PDA

View Full Version : BJK TV Kapanıyor, GS TV Tekrar Yayında

Fernando Gago
15.Kasım.2007, 06:43
D-Smart platformunda yayın yapan Beşiktaş ve Galatasaray TV kapanacak. Nedeni ise RTÜK'ün lisans vermemesi...

CNN Türk'te Full Ekran programına konuk olan Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı Beşiktaş ve Galatasaraylılar'ı üzecek bu gerçeği açıkladı.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY TV KAPANACAK

RTÜK'ün akşam üstü kendilerine bir tebligat göndererek "11 kanallarına lisans vermediklerini duyurduklarını" söyledi. Saygı bu 11 kanal içinde bulunan Beşiktaş ve Galatasaray TV'nin kapanacağını söyledi.

FENERBAHÇE TV KAPANMIYOR

Yine aynı platform içinde yayın yapan Fenerbahçe TV kapanmayacak. Saygı bunun nedenini ise şöyle açıkladı: "Fenerbahçe TV için daha önce lisans başvurusu yapılmış ve lisans alınmış. Bu yüzden o kapanmayacak."

Saygı birçok kanallarının yurtdışı içerik taşığınını söyleyerek, RTÜK'ün bu kararından sonra izleyicileri mağdur etmemek için o kanalların yurtdışından yayın yapacağını ve böylece kapanmayacağını belirtti. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe için böyle bir imkan olmadığını sözlerine ekledi.

extensor
15.Kasım.2007, 06:45
Zaten 5 para etmez yayın yapıyordu bu iki kanal. Ben bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe tv yi izlemeyi tercih ediyorsam kapansın yani bu kanallar.

Öyle günde 8 kere artvinhopaspor 0 galatasaray 28 maçlarını vermekle olmuyor bu işler. Açsınlar Manu tv yi RealMadrit tv yi izlesinler.

Revolution
15.Kasım.2007, 06:51
Bence de kapansın bu kanallar çok kalitesiz yayın yapılıyor zaten..

Emurafu
15.Kasım.2007, 07:00
Ben kapanmasını istemiyorum..Yinede takımımız hakkında haberler alıyoruz..

BlackEagle19o3
15.Kasım.2007, 07:13
Her ne kadar kalitessiz de olsalar ben de kendi adıma Bjk tv kapansın istemem.Lisans mı alınacak, kanal hakkında çalışmalar yapılıp düzenlemelere mi gidilecek, yenilikler mi olacak ,ne yapılacaksa yapılsın ama kapatılmasın.

GeNç KaRTaL
15.Kasım.2007, 14:34
Ben zaten seyredemiyordum uzun süredir kanalımızı.Diğer 2 kanal var ama BJK Tv yok nedenini anlayamadığım bir şekilde.:icon_confused: Neyse zaten çok kaliteli içeriklerde olmuyordu.Açıkcası büyük bir kayıp değil bence..

a.arıcı-11
15.Kasım.2007, 15:51
Burda FBTV'nin en büyük avantajı kanala diğer rakiplerinde nerden baksan 1 sene öncesinden sahip olması oldu.FBTV'de ilk açıldığında çok kalitesiz yayınlar yapıyordu ama Aziz Yıldırım'ın kulüpte yaptığı devrimleri burda da gerçekleştirmesi kanalı izlenebilir bir hale getirdi.Diğerleri ise ilk günkü gibi...

Nocna Mora
19.Kasım.2007, 00:14
Kamuoyuna Duyuru: Galatasaray Televizyonu

http://www.gstv.org/wp-content/themes/gs-tv/images/logo_placement.gif

Kamuoyuna Duyuru: Galatasaray Televizyonu

Galatasaray Televizyonu bugün saat 18.00 itibarıyla tekrar yayın hayatına başlamıştır.

Yaklaşık 2 gün boyunca yayınlarına ara veren GS TV'nin yeniden faaliyete geçmesinde rol oynayan başta Ulaştırma Bakanlığı olmak üzere, Türksat yetkilileri ve Radyo Televizyon Üst Kurulu yönetimine anlayış ve desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, yaşanan bu kesintinin tekerrür etmemesi doğrultusunda her türlü tedbirin alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Nedvedmania
20.Kasım.2007, 06:57
Logosu değişmiş kötü olmuş :)

Nedvedmania
20.Kasım.2007, 06:59
Bence GS TV son derece güzel programlar yapıyor. TV yi açtığım zaman ilk GS TV ye bakıyorum ve geneldede bir programa denk gelip izliyorum.

Kanallar kapandı açıldı frekansları değişti logoları değişti. Ama içeriği aynı :) Yani eski yayın devam ediyor.