View Full Version : Ankaragücü - Fenerbahçe [ TSL 12. Hafta ]
goosfraba
21.Kasım.2007, 02:39
http://www.hizliresim.com/2008/11/20/5593.jpg (http://urlal.com)
Bilgilendirme:
Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;
Spor Taraftarlığı
- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.
Maç Başlamadan Önceki Yorumlar
- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır
- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.
Maç Başladığı Anda ki Yorumlar
- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.
- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.
Maç Sonrası
- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.
- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.
- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.
Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.
Varonil
21.Kasım.2007, 07:27
Maç öncesinde gereksiz yere ortam gerilse de umarım bu maç günü sahaya yansımaz.
Maça gelince 3 hafta önce oynadığımız kupa maçından bir farkı olacağını düşünmüyorum.Maç kontrolümüzde geçer,kazanan taraf biz oluruz.1-0 veya 2-0 lık bir galibiyet bekliyorum.
PesimiSTyLa
21.Kasım.2007, 07:36
Ankaragücü son macında iyi oynadı ve kazandı. Moralliler. Gökhan Emreciksin formda ve etkili oyuncuları, son macta 2 gol attı ve cok iyi bir oyun sergiledi. Fenerbahce ise son haftlarda iyi oynamasa dahi kazanmasını biliyor. Bu macta da zorlansada kazanan tarafın Fenerbahce olacagını düşünüyorum. Çok düşük bir ihtimal de 0 olur eger olacagı varsa, ama cok düşük bir ihtimal.
krALEX1907
21.Kasım.2007, 21:57
son haftaların formda olan 2 takımı karşılaşıyor... inşallah kazanan tarar Fenerbahçem olur.
Carlos ve semihin oynamıyacakmış sanırım. carlosun yerine vederson ve semihin yerinede emre oynarsa güzel olur.
---------------volkan---------------
gökhan edu lugano vederson
----------------selçuk----------------
deivid--------emre-----------uğur
----------------alex-------------------
---------------güiza------------------
a.arıcı-11
22.Kasım.2007, 01:09
Takım moral olarak iyi durumda son haftalarda kazanıyoruz umarım bu maçıda alırız.Bakalım hafta arasında yaşanan trajikomik olaylar maça nasıl etki edecek?
Sekopej
22.Kasım.2007, 18:15
Şimdi Aragones Porto maçını düşünür mü? O maçta Selçuk ve Lugano sanırım cezalı, bu nedenle bu maçta onların yerine oynayacağı oyuncuları dener mi?
Defansta Yasin'i, önlerinde Josico ve Emre, sağda Deivid solda Uğur, Alex ve Güiza. Uğur bu maç için Ankara'ya götürülmediğine göre ve kadroda eksikler olduğu için Porto maçı provası yapmaz sanırım.
Savunmada Verderson-Edu-Lugano-Gökhan, önlerinde Josico-Selçuk, sağda Deivid solda Emre önlerinde Alex ve Güiza. Sanırım bu 11 ile oynayacağız.
Oyuncuların bu maçta çok efor sarfedeckelerini düşünmüyorum. Erken gol bulursak hele savunmaya daha çok öncelik verip sıkıcı bir maç izleyebiliriz. Tabi erken gol gelirse Ankaragücü'nün açıklar verebileceğini düşünerek tam tersi bir sonuç da olabilir. Kritik Porto maçı öncesi oynanan oyun önemli değil, puan ve oyuncu kaybı yaşamayalım, 1-0 olsun bizim olsun.:)
Universal
22.Kasım.2007, 19:19
Ankaragücü, bu yıl düşmeye en yakın ekip olarak görüyorum. Fenerbahçe için kolay olmasada kazanabileceği bir maç olacak. Carlos eğer yok ise Josico bu maçta forma giyecektir. Semih'in yerinede Emre oynarsa çok güzel bir taktik olur. Ama Güiza'ya bu maçta top gelmesse gol atması gene zor. Alex, güzel toplar atıyordu ama; Emre Alex kadar etkili top atamıyor.
scar face
22.Kasım.2007, 20:33
Çok zorlu bir maca cıkacağız bence suni çim dahi bi sürü olumsuzluk var Porto macı öncesi moral kazanmalıyız.Bende Serkan gibi düşünüyorum Porto macına hazırlamalı bazı oyuncuları Aragones ama bunu yapmayacağını çok iyi biliyorum.Zirve yarısından kopmamak için kazanmalıyız...
Sekopej
22.Kasım.2007, 21:36
Semih yerine Alex, Uğur yerine Emre ve Carlos yerine de Vederson oynuyor. Diğer isimler geçen maçın kadrosuyla aynı. Sol kanatta oynayacak olan Emre ve beklerin hücuma vereceği destek maçı kazanmamızı sağlayacaktır.
Universal
22.Kasım.2007, 21:40
Bu sezon ilk kez Uğursuz bir maç izleyeceğiz. Kim ne derse desin Emre kanat oyuncusu değil. Uğur'u ararız.
TR.CaPTaiN
22.Kasım.2007, 22:05
Rüzgarlı, maçın ilerleyen dakikalarında yağmurlu olabilecek kötü bir hava var Ankara'da. Eksik kadro çıktığımız kupa maçında Semih'in güzel golüyle öne geçmeseydik o maç bizim için çok daha zor geçebilirdi. Ankaragücü'nün direncini kırmak için yine erken gol bulmamız gerekiyor. Aksi takdirde taraftarın da baskısıyla - kupa maçında protesto amaçlı olarak Ankaragücü taraftarı girmemişti - Ankaragücü direnecektir. Mehmet Yılmaz güçlü yapısıyla, Jaba ise hızıyla başa iş aşabilecek oyuncular. Defansımız dikkatli olmalı. Oyuncularımızın aklı Porto maçında değilse zor da olsa kazanırız. Tahminde bulunmak gerekirse ilk yarıyı Ankaragücü önde kapatır ikinci yarı maçı çeviririz.
GeNç KaRTaL
22.Kasım.2007, 22:09
İlk 11 ler belli oldu..
ANKARAGÜCÜ
Serkan
Elyasa
Dos Santos
Tolga
İlkem
Gökhan
Cem Can
İbrahim Ege
Murat Erdoğan
Jaba
Mehmet Yılmaz
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Vederson
Josico
Selçuk
Deivid
Alex
Emre
Guiza
2 sarı-lacivertli ekibin 3 hafta önceki karşılaşmasında gülen taraf Fenerbahçe olmuştu.Bu haftaki maç öncesinde 2 taraftada moraller yerinde.Fenerbahçe bir seri yakaladı ve devam ettirmek istiyor.Ankaragücü'de geçen hafta Es-Es'i deplasmanda 2 farklı yendi.Onlarda bugün en azından 1 puan için ellerinden geleni yapacaklardır.Hafta içi yaşanan olayların Fenerbahçeli oyuncuları etkileyeceğini sanmıyorumda Ankaragücülü oyuncuların ekstra motive olmalarını sağlayabilir belki.Fenerbahçe'nin bu maçta daha kaliteli isimlerden oluşan kadrosundan dolayı maçı kazanacağını düşünüyorum;fakat bir beraberlikte çıkarsa sürpriz olmayacaktır bence koşulları göz önünde bulundurursak..
Universal
22.Kasım.2007, 23:06
Bu maçta gol olursa şaşırırm. Ortasahada geçen bir mücadele. Alex'in bir katkısı yok. Oyundan çıkıp yerine Kazım'ı almak lazım. Kazım sağda, Deivid solda ve Alex'in yerinde de Emre oynamalı.
KanaKe
23.Kasım.2007, 00:08
Aragones'in Selcuk'u cikarip Kazim'i sokmasini takdir ettim fakat 5 dakika sonra Deivid'i kenara alip Maldonado'yu niye soktu anlayamadim? madem Deivid'i cikaracaktin Selcuk'u cikarmadan direk Kazim Deivid degisikligi yapsaydin. Ankaragücü cok mücadele etti 1 puani hakettiler.
Universal
23.Kasım.2007, 00:08
Maç kadar bu konuda ilgisiz. Bu maç neden oynandı hala çözemedim. Harcanan elektriğe yazık...
TR.CaPTaiN
23.Kasım.2007, 00:14
Aragones'in Selcuk'u cikarip Kazim'i sokmasini takdir ettim fakat 5 dakika sonra Deivid'i kenara alip Maldonado'yu niye soktu anlayamadim? madem Deivid'i cikaracaktin Selcuk'u cikarmadan direk Kazim Deivid degisikligi yapsaydin. Ankaragücü cok mücadele etti 1 puani hakettiler.
Aragones hangi takımın başında daha onu çözemedi. 1 puanı kurtarmak için Ankaragücü mü oynadı biz mi oynadık belli değildi. Bence 3 puanı Ankaragücü haketti ama futbol bazen adaletsiz olabiliyor. Tebrikler Ankaragücü.
GeNç KaRTaL
23.Kasım.2007, 00:20
Kısır bir maç oldu.Maçın başında Deivid'in kornerden gelen topla oluşturduğu tehlike ve ilk yarının sonlarında 2 tarafında gol için çabaları dışında pek fazla akılda kalan pozisyon yok ilk yarıda.2.yarıdada benzer durum söz konusuydu.2.yarıda Ankaragücü bir ara tehlikeli geldi;O kadar.Maç adına söylenecek başka bir şey yok..
Bugün Ankaragücü Fenerbahçe karşısında iyi mücadele etti ve gol yemeden maçı bitirdiler.Golü bulacak pozisyonlarıda vardı (her ne kadar çok net olmasalarda) ama değerlendiremediler.Fenerbahçe ise deplasman fobisini devam ettirdi.Haftaya oynanacak derbi öncesinde cezalı oyuncuları yok ama Porto ve Beşiktaş maçları öncesinde moral bozucu bir skor oldu.Fakat yinede 2 maçıda evlerinde oynayacak olmaları avantaj..
Maç öncesinde Fenerbahçe'nin yıldız isimleriyle sonuca gitme olasılığını yüksek olduğunu;fakat maçın berabere bitmesininde sürpriz olmayacağını söylemiştim.Fenerbahçe'nin yıldızları skora etki edemeyince dediğim gerçekleşti.Tebrikler Ankaragücü..
PesimiSTyLa
23.Kasım.2007, 01:03
Sıkıcı bir mac oldu. Hakettiği gibi sonuçlandı...
Fenerbahçe’nin Turkcell Süper Lig’de Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrası teknik direktör Aragones “1 puan kazandık” dedi.
Maçın ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan deneyimli teknik adam 1 puanın da başarı olduğunu vurguladı.
Aragones’in açıklamaları şöyle:
-“OYUNA AĞIRLIĞIMIZI KOYAMADIK”-
Güiza’nın arkasına 3 tane iyi atak yapabilecek oyuncularımızı koymuştuk. Alex, Deivid ve Emre’ydi bunlar. Rakibi fazla açamadık ve oyuna ağırlığımızı koyamadık. Maçın geneline baktığımız zaman sonucun adil olduğunu söyleyebiliriz.
-“SAHA ŞARTLARI ETKİLİ DEĞİLDİ”-
Saha şartları bugün çok etkili değildi bana göre. Çok pozisyon bulamadık çünkü rakip defansın çok iyi oynadığını düşünüyorum. Bizim savunmamız da iyi oynadı. Bundan dolayı gol olmadı maçta. Gol atamadığımız ikinci maç oldu bu.
-“2 PUAN KAYBETTİK AMA 1 PUAN KAZANDIK”-
İki puan kaybettik ama 1 puan kazandık. Böyle takımlardan puan almak da önemlidir. Çünkü Ankaragücü iyi bir ekip. Kazanamadık ama 1 puan aldık. Bu da önemli. Porto maçı çok önemli bizim için. Şimdi o maça konsantre olmamız gerekiyor. Şansımızı devam ettirmek için risk almamız gereken bir maç olacak. Taraftarımızdan destek bekliyoruz.
Rıdvan'ın yorumu enteresan.
Fenerbahçe’nin Ankaragücü karşısında aldığı 0-0’lık beraberliği değerlendiren Rıdvan Dilmen, “Bu kadroyla, bu teknik kadroyla F.Bahçe şampiyon olamaz” dedi.
Maç sonrasında NTV Spor’da yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe’nin şampiyon olmasının çok zor olduğunu söyleyen Dilmen, “Maça bakıyorsunuz iki takım arasında fark yok. Fenerbahçe’nin rakibine karşı üstün olması gerekirken iki takım arasında hiçbir güç farkı oluşmuyor. Bu görüntüsüyle Fenerbahçe’de puan kayıpları devam edecektir. Bu oyuncu yapısı ve bu teknik kadroyla Fenerbahçe şampiyonluk yarışının içinde olamaz” şeklinde konuştu.
fmsmyrna
23.Kasım.2007, 01:23
Maldonado'yu oyuna 0-0 iken almanın mantığı hiçbir şekilde açıklanamaz hem de Deivid gibi ofansif bir oyuncuyu çıkarıp.
LaigLeNoiR
23.Kasım.2007, 01:26
Maçın özeti aslında Mehmet Yılmaz'ın yerine Barbaros girerken Deivid'in yerine de Maldonado'nun girmesiydi.
Ankaragücü forvet yerine orta saha alarak 1 puanı kurtarmaya çalışırken aynı hamleyi Aragones'de yapınca her iki teknik adamında istediği oldu.
GodfatheR
23.Kasım.2007, 01:28
Aragones'in yorumuna şaşırmadım.0-0 giden maçta Deivid'i çıkarıp Maldonado'yu koyan adamdan başka ne yorum gelebilirdi.Aragones'in ruhsuzluğu takıma işlemiş resmen.Elle tutulur bir oyuncu yok iyi oynayan :( En azından mücadele eden.
a.arıcı-11
23.Kasım.2007, 01:39
Kötü bir skor.Gelecek hafta Beşiktaş derbisinden önce bu maçta puan kaybetmemiz gerekiyordum ama aynı Galatasaray maçından önce olduğu gibi bu derbinin öncesinde de puan kaybettik.Hal böyle olunca derbi kazanmak sadece prestijde kalıyor aradaki puan farkını eritemiyoruz.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank8.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank9.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank10.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank11.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank12.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-11-22_ank13.jpg
Cengo
23.Kasım.2007, 02:02
Saha çok kötüydü, soldan Emre, sağdan Deivid sürekli içeri girerek bol pas yaptılar ama top zeminden dolayı ilermedi, top sürmek çok zordu.
Deivid<->Maldonado çok anlamsız.İlhan'ı sok, Burak'ı sok o zaman.
Emre çıkınca Gürhan orada zayıf kaldı takım, o da göbeğe geldi.
Ankara sahayı iyi değerlendirdi, Fenerbahçe kötü oynamadı.Alex'i markaj, Güiza'yı ite-kaka-döve oynatmadılar, hiç top alamadı Güiza.
Takım 60dan sonra da ısırmadı, santrafor sokmadı çünkü Aragones.
Yine de iyidir, Allah o sahada oynayacaklara kolaylık versin.
Universal
23.Kasım.2007, 02:04
Bu maçda herşeyi anlarımda, Fenerbahçe'nin maçı kurtarması için Maldonado'yu almasını bir türlü anlamıyorum.
JunkChorn
23.Kasım.2007, 02:22
Yahu gerçekten olmuyor.Takımda bir pisliktir gidiyor.Alex geldi diye olmadı bunlar ama yarın hep bu yazılacak.Guiza kim ne derse desin bitiricilik yeteneği yok ama çok yalnız kalıyor.Uğur'un eksikliği çok bariz ortada.
Selçuk:Nolur kimse selçuk iyi topçu demesin , adamın top kontrolü sıfır , maldonado ve josico ile kesinlikle bu konuda yarışamaz.Fenerbahçe takımında bir adam sadece iyi top kapıyor diye oy-na-tıl-maz.
Vederson:Maça çok kötü başladı , pas hataları yaptı.Oyundan düştü.Ben dahil çoğumuzun beğenmediği (Ankaraspor maçı hariç) Carlos'u arattı.
Alex:Bu adam 3 haftadır dinleniyor , antreman yapıyor ancak yine bir kere topla koşmadı!Bu kadar beklemiyordum.
Deivid:Zaman zaman iyi işler yaptı fakat oyunun tamamına baktığımızda yerini çok fazla kaybetti , sol kanatta Emre'nin yapamadıklarını yapmaya çalışınca yoruldu.Çıkarılması doğru ama yerine giren yanlış.
Emre:Koştu çabaladı , topla hep yanlış yerlerde buluştu.İki önliberodan birisi olmayınca topu hep onlara atmak zorunda kaldı.
İlyasa için birkaç şey söylemek istiyorum.Bu futbolcu kadar karaktersiz birisini gerçekten görmedim.Top açık olan eline değiyor itiraz ediyor.Bir sonraki pozisyonda hakemi aldatarak faulu alıyor -olmadığı halde- ancak yine itiraz ediyor.Sonra Lugano'yu itekliyor.Bu kadar rezillik olmaz.
Deplasmanda kazanmak iyi olurdu , Porto maçını bekleyeceğiz artık
goosfraba
23.Kasım.2007, 02:29
Güiza son vuruş yeteneğini Türkiye'de kaybetti... Tabi bunun gerçekleşmesini sağlayan bir ortasahaya sahibiz orası ayrı. Josico, Maldonado ve Selçuk'un yerlerine çok çok iyi oyuncular gelmeli. Ya devre arası yada sezon sonu.
Sekopej
23.Kasım.2007, 04:58
Maçtan aklımda kalan tek şey yapılan protesto olacak herhalde.
Alex tam hazır değildi, Deivid'i de beğenmedim (gerçi geçen sene de oyun içersinde Deivid'i beğenmezdim ama çıkar golünü atar affettirirdi kendisini, bugün de atabileceği 1 pozisyon oldu ama iyi vuruş yapamadı) Güiza bugün aynı Kezman gibiydi, kayboldu gitti defansın arasında.
Deivid ve Emre içeriye girdiler, Alex de ilerde çok destek vermedi ve orta sahada yığılmış oyuncularla oynandı maç. Ara ara bu nedenle iyi paslaşmalar olsa da oyunu rakip sahaya yıkamadık.
Bu şekilde deplasmanda kazanmak için değil de kaybetmemek için oynarsak işimiz zor. Bu skorun Porto ve Beşiktaş maçlarına olumsuz yansıyacağını da sanmıyorum.
deniz.91
23.Kasım.2007, 05:33
FBnin Ankaragücünde puan kaybı şayacağını tahmin etmezidm demkki hala düzelmeyen şeyler var fbde
Alicanfmfan
24.Kasım.2007, 04:13
Lugano kart kart diye işaret yaptı sonunda kart gördü mü arkadaşlar gördüyse ki görmesi lasım derbide yok ?
Cengo
24.Kasım.2007, 05:28
Lugano kart kart diye işaret yaptı sonunda kart gördü mü arkadaşlar gördüyse ki görmesi lasım derbide yok ?
Hakemin görüş açısının dışındaydı, yan hakeme yaptı, o arada hızlıca maç başladı pozisyon oldu unutuldu..
Cengo
24.Kasım.2007, 05:28
Hakemin görüş açısının dışındaydı, yan hakeme yaptı, o arada hızlıca maç başladı pozisyon oldu unutuldu..
Alicanfmfan
24.Kasım.2007, 05:37
herhangi bi kart gelmedi sonucta degil mi abooo ? lugano'ya
Sekopej
25.Kasım.2007, 01:36
Yardımcı hakeme neden bayrak kaldırmadığını işaret ediyor, hakemin görüş açısında değil ve hakemin görmemesi doğal.
LaigLeNoiR
25.Kasım.2007, 01:37
Lugano'nun bayrak anlayışı biraz farklı galiba :)
Sekopej
25.Kasım.2007, 01:42
Bende kart işareti diye iddalaşmıştım ama Maraton'da gösterdiler, üstelik orta hakemin olmadığı tarafa neden kart işareti yapsın ki durduk yere?:)
fmsmyrna
25.Kasım.2007, 01:45
Kale arkasından yapılan çekimde Lugano'nun o hareketi Fırat Aydınus'a değil de yan hakeme bayrak için yaptığı açıkça görülüyor.Yan hakeme kart işareti yapacak değil sonuçta
Alicanfmfan
25.Kasım.2007, 02:40
bayrak hareketi degişmiş olmalı resmen kart işareti yapıyor
Sekopej
25.Kasım.2007, 02:43
Kamera arkasından çekilen görüntüyü ve orta hakem ile yardımcı hakemin pozisyonlarını gördün mü?
Yardımcı hakeme neden kart işareti yapsın ki zaten orada top taca çıkmıştı sanırım Lugano önceki pozisyon için yardımcı hakeme söylenirken ve oyun hemen başladı belki de yardımcı hakem bile görmedi.
Alicanfmfan
25.Kasım.2007, 02:54
Kamera arkasından çekilen görüntüyü ve orta hakem ile yardımcı hakemin pozisyonlarını gördün mü?
Yardımcı hakeme neden kart işareti yapsın ki zaten orada top taca çıkmıştı sanırım Lugano önceki pozisyon için yardımcı hakeme söylenirken ve oyun hemen başladı belki de yardımcı hakem bile görmedi.
Serkan abi o hareketide yapamssın o zaman kart göster konumu ile aynı aslında yardımcıya bakıp bayrak kaldırsana dmeişssin yada hakeme kart göstersene demişsin bu mantalite aynı hesaba çıkar
Sekopej
25.Kasım.2007, 02:57
İyi de ben de diyorum ki hakem görmedi, hatta yardımcı bile görmemiş olabilir çünkü topu hemen oyuna soktular ve oyun devam etti, Lugano o sırada o işareti yaptı. Eminim ki hakem görse kartı verirdi. Çok konuşulacak, üzerinde durulacak bir durum diye düşünmüyorum.
Alicanfmfan
25.Kasım.2007, 03:04
İyi de ben de diyorum ki hakem görmedi, hatta yardımcı bile görmemiş olabilir çünkü topu hemen oyuna soktular ve oyun devam etti, Lugano o sırada o işareti yaptı. Eminim ki hakem görse kartı verirdi. Çok konuşulacak, üzerinde durulacak bir durum diye düşünmüyorum.
Öyle diyorsunda kart görse derbide olmayacak ?
Sekopej
25.Kasım.2007, 03:07
Ben diyorum ki direk hakeme dönüp işaret yapmıyor, pozisyon geçiyor, olay bitiyor, taç atışıyla oyun başlıyor, Lugano da yan hakeme dönüp neden bayrağını kaldırmadın diyor.
Ha hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor Lugano'yo bilerek kart göstermediler diyorsan bunun üzerine tartışalım. Hakemden kart istemek sarı kart gerektirir, bu açıkca bellidir ama bu durumla hakemden kart istemeyi karıştırmayın diyorum ben. Olayın gerçekleşme şekli ve amacı çok farklı.
Alicanfmfan
25.Kasım.2007, 03:08
Tamam uzamasın konu :)
fmsmyrna
25.Kasım.2007, 20:53
Stoperler çoğu pozisyonda yan hakeme ofsayt itirazı yaparlar daha ofsayt itirazından kart gören bir oyuncuyu hatırlamıyorum.