Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Ankaraspor [ TSL 11. Hafta ]

GReeN BeReT
15.Kasım.2007, 07:36
http://www.hizliresim.com/2008/11/15/123.jpg (http://www.hizliresim.com/)

a.arıcı-11
15.Kasım.2007, 15:53
Ankaraspor ligin iyi takımlarından bizde son 5 resmi maçımızda hiç yenilmedik yani yavaş yavaş bizde forma giriyoruz.Kadıköyde oynuyoruz ve bu maçı kazanmalıyız.

sakary Ali
15.Kasım.2007, 16:26
Ankaraspor formda Fenerbahçeye sıkıntı yaşatabilirler.Bu sezon Fenerbahçe pek iyi değil derbiyi kazandıktan sonra biraz havaya girdiler gibi Ankaraspor bu havayı söndüre bilir

Universal
15.Kasım.2007, 22:47
Ankaraspor, iyi bir ekip. Deplasmanda Kayserispor ve Sivasspor gibi iki takımı yendiler. Bulundukları yeri hak ediyorlar. Aykut Kocaman ile takım bir başka oynuyor. Aykut Kocaman'ı her zaman beğenmişimdir. Bu gün Fenerbahçe karşısına çok iyi bir takım çıkaracağından eminim.

Fenerbahçe ise, çıkış arıyor ve o çıkışı buldurlar. Bu maçı kazanıp zirveye ortak olmak isteyecek. Galatasaray ve Arsenal önündeki Fenerbahçe eğer oynarsa Ankaraspor'u yenecektir.

bugra 1905
15.Kasım.2007, 23:01
Ankaraspor, iyi bir ekip. Deplasmanda Kayserispor ve Sivasspor gibi iki takımı yendiler. Bulundukları yeri hak ediyorlar. Aykut Kocaman ile takım bir başka oynuyor. Aykut Kocaman'ı her zaman beğenmişimdir. Bu gün Fenerbahçe karşısına çok iyi bir takım çıkaracağından eminim.

Fenerbahçe ise, çıkış arıyor ve o çıkışı buldurlar. Bu maçı kazanıp zirveye ortak olmak isteyecek. Galatasaray ve Arsenal önündeki Fenerbahçe eğer oynarsa Ankaraspor'u yenecektir.
Ankara Sivası Deplasmanda Değil Kendi Sahasında Yendi Kayseriyi Deplasmanda Yendi Hata Olmasın:) Bence Ankaraspor Fenerden Puan Çıkaramaz Çünkü Fener Hafta İçi FTKda Bay Geçti Bu Yüzden Daha Dinçler Fenerbahçe Alır Diyorum

Universal
15.Kasım.2007, 23:06
Ankara Sivası Deplasmanda Değil Kendi Sahasında Yendi Kayseriyi Deplasmanda Yendi Hata Olmasın:) Bence Ankaraspor Fenerden Puan Çıkaramaz Çünkü Fener Hafta İçi FTKda Bay Geçti Bu Yüzden Daha Dinçler Fenerbahçe Alır Diyorum

Sonuçta yendi. :D

bugra 1905
15.Kasım.2007, 23:08
Sonuçta yendi. :D
Orasıda Doğru Ama Olsun Biz Kendi Sahamızda Bırak Puan Kaybetmeyi Kolay Kolay Gol Yemiyoruz Ya Yanlışlık Olmasın Dedim:icon_cool:

Universal
15.Kasım.2007, 23:10
Orasıda Doğru Ama Olsun Biz Kendi Sahamızda Bırak Puan Kaybetmeyi Kolay Kolay Gol Yemiyoruz Ya Yanlışlık Olmasın Dedim:icon_cool:

O iki galibiyeti yazarken Ankaraspor'un kalitesini göstermekti çünkü; Fenerbahçe bu iki takımıda bu sezon yendil. Bu akşamki maç çok kıran kırana olacak ama; Fenerbahçe son iki maçtaki oyununu ortaya koyması Fenerbahçe'yi üç puana götürebilir.

bugra 1905
15.Kasım.2007, 23:13
O iki galibiyeti yazarken Ankaraspor'un kalitesini göstermekti çünkü; Fenerbahçe bu iki takımıda bu sezon yendil. Bu akşamki maç çok kıran kırana olacak ama; Fenerbahçe son iki maçtaki oyununu ortaya koyması Fenerbahçe'yi üç puana götürebilir.
O Konuda Şüphem Yok Fenerin Alacağından Çünkü Geçen Sene Sivasda Feneri Yenen Takımları Yeniyordu Ama Fenere 2 Maçtada Yenilmişti Senin Dediğn Gibi Fener Son Maçlardaki Oyunu Ortaya Koyarsa Yenecektir

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2007, 00:30
Ankaraspor sezona çok iyi başladı ve bu haftaya kadar iyi götürdüler.Şu an ligde 2.ler.Bu yüzden Ankaraspor'un Fenerbahçe'yi zorlayacağını düşünüyorum.Bu maçtan galibiyetle bile ayrılabilirler.Fenerbahçe'de ise durumlar yavaştan düzelmeye başladılar.Derbide alınan farklı galibiyet moralleri tavana vurdu.Taraftarın umutlarınıda artırdılar.Şu an herşey çok iyi gözüküyor.Bu iyi havayı bozmak istemeyeceklerdir.Çıkışa devam etmek için ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyorum.Son 2 maçta savunmada gösterdikleri performansı sergilerlerse evlerinde oynuyor olmalarının verdiği avantajla bu maçı kazanırlar diye düşünüyorum.Hücumda bir şekilde gol gelecektir.Fakat önemli olan savunmayı iyi yapmak.Favorim Fenerbahçe fakat diğer 2 sonuçta sürpriz olmayacaktır bence.

anilton
16.Kasım.2007, 01:45
FENERBAHÇE:
Volkan Demirel
Lugano
R.Carlos
Edu
Gökhan
Josico
Selçuk
Uğur
Deivid
Semih
Güiza

Yedekler:
Volkan
Emre
Vederson
Burak Yılmaz
Ali Bilgin
Maldonado
Yasin Çakmak

ANKARASPOR:
Senecky
Muhammet Hanefi
Murat Tosun
Batak
Theo Weeks
Uğur
Erhan
Hürriyet
Adem Koçak
Özer
Memet Çakır

Yedekler:
Ramazan
Ediz
Risp
Anıl
Bilal Kısa
Konate
De Nigris

15.11.2008
Kaynak : Sporx.com

Murat Tosun'un yerine Nigris ya da Konate oynamalıydı bence...

BlackEagle19o3
16.Kasım.2007, 02:10
De Nigris ve Konate yedek, Murat Tosun ilk 11.Aykut Kocaman amacın ne ?

Dk 7 Murat Tosun yerde, Edu ceza sahası içinde ayağına basıp düşürüyor, bana göre net penaltı.Verilmedi...

PesimiSTyLa
16.Kasım.2007, 02:29
De Nigris ve Konate yedek, Murat Tosun ilk 11.Aykut Kocaman amacın ne ?

Dk 7 Murat Tosun yerde, Edu ceza sahası içinde ayağına basıp düşürüyor, bana göre net penaltı.Verilmedi...

%100 penaltıydı.

Ankaraspor suana kadar daha iyi oynayan taraf.

Semih cıktı , Emre b girdi.

LaigLeNoiR
16.Kasım.2007, 02:43
Dakika 29 Maç 0-0 ve Fenerbahçe tribünleri toplu şekilde Beşiktaş'ın aleyhinde tezahürat yapıyor :)

Addolorato
16.Kasım.2007, 02:46
Roberto Carlos Deivid'in duran topunda çok güzel vurdu :) 1-0

KaF KeF
16.Kasım.2007, 02:47
Roberto Carlos..1-0 Güzel Orgenizasyon.

barahir
16.Kasım.2007, 02:50
Güzel organizasyon ve güzel gol:)

MeMo
16.Kasım.2007, 02:50
R.Carlos süper gol atmış yazılanlara göre.Merak ettim :D İnşAllah maç üstünlüğümüzle sona erer.

KaF KeF
16.Kasım.2007, 02:53
Arka Arkaya Pozisyonlar buluyoruz.2 Ataktada Seneky Başarılı..

LaigLeNoiR
16.Kasım.2007, 03:08
Özer Hurmacı bir posizyonda delirdi sinir krizi geçirdi sanki :)

Ayrıca bir posizyonda penaltı gibi geldi bana Edu rakibini (Adını hatırlayamadım) ayağına basarak yere indirdi ancak hakem devam dedi.

İlk yarı sona erdi.Ankaraspor yine girdiği posizyonları golle sonuçlandıramaz ise farka gider maç.

Universal
16.Kasım.2007, 03:15
Hakem maçın içine etti. Özer Hurmacı kesinlikle haklı o pozisyon için. Bu kadar berbat bir yönetim olmaz. Edu'nun pozisyonunu tekrar izlemem gerek. Rakibin ayağına basıyor ama; pozisyon icabı mı değil mi karar veremedim.

Emre'nin oyuna girmesine sevindim ama; girerken Semih'in sakat olması kötü oldu. Emre eski formunu yakalamak üzere. Roberto Carlos'un golü hazırlanış ve vuruş bakımından mükemmeldi.

Vieri
16.Kasım.2007, 03:15
Özer Hurmacı bir posizyonda delirdi sinir krizi geçirdi sanki :)

Ayrıca bir posizyonda penaltı gibi geldi bana Edu rakibini (Adını hatırlayamadım) ayağına basarak yere indirdi ancak hakem devam dedi.

İlk yarı sona erdi.Ankaraspor yine girdiği posizyonları golle sonuçlandıramaz ise farka gider maç.

Oyundan çıkartmış Aykut Hoca, kırmızı kart görme riski çok yüksekti ve bugun gerçekten Özer çok hırslı ve agresifti. Kız arkadaşından falan ayrıldı galiba :D

anilton
16.Kasım.2007, 03:18
Semih'in sağ arka adalesinde çekme olmuş...

Özer'in yerine Konate girdi bu arada...

Addolorato
16.Kasım.2007, 03:25
Ohh Ohhh Carlos Ne Yaptın :) Dejavu oldu carlos vurdu direğe çarptı lugano tamamladı :) 2-0

LaigLeNoiR
16.Kasım.2007, 03:27
Carlos sahneye çıkmya başladı bu aralar.Anlaşılan iyi fırça yemiş.

Emre çok istekli ama.

barahir
16.Kasım.2007, 03:28
Hakikaten dejavu ben bu gölü daha önceden görmüştüm:)

KaF KeF
16.Kasım.2007, 03:28
Ne Gol Ama..:)

LaigLeNoiR
16.Kasım.2007, 03:31
Başladı tribünler yine Beşiktaş' aleyhinde bağırmaya.

LaigLeNoiR
16.Kasım.2007, 03:53
Girmedi mi girmiyor top 50 kere vurdu Ankaraspor topa bir türlü girmedi içeri.Şans işte :)

barahir
16.Kasım.2007, 03:57
Sanki Faul vardı orda ama..

Rsa
16.Kasım.2007, 04:05
Maç 2-0 bitti.

Universal
16.Kasım.2007, 04:13
Fenerbahçe defansı ile gene maç kazandı. Savunmayı Arsenal maçından itibaren çok iyi yapıyoruz. Bunu iyi yapınca rakibe pozisyon vermiyoruz. Buda gol atınca kazanmamıza sebebiyet veriyor. Eğer kendimiz savunma gibi ofans yönünde de geliştirirsek ileride çok iyi işler yapacağız. Semih ve Güiza'nın sakatlığı olması ofans olarak bizi düşürdü. Bir takım duran toplarla şampiyon olursa oda Fenerbahçe olacak gibi...

barahir
16.Kasım.2007, 04:33
Ben josico'yu çok beğendim bugün.. Maldonado dan daha verimli oluyo o bölgede..

JunkChorn
16.Kasım.2007, 04:34
İlk olarak Emre çok iyiydi , maçın sonlarına doğru çok top ezsede yararlı oldu.

Yine savunma başarısı ile maçı kazandık , ama açıkcası hakem maçın resmen içine etti!Sürekli saçma düdükler , elle müdalelerin bir tanesi hatalıydı , Theo sanırım elle düzeltti vermedi , penaltı vermedi.

Sonuç olarak bu dönem ardarda kazanmak önemliydi , kazandık güzel maç oldu.

bySilver
16.Kasım.2007, 04:38
aLt vurmuştum düşündüğüm gibi bitti

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2007, 04:38
Maçtan önceki öngörüm gerçekleşti.Fenerbahçe savunmayı sağlam tuttu yine.2 tane duran toptan gol buldu ve maçı kazanmasını bildi.Ligde 2.sırada bulunan Ankaraspor karşısında kazanarak (çok iyi oyunla olmasada ki şu anda Fenerbahçelilerin iyi oyun arzu ettiğini sanmıyorum) hem çıkışlarına devam ettiler hemde zor bir maçtan 3 puanla dönmüş oldular.Tebrikler..

BeeTLeJuiCe
16.Kasım.2007, 04:44
Josico+Selçuk=Aurelio.

Aurelio'nun tek başına toparladığı ortasahayı 2 si ile toparlamayı Arsenal maçından beri başarıyoruz. Ortasahadan 2 oyuncu defansif oynadığı için defansımız ile maç kazanıyoruz.

Bu maçta Aragones'in Ali Bilgin'i neden oyuna aldığını anlamış değilim. Ali Bilgin'i oyuna almasıyla kontrol'ün Ankaraspor'a geçmesi bir oldu. Hiç bir yararı yok. Paslarının yeri bulmasını geçtim, ona atılan paslar bile rakibe gitti.

Herşey bir yana üst üste maçları kazanmak takıma moral olarakda katkıda bulunuyor. Önümüzdeli Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarınıda kazanırsak ilk yarıyı ilk 3'de bitirebileceğimize inanıyorum.

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2007, 04:48
Bu arada 7.dakikadaki pozisyon bence net penaltıydı.Edu Murat'ın ayağına basıyor.Hakem es geçti.Açıkcası alıştık artık hakemlerin bu hareketlerine.Diyecek bir şey yok artık..:icon_smile:

krALEX1907
16.Kasım.2007, 04:58
çıkışımızı bu maçtada sürdürdük. İyi defans yapmaya ve ortasahda ısırmayı başladık. Ama güiza ne zaman gol atacak merak ediyorum. Lugano'nun bile 3 golü oldu... Artık bar'larda yakalanmayı medyaya sallamayı bırakıpta gol atsa iyi olacak...
Bu arada kazım ilk 18 de bile değildi,nedeni nedir acaba ??

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2007, 05:03
Arkadaşlar lütfen ortamı gereksiz yere germeyelim.:icon_wink:

Universal
16.Kasım.2007, 05:12
Ben josico'yu çok beğendim bugün.. Maldonado dan daha verimli oluyo o bölgede..

Josico, hiç bir zaman Fenerbahçe oyuncu olamaz. Maldonado'dan iyi oynadığı için gözümüze iyi geliyor. Aurelio'lu Appiah'lı Fenerbahçe'yi kıyasladığında sadece yedek kalabilecek bir isim.

GodfatheR
16.Kasım.2007, 05:17
Bu arada 7.dakikadaki pozisyon bence net penaltıydı.Edu Murat'ın ayağına basıyor.Hakem es geçti.Açıkcası alıştık artık hakemlerin bu hareketlerine.Diyecek bir şey yok artık..:icon_smile:

Açık penaltıyı vermdi kabulüm.Ancaaaak o pozisyon heriç tüm maç boyunca bütün takdir haklarını Ankaraspor'a karşı kullandı.Emre'ye 2 kez çok açık dirsek atıldı.Hakem bir sarı bile çıkarmadı.Ankaraspor her topa çift daldı sarı kartları biz gördük.Bunlarda gözden kaçmasın lütfen.

Universal
16.Kasım.2007, 05:21

Penaltıyı versede, Fenerbahçe bu maçı alacaktı. Ankaraspor bugün futbol oynamadı, Fenerbahçe 2 istedi o kadar attı. 5 istese onuda bulacaktı. Sabaha kadar oynansa maç Fenerbahçe'nindi. :)

mgokalparslan
16.Kasım.2007, 05:26
josico normalde +2 için gelen yabancıydı ama maldonado yüzünden as 6 yabancıdan biri gözüküyor.ayrıca appiah tarzı mc ler alınmadığı sürece fenerbahçe alex veya deivid e bağımlı oynamak zorunda .onlar olmayınca da böyle pozisyon bulmakta zorlanır.

barahir
16.Kasım.2007, 05:28
Josico, hiç bir zaman Fenerbahçe oyuncu olamaz. Maldonado'dan iyi oynadığı için gözümüze iyi geliyor. Aurelio'lu Appiah'lı Fenerbahçe'yi kıyasladığında sadece yedek kalabilecek bir isim.

o ikisi varken ben onu kadroy bile almam orası ayrı bi konu.. ama maldo dan iyi olduğu kesin..

JunkChorn
16.Kasım.2007, 05:29
90 dakika izleyip hakemi görmeden sadece 9. dakikadaki pozisyonlara alıştık demeyelim bence Şemsi(eğer izlediysen diğerleri de var).Net penaltı da olsa inan bana çok fazla hakkını yedi Fenerbahçe'nin.Özer Hurmacı'nın atılması gerekliydi hakeme o tavrından sonra , ayrıca devre arasında alındı zaten oyundan..

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2007, 05:38
Açık penaltıyı vermdi kabulüm.Ancaaaak o pozisyon heriç tüm maç boyunca bütün takdir haklarını Ankaraspor'a karşı kullandı.Emre'ye 2 kez çok açık dirsek atıldı.Hakem bir sarı bile çıkarmadı.Ankaraspor her topa çift daldı sarı kartları biz gördük.Bunlarda gözden kaçmasın lütfen.

Ben zaten hakem Fenerbahçe lehine çalıştı manasında demek istememiştim.Net bir penaltıyı es geçti.Oyunun kaderini etkileyecek cinsten bir hata ve maalesef hakemlerimiz hala çok kötü..

Penaltıyı versede, Fenerbahçe bu maçı alacaktı. Ankaraspor bugün futbol oynamadı, Fenerbahçe 2 istedi o kadar attı. 5 istese onuda bulacaktı. Sabaha kadar oynansa maç Fenerbahçe'nindi. :)

Bence Fenerbahçe bu maçı 1-0 geriye düşseydide rahat alırdı denecek bir futbol sergilemedi bu akşam.

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2007, 05:46
90 dakika izleyip hakemi görmeden sadece 9. dakikadaki pozisyonlara alıştık demeyelim bence Şemsi(eğer izlediysen diğerleri de var).Net penaltı da olsa inan bana çok fazla hakkını yedi Fenerbahçe'nin.Özer Hurmacı'nın atılması gerekliydi hakeme o tavrından sonra , ayrıca devre arasında alındı zaten oyundan..

Yanlış anlaşılma var sanırım.Ben orada hakemlerin Fenerbahçeye kıyak geçmesine alıştık manasında yazmamıştım.Bu sene hakemlerimiz her zamanki gibi kötüler.Belirtmek istediğim buydu.Ve bunada alıştık artık.:icon_smile:

krALEX1907
16.Kasım.2007, 05:46
Bence Fenerbahçe bu maçı 1-0 geriye düşseydide rahat alırdı denecek bir futbol sergilemedi bu akşam.

O zamanda ona göre futbol oynardı herhalde...

Universal
16.Kasım.2007, 05:52

Ankaraspor, futbol bile oynamadı. Fenerabahçe nasıl olsa bir şekilde gol buluyor. İyi pas yapıyor, defansı çok güzel kurguluyor ve son oynadığı iki maçta sadece rakibe iki pozisyon verdiler. Biri Lincoln'un golü... Diğeride bu maçta Volkan'ın yere düşüp defansın çizgiden çıkadığı pozisyon. Geri kalanlar ceza sahası dışından çekilen anlamsız şutlar.

scar face
16.Kasım.2007, 05:56
Maçın basında Ankara'nın penaltısı güme gitmis doğru ama biz bu macı geriye düşsek de alırdık takım savunmayı yapmayı tekrardan hatırladı..Josico olumlu oynuyor en azından çalım yemiyor Maldonado gibi...Sert girip rakipleri korkutuyor.Selçukla iyi ikili oldular.Ama Alex gelince 6+2 den dolayı yedek kalabilir...
R.C 3 toplara iyi vurmayı tekrardan öğrendi keske gol olsaydı..
Bu arada Lugano 3-Güiza 2 :p

BlackEagle19o3
16.Kasım.2007, 06:27

Böyle bir mantık yok :icon_biggrin: Ankaraspor'un bu sene ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz, bana göre maçın başında öne geçmiş olsalardı , yani hakem o penaltıyı ver(ebil)seydi maç çok daha değişik bir hal alırdı(::)

TR.CaPTaiN
16.Kasım.2007, 06:33
Bu bizdeki sakatlıkları bir türlü anlayamadım gitti. Alex Arsenal maçına yetiştirilmeye çalışılıyor denildi, yetişmedi. Hadi o olmadı Galatasaray'a yetiştirilmeye çalışılıyor denildi, yetişmedi. Onu da geçtik Ankaraspor'a yetiştirilmeye çalışılıyor denildi, yetişmedi. Biraz mübalağa yaparak; sakatlanan oyuncuların bu haberlerden sonra Appiah gibi olmasından korkuyorum.

Radyodan biraz dinledim, Emre'nin ismi baya geçti. Burada yazılanlarda da Emre'nin iyi oynadığı söyleniyor. Bu sevindirici. Diğer sevindirici gelişme ise artık ismine yakışmayan hatalar yapan Carlos'un Galatasaray maçındaki çıkışını devam ettirerek her iki golde de adının bulunması.

Tebrikler Fenerbahçe.

Universal
16.Kasım.2007, 06:34
Böyle bir mantık yok :icon_biggrin: Ankaraspor'un bu sene ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz, bana göre maçın başında öne geçmiş olsalardı , yani hakem o penaltıyı ver(ebil)seydi maç çok daha değişik bir hal alırdı(::)

Ankaraspor bugün futbol adına ne yaptı? Hiçbirşey... Kaybetmeye mahkum bir oyun oynadılar. Bunu Aykut Kocaman'da kabul etti. Acemilik çektiklerini söylediler. R.C3 frikik kullanırken barajda ki dört isimde gözlerini kapattı, toptan adete korktular gol olduktan sonra bile hareket edemediler.

a.arıcı-11
16.Kasım.2007, 06:35

Bana görede hakem Hürriyet denen biçerdöveri atabilseydi maç çok değişik olurdu.Sana göre şu şöyle olsa çok değişik olurdu bana görede bu böyle olsa çok değişik olurdu.Bunun sonu varmı sence?

Sonuçta hakemler her maç hata yapıyor yapıcaktırda onlarda insan ki zaten burda hekemlerden en çok yakınan takım Fenerbahçe.1 sezonu penaltı atmadan kapattığı oluyordu bu takımın.

barahir
16.Kasım.2007, 06:49
Halamın Bıyığı olsa amcam olurdu...

Universal
16.Kasım.2007, 07:04
Halamın Bıyığı olsa amcam olurdu...

Buradan nasıl bir anlam çıkarmam gerek? =)

BlackEagle19o3
16.Kasım.2007, 07:08
Buradan nasıl bir anlam çıkarmam gerek? =)

Anlam çıkarması gereken sen değil benim sanırım burada :icon_razz:

Penaltı verilseydi... falan işte :)

barahir
16.Kasım.2007, 07:15
Yok ben sadece bu maç için değil bütün maçlar için genel dedim.. Maç olmuş bitmiş.. Gelecekteki olasılığı düşünürsün de geçmişdeki olasılıkları düşünmenin bi manası yok ben onu belirtmeye çalıştım :)

RaSenGan
16.Kasım.2007, 07:53
Lugano ligte attığı gollerle Güiza'yı geçmiş :D

Tebrikler Fenerbahçe'ye.İki golde güzeldi gerçekten.

Universal
16.Kasım.2007, 18:26
Lugano ligte attığı gollerle Güiza'yı geçmiş :D

Tebrikler Fenerbahçe'ye.İki golde güzeldi gerçekten.

Semih Şentürk'de geçti. Semih'in 2 gol 2 gol pası var. :)

canavar20
16.Kasım.2007, 18:48
Bu maçı gerektiği gibi oynadık ve kazandık. Ankaraspor'un penaltısı verilmedi ama biz daha fazla hakkettik.

Şöyle bi hayal ettimde kulüpten bedelsiz ayrılanlar şuan olsa nasıl bir kadro olur du. İşte kadro;

---------------------------Volkan--------------------------------------

------Gökahn G.----------Lugano------Edu--------------Carlos----------

-------------------------Aurelio--------Appiah--------------------------

------------------Deivid----------Alex--------------------Tuncay-------

------------------------------Semih-------------------------------

İşte bu kadroyla yürüye yüreye ligi kazanırdık. ŞL'dede en az çeyrek finale çıkardık.

Universal
16.Kasım.2007, 19:15
Zaten böyle oynuyorduk. Gökhan'ın yerinde Önder vardı. Deivid'in yerinde Anelka. Forvette'de Nobre...

Sekopej
16.Kasım.2007, 19:23
Oyun olarak çok üst düzey olmasa da mücadele olarak iyi bir maç çıkardık. Ankaraspor'un kaleyi bulan tek şutu karambolde Selçuk'un çıkardığı top, defans kurgusu oturuyor. Geçen sene de gol yemeyerek, oyunu soğutarak başarılı olmuştuk ŞL'de.

Emre'nin şutuyla tamamlanan pozisyon öncesinde 22 pas yapmış Fenerbahçe. Seri paslar yapmaya uygun bir takım olmasa da bunu öğrenirler umarım. İlk gole kadar Ankaraspor daha etkili gibi gözükse de çok da tehlikeli ataklar gerçekleştiremediler. Edu'nun pozisyonunda hakem penaltı çalsa kimse neden çaldı diyemezdi.

Artık takım olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, becerebildikleri kadar. Duran toplarda tekrar etkili olmamız sevindirici, çünkü elinizde bunu yapabilecek oyuncular var ve bu bizim en öneli gol silahlarımızdan olmalı. Carlos'un da tribünlere giden serbest vuruşlarından sonra şimdikileri izlemek daha da güzel oluyor.:p

Lig'de olmasa da artık avrupada Alex ve önünde tek forvet ile devam etmeliyiz. Yabancı sınırı nedeni ile eğer Güiza yedek kulübesine çekilmezse Alex düzeldiğinde Josico kulübeye dönebilir. Dünkü maçta da sırıtmadı, Maldonado'dan iyi olduğunu yine gösterdi, yapması gerekenleri yaptı, ne çok abartalım ne de yerin dibine sokalım. Selçuk ile iyi anlaşıyorlar.

Aragones'in tercih yapacağı seçenekler arttı. Önceden zorunlu Kazım'ı oynatıyordu, sakatlıklar düzelince Kazım dün yedek kulübesinde bile değildi. Şimdi kullanabileceği oyuncu sayısı daha fazla. Ali Bilgin'i de sanırım artık silmiştir, dün oyuna yeni girmiş ve hiç mücadele etmiyor. Devre arasında yolları ayormayı düşündüğü isimlere böyle maçlarda son şansları verecektir, takımdan gönderilmesi gereken 4-5 oyuncu var o formayı haketmeyen.

KanaKe
16.Kasım.2007, 21:03
Zaten böyle oynuyorduk. Gökhan'ın yerinde Önder vardı. Deivid'in yerinde Anelka. Forvette'de Nobre...
Defansta da Servet Luciano ikilisi :) sol bekte Ümit Özat. Kalede Rüstü Recber.