PDA

View Full Version : Ankaraspor - Galatasaray [ TSL 12. Hafta ]

goosfraba
21.Kasım.2007, 02:41
http://www.hizliresim.com/2008/11/20/5601.jpg (http://urlal.com)

Bilgilendirme:

Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

Spor Taraftarlığı

- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.

Maç Başlamadan Önceki Yorumlar

- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır

- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.

Maç Başladığı Anda ki Yorumlar

- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.

- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.

Maç Sonrası

- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.

- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.

- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.

Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.

PesimiSTyLa
21.Kasım.2007, 04:46
Çok zor mac olacak gercekten. Özer onlarda eksik. Bizim için iyi bir durum. İlerde De Nigris , M.Çakır olur heralde. Bu 2 liye dikkat etmeliyiz. Özellikle Çakır bu sene cok iyi. Onu durdurabilirsek rakibin elini kolunu baglamış oluruz.

Bizim tarafta ise umarım Lincoln oynar. Aynı sekilde Mehmet de. Meira da oynayamayabilir deniliyor. Durumlar biraz karışık. Barısın sakatlığı gecmiş; ama böyle bir sakatlıktan sonra sahalara nasıl döner bilinmez. Her ne olursa olsun bu macı almalıyız. Bu macı atlatırsak, ilk yarıdaki kalan zor deplasmanları atlatmış oluruz. Geriye sadece ilk yarıda sivas deplasmanı kalır . O da 17. haftada sanırım.

Umarım kazanırız.

World Hollow o1
21.Kasım.2007, 07:22
Murat Tosun, çok iyi bir topçu.

İzlenmesi gerekir, futbola göz zevki ekliyor.

iki takımada başarılar, umarım Ankaraspor galib gelir.

RaSenGan
21.Kasım.2007, 20:34
Zor maç olucak.Bizimde rakibimizin de eksiklikleri var.Baros'un olmaması bizim için iyi mi kötü mü olur bunu maçta göreceğiz.Lincoln ve M.Topal kadrodan çıkarılmış.Kötü oldu bizim için.Meira oynayacaktır büyük ihtimal.Sıkıntılı bir maç olacak gibi.Umarım kazanırız.Fazla gol olmaz bence

IcedEarth
21.Kasım.2007, 21:06
Lincoln ve Mehmet Topal kadroya alınmamış, riske edilmeyeceklermiş...
Bu maça gitmeyi düşünüyordum, ama Lincoln olmayacağı için zevkli bir maç olacağını düşünmüyorum. Gitmekten vazgeçtim :)

King_Theoden
21.Kasım.2007, 21:18
Orta sahası dirençli ve çabuk çıkan takımlara karşı oldukça zorlanıyoruz çünkü defans ve forvet hattımızın arasında çok fazla boşluk kalıyor bu yüzden Ankaraspor maçı çok zorlu geçecek. Özerin oynamayacak olması bizim için iyi bir avantaj çünkü hem dirençli hemde klas bir oyuncu Bursa maçında Yusuf'un yaptığı gibi ters hareketlerle bizi zor durumda bırakabilirdi. De Nigris oyunun kaderini etkileyebilecek bir forvet ve eminim bu gün uygun fırsatlar yakalayacak umarım değerlendiremez.

Bizim tarafa gelince ben Barosun bu maç için oynamamasını avantaj olarak görüyorum çünkü yerine oynaması muhtemel forvetlerin hepsi fizik olarak Barostan daha güçlü ve takım savunmasına daha çok katkı yapacaktırlar.

Melekovic
21.Kasım.2007, 21:26
Ankara fark atar .Rahat bir maç olur Ankara için.Galatasaray büyük ihtimalle tüm maçı top aramakla geçirir.Kewell gol atamaz.Ankaraspor'un ortasahası aşırı dirençli olduğu için Ayhan ve Meira kaybolur.Bu cümleleri limiti eksi sonsuzdan alırsak düşüncelerim o yönde. :D:D:D

extensor
21.Kasım.2007, 21:26
Şunu konuşmalıyız ki bu çok önemlidir.

Neden Beşiktaş'ın maçı pazar günüde
Galatasaray'ın maçı cumartesi günü.

Ayrıntılı bir yazıyı blogumda yazdım dileyen bakar.

Ama bir çoğunuz nedemek istediğimi anlıyor.

Ben getirdim ve pası size atıyorum. Buyrun arkadaşlar burdan devam edelim büyük ahlaksızlıklar dönüyor bu sıralar. Bu soruna gol atmamız gerekiyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ek bilgi Trabzonspor'a 7 günde 3 maç oynattılar. Sonuçta Trabzon Türkiye kupasından elendi. Dur demek zorundayız bu düzembazlıklara.

PesimiSTyLa
21.Kasım.2007, 21:34

Ben getirdim ve pası size atıyorum. Buyrun arkadaşlar burdan devam edelim büyük ahlaksızlıklar dönüyor bu sıralar. Bu soruna gol atmamız gerekiyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ek bilgi Trabzonspor'a 7 günde 3 maç oynattılar. Sonuçta Trabzon Türkiye kupasından elendi. Dur demek zorundayız bu düzembazlıklara.

Doğru diyorsun. Persembe günü metalistle oynayacagız ama dedigin gibi grubun güçsüz takımı + mac da Sami Yen'de. Bu macın Cumartesi oynatlmasının mantığı yok. Neyse karıştırmayalım oraları pek, erteleme isteği de gerekçesiz kabul edilmemiş zaten.

tiesto18
21.Kasım.2007, 21:37

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

galatasarayın hafta ıcı uefa macı var o yuzdendır cumartesı olmasının sebebi ama bu sitemını anlayamadım galatasaray zaten maclarını 3 4 haftadır pazar gunu oynuyordu

anilton
21.Kasım.2007, 21:41
İçimden gülmek geliyor...

Ligin başından beri Pazartesi(nereden çıktıysa),Cuma maçlarını oynayan biz.Hemde 21:45'ler de.Hemde G.Saray'ında bizimde perşembe günü Uefa maçı varken biz P.tesi oynadık G.Saray pazar.İbb maçında iftarımızı hakemin başlama düdüğüyle açtık sesimiz çıkmadı.Ama gel gör ki o zaman ses seda yoktu.Şimdi bu olay çok önemli oldu...

Garip,bir o kadar da enteresan...

Antalyaspor (D)
24 Ağustos Pazar 21.45

Konyaspor
1 Eylül Pazartesi 21.00

Trabzonspor (D)
14 Eylül Pazar 21.45

Gaziantepspor
21 Eylül Pazar 21.45

Belediyespor (D)
27 Eylül Cumartesi 19.45

Hacettepe
6 Ekim Pazartesi 20.00

Gençlerbirliği (D)
19 Ekim Pazar 16.00

Sivasspor
24 Ekim Cuma 20.00

BBO

extensor
21.Kasım.2007, 21:44
Bakın olay şu pazar i.b.b maçı çarşamba milli maç cumartesi tekrar Ankara deplasmanı. Ankara deplasmanı bu ligin en zor deplasmanlarından. Ve Galatasaray çok yorgun ve neden 3 günde bir sıkıştırılıyor bu iş... Pazar oynamış olsa. Perşembeye kadar 4 günü var. Üstelik pazar oynamak isteyen zaten Galatasaray yönetimi. Burdan anlaşılacağı üzere hafta içi maçıyla gram alakası yok.

Trabzonspor neden 7 günde 3 maça çıktı ve Cemal Aydın nasıl olduda maçın hakemini arayabildi. Bunları bir düşünün.
Cemal Aydın'ın tehlikede olduğunu ve koltuk sevdası olabileceğini bir düşünün. Ardından bu maça neden Türkiye'nin en karakterli hakemi atanmak zorunda kaldı bir düşünün. Demek ki bu konuşmada neler oldu hayal edin. Cemal Aydın'ı kınayan açıklamaya bir bakın. Cemal Aydın ne demiş olabilir düşünün.

Ve italya olmamak için konuşun beyler 3 haftadır dönen ahlaksızlığı konuşun

tiesto18
21.Kasım.2007, 21:49
Bakın olay şu pazar i.b.b maçı çarşamba milli maç cumartesi tekrar Ankara deplasmanı. Ankara deplasmanı bu ligin en zor deplasmanlarından. Ve Galatasaray çok yorgun ve neden 3 günde bir sıkıştırılıyor bu iş... Pazar oynamış olsa. Perşembeye kadar 4 günü var. Üstelik pazar oynamak isteyen zaten Galatasaray yönetimi. Burdan anlaşılacağı üzere hafta içi maçıyla gram alakası yok.

Trabzonspor neden 7 günde 3 maça çıktı ve Cemal Aydın nasıl olduda maçın hakemini arayabildi. Bunları bir düşünün.
Cemal Aydın'ın tehlikede olduğunu ve koltuk sevdası olabileceğini bir düşünün. Ardından bu maça neden Türkiye'nin en karakterli hakemi atanmak zorunda kaldı bir düşünün. Demek ki bu konuşmada neler oldu hayal edin. Cemal Aydın'ı kınayan açıklamaya bir bakın. Cemal Aydın ne demiş olabilir düşünün.

Ve italya olmamak için konuşun beyler 3 haftadır dönen ahlaksızlığı konuşun

bu fıkstur ısının ahlaksızlıkla alakası yok tmm cemal aydın meselesı ve hakem olayında sana katılıyorum ama burası onun yerı degıl

federasyon yayıncı kurulusla oyle bı anlasma yapmıskı fıksturu sankı yayıncı kurulus belırlıyo olay bundan ıbaret son 3 4 hafta harıc buyuk takımların macları aynı gun ve saate deng getırılmıyo buda lıg tv nın sucudur federasyonun degıl

anilton
21.Kasım.2007, 21:53
Üç haftadır mı?Bu ahlaksızlıklar Türk futbolunda yıllardır var olmayada devam edecek.Kimsenin seside çıkmıyor.Herkes kendi canı yandığı zaman veryansın ediyor.Oda hiç bir işe yaramıyor.Ama şu bir gerçek ki bu herkes için geçerli.Türk futbolu emin ellerde değil.Özellikle MHK'nin hali içler acısı...

Ama fikstür olayı ile bunu ilişkilendirmen çok saçma...

extensor
21.Kasım.2007, 22:24
Anıl benim saçmalayıp saçmalamadığıma sen karar veremezsin öncelikle saygılı ol.
2- ben takım taraftarı değilimdir tanıyan herkes bilir.
3. sü en antipatiyle yaklaştığım takım 7 günde üç maça mağruz kalıp türkiye kupasından elendiğinde... Çok değil bir hafta önce. Daha ağır hakaretlerde bulunmuştum bu hususta

Şimdi kalkmış bana kuyruk acısı çekiyorsun diyorsun. Bu olaylara sürekli taraftar gözlükleriyle bakanlar senin gibi çocuklardır benim gibiler değil. Şu ahlaksızlığı bile örtbas etmeye çalışıp bana saçmalıyorsun diyerek hakaret etmeye çalışıyorsun.

Geçen günler Beşiktaş Sivas maçında 15 yaşındaki top toplayının kafasını yaranlara sinirlenip terörist dedim onlara... Terörist kelimesi yanlıştı doğrudur. Ama olayı konuşmayıp bana hakaret edilmeside yanlıştı. Sen beğenmeyebilirsin benim yorumumu. Ama bana saçmalıyorsun diyemezsin.

Benim saçmalayıp saçmalamadığıma sen karar veremezsin...

Sen benim gözümde kardeşim yaşındasın kardeşim gözüyle bakıyorum sana ama kalkıpta bana böyle hakaret etme.

Konuyuda konuşmayın siz bilirsiniz. Siz sadece olaylara tek gözlükle bakan fanatiklersiniz. Benim tarafımdan da onun rafından da şunun tarafından da bakamayacak kadar köreltiyorsunuz kendinizi... Ne diyeyim sadece üzülüyorum şu olaylara. Yazmak bişeyler konuşmak bile gelmiyor içimden artık.

Yukarda Adminimizin kuralları yazılı. Boş, gereksiz, anlamsız mesaj yazmayın deniyor. Bu forumda futbolu çok iyi bilen adamlar var. Yeri geldiğinde çok kaliteli yorumlarla renkleniyor bu sayfalar.

Ancak çoğu zamanda goooll, 5 oldu, yendik, başardık saçmalıklarıyla da dolup taşıyor.

Ne yani... bizde ankara da zemin kötüdür. Ortada geçer xsporumuz kazanır allahın yardımıylamı diyelim. Savaia gidiyoruz alnımızın akıyla çıkacağız dimi.. Allah ta yardım edecek... Bunları mı söyleyelim...

Bizde böyle sürekli bilinen ve konuşunlar şeylerden mi dem vuralım.

2 dakika farklı yorum görünce bunu illa şahsınıza veyahut takımınıza yapılmış bir hakaret olarak algılamak zorundamısınız?

Hepiniz benim kardeşim yaşındasınız kardeşim gözüyle görüyorum, seviyorum sizleri. Sizde kalkıp bana yüzsüz, saçmalıyorsun gibi yorumlar yapıyorsunuz. Aylar önce msn de abi yorumlarını beğeniyorum birlikte maç izlemeye gitsek süper olur diyen insanda sensin. Şimdi bu lafı edende sensin. Değişen şey sadece benim yorum farkım ama sen hep alabildiğin kadar alıyorsun o yorumu. Ben Batuhan geleceğimizin en büyük santrafor'u dediğimde usta yazar oluyorum. Beşiktaş'ın maçı neden pazar günü diye sorguladığımda saçmalıyor oluyorum?

anilton
21.Kasım.2007, 22:33
Allah Allah...

Sen baya dolmuşsun,bütün içini bana dökmüşsün.Ben sana kötü bir şey söylemedim.Sadece bu fikstür olayından bizde muzdariptik ama bunu farklı düşüncelerimizle ilişkilendirmedik.Fikstür olayının TFF ile bir alakası yok zaten.Yayıncı kuruluş ne derse o oluyor.Ben sadece bu konudaki görüşünün gereksiz olduğunu belirtmek istedim.Saçma kelimesini sen saçmalıyorsun manasında söylemedim.Belki de ben söylemek istediğim şeyi yanlış yazarak ifade ettim...

Ama sen konuyu fanatiklikten,sizin büyüğünüzüm olaylarına,msnde aramızda konuştuğumuz konulara getirdin...

Yine öylesin,yine sitede yorumlarını en beğendiğim üyelerdensin,değişen bir şey yok ki.Ben bunun aksi bir şey mi söyledim...

Neyse "benim gibi çocuklar" sizin gibi abilere haklı değilsin dediği zaman "hakaret" ediyor oluyor.Bundan sonra sadece beğendiğimiz şeyleri söyleriz.Yanlış yaptığınız,ya da yanlış düşündüğünüzü size söylersek ayıp etmiş oluyoruyuz...

Bağışla,"benim gibi çocuklar" böyle saçma işler yapabiliyor arada...

Alicanfmfan
22.Kasım.2007, 06:29
Arkadaşlar neyi tartısıyoruz biz degilmiydik kritik bir maçı pazartesi günü bizi buz pistinde oynattılar ve o maçta bir futbolcu kaybettik tartısmanın mantıgı yok.Ayrıca G.Saray 3 günde bir maç yapıyor her hafta nerdeyse..

fmsmyrna
22.Kasım.2007, 07:04
Galatasaray'da son haftalarda etkisini iyice hissettiren Lincoln'un olmaması büyük eksik oalcak bununla birlikte Topal'da yok.Orta sahadaki eksikler Galatasaray'ın başına iş açabilir.Barış Özbek dönse de ne kadar etkili olur?.Ankaraspor kupa maçı gibi 1 puan çıkarabilir.

eXcitinG
22.Kasım.2007, 16:49
Burda takımLarın maçLarını ne zaman oynayıp, oynamayacağını tartışmıyoruz. Konumuz Ankaraspor un GaLatasaray iLe yapacağı maç. Lütfen bundan sonra konu dışına çıkmayınız.

World Hollow o1
22.Kasım.2007, 16:58
Kimsenin Kalbi kırılmadan, tartışmasız sessiz sedasız

futbol adına sesli gürültülü bir maç olmasını diliyorrum..

Murat TOSUN'a dikkat !

2.'e mesaj atıyorum ortam yumşasın diye. :)

anil luque
22.Kasım.2007, 17:25
lincoln ve mehmet topal kadrodan cıkartılmıs .. lıncolnun eksıklıgını hıssedecek bende galatasaray son paslarda sıkıntı yasayabılırler ozellıkle Hürriyet gününde olursa geçit vermez =) ben berabere bitecek die düşünüyorum (bu arada bende özer hurmacıya dikkat derm =)

Revolution
23.Kasım.2007, 01:23
Kadroda eğer Yaser ve Aydın olursa onların kader maçı olacaktır bence.Hırslarıyla da büyük katkı sağlarlar.

Galip gelebileceğimizi ama çok zor bir maç olacağını düşünüyorum.
Ben de Murat Tosun'a dikkat edilmesini öneriyorum.Çok yetenekli bir oyuncu.

GeNç KaRTaL
23.Kasım.2007, 01:25
Galatasaray zaman zaman parlayan zaman zaman sönen bir performans sergiliyor bu sezon.Kendi evlerinde krallar;ama deplasmanda o kadar başarılı oldukları söylenemez.Bu durum aslında sadece onlar için geçerli değil.Beşiktaş ile Fenerbahçe'de aynı sıkıntıyı yaşıyor..Ankaraspor ise bu sezon ligin flaş ekiplerinden birisi.Her ne kadar geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı çok varlık gösteremeselerde evlerinde Galatasaray'ı çok zorlayacaklarını düşünüyorum.Bu maçı kazanabilirlerde.Hiç sürpriz olmaz.Fakat kaybetmeleride sürpriz bir sonuç değil.Bugün Galatasaray'da Lincoln'ün olmayacak olması hücum güçleri adına büyük bir dezavantaj.Ankaraspor'da ise Özer'in eksikliği önemli bir kayıp.Galatasaray'da bu akşam yıldız isimlerden birisi (Arda,Kewell vb.) sahneye çıkmazsa Ankaraspor bu maçı kaybetmez diye düşünüyorum.

PesimiSTyLa
23.Kasım.2007, 01:26
Sanctis
Sabri - Emre - Servet - Volkan
Arda - Ayhan - Meira - Hakan
Kewell
Ümit

Kadro bu...

IcedEarth
23.Kasım.2007, 03:13
İlk yarı bitti, ses seda yok. Bari iyi oynuyor olsak...

Nocna Mora
23.Kasım.2007, 03:21
Fırtınadan dolayı; zaten belirsiz aralıklarda bir 3 sn donan Lig TV'miz hiç çalışmıyor :(:(

IcedEarth
23.Kasım.2007, 03:49
Maç ya böyle biter, ya da bir şans golüyle 1-0 alır bir takım. Hangisi olur derseniz şu anki oyunda anladığım kadarıyla Ankaraspor olur bu takım...

El Comandante
23.Kasım.2007, 04:08
Bu takima futbol oynattirmayan,takimi motive edemeyen,deplasman maclarinin hepsinde "1 puan alsam iyidir" zihniyetini tasiyan,oyuna müdahale edemeyen Skibbe´nin takimla iliskisinin kesilmesi görüsündeyim.

IcedEarth
23.Kasım.2007, 04:14
Baran Skibbe'yi şu dönemde yolladığımızı varsayalım, kimi getirebiliriz ki. ancak seyyar hocalardan birini getirebiliriz, Yılmaz Vural tipi...

PesimiSTyLa
23.Kasım.2007, 04:14
Deplasmandan 3 puan almayı özledim. Lincolnu aradık. En azından duran topları verimli kullanırdık. Saglık olsun. İlk yarıdaki tek zor deplasman olarak Sivas deplasmanımız kaldı. 17. haftada yanılmıyorsam. O maca kadar kayıpsız gitmeliyiz artık. Yoksa sampiyonluk gider.

El Comandante
23.Kasım.2007, 04:16
Baran Skibbe'yi şu dönemde yolladığımızı varsayalım, kimi getirebiliriz ki. ancak seyyar hocalardan birini getirebiliriz, Yılmaz Vural tipi...

Sirf motivasyondan anlayan bir hocayi basa getirseydik biz su anda bu durumda olmazdik.Skibbe cok kücük düsünüyor ve takimi da kücük düsürüyor...

Redrum
23.Kasım.2007, 04:21
Theo Weeks denilen adamı maçta çok takdir ettim, hele bir de şimdi 18 yaşında olduğunu öğrenince şaştım kaldım. Çok sağlam oyuncu, inşallah eriyip gitmez.

Deniz
23.Kasım.2007, 04:22
Baran Skibbe'yi şu dönemde yolladığımızı varsayalım, kimi getirebiliriz ki. ancak seyyar hocalardan birini getirebiliriz, Yılmaz Vural tipi...Skibbe'den daha iyi yönetirler.Skibbe bundan önceki Türkiye Kupası Ankaraspor maçından sonrada beraberlik bizim içi ligin 2.'lik koltuğunda oturan bir takıma karşı demişti.Yılmaz Vural diyorsunuz,Yılmaz Vural mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor Skibbe'de bi ürkeklik var.Leverkusen'in gönderdiği adamı alırsak..

King_91
23.Kasım.2007, 04:29
bu rüzgarda bu kadar oluyor sanırım ama taktiksel anlamda da yanış çıktığımızı düşünüyorum . artık rakip kim olursa olsun tek forvet oynuyoruz sonra forvetlerimiz gol atamıyor diye eleştiriliyor . katı savunma yapan takımlara karşı hele böyle havada tek forvet çok zorlama oluyor . benim kendi fikrim çift ön liberoya bu tip maçlarda gerek yok .

LaigLeNoiR
23.Kasım.2007, 04:40
Fenerbahçeden sonra Galatasaray'ın da Ankara deplasmanında 2 puan kaybetmesi yarın Eskişehir'i yendiğimiz taktirde çok işe yarayacaktır :)

Tebrikler her iki takımada aldıkları bir puan için.

Sekopej
23.Kasım.2007, 04:50
Bu sene de bu 3 büyüklerden biri şampiyon olmasın. Bu fırsatı iyi değerlendiren Trabzonspor harici takım sayısı artar umarım da ligin zirvesinde onlar yer alır. Türkiye'yi bilmeyen ve Galatasaray ve Fenerbahçe'nin berabere kalmasını iyi olarak değerlendiren hocaları olduğu müddetçe şampiyon olmaları zor zaten.

Alicanfmfan
23.Kasım.2007, 04:51
Yarın sabah uyandıgımda en büyük istegim Skibbenin istifa toplantısı olur.Skibbe Antrenör se bende dünya yıldızıyım he giderkende ümit i alırsa müthiş olur .Ümit karan dan futbolcu olmaz

Universal
23.Kasım.2007, 04:51
Bu gün ki iki maçı değerlendirerek alttaki yorumu yazıyorum.

Al birini vur ötekisine...

extensor
23.Kasım.2007, 05:04
Almanya'da yaşayan arkadaşım dahil bütün yorumların ne kadar aleni ne kadar gereksiz olduğunu görebiliyorum. Yok Yılmaz Vural iyimişte yok motivasyonmuşta. Yapmayın çocuklar yapmayın. Sabırlı olun bir bekleyin bakalım. Grupta 6 puanla liderliği yakalamış takım. Olimpiyakos ve Benfica'yı madara etmiş takım.

Siz ise yılmaz vural gelsin bağıra çağıra maç yönetsin istiyorsun. Hayvanları ahıra sokmuyoruz sahada futbol oynatıyoruz şunu anlayın artık. Ve sabırlı olmayı biraz olsun öğrenin. Skibbe kim bilirmisiniz? Ondan önce ondan daha büyük bir üstat geldi Feldkamp kim bildiniz mi? Avrupa şampiyonu hoca geldi bildiniz mi?

Ha tek sorun bu adamlarda biz mi süper zekayız.
Klasik Türk psikolojisinden kurtulamadınız gitti.

Sabrediiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn. Takımınız altına Skibbe gitsin yaygarası yaparak dinamiti siz koyuyorsunuz haberiniz yok !!!!!!

Emurafu
23.Kasım.2007, 05:12
Çok kötü oynadık..Hoca Nonda'yı sokmakta bence geç kaldı.Ayrıca Lincoln'ü çok aradık..Bu arada Hakem gözünün önündeki penaltıyı vermemiş yuh:(.Hakemler nedense çekmelere penaltı vermiyor..Geçen haftada kewell ve baros'un çekilmesi penaltı idi..Bülent yıldırım antalya maçında Yalçın'ın servet'i çektigi pozisyondada penaltı vermemişdi..Kart işareti yapan'a kart veriliyor kimisi de vermiyor..Bazıları elini sallasa bile kart veriyor.Malesef hakemlerin standartı kalmamış.Neyse insallah hakemlerimiz gereken dersi alırlar..

Alicanfmfan
23.Kasım.2007, 05:15
hakemler tutmus bir tavır gidiyorlar...

garydelgadov
23.Kasım.2007, 05:25
Yarın yenersek acayip karLı çıkacağız.Hemde derbi öncesi...

deniz.91
23.Kasım.2007, 05:30
Üç büyükler bu sene çok puan kaybı yaşadı böyle giderse şampşiiypn anadoludan çıkar inşallah

a.arıcı-11
23.Kasım.2007, 06:55
Maçı 35.dk dan sonra izledim sıkıtıdan uyuyodum nerdeyse Allah'tan akrablaar falan vardıda sohbetle uykumuzu dağıttık.Fener maçıda o keza öyleymiş.Bu sene 3 büyükler çok kötü.Trabzonda olmasa ligeden şu anki konumu ve duruşu ile şampiyon çıkaramayacak konumda olurduk:)

PesimiSTyLa
23.Kasım.2007, 09:17
Çok kötü oynadık..Hoca Nonda'yı sokmakta bence geç kaldı.Ayrıca Lincoln'ü çok aradık..Bu arada Hakem gözünün önündeki penaltıyı vermemiş yuh:(.Hakemler nedense çekmelere penaltı vermiyor..Geçen haftada kewell ve baros'un çekilmesi penaltı idi..Bülent yıldırım antalya maçında Yalçın'ın servet'i çektigi pozisyondada penaltı vermemişdi..Kart işareti yapan'a kart veriliyor kimisi de vermiyor..Bazıları elini sallasa bile kart veriyor.Malesef hakemlerin standartı kalmamış.Neyse insallah hakemlerimiz gereken dersi alırlar..

dk 2 Arda'nın çekildiği pozisyonu net görüyor hakem, ama penaltıyı calmıyor, calamıyor. Bu sezon alıştık artık her mac 1 penaltımız verilmiyor. Ne diyelim...

Tabi kötü oyunun önüne gecmez bu olay.

El Comandante
23.Kasım.2007, 15:09
Almanya'da yaşayan arkadaşım dahil bütün yorumların ne kadar aleni ne kadar gereksiz olduğunu görebiliyorum. Yok Yılmaz Vural iyimişte yok motivasyonmuşta. Yapmayın çocuklar yapmayın. Sabırlı olun bir bekleyin bakalım. Grupta 6 puanla liderliği yakalamış takım. Olimpiyakos ve Benfica'yı madara etmiş takım.

Siz ise yılmaz vural gelsin bağıra çağıra maç yönetsin istiyorsun. Hayvanları ahıra sokmuyoruz sahada futbol oynatıyoruz şunu anlayın artık. Ve sabırlı olmayı biraz olsun öğrenin. Skibbe kim bilirmisiniz? Ondan önce ondan daha büyük bir üstat geldi Feldkamp kim bildiniz mi? Avrupa şampiyonu hoca geldi bildiniz mi?

Ha tek sorun bu adamlarda biz mi süper zekayız.
Klasik Türk psikolojisinden kurtulamadınız gitti.

Sabrediiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn. Takımınız altına Skibbe gitsin yaygarası yaparak dinamiti siz koyuyorsunuz haberiniz yok !!!!!!

Kim demis Yilmaz Vural diye yahu? Öyle sacma sey mi olur ...

Abi senin tehlikeden farkin yok galiba.Bizim takimi yönetecek teknik adamin belli bir kariyeri,basarisi,liderlik özellikleri olmasi gerekiyor.Yoksa kim takar o hocayi Allah askina ? Bir görüntü vardi IBB macindan,Kewell Skibbe´ye taktik veriyordu.iste bu bizim durumumuzu gösteriyor.
Skibbe Türkiye´yi tanimiyor,her deplasman macinda 1 puan mantelitesiyle cikariyor takimi maclara.Ben bir taraftar olarak bu durumdan utanirim,kabullenemem.Madem o kadar kaliteli bir teknik direktördü neden elendik Steau´ya ? Steau cok mü güclü takim ? Su anda Cl de son siradalar gruplarinda.

Tek sorun Skibbe de degil muhakkak,bazi ruhsuz futbolcularda da var sorun.Ama motivasyondan anlayan,lider ruhlu bir teknik direktör olsaydi su anda biz bu kötü dönemi yasamazdik.Ben gelecegi göremiyorum bu Skibbe ile.Gelecegimiz karanlik,ufukta basarisizlik var.

Feldkamp cok büyük üstatti,tabi tabi.Su anda basimizda olsaydi yine Almanya´daydi.Nasil olsa gecen sene de Ankaraya gelmedi hic ...
Kac kere takimin basinda durdu ? Lincoln simdi ne halde ? Feldkamp ile ne haldeydi ? Feldkamp 92 sezonunun üstadiydi,ama futbolun 16 sene de cook degistigi gercegini degistirmez bu ...

extensor
23.Kasım.2007, 15:41
Baran o zaman 2006'nın kadrosuna aç bak. Bir de bu iki hocanın oluşturduğu kadroya aç bak.
Skibbe süper ligi bilmiyorda .Kewell mı biliyor?

Her oyuncu hocasını uyarır. Sizin fikirleriniz karanlık. Siz olsanız başkan 6 ayda bir hoca değiştirirsiniz.Sonra ne plan kalır ne program.

Gözle görülür. Hatta gözünüzün içine sokulmuş bir gelecek planlamasını göremiyorsunuz üstelikte bunu karanlık olarak adlandırıyorsunuz. Ligin en zor deplasmanlarından birinden 1 puan almak zerre kadar sorun değil.

Geçen yıl Feldkamp çok çok önemli değişiklikler yaptı. Galatasaray kimsenin malı değil dedi futbolcularına. 83 puanla şampiyon olunduktan sonra öyle görüyordu bazıları. Ama Feldkamp geldi böbürlenme padişahım senden büyük Allah var dedi. Bir o kadro ya bakın bir bu kadroya bakın. 13 tane genç oyuncu var heeyyyy açın gözlerinizide bakın. 96 dan bu yana gelmişmi bu kadar kaliteli ve genç oyuncular bir araya.

Kimin sayesinde olmuş açında bakın. Hadi starları yönetim aldı. 13 tane adama formayı verip onların gelişimini sağlayandamı yönetimdir. Yoksa Mehmet Topal'ı inamoto'nun yedeği yapanlardan aksine ondan bir star mı yarattı Feldkamp. Al Gerets'in motivasyon yeteneği vardı. Şampiyon yaptı seni. Sonra ne oldu devamı geldimi? Bana Gerets'in bir planlı programlı yükselişini hatırlatabilecek birisi varmı? Yani desin ki biri. Gerets Eskişehirspor'u aldı ve 5 yıl sonra sürekli kafaya oynayan bir takım yaptı. Budur teknik direktörlük. Günü herkes kurtarır. Söylersin Yılmaz Vural'a. Anlamaz bişeyden garibim aaaa gitti gitti gidiyor attık yendik hoopp 2'de takla belki olursun şampiyon. Ama ne getirir bu sana.

Yine Uğur Emre Güngör cabası. Güngör senelerdir bu ligte. Ömründe Feldkamp döneminde oynadığı gibi futbol oynamışlığı varmıdır.

Kör gibisiniz yahu o kötü bu kötü. Siz çok biliyorsunuz ya değilmi.

Şimdide Skibbe geldi. O da Feldkamp'ın aksine yumuşak eğitici bir adam. Bu adam bu kadar kalibresiz olsa. 98'de şampiyonlar ligi şampiyonu Dortmund'un başına getirilirmiydi. Senelerce alt yapı antrenörlüğü yapmış. Alın gencecik Leverkusen'e ne top oynattı geçen yıl. 5 tane çaktılar bize.. Yarım saatte işimiz bitti. İş Hakan oynadı Mehmet yedek bekledi de değil. Bunda iş... benim anlattıklarımda...

Feldkampp geldi belli bir misyonu getirdi. Feldkamp esasında bir mimardır. Alt yapıyı yapar bırakır. Öyle de egosuz adamdır. Sana 13-15 tane genç bıraktı sen hala Ankaraya gelmedi diyorsun. Gelmesin ulan Ankara'ya. Bana ömüzdeki 5 seneyi armağan etmiş adam. Ama gören varmı yooo.

Skibbe'ye de devretmiş. Skibbe akıllı ve kibar bir adam. Feldkampp gibi sert değil. Anlatıyor futbolculara bunu yapın bunu edin diye. Usanmadan anlatıyor. Feldkampp'tan sonra böyle bir hoca gelmeliydi evet. Hatta bu adamı bile Feldkampp bizzat kendisi önermiş olabilir.

Siz hem hiç birşey bilmiyor görmüyor. Hemde birilerinin itinayla yaptığı binanın altına inatla dinamitleri yerleştiriyorsunuz.

El Comandante
23.Kasım.2007, 16:00
Planli bir sistem oturtmak icin,hocanin iyi olmasi gerekiyor.Ben Skibbe de bunu göremiyorum,bu kadroyla biz deplasmanlarda cok az puan almissak,ligin daha 12.haftasinda 15 puan kaybediyorsak,burada ters giden birsey vardir.Bunu görmek icin olaylara tozpembe bakmaktan vazgecin.Sen su anda oynanan futboldan zevk aliyormusun abi ? Oynadigimiz falan da yok.

Bu adam cok gelecek vaadeden birisi olsaydi,Leverkusen neden gönderirdi bunu ? Sirf biz kurnaziz ya,sirf akilliyiz ya,ondandir herhalde.
Su anda Leverkusen sampiyonluga oynuyor ...
Neyse elimizde gelecegin Arsene Wenger´i var,ileride harika olacagiz(yersen) ...

extensor
23.Kasım.2007, 16:38
İleride harika olacağımızı geçen temmuz ayında yazmıştım ilerde görüşürüz :)

Yeni kurulan yeni bir sisteme geçen takımlar lig başları zor-la-nır-lar.

Bu ligin şu ana kadar en iyi futbolunu oynayan takım Galatasaray'dır. Bütün takımları izleyen biri olarak söylüyorum bunu. Bir olimpyakos ve Benfica maçlarının kalitesine yaklaşabilecek bir takım daha yok şuan bu ligte.

Geçen süre zarfında. Yaz aylarında kolay takımlarla oynamak zorundaydık çünkü sistemi oturtmamız gerekiyordu. Takım orturmadan bir sürü transfer üst üste geldi. Senelerdir oturmuş bir takım olan steau ya elendik. Çok normaldi.
Sene sonu oynasak köpeğin Olimpiyakla oynaması gibi oynardık onlarla.

O sırada da bir süper kupa maçı oynadık... Cabasıydı. Bu gözlerin gördüğü en büyük sakatlık listesini eylül ekim aylarında yaşadıkki ben 10 senedir 10 larca takım takip ederim. 12 sakat veren takım ömrümde görmedim. Genelde takımlar kadrolarını 20-25 kişi arası kurarlar. Sonuç 12 sakat çıkar 23 kişilik standart kadrodan. Eşittir 11 yapar. Yani yedek kulubesinin tamamı alt yapı olur. Böyle şey olmuş, görülmüş iş değildir ki Galatasaray 1995 ten beri (ben o zamandandır izliyorum) En geniş kadrosunu kurdu bu sene. Tam 28 as oyuncu. Hiç biri paf takımdan değil ha...

28 kişilik kadronun çoğu zaman zaafları olur. Yedek bekletme sıkıntılar. Kargaşa, huzursuzluk gibi. Ama 28 kişilik kadronun yedek kulubesine koyacak adam bulamaması çok çok absürt bişey.

Bu tabiki puan kayıplarına neden oluyor... Ümit Karan bir maç öncesi demiştiki yeni arkadaşlarımızla doğru dürüst idmana çıkmadık! Bunu söylediği zaman yaklaşık 7-8. haftalardı. Düşünebiliyormusunuz bunu? Ne demek olduğundan haberiniz varmı?

Neyse Baran bey görüşürüz 3-4 sene sonra :)

Universal
23.Kasım.2007, 18:26
Üç büyükler bu sene çok puan kaybı yaşadı böyle giderse şampşiiypn anadoludan çıkar inşallah

İnşallah, Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray bu yıl şampiyonluğu hak etmiyor. Beşiktaş desen bir iyi bir kötü. Trabzonspor olacaksa o olsun...

GeNç KaRTaL
23.Kasım.2007, 21:50
Galatasaray dün akşam deplasmanda kazanamama sıkıntısını bir kez daha yaşadı tıpkı Fenerbahçe gibi.Maçtan önce Galatasaray'da yıldız oyunculardan birisi sahneye çıkmazsa Ankaraspor'un kaybetmeyeceğini söylemiştim.Nitekim öylede oldu.Maçın kritik anları Servet'in De Nigris'in topunu çizgiden çıkardığı pozisyon ile Kewell'ın direkten dönen şutuydu.Bunlar maçta gole en çok yaklaşılan pozisyonlardı;fakat 2 tarafta bu şansları değerlendiremediler.Zaten maç atanın kazanacağı cinstendi.Galatasaray'da Lincoln'ün eksikliği çok hissedildi.Hücumda onun yokluğunda fazla etkili olamadı Galatasaray.Ayrıca dün rüzgarda oyunu baya etkiledi.Lafın özü;maçın hakkı beraberlikti ve öyle bitti..