View Full Version : Avusturya - Türkiye [ Hazırlık Karşılaşması ]
GReeN BeReT
19.Kasım.2007, 16:37
http://www.hizliresim.com/2008/11/19/1118.jpg (http://www.hizliresim.com/)
GReeN BeReT
19.Kasım.2007, 16:40
Yeniden Viyana kapılarındayız
2010 Dünya Kupası Avrupa elemeleri grup karşılaşmalarına verilen arayı değerlendiren (A) Milli Futbol Takımımız, bugün deplasmanda Avusturya ile özel maç yapacak. Başkent Viyana'daki Ernst-Happel Stadı'nda TSİ 21.30'da başlayacak maçı, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. ÖZEL MAÇ KARNEMİZ PARLAK DEĞİL!
Özel maçta bugün Viyana'da Avusturya ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, teknik direktör Fatih Terim'in ikinci görev süresi içinde yaptığı 21 özel maçın 7'sini kazanırken, 5'ini yitirdi, 9'unda ise berabere kaldı. 17'si yurt dışı, sadece 4'ü Türkiye sınırları içindeki son 21 özel maçta rakiplerine toplam 25 gol atan Türk Milli Takımı, kalesinde 24 gol gördü.
Türkiye, yaptığı son 10 özel maçtan, 2'si son 2 karşılaşmada olmak üzere, sadece 3'ünü kazanabildi.Türk Milli Futbol Takımı'nın 85 yıllık tarihinde oynadığı toplam 457 maç içinde 216'sını özel karşılaşmalar oluşturdu. Milliler özel karşılaşmalarda 70 galibiyet, 61 beraberlik alırken, 85 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, özel maçlarda toplam 261 gol atıp, 330 golü kalesinde gördü.
Muhtemel 11'ler:
AVUSTURYA:
Gspurning
Garics
Scharner
Ibertsberger
Stranzl
Hölzl
Leitgeb
Saumel
Stankovic
Ivanschitz
Okotie
TÜRKİYE:
Volkan
Gökhan Gönül
Gökhan Zan
Eren
Hakan Balta
Aurelio
Kazım
Sabri
Ayhan
Tuncay
Mehmet Yıldız
STAT: Ernst-Happel Stadı
SAAT: 21:30
HAKEM: Manuel Grafe
YAYIN: TRT 1
AVUSTURYA İLE 12. KEZ
Türkiye ile Avusturya (A) milli futbol takımları, bugün Viyana'da yapacakları özel maçla birlikte, tarihte 12. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke (A) milli takımları arasında 6'sı Türkiye, 5'i de Avusturya sınırları içinde yapılan geride kalan 11 maçta Avusturya 7, Türkiye 4 galibiyet alırken, bugüne dek hiçbir maç berabere sonuçlanmadı. 8'i resmi, 3'ü özel olmak üzere geride kalan maçlarda Türkiye'nin toplam 14 golüne, Avusturya 13 golle yanıt verdi. (A) Milli Futbol Takımı, genel toplamda galibiyet sayısı bakımından geride bulunduğu Avusturya ile yaptığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı.
458. SINAVIMIZ
(A) Milli Futbol Takımı, bugün deplasmanda Avusturya ile yapacağı özel maçla birlikte 458. karşılaşmasına çıkacak. Türk Milli Takımı, 85 yıllık tarihinde, 241'i resmi, 216'sı özel olmak üzere geride kalan toplam 457 maçta 160 galibiyet, 110 beraberlik alırken, 187 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 586 gol atarken, kalesinde ise 700 gol gördü.
19.11.2008
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
anilton
19.Kasım.2007, 19:07
Kadrolar açıklandı zaten...
Sabri ya mc oynayacak ya da mr
-----------------Volkan-----------------
G.Gönül--G.Zan-----Eren------H.Balta
----------------Aurelio-----------------
------------Sabri----Ayhan-------------
-----Kazım-------------------Tuncay----
----------------M.Yıldız-----------------
Ya da;
-----------------Volkan-----------------
G.Gönül---G.Zan----Eren-------H.Balta
-----------------Aurelio-----------------
Sabri------------Ayhan-------------Kazım
----------------Tuncay------------------
----------------M.Yıldız------------------
BlackEagle19o3
19.Kasım.2007, 19:21
Bence 2. diziliş daha uygun gibi :)
Zayıf Avusturya karşısında bakalım ne yapacak Milli Takım.Eren ve Mehmet Yıldız'ın performanslarını da merak ediyorum...
Nocna Mora
19.Kasım.2007, 23:43
Eren kayserili olan mı?
Professeur
19.Kasım.2007, 23:47
Eren kayserili olan mı?
Evet Eren Güngör.
Nocna Mora
20.Kasım.2007, 00:15
Umarım yeneriz :)
goosfraba
20.Kasım.2007, 00:18
Eren Güngör'ü bu maçta denemesine şaşırmadım açıkcası. Bana göre Eren'de biraz konsantrasyon eksikliği var :) Kadroda sırıtan tek oyuncu Gökhan Zan gibi duruyor, hatta öyle de denebilir.
Oghuse
20.Kasım.2007, 00:33
Eren ilk maç heyecanını yenersen başarılı olabilir..Mehmet Yıldız'ın oynuyor olması sevindirici..2.diziliş daha mantıklı görünüyor.
bugra 1905
20.Kasım.2007, 00:41
Hele Şükür Mehmeti Kadroya Aldı Ve Oynatıyor Ama Umarım Bu Hazırlık Maçından Sonrada 11DE Oynatır
Nocna Mora
20.Kasım.2007, 01:09
Bence Sercan,2 Aydın da :) gibi gençler alınmalıydı kadroya
deniz.91
20.Kasım.2007, 04:24
Erenin kadroda olmasına çok sveindim başarılı olur umarım
World Hollow o1
20.Kasım.2007, 04:55
Hangi Sercan Yıldırım'mı?
Nocna Mora
20.Kasım.2007, 05:08
Evet o :).
Addolorato
20.Kasım.2007, 05:14
Ahh Ahh Bom Boş O Holzl 1-0 gerideyiz ..
Emurafu
20.Kasım.2007, 05:20
2 senedir söylüyorum..Sabri'ye duran top kullandırmayın..Yahu bu adam ne zaman bir korneri penaltı noktasına atacak..Stoperlerimiz ne güzel yerini alıyor..Hazırlıklar tamam sabride ön direk'e atıp içine ediyor.
RaSenGan
20.Kasım.2007, 05:24
Mehmet Aurelio ve gol :) Betis'e gidince gollerinde inanılmaz artış oldu Aurelio'nun :p
Emurafu
20.Kasım.2007, 05:26
Gol be:)........Aurellio baya geliştirmiş kendini.Tuncay'dan gol bekliyorum..
RaSenGan
20.Kasım.2007, 05:28
Sabri açtı Gökhan indirdi Tuncay vurdu ve gol.(:
PesimiSTyLa
Sabri'den Emrah'a :zuhaha Cok güzel gol oldu 2-1 Tuncay
Fernando Gago
Güzel goller attık 2-1 ...
RaSenGan
20.Kasım.2007, 05:29
1 dk geçmedi gol attı Tuncay :D
Cengo
20.Kasım.2007, 05:29
Aurelio her zaman çok iyi oyuncuydu..
RaSenGan
20.Kasım.2007, 05:31
Aurelio her zaman çok iyi oyuncuydu..
Sorun Fenerbahçe'deydi yani :)
bySilver
20.Kasım.2007, 05:35
Gerçekten güzel goller atıldı.
Cengo
20.Kasım.2007, 05:40
Sorun Fenerbahçe'deydi yani :)
ŞL Çeyrek Final sorunsa ömür boyu razıyım ben o soruna :D
KaF KeF
20.Kasım.2007, 05:50
Tuncay..3-1
Nocna Mora
20.Kasım.2007, 05:50
Güzel galibiyet sanırım :)
KaF KeF
20.Kasım.2007, 06:04
Tuncay Şov..4-2 Hatrick..
PesimiSTyLa
20.Kasım.2007, 06:04
Tuncay Show :D Müthiş goller valla , süper oynuyoruz.
Bordo61Mavi
20.Kasım.2007, 06:09
Kazimin bi topu direkten dondu, gol olsa super gol olacakti.
Sabri kenarda oynadimi iyi oynuyo ortada varligini goremedik. Ingilterenin Tuncayi ne kadar gelistirdigini goruyoruz ;)
Vieri
20.Kasım.2007, 06:10
şımardı bizimkiler
Universal
20.Kasım.2007, 06:16
Helal olsun Tuncay Şanlı, artık Boro ona küçük gelmeye başlayacak.
Bordo61Mavi
20.Kasım.2007, 06:19
Helal olsun Tuncay Şanlı, artık Boro ona küçük gelmeye başlayacak.
Ba$ladi bile, her hafta takiminin en iyisi :)
Universal
20.Kasım.2007, 06:27
Dikkatimi çeken, kendi kendimizi tatmin ediyoruz. Kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyoruz. Daha ciddi rakip bulmalıydık.
Ba$ladi bile, her hafta takiminin en iyisi :)
O da doğru. (::)
Bordo61Mavi
20.Kasım.2007, 06:38
Bitti.
Hazirlik maciydi, artik biz ne kadar yorum yapsakta Fatih Terim bizi yine suprizleri ile sasirtacaktir ;)
Hamit ve Nihat tamamen iyilesti sanirim;) onlarda ispanya macina kadar form tutabilirseler cok iyi olur
PesimiSTyLa
20.Kasım.2007, 06:43
Özellikle 2. yarı mükemmel oynadık. Yediğimiz 2.gol de yaptıgımız hata dışında pozisyonları yoktu.
Tebrikler Milli Takım.
World Hollow o1
20.Kasım.2007, 06:43
Avusturya gibi pek etkili oyuncularının bulunmadığı bir takımdan 2 gol yemek biraz düşündürücü.
Tebrikler, Tüncay çok klas goller izlettirdi inşALLAH galibiyet serimiz sürekliliğe döner.
Oghuse
20.Kasım.2007, 06:45
Eren Güngör beni hiç şaşırtmadı ve ilk maç için göz doldurdu diyebilirim..Yeni stoperimiz hayırlı olsun.. :)
Cengo
20.Kasım.2007, 06:46
Milli Takım'da sürekli Eren Güngör-Emre Güngör oynasa yanyana çok memnun olurum.
sanalkaos
20.Kasım.2007, 06:56
Helal olsun Tuncay'ıma, hat-trick yaptı...
Milli takım forması altında devleşen, nadir oyunculardan biri. Milli takım adına kariyerindeki 19. golünü attı bugün...
Alicanfmfan
20.Kasım.2007, 06:58
Milli Takım'da sürekli Eren Güngör-Emre Güngör oynasa yanyana çok memnun olurum.
Naptın yahu Serveti öldürdün :D
Güzel oynadık Sabri Ofansif oynayınca daha müthiş oluyor.Volkan kalesinde dursun çok çıkıyor çok goller yeriz böyle yiyoruzda zaten :).Aurelio artık goller atmaya başladı :D
Onurap
20.Kasım.2007, 07:01
Kazımın başka bir maçta bu kadar mücadele ettiğini hatırlamıyorum :D çok beğendim şutu gol olsa jeneriklik bir gol olurdu..
Eren güngörde çok iyi gözüktü soyadı gibi oyun stilide emre güngörün kopyası..
Tuncay sabri aurelio h.baltada çok iyi oynadılar oyuna tutuk başlamamıza rağmen 'uğurumuzu' deneyip golleri bulup istediğimiz oyunu oynadık..
Bu takım ispanyayıda yense şaşırmam.. :)
RaSenGan
20.Kasım.2007, 07:11
ŞL Çeyrek Final sorunsa ömür boyu razıyım ben o soruna :D
Aurelio'nun etkili olmasıyla Fenerbahçe'nin ŞL Çeyrek Finali ile olan bağlantıyı çözemedim (: Aurelio Fenerbahçe'de hep geride oynuyordu ataklara çok katılmıyordu.Betis'te frikik kullanmaya başladı ileri gitmeye başladı ve birçok gol attı.Bu maçtada Ayhan'ın geride durması nedeniyle ileri gitti ve golünü attı birçok kez de ceza sahası içine kadar geldi.
Cengo
20.Kasım.2007, 07:19
Aurelio'nun etkili olmasıyla Fenerbahçe'nin ŞL Çeyrek Finali ile olan bağlantıyı çözemedim (: Aurelio Fenerbahçe'de hep geride oynuyordu ataklara çok katılmıyordu.Betis'te frikik kullanmaya başladı ileri gitmeye başladı ve birçok gol attı.Bu maçtada Ayhan'ın geride durması nedeniyle ileri gitti ve golünü attı birçok kez de ceza sahası içine kadar geldi.
Fenerbahçe - Diyarbakır maçındaki golünü bul.
+Chelsea maçında Kazım'a yaptığı asist
Önlibero geride durur zaten.
RaSenGan
20.Kasım.2007, 08:16
Fenerbahçe - Diyarbakır maçındaki golünü bul.
+Chelsea maçında Kazım'a yaptığı asist
Önlibero geride durur zaten.
2 kere yapmış kaç senede..İspanya'da 2 haftada yapıyor bunları.Bizde Meira veya Ayhan sürekli ikisinden birisi ileri gidiyor.(:
Cengo
20.Kasım.2007, 08:33
2 kere yapmış kaç senede..İspanya'da 2 haftada yapıyor bunları.Bizde Meira veya Ayhan sürekli ikisinden birisi ileri gidiyor.(:
Abartıyorsun Aygün :D
Neyse Mayg, görevin hazır, boşver :p
Aydin
20.Kasım.2007, 10:46
Aurelio'nun etkili olmasıyla Fenerbahçe'nin ŞL Çeyrek Finali ile olan bağlantıyı çözemedim (:
Makalele'nin gidişinden sonra yanılmıyorsam Real 2-3 sene kupa kazanamadı.
KanaKe
20.Kasım.2007, 19:41
Milli takim beni dün cok sasirtti , bekledigimden cok iyi oynadilar...
a.arıcı-11
20.Kasım.2007, 19:58
Dün hiç beklemediğim bir şekilde iyi top oynadık ve kazandık.Yediğimiz gollerde çok piyango gollerdi.Bi kontra-atak birde uzaktan gol ile 2 tane gol yedik ama Allah'ı var güzeldi adamların golleri.
Tuncay Premeire oyuncusu olduğunu kanıtladı.Toplara dan dun vuran Tuncay gitmiş yerine serinkanlı,oturaklı Tuncay gelmiş.Umarım kendisini geliştirmeye devam edip daha iyi takımlara gider.
deniz.91
20.Kasım.2007, 20:57
İkinci yarıdaki güzel oyun beni sevindir.Bizden Eren Güngörüde çok iyi gördüm yine ilk defa oynamasına rağmen Terim bu oyuncuyu artık hep almalı
GeNç KaRTaL
22.Kasım.2007, 15:27
Çarşamba akşamı her ne kadar rakibimiz bize göre zayıf bir ekip olsada güzel bir hazırlık maçı oldu diye düşünüyorum.Ayrıca bizim özel maçlarda rakip kim olursa olsun kazanamama sorunumuz vardı.Bu sorun son dönemde rafa kalkmış gibi gözüküyor.
İlk 30 dakikaya kadar etkili taraf Avusturya idi.Golü yedikten sonra toparlandık ve üstünlüğü ele geçirdik.Oyuna ağırlığımızı koyuncada goller geldi ve 4-2 kazandık.
Avusturya'nın gollerindeki vuruşlar gerçekten çok iyiydi.2 vuruştada Volkan'ın yapabileceği hiç bir şey yoktu.Kalecinin uzanamayacağı yere tabiri cuk diye oturur gollerine.Bizim gollerde güzeldi.1.goldeki Kazım-Aurellio verkaç organizasyonu,2.golde Gökhan'ın topu indirmesi Tuncay'ın tamamlaması,3.golde Sabri'nin topu kapıp ceza sahasına kadar getirmesi,Halil'in topu Tuncay'ın önüne çok iyi bırakması,ve Tuncay'ın harika bitirici vuruşu,ve son golde Tuncay'ın pozisyonu inatla takip edişi hepsi çok hoşuma giden hareketler oldu..
Ve son olarak Tuncay'a değinmek istiyorum.Fenerbahçe'den gitmeden önce ligimizin üstünde bir kaliteye sahip olduğu yönünde bir çok kişi hem fikirdi.Fakat İngiltere'de yapamayacağını düşünenlerin sayısıda az değildi.İlk zamanlarda gösterdiği performansta böyle düşünenleri haklı çıkaracak cinstendi.Ama ben hep Tuncay'ın uyum sürecini aştığı zaman çok iyi işler çıkartacağını düşündüm ve şimdi haklı çıktığımı görmek Türk futbolu adına sevindirici bir olay.Tuncay gerçekten çok geliştirdi kendisini.Böyle devam ettiği takdirde kendisini ileride çok daha iyi yerlerde görebiliriz..