View Full Version : Deivid de mi Türk oluyor ?
Fietra 10
11.Kasım.2007, 04:53
Deivid de mi Türk oluyor?
Fatih Terim Deivid'e bayılıyor. Onu Milli Takım'a istiyor. Bunun tek yolu var. Deivid'in Türk olması aynı Aurelio gibi...
Aurelio'dan sonra A Milli formayı Deivid de mi giyecek? Fatih Terim'in Deivid'i Milli Takım'a istediği öne sürüldü.
Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un haberine göre geçen sezon başarılı ve istikrarlı bir performans sergileyen, bu sezon ise geçirdiği ağır sakatlığı çabuk atlarak sahalara golle dönen Brezilyalı oyuncunun, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözüne girdiği ileri sürüldü !..
DEİVİD'İ TÜRK YAPIN
Fatih Terim'in, Fenerbahçe Kulübü'nden Brezilyalı oyuncunun Türk yapılması için talepte bulunduğu iddia edilirken, tecrübeli teknik adamın Deivid için "O benim takımıma çok büyük katkı sağlar ve Dünya Kupası'nda oynarsa çok etkili bir ekip oluruz" dediği öne sürüldü.
internethaber
PesimiSTyLa
11.Kasım.2007, 04:55
Yok artık. Her iyi olan yabancıyı Türkleştireceksek işimiz var.
Fernando Gago
11.Kasım.2007, 04:55
Her Türk vatandaşlığına geçen oyuncu Türk Milli takımında oynayacak değil . Bu farkı herkesin iyice anlaması lazım. Türk vatandaşı olmasında bi,r sakınca görmüyorum :)
Addolorato
11.Kasım.2007, 04:56
Her Türk vatandaşlığına geçen oyuncu Türk Milli takımında oynayacak değil . Bu farkı herkesin iyice anlaması lazım. Türk vatandaşı olmasında bi,r sakınca görmüyorum :)
Fatih Terim Deivid'e bayılıyor. Onu Milli Takım'a istiyor. Bunun tek yolu var. Deivid'in Türk olması aynı Aurelio gibi...
daha ilk paragraf :zuhaha
GodfatheR
11.Kasım.2007, 04:58
Fatih Terim Deivid'e bayılıyor.Çıkma teklif edicek filan sandım bu ne be ilkokul çocuğu gibi :S
Cengo
11.Kasım.2007, 04:58
"... dediği öne sürüldü."
Onurap
11.Kasım.2007, 04:59
Deivid milli takımda süper oynar mücadele eder..Sorun şu ki bizimkiler forma için o kendini göstermek reklam için..
Fernando Gago
11.Kasım.2007, 04:59
daha ilk paragraf :zuhaha
Ben genel anlamda konuştum Bu konu ne zaman açılsa hemen Türk yok mu da Yabancı milli takıma giriyor diye muhabbet açılıyor ve sayfalarca tartışılıyor Bunlara daha önce şahit olduğunu düşünüyorum
KaPaLı
11.Kasım.2007, 05:17
Forma için oynamaz diyen arkadaş. Aurelio'nun Macaristan maçında attığı golu izlesin. Kim daha özverili oynuyo kim reklam için oynuyo görsün.
Deivid Türk olursa ve Milli takımda oynarsa süper olur. Ortasahada bizi hucuma çıkaracak oyuncu olur.
Addolorato
11.Kasım.2007, 05:20
Deivid'in Yanınada Lincoln'u Koydukmu Tamamdır ;) :) Tamam Türk olursa katkısı olacağını tartışmıyorum elbet olur fakat bir mehmet topuz'un yerinde oynaması hoşuma gitmez doğrusu :)
BlackEagle19o3
11.Kasım.2007, 05:25
Saçma sapan bir haber.Türk Milli takımda yabancı oyuncuya gerek yok bunu her defasında söylüyorum.Deivid alınacaksa , ondan önce formda bir Nobre de düşünülebilir mesela.Ama gerçekten hiç gerek yok.Aurelio istisna kalsın...
Universal
11.Kasım.2007, 05:27
Aurelio alındığına pişman olan var mı? Olmadığına göre...
PesimiSTyLa
11.Kasım.2007, 05:27
Bencede tadında bırakılmalı. Hiç mi sag acık oyuncumuz yok? Hadi Aurelio mevkiisinde o dönemde alternatif yoktu; ama sag kanat öyle değil. Mehmet Topuz ;)
BlackEagle19o3
11.Kasım.2007, 05:38
Aurelio alındığına pişman olan var mı? Olmadığına göre...
Ön liberoda Aurelio, sağda Kazım , Deivid, forvete Nobre'yi , arkasına Lincoln'ü , sol beke Vederson'u koyduk mu tamamdır zaten! Olmadı Antalyaspor'dan Djehouya da alırız forvete yedek olur, tabi Fildişi Milli Takımına alınmadıysa:confused:
RaSenGan
11.Kasım.2007, 05:39
Fenerbahçe'de Yabancı oyuncu kalmayacak böyle giderse :)
Universal
11.Kasım.2007, 05:42
Ön liberoda Aurelio, sağda Kazım , Deivid, forvete Nobre'yi , arkasına Lincoln'ü , sol beke Vederson'u koyduk mu tamamdır zaten! Olmadı Antalya'spordan Djehouya da alırız forvete yedek olur, tabi Fildişi Milli Takımına alınmadıysa:confused:
Kazım senin benim gibi Türk, adam İngiltere'de doğdu diye dışlamak yanlış. Ailesi ona Türkçe eğitimi vermedi ise bu bizim şuçumuz olamaz. Ama şu gerçek o gün Aurelio bu kadar kişi karşı çıkarken sakatlandığında ne yapacak diyorsak bundan sonra eğer bir isim alınırsa kadroya o isim ne yaptığını görmedem yorumlalamak lazım. Bu arada Fransa'da kaç tane hakiki Fransız oynuyor hadi onu geçtim, Fransa'da Sanzelize'de yürüyen insanların kaçı Fransız... İnan bana 15 dk boyunca onbinlerce insan görürsün ama; hepsi göçmendir.
PesimiSTyLa
11.Kasım.2007, 05:50
Kazım senin benim gibi Türk, adam İngiltere'de doğdu diye dışlamak yanlış. Ailesi ona Türkçe eğitimi vermedi ise bu bizim şuçumuz olamaz. Ama şu gerçek o gün Aurelio bu kadar kişi karşı çıkarken sakatlandığında ne yapacak diyorsak bundan sonra eğer bir isim alınırsa kadroya o isim ne yaptığını görmedem yorumlalamak lazım. Bu arada Fransa'da kaç tane hakiki Fransız oynuyor hadi onu geçtim, Fransa'da Sanzelize'de yürüyen insanların kaçı Fransız... İnan bana 15 dk boyunca onbinlerce insan görürsün ama; hepsi göçmendir.
Her böyle konuda gündeme fransa getiriliyor. Biz fransa degiliz. Onlar gibi sömürücü de degiliz. Afrikadaki ülkeleri sömürüp oradaki yetenekleri kendimize cekecek ülke hiç degiliz. Onların yaptığı bu. Fransa apayrı karışmasın (::)
BlackEagle19o3
11.Kasım.2007, 05:51
Kazım Türk değil ; Antigua'lı, neyse o kadarını geçtim.Böyle bişey her ortaya çıktığında Fransa ile kıyaslanıyoruz, yahu bize ne Fransa'dan, onlar oynatırsa oynatsın.Biz kendimiz olalım, öz be öz Türk çocukları varken elin Brezilya'lısına gerek yok.Diyorsunuz ki Aurelio nasıl oynuyor, tamam oynasın.Devam etsin oynamaya ama o da istisna olarak kalsın işte.Bunu faşistlikle falan bağdaştıracak olan olursa aranızda sadece gülerim zaten :)
KaPaLı
11.Kasım.2007, 05:52
Kazım Türk değil ; Antigua'lı, neyse o kadarını geçtim.Böyle bişey her ortaya çıktığında Fransa ile kıyaslanıyoruz, yahu bize ne Fransa'dan, onlar oynatırsa oynatsın.Biz kendimiz olalım, öz be öz Türk çocukları varken elin Brezilya'lısına gerek yok.Diyorsunuz ki Aurelio nasıl oynuyor, tamam oynasın.Devam etsin oynamaya ama o da istisna olarak kalsın işte.Bunu faşistlikle falan bağdaştıracak olan olursa aranızda sadece gülerim zaten :)
Kazım Annesi Kıbrıs Türk'üdür. Buda Kazım'ın çift pasaport alması için yeterli.
Yabancıya gerek yok ama Nobre oynasın diyen arkadaşlar kendinizle çelişiyosunuz :)
Universal
11.Kasım.2007, 05:56
İyi Bundan sonra New York'u örnek gösterecem. Oradaki herkesde göçmen. =)
Aurelio istnista ama; böyle oyuncular bulunduğunda kullanılması gerekiyor. Bugün Elvan Türk değil ama; inanın çoğu Türk'ten daha Türk gibi yaşıyor. Atatürk ne demiş, Ne Mutlu Türk'üm diyene. Bana göre marifet Türk kanı taşımakta değil, Türk olmaktadır ve olan her insada bu ülkenin kapısı açık olmalıdır.
Onurap
11.Kasım.2007, 06:03
İyi Bundan sonra New York'u örnek gösterecem. Oradaki herkesde göçmen. =)
Aurelio istnista ama; böyle oyuncular bulunduğunda kullanılması gerekiyor. Bugün Elvan Türk değil ama; inanın çoğu Türk'ten daha Türk gibi yaşıyor. Atatürk ne demiş, Ne Mutlu Türk'üm diyene. Bana göre marifet Türk kanı taşımakta değil, Türk olmaktadır ve olan her insada bu ülkenin kapısı açık olmalıdır.
E iyide elin brezilyalısı türkiyeyi mi düşünecek?Kendi çıkarı için oynayacak..
Türk olmak sadec kağıt üzerinde değildir..Kazımı ingiltere milli takına alsalar aurelioyu brezilyaya hemen türkiyeyi seçeceklerdi dimi 'türkler ya''..
Universal
11.Kasım.2007, 06:08
Ya bende karşıyım her gelini alamaya ama; aldığımız bir oyuncu çok iyi çıkarsa ve biz ondan vazgeçemez hale gelirsek burada yazdıklarımız yanlış olmuş olacak. Benim demek istediğim 2010'da Dünya Kupası finalinde Deivid attığı gol ile şampiyon olursak buradaki herkes çılgınca sevinecek, Türkiye sokaklara dökülecek ama; o gün kimse Deivid'in Türklüğünü konuşmayacak. Deivid eğer oynarsa oradaki performansına göre yorum yapalım.
Sekopej
11.Kasım.2007, 06:35
Böyle bir girişim varsa Fenerbahçe Resmi Sitesi'inden duyurulur. Resmi bir açıklama da olmadığına göre, varsayımlarla konuşmaya gerek yok çünkü konu ilerledikçe tartışma çıkma potansiyeli fazla.:)