncesi dediklerimde beni utandırdırdılar helal olsun.!!!
extensor
08.Kasım.2007, 02:27
Evet şimdi benim sıcak kanlı sabırsız insanlarım parmak kaldırsın.
Skibbe gitsin diyenler. Kewell geldi Arda'nın mevkiisi değişti. Etkinliği azaldı. Meira çok ağır diyenler. Skibbeye Meira ön libero oynarmı diye hesap soranlar.
Çıksın bi karşıma.
Skibbe geçen yıl Leverkusen e oynatıyordu bu oyunu. Şimdide bize oynatıyor. Hızlı, akıllı... Eskisi gibi şişir Hakan'a hurrraa hücuma taktiği değil
2 pas şut gol
duvar pası gol korner gol...
Yorgun takım 10'a yakın sakatı var (10 yıldır da görmedim böyle şey)
ona rağmen bomba gibi gidiyoruz. Ligin 28-30. haftalarında puan farkıyla Galatasaray şampiyonluğu garantiler dedim lig öncesi.
Feldkamp gönderilince yazı yazdım gıptayla bakılacak günler gelecek 3-4 sene çok güzel şeyler yaşayacağız dedim. Feldkamp temel attı. Şimdi biri gelecek ve Galatasarayla beraber yükselecek dedim.
Sabırsız halkım çok uğraştı göndermek için sabote ettiler resmen. Kendi ülkelerine zarar verdiler. Ama gönderilmedi Skibbe. Osmanlı Ankara savaşından sonra bocalama dönemine girmişti. Galatasaray'da bir Ankara savaşı başlatılamadı. Ha olurda gönderilirse bir kaç ay çalkantılar olur. Ama yine de bu kadro bu temel yıkılmaz kolay kolay.
Güzel günler göreceğiz. Mutlaka göreceğiz.
maNga 33
08.Kasım.2007, 02:35
Galatasaray çok güzel oynadı ikinci golümüz güzel bir organizasyona örnek oldu.Mutluyuz huzurluyuz darısı Fenerbahçe'nin başına
GeNç KaRTaL
08.Kasım.2007, 03:06
Öncelikle Galatasaray'ı can-ı gönülden kutluyorum.Gerçekten tebrik edilecek bir performans sergilediler dün akşam.Ben maçın Benfica'nın sahasında olmasından ve kaliteli bir kadroları olmasından dolayı Benfica kazanır diye düşünüyordum fakat Galatasaray onca eksiğine rağmen sahada aslanlar gibi mücadele etti ve zorlu Benfica deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi.Tekrardan tebrik ediyorum..Maça gelirsek ilk yarıda başa baş bir mücadele vardı.Benfica daha net pozisyonlar bulan taraftı.Fakat bu şansları değerlendiremediler.De Sanctis'in Souazo'nun şutunu çıkardığı pozisyon maçın kırılma anlarındandı.2.yarıda Galatasaray maçın tek hakimi pozisyonuna geçti.Fakat 2.yarının başında Emre Aşık'ın Souazo'nun pozisyonunu bozduğu an yine maçın kilit anlarındandı.Bu pozisyonun kahramanı Emre Aşık 5 dakika sonra golü atınca Galatasaray'ın işi kolaylaştı ve galibiyeti almasını bildiler.Böylece Galatasaray lider olmayı büyük oranda garantiledi.Son bir kez daha tebrik ediyorum..:k:
Ayrıca şöyle bir ilginç anektot aktarmak istiyorum.Sinan abinin yazısını görünce aklıma geldi.Çok keskin futbol yorumları olan Galatasaraylı bir arkadaşım var.Kendisi benimle futbol konuşulmayacağını söyler hep.:icon_smile: Bugün Skibbe'nin Baros'u sağda başlatmasının ne kadar yerinde bir karar olduğunu düşündüğünü söyledi.Sonrada ekledi.Bunu Skibbe'den başkası düşünemezdi.Bende düşündüm acaba Galatasaray bu maçı kaybetseydi Baros'ta sağda oynar mı be kardeşim diyi düşünüp Skibbe'ye yüklenirmiydi diye fakat bunu dile getirmedim tabii.Pek anlaşamıyoruz çünkü futbol konusunda..:icon_smile:
kral_67
09.Kasım.2007, 02:20
http://img444.imageshack.us/img444/2223/skibbezb5.jpg
Aslan kükremiş geliyor...:)