PDA

View Full Version : PFDK Ceza Yağdırdı

BaFraLı
05.Kasım.2007, 01:36
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_3r_Kazim_kart01.jpg

PFDK yine ceza yağdırdı!.. Fenerbahçeli Kazım Kazım'a Ankaragücü maçında hakeme yönelik hakaretinden dolayı 2 maç ceza verdi.

Kocaelispor teknik direktörü Yılmaz Vural'a da ceza gelirken Beşiktaş'a kötü tezahürattan dolayı 40 bin YTL para cezası verildi. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Kazım Kazım bu cezayla birlikte G.Saray ile oynanacak olan derbide forma giyemeyecek. Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), cezalıyken, tribünden takımına talimatlara aykırı şekilde müdahale etmekten, Kocaelispor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'a 4 maç daha ceza verdi.
Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Kocaelispor-Fenerbahçe maçında sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle 3 maç ceza verdiği Yılmaz Vural'a, 25 Ekim'de Ankaraspor ile yapılan lig maçında, ''Ceza süresini beklememesinden'' dolayı, 4 maç daha ceza uyguladı. Vural'ın bu cezası, 3 maçlık cezasının sona ermesinin ardından başlayacak.
Bu arada, Kocaelispor Kulübü de Yılmaz Vural'ın müsabakadan men cezası talimatlara uygun infaz edilmediği için 120 bin YTL para cezası aldı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 04.11.2008 tarih ve 24 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
1-"KOCAELİSPOR Kulübü teknik sorumlusu YILMAZ VURAL’ın, 25.10.2008 tarihinde oynanan ANKARASPOR- KOCAELİSPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, ceza süresini beklememesinden dolayı takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezanın infazının ihlal etmiş olduğu cezasının infazının tamamlanmasından itibaren başlatılmasına,
Aynı müsabakada KOCAELİSPOR Kulübünün, teknik sorumlusu YILMAZ VURAL’ın müsabakadan men cezasının talimatlara uygun olarak infaz edilmemesinden dolayı takdiren 120.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
2-"LÜLEBURGAZSPOR Kulübünün, 26.10.2008 tarihinde oynanan LÜLEBURGAZSPOR - YALOVASPOR 3. Lig 1. grup futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 5.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
3-"BALIKESİRSPOR Kulübünün, 29.10.2008 tarihinde oynanan ISPARTASPOR - BALIKESİRSPOR 3. Lig 2. grup futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 5.500.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
4-"UŞAKSPOR Kulübünün, 30.10.2008 tarihinde oynanan DÜZCESPOR - UŞAKSPOR 3. Lig 3. grup futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 5.500.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada UŞAKSPOR Kulübünün müsabakada doktor bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 2.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezaların içtimaı ile UŞAKSPOR Kulübünün neticeten ve takdiren 7.500.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
5-"BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 30.10.2008 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. -ANTALYASPOR A.Ş. Fortis Türkiye Kupası futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle takdiren 40.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
6-"FENERBAHÇE Kulübü sporcusu KAZIM KAZIM’ın, 29.10.2008 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ - FENERBAHÇE Fortis Türkiye Kupası futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
7-"DENİZLİSPOR Kulübünün, 29.10.2008 tarihinde oynanan DENİZLİSPOR – MANİSASPOR Fortis Türkiye Kupası futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 24.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Karar verilmiştir.

ligtv

IcedEarth
05.Kasım.2007, 01:41
Kocaelispor zaten maddi açıdan zor durumda, bu paraları nasıl ödeyecek bilmiyorum...

Universal
05.Kasım.2007, 02:05
Başlık komiğime gitti. Kazım Kazım'a ceza diyor ama; bu haberde kulüplere verilen cezalar yazıyor.

Addolorato
05.Kasım.2007, 02:07
PFDK yine ceza yağdırdı!.. Fenerbahçeli Kazım Kazım'a Ankaragücü maçında hakeme yönelik hakaretinden dolayı 2 maç ceza verdi.

Bu da Yazıyor Batuhan Abi :)

EreN
05.Kasım.2007, 02:08
Kazım tam olarak neden ceza aldı?

Universal
05.Kasım.2007, 02:11

Bu da Yazıyor Batuhan Abi :)

Gördüm gördüm ama; haber sırf Kazım'ın haberiymiş gibi açılmasından rahatsız oldum. Sırf fanatiksel düşünce içinde açılmış bir başlık. Ceza almasını zaten herkes bekliyordu doğru karar.

BaFraLı
05.Kasım.2007, 02:56
Batuhan abi ben fanatiklik olsun diye filan konunun başlığını o açıdan açmadım.Konuyu gördüğüm yerdede öle yazıyordu ondan öle yoksa fanatiklik ile alakası yok.:)

Universal
05.Kasım.2007, 03:04
Batuhan abi ben fanatiklik olsun diye filan konunun başlığını o açıdan açmadım.Konuyu gördüğüm yerdede öle yazıyordu ondan öle yoksa fanatiklik ile alakası yok.:)

Zaten ben bunları o gazeteye söylüyorum. =) Adamlar sırf haber okunsun diye sadece koskoca yazıdaki bir iki satırı öne alıp ondan başlık çıkarıyorlar. :)

Fernando Gago
05.Kasım.2007, 04:53
Kazım tamamen gözden çıkarıldı bana göre isterlerse 10 maç versinler sorun değil . . .

PesimiSTyLa
05.Kasım.2007, 04:56
Kazım tam olarak neden ceza aldı?

Hakeme "s..tir" cekmiş (:

EreN
05.Kasım.2007, 05:18
Hakeme "s..tir" cekmiş (:

hmm lafımı tersten anlama emre ama
arda hakeme bunu yapınca birşey olmuyor, kazım yapınca mı ceza alıyor.. niye böyle bu hakemler anlamak zor.

Emurafu
05.Kasım.2007, 06:01
Kazım bildigim kadarı ile hakemin yanına gidip tartışdıktan sonra suratına karşı s.çekmiş..Bir arda veya baska topçu ile birmi; ben hiç hakemin yanında suratına karşı küfür ettigini duymadım..2 maç alması gayet mantıklı..Ha 3 maç alsa idi tabiki tartısılırdı..Deniz' katılıyorum kazım bencede gözden çıkarıldı..Aslında kendini futbola verse baya işler yapacakta..Mesela milli takımda genelde hep iyi oynuyor..

RaSenGan
05.Kasım.2007, 06:04
arda hakeme bunu yapınca birşey olmuyor, kazım yapınca mı ceza alıyor.. niye böyle bu hakemler anlamak zor.

Şimdi yumuşak bir dille küfür etmek var bi de kavgadaymış gibi söylemek var :D Fark bu olabilir :p

KaPaLı
05.Kasım.2007, 06:07
Şimdi yumuşak bir dille küfür etmek var bi de kavgadaymış gibi söylemek var :D Fark bu olabilir :p

Aygün hakem kart gösterdikten sonra s.... git demeyen futbolcu varmı ? Veya faul istediği halde hakem vermeyince yerden kalkarken ettiği küfürleri dudak okuyarak çok kolay anlayabilirsin.

PesimiSTyLa
05.Kasım.2007, 06:08

Arda "s..tir" cekmemişti :roll:

Universal
05.Kasım.2007, 06:13
Kazım bildigim kadarı ile hakemin yanına gidip tartışdıktan sonra suratına karşı s.çekmiş.(Tabi küfür ettiyse).Buna hangi bu zamana kadar hangi hakem kart vermedi..2 maç alması gayet mantıklı..Ha 3 maç alsa idi tabiki tartısılırdı..Deniz' katılıyorum kazım bencede gözden çıkarıldı..Aslında kendini futbola verse baya işler yapacakta..Mesela milli takımda genelde hep iyi oynuyor..

Milli Takım senede beş altı maç yapıyor ondada iyi oynuyor. Zaten Kazım Şampiyonlar Ligi maçlarında da iyi oynuyor. Onun aklında Premier Lig var oraya gitmek istediği belli ve reklamını yapabileceği alanlarda Milli Takım ve Şampiyonlar Ligi yoksa Tuncay gibi olmadıkça gidemez.

Emurafu
05.Kasım.2007, 06:16
Aynen batuhan katılıyorum.Aslında deivid için iyi oldu.Birde form tutarsa yine çok iş yapar..

EreN
05.Kasım.2007, 06:28
Valla kazımcan 3 maç alsada yeridir. Çünkü hakem otoritesine zarar verecek bir davranış bu.

Varonil
05.Kasım.2007, 16:01
Kazım'ın aldığı bu cezadan sonra Deivid'in ilk 11'e girmesini ve form tutmasını bekliyorum.Deivid için iyi olduğunu düşünüyorum bende.

GeNç KaRTaL
08.Kasım.2007, 00:25
5-"BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 30.10.2008 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. -ANTALYASPOR A.Ş. Fortis Türkiye Kupası futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle takdiren 40.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Taraftarımızın kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini düşünüyorum.En küçük maçta bile böyle cezalar alıyorsak orada durup düşünmesi gerekenler var demektir.