View Full Version : Glock: "Lewis'i Tutmak İmkansızdı"
Vieri
04.Kasım.2007, 03:53
Timo Glock bu yılki hedeflerine ulaştığını söyledi
More... (http://feeds.feedburner.com/~r/Padokf1com-Haberler/~3/440803413/14644)
El Barto
04.Kasım.2007, 03:56
Hedefleri arasında Massa'nın şampiyonluğunu engellemek ve Hamilton'u şampiyon yapmak varmış sanırım. :D
KaPaLı
04.Kasım.2007, 03:58
Bırak bu işleri GLOCK ;) Telsiz konuşmaları incelense herşey ortaya çıkarda neyse :) Zaten McLaren'in hangi yaptığı iş temizki bu temiz olsun.
jarosik_61
04.Kasım.2007, 18:37
ya arkadaşlar pite girmeyip kuru zemin lastikleriyle devam eden 2 pilot vardı bunlar toyota pilotları glock ve trulli.son zaman turlarına baktığımızda ıslak zemin lastikleriyle giden pilotlar 1.25,1.26,1.27 lik dereceler yapıyorlardı.trulli ve glockun zamanları ise 1.44-45 civarlarıydı hamilton ve vettelin glocku geçmesi hiç yadırganmamalı.2. ve 3.sektörde hamilton nerdeyse 15 saniye fark attı ve yetişti glock ise piste duramıyordu virajlara yavaş giriyordu.bırakalım bu fanatikliği hamilton haketti sonuçta.geçen sene dünya şampiyonu alonso ile aynı puanı almıştı bu adam şimdide glockun hediye etiiğini söylüyorsunuz.
peki fia'nın japonya gpsinde s.burdais e kestiği ceza ve massanın bir sıra yükselmesine,valencia gp'sinde pit yolunu hızlı geçtiği için bilmem kaç bin dolar ceza kesildi pitten geçme cezası yerine.fanatikliği bırakalım hamiltonu alkışlayalım
PesimiSTyLa
04.Kasım.2007, 20:23
Pisliğini yaptı şimdi sıvamaya calışıyor :D
LaigLeNoiR
04.Kasım.2007, 23:21
Bırak bu işleri GLOCK ;) Telsiz konuşmaları incelense herşey ortaya çıkarda neyse :) Zaten McLaren'in hangi yaptığı iş temizki bu temiz olsun.
Hedefleri arasında Massa'nın şampiyonluğunu engellemek ve Hamilton'u şampiyon yapmak varmış sanırım. :D
Pisliğini yaptı şimdi sıvamaya calışıyor :D
İnanılmaz bir çekememezlik,kıskançlık seziyorum :icon_cool:
sonsuza dek tifosi :icon_cool:
PesimiSTyLa
04.Kasım.2007, 23:30
Ne cekememezliği Muro? Ben massa yı da sevmem zaten :D Yesinler birbirlerini . Ama bariz bir sekilde görüldü Glock un yaptıgı da.
KaPaLı
04.Kasım.2007, 23:34
İnanılmaz bir çekememezlik,kıskançlık seziyorum :icon_cool:
yok bee murat ne çekememezliği bal gibi şike yaptı işte McLaren :)
El Barto
05.Kasım.2007, 03:31
Ne kıskançlığı yahu şurda şakayla karışık takılıyoruz. :)
Yoksa ben inanmıyorum ki Hamilton'un şamoiyonluğuna üzülen biri olsun. Zaten sonuçta isimler gelip geçicidir önemli olan Ferrari'nin şampiyonluğu. Birtek Schumi farklıydı :) Hamilton'un şampiyon olmasına Alonso'nun rekoru kırıldığı için bile sevinebilirim. :)