View Full Version : graphics klasörü ekledigimde ekran beyaz oluyor ve hiç bişey gözükmüyor
gokhanx10
16.Kasım.2007, 01:01
:C-Program Files-Sports Interactive-Football Manager 2008-data-graphics yani datanın içine graphics klasörü olusturdugumda ekran beyaz oluyor ve hiç bişey gözükmüyor graphics klasörünüde face pack logo forma için olusturuyorum ama olmuyor daha önceki versiyonlarında boyle sorunlarla karsılasmamıstım lütfen yardım edin arkadaslar kafayı yicem yaaa offf :(:(:(:(:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::0::0::0::0:
Belki kullandığın Skin de sorun vardır.Graphics içindekileri sil.Oyuna tekrar girip beyaz ekran gelip gelmediğini söylermisin?
Nocna Mora
16.Kasım.2007, 01:18
yanlış yere oluşturuyorsun klasörü arkadaşım buraya oluşturacaksın;
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008
gokhanx10
16.Kasım.2007, 04:28
arkdaslar oyuna logo filan eklemeden önce Graphics klasörü ekledim içinde hiç bişey yokken yani sadece klasör olusturdum öyle denedim yine beyaz ekran cıkıyor valla bende çözemedim belgelerimede atınca logolar gözükmüyor bu arada cache klasörünü silip ve datadan Graphics klasörünü sildimmi sorunsuz calısıyor ama logosuz :( nasıl yapcaz arkdaslar yardım edin ya
gokhanx10
16.Kasım.2007, 04:43
yaptım arkdaslar yaptım yinede iliginize cok tesekkur ederimmm.... bide şu sorun var :\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\db nin içine attıgım database yani veritabanı güncelleştirmeleri yeni oyun kurdugumda gözükmüyor :(((
El Barto
16.Kasım.2007, 05:00
yaptım arkdaslar yaptım yinede iliginize cok tesekkur ederimmm.... bide şu sorun var :\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\db nin içine attıgım database yani veritabanı güncelleştirmeleri yeni oyun kurdugumda gözükmüyor :(((
DB'nin versiyonu ile oyunun versiyonu aynı olmalı, oyuna başlarken DB seçim ekranında -ki oyunu henüz oynamadım gelip gelmediği konusunda bilgim yok :)- oynamak istediğin DB'yi seçmelisin.
gokhanx10
16.Kasım.2007, 06:29
peki bu belgelerimdeki db ye istedigimz kadar veritabanı güncelleştirmesi koyabilirmiyiz?
peki bu belgelerimdeki db ye istedigimz kadar veritabanı güncelleştirmesi koyabilirmiyiz?
Evet......
gokhanx10
16.Kasım.2007, 21:23
tesekkurler dostum ama bak şimdi ilk basta 801 güncellemesini yükledim sonra 802 sonrada \Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\db nin içine burdan indirdigim veri güncellemesini attım oyuna Turksportal Masaüstü Yazılımı 2008 den giriyorum oyun %100 türkçe ama 800 güncellemesi benim attıgım data gözükmüyor sadece bu kaldı dostum :(((
C-Program Files-Sports Interactive-Football Manager 2008-data-db
DB leri buraya atacaksın.;;)
gokhanx10
18.Kasım.2007, 04:41
eywlh arkadasım...
anathema
18.Kasım.2007, 22:38
beyaz ekran sorununu nasıl çözdün??? birde facepackleri rar halindemi atıyoruz yoksa png dosyalarını bi klasör içinde mi atıyoruz veya sadece png dosyalarını mı atıyoruz? birtürlü yükleyemdim facepackleri ya.kimisi belgelerime atıcan diyo kimisi database e.. ikisinide denedim olmuyoooo...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyaz ekran çözüldü ama hala facepack i yapamadım.2012 deyim ondan olabilir mi?
beyaz ekran sorununu nasıl çözdün??? birde facepackleri rar halindemi atıyoruz yoksa png dosyalarını bi klasör içinde mi atıyoruz veya sadece png dosyalarını mı atıyoruz? birtürlü yükleyemdim facepackleri ya.kimisi belgelerime atıcan diyo kimisi database e.. ikisinide denedim olmuyoooo...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyaz ekran çözüldü ama hala facepack i yapamadım.2012 deyim ondan olabilir mi?
Rardan çıkardığın facepackleri gerekli yere atacaksın.Daha sonra cache klasörünü sileceksin.İşte bu kadar.:)
gokhanx10
19.Kasım.2007, 04:37
aynen arkadasım :D
chingy_31
23.Kasım.2007, 05:41
beyaz ekran sorunu nasıl çözdünü anlatcak bi arkadaş yok mu herkes sorunu çözdüm diyor.nasıl çözdünüü anlatmıor???
beyaz ekran sorunu nasıl çözdünü anlatcak bi arkadaş yok mu herkes sorunu çözdüm diyor.nasıl çözdünüü anlatmıor???
Belki kullandığın Skin de sorun vardır.Graphics içindekileri sil.Oyuna tekrar girip beyaz ekran gelip gelmediğini söylermisin?
Bunu bir dene.:)
chingy_31
24.Kasım.2007, 23:26
kullandıım skin orjinaldi galiba:Dama yinede siliim bakalım graphicsin içindekileri içinde dosya varsa tabi
kullandıım skin orjinaldi galiba:Dama yinede siliim bakalım graphicsin içindekileri içinde dosya varsa tabi
Zaten eğer skin vs. şeyler kullanmıyorsan Graphic klasörü bile yoktur.;;)Çünkü onu kendin oluşturuyorsun.Birşey eklerken.
Onurap
25.Kasım.2007, 02:56
ya beyler şuna bir çözüm varmı kesin olarak? orjinal skin kullanıyorum..Face pack ekledim grafik klasörü yarattım ama o cizgiler varya beyaz oluyor ..Aslında mantıken sorunu anladım grafik klasörü yaratınca oyunun normalde grafik dosyaları için aldığı yüklemeler yüklenmiyor ve orası beyaz gözüküyor..Ama çözüm ney :S
ya beyler şuna bir çözüm varmı kesin olarak? orjinal skin kullanıyorum..Face pack ekledim grafik klasörü yarattım ama o cizgiler varya beyaz oluyor ..Aslında mantıken sorunu anladım grafik klasörü yaratınca oyunun normalde grafik dosyaları için aldığı yüklemeler yüklenmiyor ve orası beyaz gözüküyor..Ama çözüm ney :S
Kullandığın grafik dosyalarında olabilir sorun.İstediğin şeyler varsa kendi kullandığım eklentileri sana yollayabilirim.Ö.M den bilgilendir beni.:)
chingy_31
27.Kasım.2007, 21:43
valla ben size şöle açıklıyım tam olarak.şimdi ben oyunu flash diskte taşıyorum ve başka pclerdede oynuyorum.flashtan pcye aktarıp oyunu daha önceleride başka pclerde oynuordum fakat artık oynayamıyorum.şimdi sizin dediğinize gelince...Belgelerimin içindeki fm dosayasından "graphics" in içinde kitler logolar vardı onları sildim açtım olmadı.sona belgelerimdeki yine "skins" dosyasının içindekileri sildim açtım olmadı yine olmadı olmadı:((
chingy_31
20.Aralık.2007, 03:44
arkadaşlar sorunu kendim çözdüm cache dosyasını silerek:D