Log in

View Full Version : İşte A Milli takım kadrosu!..

KaF KeF
15.Kasım.2007, 01:08
İşte A Milli takım kadrosu!..

2010 Dünya Kupası eleme grubu maçlarına verilen arayı değerlendiren A Milli Takım’ın Avusturya ile 19 Kasım tarihinde deplasmanda yapacağı özel maçın kadrosu ve programı belli oldu.

Elmacık kemiği kırık olan Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin, sağlık durumunun riske edilmemesi için A Milli Takım aday kadrosunun dışında bırakıldı.
A Milli Takım kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

"KALECİLER"
1-"VOLKAN DEMİREL "FENERBAHÇE
2-"CENK GÖNEN"DENİZLİSPOR

"SAVUNMA OYUNCULARI"
3-"GÖKHAN GÖNÜL"FENERBAHÇE
4-"SABRİ SARIOĞLU"GALATASARAY A.Ş.
5-"CEYHUN GÜLSELAM"TRABZONSPOR A.Ş.
6-"EREN GÜNGÖR"KAYSERİSPOR
7-"GÖKHAN ZAN"BEŞİKTAŞ A.Ş.
8-"HAKAN KADİR BALTA"GALATASARAY A.Ş.
9-"CANER ERKİN"CSKA MOSCOW

"ORTA SAHA OYUNCULARI"
10-"SERKAN BALCI"TRABZONSPOR A.Ş.
11-"KAZIM KAZIM"FENERBAHÇE
12-"AYHAN AKMAN"GALATASARAY A.Ş.
13-"MEHMET AURELIO"REAL BETIS BALOMPIE
14-"NURİ ŞAHİN"BORUSSIA DORTMUND
15-"TUNCAY ŞANLI"MIDDLESBROUGH FC
16-"ARDA TURAN"GALATASARAY A.Ş.

"HÜCUM OYUNCULARI"
17-"HALİL ALTINTOP"FC SCHALKE 04
18-"SİNAN KALOĞLU"VFL BOCHUM
19-"SEMİH ŞENTÜRK"FENERBAHÇE
20-"MEHMET YILDIZ"SİVASSPOR
A Milli Takım kadrosu, 16 Kasım Pazar günü saat 17.00’de Çınar Hotel’de toplanacak.
17 Kasım Pazartesi saat 12.00’de özel bir uçakla Avusturya’nın başkenti Viyana’ya hareket edecek olan Milli Takım kafilesi, uçuştan önce saat 10.15’te Mercedes’in Hadımköy’deki pazarlama müdürlüğünde düzenlenecek araç teslim törenine katılacak.
Viyana’da Marriott Hotel’de konaklayacak A Milli Takım, 17 Kasım Pazartesi günü maçın oynanacağı Ernst-Happel Stadyumu’nda saat 19.00’da basına kapalı bir antrenman yapacak.
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 18 Kasım Salı günü saat 19.00‘da Ersnt-Happel Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım, son antrenmanını aynı gün ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere saat 19.30’da yapacak.
Ernst-Happel Stadyumu’nda 19 Kasım 2008 Çarşamba günü oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Detlef Scheppe ve Kai Voss yaparken, maçın dördüncü hakemi Avusturyalı Thomas Steiner olacak.
A Milli Takım kafilesi, 20 Kasım Perşembe günü yerel saatle 10.50’de özel bir uçakla Viyana’dan İstanbul’a dönecek.

SiR ToMaSRoSiCkY1
15.Kasım.2007, 01:13
Bence kadro berbat.Bir hazırlık maçıda olsa bilmiyorum yani.Terim ne düşünüyor acaba:D

Emurafu
15.Kasım.2007, 01:14
Fatih tekke yine yok...Hala takıntılar devam ediyor.Milli takımdan sogumaya bile başladım:(..Mehmet yıldıızı cagırıyor ama onuda oynatmıyor..

PesimiSTyLa
15.Kasım.2007, 01:18
Mehmet Topuz yok; Serkan yerine aalınabilirdi. Diğer isim Sinan; Fatih Tekke olabilirdi. Gerci farketmez, tek fc oynuyoruz ve bu isim Semih olacak, 2. isim de Halil olur.

Ceyhun ve Eren'in cagırılması iyi olmuş. Genel itibari ile iyi gibi görünüyor.

Fernando Gago
15.Kasım.2007, 01:20
Selçuk Şahin kesinlikle olmalıydı ...

I3esiktas
15.Kasım.2007, 01:43
İbrahim Toraman Nasıl bu Takımda oynatılmıyor AnLamıyorum.

Fietra 10
15.Kasım.2007, 01:45
Ah Fatih Hoca dene şu Egemen'i artık ..

bySilver
15.Kasım.2007, 02:00
Egemen yok Fatih Tekke yok.. Fatih hoca ne denemeye çaLışıyor ..

Crocodile1963
15.Kasım.2007, 02:00
Ah Fatih Hoca dene şu Egemen'i artık ..
Egemen, Bursaspor'dayken bende böyle bağırıyordum hatta TS'ye gideince kesin seçilir diyordum ama olmadı F.Terim, Egemen'i hiçbir şekilde Milli Takım kadrosunda düşünmüyor öyleki stoper yokluğu çektiğimiz EURO 08'de G.Zan'ı sakat sakat kadroya aldı onu çağırmadı nedenini ise " Topu oyuna sokamıyor." diye açıklamıştı. Hoş diğerleri çok biliyorya.
Kadroya gelince Milli Takım Yedekleri gibi olmuş. Buradan sivrilen 2-3 oyuncuyu As takıma dahiledilir.
"Bursalı Sinan'ın" seçilmesine çok sevindim...

a.arıcı-11
15.Kasım.2007, 02:02
ona buna yarum yapmaya gerek yok.Gökhan Zan'ın olduğu bir kadroya iyi demem beklenemez.Takıntılara devam.

BlackEagle19o3
15.Kasım.2007, 02:38
Kadroyu yine beğenmedim, klasik Fatih Terim kadrosu...O kadar çok hata var ki bana göre şu olmalı şu olmamalı diye yazmaya üşeniyorum artık, her defasında aynı kişiler Milli Takımda.Eren ve Cenk'in milli takıma alınması olumlu şeyler o kadar...

Onurap
15.Kasım.2007, 03:27
Mehmet Topuz'a milli şok!

Kayserispor'un tecrübeli oyuncusu Mehmet Topuz, A Milli Takım kadrosuna çağrılmayışının üzüntüsünü yaşıyor. 19 Kasım'da Avusturya ile deplasmanda özel bir maç yapacak olan A Milli Takım'ın kadrosu ve programı belli olurken, Kayserispor'un ve Milli Takım oyuncusu Mehmet Topuz, bu maç kadrosuna alınmadı. Topuz'un kadroya alınmaması Kayserispor cephesinde üzüntü yarattı. Son haftalardaki performans düşüklüğü nedeniyle eleştirilen Mehmet Topuz, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in isteği üzerine bu kadroda kendine yer bulamadı.
Öte yandan Kayserispor'un genç savunma oyuncusu Eren Güngör, Milli Takıma çağrılmanın mutluluğunu yaşıyor. Genç oyuncu, son haftalarda gösterdiği performansı ile spor kamuoyunun dikkatini çekmeyi başarmıştı. Milli Takım kadrosuna kadar çağrılma başarısı gösteren Eren Güngör, Kayseri'nin de gururu oldu.
Faruk Aydemir - KAYSERİ

14.11.2008

Kaynak : Sporx.com

nekop
15.Kasım.2007, 03:44
Topuz yok Selçuk İnan yok ama son dönemde neredeyse kendi taraftarlarının bile sevmediği Kazım kadroda illa sağ açık diye aldım diyecekse Ankaraspor'dan Özer'i çağırsın 6-7 tane asisti var sezon başından beri...

Onurap
15.Kasım.2007, 03:46
M.topuz formsuzdu bu aralar alınmaması doğal bence..Selçuk inanada oynadığı dönemde oldukça acemi ve beceriksiz gözüktü..

Addolorato
15.Kasım.2007, 04:06
M.topuz formsuzdu bu aralar alınmaması doğal bence..Selçuk inanada oynadığı dönemde oldukça acemi ve beceriksiz gözüktü..

Shamur1 Görmesin diyeyim ben sana :n:

Kadro ile ilgili yorumuma gelecek olursak bence seçimler çok kötü kazım ne yaptıki kadroda anlayamıyorum..

IcedEarth
15.Kasım.2007, 04:20
Ben 17 yıllık yaşamımda böyle milli kadro görmemişim. Tek tek yorum yapmayacağım, ama şu kadroda Emre Aşık bence kesinlikle olmalıydı...

Onurap
15.Kasım.2007, 05:03
Elimizde iyi bir sağ açık yok kazım bence iyi bir seçim üstelik milli takımda gayet iyi oynuyor..F.terim faktörü bence..

Shamur1 Görmesin diyeyim ben sana :n:

Kadro ile ilgili yorumuma gelecek olursak bence seçimler çok kötü kazım ne yaptıki kadroda anlayamıyorum..

:D

Selçuk'un trabzonspordaki oyununu bende beğeniyorum ama miilli takımda oynadığı birkaç maçta çok kötü oynadı bence çok pas hatası yaptı vs..

Varonil
15.Kasım.2007, 05:44
Genel oLarak bir hazırlık mçı için iyi bir kadro.Eren ve Cenk in çağrılması güzel,sevindim bu isimleri gördüğüme.

Universal
15.Kasım.2007, 06:14
Bu bir hazırlık maçı, şu alındı veya şu alınmadı tartışması yapmak yanlış. Fatih Terim burada yeni isimler denemek için bu kadroyu tercih etti.

Oghuse
15.Kasım.2007, 06:28
Eren Güngör'ün sonunda seçilmiş olması sevindirici genç oyuncuların denenmesi gereken bir maç bir çok oyuncunun bu maçta milli olacaklarını düşünüyorum..Uzun süre milli forma giymeyenler içinde tabi..

extensor
15.Kasım.2007, 06:41
Artık ligimizde açık aragol krallığını da yakalayan Mehmet Yıldıza verilmeli şu 9 numaralı forma. Sağ tarafından sol tarafına dönene kadar 9 saniye geçen Semih ve diğerleri değil. Bu adam bağırıyor. Gerçek santrafor benim diye.

Bordo61Mavi
15.Kasım.2007, 12:18
:u: hani nerde cagrilmasi gereken futbolcular

GeNç KaRTaL
15.Kasım.2007, 14:19
Sanırım Terim döneminde hiç bir zaman işte kadro bu olur diyemeyeceğiz..Tamam bu bir hazırlık maçı ama resmi maçlardaki kadrolarıda biliyoruz.Yinede bu işin başındaki isim Fatih Terim.Saygı duymak zorundayız..

deniz.91
15.Kasım.2007, 23:40
Bu yine nasıl bir kadro ya böyle Selçuk İnan yok Egemen yok Mehmet Topuz yok Ceyhun, Serkan Gökhan Zan gibi oyuncular var yine berbat kadro Mehmet Topuzun falan ölüsü Serkandan falan iyi ama kadroda yok birşey demiyorum artık grupta estonya ile berabere kaldık ama hala aynı hatalar devam ediyor.

Sadece Eren,n çağrılmasına sevindim onuda biliyordum zaten

Aşk-ı Şehir
15.Kasım.2007, 23:59
Herkes kendi açısından bakmış bende bakayım. Kazım Kazım oynuyorsa bu takımda Serdar Özbayraktar'da oynayabilir...

fenerbahce_1907
16.Kasım.2007, 00:02
Mehmet Çakır kesinlikle olamlıydı kadroda.

deniz.91
16.Kasım.2007, 01:35
Mehmet Çakırda olmayı hakeden isim gerçekten

barahir
16.Kasım.2007, 03:07
Fatih Terim Ceyhun Gülselam'a kızını vericek galiba.. Adam kadronun fix elemanı yahu..

Fietra 10
16.Kasım.2007, 04:37
Fatih Terim Ceyhun Gülselam'a kızını vericek galiba.. Adam kadronun fix elemanı yahu..

Yalnız hakkını yememek lazım eleman bu sene bizde oynadıgı maçlarda iyi performans sergiledi ve henüz 20 yaşında .. tabi önemi büyük maçlar öncesi olmasa bile böyle hazırlık maçlarında mutlaka kadroda olmalı .. Ayrıca iddia ediyorum 3-4 seneye kadronun değişmez elemanıda olacak .. Zaten oynadıgı milli maçtada gayet iyi performans sergilemişti ..

Ayıca eleştirmeden önce belli bir süre oyuncuyu takip etmekte fayda var ..

deniz.91
16.Kasım.2007, 04:50
Oyuncuyu takip etme fırsatımız olmadı çünkü trabzonda 11de başlayamıyor ama milli takımda arada bir ikinci yarı oyuna giriyor ondada o kadar göze batan bir oyun oynamıyor yani terimin yeni manevi oğlu heralde

Fietra 10
16.Kasım.2007, 05:11
Oyuncuyu takip etme fırsatımız olmadı çünkü trabzonda 11de başlayamıyor ama milli takımda arada bir ikinci yarı oyuna giriyor ondada o kadar göze batan bir oyun oynamıyor yani terimin yeni manevi oğlu heralde

bende diyorum şu aşamada grup maçlarında alınmasın fakat şu tip hazırlık maçları öncesi bulunsun kadroda .. Unterhacing'de iken kimsenin sesi çıkmıyordu fakat bize geldi bütün herkes ayaklandı .. Ha ben olsam şu kadrodaki bazı isimleri gördükten sonra inadına alırım ama neyse ..

barahir
16.Kasım.2007, 05:18
Yalnız hakkını yememek lazım eleman bu sene bizde oynadıgı maçlarda iyi performans sergiledi ve henüz 20 yaşında .. tabi önemi büyük maçlar öncesi olmasa bile böyle hazırlık maçlarında mutlaka kadroda olmalı .. Ayrıca iddia ediyorum 3-4 seneye kadronun değişmez elemanıda olacak .. Zaten oynadıgı milli maçtada gayet iyi performans sergilemişti ..

Ayıca eleştirmeden önce belli bir süre oyuncuyu takip etmekte fayda var ..

Hazırlık maçı kadrosuna alabilir ancak eleme maçlarına bile çağırdı.. Çağırmasın demiyorum ancak daha diikkatli olmalı

Fietra 10
16.Kasım.2007, 05:34
Hazırlık maçı kadrosuna alabilir ancak eleme maçlarına bile çağırdı.. Çağırmasın demiyorum ancak daha diikkatli olmalı

Aynı şeyleri düşünüyoruz ..:) son cümlene katılmamak elde değil..

Bordo61Mavi
16.Kasım.2007, 12:15
İşte (javascript:OW()) Fatih Tekke gerçeği

Malta maçının devre arası.. Terim soyunma odasına kolunda kaptanlık pazubandı ile geliyor.. Biri “Seni yıllarca o bantla seyrettik” deyince, Tekke espriyi patlatıyor: “Nerde? Halı sahada mı?”
Vatan Gazetesi'nden Lütfü Özel'in haberine göre; TÜRKİYE, uzun süredir Fatih Tekke’nin neden Milli Takım’a alınmadığını tartışıyor.. Referans alınan önemli isimlerden Rıdvan Dilmen başta olmak üzere pek çok futbol otoritesi Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk’ün aynı anda sakat olduğu maçlarda (Estonya) bile Terim’in aklına son UEFA şampiyonu Zenit’te forma giyen Fatih Tekke’nin gelmemesini eleştiriyor, nedenini soruyor.. Öyle ki, Terim son Bosna maçında ümit takımdan Batuhan’a forma verdi, ancak Fatih’i aklına dahi getirmedi.. Otoritelerden tepki toplayan bu konuyla ilgili ne Fatih Terim ne de Tekke herhangi bir açıklama yaptı.. Ancak uzaktan gözüken, ikilinin arasında bir problem olduğu.. Terim’i tanıyanlar, bu tip kişisel problemleri Milli Takım’a taşımayacağını biliyor.. Ancak böyle düşünmeyenler de var.. Tekke’ye konan ‘Ay-yıldız ambargosu’nu başka sebeplere bağlıyorlar.. Ve işte o sebebi açıklıyoruz:
6 EYLÜL 2006 VAKASI
TARİH: 6 Eylül 2006.. EURO 2008 elemelerinde Malta ile Frankfurt’ta seyircisiz maç oynuyoruz.. Favoriyiz ama ilk yarı 0-0 bitiyor.. Tekke, Hakan Şükür’le birlikte ilk 11’de.. Allah’ı var, takımda öyle aman aman oynayan hiç kimse yok.. Futbolcular soyunma odasına giriyorlar.. Terim, biraz geç geliyor odaya.. Kolunda o gün Rüştü’nün taktığı kaptanlık pazubandı var.. Yardımcılarından biri Terim’e “Hocam, sana bu kolluk çok yakışıyor.. Biz seni yıllarca bu kollukla seyrettik sahalarda” diyor.. Ve ondan sonra gelişen olayları diyalog halinde sunuyoruz:
- FATİH TEKKE: “Nerde seyrettiniz? Halı sahada mı?” (Tuncay ve Arda başta olmak üzere tüm futbolcular gülüyor.)
- FATİH TERİM: (hiddetlenerek) “Ne dedin sen?”
(Soyunma odasında buz gibi bir hava esiyor.)
- TEKKE: “Bir şey demedim hocam.”
- TERİM: (bu kez bağırarak) “Ne dedin diyorum?”
- TEKKE: “Nerde seyrettiniz, halı sahada mı? dedim hocam.. Ama şaka yapmıştım sadece..”
- TERİM: “Fatih Fatih, öyle bir şaka yap ki, herkes birden gülsün..”
- TEKKE: “Güldüler zaten hocam..”
- TERİM: (Kızgın kızgın bakar..)
- TEKKE: “Ama hocam, bir şaka yaptık olay nereye geldi.. Kusura bakma yanlış bir şey söylediysem..”
- TERİM: “Yok, yok, önemli değil..”
647 GÜNDÜR YOK
BU konuşmadan sonra Terim taktik konuşmasını yapar ve zaten kötü oynayan Tekke’yi kenara alıp Nihat’ı oyuna sokar.. Nitekim Nihat da 55. dakikada ilk golü atar, Malta çözülür, Tümer 77’de 2.yi atar, maç 2-0 biter.. Maçtan sonra SABAH gazetesinde çıkan habere göre ise Tekke kendisine pas atılmadığından, bütün pasların Hakan Şükür’e gittiğinden şikâyet etmektedir.. Peki bundan sonra ne mi olur? Tekke, sonraki 2 maçta (Macaristan ve Moldova) kadroya çağırılır ama sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılır.. 15 Kasım’da 1-1 biten İtalya özel maçında son 7 dakika oyuna alınır.. Ve 7 Şubat 2007’de 1-0 yenildiğimiz Gürcistan maçında 2. yarıda oyuna girer.. Bu, Tekke’nin Terim yönetimindeki son maçı olur.. Aradaki 647 gün içinde Milli Takım’ın oynadığı 26 maçta Tekke’nin esamesi bile okunmaz..
DEDESİ VEFAT ETTİ
BU diyaloğun Tekke’nin ’makasa gelmesinde’ etkili olup olmadığını Milli Takım teknik ekibine sorduk.. Ekipten bir isim olayı doğruladı, ancak Tekke’nin kadroya alınmamasıyla hiç ilgisinin bulunmadığını söyledi.. Hatta ekledi: “Tekke istikrarsız.. Son 2 maçta da oynamadı.. Bu nedenle kadroya giremedi..” Tekke cephesi ise bu iddiaya tepki gösteriyor.. İstatistiklere göre bu sezon Zenit’te 21 maç oynamış, 7 golle takımının en golcü ismi.. Son 2 maçta yer almamasının sebebi ise dedesinin vefatı nedeniyle Trabzon’a gelmesi.. Son bir detay.. Tekke, 14 Mayıs 2008’de Zenit’le UEFA Kupası’nı kaldırdıktan, ilk 11’de oynayıp 2 golün de atağını başlattıktan sonra bile EURO 2008 aday kadrosuna dahil edilmedi.

Nedeni buymus galiba :) biraz komik

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2007, 16:35
erim’i tanıyanlar, bu tip kişisel problemleri Milli Takım’a taşımayacağını biliyor..

Tabii canım hiç taşır mı? :icon_biggrin:

shamur1
16.Kasım.2007, 16:48
Vay anasını ya .. Fatih Terim yıllardır haketmeyen isimleri kadroya çağırıyor 3-4 senedir maça çıkmayan adamlar as oynarken , 1988 doğumlu olan Ceyhun mu batıyor size ? Sonuçta bu çocuk hem genç , hem de oynadığı mevkide sıkıntı yaşanmıyor olmasa Brezilya'lı yı Türk yapıp oynatmak zorunda kalmazdık.

Ayrıca Serkan Balcı'nın bu sene ki performansı Milli Takıma çağrılması için yeterlidir. Bilmiyorum Trabzonspor maçlarını takip ediyormusunuz.

Alışmışınız kendi takımlarınızın 7-8 yabancı ile sahaya çıkmasına , Deivid falan Türk yapılıp sağ açıkta oynasa çoğu kişi bundan memnun olacak , hatta forvetede Nobre'yi de koydunmu fıstık gibi bir takım olacaz.

BlackEagle19o3
16.Kasım.2007, 17:17
Vay anasını ya .. Fatih Terim yıllardır haketmeyen isimleri kadroya çağırıyor 3-4 senedir maça çıkmayan adamlar as oynarken , 1988 doğumlu olan Ceyhun mu batıyor size ? Sonuçta bu çocuk hem genç , hem de oynadığı mevkide sıkıntı yaşanmıyor olmasa Brezilya'lı yı Türk yapıp oynatmak zorunda kalmazdık.

Ayrıca Serkan Balcı'nın bu sene ki performansı Milli Takıma çağrılması için yeterlidir. Bilmiyorum Trabzonspor maçlarını takip ediyormusunuz.

Alışmışınız kendi takımlarınızın 7-8 yabancı ile sahaya çıkmasına , Deivid falan Türk yapılıp sağ açıkta oynasa çoğu kişi bundan memnun olacak , hatta forvetede Nobre'yi de koydunmu fıstık gibi bir takım olacaz.

Ceyhun tamam genç oyuncu alınmasında pek bir sakınca yok ama şu Serkan'ı sırf Trabzonsporda oynuyor diye körü körüne savunma Allah aşkına :icon_neutral: Serkan bu kadar müthiş oyuncu da ondan her maç Trabzonspor taraftarından en çok küfür yiyen oyuncu oluyor :icon_biggrin:

bySilver
16.Kasım.2007, 17:51
Kerem ben Serkan' ın o kadar küfür yediğini görmedim :D Tayfun oLmasın o ? :n:

anilton
16.Kasım.2007, 18:24
Ümit milli takımda açıklanmış ve tam 34 kişilik bir kadro var.Ve bir çoğunu tanımıyoruz,alt liglerden ve gurbetçilerden oluşuyor genellikle...

Yani finallere katılamayan son jenerasyon yok.Yani O.Şam,Ufuk Ceylan,Onur Kıvrak,Ferhat,Aydın Karabulut,Özer,Abdullah,Aydın Yılmaz,S.Özkan,Mustafa Pektemek,S.Kurtuluş,M.Batdal,Sercan'lı kadro...

Bu hazırlık maçında bu çocuklar denenmeliydi bence.Çünkü bir çoğu Ümit Milli olamayacaklar artık.Bunların A takımdaki performansları ölçülebilirdi.Eren,Ceyhun,Caner ve Nuri gibi bunlarda kadroda olmalıydı bence...

Bordo61Mavi
16.Kasım.2007, 22:37
Serkanin gozle gorulur yukselisi var :) bence milli takima alinmasi pek tartisilcak bisey degil. Orta sahada oynadimi oyuna katkisini goruyoruz ;)

Nocna Mora
16.Kasım.2007, 22:50
Ümit milli takımda açıklanmış ve tam 34 kişilik bir kadro var.Ve bir çoğunu tanımıyoruz,alt liglerden ve gurbetçilerden oluşuyor genellikle...

Yani finallere katılamayan son jenerasyon yok.Yani O.Şam,Ufuk Ceylan,Onur Kıvrak,Ferhat,Aydın Karabulut,Özer,Abdullah,Aydın Yılmaz,S.Özkan,Mustafa Pektemek,S.Kurtuluş,M.Batdal,Sercan'lı kadro...

Bu hazırlık maçında bu çocuklar denenmeliydi bence.Çünkü bir çoğu Ümit Milli olamayacaklar artık.Bunların A takımdaki performansları ölçülebilirdi.Eren,Ceyhun,Caner ve Nuri gibi bunlarda kadroda olmalıydı bence...

%100 katılıyorum

jarosik_61
16.Kasım.2007, 23:40
türkiye liglerinden bi haber olan.sadece galatasaray maçlarını seyreden.lütfedip kayseri,sivas,trazbon vs gibi şehirlere gitmeyip maçları seyretmeyen bir teknik direktörümüz var.ne bekliyordunuz kadro seçiminde.her defasında söylerim bu konu yeri geldiği zaman f.capello carling kupası maçı bile seyrediyor.ingiliz oyuncuların performansına bakmak için ayrıca her hafta sonu bi maçta bu adam helal valla

Nocna Mora
17.Kasım.2007, 00:07
Capeelo TÜrkiye Milli Takımı'nın başına gelsin yemin ederim Dünya Kupası'nı alırız :D

shamur1
17.Kasım.2007, 00:41
Ceyhun tamam genç oyuncu alınmasında pek bir sakınca yok ama şu Serkan'ı sırf Trabzonsporda oynuyor diye körü körüne savunma Allah aşkına :icon_neutral: Serkan bu kadar müthiş oyuncu da ondan her maç Trabzonspor taraftarından en çok küfür yiyen oyuncu oluyor :icon_biggrin:

Trabzonspor'un kaç maçını izledinde Serkan Balcı'nın küfür yediğini gördün ? Serkan müthiş bir oyuncu olamayabilir ama bu sene çok formda ve bir çok maçta taraftar değil küfür ayakta alkışladı Serkan'ı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zenit St. Petersburg 1 - 1 Dinamo Moscow
53' (0-1) Fernandez
Fatih Tekke (1-1) 79'

Daha yeni gördüm bugun oynanmış bu maç.

Universal
17.Kasım.2007, 05:30
Arda, kadrodan çıkartıldı.

PesimiSTyLa
17.Kasım.2007, 05:40
"HÜCUM OYUNCULARI"
17-"HALİL ALTINTOP"FC SCHALKE 04
18-"SİNAN KALOĞLU"VFL BOCHUM
19-"SEMİH ŞENTÜRK"FENERBAHÇE
20-"MEHMET YILDIZ"SİVASSPOR

Forvete alınan oyuncular bunlar. Daha ne Fatih Tekke naraları atılıyor? Bu 4 isimden hangisini çıkaracaksın? Mehmet, Halil, Semih cıkmaz bir kere. En yakın isim Sinan olur, o da Bundesliga da gayet iyi performans göstermiş + Fatihten cok daha GENC. Takıma Sinan'ın kazandırılması Fatih'in kazandırılmasından çok daha önemli ;)

Universal
17.Kasım.2007, 05:44
Biri Almanya'da oynuyor, biri Rusya'da. Sinan, Fatih'e göre genç bir oyuncu. Fatih zaten bundan sonra daha da çağrılacağına inanmıyorum.

nekop
17.Kasım.2007, 06:11
Ne gençi ne kazandırılması ne diyorsunuz yahu Sinan bundan sonra milli takıma kazandırılsa ne olacak kazandırılmasa ne olacak.O kadar genç kazandırılacaksa Batuhan çağrılır Sercan çağrılır.

Universal
17.Kasım.2007, 06:24
Sercan, bana göre şu aralar iyi oynamıyor. Çağrılmasına gerek yok. Fatih Tekke, Fatih Terim dönemi boyunca bu formayı bir daha giyemeyeceği kesin. Fatih'i çok izledik, Sinan'ıda izlemek lazım. Kendini göstermesi için iyi fırsat zaten gösteremesse bir daha alınmaz.

PesimiSTyLa
17.Kasım.2007, 06:42
Sercan, bana göre şu aralar iyi oynamıyor. Çağrılmasına gerek yok. Fatih Tekke, Fatih Terim dönemi boyunca bu formayı bir daha giyemeyeceği kesin. Fatih'i çok izledik, Sinan'ıda izlemek lazım. Kendini göstermesi için iyi fırsat zaten gösteremesse bir daha alınmaz.

Yani (::).......

Ayrıca Fatih'in en iyi döneminde bile cagırılıp nasıl oynadıgını da biliyoruz. Bazı topçular vardır kulüplerinde ne kadar iyi oynasa da milli takımda bunu basaramaz. Mehmet Topuz buna bi örnek. Gerci tam örnek olmadı bu fazla sans verilmedi. Mevlüt ama bi örnektir buna ;)

Universal
17.Kasım.2007, 06:53
Veya Kazım Kazım, milli takımda oynuyor, Fenerbahçe'de oynamıyor. :) Gökhan Gönül'de Fenerbahçe'de oynuyor, Milli Takımda oynayamıyor.

Bordo61Mavi
17.Kasım.2007, 07:43
Milli takim deneme yeri degil. Hakedenler cagrilsin, hoca antremanlarda izlesin ona lazim olanlari gorelim. Her cagrilan futbolcu ilk 11 i zorlamali :) ama ben Sinanin pek zorlicani sanmiyorum.

Fatihinde burda kalitesini tartismiyalim, Son bi kac senede Rusyadan avrupa kupasi aliyolar Almanyadan degil ;)

Oghuse
17.Kasım.2007, 08:00
Yani (::).......

Ayrıca Fatih'in en iyi döneminde bile cagırılıp nasıl oynadıgını da biliyoruz. Bazı topçular vardır kulüplerinde ne kadar iyi oynasa da milli takımda bunu basaramaz. Mehmet Topuz buna bi örnek. Gerci tam örnek olmadı bu fazla sans verilmedi. Mevlüt ama bi örnektir buna ;)

Mehmet Topuz'daki durum bambaşka bence Topuz klüpte serbest olarak görev yapıyor milli takım'da serbest davranamadığı için beklenen performansı veremiyor..

nekop
17.Kasım.2007, 08:22
Fatih Terim iyi bir milli takım hocası olsaydı zaten bir hafta Kayseri'ye bir hafta Trabzon'a bir hafta Ankara'ya bir hafta gerekirse Almanya'ya giderdi.Çoğu milli takım hocası 2.lig maçlarını bile izliyor ben Terim'in anadolu takımlarının maçlarını tvden dahi izlediğinden şüpheliyim.Anca Sami Yen'e gelicezde lütfedip takımı izlicek...

shamur1
17.Kasım.2007, 18:02
Forvete alınan oyuncular bunlar. Daha ne Fatih Tekke naraları atılıyor? Bu 4 isimden hangisini çıkaracaksın? Mehmet, Halil, Semih cıkmaz bir kere. En yakın isim Sinan olur, o da Bundesliga da gayet iyi performans göstermiş + Fatihten cok daha GENC. Takıma Sinan'ın kazandırılması Fatih'in kazandırılmasından çok daha önemli ;)

Sizler 1-2 sene önce 37 yaşındaki Hakan'ın Milli Takım'a alınmasını isterken biz Fatih Tekke alınsın diyoruz çok mu ? Ayrıca o 4 forvetten hiçbiri de Tekke kadar iyi değil + 4 tanesinin attığı toplam gol sayısı bile Tekke'den az.

Fatih'in nasıl oynadığını biliyormuşsun allah allah. Ersun Yanal döneminde elemelerde en çok gol atan oyuncuydu bunu da biliyormusun ? Ha tabi Tekke Sarı -kırmızı formayı taşısaydı zamanında ve Milli Takım teknik direktörü Terim değil de bir başkası olsaydı ; Yahu bu adam Uefa Kupasını kaldırdı , o geçe maçın adamı seçildi , Rusya'da şampiyonluk yaşadı , bu sene de gollerini atmaya devam ediyor , Türkiye'den ayrılmadan önce 2 senede Lig maçlarında toplam 53 gol attı , 31 gol attığı sezon en çok gol atan 2.futbolcu oldu vs vs diye naralar atardınız.

O değil de koskoca Milli Takımı getirdiğiniz hale bakın. Neymiş efendim biraz da diğer futbolcuları izleyelim , şans verelim fln fln. Doğruya zaten 3-4 senedir top oynamayan adamlar Milli Takım sayesinde maça çıkar oldular. Haklısınız.

Küçük bir not daha Biri Almanya biri Rusya diyenler Uefa Kupasını Bir Rus takımının Türk oyuncusunun kaldırdığını unutmasın..!

jarosik_61
17.Kasım.2007, 18:16
Fatih Terim iyi bir milli takım hocası olsaydı zaten bir hafta Kayseri'ye bir hafta Trabzon'a bir hafta Ankara'ya bir hafta gerekirse Almanya'ya giderdi.Çoğu milli takım hocası 2.lig maçlarını bile izliyor ben Terim'in anadolu takımlarının maçlarını tvden dahi izlediğinden şüpheliyim.Anca Sami Yen'e gelicezde lütfedip takımı izlicek...
benim gibi düşünen birisini var demekki.doğru söze ne hacet.oturduğu yerden milli takım hocalığı yapılmaz.maç seyredeceksin her hafta sonu.-trabzonspor-kayserispor-sivasspor-gaziantepspor-bursaspor bunlar birbirleriyle oynadıkları maçları seyretmesi lazım.seyrettiğine ben inanmıyorum

anilton
17.Kasım.2007, 19:18

O kadarda değil.Fatih Hoca her hafta maç izliyor zaten.Statlarda görüyoruz.Bütün maçlarada kendi gidecek değil.Bu iş için yardımcıları ve izleme komitesi vb gibi isimler vardır.Yoksa kafasına göre isim çaığracak değil heralde...

Şu anda Ümit milli takımın 34 kişilik bir kadrosu var en son çağrılan.Maksimum 3 ya da 4 tanesini tanıyoruz baktığımız zaman.Çünkü çoğu alt liglerden ve gurbetçilerden.Bunlar izlenmeden nasıl çağrılmış olabilir...

Çağırdığı isimleri tartışabiliriz ama maçları izlemiyor demek abes biraz...

KaF KeF
17.Kasım.2007, 19:50
Arda'nın yerine Selçuk Şahin

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanan Galatasaraylı futbolcu Arda'nın yerine Selçuk Şahin A Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 11:02 TSİ 17 Kasım 2008 Pazartesi
Avusturya ile 19 Kasım Çarşamba günü deplasmanda özel bir maç yapacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan, ancak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanan Arda Turan'ın yerine Selçuk Şahin aday kadroya dahil edildi.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçta rahatsızlanan ve hastaneye götürülen Arda Turan'ın yerine son haftalarda Fenerbahçe forması altında başarılı bir performans sergileyen Selçuk Şahin kadroya çağrıldı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in çağrısını alan Selçuk da dün gece geç saatlerde Çınar Otel'deki A Milli Takım kampına katıldı. Selçuk, bugün Futbol Milli Takımları ana sponsoru Mercedes Benz Türk AŞ'nin araç teslim törenine de milli takım oyuncularıyla birlikte katılacak.

PesimiSTyLa
17.Kasım.2007, 19:57
Sizler 1-2 sene önce 37 yaşındaki Hakan'ın Milli Takım'a alınmasını isterken biz Fatih Tekke alınsın diyoruz çok mu ? Ayrıca o 4 forvetten hiçbiri de Tekke kadar iyi değil + 4 tanesinin attığı toplam gol sayısı bile Tekke'den az.

Fatih'in nasıl oynadığını biliyormuşsun allah allah. Ersun Yanal döneminde elemelerde en çok gol atan oyuncuydu bunu da biliyormusun ? Ha tabi Tekke Sarı -kırmızı formayı taşısaydı zamanında ve Milli Takım teknik direktörü Terim değil de bir başkası olsaydı ; Yahu bu adam Uefa Kupasını kaldırdı , o geçe maçın adamı seçildi , Rusya'da şampiyonluk yaşadı , bu sene de gollerini atmaya devam ediyor , Türkiye'den ayrılmadan önce 2 senede Lig maçlarında toplam 53 gol attı , 31 gol attığı sezon en çok gol atan 2.futbolcu oldu vs vs diye naralar atardınız.

O değil de koskoca Milli Takımı getirdiğiniz hale bakın. Neymiş efendim biraz da diğer futbolcuları izleyelim , şans verelim fln fln. Doğruya zaten 3-4 senedir top oynamayan adamlar Milli Takım sayesinde maça çıkar oldular. Haklısınız.

Küçük bir not daha Biri Almanya biri Rusya diyenler Uefa Kupasını Bir Rus takımının Türk oyuncusunun kaldırdığını unutmasın..!

Tekke bordo-maviydi haa pardon unutmuşum orasını :icon_smile:

O kadarda değil.Fatih Hoca her hafta maç izliyor zaten.Statlarda görüyoruz.Bütün maçlarada kendi gidecek değil.Bu iş için yardımcıları ve izleme komitesi vb gibi isimler vardır.Yoksa kafasına göre isim çaığracak değil heralde...

Şu anda Ümit milli takımın 34 kişilik bir kadrosu var en son çağrılan.Maksimum 3 ya da 4 tanesini tanıyoruz baktığımız zaman.Çünkü çoğu alt liglerden ve gurbetçilerden.Bunlar izlenmeden nasıl çağrılmış olabilir...

Çağırdığı isimleri tartışabiliriz ama maçları izlemiyor demek abes biraz...

Yok öyle deme Anıl izlemez bu Terim. anca gizli numaralardan sagı solu arar milletin sakalına falan söver. Euro 2008 den bahsetmiyorum bile. orada da futbolculara köle muamelesi yaptı da kazandık o basarıyı; yoksa Terim kim ki ? :0:

shamur1
17.Kasım.2007, 20:09
Harbi ya kim diyor Terim sadece 1-2 takımı takip ediyor diye ? Olurmu öle şey Terim her zaman kim formdaysa ona forma veriyor. Bu forma verdiği oyuncuların olağanüstü performanslarıyla da çatır çatır top oynuyoruz ama işte gruplarda hep Hollanda,İtalya,Portekiz,İspanya vs gibi güçlü takımlar olduğu için şanssızlık yaşıyoruz.. Yoksa Malta,Macaristan,Bosna,Estonya gibi takımlarla oynasaydık bırakın yenmeyi fark bile atardık.. İşte napalım şans..

jarosik_61
17.Kasım.2007, 22:38
Harbi ya kim diyor Terim sadece 1-2 takımı takip ediyor diye ? Olurmu öle şey Terim her zaman kim formdaysa ona forma veriyor. Bu forma verdiği oyuncuların olağanüstü performanslarıyla da çatır çatır top oynuyoruz ama işte gruplarda hep Hollanda,İtalya,Portekiz,İspanya vs gibi güçlü takımlar olduğu için şanssızlık yaşıyoruz.. Yoksa Malta,Macaristan,Bosna,Estonya gibi takımlarla oynasaydık bırakın yenmeyi fark bile atardık.. İşte napalım şans..
mehmet çakır,egemen korkmaz ve özellikle hüseyin çimşir.f.terim ve ekibi eğer 2 trabzonspor maçını staddan seyretseydi egemen yada hüseyin kadrodaydı.sivassporlu musa aydın niye bunlar milli takıma çağrılmıyor.f.tekkeyi söylemiyorum bile.estonya maçında m.yıldızı oynatmadı top tutan asist yapan bir adam kim oynadı halil altıntopu oynattı.ne oldu estonya bizden 1puan aldı.yazık ya vala yazık 4 büyüklerde oynamadığın sürece milli takım kapıları kapalı.

anilton
17.Kasım.2007, 22:50
Semih'te kadrodan çıkarıldı...

KaPaLı
18.Kasım.2007, 00:54
Kaptanlarımızdan Semih Şentürk, Ankaraspor maçının 14. dakikasında darbeye bağlı olarak sakatlanmasının ardından A Milli Takım'dan da affını istedi. Semih, Çarşamba günü Avusturya ile oynanacak karşılaşmada sakatlığı nedeniyle yer alamayacağını Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'e bildirdi ve oyuncumuz sakatlığı nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkartıldı. Semih Şentürk'ün Milli Takım kadrosundan çıkartılmasının ardından Fenerbahçemizin oyuncularından Selçuk Şahin kadroya dahil edildi.